Originally Posted by Alex Leo Serban:
constat insa ca s-a ajuns la o situatie pe invers: cei care fac galagie sint, de fapt, scutiti de repercusiuni?! s-a creat o mafie (cei 2, nume & pitbull, la care se adauga si nae) care face legea (junglei) pe forum! cine le-a dat acest drept?!
|
Nu cred ca trebuie data vina pe emi: el are cinspe mii de treburi si, oricum, e caracter conciliant si pacifist. Legat de "mafia" (exagerat termen) nume, Nae si pitbull, asta functioneaza, sa zicem, in locurile unde anticorpii sint slabi. Acolo unde moderez eu, situatia este si va fi sub control. 8)
Nu am intervenit prea taios in debate-ul (wrong choice of words) intre tine, nume si marx pentru ca era extrem de amuzant sa fii by-stander, sa urmaresti de pe margine haladeala. In plus, aveam propriile conflicte de care sa tin seama - cu nickname-uri precum herbert - unde nume mi-a fost 'aliat' (nu din simpatie pentru mine, ci din antipatie generala pentru 'barbosii netului'). Apreciez 'flame'-urile, ba, chiar, le caut. Cind luarile in pula devin prea de la tara, zic si eu ca tre' sa se opreasca. Ca atare: il propun si eu pe nume pentru ban de IP daca o mai arde mult cu pula in gura nediscriminatoriu, oriunde, oricum si reamintesc pe aceasta cale spectatorilor ca pe topicul meu astfel de tentative vor fi imediat decapitate. Tu tre' sa recunosti ca ai ars-o arogant, marx a ars-o in contre, si nume a ars-o de la tara, iar notorious a ars-o de la bucatarie, la servitori. Herbert a ars-o in cacaturi mici si eu am ars-o rece. Concluzie: eu zic ca unu' ca tine tre sa mai vina pe aici, ca se anima treaba.