View Single Post
Old 25 Sep 2012, 19:40   #4285
Federico
Snob Elitist

Federico

Btw

Originally Posted by Malombra:
eu nu am avut ocazia să văd pînă acum un documentar românesc despre vreun sat rupt de lume.
Am vazut eu unul. Recent. Podul de Flori.
Da' am prins doar ultima juma' de ora fiindca uitasem ca se dadusera ceasurile inainte si de-aia am intrat pentru prima oara intr-o sala de cinema dupa stinegerea luminilor. De-aia se uitatu la mine semi-consternate cereberitele care rupeau biletele.
Dar, orisicum, nu mi-a placut filmul. Mi s-a parut fals, "regizat", ca un reality-show. Mi-a displacut si mai mult cand a inceput turma sa-l aplaude. Era ce-i drept un strop de contemplativitate lirica pe-acolo, care dadea bine. Tin minte, chiar, extrem de lucid - bai, dar extrem, daca stau sa ma gandesc, e chiar uncanny - un cadru cu varfurile inmugurite si inflorinde ale unor copaci profilate pe cerul albastrualbastrualbastru.
Nu stiu daca se gaseste pe undeva.
Originally Posted by Liviu-:
Mersi, adaug The Terrorizers pe lista de vazut, mai ales ca Yi Yi si A brighter summer day mi-au placut multisor.
Si mie mi-a placut iiii multisor - ceea ce e putin, totusi, pentru un film din top 3-ul pe anii 2000 al ecvestricizilor (probleme? ) si am vrut sa verific si Summer Day, dar, la fel, am dat de-o copie mizerabila, cu subtirarea englezeasca surpapusa peste una ideogramica, si care chiar se vedea execreabil, asa c-am refuzat sa-l vad. Daca da cineva de vreu bluray sa-mi lase si mie de stire, da? Si de al treilea as fi amator, dar nici p-asta nu-l gasesc...