![]() |
tipic wanker-ist: cultura e sinonima cu documentarea. cati ani ai?
|
Evitand raspunsul la intrebarea ta, Keyzer Soze... Documentarea conduce la cultura :) Documentarele unui film te pot ajuta sa intelegi procesul prin care se produce un film... dupa cum am explicat si in postul de mai sus...
SI NU MA MAI FACE IDIOT!!! I have seen more than you know.... |
Originally Posted by SarumanTheWhite:
nu am nici o legatura cu facerea domniei voastre. eu constat si dau verdicte, nu produc puradei. |
Oh, yes?
Si atunci ce inseamna 'wanker'? |
wanker = one who wanks, one who uses wanking as a form of cultural suicide :P |
Nu ai altceva de facut, inafara sa te iei de incepatori?
|
it's common knowledge that those who fancy LOTR are fags. |
Originally Posted by Nightwane:
Eu stiam ca inseamna: Noun. 1. A masturbator. 2. A contemptible person. 3. An idiot, an incompetent person. |
eu ti-am dat definitia din dictionarul meu ;) |
Originally Posted by Nightwane:
You are not supposed to discuss other people's desires!!!!! Keep out of my life! |
Forumurile americanilor sunt mult mai primitoare decat ale voastre!
|
|
@saruman
aici e mai interactiv, you know... :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Bulumulu:
Normal ca e! Toata lumea se ia de mine.... nu ca modul de viata obisnuit al strainilor.... :D |
bah, SarumanTheWhite a picat la montaj, nu mai tineti minte ? ce va tot luati de o naluca ? asta pt keiser & the big N. :)
|
Originally Posted by notorious:
Cum ar trebui sa interpretez asta? Daca te referi la Saruman... NU a picat la montaj.... Oricum am fost avertisat prea tarziu e Mithrandir ;) er.... ma refer Gaandalf ca ar trebui sa postez pe UNELE dintre thread-uri pentru nu a fi asaltat sau, mai rau, acuzat ca... nu stiu... poate incalc legea: un fan lotr nu are ce cauta pe acest subiect :lol: :lol: :lol: |
cultura cinematografica
CUltura Cinematografica s eface intr-un singur mod: cea reala si profunda, adica...Trecand admiterea la UNATC...Asta face diferenta intre un amateur, si un profi. Si au sosit timpurile sa se mai astampere putin amatorii, toti se ricep la de toate, etc...E anul 2005! Wake up!
|
Re: cultura cinematografica
Originally Posted by giulika:
|
Originally Posted by giulika:
Auzi bei, tu ai trecut admiterea la unatc-ul asta ? Cred ca vei avea probleme cu fazele alea eliminatorii ... |
Originally Posted by marx:
Marx dragä, asta nu e aberatie, e poezie de avangardä! Giulika (sau "Giulikä", în functie de... ;) ) päseste cu sârg pe urmele lui Urmuz si pe eugeniile lui Ionesco! Poemul în prozä de mai sus se poate decripta în urmätoarea cheie: De vrei sä te destepti la cap, copile, In tara täntäläilor te du! Te-ai säturat de mintile debile? Du-te la Plätäresti, nu mai sta, nu! Spre-un guru de te-ndeamnä-a ta fiintä, Alege-ti un bocanc - sau poate doi! De curätenie de-ai vreo trebuintä, O vei afla, ca sigur, în noroi. De "Kant" si "Hegel" nu-ti va zice pleava, Ci numai minti ca ale lui George Bush; In veci nu-l întelegi pe Kurosawa, De n-o discipolezi pe Nichitus! Vei deslusi ce spune "Amarcord", Pe Bergman l-oi bunghi, la o adicä, Vei sti ce însemneazä un racord, Si toate astea, de la Soptericä! Iar limpezime-n cuget de ti-i vrerea, Nu-l räsfoi pe Viktor Sklowski-n van. Mai bine îti sacrificä averea Pe-un curs cu Laburentiu Damian. Deci, de ti s-a urât cumva cu doxa Si vrei un spälätur pe creiere Care sä-ti rasatabuleze boxa, Aruncä-te în U.N.A.T.C.! |
All times are GMT +2. The time now is 16:14. |