Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   De la lume adunate (perle din comentariile de pe site) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97251)

WildR0se 13 Sep 2010 12:44

deea_bluesky15 despre Twilight:

mie una mia placut filmul , si kartile sunt kam ...dificile...mai bn o lasa tetralogie, desi povestea nu o sa fie completa

Buticut: :shock: Could someone please translate this? Pai daca o face 'tetralogie', nu inseamna ca va cuprinde toate cartile? Not that I'm interested, dar parca sunt 4 carti...

deea_bluesky15: TETRALOGIE este exact ceea c am vrut sa spun. Aik sa nu mai incerce sa ecranizeze a patra carte "Breaking Down". Eu una am citito (in engleza, in romana cred k o sa fie si mai catastrofala) si nu mias putea imaginao ecranizata vreodata, dar poate se gaseste un regizor q mai multa imaginatie dekat mn. Am spus "sa o lase tetralogie" pt k am citit p undeva (nu mai shtiu unde) k sar fi semnat deja si pt eclipse (a treia carte), ba kiar k ar putea fi filmat in paralel q new moon (doamne fereste , k cn shtie c iese dn tokanita aia). Sper k aqum team lamurit. Dak nu iti mai explic odata k nu ma supar , desi nu prea ma pricep la asta...hai k am scris destul :hmm:

=)) =)) =)) P.S.: In caz ca s-a derutat cineva... "Tetralogie=Serie de patru opere literare sau muzicale unite printr-o idee comună. – Din fr. tétralogie. Sursa: DEX '98". As vrea sa cred ca deea_bluesky15 e singura derutata, dar dupa ce am citit pe-aici, am mari dubii =))

Catt 14 Sep 2010 19:48

Quote:

djdolby pe 29 august 2010 01:38
bai am ras la filmul asta de ma dor obraji mai depinde si cum il vezi si citi se aduna la film

Vreau să râd şi eu până mă dor obrajii =)) ! Un trailer, titlul cred că nu este scris corect. Aştept ...

Domnule Pitbull, cum este cu filmul ăsta? Cum se numeşte de fapt?

Pitbull 14 Sep 2010 20:14

"Marti, dupä Cräciun"

SemperFi pe 09 Septembrie 2010 17:14
am impresia ca lumea confunda geniul regizoral al lui Sergiu Nicolaescu, substituindu'l cu un amator oarecare ce doreste cu ardoare sa se faca si el cunoscut cumva in Romania....Serios,oameni buni,voi chiar nu mai aveti simtul valorilor?

buticut 14 Sep 2010 20:25

Originally Posted by WildR0se:

deea_bluesky15 despre Twilight:

mie una mia placut filmul , si kartile sunt kam ...dificile...mai bn o lasa tetralogie, desi povestea nu o sa fie completa

Buticut: :shock: Could someone please translate this? Pai daca o face 'tetralogie', nu inseamna ca va cuprinde toate cartile? Not that I'm interested, dar parca sunt 4 carti...

deea_bluesky15: TETRALOGIE este exact ceea c am vrut sa spun. Aik sa nu mai incerce sa ecranizeze a patra carte "Breaking Down". Eu una am citito (in engleza, in romana cred k o sa fie si mai catastrofala) si nu mias putea imaginao ecranizata vreodata, dar poate se gaseste un regizor q mai multa imaginatie dekat mn. Am spus "sa o lase tetralogie" pt k am citit p undeva (nu mai shtiu unde) k sar fi semnat deja si pt eclipse (a treia carte), ba kiar k ar putea fi filmat in paralel q new moon (doamne fereste , k cn shtie c iese dn tokanita aia). Sper k aqum team lamurit. Dak nu iti mai explic odata k nu ma supar , desi nu prea ma pricep la asta...hai k am scris destul :hmm:

=)) =)) =)) P.S.: In caz ca s-a derutat cineva... "Tetralogie=Serie de patru opere literare sau muzicale unite printr-o idee comună. – Din fr. tétralogie. Sursa: DEX '98". As vrea sa cred ca deea_bluesky15 e singura derutata, dar dupa ce am citit pe-aici, am mari dubii =))

LOL ce caut eu in topicul asta :))? Sincer, nu stiu ce vroia sa zica...mai bine faceau o tetralogie dintr-o tetralogie, dar fara sa ecranizeze a patra carte? What the...?

