View Full Version : "Avatar"
De ce toti na'vi erau cu o musculatura tonifiata?
Făceau spor', bă! D'-aia!
♪ „Să faci sport_ie o plăcere,
Aasta-z' dă curaj, putere,
Îz' dă forțe minunate
Și-z' dă multă să-nă-ta-te!
Ieu în spor' sun' ne'ntrecu'
t,Or'ce record_ieu am bătu',
Kă nu mă sperii de nimik
Și de-asta sun' voinik!
Tral-la-la, la-la, la-la! Laa la-la la-la la-laa,
Nu mă sperii de nimik
Și-uite, de-asta sun' voinik... ♪”
innascumpica
15 Aug 2010, 12:25
imi place foarte mult acest film ! 3d e super trebuie sa-l vedeti!;) :)
n-am inteles la ce te refereai.
anyway. De ce toti na'vi aveau o musculatura tonifiata? Toti erau parca lucrati la sala.
Nu existau si omuleti albastri grasi?
Hahahahaha. :D
Pai de unde sa fie grasi danonino, zahar pe paine nu mancau, nu stateau in fund 8 ore pe zi, nu aveau supermaketuri ca sa cumpere mancare etc. :D Asta e problema ta ? LOL Filmul are multe probleme, mai ales la scenariu si dialog nu insa portretizarea tribului.
Scena cu vanatoarea pare a fi spectaculoasa in 3D. :)
De ce toti na'vi erau cu o musculatura tonifiata? Toti erau parca lucrati la sala.
Nu existau si omuleti albastri grasi?
poate vrei sa zici ca aveau o musculatura tonifiata ...
Majoritatea mi s-au parut slabi si inalti... Depinde ce inseamna pentru tine a fi lucrati la sala...
Corect. Dar iti dai seama ca vorbesti cu unul care intreaba de ce nu exista grasi, lol. :D In capul lui lucratul la sala inseamna sa nu fii gras.
De ce toti na'vi erau cu o musculatura tonifiata?
Făceau spor', bă! D'-aia!
♪ „Să faci sport_ie o plăcere,
Aasta-z' dă curaj, putere,
Îz' dă forțe minunate
Și-z' dă multă să-nă-ta-te!
Ieu în spor' sun' ne'ntrecu'
t,Or'ce record_ieu am bătu',
Kă nu mă sperii de nimik
Și de-asta sun' voinik!
Tral-la-la, la-la, la-la! Laa la-la la-la la-laa,
Nu mă sperii de nimik
Și-uite, de-asta sun' voinik... ♪”
:)) :)) :))
Nu ai inteles nimic, am explicat mai sus la ce ma refer. Esti prost si mai ai si figuri in cap. Aroganta trebuie meritata, asta ca sa nu uiti.
Venind de la cel care intreaba de ce nu exista grasi e o autoironie induiosatoare.
Sa vedem insa ce ai spus:
toti aratau ca o femeie fotomodel din punct de vedere al musculaturii. Toti aveau abdomen plat, nici o burta de bere, nimic. Satul compus din modele de haine, se putea numi "Chilotii lui Bote+Victoria's Secret".
Asta ai spus si prima oara ca nu exista burtosi deci de ce te-ai repetat aiurea mai inainte ? Ce mare lucru ai spus a doua oara de trebuia sa fie citit ? E aceasi aberatie ca si prima oara. Imi pare rau ca nu ai gasit burtosi care sa te conecteze mai mult cu filmul. Life is tough !
Tonifierea inseamna altceva. Uita-te la un maratonist cum arata. Si s-ar putea sa vina ca un soc dar poti sa iti tonifici musculatura si la sala.
Iesi dintre betoane si ai sa vezi lume la tara cu "6 packs", chiar daca nu asa cum vezi prin reviste. Deci se poate si fara sa te rupi la sala. Faptul ca se vad muschii pe ei nu inseamna ca sunt "foarte" tonifiati ci ca au un strat foarte subtire de grasime datorita exercitiilor de tip "cardio", fiind incapabili sa sa puna o masa musculara foarte mare pe ei datorita efortului indelungat (vanatoare, alergat, etc).
