Thread: "Nunta mut?"
View Single Post
Old 25 Nov 2008, 14:17   #87
VICTORLAND
Novice

VICTORLAND

Send a message via Yahoo to VICTORLAND
Originally Posted by Led-Ze-Pencil:
Manca-mi-ai guru!

Got it?
Baftã!

Vorbim despre NUNTA MUTA nu despre GUR.

Felul in care s-a comentat pana acum acest film arata clar ca este o oarecare stare de oftica generala, cum ca daca ar mai fi avut cate ceva, sau daca i-ar fi amputat cate ceva din ceea ce si-ar dori fiecare, ar iesi un film genial.
Parerea mea este ca acest film este o amprenta evidenta HORATIU MALAELE si daca ar fi fost atat de prost incat sa faca acele mici modificari sugerate cu prietenie de catre prieteni, ar fi iesit o mare catastrofa.
Dupa cum il stim pe HORATIU MALAELE ca actor, caricaturist, om de glume, dar cu o mare sensibilitate - este foarte bine sa ramana asa cum este ca regizor.
Am incercat si eu sa fac nazuri si sa critic anumite faze pe care apoi le-am regasit in multe din comentariile de pe acest forum, ceea ce arata foarte clar ca noi suntem usor distorsionati datorita unei educatii urbane nivelatoare, care a creat constiinte tip.
Horatiu Malalele este perfect integrat in pielea regizorului Horatiu Malaele si toate filmele ce vor iesi din mana lui vor fi numai ale lui. Sunt convins ca va face aceleasi "greseli"!!!!
Bravo lui! O sa radem si o sa aplaudam la fel.
Insfarsit a aparut un regizor care sa sparga "noul val romanesc" chiar daca nu si-a propus acest lucru. Avantajul este al nostru, al spectatorilor. Personal as vrea sa vad multe filme facute de Horatiu Malaele decat sa vad multe filme romanesti cu premiu la Cannes.
Hai ca am zis-o si pe asta. Dar acesta este adevarul. Parca asa ne simtim romani, cu Horatiu Malaele.