PDA

View Full Version : Cel Mai Nesuferit Actor

Pages : [1] 2

cremaxx
17 Dec 2009, 23:45
Nu stiu daca este cazul la voi dar mie imi sunt nesuferiti cativa actori,asta nu inseamna ca nu sunt buni si vreau sa il dau aici exemplu pe "cel mai" nesuferit dintre toti. Daca si voi aveti vreun nesuferit atunci dati-i numele aici,vreau sa-l cunosc si eu.>:)

Steven Seagal La acest actor ma enerveaza stilul lui de expresie al fetei,vorba cuiva: nu sti cand vrea sa te iubesca sau vrea sa te loveasca.:))

Rapture
18 Dec 2009, 00:03
Subscriu tot ce ai scris in legatura su Steven. Nici eu nu-l suport.

http://peet.files.wordpress.com/2007/05/pictures_seagal_emotion_chart.jpg

So fucking true!! =))

Federico
18 Dec 2009, 00:27
Meryl Streep,Seth Rogen,Jack Nicholson,Jodie Foster,Keira Knightley.Nu stiu ce ma enerveaza la ei,pur si simplu imi sunt antipatici.

moltisanti88
18 Dec 2009, 00:46
Aş spune Robert Pattison, dar nu îl consider actor.

Kramer
18 Dec 2009, 10:40
Aş spune Robert Pattison, dar nu îl consider actor.

SUBSCRIU cu litere mari.

Edit: Si nu le pot suporta pe Lisa Kudrow si pe Cameron Diaz.

keepwalking
18 Dec 2009, 10:44
Michael Keaton.
James Cagney.
Natalie Portman.

Disciple
18 Dec 2009, 11:24
Alec Baldwin,Daniel Craig,Jude Law,Sean Connery,Richard Gere,Julia Roberts,Jennifer Lopez(:-& ),Jessica Biel,Katie Holmes,Keira Knightley

Cinemania
18 Dec 2009, 13:43
Cheese Witherspoon

victor
18 Dec 2009, 14:22
Matt Damon, Gary Sinise, Stephen Baldwin, Charlie Sheen, Forest Whitaker, Bruce Willis, Robert Carlyle, Richard Crenna, Clint Eastwood, Orlando Bloom.

La tipe nu imi vine in minte decat Keira Knightley. Cand eram teenager imi displacea Meryl Streep, cu timpul insa am inteles ca de fapt nu ma atragea fizicul. Interpretarea este impecabila.

Black
18 Dec 2009, 15:13
Jason Statham :|

Zatoichi
18 Dec 2009, 15:38
Juliette Lewis,mi-am dorit sa moara in toate filmele in care am vazut-o(poate mai putin in Natural Born Killers)

miercuri
18 Dec 2009, 17:51
Pai, din cei mentionati: Keira Knightley, Juliette Lewis, Jessica Biel, Charlie Sheen. Am vazut ca au fost numiti si Orlando Bloom si Robert Carlyle, primul mi se pare doar groaznic de sters, al doilea mi se pare genial uneori si insuportabil alte ori. Face si roluri dubioase un pic.
N-o suport nici pe Sienna Miller desi cateodata le mai nimereste. Ellen Page si Evan Rachel Wood pot fi foarte enervante. Si Michael Pitt, nu stiu de ce, dar are un vibe care cere palme.
Imi pare bine sa vad cate voturi ia Keira :D

illotempore2002
18 Dec 2009, 18:00
Al Pacino, Anthony Hopkins, Robert Pattison, Matt Damon si agariciul ala al lui Demi Moore. Dintre tipe - nu-mi place deloc Naomi Watts

Judex
18 Dec 2009, 18:06
Sa vedeti ce muie-mi iau: Christian Bale. >:)

Nobody777
18 Dec 2009, 18:46
Tom Cruise
Keanu Reeves
Christian Bale
Charlie Sheen
Ben Affleck ( ca scenarist e foarte bun )
Jennifer Lopez
John Cusack
Will Smith

Windom
18 Dec 2009, 19:20
Pai, din cei mentionati: Keira Knightley, Juliette Lewis, Jessica Biel, Charlie Sheen. Am vazut ca au fost numiti si Orlando Bloom si Robert Carlyle, primul mi se pare doar groaznic de sters, al doilea mi se pare genial uneori si insuportabil alte ori. Face si roluri dubioase un pic.
N-o suport nici pe Sienna Miller desi cateodata le mai nimereste. Ellen Page si Evan Rachel Wood pot fi foarte enervante. Si Michael Pitt, nu stiu de ce, dar are un vibe care cere palme.
Imi pare bine sa vad cate voturi ia Keira :D

Toata lumea se leaga de boticul bosumflat al Keirei... Very sad... She's gorgeous.B-)
Si nu va legati nici de Jessica Biel bey ca mi-a populat visele adolescentine...:">
La capitolul enervante/enervanti: Nicole Kidman, Audrey Tautou, Bruce Willis, John Travolta, Chris Rock, Keanu Reeves to name just a few...

ah, da, si in mod special WILL SMITH:-&

Ancient
18 Dec 2009, 20:26
Steven Seagal,total de acord. E in varful piramidei
Ben Stiller
Adam Sandler oamenii mai evolueaza...astia 2 au ramas pe loc.Primul la stadiul de maimuta

Keira Knightley
Penelope Cruz
Anne Hathaway - cand zambeste e si mai oribila decat de obicei
Linsday Lohan ; Robert Pattison ; Ashton Kutcher

pipes
19 Dec 2009, 01:29
Jennifer Aniston (varful piramidei)....

cremaxx
19 Dec 2009, 02:31
Aveti acordul regizorului: eliberativa de actorii care fac filme bune dar va enerveaza felul lor de a filma:

EX: Jack Norris,Jackie Chan (cichi cean):))

Acum 20 de ani erau in top ,acum ma enervez cand le vad mutrelele...

Gospin
19 Dec 2009, 09:50
Cred ca cel mai nesuferit mi se pare Robert Pattinson, omu' ala ma scoate din sarite, si nu inteleg cum majoritatea teenagerilor il considera un sex - simbol :-S

illotempore2002
19 Dec 2009, 14:26
Jennifer Aniston (varful piramidei)....

Oh, she sucks, indeed....

manwithamoviecamera
19 Dec 2009, 14:31
pe mine nu ma enerveaza nimeni.:D

Ancient
19 Dec 2009, 15:06
da,o uitasem pe Jennifer Aniston ^^

Windom
19 Dec 2009, 15:25
Una si mai nesuferita decit Aniston - Lisa Kudrow.:-&

Kramer
19 Dec 2009, 15:41
In final cineva care nu o suporta de tanti aia. Courteney Cox e singura dintre fetele din Friends care e ok.

Un versus ad-hoc: Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston. Pe cine nu suportati?

Windom
19 Dec 2009, 15:57
As lasa-o pe Aniston sa ma "lucreze" (asa macar nu o vad>:) ), iar eu as presta la Angelina... ALEG ANGELINA.:x

manwithamoviecamera
19 Dec 2009, 16:00
amandoua sunt urate;)

Windom
19 Dec 2009, 16:04
Beauty is in the eye of the beholder.;)

Gospin
19 Dec 2009, 21:20
Angelina Jolie: da
Jennifer Aniston: NU!

marius_em
19 Dec 2009, 23:46
Daniel Craig
Lorenzo Lamas
Steven Seagal
JC van Damme

buticut
20 Dec 2009, 01:14
What's wrong with Daniel :(?

Gospin
20 Dec 2009, 08:34
Daniel Craig e chiar simpatic in "Agentul 007", recunosc nu am vazut prea multe filme cu el, dar are un charm aparte. Mie nu mi se pare deloc nesuferit :)

ooo333
20 Dec 2009, 09:50
Steven Segal . Jhon Cena . Robert Patison . Miley Cirus(Hannah Montana) .

marius_em
20 Dec 2009, 10:06
Seamana cu taica-meu. Nu-l suport.

Gospin
20 Dec 2009, 10:07
=)) nice one marius

Judex
20 Dec 2009, 13:36
Pfuai, io ma asteptam sa spuna ca seamana cu Putin. :D

omudindulap
21 Dec 2009, 16:10
Chuck Noris, Daniel Craig, Lisa Kudrow, J. Aniston, Van Damme & Co., Papadopol...

alextreme93
21 Dec 2009, 16:45
Matt Dillon,Brendan Fraser

cremaxx
27 Dec 2009, 05:53
Adevarul e ca nu stiam dece am deschis acest topic......Eroul despre care am vorbit e unul preferat de acest topic...dar....>:) o wooooompi golbeg ,golderberg sau cum so scrie si numi ca =)) , vai masa de cioara ,> Asta e natia de actrita,actor care ma enerveaza cel mai mult
. Am 33 de ani si chiar nu imi dau seama dece o vad atat de nesuferita?Poate sunt rasist?:-/ cred ca nu........e cam neagra mai mult decat cere contrastul ,dar ooo>:) Nu pun poze ca mi-e teama.

SoricicaMov
09 Jan 2010, 22:31
Sa vin cu prospaturi ~ Adrien Brody, desi aduce cu el un iz de mortaciune; o daaa, si Jake Gyllenhaal; Stuart Townsend; Colin Farrell; Alyssa Milano... doar atat deocamdata :D

SoricicaMov
09 Jan 2010, 23:46

Complexul lui Oedip ??

Sunt curioasa cu cine seamana mama :-? =)) Si a mea si a lui Marius

miercuri
10 Jan 2010, 12:13
~ Adrien Brody
[-( cum sa ai ceva impotriva lui Adrien Brody?

cremaxx
10 Jan 2010, 12:27
~ Adrien Brody
nu va certati.fiecare are ceva cu cate un personaj.

De ex mie nu imi place nici de actrita aia: Meryl Streep,dar are un anumit farmec in filmle care le joaca si asta e cel mai important :: nu se face de ras.Dar nu imi place mie de ea ,imi este antipatica si acum nu ma certati...:D .

Si wompi guldenberg :)) e tare ,dar e tare proasta nu stiu cum a ajuns acolo si daia ma repet,cine vrea sa ma contrazica are tot dreptul dar eu nici macar nu o sa schitez vreaun gest ...wOOMp thereist=))

Medicate
10 Jan 2010, 13:40
nesuferiti : Chris Rock , Jenifer Aniston , J. C. Vai doamne , mai sunt dar nu le retin numele :))

SoricicaMov
10 Jan 2010, 19:42
~ Adrien Brody

Ce i-o fi trebuit sa joace in The Village?

Aici e simpatic:
http://cm1.theinsider.com/media/0/171/20/adrien-brody.0.0.0x0.298x300.jpeg

miercuri
10 Jan 2010, 23:14
Are mult roluri aiurea, dar si cateva extrem de consitente care ii spala multe pacate. And the man actually act.

manwithamoviecamera
11 Jan 2010, 17:05
louis garrel

Windom
11 Jan 2010, 17:08
Jennifer Tilly. Cind ii aud vocea...~X( ~X( ~X(

miercuri
11 Jan 2010, 19:34
louis garrel
Majorly overrated. de acord.

Gospin
11 Jan 2010, 20:46
Ethan Hawke, damn!

Cinemania
11 Jan 2010, 21:05
Casper van Dien

Nu suport sa-l vad nici macar in trailere.

Medicate
11 Jan 2010, 23:00
cinemania :) casper e intr-adevar un actor jalnic ..... a jucat intr-un film : Star troopers ( park ) : patetic film , patetic actor

Federico
12 Jan 2010, 00:02
Daca stau mai bine sa ma gandesc pe mine ma enerveaza aproape toti. Cativa dintre cei care nu m-au dezamagit apropae niciodata ar fi: D.Washington,Daniel Day Lewis, Harrison Ford, Matt Damon, Kate Winslet(exceptie- "The Reader").

De partea cealalta, din abisurile sufletului meu, ii salut pe cei mai mari impostori: I hate your guts, Keira K. & S.J.Parker & R.Williams(exceptie-"Good Will Hunting", unde il iubesc).

cremaxx
13 Jan 2010, 16:09
Asta nu e Marius al nostru?:)) LOUIS GARREL
http://static.cinemagia.ro/img/resize/_avatar/12/96/bWFyaXVzX2Vt-156x156-b-263f504e.jpg

StefanDo
13 Jan 2010, 16:19
jude law

Gloria
13 Jan 2010, 17:26
eu am revazut-o pe Renée Zellweger ieri - de data aceasta in filmul Case 39. Femeia asta nu-si mai poate misca fata; obrajii ii sunt imobili, fie ca e speriata, fie ca rade, fie ca plange.

Dar sa revin la subiectul topicului: mi se pare nesuferita Scarlett Johansson.

manwithamoviecamera
13 Jan 2010, 17:29
boticul lui scarlett e de vina?>:)

Prot
14 Jan 2010, 11:45
Megan Fox (:|

manwithamoviecamera
14 Jan 2010, 18:03
Megan Fox (:|
neaparat:D

Windom
14 Jan 2010, 19:45
Megan is an AILF:x :x :x

Gospin
15 Jan 2010, 18:03
Megan is an AILF:x :x :x
Of course :x

movie4
20 Jan 2010, 21:20
Scarlett Johansson.

blueangelmishu
22 Jan 2010, 12:41
Chuck Norris si Sandra Bullock....mi se par nijte actori najpa rau :-&

SoX
28 Jan 2010, 18:22
Brad Pitt... Poate si din cauza personajelor pe care le-a interpretat: Ahille (Troy), Aldo Raine (Inglourious Basterds), Jesse James (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), Mr. Smith (Mr. & Mrs. Smith)...

dydutszu
29 Jan 2010, 19:29
Nu am nici un actor pe care nu il suport...
Cel mai mult imi place de Orlando Bloom:X...
Si inca cv...eu cred ca Robert Pattinson nu este iubit deoarece este cel mai sexy baiat din lume
E cel mai tare actor...shi Tom Cruise...e un actoor sooper tare...nu vad ce nu va place la el

miercuri
29 Jan 2010, 22:14
Si-a si dovedit talentele in nenumarata filme relevante, la cei 20 si un pic de ani ai sai.

pipes
29 Jan 2010, 22:45
daca e sooper, atunci eu zic ca e eiouchei. nu fiti rautaciosi, railor!
dear wednesday, daca e nesuferit nu trebuie sa fie neaparat si afon si invers sau cum vrei sa o intorci....... domnisoara ti-a precizat febletile dumneaei. gusturile nu se discuta. e sooper kul!
propunerea mea:
extern - Gerard Depardieu
intern - Claudiu Bleontzzzzzz

thir13en
30 Jan 2010, 00:16
Kristen Stewart si Robert Pattinson ! ~X(

Mili13
30 Jan 2010, 10:08
L. di Caprio, Bad Pitt, J. Depp, Keira Knightley.
In schim ii ador pe Dustin Hoffman, Denzel W. , Sean Penn , John Malcovich , J. Nicholson , Morgan Freeman.

Pitbull
06 Feb 2010, 10:43
J. Depp
Booo-tyyyyyyyyy...!!!!!!!!!!! :-O :-O :-O
Tu vezi ce-i aici?!?

sergiuseling
06 Feb 2010, 11:23
Nici eu nu văd de ce e farmecul ăsta pentru Depp. E actor destul de bun, dar parcă prea e adulat pe fancluburi şi forumuri, nu că mi-ar plăcea mai mult de Pattison, dar parcă era prea mult Depp. Nu-i strică ceva competiţie în rândul fetelor.

Eu îi cam urăsc pe unii comicii care tot au filme Sandler, Ferrel, Wilson, Vaughn, Stiller, Chris Rock, cei din gaşca lui Apatow. De obicei îi cam evit deşi din când în când mai scot şi câte un super film.

buticut
06 Feb 2010, 12:59
L. di Caprio, Bad Pitt, J. Depp, Keira Knightley.
In schim ii ador pe Dustin Hoffman, Denzel W. , Sean Penn , John Malcovich , J. Nicholson , Morgan Freeman.
Oooo....SCANDALX(X(X( !! How 'bout a shave ? Voi stiti ce inseamna 'nesuferit'? Mai-mai ca nu bag si eu o definitie din dexonline.ro, cum face Drago. Daca si Depp e nesuferit, am ajuns rau de tot. Cum poti sa spui ca e nesuferit un om care 5 ani la rand a fost considerat "the nicest celebrity", pentru ca se opreste mereu sa dea autografe, care intarzie cand vine vorba de intratul in sala pentru premiere, ca sa mai faca fanii niste poze cu el, care face o groaza de donatii anonime pentru spitale si copii care au nevoie?? Spun anonime, pentru ca nu declara vreodata in interviuri: "Hey look, I'm Johnny fucking Depp and I just gave 2 million $ to charity". Se afla despre donatiile lui ori direct de la persoanele sursa care au primit ajutorul, ori de la cei care lucreaza cu respectivele persoane (like doctors).Printre altele, ajuta si fundatia Make-A-Wish. Lasa mereu chelneritelor bacsisuri consistente (pfff cred ca se bat intre ele ca sa il serveasca :D), probabil pe considerentul ca si mama lui s-a ocupat cu asa ceva si el o ajuta la numaratul banilor,care nu erau prea multi,asa ca stie cum e.

In plus Johnny is a man of his word, un copil l-a rugat pe platourile de filmare de la Public Enemies daca poate sa ii dea palaria lui - i-a spus ca are nevoie de ea pentru filmari, dar ca o va primi dupa ce termina. Si asa s-a intamplat - a primit de la agentul lui un pachet, care pe langa palarie continea si alte goodies. E cel mai generos actor de care am auzit, se revanseaza mereu fata de fani, pe care ii numeste sefii lui. He's just too fucking cool without trying, cum ar spune un personaj dintr-un film enervant!

Nici eu nu văd de ce e farmecul ăsta pentru Depp. E actor destul de bun, dar parcă prea e adulat pe fancluburi şi forumuri, nu că mi-ar plăcea mai mult de Pattison, dar parcă era prea mult Depp. Nu-i strică ceva competiţie în rândul fetelor.

E probabil cel mai versatil si curajos actor in viata. Nu interpreteaza, ci se transforma. Se spune ca actoria este un lucru magic, pentru ca iti da posibilitatea de a fi cine vrei tu sa fii, iar Johnny a “abuzat” in totalitate de acest privilegiu. Singuraticul si inadaptatul Edward,tanarul rebel Wade "Cry-Baby" Walker, visatorul Axel Blackmar,excentricul Sam, pasionatul regizor Ed Wood cu o slabiciune pentru puloverele de angora, agentul FBI sub acoperire Donnie Brasco, jurnalistul Raoul Duke, inspectorul Ichabod Crane,astronautul Spencer Armacost, travestitul Bon Bon, traficantul George Jung, piratul nostru preferat prin excelenta Jack Sparrow, coruptul agent CIA Sheldon Jeffrey Sands, autorul de piese de teatru James Matthew Barrie, contele John Wilmot, fabricantul de ciocolata Willy Wonka, barbierul demon Sweeney Todd, carismaticul gangster John Dillinger si in sfarsit, palarierul nebun – le-a incercat pe toate si i-a iesit de fiecare data, pentru ca este genul de actor care se poate desprinde cu usurinta de un personaj memorabil si sa creeze altul cu aceeasi usurinta.

Cat de des apuci sa vezi un actor facand un film precum The Libertine, dupa un blockbuster precum Pirates of the Caribbean? Tot valul de dragoste pe care il primeste acum e consecinta a multi ani de activitate. He's not overrated, are doar parte de ceea ce merita. Nici nu e un sell-out pentru ca a jucat in POTC - l-a incantat ideea si de aceea a acceptat, sa aiba si copiii lui la ce se uita (they've seen more movies with him than he has :D). Un sell-out e cineva care face asta din pur interes, iar la Depp se vede in fiecare frame ca e pure pleasure.

Si daca e "prea" adulat pe forumuri si fancluburi, ce vina are el in asta? Pentru ca e just too damn good?

Macar meritati credit pentru ca ati scris Depp si nu Deep.

Gospin
06 Feb 2010, 13:07
buticut, cred ca e deja obsesie :)
Ok, I admit, multe lucruri de acolo nu le stiam, dar daca unele persoane de mai sus nu il sufera pe Jhonny, what can you do ?
De exemplu mie de mic copil mi-a placut de Brad Pitt. Imi place cum joaca, cum se imbraca, si este foarte lucrat (fizc vorbind), dar mereu m-am ferit sa zic asta, de ce? tocmai ca sa evit ce te-ai chinuit tu mai sus! A avut roluri slabe, multi considera ca are atata succer doar pt. ca arata bine... ma rog! ps: si mie imi place de Jhonny, dar tu il ADORI!
Mi-a placut asta: "Nu interpreteaza, ci se transforma"

vave
06 Feb 2010, 13:17
Macar meritati credit pentru ca ati scris Depp si nu Deep.

Dar la Jhonny, nu te-ai mai gândit... recunoaşte!

