![]() |
illotempore2002, ai probleme cu capul? pui de 'jde ori la rand aceeasi intrebare, iti raspund de fiecare data, revii, incerc sa-ti fac un rezumat al raspunsurilor precedente ca poate-poate o sa intelegi macar asa care e punctul meu de vedere si tu vezi rezumatul si te apuca dracii! intr-adevar, m-am plictisit, dar am tras de mine ca sa-ti scriu rezuma)tul respectiv, sa nu zici ca te ignor (cum imi dau seama ca ar fi trebuit sa fac de la inceput). nu-ti face probleme, nu-ti mai scriu nimic.
als - it may be boring, but you're still reading :) gata, aici ma opresc! promit! |
Originally Posted by neanae:
te-a intaratat cu ceva personajul lui keitel,ca altfel nu ai fi ajuns sa scrii in 2 zile mai mult decat ai facut-o in 5 ani.te-a provocat...au te-a speriat cat de tare se poate scufunda cineva in viciu?(soferu de taxi e altceva;toate personajele lui paul schrader sunt din alta specie decat locotenentul.).stii ceva?incearca sa vezi toate filmele lui ferrara("the funeral","china girl","king of ny" etc.),ca sa te obisnuiesti cu lumea lui. |
Originally Posted by ulrich:
dar D C?! cu c a greshit bietu neanae??? :o e k si cum ai spune: nu poti sa intelegi paulo coelho dintr-o singura carte - tre sa l citesti p toate!! neanae, nu t cunosc da-mi esti simpatic (makr pt k il combati bine p tov marx!), asha k iti dau un sfat: NU il asculta p ulrich - nu-ti vrea binele! :lol: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
Presimt k t voi cita in urmatoarele zile de fiecare data cand voi avea ocazia!!! :happy: |
Originally Posted by Supastar:
|
d c simti nevoia sa fii antipatic?! :(
uite vezi - d aia nu t iubeshte nimeni p forumu asta! :lol: |
:x doamne..si vad ca aceeasi discutie semi docta(pardon, sferto docta) continua...
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu se stie in ce oki nimereste colbul ;) |
Originally Posted by marx:
|
eu?! d 'suferit'?? don't u wish :lol:
nu pui d buftea (cum exista d crevedia exista si d buftea), nu s-a 'intors' nimic si nici n-am avut d suferit - dimpotriva: kiar si atunci cind ai provocat scandalu ala, totu a fost pina la urma benefic pt mine pt k am devenit si mai cunoscut! am scos carti, am cistigat premii, nimanui nu i-a pasat d acel accident... asha k numai 'trist' nu s poate spune k sint, ci ff vesel :happy: eat yr heart out! :P |
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |