![]() |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
poate mai scad un pic din lapsus: ala cu pasarile si pasaroiul mare albastru? :) |
Ala cu pasarile se numeste The Birds si e facut de Pixar
Chubb Chubbs e facut de Sony parca |
Si cred ca e mai bun decat ala cu pasarile. Si muult mai bun decat Geri's game care e sec de tot.
|
Onutza, draga, nu cumva esti studenta la info? Am eu o banuiala. Chiar daca nu esti, te asteptam la intalnirea din Clubul Presei. :)
|
apropo de comedii si "comedii", ati vazut "50 first dates"? daca nu, felicitarile mele: spre deosebire de mine, nu ati irosit doua ore din viata (care e oricum asa de scurta...)
|
filmuletul ala cu pasarile se numea: "For the birds"...
|
Da, For the Birds, scuze. De la Pixar mai e misto si Knick Knack
|
Originally Posted by BeNnY:
asta cu ce e ca nu il stiu....povesteste putin.. :) |
a fost dat inainte de "Finding Nemo". E cu un om de zapada suvenir din Alaska, care incearca sa iasa din "cutia" in care este inchis. Evident, ca nu reuseste... |
Originally Posted by MinRep:
aaaaaaaaaa daaaaaaaa!! il stiu!!!! vai ce bestial e!!! ohohoa, cat am putut sa rad la ala!!! |
Originally Posted by MinRep:
Ala e |
Ihi |
Da |
! |
mai adaug un film la lista mea cu "funniest movies ever" : Happiness of the Katakuras de Takashi Miike (remember Koroshyia Ichi or Oodishon?)... GREAT! FUCKING GREAT! nu am mai ras asa la un film de comedie...never-ever-ever-ever-never :P it's got everything: murder, dancing zombies, sex (well...kinda) ...
|
cel cu pasarile, e cumva filmuletul care e inainte de inceperea filmului Monster Inc. care by the way a fost foarte haios.ceu cu Chubb-Chubbs l-am vazut si eu.EXTRA FUNNY!!!!!!!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D :D |
Originally Posted by Riddick:
Da! |
Originally Posted by Nightwane:
asta-i anime? :? |
Nope...film...like i said..de Takashi Miike (rulz!) ;) |
pacat ca nu ma uit la anime-uri... da' tot nu stiu, nightwane, omule, de unde le tot scoti pe astea!!
:w00t: apropos de 'comedii serioase', am una si mai tare decat 'plan nine from outer space': 'vlad nemuritorul'. |
All times are GMT +2. The time now is 20:19. |