Originally Posted by Lecart:
Ok, fara sa-i contest skillurile as pune problema altfel: nu Heath face rolul, Jokerul permite rolul - cel putin asa am observat eu, si cum totul e construit in jurul lui, Heath nu trebuia decat sa.. faca pe nebunul. Poate ma-nsel, asta-i impresia cu care am ramas.
|
Da, dar din pacate Heath era nebun sau a ajuns personajul la creierul lui un pic prea mult. Degeaba se zice ca ar fi o doza accidentala de medicamente...nu exista. Nu iti bagi pastile peste pastile in mod accidental...intrase fara indoiala intr-o depresie de vreun fel. Asta e caracteristica ori a unui actor f bun, ori a unuia prost (actor ca profesie, nu ca talent ca HL are fara indoiala).
De ce...pai un actor bun intra in pielea personajului extrem de bine dar nu devine acel personaj (adica reuseste sa faca o alta personalitate in el - da, ceva de genu schizofreniei - , dar sa o pastreze intacta pe cea veche), acum nu zic ca HL a devenit Joker in adevaratul sens dar cu siguranta l-a schimbat putin la mansarda.
@Victor...povestile cu cicatricea nu sunt degeaba. El spune 2 povesti diferite despre felul cum si-a primit/facut cicatricile...una e cu taica-su iar cealalta e cu iubita sa, ambele se contrazic.
Aia cu taica-su a patit-o cand era mic deci cand a intalnit-o pe iubita sa el trebuia sa aiba deja cicatricile...dar cand povesteste despre iubita sa o zice ca a facut cicatricile din iubire pentru ea, cicatrici proaspete. Istoriarele sunt un vehicul eficient pentru a inspaimanta atat victima cat si spectatorii...dar nu sunt adevarate. Cel mai probabil si le-a facut singurel dar fara un motiv anume.