Poti sa iti cresti masa musculara la sala insa fara exercitii "cardio" nu poti arata cum arata aia din film. Daca faci doar sala(greutati) nu o sa ajungi ca aia niciodata niciodata. A tonifia musculatura inseamna a o intari si nu a o dezvolta la nesfarsit.
Acum, daca tu intelegi ca la sala trebuie sa te duci, sa stai pe banca si sa impingi bara de 200kg de la piept timp de 2 ore, iar intre pauze sa bei bere/suc, nu imi pare rau de tine, te anunt doar ca esti incredibil de prost.
Amice, iti aduc aminte ca tu esti ala care o arde cu tonifierea in sus isi jos si ca un copil de gradinita ai intrebat de ce nu sunt grasi.
Stai jos in banca, ai nota 2.
le.
da, sunt oameni care se duc la sala, trag de toate aparatele si cand ajung acasa baga ceafa de porc/cartofi prajiti/ mici, pe urma beau bere/vin/coniac etc., apoi mananca jumatate de tort/5kg de fructe/cornuri cu ciocolata. Li se face din nou sete si cumpara niste fanta/ceai ca sa bea. In final, ei ajung la concluzia ca sala nu e buna de nimic.
se aplica si pentru alte activitati sportive, tipul asta de mentalitate.
Poftim ? Ce legatura are asta cu filmul sau cu burtosii din film ? De ce a fost necesar sa adaugi un edit ca sa spui tot paragraful asta ? La fel ca si mai sus, adaugi prostie peste prostie una mai aiuristica decat alta, avand in vedere subiectul threadului.
PS: Nu vreau sa te anunt ca esti in vreun fel sau altul pentru ca e inutil cu tine. :)
tu esti cretin. Ti se pare tie ca nu stiu ce e aia tonifiere dupa ce ti-am spus sa te uiti la un maratonist?
Tu o ceri cu disperare, nu gluma. Am spus "si la sala", asta implica faptul ca mai sunt si alte posibilitati. Cica la sala ai banda, bicicleta, cand ploua, cand vine taifunul, cand nige si e frig de ti se congeleaza copii mormoloci, poti sa mergi la sala sa faci cardio.
Cum abdomenul nu se lucreaza cu impinsul de la piept? nu cred asa ceva. Sigur? :-O
Omuletii aia albastri sunt in principiu oamenii din preajma antichitatii, care vanau, mancau si se futeau. Ghici ce, si atunci existau grasi.
Am eu curiozitatea asta, de ce nu sunt grasi in film?
Pt ca in istoria omenirii, ei cam au existat, cica exista si acum. Chiar toti albastreii alearga la Olimpiada?
Bah Gigele, era vorba de aia din film in primul rand. Asta inseamna ca bicicleta chiar daca e exercitiu cardio nu e acelasi lucru cu alergatul chiar daca alergatul e tot cardio pentru ca nu te dezvolti la fel de la bicicleta si alergat, ai priceput ? Bicicleta e folosita pentru a arde grasimile pe cand alergatul iti dezvolta o altfel de rezistenta deci nu se pune egalitatea intre ele. Ok, sala are banda dar nu alergi pe ea zeci de minute, nu daca ai creier, sau tu alergi ? :D Exercitiile cardio nu se fac pe o perioada foarte lunga pentru ca dupa aia esti terminat pentru cele de forta asta inseamna ca nu o sa arati ca aia. Deci per total nu poti sa ajungi ca aia doar din sala cu tot ce are ea, considerand ca la sala nu poti sa stai 2-3 ore din motive care sunt sigur ca nu iti scapa, macar alea.
