![]() |
Scenariu Interactiv
Va invit PE TOTI,sa scriem un scenariu impreuna,(un fel de poveste fara sfarsit ), pe care fiecare user il continua dupa propria pricepere si talent.
Ar fi fost interesant un concurs... Scenariul se numeste "Sinuciderea Ioanei", si va trebui sa aflam in final daca ea se sinucide,sau nu,e o femeie,fata puternica,inteligenta sau nu,intamplarile prin care trece.Stilul este personal,desi eu prefer unul literar,lucrat,documentat. O sa incep acum doar cu o fraza,si urmatorul user va continua... |
Ioana se trezise in dimineata aceea fara durere de cap,dar ametita,avusese un cosmar,care parea atat de real...
|
Originally Posted by Bogdan.Andro:
Ioana iesi din dus cu un prosop minuscul aruncat in graba,foarte mare graba,inca nu s-a clatit,si spuma zboara de pe ea ca fulgii unei curci jumulite in bucatariile Versaillului de niste bucatarese putin bete si vesele.Pustiul se mai freca o data la ochi,pentru ca Ioanei ii iesise de prin spuma un san ascutit si obraznic ,si parca impungand a sentinta de condamnare .Pustiul se inrosi,mai mult de placere decat de surpriza : -Saru'mana ,v-a cautat cineva! Si fugi fara sa ... OFF TOPIC: ROG USERII SA SE ABTINA DE LA MODIFICARI DRASTICE CARE IMPIEDICA LA REALIZAREA UNEI CONTINUITATI LOGICE,DE LA ALTE ABERATII OFF TOPIC (DACA DORESC SA FACA NISTE ADAUGIRI PATETIZANTE ISI POT DESCHIDE UN ALT TOPIC UNDE ISI POT DESCARCA FRUSTRARILE FREUDIENECU MIROS DE SARMALE) |
...continuam fara alte off topicuri dezaxate:
Ioana iesi din dus cu un prosop minuscul aruncat in graba,foarte mare graba,inca nu s-a clatit,si spuma zboara de pe ea ca fulgii unei curci jumulite in bucatariile Versaillului de niste bucatarese putin bete si vesele.Pustiul se mai freca o data la ochi,pentru ca Ioanei ii iesise de prin spuma un san ascutit si obraznic ,si parca impungand a sentinta de condamnare .Pustiul se inrosi,mai mult de placere decat de surpriza : -Saru'mana ,v-a cautat cineva! Si fugi fara sa ... |
Remarc indemanarea lui BogdanAndro si umorul lui Erectia-eunucului.Nu-i nici o graba,topicul poate fi resuscitat oricand.
Poate Buticut,cu vreo idee buna ?:p |
Originally Posted by Pitbull - 15 aprilie 2007, 23:23.:
Acest "joc" e destul de copilaresc pe langa altercatiile interioare ce le implica constructia unui scenariu de film. Sunt curios de reactia unui profesionist care a scris cel putin un scenariu in viata lui, dar le inteleg "tacerea". Intr-o prima faza pare amuzant, dar nu-i. E ca si cum Dl. Doctor iese pe culoar unde familia asteapta soarta celui ce urmeaza a fi operat, iar Dl. Doctor le striga entuziast unor tinere studente la medicina (de anul 4, 5, nu 1) ce se aflau in practica pe-acolo: "Dragele mele, va invit PE TOATE sa-l operam pe copilul acestei mame (un fel de operatie fara sfarsit..) pe care fiecare dintre voi o va continua dupa propria pricepere si talent in urma celei de dinainte. O sa incep acum doar deschizand trupul micutului cu bisturiul si urmatoarea studenta va continua..." |
De ce nu si-or fi luand acesti doi looseri (absolut netalentati,ingramaditi,bolnavi si care fac umbra pe aici degeaba)o camera undeva?Marii scenaristi de doi lei nu pot face diferenta intre un JOC pe un forum si o treaba serioasa.
Go walk the bear.:sick: |
Pauline, nu cred ca e cazul sa te iei de toata lumea. Nu toti sunt scriitori.
|
Judex,esti mic nu stii nimic,sezi bland,esti al treilea care se caca in topicul asta.Daca iti place sa aperi toti retarzii,be my guest ,dar behave yourself.
|
Nu cred ca are sens sa mai vorbim.
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Din lipsa de argumente pedagogice sper sa nu ma intelegi iarasi gresit. |
Originally Posted by Judex:
|
|
|
|
Care montaj? Imi pare rau sa aud ca echipa Romaniei n-a mai castigat un meci de vreo suta de ani.
|
retard (pl. retarzi) = întârziere, înapoiere retardat (pl. retardati) = întârziat, înapoiat; persoanä afectatä de un retard (stare de întârziere...) On topic: Solutia dezbaterii din ultimele mesaje e cât se poate de simplä: Nu scenariu, ci POVESTIRE interactivä! STORY-LINE! Dupä ce e gata, un scenarist o poate ajusta foarte usor. |
Nu ,se poate sterge topicul,de fapt puteti sa-mi stergeti toate topicele,postarile si contul la un loc.
Interventie inutila,si tardiva,Pit. |
Se respinge.
Topicul rämâne, topicele rämâne, postärile rämâne, contul rämâne. Interventie utilä si sincronä, Pauline. |
oooooki,dac'esti asa dragut.
Propune un incipit,nr maxim de randuri(5-6 nu o juma' de pagina),si ceilalti bagatori in seama sa termine cu teria chibritului si sa povesteste. |
All times are GMT +2. The time now is 22:17. |