View Single Post
Old 10 May 2010, 11:34   #38
marius_em
Guru

marius_em

Eu sa fiu bugetar, si sa mi se scada salariul cu 25%, dupa ce Basescu a zis in campania electoral ca iesim din criza, mi-as linsa liderul de sindicat. Daca sindicatele nu ies in strada sa apere interesele angajatilor, sa dea jos Guvernul, insemna ca la noi sindicatele sunt niste catelusi de plus, in nici un caz o forta de care un politician sa tina cont. Chiar daca masura asta e inevitabila, nu poti avea incredere intr-un guvern care a ezitat sa o ia la timp, si acum ne trezim si cu concedieri, si cu salarii scazute la buget, si cu datorii la FMI, si fara investitiile publice promise cu banii astia de la FMI. Sa vina un guvern cu un gram de credibilitate sa ia masurile astea dureroase. Nu poti, dupa ce te-ai facut de rahat, s-o faci pe salvatorul, sa ceri sacrificii. Tabula rasa, si noul guvern va avea parte de acea clementa de primele 3 luni, timp in care va putea lua masurile necesare fara prea multe reactii sindicale. E vorba in primul rand de credibilitate. Guvernul actual nu o mai are.