Thread: Elephant
View Single Post
Old 17 Aug 2005, 11:37   #143
16mm
Veteran

16mm

Send a message via Yahoo to 16mm
Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by 16mm:
pt ca noi -scuza-ma: grupul elevilor de liceu proaspat terminat-, constituim un grup tinta a ceea ce presupun ca scrii si regizezi (articolele langa ovi bufnila: pe asta NU o voi comenta).
Regret, proaspetii absolventi de liceu nu intra in targetul a ceea ce scriu si regizez eu. Mai adauga-le citeva clase.

elitist, won't you say?!?

si ceea ce nu-mi pot explica mai e: ce principii trebuie incalcate sa castigi cu gainasighilotina cand arghezi a fost ce-a fost si e prezentat intr-un cu totul alt fel in manual, i-ar Tu-l Determini greu.

Iar eu il determin greu.
Totusi, unde e logica? Care e legatura intre Gaina si Ghilotina si Arghezi? Apropo de Arghezi, cite poezii de el ai citit, de fapt, sa il cataloghezi asa de repede ca poet prost?

nu am catalogat pe nimeni ca fiind prost. nu sunt in masura sa fac asta, asa cum foarte multi oameni nu sunt. (nu vorbeam de cum? ci de ce?) am zis ca manualele ar trebui sa nu-l mai ridice in slavi si sa-l cosidere modernist, implementand ideea ca fara el nu exista literatura romaneasca. asemeni altora.

din bube, mucegaiuri si noroi: o doctrina rosie vehiculata in biografii razlete.

destule.

ca idee: vei face filme pana la 90 de ani, cate 5 pe an ca greul aurit?

And then again, ce treaba are una cu alta?

opera argheziana. nevermind, a fost o lovitura sub centura, oricum.

later edit(i so love this): morometelui ii sta bine in spatele jurnalului fericirii.

Like, whatever.
[/quote]

indeed.