Log in

View Full Version : Cel Mai Nesuferit Actor

Pages : 1 [2]

buticut
25 May 2011, 20:43
OmuleDinDulap =D>

Si eu chiar eram pe punctul de a-i sari in apararea lui danonino, fiindca spunea la un moment dat ca poate nu a vazut ce trebuia cu Depp si asa macar mai lasa deschisa posibilitatea de a ajunge sa-l considere un actor bun. Never mind...

Am luat-o serios pe aratura cu Depp, dar orice ati zice, cand vine vorba de jocul actoricesc sau mai bine zis, de transformare, cum imi place mie sa zic (thanks Omule :D), Johnny e unul dintre cei mai constanti actori. Ca nu toate filmele in care apare sunt capodopere, e altceva, dar el e mereu la inaltime si te poti baza oricand pe el. Nu vezi pe ecran actorul, ci personajul.

Intr-adevar, regizorii s-au ocupat si ei de a scoate tot ce era mai bun din el, dar dat fiind faptul ca a aparut si in niste filme nu-tocmai-recomandabile si s-a descurcat mai mult decat decent, ma face sa tind sa cred ca e un actor "independent", care stie sa se descurce si cand regizorul ii da drumul la mana. De ex daca urmariti making of-urile de pe la inceputul carierei sale, veti observa ca primea multe indicatii si treptat acele indicatii s-au redus, astfel incat el insusi vine cu idei si improvizeaza din mers personajele :D. Mie imi place abordarea sa subtila, reuseste sa impresioneze si sa transmita fara sa planga in hohote sau sa apeleze la alte trucuri ieftine, it's all in his eyes and voice :). In fine, oricum nu cred ca am sanse sa va schimb parerea, de aceea nici nu dezvolt prea mult subiectul, dar e de datoria mea sa-mi apar preferatul :)). Apropo de Scorsese, Johnny e unul dintre producatorii lui Hugo Cabret, dar participarea sa inca nu a fost confirmata. Lumea a fost indusa in eroare datorita unei pacaleli ingenioase de 1 Aprilie, in care l-au photoshoppat si l-au plasat intr-o poza de pe set. O colaborare cu Scorsese ar fi mai mult decat binevenita insa, cu siguranta i-ar exploata la maxim talentul.

Danoninule, ce ironic mi se pare sa vorbesti de obiectivitate intr-un topic care deja din titlu miroase a subiectivism. Ca sa revenim putin on topic, mie de ex mi-e cam antipatic Rob Patz, zici ca e somnambul in filmele in care apare. Nu-mi transmite nimic cu acei sleepy eyes, cumva imi da mereu senzatia ca se plictiseste groaznic. E in crestere, poate se mai schimba, dar inca nu a reusit sa ma impresioneze.

Plus argumentul suprem: nu-mi place => nu e bun.

Stii tu cum e aia...toti au dreptul la o opinie, dar a mea e cea corecta :D. Really now, nu exista opinii 'corecte' sau 'gresite', ca de ar exista, nu s-ar mai numi opinii, ci facts ;).

Liviu-
25 May 2011, 21:03
De fapt e vorba despre Depp și alții ca el gen Keanu Reeves ori alți nesuferiți.

Pe bune? In ce univers poate fi comparat Depp cu Reeves?

In rest nu intru in polemica ca miroase urat de la mare distanta, mai ales cand e vorba de pseudoargumentele alea de tip concluzii, fara nici un fel de substanta, dar cu multa siguranta. Sunt exact din categoria rezumatelor cuprinzatoare, clare si de o infinita profunzime, emise cu o uimitoare recurenta.

White1
25 May 2011, 21:11
Reeves si Depp pot fi comparati. Cred ca Reeves e "negativul" lui Depp. Un actor simpatic, al carui talent e invers proportional cu popularitatea de care se bucura. E suficent sa imi aduc aminte de cat de insipid a fost in scena aia uimitoare din The Devil's Advocate ( monologul, ca nu ii poti spune dialog, lui Pacino). Sau de prestatia penibila din Bram Stoker's Dracula. Macar asta clarifica un lucru: locul 7. Keanu Reeves.

sergiuseling
25 May 2011, 21:31
Sincer eu nici nu văd de ce ar trebui să aducem argumente de ce joacă prost.
Numai să am diabet apoi de la cât de îndulcite vor fi părerile voastre despre un actor sau altul?

