Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

FreakDoll 22 Jun 2011 17:46

Dar e vreo problema daca am laptop'ul asta de un an si 6 luni si n'am bagat niciodata bateria in el?:-?

Federico 22 Jun 2011 18:21

Aha, multumesc anaemona. Si Kuhaylan. :)

Acum legat de intrebarea a doua copiasem incomplet citatul. (De-aia n-a raspuns nimeni) Am editat si pe pagina trecuta dar il reiau aici:

Quote:

You have also written that poetry represents "the mysteries of the irrational perceived
through rational words. " But many feel that the "irrational" has little place in an age
when the exact knowledge of science has begun to plumb the most profound mysteries of
existence. Do you agree?

This appearance is very deceptive. It is a journalistic illusion. In point of fact, the greater
one's science, the deeper the sense of mystery. Moreover, I don't believe that any science today
has pierced any mystery. We, as newspaper readers, are inclined to call "science" the cleverness of an electrician or a psychiatrist's mumbo jumbo. This, at best, is applied science, and one of the characteristics of applied science is that yesterday's neutron or today's truth dies tomorrow. But even in a better sense of "science"-- as the study of visible and palpable nature, or the poetry of pure mathematics and pure philosophy-- the situation remains as hopeless as ever. We shall never know the origin of life, or the meaning of life, or the nature of space and time, or the nature of nature, or the nature of thought.
Man's understanding of these mysteries is embodied in his concept of a Divine Being. As
a final question, do you believe in God?

To be quite candid-- and what I am going to say now is something I never said before, and I
hope it provokes a salutary little chill-- I know more than I can express in words, and the little I
can express would not have been expressed, had I not known more.

Vreau sa stiu daca e afirmativ sau negativ ambiguul raspuns final al intervievatului.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 18:29

Originally Posted by Federico:

Aha, multumesc anaemona. Si Kuhaylan. :)

Acum legat de intrebarea a doua copiasem incomplet citatul. (De-aia n-a raspuns nimeni) Am editat si pe pagina trecuta dar il reiau aici:

Quote:

You have also written that poetry represents "the mysteries of the irrational perceived
through rational words. " But many feel that the "irrational" has little place in an age
when the exact knowledge of science has begun to plumb the most profound mysteries of
existence. Do you agree?

This appearance is very deceptive. It is a journalistic illusion. In point of fact, the greater
one's science, the deeper the sense of mystery. Moreover, I don't believe that any science today
has pierced any mystery. We, as newspaper readers, are inclined to call "science" the cleverness of an electrician or a psychiatrist's mumbo jumbo. This, at best, is applied science, and one of the characteristics of applied science is that yesterday's neutron or today's truth dies tomorrow. But even in a better sense of "science"-- as the study of visible and palpable nature, or the poetry of pure mathematics and pure philosophy-- the situation remains as hopeless as ever. We shall never know the origin of life, or the meaning of life, or the nature of space and time, or the nature of nature, or the nature of thought.
Man's understanding of these mysteries is embodied in his concept of a Divine Being. As
a final question, do you believe in God?

To be quite candid-- and what I am going to say now is something I never said before, and I
hope it provokes a salutary little chill-- I know more than I can express in words, and the little I
can express would not have been expressed, had I not known more.

Vreau sa stiu daca e afirmativ sau negativ ambiguul raspuns final al intervievatului.

ceea ce e cu rosu ar trebui sa iti raspunda la intrebare... faptul ca persoana respectiva nu poate exprima in cuvinte ceea ce simte, e clar un raspuns afirmativ pentru ca in opinia lui, existenta lui Dumnezeu nu poate fi explicata prin cuvinte ci doar simtita:D

FreakDoll 22 Jun 2011 18:35

Ok, mersi, Kuhaylan!:)

Federico 22 Jun 2011 19:48

Originally Posted by dragonfly_drk:

e clar

ba nu e clar deloc.

dragonfly_drk 22 Jun 2011 21:35

am explicat de ce e clar. citeste printre randuri, in substrat... nu lua cuvintele asa cum sunt puse acolo si gata. incearca sa te pui in mintea autorului si sa iti dai seama ce a vrut sa spuna.