WildR0se 14 Sep 2010 23:28

Tu te regasesti pe-aici doar drept acel cineva care a incercat sa-i deschida fetii ochii... da', din pacate, don'soara insista si insista si iti explica (ce anume, doar ea stie)... dar "dak" nu te-ai lamurit, ea iti mai explica o data "k" nu se supara... :)) =))

Pitbull 15 Sep 2010 00:12

"Mar Nero":

Maryana25 pe 04 Septembrie 2010 14:17
drama.....
pare intersent filmu'??? ast sa apara,dak e frumos si pun nota////////

Pitbull 16 Sep 2010 17:12

"Resident Evil: Afterlife"

O colectie rarä!!! :D

http://www.cinemagia.ro/filme/reside...ontainer109572

deea9595 pe 30 Octombrie 2009 18:04
de abia astept partea a 4-a,deoarece filmele resident evil sunt foarte mishto.

shadem pe 02 Martie 2010 20:20
imi spune si mie cineva cit trebuie sa astept pina ce vad filmul ales?
de ce e atit de greoi?

otonis pe 19 iunie 2010 14:54
Cu cat astepti mai mult, cu atat iti cresc standardele si astepti un film aproape de perfectiune. Asta nu va face decat sa simtim o dezamagire ce va trece ( PROBABIL ) dupa ce vom vedea, si revedea filmul de cateva ori. Spun probabil, ptr, ca la filmul "2012" nu mi-a trecut desi l-am revazut de cateva ori, si inca il consider cel mai prost din 2010, datorita asteptarii indelungate in cinstea lui, si dezamagirii pe masura luate la lansare, si dupa lansare. Oricum, sunt fan serie R.E., si-l astept cu moderatie, ca nu vreau sa mai simt dezamagiri vreodata.

Jenny_pisica pe 05 Aprilie 2010 21:30
o sal vad la cinema ;asta e sigur
in R3 erau suficete ! . ma intreb daca in 4 vor apare toate clonele ?

Al3xX09 pe 22 Iunie 2010 15:02
Al3xX2010
acesta este cu siguranta cel mai asteptat film din viitorul apropiat, si la bugetul investit in el cu siguranta va fi o superproductie.

Jumperr pe 16 Iunie 2010 22:53
N'am cuvinte cat de mult astept acest film...nu mai am rabdare.

take_moment pe 10 septembrie 2010 16:50
abia astept sa il vad. primele 3 partii au fost foarte frumoase , mi-e unu mi-a placut , astept ziua de vineri sa ma duc la el.

bogdi.c pe 07 Septembrie 2010 22:48
fain filmul
este un film destul de bun fain ca este 3d
fata asta alice e super hammmmmmm musca in mislocul strazi ''hot''

cetateanu pe 30 August 2010 14:03
Am urmarit si celelalte parti si sunt interesat de continuare.Si dupa vizionarea acestui film am ramas interesat dar poate fac un film bun ca asta este slabut.A avut efecte speciale bune si femei dragute dar cam atat.Bineanteles a lasat loc la o continuare sper sa fie mai buna asta ma dezamagit.Pentru a fi filmul mai interesant a scos omul ala imens jalnic.

Kai pe 10 August 2010 12:21
wow merita vazut ... sa speram ca va fi bun din toate punctele de vedere iar 3D-ul isi va pune amprenta

RaluD pe 08 August 2010 19:03
Thoa...deci abia astept sa-l vad!!!! Mai ales ca joaca si Wentworth Miller :)
Sper sa nu uite de prietenii de care vorbea in seria a III-a a filmului >:). Mi-i rupe pe micuti :))

Lenart_00 pe 05 August 2010 08:07
Deci la asta zic eu ca e un film adevărat .... toate părțile...fără da și poate..

Maryana25 pe 04 Septembrie 2010 14:20
nerabdare
imi place f mult asta milla jovovich.....abia ast sa apara....st sigur k e tare soper.pun 10

otonis pe 21 Aprilie 2010 01:17
Nu m-a impresionat prezentarea filmului. Cred ca va fi de 7 stele.

Later edit on 13 Sept. 2010
Urasc sa am dreptate. Nu m-a impresionat filmul cu nimic. Ba chiar m-a deranjat ideea de a-i lua puterile lui Alice, si practic a cam scos-o din actiunea principala. Ma streseaza sa vad eroii lasati fara puteri de niste regizori idioti. DEZAMAGIT SUNT !!

fyna94 pe 09 Septembrie 2010 20:06
Resident Evil: Afterlife
super o sa fie bestial 3d ultimul a fost cel mai bun

NightChild pe 01 Iunie 2010 12:02
O gramada de actori buni, mai e si Wentworth Miller(Prison Break) dar vad ca nu e trecut la distributie, ma astept sa fie mai bun decat celelalte dar ma cam indoiesc.

Iulian_Paul pe 16 iulie 2010 07:44

uita-te la trailer si o sa-ti dai seama... sunt faze identice cu cele din filmele enumerate de mine... cel mai original resident evil a fost primul si asa va ramane... fara suparare dar esti pe dinafarã
NightChild pe 16 iulie 2010 11:27
Prefer sa vad filmul, nu ma i-au dupa trailere, pot fi inselatoare domnu' Iulian.

