PDA

View Full Version : Clisee cinematografice

Pages : 1 [2]

mapmatolmzyk
14 Aug 2011, 17:28
@chukyfan true. si ..cel mai des tot in filmele horror sau thriller cand suna cineva la usa , deschide usa nu e nimeni dar dupa cateva secunde apare de nicaieri creatura/personajul negativ si omoara pe cineva

sauuuuuu

tot in filmele horror de obicei cu studenti care pleaca in vacanta , camping s.a baiatul/fata de culoare moare prima(ul) :|

chuckyfan
14 Aug 2011, 20:04
@chukyfan true. si ..cel mai des tot in filmele horror sau thriller cand suna cineva la usa , deschide usa nu e nimeni dar dupa cateva secunde apare de nicaieri creatura/personajul negativ si omoara pe cineva

sauuuuuu

tot in filmele horror de obicei cu studenti care pleaca in vacanta , camping s.a baiatul/fata de culoare moare prima(ul) :|

sau curva:)

si tot timpul ramane in viata fata cuminte. nici o data baiatul. de obicei aceasta reuseste si sa omoare criminalul.

NightChild
14 Aug 2011, 21:38

sauuuuuu

sau curva:)

si tot timpul ramane in viata fata cuminte. nici o data baiatul. de obicei aceasta reuseste si sa omoare criminalul.

In unele filme se intampla sa fie unu dintre ei criminalul, unul la care nu te prea astepti sa fie.

c0nt
14 Aug 2011, 22:24
fantoma ( fata de obicei ) cu par lung si negru, pielea alba si ochii mari. Mai exista si cazuri cand are gura plina de sange ( vezi Shutter ). Apare in horrorurile asiatice.
Nu-i stereotip, e traditie. Fa o cautare pe google cu, sa zicem, asian culture long hair ghosts.

manatsuia
15 Aug 2011, 15:48
fantoma ( fata de obicei ) cu par lung si negru, pielea alba si ochii mari. Mai exista si cazuri cand are gura plina de sange ( vezi Shutter ). Apare in horrorurile asiatice.
Nu-i stereotip, e traditie. Fa o cautare pe google cu, sa zicem, asian culture long hair ghosts.
nu vreau sa fiu rea dar in general asiaticele au parul negru, nu neaparat si lung dar cu siguranta negru (rar se vopsesc si atunci nu mai e negru) :P :) :-?

manatsuia
15 Aug 2011, 15:53
p.s: cand o femeie e enervata - dezamagita de un barbat si se intampla ca ea sa aiba in mana un pahar plin, ii-l va turna in cap sau in poala, se mai intampla sa fie si manacare.

rvn
15 Aug 2011, 16:57
n-am idee daca si in realitate se intampla la fel, dar am vazut cu siguranta in multe filme,ca amantii sunt atat de comozi! ca sa evite un efort in plus sau din lipsa de imaginatie,atunci cand au intentia de face cadouri, cumpara acelasi lucru si pentru sot(sotie),dar si pentru amant(amanta).imi place cand relatia este deconspirata chiar din cauza acestei gafe: sunt atat de penibili cand se intalnesc fata in fata, si se vad purtand aceleasi lucruri...

Liviu-
15 Aug 2011, 17:13
Ca bine zici.

http://www.youtube.com/watch?v=a2jvBg0qNGs

Cine a vazut filmul stie si dialogul :P

FreakDoll
17 Aug 2011, 23:51
"- Felicitari pentru copil!!
- Ce copil??
- Nu sunteti insarcinata??"
... Oops! In foarte multe filme am intalnit gluma asta, care deja nu mai starneste rasul.

FreakDoll
20 Aug 2011, 13:18
Intotdeauna, la discursuri, lumea vine incarcata cu rosii si oua. Unde'or avea sacosele ascunse, nu stiu :-?

danonino
20 Aug 2011, 13:43
Fiecare parodie are (cel putin) un pitic

danonino
21 Aug 2011, 20:13
Montage (http://www.southparkstudios.com/clips/185666/thats-called-a-montage)

FreakDoll
03 Sep 2011, 17:24
Orice capac de canal se deschide.
Bricheta nu se mai aprinde exact cand ai nevoie de ea.

contlacinemagicieni
11 Sep 2011, 14:50
... n-ai idee cu cine\ce te pui !!!...
... transmite-i sotiei mele ca o iubesc!!! ...
... controleaza-l de microfoane!!!
... mergeti/continuati fara mine!!! ...
... oh, doamne, ce-am facut???...
... e o capcana!!! ...
... am o presimtire sumbra legat de [...] ....
... jump! jump!!!

iar pe un 11 septembrie, nu se poate omite
... god bless america!!!