![]() |
la Never Let Me Go am pus un sinopsis gresit si nu-l mai pot modifica:(
cel corect este: ,,Filmul este bazat pe cartea cu acelasi nume de Kazuo Ishiguro si prezinta o poveste emotionanta despre iubire, pierderi si adevaruri ascunse, cautand raspunsul la intrebarea: ce anume ne face umani? Kathy, Tommy si Ruth traiesc intr-o lume distopica, ei petrecandu-si copilaria la Hailsham, un aparent idilic internat englezesc. Cand devin tineri adulti ei parasesc adapostul scolii si adevarul despre destinul lor le este dezvaluit, ei trebuie sa infrunte puternicile sentimente de iubire, gelozie si tradare care ameninta sa ii desparta cat si teribila soarta ce ii asteapta. ,, |
Am mai pus si eu niste poze, incercati si voi sa le puneti :)
|
Originally Posted by Gloria:
Era un sinopsis referitor la ultimul sezon, si nu, nu era copy-paste de niciunde. Am luat fiecare episod si am scris o parte din actiunea care a avut sau va avea loc ... Si pozele, erau in arhiva.Anyways, no problem .:| |
sigur, sigur, tu l-ai scris... tu şi Edi, pe 17 august 2010 http://www.monden.info/tv/seriale/pr...irl-sezonul-4/ http://www.monden.info/tv/seriale/po...irl-sezonul-4/
|
Spammeri la orizont :P
|
Pe forum se mai uita vreo cineva? Am reportat vreo 5-10 mesaje de cateva zile si nimic...
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Am scris cateva sinopsis-uri , a trecut ceva timp si nu am primit nici un mesaj ca sar fi aprobat sau respins!!!!
|
Ii mai apare cuiva chestia asta in momenul in care da submit reply? X(
Sorry! This forum is not accepting new posts. O fi browser-ul de vina, caci vad ca pe IE nu-s probleme. :-? |
Mie mi se intampla intotdeauna cand imi pica netul, dau refresh si reincerc sa postez, fiindca aparent tre sa dau logout si login again. Eu am probleme serioase cu formatting-ul, nu pot sa scriu mesaje lungi cu B, ca apar paranteze ciudate :-S
|
The return of the evil brackets :-S
|
^They weren't even gone :-S
Apropo de mods, Liviu deja si-a intrat in meserie :)), he's good. Cat am stat acasa m-am ocupat mai mult, acum mi-e mai greu "in deplasare", unde netul meu e de toata jena si de abia pot face necesarul pt facultate. Ajutorul lui la Acum pe Ecrane e chiar binevenit, taie si spanzura :D. |
Stefan sau gloria voi nu puteti sa stergeti comenturile vechi ? Sincer strica imaginea :))
|
Poate ii atrageti putin atentia userului rockzone, care nici nu se inscrisa bine pe forum ca si incepu sa foloseasca cuvinte care incep cu b si se termina cu oarfa, cuvinte care incep cu m si se termina cu uie si tot asa.
|
Poate ii atrageti atentia userului FreakDoll ca are un avatar naspa rau.
|
:)) Ce penibil esti.Nici la gradinita nu auzeam replici de genul asta.Avatarul meu e foarte frumos!!Invidiosule!!:))
|
Invidjiosu! =))
|
"Bai, terminati ce mama dracu'!"
|
StefanDo, please pretty please sa-mi citesti PM-ul :D
|
Bunicuta lu' Pandele, de pe strada Ghica-Tei,
A bagat discret de seama cum ca nepotelul ei, Cand nu e vazut de nimeni, nici de Tom, nici de Rodica, Se cam joaca cu putica. |
All times are GMT +2. The time now is 11:56. |