On: Woody Allen. :-/

buticut
06 Feb 2010, 13:31
Ba da m-am gandit la Jhonny :D, dar cum nu l-am vazut aruncat prin postari, am zis hai treaca-mearga, sa termin intr-o nota pozitiva :)). Gospin,din partea mea pot sa nu-l sufere, da' sa dea si niste argumente (ca sa le pot contra-ataca, evident :)) ).Ca e "prea iubit", that's not good enough - care-i vina lui in toate astea? Eu cand aud de cel mai nesuferit, ma gandesc la tipi care par aroganti in interviuri,care sunt prea cu mot cand vine vorba sa-si "serveasca" fanii, care joaca mereu acelasi personaj enervant in filme - in fine, celebritati care se cred superioare oamenilor de rand.

Neah, I'm not obsessed. Mai am accese de "fangirl",dar la un nivel destul de normal. Pur si simplu imi place de el mai mult decat de altii. In rest, toate bune, imi vad de viata mea, ocazional ma mai uit la filme...De fapt, daca stau sa ma gandesc, cred ca din decembrie nu am mai vazut vreun film cu el :-?.

vave
06 Feb 2010, 13:35
Şi eu care de vreo săptămână caut să văd numai filme [sau animaţii] cu el, nu de alta dar am mari lacune. :D

Liviu-
06 Feb 2010, 13:36
De fapt, daca stau sa ma gandesc, cred ca din decembrie nu am mai vazut vreun film cu el :-?.

Probabil din cauza ca le-ai vazut deja pe toate? :P

In alta ordine de idei, sunt de acord cu tot ce ai zis despre Depp. :D

movie4
17 Feb 2010, 12:55
megan fox brad pitt

Radu1711
03 Apr 2010, 17:16
pentru mine Charlie Sheen ii cel mai nesuferit actor care il stiu:))

bogdan0125
22 Apr 2010, 19:51
Robert Pattinson, Kristen Stewart si Megan Fox sunt cei mai nesuferiti actori dupa parerea mea.

Medicate
22 Apr 2010, 20:02
:)) ce ai cu saraca Megan Fox ? E si ea o mica "Diva", plina de silicoane si botox!
In legatura cu celelalte "celebritati" sunt total de acord cu tine !

Un actor din cadrul celor romani pe care nu-l pot suporta este marele , celebrul , "arhiepiscopul" Acasa TV, grandiosul si nu in ultimul rand luptatorul pentru libertate : CABRAL !

Gerrard831
22 Apr 2010, 20:20
:)) ce ai cu saraca Megan Fox ? E si ea o mica "Diva", plina de silicoane si botox!
In legatura cu celelalte "celebritati" sunt total de acord cu tine !

Un actor din cadrul celor romani pe care nu-l pot suporta este marele , celebrul , "arhiepiscopul" Acasa TV, grandiosul si nu in ultimul rand luptatorul pentru libertate : CABRAL !

Eşti diabolic>:)

Medicate
23 Apr 2010, 01:09
:)) nu-l suport pe omul ala ...

RomaniaMare
24 Apr 2010, 23:03
pentru mine Charlie Sheen ii cel mai nesuferit actor care il stiu:))
O,da!!!!! Charlie Sheen sucks!!!! Nu-l suport pe omul ăsta! Și mai sunt cîțiva:Sarah Jessica Parker,
Jennifer Aniston,Jennifer Lopez,Hugh Grant,Chuck Norris,Sean Penn și mai sunt alții.

RomaniaMare
24 Apr 2010, 23:04
Nu stiu daca este cazul la voi dar mie imi sunt nesuferiti cativa actori,asta nu inseamna ca nu sunt buni si vreau sa il dau aici exemplu pe "cel mai" nesuferit dintre toti. Daca si voi aveti vreun nesuferit atunci dati-i numele aici,vreau sa-l cunosc si eu.>:)

Steven Seagal La acest actor ma enerveaza stilul lui de expresie al fetei,vorba cuiva: nu sti cand vrea sa te iubesca sau vrea sa te loveasca.:))
Mie îmi place Steven Seagal.
Ok,recunosc,mai mult ca om(personalitate,comportament) decît ca actor.Ca actor,în ultimii 10 ani nu a propus nimic nou.

ulrich
25 Apr 2010, 13:28
jennifer garner inainte de oricine. figura osoasa, ascutita, cum au iliteratele astea corporatiste, in ale caror priviri ignorante sticleste ambitia.
scott glenn ar fi al doilea pe lista. mai sunt si altii, dar astia imi strica placerea de fiecare data cand ii vad.

Medicate
25 Apr 2010, 21:43
Frumoasa descriere ....

Un alt actor foarte enervant ar fi prea maritul : 50 Cent :)) nush ce mi-a venit sa-l adaug aici , dar tin minte ca ... acum cativa ani am vizionat Get rich or die tryin' .... un film foarte prost cu un protagonist de nivelul filmului.

otonis
25 Apr 2010, 22:45
NU-l suport pe STEVEN SEAGAL. Pana acum 2 ani am locuit in Grecia, si mi-a fost dat sa-l intalnesc pe rebutul de Seagal in Volos, venit sa filmeze alta pelicula de kko in oras. A filmat 2 zile si o noapte in port, si cateva scene in centru. Facuse rada portului ca dupa razboi, cu mii de cutii, frunze de palmier, si alte prostii. Sunt curios ce-a iesit, insa n-am cautat filmul, si nici n-am intentia s-o fac. La cate basini are omul asta in cap, nu inteleg cum de mai are 2-3 fani pe lume. :-& :-&

Maiadim
25 Apr 2010, 23:07
Sunt multi actori nesuferiti. Steven Seagal, Chuck Norris, etc. au fost pe val acum cativa ani, cand filmele in care jucau se difuzau de zeci de ori la televizor si impresionau copii si adulti deopotriva. Acum, nici macar in Romania nu mi se pare ca mai au foarte multi fani.

A venit timpul lui Robert Pattison sa salveze lumea, din pacate.

RomaniaMare
26 Apr 2010, 02:25
Frumoasa descriere ....

Un alt actor foarte enervant ar fi prea maritul : 50 Cent :)) nush ce mi-a venit sa-l adaug aici , dar tin minte ca ... acum cativa ani am vizionat Get rich or die tryin' .... un film foarte prost cu un protagonist de nivelul filmului.
Pe mine personal m-a surprins,in mod plăcut,cum a jucat 50 Cent în Get Rich or Die Tryin.Și filmul nu a fost foarte rău.
PS:Nu sunt fan 50 Cent.

RomaniaMare
26 Apr 2010, 02:28
NU-l suport pe STEVEN SEAGAL. Pana acum 2 ani am locuit in Grecia, si mi-a fost dat sa-l intalnesc pe rebutul de Seagal in Volos, venit sa filmeze alta pelicula de kko in oras. A filmat 2 zile si o noapte in port, si cateva scene in centru. Facuse rada portului ca dupa razboi, cu mii de cutii, frunze de palmier, si alte prostii. Sunt curios ce-a iesit, insa n-am cautat filmul, si nici n-am intentia s-o fac. La cate basini are omul asta in cap, nu inteleg cum de mai are 2-3 fani pe lume. :-& :-&
Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!
Tu măcar știi cine îi Seagal? Dă o vizită pe wiki și apoi mai vorbim!

otonis
26 Apr 2010, 19:58
[QUOTE=otonis]Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!
Fireste ca stiu cine "îi" Seagal, desteptaciunea vostra. Si nu, n-am sa DAU o vizita, desi as putea sa FAC o vizita pe wiki, dar interesul meu ptr. asemenea caracter este infim. Acum, lumineaza-ma ! Care este diferenta dintre un actor prost, si un actor cu basini in cap care se crede bun ?! Nu sunt ambii, PROSTI ?! Doar ca a doua varianta include si mandrie de prostia sa, si eu am o limita de toleranta ptr. excese, in special excesele de prostie. Sa vezi asa feblete de actor cum macelareste toti baietii rai, fara ca macar o umbra sa-l atinga, e prea s.f. ptr. gustul meu. Inteleg c-a fost nu stiu ce luptator, dar lasa-ma-n izmenele mele cu aerele alea de super-erou, ca m-am saturat ! A fost un actor ok la inceput, dar prea loveste fara sa fie lovit, si atitudinea aia de smecher-ingamfat, ma enerveaza teribil. Ii esti fan, respect asta, dar fa-ma prost inc-o data, si apoi CHIAR o sa "vorbim". Bafta ! ;)
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea.

RomaniaMare
26 Apr 2010, 22:48
[QUOTE=otonis]Ești prost,Otonis! În a afirma că nu îți place cum joacă un om(în cazul ăsta,Seagal) și a spune că are bășini în cap este O FOARTE MARE DIFERENȚĂ!!!!
Fireste ca stiu cine "îi" Seagal, desteptaciunea vostra. Si nu, n-am sa DAU o vizita, desi as putea sa FAC o vizita pe wiki, dar interesul meu ptr. asemenea caracter este infim. Acum, lumineaza-ma ! Care este diferenta dintre un actor prost, si un actor cu basini in cap care se crede bun ?! Nu sunt ambii, PROSTI ?! Doar ca a doua varianta include si mandrie de prostia sa, si eu am o limita de toleranta ptr. excese, in special excesele de prostie. Sa vezi asa feblete de actor cum macelareste toti baietii rai, fara ca macar o umbra sa-l atinga, e prea s.f. ptr. gustul meu. Inteleg c-a fost nu stiu ce luptator, dar lasa-ma-n izmenele mele cu aerele alea de super-erou, ca m-am saturat ! A fost un actor ok la inceput, dar prea loveste fara sa fie lovit, si atitudinea aia de smecher-ingamfat, ma enerveaza teribil. Ii esti fan, respect asta, dar fa-ma prost inc-o data, si apoi CHIAR o sa "vorbim". Bafta ! ;)
P.S. Chuck Norris, altul de care nu-mi mai place, iar lui Cabral (Fire and Ice) i-ar trebui interzis sa mai joace in filme, ca-i INCREDIBIL de slab, fata de prestatia impecabila a Oanei Pellea.
Ideea e urmatoatea: intr-adevar ca actor ii slab,nu neg asta.Dar ca persona - este ceva omul asta! Ii special!

OanaAlexia
27 Apr 2010, 11:10
Pentru primul meu mesaj pe forum am ales sectiunea asta... Sunt actori pe care nu ii suport totusi il ador pe Jack Nicholson desi in copilarie ma enerva la culme, intre timp i-am vazut filmele si m-am indragostit de el si privirea lui diabolica cu sprancenele aferente dupa ce am vazut The Witches of Eastwick. :D

RomaniaMare
27 Apr 2010, 13:53
Pentru primul meu mesaj pe forum am ales sectiunea asta... Sunt actori pe care nu ii suport totusi il ador pe Jack Nicholson desi in copilarie ma enerva la culme, intre timp i-am vazut filmele si m-am indragostit de el si privirea lui diabolica cu sprancenele aferente dupa ce am vazut The Witches of Eastwick. :D
Bine ai făcut că ai ales să postezi aici,dar...ideea topicului este: Cel mai nesuferit actor,nu Actorul meu favorit.
Nu te supăra pentru corectare.