desi, daca stau mai bine sa ma gandesc, cred ca depinde foarte mult si in ce credem noi, cei care citim. un ateu, probabil va spune ca autorul nu crede in Dumnezeu, e cand un om care crede, va spune contrariul... aici e vorba de subiectivism... iar cel/cea care a dat raspunsul ala, a fost foarte smecher/a prin prisma faptului ca a lasat la latitudinea celui care citeste sa decida pentru el/ea...

mai pe scurt, s-a scos! :))

MariaMona 23 Jun 2011 10:04

Mie nu mi se pare ca e un da : "Stiu mai mult decat pot exprima in cuvinte, si putinul pe care il pot spune nu ar fi fost exprimat daca nu as fi stiut mai mult" Unde e afirmatia aici?! E ambiguu. Cel mult poti spune ca nu e ateu, ci agnostic. Eu nu inteleg deloc ca el crede in Dumnezeu.

Cristina_ 23 Jun 2011 13:55

Va rog imi spuneti si mie un site cu torrente in care as putea sa gasesc ultimile filme de pe piata? Folosesc isohunt dar apar foarte tarziu filmele pe care le doresc.Mersi

arnoldroland 23 Jun 2011 18:32

Originally Posted by Cristina_:

Va rog imi spuneti si mie un site cu torrente in care as putea sa gasesc ultimile filme de pe piata? Folosesc isohunt dar apar foarte tarziu filmele pe care le doresc.Mersi

=)) pai nu prea sunt :-/ it`s so strange :-?

FreakDoll 23 Jun 2011 18:34

Mi'a expirat Word'ul si nu gasesc nici un Product Key bun.Mai exista vreo sansa sa'l "repar" fara CD??????

chuckyfan 23 Jun 2011 18:46

pai pentru asta iti sugerezez trackerele private ( torrentleech, filelist, iptorrents etc ).

Originally Posted by FreakDoll:

Mi'a expirat Word'ul si nu gasesc nici un Product Key bun.Mai exista vreo sansa sa'l "repar" fara CD??????

Cred ca singura solutie ar fi piratarea soft-ului:)

Gloria 24 Jun 2011 10:55

Cristina, daca mai pui astfel de intrebari, iti vom bana accesul pe forum.

Cristina_ 24 Jun 2011 15:24

Originally Posted by Gloria:

Cristina, daca mai pui astfel de intrebari, iti vom bana accesul pe forum.

Scuza-ma Gloria dar am vazut topicul "Aici puteti intreba orice va trazneste" si nu am stiut ca despre torrente este interzis sa vb.

mariancristea 25 Jun 2011 09:37

melodia din promoul HBO

Salut,
Cine stie ce melodie este in promoul de la HBO care contine fragmente din Sherlock Holmes,Game of Thrones,Twilight?Este ceva instrumental .Nu o gasesc pe nicaieri

arnoldroland 30 Jun 2011 12:53

Imi poate raspunde si mie cineva ce problema are Windows-ul daca memoria de pe C: se mareste si se micsoreaza intr-una? va rog, ajutati-ma si pe mine.....:((

dragonfly_drk 01 Jul 2011 01:08

Ok, si vin eu cu o intrebare tampita... Am pus poza si pe facebook dar nu am reusit decat sa ma amuz pana acum de raspunsuri. Asa ca, apelez la voi, ca aveti mai multa imaginatie. Poate cineva sa imi spune ce reprezinta poza urmatoare? (mai exact, ce parte a corpului):

P.S. Nu radeti de mine, dar chiar sunt curioasa sa aflu raspunsul. Am intrat pe un site intamplator, si am dat de poza asta. Cand dadeam click pe ea, ma ducea la o adresa ciudata, care facea reclama la ceva aparate de luminat. Ok, asa ca, am aflat ce e chestia neagra si rotunda, dar nu pot sa inteleg ce e limbricul ala paros care e luminat de aparat... =))

Liviu- 01 Jul 2011 01:13

Cred ca e mai degraba o mica iluzie. Aparatul ala de iluminat pare aplicat pe piele pur si simplu si poate da iluzia cum ca bucata aia de piele s-ar fi desprins din zona respectiva (iluzia datorata luminozitatii). In cazul asta nu cred ca te mai intereseaza zona corpului, dar dupa densitatea firelor de par e probabil un membru.

dragonfly_drk 01 Jul 2011 01:15

Da, asa ma gandeam si eu initial... cam ciudata iluzia, dar nah, sa zicem... :)

fresie 01 Jul 2011 10:34

http://www.veinlite.com/image.html

dragonfly_drk 01 Jul 2011 11:26

Ah, asta era. Mulţumesc mult Fresie.:)

arnoldroland 01 Jul 2011 11:54

=)) eu cred ca-i o ureche (gaura, habar n-am), ceva de genu`, voua nu vi se pare ?

sergiuseling 01 Jul 2011 11:58

În caz că o să mai ai poze care nu ști ce sunt, află că google a lansat căutarea după imagini.

