Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Gundersoniada veselä si tristä (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=86875)

nume 24 Aug 2005 14:50

Originally Posted by Jay:

Mie imi miroase a sosie aceasta Marge.. cine-o fi? cine-o fi?

herbert.

@alf

Mai ia 50 de mii.

@Pitbull

Cu jocuri de cuvinte, rime din cazier poate luam premiul Nobel pentru pace-n cartier. Cu alte cuvinte, nu-mi aduc aminte sa ma fi sters tu pe sectiunea asta de forum, pentru simplu motiv ca nu a fost cazul si pentru ca la sectiunea asta tin cel mai mult (pe langa clasic).

In rest miroase a Iarta-ma !

Sunteti penibili. Trebuia sa-l inchizi de la inceput.

aaa @ europeana noastra
Tu parca ai dat cu tira la un moment dat .... :hmm:

Marge Gunderson 24 Aug 2005 15:05

Pitbull, ai iluzii olfactive. Grav pentru rasa pe care ti-o asumi ;)

Eu am sa tac pe subiectul acesta cand nu voi mai avea nimic de spus. Si nu ma deranjeaza nici daca monologhez, am vazut ca se poate (foarte bine!) si asta. Imi fac dosarashu', cine ce-are cu mine... Nu citi daca nu iti convine. Sau muta la "Condica...etc." Nu arunca asupra mea acuzatia de "lipsa de bun simt" daca nu fac bine si... tac! Asa, autorul lui "bai femeie nefututa!" devine superior intru bun simt mie daca, oricum partida pierduta, dispare la invocatia ta patetica? "Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)

I-am ramas datoare un raspuns si lui Nightwane: Nu te autoFLAT(ul)a (vezi, pot si eu calambur ieftin si paduchios, nici o scofala) - nu te bucuri de nici o atentie speciala in ochii mei, v-am luat in ordinea in care v-ati aruncat in calea BULDOZERULUI (get it? Buldozer, flat, etc. - "ma sparg" in "figuri de stil" aici). Daca nu te faceai ca te :sick: cronica Giulikai, nu ma interesa sa vad ce e pe paginile 83-84 ale istoriei tale forumiste - pe cand erai tu novice si te extaziai in stanga si-n dreapta. Eu acolo am cautat vreo urma de eseu, ceva, sa imi dau seama de unde ti-ar putea veni asemenea exagerate asteptari de la altii. Am fost a doua oara socata de subtirimea exteriorizarilor tale de pe acest forum si a trebuit sa "imi exprim si sentimentele" alea. Daca totusi e ascuns pe undeva, prin cele 2500 de mesagii, vreunul care chiar merita citit, ii rog pe cunoscatorii operei tale SADomasokitschstice :hmm: sa mi-l indice.

Multumesc.

Nightwane 24 Aug 2005 15:10

Originally Posted by Marge Gunderson:

BULDOZERULUI

esti grasa si proasta?

Ambra Blu 24 Aug 2005 15:15

"Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)

PuIa mea, n-am ajuns un clasic. Insa vad vreo doua posturi in care ma pomenesti. Vrei sa spui ceva de cind te tot agiti pe aici? ca eu in afara de insiruiri de litere in coloane aproape la fel de plictisitoare ca ale lui Pitbull nu vad nimic. Sau te joci de-a efectul fluture si vrei sa provoci vinturi? Mai ia o pauza, relaxeaza-te si lasa furtunile in pahar cu apa.

BeNnY 24 Aug 2005 15:20

Daca da, suna la unu sase, unu sase.

Marge trebuia sa ia -insert cuvant urat aici- cand a zis aia cu 'Pitbull, SPLIT TOPIC! Split! Come on! Click, click, click, name new topic, SPLIT! Split, Pitbull! Come on, here boy, try it, it's real easy, SPLIT!'. Gen. What the fuck is that. Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat. Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the fuck gives a fuck (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau fuck off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.

nume 24 Aug 2005 15:26

Originally Posted by BeNnY:

Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat.

:lol: Amin !

Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the f*** gives a f*** (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau f*** off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.

Cine dracu' e Giulika ?

Marge Gunderson 24 Aug 2005 15:31

Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?

OK.

