Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Gundersoniada veselä si tristä (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86875)

Pitbull 24 Aug 2005 16:05

Originally Posted by Marge Gunderson:

mi-ai modificat titlul subiectului.

Mai zi-o de enspe mii de ori, cä stim cä ideile matale-i putine da' fixe. Am povestit din primul mesaj cä, cum si de ce l-am schimbat.
Da' nu-i bai, acum îl schimb din nou, cä mi-a venit una si mai marfä! Ca-n bancul äla de pe vremea lu' Nea Nicu:

Mergea unu' prin Piata Palatului si striga:
- Menstruatieee!!! Menstruatieee!!!
Il opreste cineva:
- Ce-ai, nene, nu ti-e bine? Poate vrei sä strigi "revolutie"...!?
- Orice, numai sânge sä curgäää!!! :w00t:

BeNnY 24 Aug 2005 16:06

Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?

Asta e o groapa noua. Si adanca.

Poti sa-i pui tu la indoiala ce vrei, ca in fata noastra nu se indoaie. Nu indoita de cineva ca tine, oricum. Am impresia ca n-ai citit cu atentie ce ti-am scris si simt nevoia sa-ti repet: n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 16:08

Originally Posted by Pitbull:

BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!

Bai, tu chiar ii chemi? Le dai telefon, ii somezi pe YM? Ati innebunit de tot? Aici e viata voastra?

Scuze de deranj in cazul asta.

Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.

Salut.

BeNnY 24 Aug 2005 16:10

Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.

Pitbull 24 Aug 2005 16:12

Vai, da' mai poftiti!
(N-a priceput n'ica! Da' N'ICA n-a priceput! :D )

Ambra Blu 24 Aug 2005 16:14

Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.

Like, whatever.

PS: Pitbull, esti de naspa cu menstruatia ta. Daca 'Marge' misca buzele si singereaza, tu pe post de tampon esti inutil. La fel, sa nu crezi ca daca 'Marge' aiureaza in gol iar lumea posteaza sa ii injure ei aiurelile, te faci tu mai frumos si mai drept sau scrii mai putin plictisitor, cu bancuri si cuvinte den batrini.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 16:16

Originally Posted by BeNnY:

Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.

Of, nu pot sa dezamagesc copiii.

Nu s-a terminat, stai linistit, am zis ca nu plec, raman pe "Cinemagia". O sa fie "gen fun"... Whopiiii!

Pitbull 24 Aug 2005 16:22

Degeaba, Ambrule, azi nu mä supär pe tine, m-ai bucurat prea mult cu piatra, lacul si perlele din cur! :) Du-te si ia-ti alocatia aia, cä si eu mi-am luat azi banii de la editurä, bem ceva disearä-n Frame, dacä vii.

cherryblossom 24 Aug 2005 16:25

Pitbull, politicos te intreb, pot sa borasc pe tine?

Ambra Blu 24 Aug 2005 16:26

Daca trece emi sa ma ia si pe mine, vin. Singur, mi-e lene.
Sincer acum, topicu asta e inutil.

Pitbull 24 Aug 2005 16:39

Cherry, politicos îti räspund, mai bine nu. Am fetisuri mai putin naturaliste.

Ambra Blu 24 Aug 2005 17:11

Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.

Pitbull 24 Aug 2005 17:40

Vine Herbie? :) Pe bune???
(Apropo, scuzä-mi nestiinta: care Micu?)

nume 24 Aug 2005 18:15

@Ambra
Sa fim seriosi, astia-s niste fluturi de lampa, inexistenti in the real life.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 21:01

Originally Posted by Ambra Blu:

Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.

Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Pitbull, "ambrule" nu suna bine. Sugestia de "spirit parjolit" nu prea i se potriveste, oricat se da el de superior plictisit uneori...

Pitbull 24 Aug 2005 22:42

Auzi, Tzutzu? Mä lasi putin, ok? Am väzut un film bun, ne-am întâlnit, am mai convorbit, am cunoscut alti câtiva CineMagicieni fermecätori, mä simt prea bine acum pentru fleacuri. Uite, îti promit cä mâine pe la prânz îti dau iar atentie - da' pânä atunci, nu-mi strica seara, OK? Dormi si tu bine o noapte, face bine la ten.

raptor 24 Aug 2005 23:03

"Now, I took out my gun,
My dog I did shoot,
All down by the river Kildare

I’m a piper by trade
And a roving young blade
And many a tune I do play

Let us catch well the hours
And the minutes that fly
And we’ll share them together this day

So, come fill up your glasses
Of brandy and wine,
And whatever the cost, I will pay."

.bautura relaxeaza. va zic eu.

Ambra Blu 24 Aug 2005 23:04

Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.

Marge Gunderson 25 Aug 2005 08:42

Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica. Ma duc sa-mi fac o crème brûlée, la cratita cu mine, n-am loc intre atatia intelectuali de va(r)za.

("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articl...d-fs-html.html))

Pitbull: "Tzutzu"??? Sper ca vorbeai tot cu "ambrul"... Altminteri, retracteaza fara intarziere.

Semnat,

"Entitatea" "periculoasa", "criminala", aka "mimi", "margarina", "mitza" etc. - pentru ca si tu aibla bla, dar mult mai tern.

(Auzi, acum ma ia cu "tzutzu" si imi propune "armistitii"... :shock:)

P.S. Am readus la original titlul subiectului, caci am considerat ca te-ai facut de ras suficient, Pitbull. In plus, mi-a parut rau de peisajul locului de care iti cam bati joc cu nesimtire.

Ambra Blu 25 Aug 2005 10:16

Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica.

("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articl...d-fs-html.html))

Alo, nickname-ul cu mult timp liber? Exista contiguu, nu continguu.

Originally Posted by Ambra Blu:

Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.

Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Sfat, ori iti verifici mesajele inainte sa imi raspunzi, ori daca trimiti vorbe inspre mine, lasa-le si kilogramele si prostia acasa.

All times are GMT +2. The time now is 14:57.