Cum faci, te duci pe tabul de imagini eventual http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi și chiar îți explică pe pagină. În principiu acolo în locul unde poți scrie cuvinte de căutat există și o iconiță cu un aparat foto. Dai pe ea și-ți apare alt dialog unde poți introduce adresa imaginii (eventual prin copy paste) sau poți încărca poze de pe calculatorul tău. Și gata se face căutarea să vadă unde pe web mai apare imaginea.

dragonfly_drk 01 Jul 2011 12:45

Ştiam că se poate face asta, dar nu ştiam cum. Eh, se pare că acum am aflat.
Merci mult, Sergiu.:D

angelodacian 06 Jul 2011 11:26

Sunt si eu curios mai exact la inceput cam pe cand a aparut cinemagia.ro cum au reusit acei oameni care s-au ocupat de acest site sa posteze numele tuturor filmelor existente? cat timp le-a luat si cum au dat de ele pentru ca sun miliarde si miliarde iar eu orice film am cautat pe cinemagia am gasit(cel putin numele ca distributie nu chiar la toate)??? daca poate sa imi raspunda cine stie si nu cu tot felul de glume

dragonfly_drk 06 Jul 2011 12:43

FIlmele nu au fost puse toate de-a valma in prima saptamana in care s-a inventat cinemagia. ar fi chiar culmea. Site-ul a evoluat exact cum evolueaza orice site... Incepi de jos si tot aduni pe parcurs. Plus, la filmele vechi sau noi care inca nu au aparut pe site, useri pot cere fise de completare a filmelor respective.
Acuma depinde si ce filme ai cautat tu. Daca vei intra in topicul asta:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=96964 vei vedea ca sunt foarte multe filme care nu au avut sau inca nu au fise.

Deci, in concluzie, nu sunt postate toate filmele existente. Si nici nu cred ca exista vreun site unde sa fie toate filmele. Chiar si IMDB-ul care e mult mai complex are cateva filme lipsa.

angelodacian 06 Jul 2011 15:10

aaaa.. ok acum m-am uitat mai bine si mi-am dat seama ca nu sunt chiar asa multe pe cat credeam. merci de raspuns

chuckyfan 07 Jul 2011 10:51

Originally Posted by dragonfly_drk:

Deci, in concluzie, nu sunt postate toate filmele existente. Si nici nu cred ca exista vreun site unde sa fie toate filmele. Chiar si IMDB-ul care e mult mai complex are cateva filme lipsa.

nu doar cateva, sunt o multime de filme care n-au pagina pe IMDB, dar si acolo se pot adauga fise, dupa ce sunt acceptate de cei "in putere" bine-nteles.

dragonfly_drk 07 Jul 2011 11:08

Eu am gasit doar cateva si nah, nu stiam exact care e situatia asa ca am preferat sa spun doar ce stiu... Dar da, ai dreptate... sistemul e cam acelasi ca si aici.

margofanno1 07 Jul 2011 12:33

va rog eu frumos cu vad un film pe siteu asta ca nu stiu...tnx:)

Dany23 07 Jul 2011 16:17

Are cineva idee, dupa ce termina de rulat filmul respectiv, ce se face cu posterele de la el gen? Vorbesc de cinematografele de la noi cum ar fi Cinema City. M-ar interesa fiindca as vrea sa cer pentru anumite filme, 1-2 postere, sa le inramez si sa le pun prin casa, in caz ca le arunca. Ca asa sa le printez, se gasesc greu la rezolutie foarte mare si sunt si scumpe.
Si pe langa asta...stiti site-uri unde as putea gasi imagini/postere din filme, la rezolutie ft mare, de printat, dar mari...nu asa micute...flickr ar fi o varianta, dar multi le au private si am incercat cu 1-2 si nici nu au raspuns:(
Multumesc!