GianLuca
27 Apr 2010, 19:11
orlando bloom si keira knightley!!!

OanaAlexia
27 Apr 2010, 20:17
Bine ai făcut că ai ales să postezi aici,dar...ideea topicului este: Cel mai nesuferit actor,nu Actorul meu favorit.
Nu te supăra pentru corectare.

Ideea e ca rar se intampla sa nu ma uit la un film pentru ca nu imi place un anumit actor si am spus ca NU il suportam pe Nicholson pana acum 5 ani sa zic. De altfel pana si preferatii mei se pot transforma in nesuferiti timp de 90 de minute daca nu au ales bine un rol. ;)

marius93
28 Apr 2010, 07:27
Taylor Lautner, Megan Fox, Robert Pattinson, Steven Seagal :-&

NaTyLuTz
04 May 2010, 07:21
Robert Patison , Kristen Stwart ( sau cum s-o scrie :)) ) Chuck Norris , Steven Segal , Megan Fox

Nicolas Cage , Chuck Norris , Steven Segal NU isi schimba expresia fetei niciodata

Chuck Norris http://3.bp.blogspot.com/_WVW1w3-R5J0/R-e0-sC_DqI/AAAAAAAAAAc/s2a90gIdMto/s320/Emotions-Of-Chuck-Norris.jpg

defav
04 May 2010, 20:53
KEVIN BACON-desi actor bun , ma enerveaza figura lui chiar si daca ar juca in rol de inger;
nici JACK NICHOLSON nu-mi place , sprincenele alea ridicate ii dau o tenta de perfidie.
MERYL STREEP cind se prosteste -cade pe spate in filmele romantice ,de parca ar fi scolarita, mi se pare de prost gust (exceptie in Out of Africa, acolo... da face un rol serios, de zile mari).
WOODY ALLEN-daca se poate considera actor (ha ), are o fata clara de prost -, de mirare ca poate fi asa destept cu mecla aia de perdant subnutrit.
Sarah Jessica Parker si Jennifer Aniston-ambele ma enerveaza ca se cred mari dive, mai ales ANISTON -nu inteleg ce au vazut la ea de e in topul femeilor "fatale", mie mi se pare o femeiusca oarecare , gasesti cu miile ca ea pe malurile Dimbovitei.Cel putin "Seara , Jessica ...parca" e urita de vomeaza si porcul .Iar ca actrite, sint slabute cele doua .
HUGH GRANT- insipid ,superficial si fata de timplar -ucenic.

victor
06 May 2010, 14:40
Julianna Margulies. Stiam ca "good wife" e ceva imaginar, dar felul in care joaca te convinge ca si daca vrei sa incerci sa spulberi mitul tot nu poti reusi.

vlad4s
06 May 2010, 17:43
Acum nush un actor care sa ma enerveze personal,dar actorii pe care ii urasc sunt cei din parodii deoarece strica toata img filmului si a actorilor(in special Electra)

yullyana
10 May 2010, 14:31
Steven Seagal, poarta intotdeauna pardesiuri:)) are aceeasi fata si cand e suparat si cand e fericit :-/ :))
Sylvester Stallone
Kristen Stewart
Brad Pitt
Gregory Harrison

horney1
10 May 2010, 17:46
Steven Seagal da ! :))

Ammelie
11 May 2010, 21:45
Intotdeauna mi s-a parut un supliciu sa il vad pe Matthew McConaughey. Are un stil foarte enervant de a 'juca' - cu o exceptie, poate...

copila_satanista
12 May 2010, 09:37
Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&

RomaniaMare
13 May 2010, 21:39
Singurul care imi vine in minte si pentru care "nesuferit" e perfect spus e Wesley Snipes :-&
O,da. Wesley si mie imi inspira un sentiment de greata .

Lino
16 May 2010, 22:48
William Devane si Armand Asante

NightChild
16 May 2010, 23:04
Steaven Seagal
Chuck Norris

si "starurile" din Twilight.

RomaniaMare
18 May 2010, 00:26
Sarah Jessica Parker

gropitse
18 May 2010, 01:09
Sarah Jessica Parker

te urmărește sexul prin oraș? :D

RomaniaMare
18 May 2010, 01:11
Sarah Jessica Parker

te urmărește sexul prin oraș? :D
Nu,nu asta era ideea. Pur si simplu ii contest calitatile ei actoricesti.

Psychoprincess
23 May 2010, 11:51
o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....

CoCo_XPS
31 May 2010, 16:00
Steven Segal

Medicate
31 May 2010, 17:24
o urasc pe Keira Knightley e fitoasa si ma enedrveaza si o urasc si as spune ca o urasc pe Miley Cyrus insa nu e actrita si as alimenta furia idioata penrtu ea......si nu il pot usferii nice pe stallone.........are niste gesturi care ma desgusca ...............anyway.....

wow wow wow , chill dude , it's not so bad!
Sa facem o mica revizie : - Keira e o super actrita;
- Miley este actrita ( Watch Hanna Montana, whatever) si este o actrita de kkt;
-Stallone nu e pentru oricine, in principal, e un actor bun al filmelor de actiune!
In concluzie .... chill out, dude !

miercuri
31 May 2010, 17:35
Keira e o actrita de carton.

Medicate
31 May 2010, 18:51
Oare ?
Cei care o criticati, ma gandesc, ca ati vazut doar seria Piratii din Caraibe ... uitativa la Atonement , The Duchess, chiar si Domino. Keira este o actrita desavarsita si nu una de carton, asa cum ai afirmat miercuri. Vrei exemple de actrite de carton, sunt "cacalau" : S. J. Parker, Megan Fox, etc.

miercuri
01 Jun 2010, 06:21
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Windom
01 Jun 2010, 07:27
Yeah, but she's soooooooo fuckable & adorable...:x
461

On topic: toata gashca din Friends.:-&

Medicate
01 Jun 2010, 10:32
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.

Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!

miercuri
01 Jun 2010, 12:45

Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!
Are multe roluri interpretate la fel si la fel de plat - The Edge of Love, Atonement, The Duchess, Silk, Pride & Prejudice sunt aceeasi chestie. Si pe langa asta, nu e o coincidenta ca parintii ei lucreaza in domeniul cinematografic si ea obtine atatea roluri. Pe scurt, o piloasa.

Windom
01 Jun 2010, 12:55
Piloasă pioasă, fuckable & adorable.:x
462

copila_satanista
01 Jun 2010, 13:32
mai Windom o fi fuckable, dar o actrita trebuie sa fie mult mai mult de atat :) totusi nu o vad atat de jos ca miercuri ci undeva pe la mijloc spre bine

marius_em
01 Jun 2010, 13:35
mai Windom o fi fuckable, dar o actrita trebuie sa fie mult mai mult de atat :) totusi nu o vad atat de jos ca miercuri ci undeva pe la mijloc spre bine
Nu, nu trebuie. Fuckable is enough. But she ain't fuckable (ergo she ain't a good actrice) 'cause she ain't got no titties.

copila_satanista
01 Jun 2010, 13:37
:)) no bine atunci, ma scuzati, am gresit gashca

Medicate
01 Jun 2010, 17:56

Are multe roluri interpretate la fel si la fel de plat - The Edge of Love, Atonement, The Duchess, Silk, Pride & Prejudice sunt aceeasi chestie. Si pe langa asta, nu e o coincidenta ca parintii ei lucreaza in domeniul cinematografic si ea obtine atatea roluri. Pe scurt, o piloasa.

Nu-i agreezi pe cei cu pile ... nici eu, dar mi se pare o actrita ok... pe langa alte mironosite ...

iul
02 Jun 2010, 23:37

subscriu......si mai este si atotputernicul Chuck Norris. iar cred pe locul trei la mine e Antonio Banderas; pur si simplu nu-l suport X(

Backstage
03 Jun 2010, 14:09

Ce bine ai zis... \m/ Si eu am aceeasi frustrare , sa-i zic , in legatura cu Keira K.and her .. acting.

Myzaree
05 Jun 2010, 19:27
Kristen Stewart. Fata ei cere pumni. Lucru ce i-ar imbunati expresia faciala(singura). Si mi-e cu atat mai nesuferita cu cat o joaca pe Joan Jett.

jansic
23 Jul 2010, 23:51
Kristen Steward, Matt Damon, Jennifer Anniston, Ewan McGregor, Mel Gibson, Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan, Steven Seagal, Katherine Heigl, Renee Zellweger

mirkea
24 Jul 2010, 08:48
Willem Dafoe pt mine. E creepy chiar si atunci cand joaca un personaj normal.

a, si sa nu uit de Rob Schneider - e un fel de Romica Tociu de-al lor (se vrea a fi amuzant dar nu prea ii iese)

spriamarierose18
02 Aug 2010, 12:49
Jack Nicholson, Meryl Streep, Charlie Sheen, L di Caprio, J C van Damme, Casper van Dien, Sean Penn, J Aniston. Sunt multi actori de nota 10 in lista, dar tot nu-i pot suferi !!! >:)

Blondie
02 Aug 2010, 14:49
Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc.

Blondie
02 Aug 2010, 14:56
Piloasă pioasă, fuckable & adorable.:x
462

Tzucui gogosica ei de ingeras:D

miercuri
02 Aug 2010, 21:29
Deci: Maegan Good, Martin Lawrance, Redman, Chris Rock, Edie Griffin, Mario Wayans, Quen Latifa (cand o vad pe asta imi vine sa sparg monitoru), 50 Cent, Snoop Dog, Ice Cube, Ice-T, Wesley Snipes (sa zicem ca il suport in Blade cat de cat)....si multi alti negrii care nu imi vin acuma in minte, de fapt mai usor ar fii fost sa ii nominalizez pe cei care imi plac dintre negrii.
Dintre ai "nostrii", nu ii suport pe Hugh Grant, Steve Martin, SJ Parker si cele 3 prietene ale ei din "Totul despre sex", Jenifer Aniston, Seth Roger, Adam Sandler, Vince Vaughn, Bil Paxton, Casper Van Diem, Don "The Dragon" Wilson, Naomi Watts, Renée Zellweger, Cate Blanchett, Julie Benz, Errol Flynn, Guy Pearce, Jake Gyllenhaal, Dan Aykroyd, Stefan Banica JR, etc, etc.
ar fi fost
un negru - doi negri
al nostru - ai nostri
asta numai ca sa lamurim niste lucruri.

si ai putea sa mai lucrezi la discurs in asa fel incat sa nu sune ca un hate speech rasist, sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine.

