Ultimele filme vizionate, SPOILER ALERT :
"Paranormal Activity" - A fost destul de bun, m-a tinut destul de mult in suspans. Totusi, in scena in care fata este tarata de catre entitate din pat, tipand ca disperata, m-a apucat un ras isteric. Ciudat

.
"Avatar" - Lasand deoparte faptu' ca am vizionat filmu' in conditii nu tocmai favorabile (din cauza Alexandrei am stat in primul rand, astfel stand pe tot parcursul filmului infundata in scaun, cu capul nemiscat), mi-a placut. Ochii mei s-au bucurat mult de efecte. Fantastic. Povestea a fost relativ buna.
"The Pink Panther" & "The Pink Panther 2" - Idiotul de Clouseau m-a amuzat cumplit! Desi atunci cand am incercat sa revizionez cateva scene care mi s-au parut amuzante la prima vizionare, n-au mai fost si la o a doua. Naspa. Probabil eram in toane bune cand le-am vizionat pentru prima oara

.
"Kramer Vs. Kramer" - revizionat. Frumos. L-as reviziona oricand.
"Wasabi" - Hehe, a fost dragut. Jean Reno

.
"Tais-Toi!" - Asta da, a reusit sa ma amuze repetate ori. O comedie reusita cu acto0ri buni

.
"Decalage Horaire" - Hmmm, nu prea mi-a placut, a fost cliseic. Sau...poate nu l-am gustat eui cum trebuie?
"Frida" - Mi-a placut. De fapt, ce film nu-mi place care implica si arta plastica?

E frumoasa povestea Fridei, o pictorita cu o viata nu tocmai fericita, dar care reuseste sa-si implineasca visul (in pofida accidentului si urmarilor lui, a sotului, care pictor fiind, a inselat-o cu modelele lui...). M-a facut sa ma gandesc din nou la cariera ce am s-o cladesc

.