Acum de ce nu sunt aia burtosi ? In primul rand pentru ca sunt CG si costa mult sa ii faci burtosi, in al doilea rand Cameron sugereaza la un nivel destul de pueril ca ar fi o societate perfecta, sau cel putin in perfecta legatura cu natura, opusa fata de cea reprezentata de oameni. Au existat grasi si la noi dar nu intodeauna, nu atunci cand trebuia sa vanezi ca sa nu mori.
Ai vazut vreun leu gras ? Oamenii au devenit grasi cand au descoperit agricultura si stateau in cur, da atunci au existat, pana atunci nu. Femeile au mai multa grasime decat barbatii si in film ca si in realitate in mod ideal. Asta pentru fie pentru ca barbatii sunt/au fost mai activi fie pentru ca asa este construit si corpul uman avand in vedere ca femeile trebuie sa isi foloseasca acel strat cand sunt insarcinate.
toti aratau ca o femeie fotomodel din punct de vedere al musculaturii.
Asa si ? Ce este in neregula cu asta ? Crezi ca "normalul" e grasimea sau care e problema ta ? Care e problema ta ca toate femeile sa arate ca fotomodele in ceea ce priveste musculatura ? Iti provoaca voma sau ce ?
Fotomodele, din punct de vedere al musculaturii, sunt mult inferioare fata de ce prezinta Cameron in film deci comparatie e pe acolo si nu prea. Ceea ce ai vrut tu sa spui e ca nu sunt grase, esti obsedat de grasime, nu stiu de ce dar mai bine iti faci un thread in care grasime e o normalitate si nu o problema atat timp cat nu ne infometam pentru iarna.
tu esti cretin. Ti se pare tie ca nu stiu ce e aia tonifiere dupa ce ti-am spus sa te uiti la un maratonist?
Tu o ceri cu disperare, nu gluma. Am spus "si la sala", asta implica faptul ca mai sunt si alte posibilitati. Cica la sala ai banda, bicicleta, cand ploua, cand vine taifunul, cand nige si e frig de ti se congeleaza copii mormoloci, poti sa mergi la sala sa faci cardio.
Cum abdomenul nu se lucreaza cu impinsul de la piept? nu cred asa ceva. Sigur? :-O
Omuletii aia albastri sunt in principiu oamenii din preajma antichitatii, care vanau, mancau si se futeau. Ghici ce, si atunci existau grasi.
Am eu curiozitatea asta, de ce nu sunt grasi in film?
Pt ca in istoria omenirii, ei cam au existat, cica exista si acum. Chiar toti albastreii alearga la Olimpiada?
D'ale Carnavalului... =))
Hai sa te intreb ceva danonino... daca acei Na'vi nu mancau grasimi?!?!?! ... I'm just sayin'... =))
StefanDo
16 Aug 2010, 16:49
danonino, ai un avertisment
te invit sa acorzi mai multa atentie modului in care te adresezi partenerilor tai de conversatie
mai foloseste o singura data un limbaj ca mai sus si primesti bann
(si, apropo, intrebarea cu da' de ce nu erau si na'vi grasi e PENIBILA. Si raspunsul e "pentru ca n-a vrut Cameron")
http://www.youtube.com/watch?v=Qvp37o1jZUo :)
Pitbull
16 Aug 2010, 18:42
Da' despre mârlänii, nici o vorbä! Mucles!
In fine - asta-mi aminteste...
Vorbim de niste extraterestrii
Pe la sfârsitul anilor '80, era un scriitor de SF din Timisoara, Constantin Cozmiuc (Dumnezeu sä-l ierte, a murit de-atunci) - bun bäiat, da' scria foaaarte slab; însä avea el o pilä, ceva, si-n fiecare an lua câte un premiu la concursul pe tarä si i se publicau povestirile si nuvelele în Almanahul "Anticipatia". Pe chestia asta, noi tot fäceam caterincä de el.
La un moment dat, nu se stie cum, un exemplar al nuvelei lui "Maidanul cu extraterestri" a ajuns la redactia revistei "Opinia studenteascä", din Iasi. Era un text necorectat - plin de greseli gramaticale incredibile, asa cä bäietii au scris un articol în care fäceau un misto copios de el. Una dintre cele mai gogonate greseli era cä titlul fusese scris "Maidanul cu extraterestrii" - adicä, cu doi i (sau, mä rog, "cu doi de i", cum se încäpätâneazä sä creadä un biet bulache cam paralel cu limba românä, da' atât de obsedat de noi, încât ne vâneazä cele mai mici mistyping-uri ca sä se hlizeascä - ba mai räu: salveazä paginile, ca sä le aibä ca dovadä, în eventualitatea cä micile greseli de scris vor fi apoi corectate; dacä nici ästa nu-i comportament maniacal-obsesiv, eu mä declar învins!)
Dar... back to Cozmiuc! Asadar, tot fandomul român a fäcut un haz nebun pe chestia "Maidanului cu extratereştrii" - si ne distram spunând asa:
- Nu, dom'le, n-ati înteles - omu' a scris bine! E vorba de douä cuvinte diferite - ia fiti atenti:
Un extraterestru - extraterestrul; nişte extratereştri - toţi extratereştrii
Un extratereştriu - extratereştriul; nişte extratereştrii - toţi extratereştriii
Back on topic:
Habar n-avem nici mäcar sä le scriem corect denumirea în limba românä, da' [face sex cu noi] grija constituiei lor fizice.
Vorbim de niste extraterestrii care au aparut pe ecran aproape 3 ore, ei au fost in centrul atentiei. Mi se pare firesc sa intrebi despre ei, intrucat despre ei a fost filmul.
Din cate stiu, in film, oamenii erau extraterestri... Na'vi era grupul acela de umanoizi de pe Pandora... Vezi tu, pentru ei, noi eram extraterestri :)) ... Si cam acolo batea si filmul... :-S Cat despre ce-a fost in centrul atentiei, sunt vreo 2 lucruri minore: primul ar fi "inumanul din uman>:) " ca sa ma exprim haotic iar al doilea ar fi "Titanicul dintre Jake Sully si Neytiri:"> "... Nu tin minte sa fi urmarit un documentar despre Na'vi ca sa fi fost despre ei filmul:-? ... De-aici trag o singura concluzie: nu ai inteles deloc filmul. Iar daca nici Avatar nu e de inteles:-/ .................. :-O
Pitbull
16 Aug 2010, 19:08
Nu, noi eram extrapandorieni.
Extraterestri = din afara Terrei, non-terestri, nepämânteni.
Terra = Tierra, Tärâna, Tara, Geea, Gaia, Glia, Pämântul, plaiul strämosesc
Om de la țară = țăran. Om (de pe Terra) = ter(r?)ian; pluralul, cu alternanță fonetică, „ter(r?)ieni”. (E adevărat că mulți jucători români de Starcraft (www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1535099) spun „terran”, „terrani”.)
A, și să nu uit, formele articulate hotărât ale substantivului „Na'vi” (dacă acceptăm forma de plural „Na'vi”) eu cred că sunt „Na'vi(-)ul” la singular și „Na'vi(-)i” la plural.
Doua poze noi din Avatar re-release: http://www.collider.com/2010/08/20/avatar-special-edition-new-images/#more-45107
Stie cineva care se ocupa de Cinemagia daca va aduce Avatar special edition la Imax ?
Doua poze noi din Avatar re-release: http://www.collider.com/2010/08/20/avatar-special-edition-new-images/#more-45107
Stie cineva care se ocupa de Cinemagia daca va aduce Avatar special edition la Imax ?
ar fi bine sa-l aduca. poate mai duc o domnisoara la film sa se minuneze :))
legolas05
30 Dec 2010, 12:43
a fost un film bun........insa sunt altele care sunt mai bune
ROTK a fost ultimul film dintr-o serie si nu primul. ROTK a fost o adaptare a unei carti iubite de multi.
Cred totusi ca intrebarea ta nu se vrea in legaura cu audienta ci cu banii facuti de film.