O parte din "negrii" pe care i-ai pomenit nici nu sunt actori.

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 00:52
subscriu......si mai este si atotputernicul Chuck Norris. iar cred pe locul trei la mine e Antonio Banderas; pur si simplu nu-l suport X(

heeeiii... Banderas e sexy... are asa... un aer mai misterios... te face sa-l doresti... intradevar, doar pentru o noapte ca mai mult nu cred ca-l duce mintea....
cat despre actorii detestati...
Arnold Schwarzenegger (marele guvernator al Californiei!!!.... mai e oare?) si desigur fratele lui pocit: Jean Claude Van Damme. defapt, daca stau sa ma gandesc cred ca Arnold e mai urat ca Van Damme...

peace!!!

omudindulap
03 Aug 2010, 01:36
Sunt ferm convins ca nu-ti face fata mai mult de-o noapte...

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 01:50
Sunt ferm convins ca nu-ti face fata mai mult de-o noapte...

ce te face sa crezi asta?:O

omudindulap
03 Aug 2010, 02:28
Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta.
Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai. ;)
Somn usor !

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 02:39
Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta.
Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai. ;)
Somn usor !

=))=))=)) loool... hai ca esti tare, "omul-din-dulap". nu stiu de ce toata lumea ma face inteligenta in ultima vreme... :O:O:O in fine... sa lasam noaptea aia deoparte... ca sincer, chiar daca mi-ar placea, nu imi doresc un Banderas langa mine... si totusi, daca stai sa te gandesti, omu are succes... mi-o venit sa spun ca intotdeuna prostii ajung sus... dar apoi m-am gandit ca ar fi nedrept fata de oamenii de valoare care au muncit din greu sa ajunga cineva pentru ca noi sa ne bucuram de placerea de a viziona un film savuros (si aici, SA FIE CLAR, nu ma refer la Banderas, care a avut norocul <sau nenorocul ;)) > sa aiba ceva banuti in plus... si farmec masculin, desigur)...

sweet dreams to all of you... zbyes and kisses... :*

Blondie
03 Aug 2010, 08:55
ar fi fost
un negru - doi negri
al nostru - ai nostri
asta numai ca sa lamurim niste lucruri.

si ai putea sa mai lucrezi la discurs in asa fel incat sa nu sune ca un hate speech rasist, sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine.

Ms de corectare. Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme, ca sunt si cantareti este alta treaba.
Si prin "sau ai putea sa mai lucrezi un pic la atitudine." nu inteleg la ce te referi, poate ma lamuresti.

Pitbull
03 Aug 2010, 09:48
Poate vä hotärâti.
Miercole, Blondie nu se referea la "negri", ci la "negrii", cu doi i la plural nearticulat (un negriu, doi negrii, toti negriii), deci si tu trebuie sä scrii cu trei i. Uite, l-ai derutat, si acum se teme sä mai punä mai mult de-un singur i, uite cum scrie:
Toti negri pe care i-am pomenit au jucat in cateva filme.

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 10:11
eu cred ca Blondie are ceva cu negrii in general... sunt si actori de culoare foarte buni... si dintre cei pe care i-a enumerat, sincer chiar nu inteleg ce nu ii convine la ei... poate culoarea pielii... cred ca a vrut sa scrie negrotei in loc de negrii... dar atunci ar fi fost prea vizibila ura lui pentru "rasa" asta... ;))

alextreme93
03 Aug 2010, 10:42
Simplu.E rasist si uraste "cioroii".

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 10:52

am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!"
(numai ca problema e ca nici romanii nu sunt arieni... ce ne facem, of, of, of)
bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;))

Blondie
03 Aug 2010, 13:05

am vrut sa il fac si eu rasist...da am zis ca totusi... e un cuvant prea dur... chiar daca poate o merita... cred ca s-a nascut un mic Hitler pe aici... "sa dispara toti negrii si evreii si tiganii si ungurii... rasa ariana trebuie sa fie la putere, ea e cea care va dainui cel mai mult!"
bravos, n-am cuvinte... eu zic sa nu prea iasa pe strada... ca poate va avea aceeasi soarta ca si Ceausescu... ;))

Tin sa iti reamintesc ca Ungaria si Romania (pana la 23 august 1944) au fost aliate cu Germania in WW II .
Sunt cativa actori de "culoare" care imi plac si atata, restu sunt jalnici, bagati in filme doar pentru ai atrage si pe cioroi in cinematografe. Rasist probabil sunt pentru ca nu imi plac, nu ii suport pe tiganii, daca voi ii iubiti e treaba voastra.
PS: deviem prea mult de la subiect.

Blondie
03 Aug 2010, 13:10

Esti cumva un tigan suparat ca nu va suport natia?

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 13:14

Esti cumva un tigan suparat ca nu va suport natia?
alooo gara... eu sunt ea... o fata nu un el... tigan, nici pe departe... si nici tiganca... dar totusi...ai dreptate, deviem de la subiect... din cate stiu eu... paca topicul e "cel mai nesuferit actor"... tu ai spus rasa pe care nu o suporti... pentru ca in momentul in care insirui niste nume... de negrotei, desigur... e clar ce vrei sa spui... mai bine ziceai din start... nenicilor, eu urasc tiganii si negrii... chiar daca asta chiar nu are nicio legatura cu topicul asta... deci tu ai inceput... si nu te enerva ca faci riduri... imbatranesti devreme... ;)

peace!!!

dragonfly_drk
03 Aug 2010, 13:19
si daca o sa citesti cu atentie ceea ce am scris... o sa intelegi si care o fost faza cu ungurii si romanii... si tiganii si negrii... nu ma lua cu istoria ca poate stiu mai multa decat tine... dar nu imi etalez pe forum cunostintele, care de altfel nu intereseaza pe nimeni... daca vrei istorie, du-te la filmele istorice... ca oricum nu ai inteles ce vroiam eu sa zic acolo... ;)) fara suparare... ;))

shagrath
03 Aug 2010, 23:45
Simplu :

Steven Seagal http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/76.gif

ionutt-
04 Aug 2010, 20:32
Cam astia ar fi actorii pe care incerc sa`i evit pe cat posibil :)) : Jamie Foxx, Hugh Grant, Wesley Snipess, SJ Parker, Jennifer Aniston , Seagal , n`am nimic cu ei doar ca din punctu` meu de vedere is actori slabi

moltisanti88
08 Aug 2010, 00:48
L-a mentionat cineva pe Dominic Monaghan? Eu unul nu il suport.

Medicate
08 Aug 2010, 12:31
Si, ma rog , de ce nu-l suporti ? Ca e urat sau ca joaca mai bine decat Robert Pattison ? :)

moltisanti88
08 Aug 2010, 12:35
E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?

dragonfly_drk
08 Aug 2010, 12:38
E un actor slab, are o figura inocenta si pare penibil cand ii se da un rol in care trebuie sa o faca pe durul. Si, btw, cine e Robert Pattison?

da un search pe google. a jucat in twilight... ;)
534

535

mshadow
14 Aug 2010, 12:00
Eu nu il suport pe Robert De Niro. Ma enerveaza aproape totul la el, de la stilul lui de a juca pana la cum arata. :|

R_Afc
14 Aug 2010, 17:18
Tom Cruise.

marllenn
14 Aug 2010, 20:29
Tom Cruise.
la fel nici mie nu-mi place de tomitza:))

innascumpica
16 Aug 2010, 11:31
1. Madonna
2. Jessica Alba
3.Robby Williams:)

danonino
17 Aug 2010, 01:36
1. Madonna
2. Jessica Alba
3.Robby Williams:)

habar nu aveam ca e si actor. Robbie Williams e cu muzicuta.

poate te referi la actorul mic de statura semi-chelios.

Medicate
17 Aug 2010, 10:28
Adica Robin Williams .... si daca ala e nesuferit atunci e clara treaba !

Willy4k
01 Sep 2010, 21:30
Mandy Moore din punctul meu de vedere este cea mai nesuferita actrita!
Mi a placut la nebunie filmul A walk to remember, insa daca ar fi fost alta actrita in rolul principal l as fi iubit 100%!!!

Willy4k
01 Sep 2010, 21:34
Aaaa si de la noi, Adela Popescu.
Nu stiu de ce dar nu mi place deloc aceasta actrita. Probabil si pentru faptul ca am fost sufocati cu abundenta de aparitii pe care le a avut. La un moment dat chiar am crezut ca actorii romani sunt specii rare din moment ce numai Adela Popescu era un fel de multi tasking: actrita, cantareata, prezentatoare, etc.

Domolul
04 Sep 2010, 23:48
John Malkovich - desi sunt sigur legat de personajele pe care le face , cred ca n-am nimic cu saracu om
Sandra Bullock
si nepotu Nicolas Cage

si daca ar fi un thread si pentru cel mai prost actor ar fi :
Jojo na
ca nu pot sa zic ca-i nesuferita , pot spune ca e sarita de pe fix si nu m-a putut face sa rad , nush ce naiba , ca i-am dat ocazii:-/

cetateanu
08 Sep 2010, 19:23
Actorul care ma enerveaza cel mai tare este Eric Roberts nu stiu de ce dar nu imi place de loc.

kyty
18 Sep 2010, 19:44
Keira Knightley Natalie Portman Mandy Moor

Lino
18 Sep 2010, 20:21
Robert de Nira
Al Pocina
Johny Deep
Ii urasc pe astia pentru ca se dau prea mari frate , sunt ei acolo sus mari si tari cand de fapt nu au nici o treaba cu actoria . Spre exemplu Oreste l-ar lua oricand pe Johnny Depp asta la actorie , iar Oreste are si studii de regie spre exemplu , pe cand Dep asta nu stie nik frate, ce stie asta , sa se babardeasca cu dracu in a 9-a Poarta si gata e mare shmekerash? :-& . Roberto de Niro e varza si el . Cel mai bun rol al sau e Nasul la psihiatru , acolo unde il interpreteaza pe Radu Moraru. Iar Porcino asta numai tzipa tot timpu , atat stie omu'.

