![]() |
Se pare ca cei care au zis de rau de acest film au mai multe argumente...si din cate am citit aici..nu cred ca este un film reusit..
Dar ma duc si eu maine sa il vad.. |
Pt. Benny, iti recomnd sa nu te uiti la Cold Mountain, ca probabil la jumate o sa pleci sau o sa adormi.
|
Originally Posted by aditza2004:
u can say that again! si pe mine ma lase somnul la english patient... ceea ce nu s-a intimplat la cold mountain; oricum, sint de acord ca talented mr ripley e cel mai bun minghella - urmat (surpriza!) de truly, madly, deeply :P PS la englipat e o reactie de tipul love it or hate it, nu are leg. cu valoarea lui (e bine facut/jucat, etc) ci cu dispozitia fiecaruia de a suporta pelteaua/povestea intinsa pe ecran. eu imi amintesc reactia lui elaine (seinfeld) la ac. film si nu pot sa spun decit: me too! :wink: |
UN JEG
prost scenariu, dialoguri penibile, simbolutri rasuflate iti sunt bagate in ochi penibil e putin spus mult mai rau decat pacientu englez care era pliktisior dar nu scremut, cum in cazu de fata rene a primit oskar nu ca merita ci pt ca mai fusese nominalizata si pt ca e singurul lucru viu din fimu PLIK-TI_KOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS |
Este un "Gone With The Wind" modern... O telenovela mai "moderna" cu razboiul ca tema... Am zis bine, sau aberez?
|
mey, mie mi-a placut filmul...are niste peisaje si imagini superbe si o Renne Zelwegger de-a dreptul geniala...
mi-a placut foarte mult scena cu imaginea din fantana, e o idee super... E adevarat a avut pasaje pliktisitoare si trase de par, dar per total filmul este reusit si isi merita aprecierile critcii... |
Originally Posted by ogto:
Sa fim seriosi... In afara de Razboiul Civil si sudisti sunt putine asemanari (nici una demna de luata in considerare) intre "Gone With The Wind" si "Cold Mountain"... Si ultimul este mai aproape de "Odiseea" lui Homer (oare numai eu am vazut asta?) decat de vreo telenovela (zau, nu vad nici o legatura intre CM si telenovele...) P.S.: Minghella mai vrea sa ecranizeze "Der Vorsleser", de Bernhard Schlink sau nu? (pentru ca pare provocator...) |
Originally Posted by KORBEN:
hey korben, tu parca n-ai vazut decit inceputul, so... it's SO unfair & irrelevant what u'r saying :evil: |
@als
ai partial dreptate am plecat dupa cca 1 ora si un pic am stat cca 45 de minute pe langa cinema, am mancat, am baut si m`am returnat pt marele final asa ca............ am tot dreptul sa dau o opinie cumplit de documentata si, nu prea stiu cum ar trebui sa ma declar( onorat, frustrat, iritat..???) ca mi`au fost monitorizate miscarile, DAR replica ta e nedreapata... incearca sa`ti aduci aminte vizionarea de la mall si faza cu "stan si bran" u get my point? |
Salve CINEMAgistilor.... iata ca m-am intors dupa o buna bucata de vreme printre amicii mei de pe aici. Mda..... Inca nu am vazut filmul acesta, dar cred ca am sa ajung in acest uikend. Spuneti-mi si mie merita, nu merita.....
|
Nici eu nu l-am vazut dar din cate citesc nu merita ...
|
frumos povestit, grozav facut, un jude law kipesh si timid totodata, nicole kidman gratioasa ca de obicei, renee zellweger zurlie da simpatica...ah, si era sa uit, jack white (white stripes pt. cunoscatori) in rol de dezertor ce zdrangane frumos din chitara si canta un country micutz.
pe scurt: un film frumos de dragoste, da fara "sirop". merita vazut! |
IN FINE: cineva care-l 'recunoaste' pe jack white!! good job, egon - & i totally agree cu ce-ai scris despre film :D
|
Originally Posted by EgoN:
sick sad world |
cred ca esti putin nedrept, are o anumita eleganta ce mie mi-a placut mult.
|
unii n-au cum sa recunoasca eleganta pt ca nici n-o cunosc :wink:
|
ah, ma declar profund ranit in amorul propriu
lipsa de eleganta in produsii de conceptie ai cinematografiei actuale nu justifica extazierea in fata unui film care incearca cva in directia asta, da rateaza cu brio e ceva de genu nu e sculata da c frumos s balangane capisci? |
cum le stii tu bibicule pe toate :wink:
|
Originally Posted by KORBEN:
Eu ma inec foarte des in siropul din filme... Un exemplu in sensul asta ar fi "Pacientul englez". Oricat m-am straduit, n-am reusit sa-l apreciez. In schimb "Cold Mountain" mi s-a parut extraordinar. Nu m-am plictisit nici o secunda (desi ma asteptam), nu mi s-a parut nimic fortat (desi citisem de atatea ori ca sunt o multime de scene trase de par, incat ma si obisnuisem cu ideea). Partile comice mi-au placut mult mai mult decat sperasem si, de fapt, totul mi s-a parut mult peste asteptari. Daca n-as fi stiut nimic despre film inainte sa citesc parerile voastre, probabil nici nu m-as fi dus sa-l vad. Dar e o discrepanta atat de mare intre impresia pe care mi-a lasat-o mie si majoritatea impresiilor de aici, incat ma intreb daca toti am vazut acelasi film :roll: Si, da, stiu si eu cine e Jack White si stiam de prin 2002 :lol: Anyway, my point is: daca n-ati vazut inca filmul, nu va luati dupa ce spun altii! Duceti-va sa-l vedeti ca si cand n-ati fi auzit absolut nimic despre el si judecati-l singuri. |
i couldn't agree more!
|
All times are GMT +2. The time now is 20:23. |