Originally Posted by Chambord:
Daca pe voi nu va intereseaza Dreyer atunci putem sa stingem lumina si sa plecam toti acasa.
|
N-ai citit pana la capat

Am zis ca am vazut deja filmul lui Dreyer si ca mi-a placut foarte mult. Chiar parca mai degraba l-as fi revazut pe asta decat sa le vad prima data pe celelalte 3. Oricum am fost cam ocupat si nu prea as fi avut timp decat acum pe final de saptamana. Chiar ma gandesc sa vad filmul lui Varda, macar sa pot vota acolo.
Si eu am taiat din start de pe lista meciurile in care erau implicati Eliseo Subiela, Shunji Iwai, Tsai Ming-liang ...
|
Eu nu am facut lucrul asta. Fiecare regizor din turneu are cateva filme care ma intereseaza foarte mult, iar pe cei 3 (pe Dreyer nu-l pun la socoteala pentru ca vreau sa vad toate dintre cele cu care participa) chiar vreau sa-i vad foarte mult, dar nu s-au nimerit niste titluri interesante pentru care sa fiu dispus sa-mi acord ultimele zile de vacanta si sa jonglez cu ele printre curatenie si alte treburi.
Asta ridica o alta problema: Selectia. Cum facem sa avem meciuri cu filme pe care chiar sa ne dorim sa le vedem ...
|
Eu imi doresc sa vad multe din filmele participante si mai ales de la regizorii pe care-i cunosc mai putin (cum ar fi cei pe care i-ai enumerat), dar lucrul asta depinde si de momentul rundei, ca uneori sunt mai ocupat, alteori am mai mult timp.