Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cinematografia romaneasca (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=229)
-   -   Gheorghe Preda (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85339)

Ambra Blu 25 Oct 2004 09:53

Originally Posted by gogu 2:

si daca s-au facut o gramada de filme cu ecranul negru zi-mi si mie macar unul...

Branca de Neve al lui Joao Cesar Monteiro, dar nu ai ajuns tu pina acolo cu vazutul filmelor.

gogu 2 25 Oct 2004 12:08

pt ambra blu

fetitza, monteiro a facut branca de neve in 2000, preda a facut black in 1999...

Ambra Blu 25 Oct 2004 12:15

Om bun, nu ai vazut filmul de care amintesc eu, ci ai fugit repede la imdb sa afli despre el. In plus, eu doar raspundeam la intrebarea ta zis retorica.

gogu 2 25 Oct 2004 13:20

black

nu trebe sa fug pe imdb cind stiu ceva...asta daca e sa ne dam istorici de cinema...

dar alta data daca vrei sa combati fa-o cumva cronologic...

Ambra Blu 25 Oct 2004 14:02

Cred in continuare ca nu ai vazut filmul. Iti repet pentru a doua oara, poate acum n-o sa mai fii cap de teflon si o sa se lipeasca vorbele de tine, ca, la intrebarea ta care voia sa ne lase in cur ("zi un alt film cu ecran negru) se gaseste usor un raspuns: filme pe black s-au mai facut, asa ca individul de care amintesti nu este unicat. Got it, sau trebuie sa iti desenez?

gogu 2 25 Oct 2004 14:24

o duduie black

vai ce intelectuala esti duduie cind ma faci cap de teflon...ai vazut filmul in cauza sau ai aflat de el prin bufetul scolii cind va dati ochii peste cap de artisti ce credeti ca sinteti ?

daca l-ai vazut povesteste-l...daca nu taci !

Ambra Blu 26 Oct 2004 11:10

Ntt, ntt, ntt. Asa isteric cum esti, te-as banui de pms, asta ca sa iti atribui si eu alt statut sexual, asa cum o faci tu cu mine, din ignoranta. Revenind la filmul idolului tau, nu l-am vazut , insa ideea per se mi se parea destul de interesanta, in granitele strict experimentalului, totusi. Legat de filmul pe care eu l-am vazut si il pot povesti oricind prietenilor mei la un compot, prefer sa zic "pas" pentru ca, plainly put, nu fac concurenta cu un oarecare. Citatul este din Parazitii, asta sa te scutesc de o fuga pina la imdb. Vale.

Mala Portugal 26 Oct 2004 21:19

Originally Posted by adriana popa:

chiar daca ecranul e negru, apropos genial film, la dakino unde a fost prezentat s-a aplaudat in delir

Descoperisera magia teatrului radiofonic ;)

marx 29 Oct 2004 16:42

Eu il cunosc f bine pe maestrul "Gheorghe Preda". Face parte din tipologia "suferinzilor" de sociopatie narcisista . Iar daca sindromul asta era nedescoperit pana acum trebuia sa-i poarte numele.

diabolika 22 Nov 2004 19:01

...

am descoperit forum-ul dintr-o pura intamplare:ma documentez pentru un interviu cu Gica Preda(asta fiind o tema pentru un curs).Nu stiu cati dintre voi il cunoasteti personal,dar eu am avut aceasta placere.E un tip inteligent...la inceputul primului curs nu l-am suportat,dar pana la sfarsitul aceluiasi curs mi-a captat atentia intr-un asa mod incat am fost fascinata de felul sau de a fi.E perfectionist si asta il face sa-si etaleze spiritul critic extrem de dezvoltat.Eu una am avut multe de invatat de la el,are un stil aparte de a-ti explica...astfel informatia se imprima repede si sigur.
:) Iar asa ceva ...mai rar vezi!!!
si apropo...majoritatea stati cam rau la capitolul "gramatica limbii romane"!!! trist,trist...mai ales pentru niste tineri frustrati cu impresii de atotcunoscatori :((

gogu 2 29 Nov 2004 17:19

da ?

pari usor indragostita de dom' profesor...ma insel eu ??? da' nu e rau, nu e rau deloc...

All times are GMT +2. The time now is 05:47.