* * *

f pe 16 septembrie 2010 20:57
aceste cronici sunt de c*c*t.am citit multe si toate is subiective scrise cel ce scrie parca nu ii place nici un film si stau si ii gsesc toate defectele si nu mai stiu ce..nu mai plictisiti lumea cu cronicile astea ..gusturile nu se discuta fiecare vede si se uita l ce vrea nu va dati mari critici d filme

Mike pe 17 septembrie 2010 03:06
Astea sunt filme care fac bani doar datorita numelui.Nu inteleg dece adaptarile dupa jocuri video, animati, benzi desenate de succes sunt schimbate, reinterpretate, personajele fiind total diferite de versiunea originala care le-a dat viata.Doar pentru ca au acelasi nume nu inseamna ca au si aceasi calitate.Astea sunt povesti si mituri moderne asta nu inseamna ca nu merita o ecranizare adecvata.
Povestea originala http://www.gametrailers.com/video/ep...ent-evil/46616
E in engleza.Chiar daca sunt doar jocuri video povestea e cu mult superioara filmelor care doar le-a copiat numele.

Piratu pe 17 septembrie 2010 11:40
pun pariu ca ce au facut in 3d face toti bani,si nu trebuie sa mergi doar pentru poveste in cazul asta,si cel putin is curios sa vad ce s-a mai intamplat in seria Resident Evil prin acest al 4 film.
nsag pe 17 septembrie 2010 15:25
frate in ziua de azi daca pe un film scrie 3D toti prosti is imagineaza ca este AVATAR si mai rau TOTI prosti se duc sa IL VADA LOL
http://www.youtube.com/watch?v=PcUEz_u5a6c
uitati va la tipul din vidoul din linkul de mai sus este in engleza si spune mult adevar despre "Resident Evil: Afterlife" si despre 3D !!

Piratu pe 17 septembrie 2010 15:45
daca ai fost la avatar la 3d nu ai vazut faze ca in final destination 4 (daca l-ai vazut 3d??)unde toate lucrurile zbura spre tine,si la avatar numa la faza cand a doborat copacul poate a fost ceva de genu si .is anumite filme 3d care te tine in priza si te surprinde prin modul prin care s-a filmat.is filme care merita vazute 3d pt efecte.

http://www.cinemagia.ro/stiri/reside...i-mille-16432/

omudindulap 16 Sep 2010 21:54

Quote:

ma astept sa fie mai bun decat celelalte dar ma cam indoiesc.

:))

Pitbull 16 Sep 2010 21:59

Logicä de fier! ;)

(Se gäseste prin MUUULTE mesaje d-astea! ABUNDA constructiile: "Nu stiu cum va fii dar m-ai mult k sigur v-a fii zoper!", etc.)

Pitbull 19 Sep 2010 08:48

De la articolul de ziua lui Mickey Rourke:

claudia pe 18 septembrie 2010 15:02
Draga Mickey profit de aceasta ocazie ca sa-ti spun la multi ani ca sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si familiei tale si ca sa fii iubit incontuare de fanii tai .Iti multumesc pentru filmele tale frumoase si sper sa mai joci in alte filme .Eu sunt o mare fana de-a a ta si mi-as dori idu-l tau de mess daca se poate sau o adresa de email sa mai vorbim .Te uby si te pupic :*

http://www.cinemagia.ro/stiri/din-ha...-de-ani-16437/

crin3l 19 Sep 2010 09:18

Lino 18 septembrie 21:21 - de la topicul Cel mai nesuferit actor

Robert de Nira
Al Pocina
Johny Deep
Ii urasc pe astia pentru ca se dau prea mari frate , sunt ei acolo sus mari si tari cand de fapt nu au nici o treaba cu actoria . Spre exemplu Oreste l-ar lua oricand pe Johnny Depp asta la actorie , iar Oreste are si studii de regie spre exemplu , pe cand Dep asta nu stie nik frate, ce stie asta , sa se babardeasca cu dracu in a 9-a Poarta si gata e mare shmekerash? . Roberto de Niro e varza si el . Cel mai bun rol al sau e Nasul la psihiatru , acolo unde il interpreteaza pe Radu Moraru. Iar Porcino asta numai tzipa tot timpu , atat stie omu'.

Is schizofrenic , nu luati prea in serios ce zic

Catt 19 Sep 2010 13:50

Şi ce este de făcut?

robbiex2 19 Sep 2010 14:16

bogdan M pe 18 Aprilie 2008 16:16
fratilor filmu asta merita 200000 de stele nu 5 ca actorii sunt tari povestea e tare filmu e facut marfa morala e beton si gagicile bestiale.Elisha joaca grozav stiu ca sunt deja penibil dar si eu m-am indragostit de ea.as vrea sa dau de ea daca0 e posibil si daca cineva stie cum sa imi zica si mie va rog.adresa mea de e mail e [email protected] multumesc mult

http://www.cinemagia.ro/filme/the-gi...n-vecini-8300/

=)) =))

rrs85 22 Sep 2010 19:17

rozbonbon pe 22 Septembrie 2010 16:56
"Nu pot spune ca e cel mai "tare" film, dar parca nu-mi convine nici sa zic ca nu e cel mai TARE...
E DEOSEBIT, e captivant, ...si te atrage pt. ca poti sa fii orice fel de drogat, poti sa fii ce fel de avocat vrei, nu ai cum sa nu te regasesti in personalitatea celor interpretati, cu atata... nosnsoalanta, de Johnny Depp si Benicio Del Toro."
;)

shadowofnight 22 Sep 2010 21:07

Eu nu inteleg cum iti poti lasa adresa de email intr-un comentariu pe care il poate vedea oricine. :|
Si mai ales intr-un asemenea context.

Sa nu fiu off:

bogdi.c pe 07 Septembrie 2010 23:07
genova orasul de aur
Oraşul italian Genova îi schimbă pe toţi trei u ce oras fascinant
Joe, un bărbat văduv, saracu de el
o sa vad filmul cu orice pret

miercuri 22 Sep 2010 22:59

Quote:

Joe, un bărbat văduv, saracu de el

:))

robbiex2 23 Sep 2010 00:03

=))))))

Disciple 23 Sep 2010 02:36

c.ghevara pe 08 August 2010 12:39
Parodie sau prostie?
Nu e clar dacă pe regizor atâta îl duce capul, sau se distrează pe seama spectatorilor. Pare că a fost invidios pe succesul lui "Leon" şi a încercat să copieze. Planta lui Leon - porumbeii lui Ghost Dog, salvat-iniţiat de mafiot, care îi dă şi de lucru, dar îl şi trădează pe erou, eroul oscilează între salvarea sa şi recunoştinţă, hitman-ul superprofi e un sensibil, Leon e analfabet şi e învăţat de copilă - Ghost Dog e citit, şi discută despre cărţi cu un copil etc, etc. Leon are reguli profesionale ferme şi cod al onoarei (ni femme, ni enfant), Ghost Dog plusează şi se conduce după principii de-ale samurailor. Afro-american, samurai, salvat de mafiot italian, lucrând pentru mafia italiană - şi alte enormităţi. La prima vedere, pare o parodie a lui Leon. "Conversaţia" lu Ghost cu vânzătorul de îngheţată (fiecare pe limba lui, necunoscută celuilalt) ar putea fi un indiciu pentru parodie, dar mă tem că filmul e doar prostie.

:-&

Pitbull 23 Sep 2010 08:23

"Resident Evil: Afterlife":
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...25#post1544125
Originally Posted by WyzarD:

Salve ........

Doamneee !!!....Pitbull...si primesti pct. ptr comentariul acela ?.........Filmul este strict ..." Gen"......Oare dupa acel comentariu stau si ma gandesc .....?????...sti sa regizezi un clip de 10 sec ?.......am intrat sa vad pareri despre film si sa comentam ,sa conversam ......dar ..brrrrr...

"Nu ai cu cine "................

Pitbull 28 Sep 2010 11:30

tontonel pe 26 septembrie 2010 14:01
si eu cred ca dl Muntean e mult supraevaluat. o fi bun pt. Ro, dar in comparatie cu (sa zicem) fratii bulgari sau sarbi e la ... o mica-mare distanta. e normal insa pentru un regizor care e obisnuit sa faca reclame. din pacate vrea si o recunoastere a talentelor; here I'm sorry my friend Raducu, nu prea ezista (de talente e vorba). sorry.
http://www.cinemagia.ro/stiri/cronic...craciun-16431/

buticut 28 Sep 2010 14:46

Originally Posted by Disciple:

c.ghevara pe 08 August 2010 12:39
Parodie sau prostie?

Credeam ca aici ar trebui sa apara doar comentariile care n-au nici cap, nici coada, nu care sunt in dezacord cu opiniile tale :-?.

Originally Posted by rrs85:

rozbonbon pe 22 Septembrie 2010 16:56
nu ai cum sa nu te regasesti in personalitatea celor interpretati

This is scary!

Quote:

kryser pe 23 septembrie 2010 20:10 - Piranha 3D
sooper tare filmul...dar se termina foarte nashpa la sfarsyt:P pana in 2012 pana apare partea a 2
..:X

:)) :))

miercuri 01 Oct 2010 02:56

This for real? O_O

Barbaru pe 30 septembrie 2010 19:11
un film despe nimic si atit , ce ma intereseaza pe mine practici sexuale sadomasatasu. stim ca dereglatii sunt destui . filmele astea sunt mai mult pentru nebuni sa imi spuna mie cineva ca ii place sa vada si sa revada Cannibal Holocaust il vezi o data si dupa aia nu maii vrei sa vezi asa ceva . in loc sa faca ceva un SF o comedie ori ca e simpatic un film de dragoste face filme care sa le dea la nebuni apa la moara . pacat de bani investiti facea si e un parc de joaca pentru copii ceva ori ii cheltuia cu femei.
http://www.cinemagia.ro/stiri/proiec...der-man-16544/
Ma rog as putea sa bolduiesc cu totul.

Apoi:
Barbaru
a scris despre The Expendables / Eroi de sacrificiu.

super

deci daca anul asta am avut o gramada de dezamagiri in materie e filme trebuie sa spun ca stalona ma uimit inca o data. filmul e super tava sincer e aproape de perfect ,nimica exagerat nimica tras de par.un film foarte bun . anul asta pina acuma numai 2 filme au fost super asta si cu kick-ass .

Disciple 01 Oct 2010 03:44

Super Tava! Stalona!!! Mortal!!!=)) =))
Miercuri, l'ai cules bine, bravos!

marcusARCUS 02 Oct 2010 14:23

Despre Americanul:

cosminvacaroiu pe 09 Septembrie 2010 09:00
cel mai prost film din lume. 2 actori, asta ii omoara p-aia din prima fara sa zici ca au un schimb de replici inteligent. la un moment dat arata cum i o trage lu aia si cam atat. doar finalul este putin misto, rest BOORING

buticut 05 Oct 2010 16:51

Quote:

bodhi pe 27 Iunie 2010 13:26

mi-a inselat asteptarile
este un film care merita vizionat .. dar doar atat .... nu are nimic special

Merita vizionat, dar doar atat?? Ce altceva ai mai putea face cu un film in afara de a-l viziona???

Quote:

nelupc pe 26 Iunie 2010 09:10
echipa de soc

--sf--comando--multa prostie---ANCEPE CU ACTIUNE --SE TERMINA PROST

2 9

miss_amelie pe 23 iulie 2010 23:35
ancepe?

AlecsxDVD pe 1 septembrie 2010 02:49
Dupa Romana lui se pare ca ... nu stie nici din filme multe =))

nelupc pe 4 septembrie 2010 10:06
gogule vezi sa nu-ti pui ochelari..ai vazut tu a filme cate broaste testoase am vazut eu.

rvn 10 Oct 2010 21:35

ia-te na, comentariu:
06.10.2010 ,postat la trailerul DEMONULUI

GheremeZ

Mesaj pentru cei care au creierul cat o vrabiuta: "oo daa adevaraciune filmul, film de colectie, bestial, n-am ce spune, m-a coplesit de emotii in pantaloni mai ales cand a aprins ala chibritul, n-am ce spune" Acum adevarul: Mai bine un Scooby-Doo, decat porcaria asta de film.

mai, da' sunteti multi cu creierul cat o vrabiuta....sau cat un vrabioi?

Pitbull 15 Oct 2010 15:28

Reactie la desfiintarea labei triste "Eva":

lalaby pe 15 octombrie 2010 05:01
Bai cersetorule! Te-am vazut cum esti imbracat ... pai cersetor esti tu. Ar trebui sa candidezi la Pomisorul pentru caini (intelegi ce vreau sa spun). Dar inca o data te intreb ... in afara de "marele film " din anii '90.... ce ai mai facut demn de a fi luat in consideratie??? Cum existi tu? Cine te plateste? Vezi filme ca platitor sau ca platit de uni si de altii? Vad ca injuri pe multi... stii ca exista o asociatie a consumatorilor de film? Bai... aveti toate injuraturile noastre, precum injuraturile voastre de pe acest site si mai ales semnate de pit... bulet, care ne conving sa nu mai mergem la film romanesc. Da'l in pisici! Mergem la altele. Iar voi traiti cu caravanele voastre! Suntei jalnici. Chiar va citesc de vreo doi ani. Am incercat sa scriu acum pe forum... da' brusc (e a 5-a oara cand mi se intampla) mesajul nu a fot preluat!!! Aveti cuvinte cheie??? Hai mai baieti, voi astia care tot mancati... (stiti voi ce... iar pe forum apar cuvintele pe bune!) ce ar fi sa demonstrati ce ati facut voi la viata voastra??? De pitbulet am aflat .... un horror "de mare groaza" din toate punctele de vedere" Baaaai, sunteti rai...voi nu comentati filmele... voi sunteti rai si va aruncati asupra celor care au alte pareri. Iar voi toti care scrieti pe forum, si va permiteti sa apareti si pe ceea ce inseamna film, suntei mai mult decat rai. Si spre deosebire de voi ... eu am bun simt si ma opresc la cuvantul RAU. Dar sincer? Na ca ma scap... sunteti scarbosi in interese si in comentarii... noi astia platitori nu va cunoastem... PITBULL ... ok am aflat Columbeanu cu un film de c... facut la viata lui, in rest face el de c... pe altii (ca doar se pricepe). ANChirculesu??? Cine esti tu mai frate care sub nume diverse postezi acelasi mesaj (ai vreao geamana in tine care te copiaza???) De unde stiti voi de 2 milioane de euro??? Intrati pe site-ul CNC... e liber! Am intrat si filmul asta a avut 2.280.000 in 2007, adica 651.000 euro!!!! Oamnei buni, ca platitor de bilet mi se pare ca ma prostiti in fata cu minciunile voastre!!!! Eu am intrat pe site ... nu puteti intra si voi???? De ce sa mintiti??? Doar pentru ca asa sunt obisnuiti romaniii???? Imi e sila!!! Eu le doresc acestor oameni mult succes. Am vazut pe net ca filmul are trei variante.... ma tot intreb, ce alt film romanesc a mai fost vandut in trei variante in toata lumea??? A , exista cristici americani care scriu de unele filme romanesti premiate prin Europa ca din lung metraj puteau deveni foarte bune scurt metraje. Va dau eu link-urile! Si asta e o forma de "varianta" Baaaaaa... cu rautatile voastre ne faceti sa nu mai mergem la filme romanesti. Chiar nu meritati. OAMENI BUNI.... MERGETI SA VEDETI EVA... PE SITE-UL CNC VETI VEDEA CATI BANI AU PRIMIT DE LA CENTRUL NATIONAL AL CINEMATOGRAFIEI)... 650.000 EURO; VETI VEDEA CE AU PUTU SA FACA NISTE ROMANI PROSTI (CA SUNT PROSTI DUPA MINE) CU ACESTI BANI. SI POATE VA VETI INTREBA , DACA VETI CITI ACELASI SITE, CE PORCARII SCOT ALTII CU MAI MULTI BANI!!!! INCURAJATI FILMUL FACUT PENTRU PUBLIC. ACEST PITBULL (CATELUS) ESTE UN OM DIN DOMENIU, IL GASITI PE FORUM CU FOARTE MULTE MINCIUNI, NU A FACUT NIMIC LA VAIATA LUI... SCRIE DOAR LA CINEMAGIA, DUPA CUM IL PLATESTE UNUL SI ALTUL. MERGETI LA FILMUL ROMANESC.... INDIFERNET CUM SCRIE UNUL SI ALTUL (DIN INTERES ASA CUM SE INTAMPLA TOATE IN ROMANIA)... DAR DACA MERGETI LA FILM ROMANESC - INDIFERENT CUM SE CHEAMA EL - AJUTATI DE FAPT INDUSTRIA IN CARE LUCREAZA NU NUMAI INJURATII... LUCREAZA ELECTRICIENI, MECANICI DE CAMERA, SOFERI, CASCADORI, SECRETARE DE PLATOU... SI MULTI ALTII IN AFAR DE MUNGIU, PUIU SAU POPOVICI!!!! DACA AVETI BANI SA MERGETI LA FILM AMERICAN... GASITI-VA UN PICUT SI PENTRU FILMUL ROMANESC....MERITA SA FIE SUSTINUT INDIFERENT DE CE SCRIE UN PITBULET! MERGETI LA ORICE FILM.... AJUTATI PE MULTI! nU VA LUATI DUPA CATELUSI CARE AU INTERESE SI NU AU FACUT NIMIC LA VIATA LOR!!!! MERGETI LA ORICE FILM ROMANESC, NU VA "INSPIRATI" DIN COMENTARII RAU VOITOARE SAU INTERESATE. in cinematografie este ca in orice activitate economica. Dar filmul va aduce o placere!

http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/

miercuri 15 Oct 2010 19:35

Nu stiam de existenta acestei Eva, dar m-am lamurit cu trailerul care pe langa faptul ca e penibil pana la dumnezeu, mai are si muzica plagiata din Atonement.

Pitbull 15 Oct 2010 21:55

Il poti lua de pe net. Dacä vrei, spune-mi prin mesaj privat. Comunicarea publicä a sursei ar fi consideratä piraterie. Ti-o voi spune numai tie, cu conditia promisiunii solemne cä nu comercializezi filmul, nu-l multiplici, nu-l vedeti decât tu si familia, si-l stergeti din computer în 24 de ore. ;)

Pitbull 15 Oct 2010 22:48

Si o perlä impersonalä - n-a scos-o o fiintä, ci progrämelul äla de sinapse interfilmice:

Recomandări - via TasteKid.com
Dacă ţi-a plăcut Eva, s-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos:
* Trainspotting
* Natural Born Killers
* Taxi Driver
* 2001: A Space Odyssey
* Eyes Wide Shut
* One Flew Over the Cuckoo's Nest

...De unde si vorba:
W.T.F.???

Pitbull 20 Oct 2010 13:27

Alt deliciu evofil! :x:x:x

electricfeel pe 19 Octombrie 2010 18:24
frate, ce se intampla aici? va certati asa pe un site?daca v-ati vedea fata in fata ce s-ar mai intampla?
eu sincer nu inteleg de ce domnului Columbeanu aka Pitbull nu ii place acest film?sau mai bine zis de ce nu ii plac realizatorii filmului ca se vede CLAR ca are o problema cu ei si nu cu filmul in general. chiar imi pare bine de cei care au scris frumos, si care l-ar mai revedea pt ca asa este. nu ca alte filme care apar in ultima vreme si te apuca durerea de cap la cate secvente puse degeaba sunt in film. De exemplu, ca na! daca tot va luati de filmul asta, ia sa ma iau eu de Politist,adj care mie sincer nu mi-a placut(dar e doar o parere), de ce stau la masa si vorbesc despre gramatica si despre versurile Angelei Similea? ar putea f bine, in loc de secventa aia sa puna naibii alta ca e plictisitoare. sau de ce filmeaza procesul verbal 5 min?ma gandesc ca poate sa il citim dar pacat ca nu se vad capetele randurilor! si zici de cum vorbesc romanii in filmul asta? de parca nu se stie ca avem un accent prost. pune-i pe actorii momentului gen Dragos Bucur sa vorbeasca in engleza si o sa vezi ca la fel iese. Oh wait! dar l-am vazut in trailerul de la The Way Back, dar acolo era rus asa ca sa-l scuzam. Deci pe bune acum, termin si eu cu fazele astea. de ce nu ii lasati in pace? nu inteleg ce va place asa sa aruncati cu r***t in ei. si in ziare se zice de rau, si pe net,si peste tot! dar ei v-au facut ceva?
si faza cu pierce brosnan..de ce nu? din moment ce a lucrat si la acest film cu actori straini, de ce nu ar putea din nou? ce e asa greu de crezut? bravo lor! foarte bine ca se mai fac si alte filme ca va intrebati de ce nu merge lumea la filmele romanesti, si tinerii nu vor sa le vada..pentru ca deja e prea mult! prea mult Ceausescu, prea mult comunism, prea multe filme minimaliste. incercati sa castigati la cannes si cu alte filme. sau va e frica ca daca faceti alt gen de film nu mai castigati? sau poate ca nu puteti sa faceti alt gen de filme ca la cat criticati filmele americane, va pun acum camera in mana si nici un cadru ca ei nu stiti sa filmati..
si cum adica ,,Iti promitem cä niciodatä nu vom înjura filmul românesc, ci numai ciurucurile care-si asumä aceastä titulaturä"? adica ce, numai daca se apuca si popovici sa faca filme ca mungiu sau etc pot fi numite filme romanesti?da ce e asta? ne apucam sa ii renegam pe aia care vor sa faca altceva?
intr-o alta ordine de idei: mie mi-a placut. asta pot sa spun. eu zic sa il vedeti ca nu aveti ce pierde. ok, nu va place,nu va place. dar nu va mai luati dupa toti care fac critici de genul asta.

http://www.cinemagia.ro/filme/eva-33903/

dragonfly_drk 20 Oct 2010 20:28

mno, saracu'... e frustrat... :(
imi pare rau de astia... chiar imi pare rau. nu mai au nicio sansa... :-<

paul_aramis 20 Oct 2010 20:49

pe dracu. ăştia ajung milionari ...

rvn 20 Oct 2010 20:51

precizeaza moneda, paul, ca nu-i totuna leul cu euro sau dolarul. sic!

Pitbull 20 Oct 2010 20:52

Corect! Vezi "Kapitalism - Reteta noasträ secretä"!
(Chiar, abia astept sä-l puneti pe 3X. "Felicia..." ce asteaptä, c-a fost la HBO recent?)

paul_aramis 20 Oct 2010 21:12

dulăi of course. sau coco. sau sterlingi.
asta mi-aduce aminte de prima mea vizită afară, când la graniţa RDG-RFG, la controlul vamal, când i-am şoptit neveste-mi că uitasem să trec pe declaraţie leii româneşti vameşul (care se presupune că nu ştia româneşte) mi-a replicat: "lei nicht valută".