Știu că nu convinge nimeni pe nimeni aici. De convins conving prestațiile din filme și eventual prestațiile din campaniile de promovare a filmelor.

danonino
26 May 2011, 01:49
Uite-i ma, unde erau obiectivii! I-ati analizat voi fiecare gest, sa vedeti daca e in concordanta cu starea personajului? Ati masura fiecare inflexiune a vocii pentru a vedea schimbarea emotionala? Ati stat sa observati pozitia umerilor, directia spre care sunt orientate varfurile picioarele?
Nu, nu ati facut aceste lucruri. Asa ca, luati-va falsul obiectivism acasa si mai usor cu figurile.

Cat despre premii, Crash a luat premiul Oscar, la fel si The Hurt Locker, Avatar a fost nominalizat pentru scenariu. Bine PA!

Chiar e nevoie de atata atentie ca sa cataloghezi un actor ca fiind bun? Asta inseamna ca tu ai fost tot atat de atent la el ca sa zici ca e slab?

Era pentru dulap si buticut, pentru dulap in special, intrucat, aici, are figuri. Si da, alea enumerate de mine sunt considerate puncte de vedere obiective. Si nu, nu l-am studiat atat de detaliat, cu siguranta, nu au facut-o nici restul care isi spun opinia pro sau contra Depp.

dragonfly_drk
26 May 2011, 09:39
nu e vorba ca nu s-ar putea face ce spui tu. e vorba ca nu e practic. daca ai sta sa analizezi fiecare chichita din film, ai pierde detalii mult mai importante... cum ar fi: ACTIUNEA:P
in alta ordine de idei... daca un actor este foarte prost, se observa foarte usor, involuntar, daca nu e natural, fara sa depui eforturi sa fii atent la jocul actoricesc.

rvn
26 May 2011, 22:03
depinde ce apreciem mai mult atunci cand ne stabilim preferintele,adica avem in vedere in primul rand,calitatile fizice sau pe cele interpretative?
chestia asta cu "nesuferit" vizeaza dupa mine,mai mult prima latura, adica cea a fizicului..
pana la urma,carisma e totul..dar,ea trebuie neaparat imbinata cu un talent nativ.
daca un actor,sta prost la unul din cele doua capitole,ar trebui sa faca eforturi substantiale sa-l sustina mai mult pe cel cu care este in avantaj,fiindca in acest fel estompeaza ceea ce nu-l avantajeaza si reuseste sa ne ofere o prestatie buna sau foarte buna,depinde de modul cum rezonam cu el,cum am mai si spus...
de exemplu,am revazut de curand "Dupa amiaza de caine",celebrul film al lui Lumet,care l-a oscarizat pe Pacino.cu siguranta la momentul cand s-a turnat filmul, Pacino nu era "mostrul sacru" de azi ca sa-si permita orice "fita",dar se vede clar ca el a reusit sa ajunga ce este azi datorita imbinarii fericite si complete,dintre cele doua mari calitati de care vorbeam...
restul,da..depinde de scenariu,regie..etc...dar sunt unii actori care monopolizeaza ecranul,indiferent cat de proaste ar fi celelalte ingrediente care compun produsul final.
Pacino este unul dintre ei...si mai sunt si altii,,,dar nu foarte multi si mai ales,nu foarte cunoscuti.
din pacare,reclama agresiva cu care se promoveaza filmele americane,ne "orbeste" uneori,inclusiv cand vine vorba de talentul interpretativ..

White1
26 May 2011, 22:14
"Kiss Me" "What?" "When i'm fucked i like to be kissed a lott"=))

dragonfly_drk
26 May 2011, 22:35
huh? acuma nu mai inteleg eu... :-S

White1
26 May 2011, 22:46
Nimic, doar un dialog din Dog Day Afternoon care m-a impresionat in mod deosebit:))

Cristina_
27 May 2011, 22:12
Reeves si Depp pot fi comparati. Cred ca Reeves e "negativul" lui Depp. Un actor simpatic, al carui talent e invers proportional cu popularitatea de care se bucura. E suficent sa imi aduc aminte de cat de insipid a fost in scena aia uimitoare din The Devil's Advocate ( monologul, ca nu ii poti spune dialog, lui Pacino). Sau de prestatia penibila din Bram Stoker's Dracula. Macar asta clarifica un lucru: locul 7. Keanu Reeves.

