![]() |
Originally Posted by miercuri:
Inseamna ca n-ai citit "Nimic nou pe frontul de vest" de Erich Maria Remarque. :) On topic - mi-ar placea sa vad o ecranizare dupa Rusoiaca de Gib Mihaiescu. |
Originally Posted by Mercutio:
|
Eu am citit anul trecut The lovely bones, de Alice Sebold, si am descoperit ca ecranizarea romanului e deja realitate, pelicula e in post productie, si se va lansa la sfarsitul lui 2009. Cartea e superba! ;) Dar la fel de mult iubesc si cartile lui Graham Greene, unele fiind deja ecranizate.
|
Originally Posted by dovey:
Regizeaza nimeni altul decat Peter Jackson (Lord of the rings). |
Am aflat si eu ca Orson Scott Card lucreaza la un scenariu bazat pe Jocul lui Ender, sper ca dupa aceea sa urmeze Vorbitor in numele mortilor. Cred ca v-am omorat cu Scott Card...
|
Astept cu nerabdare noul Tintin al lui Spielberg.Am citit aproape toate cartile...
|
The Catcher in the Rye... 8->
|
From a Buick 8 (Stephen King) intrat pe mana lui Tobe Hooper
|
Originally Posted by corinka:
|
Originally Posted by jactati:
eu sunt sceptic in privinta unei ecranizari de calitate... |
am inteles ca este in pregatire `Neverwhere` dupa cartea cu acelasi nume de Neil Gaiman,abia astept sa iasa
|
O noua ecranizare dupa Papillon si una` dupa Filiera Falcone (si asa, filme cu subiect Mafia nu au mai iesit de ceva timp).
|
Originally Posted by keepwalking:
|
Originally Posted by jactati:
pai de ce? nu e o carte cu un stil atat de special care nu poate fi ecranizat....ar putea iesi ceva misto. plus ca mie mi se pare ca e genul de carte super vizuala. |
Ar fi interesanta o ecranizare dupa sria ``Cantec de apa si foc`` de G.R.R Martin
|
Originally Posted by ricutza:
ma rog, sa se faca daca voi il vreti. o sa ma feresc eu cum pot. |
@jactati
Simplu: nu te duci la filmul respectiv, daca se va face vreodata. |
Cea mai buna ecranizare dupa o carte ramane pentru mine The Duellists. Am observat insa, ca in genere, dupa o carte cu adevarat mare e greu sa faci un film pe măsură.
|
Cred ca, oricum, vrei nu vrei, o carte buna ori a fost, ori va ajunge sa fie ecranizata, mai devreme sau mai tirziu. Ce e ciudat, intr-adevar, e ca multe carti bune au parte de ecranizari proaste. :( Dar, daca ti-a placut mult cartea, e greu sa NU mergi sa vezi apoi si filmul, zicindu-ti ca NU vrei un alt pdv, chiar daca e mai ... comercial, sau mai stiu eu cum.
Am citit de curind ceva de Jack Kerouac, si apoi am cautat pe imdb sa vad daca s-a facut vreun film dupa vreo carte a lui. Cind am vazut ca "On the Road" e chiar in productie pe anul acesta, mi-am zis: "argh, nuuuaaaah! F...! Damn! ... Not this!". Dar ... pe urma m-am uitat cine e regizor si scenarist: sint aceiasi care au facut "Diarios de Motocicleta" (un film care mi-a placut): Walter Salles si Jose Rivera. A, si producator Francis Ford Coppola. Ma gindesc ... poate o sa iasa ceva. Macar pt. atmosfera acelor ani... Don't know. In fine. Oricum, acum pot spune ca ma intereseaza sa-l vad. |
Originally Posted by han.solo:
nu stiu de ce ai asa de multe dubii in ceea ce priveste ecranizarea cartii On the Road. A fost si un episod in Qunatum Leap in care apare si Kerouac (sper sa nu gresesc) jucandu-se pe sine. Si mie mi s-a parut ca episodul respectiv a iesit foarte misto si surprinde o parte din aspecte. Asa ca si filmul de lung-metraj ma astept sa iasa marfa. |
All times are GMT +2. The time now is 20:17. |