View Single Post
Old 16 Sep 2010, 17:12   #157
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

"Resident Evil: Afterlife"

O colectie rarä!!!

http://www.cinemagia.ro/filme/reside...ontainer109572

deea9595 pe 30 Octombrie 2009 18:04
de abia astept partea a 4-a,deoarece filmele resident evil sunt foarte mishto.

shadem pe 02 Martie 2010 20:20
imi spune si mie cineva cit trebuie sa astept pina ce vad filmul ales?
de ce e atit de greoi?

otonis pe 19 iunie 2010 14:54
Cu cat astepti mai mult, cu atat iti cresc standardele si astepti un film aproape de perfectiune. Asta nu va face decat sa simtim o dezamagire ce va trece ( PROBABIL ) dupa ce vom vedea, si revedea filmul de cateva ori. Spun probabil, ptr, ca la filmul "2012" nu mi-a trecut desi l-am revazut de cateva ori, si inca il consider cel mai prost din 2010, datorita asteptarii indelungate in cinstea lui, si dezamagirii pe masura luate la lansare, si dupa lansare. Oricum, sunt fan serie R.E., si-l astept cu moderatie, ca nu vreau sa mai simt dezamagiri vreodata.

Jenny_pisica pe 05 Aprilie 2010 21:30
o sal vad la cinema ;asta e sigur
in R3 erau suficete ! . ma intreb daca in 4 vor apare toate clonele ?

Al3xX09 pe 22 Iunie 2010 15:02
Al3xX2010
acesta este cu siguranta cel mai asteptat film din viitorul apropiat, si la bugetul investit in el cu siguranta va fi o superproductie.

Jumperr pe 16 Iunie 2010 22:53
N'am cuvinte cat de mult astept acest film...nu mai am rabdare.

take_moment pe 10 septembrie 2010 16:50
abia astept sa il vad. primele 3 partii au fost foarte frumoase , mi-e unu mi-a placut , astept ziua de vineri sa ma duc la el.

bogdi.c pe 07 Septembrie 2010 22:48
fain filmul
este un film destul de bun fain ca este 3d
fata asta alice e super hammmmmmm musca in mislocul strazi ''hot''

cetateanu pe 30 August 2010 14:03
Am urmarit si celelalte parti si sunt interesat de continuare.Si dupa vizionarea acestui film am ramas interesat dar poate fac un film bun ca asta este slabut.A avut efecte speciale bune si femei dragute dar cam atat.Bineanteles a lasat loc la o continuare sper sa fie mai buna asta ma dezamagit.Pentru a fi filmul mai interesant a scos omul ala imens jalnic.

Kai pe 10 August 2010 12:21
wow merita vazut ... sa speram ca va fi bun din toate punctele de vedere iar 3D-ul isi va pune amprenta

RaluD pe 08 August 2010 19:03
Thoa...deci abia astept sa-l vad!!!! Mai ales ca joaca si Wentworth Miller
Sper sa nu uite de prietenii de care vorbea in seria a III-a a filmului . Mi-i rupe pe micuti

Lenart_00 pe 05 August 2010 08:07
Deci la asta zic eu ca e un film adevărat .... toate părțile...fără da și poate..

Maryana25 pe 04 Septembrie 2010 14:20
nerabdare
imi place f mult asta milla jovovich.....abia ast sa apara....st sigur k e tare soper.pun 10

otonis pe 21 Aprilie 2010 01:17
Nu m-a impresionat prezentarea filmului. Cred ca va fi de 7 stele.

Later edit on 13 Sept. 2010
Urasc sa am dreptate. Nu m-a impresionat filmul cu nimic. Ba chiar m-a deranjat ideea de a-i lua puterile lui Alice, si practic a cam scos-o din actiunea principala. Ma streseaza sa vad eroii lasati fara puteri de niste regizori idioti. DEZAMAGIT SUNT !!

fyna94 pe 09 Septembrie 2010 20:06
Resident Evil: Afterlife
super o sa fie bestial 3d ultimul a fost cel mai bun

NightChild pe 01 Iunie 2010 12:02
O gramada de actori buni, mai e si Wentworth Miller(Prison Break) dar vad ca nu e trecut la distributie, ma astept sa fie mai bun decat celelalte dar ma cam indoiesc.

Iulian_Paul pe 16 iulie 2010 07:44

uita-te la trailer si o sa-ti dai seama... sunt faze identice cu cele din filmele enumerate de mine... cel mai original resident evil a fost primul si asa va ramane... fara suparare dar esti pe dinafarã
NightChild pe 16 iulie 2010 11:27
Prefer sa vad filmul, nu ma i-au dupa trailere, pot fi inselatoare domnu' Iulian.

* * *

f pe 16 septembrie 2010 20:57
aceste cronici sunt de c*c*t.am citit multe si toate is subiective scrise cel ce scrie parca nu ii place nici un film si stau si ii gsesc toate defectele si nu mai stiu ce..nu mai plictisiti lumea cu cronicile astea ..gusturile nu se discuta fiecare vede si se uita l ce vrea nu va dati mari critici d filme

Mike pe 17 septembrie 2010 03:06
Astea sunt filme care fac bani doar datorita numelui.Nu inteleg dece adaptarile dupa jocuri video, animati, benzi desenate de succes sunt schimbate, reinterpretate, personajele fiind total diferite de versiunea originala care le-a dat viata.Doar pentru ca au acelasi nume nu inseamna ca au si aceasi calitate.Astea sunt povesti si mituri moderne asta nu inseamna ca nu merita o ecranizare adecvata.
Povestea originala http://www.gametrailers.com/video/ep...ent-evil/46616
E in engleza.Chiar daca sunt doar jocuri video povestea e cu mult superioara filmelor care doar le-a copiat numele.

Piratu pe 17 septembrie 2010 11:40
pun pariu ca ce au facut in 3d face toti bani,si nu trebuie sa mergi doar pentru poveste in cazul asta,si cel putin is curios sa vad ce s-a mai intamplat in seria Resident Evil prin acest al 4 film.
nsag pe 17 septembrie 2010 15:25
frate in ziua de azi daca pe un film scrie 3D toti prosti is imagineaza ca este AVATAR si mai rau TOTI prosti se duc sa IL VADA LOL
http://www.youtube.com/watch?v=PcUEz_u5a6c
uitati va la tipul din vidoul din linkul de mai sus este in engleza si spune mult adevar despre "Resident Evil: Afterlife" si despre 3D !!

Piratu pe 17 septembrie 2010 15:45
daca ai fost la avatar la 3d nu ai vazut faze ca in final destination 4 (daca l-ai vazut 3d??)unde toate lucrurile zbura spre tine,si la avatar numa la faza cand a doborat copacul poate a fost ceva de genu si .is anumite filme 3d care te tine in priza si te surprinde prin modul prin care s-a filmat.is filme care merita vazute 3d pt efecte.

http://www.cinemagia.ro/stiri/reside...i-mille-16432/

Last edited by Pitbull : 17 Sep 2010 at 15:26.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif