View Single Post
Old 24 Aug 2014, 03:47   #9
alali
Guru
 
alali
 
Join Date: May 2011
Posts: 871
Debutul lui Robin Williams.

Can I Do It 'Till I Need Glasses? (1977)



Am fost curios sa vad cum a debutat Robin Williams pe ecran. Destul de modest. Distribuit ca unul din numerosii actori ai unui grupaj de scheciuri, el isi face aparitia doar in doua dintre ele. Adevarul e ca restul sunt cam deocheate, asa ca se poate considera norocos ca nu l-au distribuit in mai multe. Cele doua scheciuri sunt foarte scurte iar joc actoricesc are practic doar in primul dintre ele, unde personifica un avocat. Dar si aici mai mult de 2 replici nu spune.
Cam asta a fost primul flirt al lui Robin Williams cu platoul de filmare, intr-un montaj de scenete comice care aminteste de noptile noastre de revelion din perioada comunista, diferenta majora fiind temele abordate. Ceea ce pentru noi era tabu chiar si la inceputurile anilor '90, la americani era banal si astfel nudurile defilau fara sfiala prin fata camerelor chiar si in anii '70.
Nu am cum sa acord vreo nota unui astfel de calup umoristic, dar de urmarit macar cele doua in care apare Williams, asta asa pentru amorul artei si mai ales in aceasta perioada cand memoria talentatului actor inca este vie. Este totusi prima sa aparitie tv, nu?

Last edited by alali : 29 May 2016 at 17:19.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif