Hater, pentru cum mi te-ai adresat, nu meriti sa-ti raspund. Dar inainte "sa pleci" tu, cu un ban pe 3 zile, iti voi spune punctual:
Originally Posted by HATER:
nu inteleg daca tu vrei sa te pui bine cu sustinatorii mariei dinulescu sau esti doar incompatibila cu functia unui moderator obiectiv..
auzi motiv de ban: habarnism
|
1. Maria Dinulescu a fost facuta prostituata in acest topic de catre userita pe care am banat-o acum cateva ore, care - intr-adevar- sufera de habarnism la capitolul Cinematografie romaneasca, de vreme ce nu stia nici cine este Dororteea Petre.
noroc cu avataru ala.. vedem si noi de ce stai ascunsa dupa taste si in fata televizorului
|
Nu cred ca am inteles ce ai vrut sa spui, dar sunt sigura ca nu vrei sa intri in detalii...
Iata linkul de la cronica Book of Eli, pentru rechizitoriu. Daca mai impartaseste cineva opinia lui Hater, poate sa o spuna chiar aici.
http://www.cinemagia.ro/stiri/prima-...-of-eli-14615/
Cat priveste "postu ala" cu citatul din Corinteni - a fost un comentariu adaugat la cronica filmului. Citatul meu preferat din Biblie. De ce ar fi deplasata aceasta citare, cand filmul despre puterea Bibliei vorbeste? Acel pasaj din Corinteni are din punctul meu de vedere o forta aparte.
Multumesc!