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine. Scroll down. And out. Nu esti "un clasic", dar ai repetat atat cateva chestii incat au prins in mediul asta stramt. Sau fugi la Dacin Sara si pune copyright pe zicerile tale de chat. Esti la fel de "clasic" ca Paris Hilton cu "It's hot!" deocamdata, dar tu poate ai viitor. Ea are sigur :oops: si n-ai ce-i face.

"Am ras", auzi 8)

Nightwane 24 Aug 2005 15:31

Originally Posted by nume:

Giulika

Pulea Spataru'.

BeNnY 24 Aug 2005 15:37

Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?

Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 15:39

Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.

A fost Benny. Traducatorului, multumiri!

Ambra Blu 24 Aug 2005 15:39

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.

Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.

Pitbull 24 Aug 2005 15:41

Mea maxima culpa.
Recunosc färä ipocrizie sau dus-întorsuri cä în dimineata asta am comis o gresealä capitalä (mesajul anterior). Am fost NAIV, am crezut sincer cä se crease un moment de calm care deschidea o portitä spre zonele rezonabilului. Am ridicat în semn de pace o mânä, care mai târziu ar fi putut chiar sä coboare în pozitia întins.
Degeaba. Nici o sansä. Mä înselasem.
OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!

Nightwane 24 Aug 2005 15:43

Traducatorului, multumiri!

Neleganatei, acatiste.

BeNnY 24 Aug 2005 15:45

A fost Benny. Traducatorului, multumiri!

Hai s-o ardem gen halucinogen? Nu faci decat sa-i dai dreptate lui nightwane. Si nu ma refer la partea cu grasa.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 15:47

Originally Posted by Ambra Blu:

Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.

Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.

Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".

Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.

Pitbull 24 Aug 2005 15:54

BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!

Ambra Blu 24 Aug 2005 15:55

Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".

Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.

Tu te vrei piatra aruncata in lac, care face valuri si dupa care baga mina zece nebuni sa o scoata. Ar fi bine sa zaca ceva perle in curul tau, sa-ti justifice cumva locvacitatea. Si, doi, chiar crezi ca vreau sa imi minjesc talpile faultindu-te pe tine? Pur si simplu astept sa treaca mai repede timpul sa se faca 6, sa ma duc sa imi scot alocatia.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 15:57

Originally Posted by Pitbull:

OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!

Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?

Asta e o groapa noua. Si adanca.

Hai, injurati cu sarg, sa poata si omul sa stearga urmele, pana nu le vede cine trebuie!

Pitbull, pro memoria: topicul a fost deschis "DE-A BINELEA" tot timpul asta. Eu am fost singura "moderata" - mi-ai modificat titlul subiectului.

Pitbull 24 Aug 2005 15:58

Bäi Ambrule, tu de multe ori mi-ai fäcut saptezeci de mii de draci', da' si când le zici câteodatä, rämân cräcänat de râs! :lol: :lol: :lol:
Aia cu piatra si perlele o pun la "dosarul" meu (literar, nu francmasonic!)

Nightwane 24 Aug 2005 16:02

Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?

asteptam ce a zis Benny. "Mori fa!"

Pitbull 24 Aug 2005 16:05

mi-ai modificat titlul subiectului.

Mai zi-o de enspe mii de ori, cä stim cä ideile matale-i putine da' fixe. Am povestit din primul mesaj cä, cum si de ce l-am schimbat.
Da' nu-i bai, acum îl schimb din nou, cä mi-a venit una si mai marfä! Ca-n bancul äla de pe vremea lu' Nea Nicu:

Mergea unu' prin Piata Palatului si striga:
- Menstruatieee!!! Menstruatieee!!!
Il opreste cineva:
- Ce-ai, nene, nu ti-e bine? Poate vrei sä strigi "revolutie"...!?
- Orice, numai sânge sä curgäää!!! :w00t:

BeNnY 24 Aug 2005 16:06

Asta e o groapa noua. Si adanca.

Poti sa-i pui tu la indoiala ce vrei, ca in fata noastra nu se indoaie. Nu indoita de cineva ca tine, oricum. Am impresia ca n-ai citit cu atentie ce ti-am scris si simt nevoia sa-ti repet: n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 16:08

Originally Posted by Pitbull:

BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!

Bai, tu chiar ii chemi? Le dai telefon, ii somezi pe YM? Ati innebunit de tot? Aici e viata voastra?

Scuze de deranj in cazul asta.

Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.

Salut.

BeNnY 24 Aug 2005 16:10

Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.

