Thread: Animals' Cafe
View Single Post
Old 16 Jun 2007, 23:38   #133
irene marlyne monroe
Guru

irene marlyne monroe

Send a message via AIM to irene marlyne monroe
Originally Posted by musetell:

nr. 1: fac foarte clar diferenta intre capriciu si necesitate (cerceii erau chiar un capriciu)..
nr. 2: sunt o tipa cu inima dar si o tipa destul de dura in acelasi timp (desi pare un paradox)..sunt constienta ca in lumea asta sunt multi oameni naspa pentru care se merita sa fii doar de piatra dar in acelasi timp pentru oamenii care sunt ok m-ar rani sa fiu o nesimtita..asa ca..
nr. 3: dopar oamenii slabi considera ca afectiunea ete ceva ce te face vulnerabil..oamenii puternici intotdeauna sunt constienti de valoarea afectiunii lor..cred ca si d-asta ma simt eu atat de atrasa de barbatii care sunt in acelasi timp constienti, liberi si sinceri in pasiunea lor dar reusesc sa fie in acelasi timp puternici..
afectiunea sincera in nici un caz nu ne face mai slabi..
:love: :love: :love:

imi place cum gandesti,am impresia ca esti clona mea.asa sunt si eu.
sunt atat de umana si sensibila ,dar cand cineva nu e om cu mine sunt atat de dura si periculoasa ca m-am uimit si pe mine insami,situatile de limita ,m-au facut sa ma cunosc mai bine,si sa imi cunosc acele lucruri pe care nici nu le imaginam.
dar oricum lumea are nevoie de iubire,dragoste asa ca este esentiala inima inflacarata simtitoare nu de piatra.