![]() |
Probleme pe Cinemagia cu un mahalagiu. Need some help here :)
Am dat de un individ pe nume cosmin_hiena care mi-a trimis un număr de Pm-uri cu niște insulte tipic unui care a crescut intr-o mahala. Aș aprecia dacă vreun admin s-ar uita peste pozele astea și astept sa se ia niște masuri :)
![]() Uploaded with ImageShack.us |
O bazuka, ceva?! :-O :-?
![]() =)) =)) =)) PS: hai că m-ai făcut să râd!! Ştii unde-ai greşit tu?! În faptul că ai continuat să-i răspunzi, ignoră-l naibii, cel puţin până învaţă să scrie corect româneşte!! ;) :P |
si de mine se luase un pusti cu injuraturi d-alea cum e mandru el ca stie, il durea la corazon si singurul neuron (=rime) ca mi-s satanista :)) d-aia n-am mai dormit eu (:|
|
Katalin02, i-am dat un mesaj de avertisment lui Cosmin. Dar, in mod clar, trebuia sa-l ignori dupa primul mesaj; tu ai preferat sa-l iei peste picior.
|
Stai putin Gloria sa lamurim lucrurile. Individul acesta presupun ca sa luat de majoritatea care nu au fost deacord cu comment-ul lui, daca observi tu i-a zis lui Ratoy "sa ma iei si pe mine cand te uiti cu nevastata la film sa vezi ce ii arat eu ei si tie" si l-am luat putin peste picior ca este un mahalagiu analfabet fara cei 7 ani de acasa, si ca dovada imi stau pm-urile trimise de el. Nu mi se pare ok sa ignor orice maimutoi needucat de la tara si sa accept sa ma injure ca la usa cortului. Eu speram cu o pedeapsa mai mare decat un advertisment, dar apreciez faptul ca te-ai uitat peste poze si post si ai luat masuri.
|
scuze de off-topic. :D
@buticut - dragă da'ce anchete, ce anchete faci tu la ore fragede din noapte!! Ţţţţţţ-ţţţţţţţ! Ai insomnie frecvent, sau eşti doar soţia (iubita) vreunui Batman contemporan?! ;) :P
Ăsta-i tipu'?! :-O ![]() |
Buticut te bagi ca musca in ... la vaca si tu. Nu i-am trimis eu pm-uri cu insulte, el mi-a trimis mie pm-uri cu tot felul de injuraturi si baliverne de ghetouri, dupa ce s-a dat mielusel pe topic,. Dar tu vorbesti mult si prost fara nestiinta de cauza. Adminii au scos pozele cu pm-urile trimise de el pt. ca aveau un continut mare de injuraturi la adresa mamei mele si a mortilor ei. Daca vedeai si restul povestii erai de acord cu mine, dar ne plac oameni care se baga in seama aiurea si cauta atentie ca tine.
P.s: Nu cred ca tie ti-ar conveni sa iti trimita un pusti cordit 10 pm-uri toate cu insulte la adresa mamei tale. |
All times are GMT +2. The time now is 16:09. |