Pitbull 24 Aug 2005 16:12

Vai, da' mai poftiti!
(N-a priceput n'ica! Da' N'ICA n-a priceput! :D )

Ambra Blu 24 Aug 2005 16:14

Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.

Like, whatever.

PS: Pitbull, esti de naspa cu menstruatia ta. Daca 'Marge' misca buzele si singereaza, tu pe post de tampon esti inutil. La fel, sa nu crezi ca daca 'Marge' aiureaza in gol iar lumea posteaza sa ii injure ei aiurelile, te faci tu mai frumos si mai drept sau scrii mai putin plictisitor, cu bancuri si cuvinte den batrini.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 16:16

Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.

Of, nu pot sa dezamagesc copiii.

Nu s-a terminat, stai linistit, am zis ca nu plec, raman pe "Cinemagia". O sa fie "gen fun"... Whopiiii!

Pitbull 24 Aug 2005 16:22

Degeaba, Ambrule, azi nu mä supär pe tine, m-ai bucurat prea mult cu piatra, lacul si perlele din cur! :) Du-te si ia-ti alocatia aia, cä si eu mi-am luat azi banii de la editurä, bem ceva disearä-n Frame, dacä vii.

cherryblossom 24 Aug 2005 16:25

Pitbull, politicos te intreb, pot sa borasc pe tine?

Ambra Blu 24 Aug 2005 16:26

Daca trece emi sa ma ia si pe mine, vin. Singur, mi-e lene.
Sincer acum, topicu asta e inutil.

Pitbull 24 Aug 2005 16:39

Cherry, politicos îti räspund, mai bine nu. Am fetisuri mai putin naturaliste.

Ambra Blu 24 Aug 2005 17:11

Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.

Pitbull 24 Aug 2005 17:40

Vine Herbie? :) Pe bune???
(Apropo, scuzä-mi nestiinta: care Micu?)

nume 24 Aug 2005 18:15

@Ambra
Sa fim seriosi, astia-s niste fluturi de lampa, inexistenti in the real life.

Marge Gunderson 24 Aug 2005 21:01

Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.

Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Pitbull, "ambrule" nu suna bine. Sugestia de "spirit parjolit" nu prea i se potriveste, oricat se da el de superior plictisit uneori...

Pitbull 24 Aug 2005 22:42

Auzi, Tzutzu? Mä lasi putin, ok? Am väzut un film bun, ne-am întâlnit, am mai convorbit, am cunoscut alti câtiva CineMagicieni fermecätori, mä simt prea bine acum pentru fleacuri. Uite, îti promit cä mâine pe la prânz îti dau iar atentie - da' pânä atunci, nu-mi strica seara, OK? Dormi si tu bine o noapte, face bine la ten.

raptor 24 Aug 2005 23:03

"Now, I took out my gun,
My dog I did shoot,
All down by the river Kildare

I’m a piper by trade
And a roving young blade
And many a tune I do play

Let us catch well the hours
And the minutes that fly
And we’ll share them together this day

So, come fill up your glasses
Of brandy and wine,
And whatever the cost, I will pay."

.bautura relaxeaza. va zic eu.

Ambra Blu 24 Aug 2005 23:04

Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.

Marge Gunderson 25 Aug 2005 08:42

Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica. Ma duc sa-mi fac o crème brûlée, la cratita cu mine, n-am loc intre atatia intelectuali de va(r)za.

("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articl...d-fs-html.html))

Pitbull: "Tzutzu"??? Sper ca vorbeai tot cu "ambrul"... Altminteri, retracteaza fara intarziere.

Semnat,

"Entitatea" "periculoasa", "criminala", aka "mimi", "margarina", "mitza" etc. - pentru ca si tu aibla bla, dar mult mai tern.

(Auzi, acum ma ia cu "tzutzu" si imi propune "armistitii"... :shock:)

P.S. Am readus la original titlul subiectului, caci am considerat ca te-ai facut de ras suficient, Pitbull. In plus, mi-a parut rau de peisajul locului de care iti cam bati joc cu nesimtire.

Ambra Blu 25 Aug 2005 10:16

Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica.

("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articl...d-fs-html.html))

Alo, nickname-ul cu mult timp liber? Exista contiguu, nu continguu.

Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.

Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...