Liviu- 07 Jul 2011 16:21

Eu am luat vreo 3 postere de la The Light Cinema. Pe site-ul lor inca zic ca dau. La celelalte nu stiu. Ai putea intreba cand mai treci pe acolo.

Dany23 07 Jul 2011 16:33

Originally Posted by Liviu-:

Eu am luat vreo 3 postere de la The Light Cinema. Pe site-ul lor inca zic ca dau. La celelalte nu stiu. Ai putea intreba cand mai treci pe acolo.

Multumesc de raspuns, din pacate sunt din Braila nu din Bucuresti, ca sa pot trece pe la Light si aici am doar Cinema City. Apreciez enorm ca ai rupt din timpul tau sa raspunzi

L.E: Kuha, ai PM!

margofanno1 07 Jul 2011 19:06

auzi kuhaylan trebuie sa donez ceva Adrianei daca intreb cine e Adriana?
Ca serios nu stiu...si...poate donez! =))

dragonfly_drk 07 Jul 2011 19:14

Poate ar fi indicat sa nu razi de situatia in sine. K a fost foarte serios si chiar nu vad nimic amuzant in toata chestia asta. Iar daca te-ai uita putin in sus, pe forum, ai vedea un banner mare care iti explica cine e Adriana. Insa, daca nu il vezi, uite, te ajut eu:

http://www.cinemagia.ro/html/apel-umanitar/

P.S. sper ca data viitoare cand vei mai auzi de donatii, sa nu mai razi si sa iei lucrurile in serios. Unii oameni chiar au nevoie de ajutor iar daca tu iti bati joc, chiar nu ii ajuti cu nimic... din contra, le faci rau. si decat asa, mai bine taci daca nu te poti abtine.

sau cine stie, poate pentru tine cancerul e o gluma buna...?!

margofanno1 07 Jul 2011 19:32

imi pare rau dar nu am vazut bannerul si in plus cica "iti raspund daca donezi"...pe asta nu o inteleg...

dragonfly_drk 07 Jul 2011 19:37

motivul pentru care a spus chestia aia, e asta:
Originally Posted by margofanno1:

nu esti nici prima, nici ultima persoana care intreaba chestia asta pe forum... (si deja e prea de tot) si mi se pare lipsa de respect sa intrii pe un forum fara sa cauti daca se pot sau nu vedea filme. daca ai fi cautat putin, ai fi aflat raspunsul... dar cum nici bannerul nu l-ai vazut, te ajut si de data asta:

PE CINEMAGIA NU SE POT VIZIONA FILME

e destul de clar acum?

margofanno1 07 Jul 2011 19:44

multumesc de ajutor..si da e foarte clar si app daca vrei sa sti eu am cautat daca pot sa vad filme sau nu si nu am reusit sa vad filme si am crezut ca sunt eu prea batuta in cap de aia am intrebat...in fine o seara placuta!

dragonfly_drk 07 Jul 2011 19:51

sunt curioasa unde ai cautat si ce te-a facut sa crezi ca pe site-ul asta se pot vedea filme... dar nelamurirea mea face deja parte din zona crepusculara asa ca mai bine o las moarta.

iti multumim totusi ca ai trecut pe la noi si sper ca data viitoare sa aduci si o contributie acestui site/forum... dar numai dupa ce le cunosti ca in palma, ok? daca te trezesc noaptea si te intreb unde se afla topicul "Frank Capra" de exemplu, sa stii unde e, da?:))

pana atunci, numai bine and peace.
sa ai o seara cat mai faina

(P.S. Poate donezi, totusi ;) )

margofanno1 07 Jul 2011 19:57

sigur donez da prin sms ca nu am card...a si cum sa aduc contributie? ca la mn asta e prima zi cand scriu mesaje...da ma rog poate iar am dat vreo perla...

margofanno1 07 Jul 2011 21:42

DOAMNE...ia un distonocalm ca iti plesneste venita de la gat...am 15 ani la varsta asta pot sa imi fac card??? si am intrebat si eu nu am dat cu nucleara peste Europa! Daca stiam ca ajung sa fiu facuta nesimtita in fata nu mai dadeam pe forumu asta! ADIO!!! app ca mi-am adus aminte topicul se numeste "aici puteti intreba orice..." eu nu intreb ceva ca sa primesc,ca raspuns "imi este scarba de oamenii ca tine"