Is schizofrenic , nu luati prea in serios ce zic (:|

Lino
18 Sep 2010, 20:33
Eric Roberts e un actor mult subevaluat . Ca nu-ti place tie asta e problema ta, probabil ca tie iti place mai mult de Van Dame ca l-ai vazut la fundu' gol in multe filme !

piranha
19 Sep 2010, 16:39
Andie McDowell, Jamie Lee Curtis, Clint Eastwood

bugs
22 Sep 2010, 21:18
steven seagal :-&

Blondie
01 Oct 2010, 11:27
Andie McDowell, Jamie Lee Curtis, Clint Eastwood

WTF?!?!!? Clint Eastwood?????

yasmine_kiss
02 Oct 2010, 20:26
ROBERT deNIRO,CHARLIE SHEEN

andreyuzzu
15 Oct 2010, 11:45
Martin Lawrence , Steven Seagal , Chuck Noris .

ghost90
15 Oct 2010, 15:58
Sam Worthington(baiatu' avatar),Robert Pattinson-faggot,Steven Seagal

StrangeHouse
23 Dec 2010, 09:32
Colin Farell
Scarlet Johanson
Nicolas Cage
Demi Moore

Cmd93
24 Dec 2010, 16:21
Robert Downey Jr.
Robert Pattinson
Jason Statham

LilMe89
24 Dec 2010, 16:24
Steven Segal :-q
Dolph Lundgren 8-}
Robert Pattinson :-&
Nicholas Cage:|
Don 'The Dragon' Wilson:))

QueQuowle
25 Dec 2010, 20:58
Jack Nicholson, Steven Segal, Chuck Norris :-?

legolas05
30 Dec 2010, 13:23
Cel mai nesuferita actor este Sylvester Stallone.....parerea mea

R_Afc
30 Dec 2010, 13:40
Actorul care ma enerveaza cel mai tare este Eric Roberts nu stiu de ce dar nu imi place de loc.
They took my thumb Charlie!

regizorul
31 Dec 2010, 15:07
John Travolta
Arnold Schwarzenegger
Adam Sandler
Ben Stiller
Ben Affleck
Gerard Butler
Brad Pitt
Steve Martin
Jim Carrey
Robert Downey Jr
Sylvester Stallone
si aproape toti negri inafara de
morgan freeman
si mai is vreo 2 actori seriosi
si dintre femei
julia roberts

momentan astia sant cei mai antipatici actori din cate imi amintesc acum

portofel
18 Jan 2011, 18:26
:) Nu -s cam multi, ce zici?
Paris Hilton

Ami85
18 Jan 2011, 21:20
Don 'The Dragon' Wilson
Steven Seagal

andreiu7z
19 Jan 2011, 09:15
Român: Sergiu Nicolaescu
Străin: Steven Seagal

trups
25 Jan 2011, 00:58
Steven Seagal, Chuck Norris, Nicole Kidman

Monotone
25 Jan 2011, 11:18
Nicolas Cage

kene
26 Jan 2011, 16:44
Steven Seagal mi se pare cel mai enervant :)

sorina25
27 Jan 2011, 11:02
Sean Penn

psihologu
27 Jan 2011, 16:06
1. Steven Seagal
2. Mihai Petre ( dar nu cred ca este actor )
3. John C. Reilly
4. Sharon Case
5. Christian LeBlanc

Emilian86
30 Jan 2011, 10:26
Steven Seagal
John Travolta... urasc sa ii vad si evit de cele mai multe ori sa vizionez un film avandu-i ca reper pe unul din acesti actori...

rain992
08 Feb 2011, 20:14
Steven Seagal -top- mi-a placut tare mult poza cu el de pe prima pagina a acestui topic. m-am amuzat.
Jennifer Aniston, Arnold Schwarzenegger, Jean Claude Van Damme, Sylvester Stallone, Will Smith
Ashton Kutcher -vai! nu mai vreau filme cu el-, Jackie Chan ...John Travolta, Jim Carrey

Gebeleizis
26 Apr 2011, 23:13
Steve Martin
Ben Stiller
Jennifer Aniston

Cristina_
21 May 2011, 23:01
Johnny Depp cel mai overrated actor! Si ma enerveaza de cate ori il vad!

White1
21 May 2011, 23:05
Sa nu exageram.

Cristina_
21 May 2011, 23:11
Sa nu exageram.

Gusturile nu se discuta.

yonutzTM
21 May 2011, 23:14
Steven Seagal :| pentru ca tot timpul bate pe toti si nu primeste nici un pumn .

White1
21 May 2011, 23:22
Daca as putea sa fac sa dispara vreaun dicton latin din memoria colectiva a intregii omeniri idiotenia asta de Gusturile nu se discuta ar fi alegerea mea. What's the whole point of this forum? Comparam gusturile fara sa le comentam pe ale celorlalti?:)) C'mmon...chiar tu ai zis ca Depp e overrated, asta nu inseamna ca ai pus in discutie gusturile altora?
On Topic: Sunt prea multi actori care-mi sunt antipatici, un top trei facut la repezeala: 1.Tobbey Maguire 2. Ben Affleck 3. Nicholas Cage

Cristina_
21 May 2011, 23:29
Daca as putea sa fac sa dispara vreaun dicton latin din memoria colectiva a intregii omeniri idiotenia asta de Gusturile nu se discuta ar fi alegerea mea. What's the whole point of this forum? Comparam gusturile fara sa le comentam pe ale celorlalti?:)) C'mmon...chiar tu ai zis ca Depp e overrated, asta nu inseamna ca ai pus in discutie gusturile altora?
On Topic: Sunt prea multi actori care-mi sunt antipatici, un top trei facut la repezeala: 1.Tobbey Maguire 2. Ben Affleck 3. Nicholas Cage

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut si care vrea sa para si foarte excentric(poate si este?).Tocmai de aceea are si foarte multi fani, probabil datorita carismei lui.Dar Depp actorul mi se pare foarte slab.

Igor12
21 May 2011, 23:33
Matt Damon..iar Depp nu e nici pe departe un actor slab..are cateva roluri foarte bune. In "Donnie Brasco", "Edward Scissorhands" ca sa mentionez doar doua din ele

White1
21 May 2011, 23:42
Carisma care se impleteste armonios cu talentul dovedit in atatea filme bune si in atatea roluri diversificate. Probabil te enerveaza popularitatea de care se bucura, dar el chiar o merita, spre deosebire de altii.
Continunand cu topul: 4.Hayden Christensen 5.David Hasselhoff 6.Michael Cera

Cristina_
21 May 2011, 23:54
Carisma care se impleteste armonios cu talentul dovedit in atatea filme bune si in atatea roluri diversificate. Probabil te enerveaza popularitatea de care se bucura, dar el chiar o merita, spre deosebire de altii.
Continunand cu topul: 4.Hayden Christensen 5.David Hasselhoff 6.Michael Cera

Nu vrei sa ii faci o statuie?

White1
21 May 2011, 23:54
Sa nu exageram.

buticut
22 May 2011, 02:57
Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut

Ti se pare

si care vrea sa para si foarte excentric(poate si este?)
Normal is boring

Tocmai de aceea are si foarte multi fani, probabil datorita carismei lui
Spui asta de parca ar fi un defect sa ai carisma

Dar Depp actorul mi se pare foarte slab
Ti se pare

klaudya_e
22 May 2011, 06:41
@Cristina_:ca ti-e antipatic nu mi se pare ciudat, dar ...:

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut ..

poate n-o sa ti se mai para asa:) :
Inside The Actor's Studio (http://www.youtube.com/watch?vJt0eqVAwhP8&featurerelated)
LATE SHOW with DAVID LETTERMAN (http://www.youtube.com/watch?vUuyyb-ITQcc)
Fear&Loathing Las Vegas (http://www.youtube.com/watch?vqVAut23B9rQ)

BenPC
22 May 2011, 08:39
Cel mai nesuferit e Ben :)) ... Affleck , Robert Pattinson , Ashton Kutcher , Shia LaBeouf , Mark Wahlberg , Sam Worthington, Nicolas Cage , Ryan Reynolds.

LE: ... uitasem de Adrien Brody :-&

Si la capitolul actrite nesuferite, probabil offtopic, Katherine Heigl, Sandra Bullock, Kate Winslet and maybe Angelina Jolie

klaudya_e
22 May 2011, 08:57
uitasem de Adrien Brody :-& :( :( :(

Cristina_
22 May 2011, 09:48
@Cristina_:ca ti-e antipatic nu mi se pare ciudat, dar ...:

Johnny Depp mi se pare un tip foarte increzut ..

poate n-o sa ti se mai para asa:) :
Inside The Actor's Studio (http://www.youtube.com/watch?vJt0eqVAwhP8&featurerelated)
LATE SHOW with DAVID LETTERMAN (http://www.youtube.com/watch?vUuyyb-ITQcc)
Fear&Loathing Las Vegas (http://www.youtube.com/watch?vqVAut23B9rQ)

Recunosc ca imi place de Depp cum joaca in Sleepy Hollow.Mersi klaudya_e pt linkuri.

danonino
22 May 2011, 11:16
Depp e supraestimat + filmele, in care joaca, sunt slabe.

mare actor, joaca in toate basmele posibile. Baiatul cu foarfeca in loc de mana, ceva cu un inorog, ceva cu charlie si ciocolata, alice in tara minunilor, piratii nemuritori din caraibe... Sa apreciezi un actor dupa ce il joaca pe Verde-Imparat, sa il si lauzi...

L-am vazut jucand in Public Enemies, a jucat slab si filmul a fost slab. In From Hell, oribil film, omul nu mi-a transmis absolut nimic, plus personajul era penibil rezolvand cazuri drogandu-se, avand halucinatii.

Ca sa raspund argumentului absolut cretin "Ce vina are el ca filmul a iesit prost?" ... pai, nu cred ca i-a cineva un pistol la tampla obligandu-l sa joace. A primit un scenariu, l-a citit, stia cine e regizor, producator, etc. El a acceptat sa joace, nu l-a obligat nimeni.

2 filme, in care a jucat, mi s-au parut foarte bune, Donnie Brasco si Don Juan DeMarco. A jucat foarte bine in amandoua.

rvn
22 May 2011, 12:45
din fraza finala spusa de tine inteleg ca il apreciezi pe Depp dupa filme.
Depp nu e supraestimat ca actor,numai ca intr-adevar,parca joaca numai roluri ciudatele.poate unele i se potrivesc,poate altele nu.
personal,mi-a placut astronautul.desi cam.... sexy pentru rol...
piratii......n-am rabdare sa ma uit la ei...si de fapt....ce-ar insemna serialul asta fara imaginea lui?
dupa mine...mai nimic!

ghost90
22 May 2011, 12:46
Ai vazut Blow,Arizona Dream,Ed Wood,What's Eating Gilbert Grape?Si oricum Edward Scissorhands mi s-a parut foarte bun.The Curse of the Black Pearl aidoma.

corigeb
23 May 2011, 10:42
@danonino: inteleg faptul ca nu apreciezi rolurile din filme ca Alice in tara minunilor si alte filme de aventuri insa poti sa realizezi faptul ca este extrem de greu de jucat ok, de intrat in pielea unui astfel de personaj fictiv si de capacitatea de transpunere a spectatorul in povestea respectiva prin felul in care tu interpretezi?
J Depp are o gama foarte variata de filme, in niciun caz nu se limiteaza doar la aventura, fictiune. Este pe buna dreptate considerat un actor foarte bun pentru faptul ca nu interpreteaza perfect doar roluri realiste(Finding Neverland ,Blow , Secret Window, Ed Wood, Donnie Brasco ) ci si roluri ciudate ca cel din Edward Scissorhands. Crezi oare ca este el atat de ciudat ca Edward astfel incat sa-i fie usoara interpretarea unui astfel de rol ca sa para atat de natural? Mie mi se pare un efort extraordinar pentru a putea interpreta perfect un astfel de personaj (ciudat) si de a transmite toate emotiile si frustrarile pe care acesta le simte .