Sfat, ori iti verifici mesajele inainte sa imi raspunzi, ori daca trimiti vorbe inspre mine, lasa-le si kilogramele si prostia acasa.

Marge Gunderson 25 Aug 2005 10:54

Exista contiguu, nu continguu.

Ai uitat ghilimelele. Si chiar nu mi-am imaginat ca vei cobori din turnul de fildes unde tot declari ca ti se rupe pentru a-mi semnala mie un umil typo.

Sfat, ori iti verifici mesajele inainte sa imi raspunzi, ori daca trimiti vorbe inspre mine, lasa-le si kilogramele si prostia acasa.

Sfat, si tu la fel, ca asta: "lasa-le si kilogramele si prostia acasa." poate suferi diverse imbunatatiri.

Ambra Blu 25 Aug 2005 11:07

Exista contiguu, nu continguu.

Ai uitat ghilimelele. Si chiar nu mi-am imaginat ca vei cobori din turnul de fildes unde tot declari ca ti se rupe pentru a-mi semnala mie un umil typo.

Umil typo sau nu, tu ai gresit, eu am scris corect. And that is that.

Sfat, si tu la fel, ca asta: "lasa-le si kilogramele si prostia acasa." poate suferi diverse imbunatatiri.

Nu le rupe din context, ia-le asa cum sint: vorbele tale grele ar face bine sa ramina acasa, pentru ca sint proaste. Era un anacolut care exprima un adevar dureros.

Asa, si ca am pus lucrurile unde trebuia, tre' sa imi trimbitez retragerea din cocina: ti-am facut destul rating, a venit lumea sa puna mina pe tine, sa te pipaie, sa urle si sa strige este etc

Si, pentru ca ma plictisesc si eu si jocul se incarca greu, imi gasesc timp sa ma intreb cind vei posta si pe alte sectiuni decit cele conduse de blindul Pitbull. Gata.

Marge Gunderson 25 Aug 2005 11:30

(cam ca in Christine al lui King, asea) are istorie si are si suflet. Si vorbeste din cind in cind, vorbe grele, de plumb, scuipa foc, ca la circ, si tot asa.

Poftim typo din prozopoemul cinematografic (de acord cu Herbert) publicat de tine azi. Era sa si raspund pe topicul cu pricina, dar m-am razgandit cand am vazut lipsa completa a semnelor de punctuatie si typo-ul de mai sus. 8)

Glumesc, desigur. N-am considerat ca merita sa examinez un text cAmbrat pana l-a plictisit si pe autorul sau si atat de putin ingrijit. Ar fi prea multe de comentat si n-am chiar asa de mult timp, totusi...

Cat despre rating, nu stiu, nu stiu, zau... E cam jale prin "Iconoclast" pe acolo. Asa ca poate tu ai incercat sa iti fortifici popularitatea profitand de acest subiect nou si suculent.

Nu-mi dau seama cat de vedeta esti pe aici, dar cred totusi ca si tu ii plictisesti pe multi. Si de multa vreme. Si ei pe tine... Esti cam imbatranit in forum, Ambra Blu, si se vede.

Pa.

Ambra Blu 25 Aug 2005 11:42

(cam ca in Christine al lui King, asea) are istorie si are si suflet. Si vorbeste din cind in cind, vorbe grele, de plumb, scuipa foc, ca la circ, si tot asa.

Poftim typo din prozopoemul cinematografic (de acord cu Herbert) publicat de tine azi. Era sa si raspund pe topicul cu pricina, dar m-am razgandit cand am vazut lipsa completa a semnelor de punctuatie si typo-ul de mai sus.

Lolozaur. Nu ai timp, dar postezi de fiecare data cind scriu ceva. Pacat este ca si de data asta ai fost pe linga, intrucit 'asa' scris 'asea' e forma vorbita, asea, ca la Bucuresti. Nu tre' sa pun in ghilimele sau cu smilies orice scriu, doar sa inteleaga toti dobitocii.

Nu mai imi co rect a atita textele, ca si fara tine, si fara tine (din nou, observam absenta ghilimelelor si a emoticoanelor), sint la fel.
Ma asteptam sa te ataci legat de faptul ca te-am facut purcea, dar, din pacate, ce nu e scris pe litere vad ca nu te atinge. Nu te duce capu', cum ar veni, asea.

Leonard 26 Aug 2005 01:49

Originally Posted by Bagheera:

Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.

þin sã fac o precizare, cã sã nu rãmîi cu o impresie eronatã. Cei care au atacat-o pe aceastã Marge nu au fost convinºi cã eºti tu. doar doi dintre noi (care nu ne-am implicat în polemicile cu ea) am avut, independent unul de altul, teoria asta. eu, din neatenþie, nici n-am luat în seamã nick-ul. m-am gîndit cã eºti tu prima datã din cauzã cã prea a coincis intervenþia ei cu întîlnirea la care ai participat. ulterior am realizat cã ea mai postase un mesaj înainte, am aflat ºi de acea Giulika ºi mi-am dat seama cã nu poþi fi tu fiindcã tu nu ai idoli, iar aceastã Marge are: personajul omonim, fraþii Coen, Frances MacDormand etc.
Deci, crezînd cã ei au aceeaºi bãnuialã/convingere, la întîlnirea ce a urmat, eram cam scîrbit de reacþia lor de pe forum ºi mã întrebam dacã mai am ce discuta cu ei. Totuºi, aflînd cã ei nu bãnuiesc aºa ceva, i-am iertat.
Faptul cã s-au luat de un novice e altã poveste. E oarecum justificabil. Cam de fiecare datã cînd a apãrut vreun user nou care nu are o atitudine smeritã pe acest forum, a fost atacat în acest mod. E un fel de test al forumului. Este o caracteristicã normalã unui anume tip de comunitãþi. Treptat, toþi se integreazã, dacã ºtiu cum. Iar dacã aceastã Marge citea frumuºel secþiuni mai vechi ale forumului, ºi primele mesaje ale anumitor useri, ar fi constatat cã nu s-a comis nici o infracþiune asupra ei, ci o reacþie normalã.
Sper cã nu þii la supãrare ºi te rog sã ne mai onorezi la meetinguri (vorbesc în numele meu. nu ºtiu exact ce vor ceilalþi).

Marge Gunderson 26 Aug 2005 02:09

Iti mai raspund asa, de-ambroulea, ca m-ai convins de data asta ca, stilistic si nu numai, esti un "hack":

Pacat este ca si de data asta ai fost pe linga, intrucit 'asa' scris 'asea' e forma vorbita, asea, ca la Bucuresti.

Ii reprosai mai deunazi Giulikai amestecul de registre, cum ca incepe nu's cum si termina nu's cum (ca doar n-o sa retin), dar tu AI VOIE si este vreo dovada de clasa, te pomenesti, sa iti incepi scrierea doctissim si sa ii tragi un dialect cateva randuri mai jos? Ce am eu CITIND cu "forma vorbita, asea, ca la Bucuresti", nitam-nisam? Normal ca o interpretez ca typo - si nu din vina mea! Dupa ce ca violentezi (din pura lene) prin nefolosirea semnelor de punctuatie, mai vii si cu ciobanisme, pasamite, ca sa "faci misto de noi", ca in cartierele prin care te-ai aciuit? Drept cine ne iei, pentru cine scrii? Pentru amicul nume? Da-i-le sa le citeasca la o bere, productiile tale neatente. Eu n-am citit in viata mea cuvantul "asea" si n-o sa il introduci tu in uz - mai ales daca in acelasi paragraf bagi si forma corecta a lui, "asa"?

Asta pare a fi defectul tau major cand scrii: inconsistenta registrului. Esti atat de schimbator si obositor incat la final omul nu reuseste sa mai scoata decat un "whatever", vorba ta preferata care inseamna ca ti-ai pierdut timpul citind... Chit ca i-ai servit cateva ganduri reusite si cateva figuri de stil solide - in final, tot o ciorba anemica ramane, caci tu nu cred ca iti revezi textele voit anal-itice - dar ai pretentii de la altii sa nu strecoare nici un typo in plina mircuiala.

Si ai zis GATA, hai sa nu ne mai plictisim reciproc, mosh Ambra.

Ma asteptam sa te ataci legat de faptul ca te-am facut purcea, dar, din pacate, ce nu e scris pe litere vad ca nu te atinge. Nu te duce capu', cum ar veni, asea.

Wrong! Nu ma atinge nici cand e scris pe litere si vine de la oameni pentru care nu am un barem de respect. Tu ai fost la limita inainte sa interactionam. Nu mai esti. Stiu, ti se rupe, dar in alta parte, chiar e loc destul pe forumul asta.