Liviu- 07 Jul 2011 22:00

Oricat de nobila ar fi intentia voastra, nimeni nu poate fi obligat sa doneze. Nu va opreste nimeni sa inserati si o astfel de propunere (nu obligatie) in mesajele voastre, dar lucrul asta sa fie facut intr-un mod politicos.

margofanno1 07 Jul 2011 22:14

ok...ultimul mesaj care il mai postez pe acest forum...nenea veteranu' cu 173 mesaje ai o problema cu vocabularul...sa ramai tu cu toate raspunsurile tale de Nostradamus si cu toate actele tale de caritate ca eu m-am tirat! nici mama nici tata nu m-au jignit in halul asta si te gasisi tu! "colegii" mei care nu m-au jignit o seara cat mai frumoasa!

dragonfly_drk 07 Jul 2011 22:32

margofanno, da-mi voie sa iti spun ca domnul acela pe care tocmai l-ai jignit, a facut mai multe lucruri pentru forumul asta decat o sa faci tu intr-o viata... asa ca da, ai tot dreptul sa te tirezi... iti urez drum bun si cale batuta. vezi sa nu te impiedici pe drum...

Auzi la ea, pustoaica de 15 ani si indrazneste sa surliteze pe aici... iti sugerez sa mergi sa inveti pentru bac. Asta, desigur, daca nu vrei sa ajungi ca si colegii tai. Vezi ca nu mai e mult pana acolo. timpul zboara. Asa ca lasa tu filmuletele care se pot sau nu vedea pe site si pune mana pe carte...;)

L.E. @K. (sper sa nu te superi ca nu iti scriu tot numele dar e foarte imbarligat) initiativa ta e cat se poate de binevenita insa, un singur lucru m-a deranjat la ce ai spus in posturile anterioare... spuneai ceva de genu ca unii oameni folosesc ca scuza ca nu au bani si ca e o scuza patetica. eu cred ca te inseli. eu cred ca pana la urma ar trebui sa ramana o chestie de bun simt daca cineva da sau nu bani pentru Adriana. Intradevar, imi doresc din tot sufletul sa stranga banii necesari dar nu putem obliga pe nimeni sa faca nimic. in cel mai rau caz, nu se vor mai posta intrebari, atata tot. asta nu e o solutie, sa sperii lumea... mai ales ca daca un om nu vrea sa dea, nu va da si pace. si in plus, sa spunem ca se acepta regula ta. cum iti va demonstra tie cel care a pus intrebarea ca a donat cu adevarat si nu a mintit?

chuckyfan 08 Jul 2011 10:22

Originally Posted by margofanno1:

fain ar fi daca am putea viziona filme pe site. unele dintre ele nici macar nu au fost vreodata lansate pe suport video.

Totusi, vina nu e a acestor useri care intreaba si a celor care se ocupa de site. Uitati ce scrie la intrarea pe site, iar aia mai "ingramaditi" dpdv mental cred ca e un site de ala unde se vad filme online. Cam acelasi lucru apare scris si la alea.

margofanno1 08 Jul 2011 16:48

m-am mai gandit si imi cer scuze dar am fost si nervoasa de raspunsurile primite...in fine sa trecem peste ma intorc pe site ;)

Kriss_Kringle 13 Jul 2011 02:13

Stie cineva daca se poate merge cu reducerea Orange la filmele in 3D?Pe site la Cityplex zice ca nu se aplica reducerea dar mi-au zis mai multe persoane ca au fost cu Orange la 3D.:-/

Medicate 20 Jul 2011 14:13

Depinde de cinematograf...din cate stiu in Plaza si la Mall Vitan...( Multiplex si Movieplex ) se poate merge cu Orange Film si la peliculele 3D!

FreakDoll 22 Sep 2011 19:39

Trebuie sa bag si sa scot cardul aparatului foto in/din laptop de 50 de ori ca sa mi-l citeasca. Ma scoate din sarite. O fi laptop-ul meu de vina?

Kriss_Kringle 22 Sep 2011 22:59

Ori laptopul ori cardul e de vina:))

FreakDoll 23 Sep 2011 00:30

Am elucidat misterul. Cardul e de vina. Nu stiu cum se face ca de fiecare data cand dau si eu de ceva bani mai multi mi se strica diverse lucruri. Murphy si legile lui :-<

All times are GMT +2. The time now is 07:43.