Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Continuarea discutiei de la 'filme supraevaluate...' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=90763)

neanae 02 May 2007 16:39

illotempore2002, ai probleme cu capul? pui de 'jde ori la rand aceeasi intrebare, iti raspund de fiecare data, revii, incerc sa-ti fac un rezumat al raspunsurilor precedente ca poate-poate o sa intelegi macar asa care e punctul meu de vedere si tu vezi rezumatul si te apuca dracii! intr-adevar, m-am plictisit, dar am tras de mine ca sa-ti scriu rezuma)tul respectiv, sa nu zici ca te ignor (cum imi dau seama ca ar fi trebuit sa fac de la inceput). nu-ti face probleme, nu-ti mai scriu nimic.

als - it may be boring, but you're still reading :)

gata, aici ma opresc! promit!

ulrich 02 May 2007 16:41

Originally Posted by neanae:

- nu mi-a placut ca personajul nostru aflat in cautarea mantuirii se duce in biserica si da nas in nas cu Iisus Hristos in persoana (fie el si sub forma unei viziuni). cum as fi facut eu nu conteaza si e complet irelevant pentru

- nu mi-a placut ca iertarea e acordata unor tipi despre care insusi locotenentul stie ca nu o merita (chiar el spune ca e posibil ca ei sa atace din nou). bineinteles, poti sa spui "poate tocmai de-aia i-a iertat tocmai pe ei", dar aici iesi din crestinism si intri in existentialism (acte gratuite etc), ceea ce contrazice tot ce construise ferrara pana atunci.
cred ca am spus si-asa prea mult despre un film care nici macar nu m-a incantat. nu e un film prost, e doar mediocru

te-a intaratat cu ceva personajul lui keitel,ca altfel nu ai fi ajuns sa scrii in 2 zile mai mult decat ai facut-o in 5 ani.te-a provocat...au te-a speriat cat de tare se poate scufunda cineva in viciu?(soferu de taxi e altceva;toate personajele lui paul schrader sunt din alta specie decat locotenentul.).stii ceva?incearca sa vezi toate filmele lui ferrara("the funeral","china girl","king of ny" etc.),ca sa te obisnuiesti cu lumea lui.

Alex Leo Serban 02 May 2007 16:49

Originally Posted by ulrich:

incearca sa vezi toate filmele lui ferrara("the funeral","china girl","king of ny" etc.),ca sa te obisnuiesti cu lumea lui.

dar D C?! cu c a greshit bietu neanae??? :o
e k si cum ai spune: nu poti sa intelegi paulo coelho dintr-o singura carte - tre sa l citesti p toate!!

neanae, nu t cunosc da-mi esti simpatic (makr pt k il combati bine p tov marx!), asha k iti dau un sfat: NU il asculta p ulrich - nu-ti vrea binele! :lol:

Supastar 02 May 2007 17:11

Originally Posted by Alex Leo Serban:

e k si cum ai spune: nu poti sa intelegi paulo coelho dintr-o singura carte - tre sa l citesti p toate!!

GREAT! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Presimt k t voi cita in urmatoarele zile de fiecare data cand voi avea ocazia!!! :happy:

marx 02 May 2007 17:35

Originally Posted by Supastar:

Presimt k t voi cita in urmatoarele zile de fiecare data cand voi avea ocazia!!! :happy:

ti-ai terminat lecturile din bibliografia scolara?

Alex Leo Serban 02 May 2007 17:45

d c simti nevoia sa fii antipatic?! :(
uite vezi - d aia nu t iubeshte nimeni p forumu asta! :lol:

devil_doll 02 May 2007 17:49

:x doamne..si vad ca aceeasi discutie semi docta(pardon, sferto docta) continua...

marx 02 May 2007 18:00

Originally Posted by Alex Leo Serban:

d c simti nevoia sa fii antipatic?! :(
uite vezi - d aia nu t iubeshte nimeni p forumu asta! :lol:

oh, pasha, nu mai starni furtuni...
nu se stie in ce oki nimereste colbul ;)

Carmine Galante 02 May 2007 18:34

Originally Posted by marx:

nu se stie in ce oki nimereste colbul ;)

De obicei numa' in okii lui, in urma unor flame-uri d-astea gratuite a avut de suferit numa' tristu' personaj, cat despre neanicunae, n-a facut altceva decat sa incarce serverul cinemagia cu 3 pagini de rahat. Norocul nostru e ca masina respectiva duce mult. F. trist.

Alex Leo Serban 02 May 2007 18:49

eu?! d 'suferit'?? don't u wish :lol:
nu pui d buftea (cum exista d crevedia exista si d buftea), nu s-a 'intors' nimic si nici n-am avut d suferit - dimpotriva: kiar si atunci cind ai provocat scandalu ala, totu a fost pina la urma benefic pt mine pt k am devenit si mai cunoscut! am scos carti, am cistigat premii, nimanui nu i-a pasat d acel accident...
asha k numai 'trist' nu s poate spune k sint, ci ff vesel :happy:
eat yr heart out! :P

All times are GMT +2. The time now is 16:02.