Thread: Berlin 2010
View Single Post
Old 12 Feb 2010, 21:25   #61
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

intr-adevar, foarte atipica deschidere, dar prin nimic la fel de ubliabila ca cele din anii anteriori. Prefer oricand Apart Together lui The International

oricum, la cat de tacuta a fost deschiderea de ieri, s-a compensat prin harmalaia de azi, cand a venit Shahrukh Khan si cred ca un milion de nemtoaice tipau innebunite la iesirea din hotelul hyatt. a fost o faza amuzanta ca lumea scanda un nume pe care nu-l intelegeam, asa ca am intrebat o pustoaica cine a venit. Mi-a zis un nume, n-am inteles nicio silaba, si am mai intrebat o data: "Şiarupt Baban, (sau cum i-o zice tipului) celebrul regizor indian!", a ţipat ea excedată de lipsa mea de cunostinte in ceea ce priveste bollywoodului.

dintr-o regretabila eroare (a se citi "am uitat sa verific in program" daca si The Ghost Writer incepe la ora 12, ca in TOATE celelalte filme de pranz din competitie), am pierdut thrillerul lui polanski, dar numai bine ca am intrat la conferinta de presa si am facut poze. Asta e o premiera, pentru ca nemtii sunt obsedati de ordine si anii trecuti dadeau afara din festival jurnalistii prinsi ca fac poze (pentru fotografii trebuie o acreditare speciala). puteti vedea cateva aici.

Acum tocmai am iesit de la vizionarea de presa pentru Portretul luptatorului la tinerete. Impresii aici.

Maine incepe nebunia cu Eu cand vreau sa fluier, fluier, apoi mega isteria cu Shutter Island, ceva imi spune la conferinta de presa a lui Scorsese nu am sa mai reusesc sa intru