Originally Posted by omudindulap:
O cronică foarte faină a unuia dintre cele mai bune filme văzute anul ăsta. Un Revolutionary Road Reloaded/ Remastered, la fel de puternic și de sfâșietor.
Blue Valentine: Hurts so good!
Chiar vreau sa-l revad zilele astea 
|
N-as zice ca Blue Valentine are prea multe in comun cu Revolutionary Road, altfel decat ca este despre un cuplu care se destrama. In vreme ce primul film chiar m-a emotionat si mi s-a parut ca desi prezinta un cuplu relativ particular, abordeaza o gramada de probleme ce pot fi generalizate, Revolutionary Road nu a facut decat sa ma plictiseasca crunt.
In Blue Valentine m-a enervat dar in acelasi timp mi-a si placut (pentru ca din pacate asa se intampla in viata reala) faptul ca un cuplu reuseste sa treaca peste atatea obstacole dar nu reuseste sa depaseasca niste nimicuri. M-am enervat ca Cindy nu-si arata recunostinta fata de tot ce a facut Dean pentru ea, dar in acelasi timp a trebuit sa recunosc ca inteleg de ce ia deciziile pe care le ia.
Mi-a placut filmul pentru ca a reusit sa arate intr-un mod brutal cu rezoneaza in viata reala insa, ce fel de persoane putem deveni cu totii intr-o zi, .