![]() |
Originally Posted by Ambra Blu:
Daca vei face filme romanesti asa cum scrii, viitorul suna... eclectic. Vezi, vorbim iarasi despre filmul romanesc. Daca te pricepeai CU ADEVARAT la cuvinte, nu aveai nici o indoiala ce si cum cu privire la mine si Giulika. Whatever. Zicea bine cine zicea ca unii vin sa isi verse nervii si frustrarile pe forum :) Ia un Diazepam (daca n-ai baut) @Leonard: Daca exista un "rite of passage", un "botez al forumului", OK, sa fie, dar s-o stim si noi. Sa fie afisat impreuna cu regulamentul, e simplu! |
Originally Posted by Marge Gunderson:
Oricit cacat maninci acum iti garantez ca pina miine dimineata topicu asta e incuiat. Ca asa vreau eu. Te duci la emi pe sectiuni sa te pisi contra vintului. Aici esti off limits. |
La drept vorbind, m-am säturat si eu. Scandal, scandal si nimic alt decât scandal. Am asteptat, am sperat... am fäcut si greseala de a crede, la un moment dat, cä spiritele se linistesc... M-am retras din discutie, crezând cä dacä nu mai dau replica, gata... Degeaba. Tzutzu, tot te plângeai tu cä vrei teren de joacä la "Condica de sugestii si reclamatii" - fuga-mars acolo si azvârle cu rosii si ouä clocite-n cine vrei! Un-doi! Pe baza sportivä, în coloanä adunarea!
|
All times are GMT +2. The time now is 17:03. |