O actrita similara lui, care promite mult, mi se pare Helena Bonham Carter

In ceea ce priveste thread-ul "Cel Mai Nesuferit Actor" e greu de tras linia intre un actor prost si un actor nesuferit..In privinta actorilor Ashton Kutcher mi se pare foarte nesuferit. In privinta actritelor sunt atat de multe actrite proaste si nesuferite incat o enumerare ar dura prea mult timp si ar umple prea mult spatiu.

corigeb
23 May 2011, 10:46
@Willy4k: Adela Popescu nici macar nu poate fi numita actrita!

danonino
23 May 2011, 11:07
Am vazut 11 filme cu el. Doar 2, poate 3 filme pot spune ca mi-au placut. In 2 filme, pe crea le-am evidentiat, mi-a placut si felul cum a interpretat.

L-am vazut in Blow si in Public Enemies a jucat slab-spre-decent in ambele. Faza din Blow cu el visand, a fost neconvingatoare prestatia.

Se poate sa gresec tinand cont de faptul ca filmele in care a jucat sunt slabe.

buticut
23 May 2011, 15:19
mare actor, joaca in toate basmele posibile. Baiatul cu foarfeca in loc de mana, ceva cu un inorog, ceva cu charlie si ciocolata, alice in tara minunilor, piratii nemuritori din caraibe... Sa apreciezi un actor dupa ce il joaca pe Verde-Imparat, sa il si lauzi...
L-am apreciat si inainte de asta...si oricum alterneaza "basmele" cu filme mai serioase. Intre primul POTC si al doilea s-au strecurat The Libertine si Finding Neverland si intre POTC 3 si POTC 4 au mai fost si Sweeney Todd, The Imaginarium of Doctor Parnassus si Public Enemies. Urmeaza in curand sa fie lansat si The Rum Diary, in care probabil a facut tot posibilul sa dea tot ce e mai bun din el, avand in vedere admiratia lui pt HST. Kathryn Bigelow tot amana Triple Frontier-ul si poate Johnny va fi disponibil pe cand vor incepe filmarile, din moment ce este dorit pentru un rol. Mai sunt si o gramada de proiecte serioase pending ale companiei lui Infinitum Nihil, plus Dark Shadows care se filmeaza (SPER sa aiba acelasi tone ca Sweeney Todd). Deci dupa cum vezi, Johnny nu se ocupa doar de basme.

Haha The Astronaut's Wife e plin de imperfectiuni, dar Johnny e chiar creepy in rol si reuseste sa fie astfel fara sa calce in teritoriul over-the-top. E un fel de guilty pleasure, pentru ca actiunile personajului sunt foarte vag explicate si personajele au niste replici de-a dreptul siropoase. E funny sa-l vezi pe Depp in rol, comentand despre caldura vaginului :)).

Hmmm credeam ca am lamurit faptul ca Edward Scissorhands e o capodopera. Never mind, moving on. Public Enemies slab? Depp slab in Public Enemies? No way! Doar pentru secventa confruntarii din inchisoare si pentru cea a interviului alone merita kudos, he totally owns those scenes si prima chiar in fata lui Christian Bale. Nu mi se pare supraestimat, ci apreciat la adevarata sa valoare, pacat doar ca acea apreciere a venit o decada cam prea tarziu, dar in mod cert isi merita succesul. Ar putea mereu sa joace la sigur, sa aleaga personaje "normale", cu everyday jobs, care ajung doar sa fie puse in situatii deosebite, dar n-ar mai fi el atunci :D. No risk, no fun. A demonstrat ca e bun si in asemenea roluri, dar tot cu personajele quirky se simte in elementul lui. E unul dintre putinii actori potriviti pentru absolut orice gen de filme...pe un Daniel Day-Lewis de exemplu nu prea l-ai vedea facand comedie. Pe bune, nu inteleg de ce se plange lumea de alegerile pe care le face. Daca ar juca doar Average-Joes, ar fi criticat pentru ca nu joaca roluri mai demanding. Poti sa fii quirky in mai multe feluri, dar normal doar in unul.

Danoninule, nu stiu care sunt cele 11 filme pe care le-ai vazut cu el, dar nu ai zis nimic de 6 filme care dpdv al interpretarii lui Johnny, sunt in top 10-ul meu: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, The Libertine, Finding Neverland, Ed Wood, Fear and Loathing in Las Vegas, Once Upon a Time in Mexico.

Dar hai sa revenim la ale noastre, parca vorbeam aici de acoti enervanti, nu de Depp :)).

StrangeHouse
23 May 2011, 16:37
depp mi-a placut in http://www.imdb.com/title/tt0112817/
on: Kristen Dunst, Cage, Tobbey Maguire

titip
23 May 2011, 19:31
Steven Segal. Omusoru' asta e insuportabil.

Gebeleizis
24 May 2011, 00:19
Am vazut 11 filme cu el. Doar 2, poate 3 filme pot spune ca mi-au placut. In 2 filme, pe crea le-am evidentiat, mi-a placut si felul cum a interpretat.

L-am vazut in Blow si in Public Enemies a jucat slab-spre-decent in ambele. Faza din Blow cu el visand, a fost neconvingatoare prestatia.

Se poate sa gresec tinand cont de faptul ca filmele in care a jucat sunt slabe.
Danonino, incearca Arizona Dream si poate o sa iti scchimbi parerea.

corigeb
24 May 2011, 10:37
@Gebeleizis: Chiar crezi ca va intelege ceva din Arizona Dream? :) Pot sa fac pariu ca i se va parea o prostie de film si va ajunge la aceeasi concluzie: J Depp actor slab care joaca (numai) in filme proaste.

rvn
24 May 2011, 10:59
@Gebeleizis: Chiar crezi ca va intelege ceva din Arizona Dream? :) Pot sa fac pariu ca i se va parea o prostie de film si va ajunge la aceeasi concluzie: J Depp actor slab care joaca (numai) in filme proaste.
e gratuita remarca ta, fiindca danonino chiar intelege.si o face bine.citeste ce scrie el despre filme.are un tupeu fantastic sa spuna verde-n fata ce nu-i convine.de-asta ni se pare rautacios.

corigeb
24 May 2011, 13:09
@rvn: Consider ca sunt unele lucruri unde nu prea exista loc de interpretare si de scuza: "gusturile nu se discuta" pentru a ajunge la un acord. Asa cum albul e alb si alb e vazut de toata lumea fara loc de interpretare, asa si J Depp e un actor f bun si complex ce poate intra perfect in pielea unei game variate de personaje. Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic. Una e sa nu-ti placa un anumit gen de film (recunosc ca filmele astea "ambalate" ciudat dar care exprima idei foarte ineteresante- cum este cazul lui Edward Scissorhands- nu ma atrag nici pe mine in mod deosebit pentru ca mi se pare ca esenta poate fi formulata mai pe scurt si pe intelesul tutoror, totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat) si alta este sa nu recunosti o buna interpretare.
Al Pacino a jucat si el intr-o multime de filme proaste, filmele au fost proaste insa interpretarea lui a fost, ca de obicei, exceptionala. Sigur ca interpretarea lui nu face filmul (cu mult) mai bun insa nici filmul prost nu poate transforma actorul bun care si-a jucat rolul perfect intr-unul slab.

dragonfly_drk
24 May 2011, 13:36
Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic.

cam aiurea comparatia...
cat despre partea boldata... hmmm... trust me. orbii vad mai bine decat noi albul ala...;)

rvn
24 May 2011, 14:21
corigeb,
eu n-am vrut decat sa spun ca danone e capabil sa "patrunda" filmele.
doar ca, probabil, nu rezoneaza cu depp.
de-aia a si postat aici.n-a "primit" nimic din partea lui si i se pare ca e un actor slab.
dar,orice om se poate insela...

mai departe, sa explice el, daca are chef...
pana la urma, nu sunt avocata lui!

danonino
24 May 2011, 16:42
@rvn: Consider ca sunt unele lucruri unde nu prea exista loc de interpretare si de scuza: "gusturile nu se discuta" pentru a ajunge la un acord. Asa cum albul e alb si alb e vazut de toata lumea fara loc de interpretare, asa si J Depp e un actor f bun si complex ce poate intra perfect in pielea unei game variate de personaje. Asa cum un orb nu vede acel alb ca fiind alb pentru ca de fapt. nu vede nimic, asa si persoanele care sustin ca au vazut (aproape) toate filmele cu J Depp si totusi il considera un actor slab inseamna ca nu prea "vad" nimic. Una e sa nu-ti placa un anumit gen de film (recunosc ca filmele astea "ambalate" ciudat dar care exprima idei foarte ineteresante- cum este cazul lui Edward Scissorhands- nu ma atrag nici pe mine in mod deosebit pentru ca mi se pare ca esenta poate fi formulata mai pe scurt si pe intelesul tutoror, totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat) si alta este sa nu recunosti o buna interpretare.
Al Pacino a jucat si el intr-o multime de filme proaste, filmele au fost proaste insa interpretarea lui a fost, ca de obicei, exceptionala. Sigur ca interpretarea lui nu face filmul (cu mult) mai bun insa nici filmul prost nu poate transforma actorul bun care si-a jucat rolul perfect intr-unul slab.

Care sunt acele idei interesante? Lumineaza-ma.

Al Pacino are niste roluri absolut senzationale in spate, ma refer la cele din filmele Dog day afternoon, serpico, carlito's way, poate chiar Scarface si Heat. Si, totusi, e capabil sa joace si prost, o si face in The Recruit (desi are cateva momente bune), 88 minutes si Righteous Kill.

"totusi le apreciez pentru ambalajul lor frumos daca acesta este intr-adevar bine realizat)" - Iti place Fast and Furious?

corigeb
25 May 2011, 00:18
@danonino: Fast and Furious nu mi se pare ca exprima ceva interesant si nici ca ar fi bine realizat asa ca din partea mea are nota 1. Filme ca The Imaginarium of Doctor Parnassus, Charlie and the Chocolate Factory mi se par in schimb interesante atat prin ideile exprimate cat si prin felul in care au fost realizate.
Prin idei interesante nu ma refer la ceva nedescoperit inca, sunt lucruri de care ne izbim zi de zi, le stim, insa pe care uitam sa le analizam pentru ca suntem prea ocupati cu alte chestii care ni se par prioritare.
Daca intrebarea ta nu este ironica si chiar esti interesat de opinia mea legata de Edward Scissorhands putem comunica prim pm, avand in vedere ca totusi este un thread despre actorii nesuferiti, nu despre J Depp si filmele in care el a jucat.

danonino
25 May 2011, 08:50
Ce exprima The Imaginarium of Dr. Parnasus? Spune-mi ideea aia interesanta.
Cum poti aprecia un film pe care nu il intelegi? Si, sincer vorbind, Parnasus e o penibilitate de film, fara vreo mare idee ca suport.

Despre Edward Scissorhands ce imi poti spune? Ca filmul e despre (in)adaptarea unui individ, pardon, ciudat?

corigeb
25 May 2011, 09:46
danonino, avand in vedere ca ai pretentia ca opinia ta e singura valida, am incheiat orice discutie cu tine. Imi place sa port discutii contradictorii insa cu persoane deschise care sunt capabile sa disece atat propriile idei cat si ideile celuilalt. Ma bucur ca nu am apucat sa pierd timpul cu pm-uri pline de explicatii pe care oricum nu le-ai fi citit. O idee buna ar fi ca nici tu sa nu iti mai pierzi timpul spunandu-mi ca filmele enumerate de mine sunt niste porcarii. Niciunul dintre noi nu a argumentat (mai) nimic, asa ca mai bine ne limitam la acele vorbe aruncate in vant.
Numai bine!

danonino
25 May 2011, 10:21
Pisi, zi ca nu stii, nu da vina pe mine ca nu ai tu argumente.

rvn
25 May 2011, 11:01
Pisi
uau, ce fel sar "scanteile"..
actimelas, poate ea era chiar activia. te-ai gandit la chestia asta?

danonino
25 May 2011, 12:03
Wtf?

rvn
25 May 2011, 12:22
Wtf?
sufletul pereche, actimelas...
plus cu minus sau minus cu plus...
gata off-ul!

omudindulap
25 May 2011, 14:19
Eu am vazut 30 de filme cu Depp, si pot spune ca este unul dintre cei mai devotati, talentati si versatili actori in viata (cel putin) si, asa cum spunea la un moment dat si buticut (http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1493598&postcount=72), el nu joaca, ci se transforma. Al Pacino si Robert de Niro sunt unii dintre cei mai buni actori din toate timpurile, insa ei nu au reusit sa interpreteze cu aceeasi pasiune si eficienta alte roluri decat cele care i-au consacrat. Omul asta a trecut prin toate genurile posibile (comedie, drama, ''basm'', thriller, musical, horror, you name it), si a facut-o la fel de bine aproape de fiecare data, iar multe dintre filmele in care a jucat isi pot gasi fara probleme loc in acea lista de 1000 filme de vazut intr-o viata ( Platoon, Edward Scissorhands, Dead Man, Donnie Brasco, Finding Neverland, sa numesc doar cateva).
Iar colaborarile sale cu unii dintre cei mai importanti regizori contemporani (Oliver Stone, Burton, Kusturica, Jarmusch, Gilliam, Mann, Scorsese) vorbesc de la sine.
Sunt de acord ca nu poate fi pe placul tuturor, ca nu raspunde intotdeauna asteptarilor extrem de ridicate ale unora, dar sa afirmi ca un actor, iubit si apreciat atat de marea masa, cat si de critici, este slab, mi se pare o dovada clara de ignoranta, superficialitate si nepricepere.

Nici mie nu-mi place stilul lui Kurosawa, Ran m-a plictisit ingrozitor, dar niciodata nu am afirmat ca ar fi un regizor slab sau supraevaluat.
Danonino a mai aruncat o piatra in lac....(:|

sergiuseling
25 May 2011, 15:10
Asta e nu ne place de Depp. Nu văd de ce sunteţi supăraţi dacă vă spunem că e un actor slab sau bunicel şi nu-l prea suportăm când apare pe ecran?

Doar pentru că le place altora, oricât de mulţi ar fi, nu înseamnă că după standardele noastre e bun.

Mie mi se pare că joacă acelaşi personaj în orice film şi nici acela prea interesant şi transformarea lui ţine exclusiv de machiaj şi efecte speciale.

White1
25 May 2011, 15:13
Nu ai inteles ce a vrut sa spuna OmulDinDulap. Poate unora nu le place Dostoievski, asta nu inseamna ca nu e unul din cei mai mari scriitori ai lumii. Pur si simplu asta e evident. Asa ca poate sa nu iti placa Depp, dar totusi sa te apleci in fata evidentei (adica sa accepti ca e un actor foarte bun, doar ca ti-e tie antipatic).

Cristina_
25 May 2011, 15:26
Recunosc ca imi este total antipatic Depp si il consider overrated si destul de slab.Nu imi place de el.Asa este intitulat topicul pe care dintre actori/actrite nu ii suferim.Deci mi se pare normal sa imi expun parerea pe tema asta.Sunt unele persoane dintre cei mai sus care vad ca sar ca arsii daca le zici ceva de Depp.Eu zic ca ei ar trebui sa respecte si parerea celorlalte persoane.

sergiuseling
25 May 2011, 15:26
Ba am înţeles, doar că nu sunt de acord cu el.

omudindulap
25 May 2011, 15:32
Ok, pe cale de consecinta Burton, Kusturica, Jarmusch, Gilliam, Mann, Scorsese sunt regizori slabi (de inger?), din moment ce au ales un actor slab ca protagonist in filmele lor.
(am iesit, ca-imi ia foc laptopul :)) )

sergiuseling
25 May 2011, 15:40
Burton da că tot persistă în greşeală, restul sunt şi ei oameni nu sunt perfecţi.

danonino
25 May 2011, 15:42
Da, asa. Regizorii sunt de vina pentru prestatia lui Depp.

White1
25 May 2011, 15:53
Gizas, si noi ce facem, nu tot ne expunem punctul de vedere? De parca am dat cuiva in cap.

omudindulap
25 May 2011, 16:42
Da, intr-o oarecare masura, au contribuit si regizorii la prestatia sa si la cele ''cateva'' nominalizari la Oscaruri, Globuri, Cannes etc. In fine, nu va place, schimbati postul.

sergiuseling
25 May 2011, 17:10
Evident că asta facem, dar la cât de mult e lăudat îi mai tot dăm câte o șansă din când în când să nu ziceți că avem prejudecăți.

omudindulap
25 May 2011, 17:22
Vai, cata marinimie....
Si, sa inteleaga si Cristina, pe care am simtit-o indignata, nu vorbim aici doar de Depp. Asa cum bine a sesizat si White. Vorbim despre impunerea punctului de vedere cu barosul si despre aroganta nesustinuta, vanitatea si ochelarii de cal ai unora din Zonă. Plus argumentul suprem: nu-mi place => nu e bun.

dragonfly_drk
25 May 2011, 17:30
pai, e logica faza cu nu imi place = nu e bun...

in fond, daca nu iti place ceva, cum iti dai seama daca e bun sau nu? daca tie nu iti place friptura de miel nu o sa spui ca nu e buna... degeaba iti spune cineva ca e bogata in proteine sau in ce o fi bogata... tie nu iti place, nu o consideri buna, asa ca o eviti.?

desigur... cel mai indicat ar fi sa lasam subiectivismul deoparte si sa incercam sa privim lucrurile si dincolo de placerea noastra. insa vezi, tu... din moment ce topicul se numaeste "cel mai nesuferit actor", nu te poti astepta decat la subiectivism pe aici.;)

sergiuseling
25 May 2011, 17:32
De fapt e vorba despre Depp și alții ca el gen Keanu Reeves ori alți nesuferiți.

Pe de altă parte cam tot ce s-a scris aici sunt opinii personale evident subiective. Eu îmi spun părerea mea, nu stau să mă pun în pielea tuturor și să afirm doar lucruri unanim acceptate.

dragonfly_drk
25 May 2011, 18:03
Depp și alții ca el gen Keanu Reeves ori alți nesuferiți.
nah, ca incepe acuma sa ma manance pe mine sa intru in contradictii... dar mai bine tacr, pentru ca, intradevar, ai deptul la o opinie chiar daca de multe ori opiniile noastre sunt gresite. si poate daca ai fi un pic mai deschis, te-ai putea si tu bucura de ceva frumos...

dar nah, nu ma bag. e opinia ta si ti-o respect. :D

klaudya_e
25 May 2011, 18:13
s-a muncit degeaba omu' sa explice ..vad ca se pune in continuare semn de egalitate intre antipatic si slab :-O

danonino
25 May 2011, 18:28
Uite-i ma, unde erau obiectivii! I-ati analizat voi fiecare gest, sa vedeti daca e in concordanta cu starea personajului? Ati masura fiecare inflexiune a vocii pentru a vedea schimbarea emotionala? Ati stat sa observati pozitia umerilor, directia spre care sunt orientate varfurile picioarele?

Nu, nu ati facut aceste lucruri. Asa ca, luati-va falsul obiectivism acasa si mai usor cu figurile.

Cat despre premii, Crash a luat premiul Oscar, la fel si The Hurt Locker, Avatar a fost nominalizat pentru scenariu. Bine PA!

frankram
25 May 2011, 18:34
Depp nesuferit ? Dar cu ce ti-a gresit ? :-?

sa fiu on : Steven Seagal , van Damme , Norris , Julia Roberts , Brad Pitt si cam atat

Unterhaltung
25 May 2011, 19:33
I love it when they fight !

On topic: sunt destui, dar nu-mi ocup mintea cu asa ceva. Imi plac prea mult filmele.

si acum, revenind la "fight"... Action !

White1
25 May 2011, 19:37
Uite-i ma, unde erau obiectivii! I-ati analizat voi fiecare gest, sa vedeti daca e in concordanta cu starea personajului? Ati masura fiecare inflexiune a vocii pentru a vedea schimbarea emotionala? Ati stat sa observati pozitia umerilor, directia spre care sunt orientate varfurile picioarele?

Nu, nu ati facut aceste lucruri. Asa ca, luati-va falsul obiectivism acasa si mai usor cu figurile.

Cat despre premii, Crash a luat premiul Oscar, la fel si The Hurt Locker, Avatar a fost nominalizat pentru scenariu. Bine PA!
Chiar e nevoie de atata atentie ca sa cataloghezi un actor ca fiind bun? Asta inseamna ca tu ai fost tot atat de atent la el ca sa zici ca e slab?