Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Comedii...serioase, nu gluma... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81629)

capitain 02 Jul 2004 12:37

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

da...a fost misto chubbs, dar mai mijto a fost ala cu pasarile...nu mai stiu cum se keama...

poate mai scad un pic din lapsus: ala cu pasarile si pasaroiul mare albastru? :)

BeNnY 02 Jul 2004 13:57

Ala cu pasarile se numeste The Birds si e facut de Pixar

Chubb Chubbs e facut de Sony parca

onutza_ 02 Jul 2004 14:13

Si cred ca e mai bun decat ala cu pasarile. Si muult mai bun decat Geri's game care e sec de tot.

Bogie 02 Jul 2004 14:25

Onutza, draga, nu cumva esti studenta la info? Am eu o banuiala. Chiar daca nu esti, te asteptam la intalnirea din Clubul Presei. :)

corinka 02 Jul 2004 14:31

apropo de comedii si "comedii", ati vazut "50 first dates"? daca nu, felicitarile mele: spre deosebire de mine, nu ati irosit doua ore din viata (care e oricum asa de scurta...)

Sm�agol-Gollum 02 Jul 2004 22:32

filmuletul ala cu pasarile se numea: "For the birds"...

BeNnY 02 Jul 2004 23:34

Da, For the Birds, scuze. De la Pixar mai e misto si Knick Knack

Sm�agol-Gollum 03 Jul 2004 22:05

Originally Posted by BeNnY:

Knick Knack

asta cu ce e ca nu il stiu....povesteste putin.. :)

MinRep 03 Jul 2004 22:09

Knick Knack

a fost dat inainte de "Finding Nemo". E cu un om de zapada suvenir din Alaska, care incearca sa iasa din "cutia" in care este inchis. Evident, ca nu reuseste...

Sm�agol-Gollum 03 Jul 2004 22:30

Originally Posted by MinRep:

Knick Knack

a fost dat inainte de "Finding Nemo". E cu un om de zapada suvenir din Alaska, care incearca sa iasa din "cutia" in care este inchis. Evident, ca nu reuseste...

aaaaaaaaaa daaaaaaaa!! il stiu!!!!
vai ce bestial e!!! ohohoa, cat am putut sa rad la ala!!!

BeNnY 04 Jul 2004 03:09

Originally Posted by MinRep:

Ala e

Danny 04 Jul 2004 13:49

Ala e

Ihi

Danny 04 Jul 2004 13:51

Ala e

Da

Danny 04 Jul 2004 13:53

Ala e

!

Nightwane 04 Jul 2004 16:48

mai adaug un film la lista mea cu "funniest movies ever" : Happiness of the Katakuras de Takashi Miike (remember Koroshyia Ichi or Oodishon?)... GREAT! FUCKING GREAT! nu am mai ras asa la un film de comedie...never-ever-ever-ever-never :P it's got everything: murder, dancing zombies, sex (well...kinda) ...

Riddick 04 Jul 2004 17:07

Chubb Chubbs e facut de Sony parca

cel cu pasarile, e cumva filmuletul care e inainte de inceperea filmului Monster Inc. care by the way a fost foarte haios.ceu cu Chubb-Chubbs l-am vazut si eu.EXTRA FUNNY!!!!!!!! :lol: :D :lol: :lol: :lol: :D :D

MinRep 04 Jul 2004 17:39

Originally Posted by Riddick:

cel cu pasarile, e cumva filmuletul care e inainte de inceperea filmului Monster Inc.

Da!

Sm�agol-Gollum 04 Jul 2004 22:18

Originally Posted by Nightwane:

mai adaug un film la lista mea cu "funniest movies ever" : Happiness of the Katakuras de Takashi Miike (remember Koroshyia Ichi or Oodishon?)... GREAT! f*** GREAT! nu am mai ras asa la un film de comedie...never-ever-ever-ever-never :P it's got everything: murder, dancing zombies, sex (well...kinda) ...

asta-i anime? :?

Nightwane 05 Jul 2004 08:07

Originally Posted by Nightwane:

mai adaug un film la lista mea cu "funniest movies ever" : Happiness of the Katakuras de Takashi Miike (remember Koroshyia Ichi or Oodishon?)... GREAT! f*** GREAT! nu am mai ras asa la un film de comedie...never-ever-ever-ever-never :P it's got everything: murder, dancing zombies, sex (well...kinda) ...

asta-i anime? :?

Nope...film...like i said..de Takashi Miike (rulz!) ;)

notorious 06 Jul 2004 21:35

pacat ca nu ma uit la anime-uri... da' tot nu stiu, nightwane, omule, de unde le tot scoti pe astea!!
:w00t:

apropos de 'comedii serioase', am una si mai tare decat 'plan nine from outer space': 'vlad nemuritorul'.

All times are GMT +2. The time now is 20:19.