In Dracula , Keanu Reeves a jucat chiar foarte bine.

White1
27 May 2011, 22:24
Parerea ta. O chestie amuzanta:insusi Reeves a fost foarte nemultumit de prestatia sa din Dracula, pe care a pus-o pe seama oboselii excesive acumulata din filmele precedente (scuza patetica). Si inca una: Coppola(e nenea care a regizat filmul) a declarat ca l-a ales pe Keanu pentru ca avea nevoie de "a young, hot star that would connect with the girls.". Dupa reactia ta trag concluzia ca a facut alegerea potrivita:D

Cristina_
27 May 2011, 22:31
Parerea ta. O chestie amuzanta:insusi Reeves a fost foarte nemultumit de prestatia sa din Dracula, pe care a pus-o pe seama oboselii excesive acumulata din filmele precedente (scuza patetica). Si inca una: Coppola(e nenea care a regizat filmul) a declarat ca l-a ales pe Keanu pentru ca avea nevoie de "a young, hot star that would connect with the girls.". Dupa reactia ta trag concluzia ca a facut alegerea potrivita:D

Intotdeauna mi-a placut de Keanu ReevesB-) Are acel ceva care ma atrage.L-ai vazut in Point Break?

White1
27 May 2011, 22:36
Da, si mie imi era simpatic pana cand am crescut (mai) mare si mi-am dat seama ca e plictisitor:D Nu e nevoie sa dai "quote" la fiecare mesaj, daca e imediat dupa al meu imi dau seama ca vorbesti cu mine. Si nu, nu am vazut Point Break...inca...

Cristina_
27 May 2011, 22:38
De ce a inceput sa ti se para plictisitor Reeves?

White1
27 May 2011, 22:44
:)) Pentru ca..e mereu la fel, are o fata impasibila care nu il ajuta sa exprime prea multe. Imi da senzatia ca se chinuie sa joace, e lipsit de farmec, carisma sau orice altceva de genul asta (e doar dragut, dar asta impresioneasa doar fetele). N-are nici un rol memorabil. Si pentru ca atunci cand eram mic aveam standarde mai joase, acuma am vazut mai multi actori mult mai talentati decat el, standardele au crescut si el, prin comparatie, a ramas jos de tot. Satisfacuta?

Cristina_
27 May 2011, 22:52
Incearca sa vizionezi Point Break.Poate iti schimbi parerea despre Reeves;)

Sorin87
27 May 2011, 22:56
Point Brake este unfilm foarte vechi, o sa incerc\sa il vad se pare ca merita din comentarii

White1
27 May 2011, 22:59
Daca un film din 1991 e foarte vechi unul din anii 30 cum e?

klaudya_e
28 May 2011, 06:57
Point Brake este unfilm foarte vechi, o sa incerc\sa il vad se pare ca merita din comentarii

sa inteleg ca filmele lui Charles Chaplin nu le-ai incercat

am mai vazut un comentariu la A Beautiful Mind (2001) ca e film vechi(:|

nu-ti place Depp dar iti place Reeves? :-O

FreakDoll
28 May 2011, 08:46
@White1
Chiar discutam zilele trecute cu cineva despre faptul ca Reeves are probleme cu expresia fetei X_X :-j

Cristina_
28 May 2011, 09:50

Diferenta dintre Depp si Reeves este ca Keanu Reeves arata super bine pe cand Depp nu prea.

dragonfly_drk
28 May 2011, 09:58
offf, dar de ce va luati dupa infatisare? exista actori foarte buni care nu arata nu stiu cum... si sunt mai de valoare decat Reeves

Cristina_
28 May 2011, 10:01
offf, dar de ce va luati dupa infatisare? exista actori foarte buni care nu arata nu stiu cum... si sunt mai de valoare decat Reeves

De acord cu tine ;) A fost o parere subiectiva deoarece intotdeauna am avut o slabiciune pentru Keanu Reeves B-) .

danonino
28 May 2011, 10:04
Yees! Daaa!
In sfarsit, a zis o fata ca Depp arata naspa.
Hai sa nu exageram cu "naspa", dar arata ca unul din backstreet boys, unul din ala cu voce pitigaiata.

dragonfly_drk
28 May 2011, 10:07
o fi Depp urat, da joaca bine...:D

klaudya_e
28 May 2011, 10:23
Keanu Reeves arata super bine pe cand Depp nu prea.

