![]() |
[Deleted by moderator: injurii repetate, complet gratuite, la adresa unui artist recent decedat, formulate în acelasi stil agramat-dislexic-cvasi-analfabet, cu accente de oligofrenie sfidätoare violentä; propun bannarea definitivä si färä pic de mustrare de cuget a individului - un timp, a fost o mascotä amuzantä, numai bunä de luat în suturi, da' s-a perimat.]
|
ooo333, ai un avertisment. Daca nu-ti controlezi limbajul, o sa primesti un bann de 3 zile
|
un ban de 3 zile ??? adica nu pot sami folosesc contul 3 zile??!??! am crezut ca ban e definitiv !
|
bann-ul poate deveni permanent daca recidivezi, asa ca te rog asculta-mi sfatul, ai grija cum scrii
|
ok ! dar eu de ex cum pot sa deschid un post !! adica pe forum cum pot sa fac o sectiune cum ar fi asta ???? pot ???
|
daca va fi despre michael jakson, nu poti :P
daca e despre altceva, da click pe new thread (stanga sus) intr-una din sectiunile forumului |
nu despre mj ma gandem la ceva de genul "" filme preferat al modertorilor (tu,gloria etc. critice si sa veniti sa spuneti filmele voastre preferat !!( voi sunteti mai pretentiosi la filme ) e ok ???
|
nu e ok, pentru ca ideea nu e sa ne bagam noi in seama aici. Noi ne "bagam in seama" in stiri, cronici si celelalte materiale de pe site ;) gaseste un subiect de discutie la care sa participe toata lumea, nu doar moderatorii
|
ok !! mai gandesc !!!
|
Filmul asta nu o sa mai ruleze de acum? Ce naiba!...
|
dar daca as face asa: comedia preferat ! e ok ?
|
exista deja topic ;)
|
Originally Posted by StefanDo:
|
Seann Wiliam Scoot pareri despre el , pareri despre filme lui ! o ok ? ( please sey yes)
|
Originally Posted by ooo333:
dacă cel puţin ai ştii despre cine vorbeşti, ar fi! dar cum habar nu ai, nu prea e!. PS creaţi un loc de joacă omului, că moare dacă nu are şi el topicul "lui"! |
Originally Posted by ooo333:
Gata cu off-topicul, daca nu vrei sa iti dispara subit mesajele. |
All times are GMT +2. The time now is 03:18. |