In primul rand am ales The Return Of The King pentru ca a avut cel mai mare succes ca audienta si buget din toata seria The Lord Of The Rings.
Si in al doilea rand, unde e audienta mare e si cascavalul mare, deci audienta si incasarile sunt direct proportionale.
Pitbull
01 Jan 2011, 14:48
La multi ani, tataie! :)
Welcome to Cinemagia!
Da' ce-i asta, la tine, acilea? Still hungover?
psihologu
11 Jan 2011, 08:25
Filmul este un epic desavarsit construit dupa modelul clasic bigger, better, longer, debarasandu-se instant de comparatie printr-un caleidoscop de momente unice cum n-ai mai vazut pana acum si compozitii incadrate ca la carte, toate taiate in tablouri foarte vizuale, colorate in viu.
legolas05
17 Jan 2011, 15:28
nu este cine stie ce......dar merge vazut o data sicam atat
Monotone
25 Jan 2011, 14:12
Avatar.. Un Pocahontas Al Anului 2009
nu este cine stie ce......dar merge vazut o data sicam atat
Daca nu era cine stie ce, nu era cel mai bine vandut film al tuturor timpurilor. Nu sunt mare fan al filmului, l-am vazut prima oara la cinema si inca o data cu prietena, insa trebuie sa recunoastem, Avatar a fost ceva unic, rar vezi asa efecte :)
crisa_itgirl
19 Aug 2011, 21:11
Mie nu mi-a plăcut sub nici o formă. Nu îneţeleg de ce ar fi cel mai bun film ever. Doar pentru ca e cel mai scump? Nu merită. Nu e nici o revelaţie. Doar s-a investit mult în publicitate şi i-au făcut un nume pe care nu îl merită.
Medicate
23 Aug 2011, 15:41
Nimeni nu a sugerat ca este cel mai bun film din toate timpurile...toata baza discutiei despre Avatar se refera la efecte, poveste si bani...doar e lider mondial de Box Office.
ovidiu bufnila
02 Nov 2011, 15:22
Cozmiuc era un tip misto. L-am cunoscut. Si scria misto. Aduceda un respiro in cacatisurile comuniste de pe vremuri. Bine v-am regasit.
Vorbim de niste extraterestrii care au aparut pe ecran aproape 3 ore, ei au fost in centrul atentiei. Mi se pare firesc sa intrebi despre ei, intrucat despre ei a fost filmul.
Din cate stiu, in film, oamenii erau extraterestri... Na'vi era grupul acela de umanoizi de pe Pandora... Vezi tu, pentru ei, noi eram extraterestri :)) ... Si cam acolo batea si filmul... :-S Cat despre ce-a fost in centrul atentiei, sunt vreo 2 lucruri minore: primul ar fi "inumanul din uman>:) " ca sa ma exprim haotic iar al doilea ar fi "Titanicul dintre Jake Sully si Neytiri:"> "... Nu tin minte sa fi urmarit un documentar despre Na'vi ca sa fi fost despre ei filmul:-? ... De-aici trag o singura concluzie: nu ai inteles deloc filmul. Iar daca nici Avatar nu e de inteles:-/ .................. :-O
Ai zis 2 lucruri minore?
Eu zic ca sunt majore.
1. inumanul din om,
2. iubirea dintre 2 oameni(in cazul de fata extraterestri) :">
pe langa efectele speciale, care sa recunoastem nu prea sunt vazute in orice film, acesta este mesajul regizorului. si ar mai fi unul pe care subtil l-a adaugat in film.
orice boala ai avea, oricat de cazut la pamant esti, incearca sa te ridici.
Nu uitati ca Jack nu putea sa mearga(invalid).
Oricum frumos film SF.
de abia astept sa apara avatar 2
carmen_angelus_romila
16 Sep 2018, 09:05
parerea mea este ca filmul "Avatar" este o realizare cinematografica de top, din toate timpurile si astept cu nerabdare si continuarea acestuia...!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.