fa un top 10 cu cei mai aratosi actori ca sa-mi dau seama ce preferi. Pt mine depp e in top 5:)

White1
28 May 2011, 10:24
http://www.youtube.com/watch?v=RGR4SFOimlk
Ce urat e Al Pacino aici. Arata ca dracu' (hehe)...si Reeves...ce frumusel e...si la ce ii foloseste?:|

dragonfly_drk
28 May 2011, 10:28
exact white. uite, la asta ma refeream. Pacino ii da clasa. iar el, e doar un pustan care pare sa fie la casting... plin de emotii si fals. i se citeste in ochi ca nu e cel mai bun actor. dar nah... fiecare cu ce-l doare. multi se uita la filme doar pentru ca e sexy actorul. si uita sa se uite si la prestatie.:(

Cristina_
28 May 2011, 10:44

fa un top 10 cu cei mai aratosi actori ca sa-mi dau seama ce preferi. Pt mine depp e in top 5:)

1.Keanu Reeves
2.Josh Holloway
3.Ryan Reynolds
4.Ian Somerhalder
5.Paul Walker
6.Jason Lewis

Am facut un top 6.Pe locul 7 ar urma James Caviezel, pe locul 8 Pierce Brosnan.

Cristina_
28 May 2011, 10:53
exact white. uite, la asta ma refeream. Pacino ii da clasa. iar el, e doar un pustan care pare sa fie la casting... plin de emotii si fals. i se citeste in ochi ca nu e cel mai bun actor. dar nah... fiecare cu ce-l doare. multi se uita la filme doar pentru ca e sexy actorul. si uita sa se uite si la prestatie.:(

Vai ce rea esti! :))

klaudya_e
28 May 2011, 12:07

1.Keanu Reeves
2.Josh Holloway
3.Ryan Reynolds
4.Ian Somerhalder
5.Paul Walker
6.Jason Lewis

Am facut un top 6.Pe locul 7 ar urma James Caviezel, pe locul 8 Pierce Brosnan.

am zis actori:)) :P

frankram
28 May 2011, 19:27

Diferenta dintre Depp si Reeves este ca Keanu Reeves arata super bine pe cand Depp nu prea.

la mine e exact invers :D . Reeves ii prea "ca toata lumea"

buticut
28 May 2011, 20:46
Exista un alt topic dedicat male handsomeness-ului. Aici vorbim de actori nesuferiti, nu de ai' mai sexosi. Serios acum, mai lasati-l pe Depp in pace. Prima data va legati de abilitatile sale, acu' v-ati trezit sa comentati si de infatisarea lui. Construiti un pod si treceti peste.

Unterhaltung
30 May 2011, 18:08
Unul care se uita aici isi zice ca-s numa' doi actori nesuferiti pe lumea asta, Depp si Keanu. Cool !

Adevarul (meu) e ca ambii sunt actori buni sau mai putini buni, in functie de rol. Mie personal Depp mi s-a parut fals de la inceput pana la capat in The Astronaut's Wife, dar Charlize saved the day. Keanu, in Dracula, o fasoleste rau de tot, mai ales cu accentul ("I have seen many strange things already", livrat intr-un accent tsapos...). Dar ambii sunt si top cand rolul le permite: Depp in What's Eating Gilbert Grape si Keanu in Speed.

Cristina_
31 May 2011, 10:46
@Unterhaltung

Keanu Reeves este de 1000 de ori mai bun decat Depp la toate capitolele.

White1
31 May 2011, 10:53
Keanu Reeves has a bigger dick than Depp!!!

crin3l
31 May 2011, 11:49
@Cristina....Nu vreau sa te jignesc, dar faci niste comentarii atat de copilaresti, de subiective incat imi lasi o impresie foarte neplacuta. Acum, probabil te doare undeva de parerea mea, dar tare am o vaga banuiala ca nu doar mie imi lasi aceasta impresie.

Gebeleizis
03 Jun 2011, 00:37
Pentru cei care nu il suferiti pe Seagal, poate o sa va schimbati parerile: http://popculturemadness.blogspot.com/2009/08/steven-seagal-not-just-actor-playing.html

frankram
12 Jun 2011, 16:56
^^^Ha ha ...si mai nesuferit . Cops f*cking bastards !

Vorador
04 Jul 2011, 19:06
Steven Seagal

Cristina_
07 Jul 2011, 22:14
Vin Diesel

danonino
07 Jul 2011, 22:19
Poftim?
Ce nu iti convine la Vin Diesel? Ai vazut Fast and Furious?

Cristina_
07 Jul 2011, 22:22
Da am vazut si nu imi place de Diesel.cam in toate filmele parca este Seagal nu prea primeste bataie.....mi-am amintit si de Jason Statham altul care ma enerveaza.:-&

dragonfly_drk
07 Jul 2011, 22:25
Vin Diesel
:((
this is imposibleeeeeeee... Omul ala e prea sexy ca sa il urasti.:|
anyway, is your choice...

Cristina_
11 Jul 2011, 15:24
Costin Marculescu

danonino
11 Jul 2011, 23:43
Actor?

aura_iolanda
14 Sep 2011, 22:56
eu nu il suport pe john travolta....nu stiu de ce ca a jucat destul de bine in pulp fiction

cosmin742000
16 Sep 2011, 20:43
Justin Bieber , sau asta nu e actor?

aura_iolanda
16 Sep 2011, 23:10
:)) cred ca este doar cantaret...nu unul bun...dar este

copila_satanista
22 Sep 2011, 09:09
eu nu il suport pe john travolta....nu stiu de ce ca a jucat destul de bine in pulp fiction
Incearca si "From Paris with Love" (http://www.cinemagia.ro/filme/from-paris-with-love-34358/)

PetSound
27 Sep 2011, 19:57
Sean Penn, tipul se crede mare artist, imi place cum joaca dar nu imi place atunci cand se proclama messia filmului

Liviu-
25 Oct 2011, 20:07
Huh? Are doar 2 filme pe 2011, dintre care unul inca nu a aparut si ma indoiesc ca ai dat de el pe undeva daca nu era vorba de vreun festival de film. In 2010 a jucat tot in doar 2 filme...

Oh yea, la Drive nici nu apare pe afis. Si asta a fost cu afisele de pe 2011...

margott
04 Nov 2011, 14:32
Ellen Page mi s-a parut antipatica in toate filmele in care am vazut-o.

Cristina_
13 Nov 2011, 22:50
Adam Sandler

NightChild
17 Nov 2011, 22:17
Woody Allen - vorbeste mult si fara rost...

aura_iolanda
18 Nov 2011, 18:25
steven seagal pt ca nu are nici o treaba cu actoria si pt ca in toata cariera lui nu a primit nici macar o palma. pe ecran pare a fi omul perfect iar in realitate este un pedofil si pe deasupra mai e si arogant

Kriss_Kringle
18 Nov 2011, 18:49
steven seagal pt ca nu are nici o treaba cu actoria si pt ca in toata cariera lui nu a primit nici macar o palma. pe ecran pare a fi omul perfect iar in realitate este un pedofil si pe deasupra mai e si arogant

http://www.flickr.com/photos/skyflash/76054061/lightbox/

rvn
18 Nov 2011, 20:54
Woody Allen - vorbeste mult si fara rost...
vorbeste mult si cu tilc. acuma, depinde cine ii gusta umorul....

Gebeleizis
19 Nov 2011, 10:16
Steven Seagal pedofil ?????? Poate tu esti.....

aura_iolanda
19 Nov 2011, 17:33
mda ... ce sa zic... daca iti place atat de mult fa un fan club dar cred ca o sa fii singurul membru. eu asta am citit intr-un articol,daca e sau nu adevarat nu imi pasa,oricum nu l-am suportat niciodata

milanezoo
19 Nov 2011, 23:50
Aura nu e minora aia de 16 ani cu care a intretinut relatii sexuale al tau idol Steven Seagal bai fatalaule! Nu te mai baga in seama cu japca ca si asa esti degeaba la fel ca eroul tau!

NightChild
20 Nov 2011, 10:50
Aura nu e minora aia de 16 ani cu care a intretinut relatii sexuale al tau idol Steven Seagal bai fatalaule! Nu te mai baga in seama cu japca ca si asa esti degeaba la fel ca eroul tau!

Cred ca e interzis in State asa ceva... Si pe viitor te rog incearca sa vorbesti ca oameni civilizati sa intelegem si noi ce vrei sa zici.

Cristina_
20 Nov 2011, 11:13
Cred ca se poate utiliza un ton mai adecvat.Fara injurii direct la persoana.Omul si-a dat cu parerea si cred ca trebuie sa ii fie respectata.

aura_iolanda
21 Nov 2011, 20:27
sean penn, alt actor ''simpatic''... ca sa trecem peste subiectul seagal

c0nt
21 Nov 2011, 21:01
Deci Steven Seagal e fix pedofil pentru ca a facut zug-zug cu o pustoaica de 16 ani.
Tara de biciclisti...

aura_iolanda
21 Nov 2011, 22:07
zug-zug ? dezvolta
cam multi fani seagal....

c0nt
23 Nov 2011, 08:45
Zug-zug e ceea ce faceau Anouk si Lana :">

Ontopic, nu-l sufar pe Adrien Brody, ma da jos din picioare de la 200 de yarzi cu fizionomia aia de ipocrit, ar face rolul vietii lui ca Iuda, Uriah Heep sau orice alt rol de tarfa.

Superbul
23 Nov 2011, 15:31
Miley Cyrus-pentru ca e prea fitoasa >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:) >:)

aura_iolanda
23 Nov 2011, 19:26
eu sincer nici nu o numesc actrita

CosminHorrorMaster
29 Nov 2011, 18:18
eu sincer nici nu o numesc actrita
Ce are lumea cu Steven Segal? Ma rog...eu nu-o suport pe Paris Hilton.

aura_iolanda
30 Nov 2011, 14:27
nici mie nu imi place Paris, singurul film pe care l-am vazut cu ea a fost House of Wax unde a jucat incredibil.... de prost

Kriss_Kringle
30 Nov 2011, 14:35
Nu stiam ca o considera cineva actrita pe Paris Hilton=))

iiii
30 Nov 2011, 16:38
nici mie nu imi place Paris, singurul film pe care l-am vazut cu ea a fost House of Wax unde a jucat incredibil.... de prost
iti recomand sa intri pe site-uri porno... care sti tu, si scrie acolo la search : Paris Hilton , si o sa vezi ca totusi cat de cat stie ceva >:)

aura_iolanda
30 Nov 2011, 17:48
:)) da, la asta cu siguranta se pricepe

Cristina_
30 Nov 2011, 20:30
Justin Timberlake=Justin Bieber same shit.Amandoi niste vedete umflate cu steroizi care practic nu au nici o valoare sau poate singura caracteristica a lor ar fi magnet pentru dobitoci.

CosminHorrorMaster
01 Dec 2011, 08:45
Justin Timberlake=Justin Bieber same shit.Amandoi niste vedete umflate cu steroizi care practic nu au nici o valoare sau poate singura caracteristica a lor ar fi magnet pentru dobitoci.
Neah, pe Justin Timbarlake il mai suport, dar pe Bieber... FUCK THAT KID

NightChild
01 Dec 2011, 10:33

+1

aura_iolanda
01 Dec 2011, 14:47

dar cred ca justin bieber este doar cantaret... sau nu? eu nu am vazut nici un film cu el, dar nici nu as vrea sa vad vreodata

reivan
01 Jan 2012, 20:19
Meryl Streep,Seth Rogen,Jack Nicholson,Jodie Foster,Keira Knightley.Nu stiu ce ma enerveaza la ei,pur si simplu imi sunt antipatici.

jack nicholson??cum sa nu-l iubesti pe omu` asta??

gabrielaaa.korodi
02 Jan 2012, 19:23
Tom Cruise (in afara de Tropic Thunder, ii un anti-talent total) si Christian Bale (violentul care a distrus seria Batman) :|

Nikolle007
07 Jan 2012, 21:16
Subscriu tot ce ai scris in legatura su Steven. Nici eu nu-l suport.

http://peet.files.wordpress.com/2007/05/pictures_seagal_emotion_chart.jpg

So fucking true!! =))
Chiar k ai dreptate, orice stare sentimentala ar avea, ramane enervant de calm la exterior. Nici mie nu imi place de el :D , mami il adora =))

Nikolle007
07 Jan 2012, 21:18
Mie totusi imi e cel mai nesuferit Dylan McDermott. Mutra lui ma scoate din pepeni. X( :D :))

JohnnyAddams
22 Feb 2012, 20:51
Tom Cruise (in afara de Tropic Thunder, ii un anti-talent total) si Christian Bale (violentul care a distrus seria Batman) :|

Tom Cruise - inseamna ca n-ai vazut Rain Man, Jerry Maguire, Vanilla Sky, Eyes Wide Shut, Collateral, Magnolia.