Pitbull 26 Oct 2010 10:03

O perlä nu de la noi, ci de pe alt site - dar atât de antologicä, încât n-o putem ignora:

Mihai pe 25 octombrie 2010 09:19 pm
(...)
Si devil e o mare tampenie, m-am uitat acum la trailer.

http://revistanautilus.ro/film/devil...ror-cu-morala/

rrs85 26 Oct 2010 13:41

Daca imi permiteti:

"ByllGheyts001 pe 09 Octombrie 2010 14:10
nui cine stie ce ..dar imi place ca joca pizda aia rolul principal
si are niste miscari,ai leu imi plac filmele cu pizde in rolul principal
nu prea vezi asa ceva"

Nu stiu daca sa rad sau sa ma intristez...:-/

Chambord 26 Oct 2010 13:49

"aileu" :))

rrs85 26 Oct 2010 14:03

Si tot de pe pagina filmului "Ultraviolet":

"Victor pe 06 Mai 2006 14:35
Am vazut filme xxx cu replici mai inteligente decat cele care au fost in filmul asta"

=))

Vortex 26 Oct 2010 18:51

andytimofte94
iar se trezeste la viata nea caisa asta? al dracu de-as fii si eu monstru sa mor si apoi sa reinviez la 23 de ani...

Cremenala dom'ne=))

chuckyfan 28 Oct 2010 17:21

Nu stiu daca a mai au mai fost astea pe aici dar uitati cateva bombonele de la varianta porno a filmului piratii din caraibe:

suckmylollipop pe 11 Iulie 2010 00:25
omg un tip m-a prins cand ms uitam la filmu asta si ma ma masturbam si ne-am futut uitandu-ne la el ohhh

bolunducu pe 10 Octombrie 2010 22:59
filme porno
bulan...asta nui film erotic...ii porno..il gasiti pe filelist:P ( dont judge )

adi_ramses pe 28 Aprilie 2010 22:58
pierdere d timp
am vazut trailerul si mi s-a parut o mare prostie. e ca un teatru ieftin prost jucat si prost filmat

AnonimAnonim 31 Oct 2010 02:59

silviu1985, la filmul "Centurion"

"din ce vad in pozele postate aici pare un film bun din punctul meu de vedere
sabi, arcuri , topoare un film bun....

cel mai tare =))

mai postati daca se poate
e gandita treaba

AnonimAnonim 31 Oct 2010 03:24

la auschwitz cu astia frate :))

Pitbull 03 Nov 2010 00:03

"The Social Network"
(De la pagina filmului; nu mai pun linkul)

vicu89 pe 28 Octombrie 2010 12:53
v
o tampenie sa scoti film cu asa subiect,maine vd k iese film cu hi5, cocalari si pitipoance,nu???film bun???/dc sa fie???are o tema de kre toti suntem plictisiti.varzaaaaaaaaaaaaaaaa
Liviu- pe 31 octombrie 2010 21:03
Avatarul tau nu corespunde cu varsta care reiese din comentariu...
vicu89 pe 1 noiembrie 2010 23:32
adica???

cosminvladu pe 28 Octombrie 2010 12:43
varzaaaaa
eu cred ca este un film foarte varza cu bani cheltuiti de-am pulea!
noroc!

floareaciprian pe 28 Octombrie 2010 00:41
lol
frate voi stati pe facebook? de ce? are asa o interfata de ....

nea.vasile pe 16 Octombrie 2010 15:11
PRAF
Cel mai naspa film de care am auzit. Nu cred ca este relevant cati ani am, (adevaru e ca primul com facut suna de parca ar fi fost facut de un ******* )

copila_satanista 05 Nov 2010 17:16

V-o prezint pe JennyZaMatza(cititi 2-3 comenatrii daca aveti tupeu...)

demo:

an vazu originalu !

povestea e superba si actori joaca bine . ORCUM filnu are un defect , poate americani se descurca sa scape de el !

Chambord 05 Nov 2010 20:24

Casy20
a scris despre Shia LaBeouf.

Un actor foarte tare.....stie sa joace,nu sa se mataie:))....in Transformers2 a jucat foarte bn:D .

chuckyfan 05 Nov 2010 21:10

Originally Posted by copila_satanista:

V-o prezint pe JenyyZaMatza(cititi 2-3 comenatrii daca aveti tupeu...)

demo:

an vazu originalu !

povestea e superba si actori joaca bine . ORCUM filnu are un defect , poate americani se descurca sa scape de el !

Asta-i clienta fidela .................... pe mine m-a facut idiot, si culmea a scris corect gramatical:))

omudindulap 07 Nov 2010 15:50

O noua perla umana: farfui33

un nou rol memorabil pentru ALL PACINO SUPER FILM

UN ACTOR CARE POTE FI COMPARAT CU DE NIRO SI ALL PACINO

LA VIESTA EI IMI PLACE CUM ARATA CHIAR CA ARATA BINE

O actrita completa care a jucat si drame si comedii .Mia placut rolu ei in mama mia etc.

Pitbull 07 Nov 2010 16:09

Omul e un scump. :x
Uite si de pe forum:
Originally Posted by farfui33:

cum poti sa faci bani dintrun scenariu prost pui cei mai buni actorii in film sa joace

http://www.cinemagia.ro/forum/showth...60#post1551260

All times are GMT +2. The time now is 23:51.