So... whatever!

P.S. Stiu si eu, ca multi dintre voi, ca AB se vrea un profesionist al vorbelor, si dumnealui, si studiaza filmologie sau ce studiaza la UNATC. In plus, isi exprima standarde abracadabrante in mod frecvent pentru productiile critice sau literare ale altora. Inutil sa adaug ca nu as fi sarit asa in capul nimanui care nu se potriveste descrierii de mai sus.

Ambra Blu 26 Aug 2005 02:27

P.S. Stiu si eu, ca multi dintre voi, ca AB se vrea un profesionist al vorbelor, si dumnealui, si studiaza filmologie sau ce studiaza la UNATC. In plus, isi exprima standarde abracadabrante in mod frecvent pentru productiile critice sau literare ale altora. Inutil sa adaug ca nu as fi sarit asa in capul nimanui care nu se potriveste descrierii de mai sus.

Din pacate, am draci la ora asta ca sa imi mai fut timpul cu tine. La ATF studiez regie si nu filmologie si, in rest, mai du-te si-n pizda ma-tii. Cu tot cu Giulika, daca sinteti diferite, sau singura, daca esti alta. Scriu pentru cine vreau eu, cum vreau eu. Besi.

Pitbull 26 Aug 2005 02:32

Originally Posted by Leonard:

Originally Posted by Bagheera:

Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.

þin sã fac o precizare, cã sã nu rãmîi cu o impresie eronatã. Cei care au atacat-o pe aceastã Marge nu au fost convinºi cã eºti tu. doar doi dintre noi (care nu ne-am implicat în polemicile cu ea) am avut, independent unul de altul, teoria asta. eu, din neatenþie, nici n-am luat în seamã nick-ul. m-am gîndit cã eºti tu prima datã din cauzã cã prea a coincis intervenþia ei cu întîlnirea la care ai participat. ulterior am realizat cã ea mai postase un mesaj înainte, am aflat ºi de acea Giulika ºi mi-am dat seama cã nu poþi fi tu fiindcã tu nu ai idoli, iar aceastã Marge are: personajul omonim, fraþii Coen, Frances MacDormand etc.
Deci, crezînd cã ei au aceeaºi bãnuialã/convingere, la întîlnirea ce a urmat, eram cam scîrbit de reacþia lor de pe forum ºi mã întrebam dacã mai am ce discuta cu ei. Totuºi, aflînd cã ei nu bãnuiesc aºa ceva, i-am iertat.
Faptul cã s-au luat de un novice e altã poveste. E oarecum justificabil. Cam de fiecare datã cînd a apãrut vreun user nou care nu are o atitudine smeritã pe acest forum, a fost atacat în acest mod. E un fel de test al forumului. Este o caracteristicã normalã unui anume tip de comunitãþi. Treptat, toþi se integreazã, dacã ºtiu cum. Iar dacã aceastã Marge citea frumuºel secþiuni mai vechi ale forumului, ºi primele mesaje ale anumitor useri, ar fi constatat cã nu s-a comis nici o infracþiune asupra ei, ci o reacþie normalã.
Sper cã nu þii la supãrare ºi te rog sã ne mai onorezi la meetinguri (vorbesc în numele meu. nu ºtiu exact ce vor ceilalþi).

Da, ideea acestei confuzii a palpitat un moment si s-a stins rapid, slavä Domnului.
Oricum, asa cum spuneam, Silver si cu mine am vorbit la telefon cu Bagheera, si totul e în ordine. Intelesese perfect cauzele acelor tensiuni, si a confirmat cä va mai veni la întâlniri.

Ambra Blu 26 Aug 2005 02:39

Pitbull, am avut o seara extrem de proasta, sint plin de nervi si nu suport sa mai fiu contrazis acum. Cred ca Marge si-a vinturat destul laturaturile pe aici fara sa zica nimic concret. Incuie, te rog, topicul care, in afara de schelalait de catea, nu mai are nimic sa aminteasca de atmosfera vreunui film in particular, sau a filmelor in general. Mersi.

herbert 26 Aug 2005 02:46

in locul lui Pitbull, Pitbullash sau Pit, i-as da ban lui Ambra. adica i-as vari o banana in gura si la-s trimite la culcare...

All times are GMT +2. The time now is 20:08.