De Christian Bale chiar nu mai are rost sa zic ceva, mi se pare cel mai talentat actor al generatiei sale. Actorii trebuie apreciati pentru ce fac pe ecrane, nu pentru ceea ce fac in viata de zi cu zi, si Russel Crowe e un nenorocit, insa ca actor nu are nimeni ce sa-i reprosezi. Sunt multe cazuri de acest gen.

ON: Robert Pattinson :-& , Steven Seagal, (:| , Ashton Kutcher, David Caruso, Channing Tatum, Mila Kunis, Sandra Bullock.

catasmile17
11 Mar 2012, 21:19
Steaven Segal
Adam Sandler
Colin Farrell
Jeremy Renner

catasmile17
18 Mar 2012, 21:09
Subscriu tot ce ai scris in legatura su Steven. Nici eu nu-l suport.

http://peet.files.wordpress.com/2007/05/pictures_seagal_emotion_chart.jpg

So fucking true!! =))

Ai dreptate nici mie nu imi place de el .... exagereaza prea mult !!!

JohnnyAddams
20 Mar 2012, 20:36
Pai ideea e tocmai alta, ca are aceeasi reactie indiferent de situatie...:|

karenin08
03 Jul 2012, 18:56
Cameron Diaz-slaba overall
Keira Knigtley-destul de falsa cand joaca
Robert Patinson-dupa ce am vazut Amurg m-am decis ca nu-l suport
Angelina Jolie-in toate rolurile ea trebuie sa fie cea mai tare,asta facand filmul previzibil
Nicole Kidman-falsa

karenin08
03 Jul 2012, 18:59
What's wrong with Daniel :(?
Seamana cu taica-meu. Nu-l suport.directa=))

karenin08
03 Jul 2012, 19:02
Tom Cruise
Keanu Reeves
Christian Bale
Charlie Sheen
Ben Affleck ( ca scenarist e foarte bun )
Jennifer Lopez
John Cusack
Will SmithInafara de Affleck si Lopez toti sunt actori exceptionali nu slabi,ai gresit tread-ul.In ce filme nu-ti plac de acesti actori ca sunt chiar curios unde i-ai vazut asa slabi!!!!!!!???

White1
03 Jul 2012, 19:18
Nici unul din actorii astia nu e exceptional. E drept ca Bale si Cruise sunt actori buni (chiar foarte buni in unele roluri, dar inconstanti).

karenin08
03 Jul 2012, 21:00
Nici unul din actorii astia nu e exceptional. E drept ca Bale si Cruise sunt actori buni (chiar foarte buni in unele roluri, dar inconstanti).Keanu Reeves in The Devils Advocate a jucat foarte bine,si Cusack in Identity,iar Charlie Sheen este foarte bun in comedii.

karenin08
03 Jul 2012, 21:03
Tom Cruise
Keanu Reeves
Christian Bale
Charlie Sheen
Jennifer Lopez
John Cusack
Will SmithInafara de Affleck si Lopez toti sunt actori exceptionali nu slabi,ai gresit tread-ul.In ce filme nu-ti plac de acesti actori ca sunt chiar curios unde i-ai vazut asa slabi!!!!!!!???Scuza-ma,l-am uitat pe Will Smith care mie mi se pare foarte slab in orice joaca si nu ma pot uita la niciun film de-al sau...de ce?...pentru ca e negru(toti inafara de Morgan Freeman sunt slabi,el fiind un negru special)

karenin08
03 Jul 2012, 21:03
Tom Cruise
Keanu Reeves
Christian Bale
Charlie Sheen
Jennifer Lopez
John Cusack
Will SmithInafara de Affleck si Lopez toti sunt actori exceptionali nu slabi,ai gresit tread-ul.In ce filme nu-ti plac de acesti actori ca sunt chiar curios unde i-ai vazut asa slabi!!!!!!!???Oricum cel mai bun actor,pentru mine,este Kevin Spacey:X:X:X:X:X

NightChild
04 Jul 2012, 15:51
Scuza-ma,l-am uitat pe Will Smith care mie mi se pare foarte slab in orice joaca si nu ma pot uita la niciun film de-al sau...de ce?...pentru ca e negru(toti inafara de Morgan Freeman sunt slabi,el fiind un negru special)

Daca iti e tie antipatic nu inseamna neaparat ca e un actor slab. Nu ma prea dau in vant dupa Will Smith dar are calitatiile lui, vezi Seven Pounds sau Pursuit of Happyness. Cat despre actori negri, mai sunt si alti inafara de MF, Sidney Poitier, ring a bell?

Kriss_Kringle
04 Jul 2012, 16:06
Incredibil ce comentarii imature si rasiste lasa individul asta.:|

karenin08
04 Jul 2012, 18:09
Incredibil ce comentarii imature si rasiste lasa individul asta.:|De ce sunt imature?Cred ca ai un IQ destul de slab daca ai ajuns la concluzia asta!

Kriss_Kringle
04 Jul 2012, 18:58
Foarte matur din partea ta sa te legi de IQ-ul meu fara sa fi discutat vreodata cu mine.Tocmai ce mi-ai confirmat ce am scris mai sus.;)

manu212
04 Jul 2012, 19:56
pe ăștia nu prea îi consider actori:
Steven Seagal
Jackie Chan
JCVD
Silvester Stallone
Chuck Norris
Arnold S(&^%$#$#%)r

ăștia mai merg, dar mi se par slabi:
Keanu Reeves
Gary Sinise
Stephen Baldwin
Charlie Sheen
John Cusack
și mai sunt, dar nu-mi vin în minte acum.
Actrițe sunt și ele o grămadă. Pițipoance care au ajuns la Hollywood nu-știu-cum.

Nu sunt de acord deloc cu unii numiți în comentariile anterioare.
Să spui că Al Pacino, Anthony Hopkins, Robert de Niro, Clint Eastwood, Matt Damon, Will Smith, Johnny Depp sau Christian Bale sunt nesuferiți, mi se pare o prostie. Mie. Nici R. Pattinson nu-i rău. Eu cred că are potențial. Părerea mea. Am încheiat. :D

karenin08
04 Jul 2012, 23:20
Foarte matur din partea ta sa te legi de IQ-ul meu fara sa fi discutat vreodata cu mine.Tocmai ce mi-ai confirmat ce am scris mai sus.;)Mai bine imatur decat prost!

Kriss_Kringle
04 Jul 2012, 23:29
Cat ziceai ca ai?18 ani?Hai mai coboara pana la 12 si te cred.

iiii
05 Jul 2012, 14:07
lasa-l kriss ca asta jigneste in stanga si in drepata fara sa gandeasca. m-a jignit aiurea si pe mine intr-un alt topic...

karenin08
05 Jul 2012, 14:37
lasa-l kriss ca asta jigneste in stanga si in drepata fara sa gandeasca. m-a jignit aiurea si pe mine intr-un alt topic...Iara dau de tine agresivule.Te poti duce la sala sa-ti versi nervii,sa-ti consumi energia in exces si dupa vino pe forum si discutam!

karenin08
05 Jul 2012, 14:37
Cat ziceai ca ai?18 ani?Hai mai coboara pana la 12 si te cred.La 18 ani nu aveai tu cultura mea cinematografica!

karenin08
05 Jul 2012, 14:38
lasa-l kriss ca asta jigneste in stanga si in drepata fara sa gandeasca. m-a jignit aiurea si pe mine intr-un alt topic...Si ai fost avertizat pentru limbaj si amenintari!

iiii
05 Jul 2012, 14:41
prima data ma jignesti pe mine, a doua oara pe kriss, sunt curios cati useri mai jignesti pana o sa fi stirpit de pe forumul asta.

Kriss_Kringle
05 Jul 2012, 14:46
Care cultura cinematografica?Ai vazut si tu cateva filme care-ti sucesc "mintea" si te dai cocos pe aici.Daca aveai o cultura cinematografica dezvoltata nu deschideai 'nspe mii de topic-uri in care sa intrebi de filme,cunoscatorule.;)

karenin08
05 Jul 2012, 14:47
prima data ma jignesti pe mine, a doua oara pe kriss, sunt curios cati useri mai jignesti pana o sa fi stirpit de pe forumul asta.De data asta esti mai calm.Bravo!

iiii
05 Jul 2012, 14:51
kriss na ca i-ai zis-o cu topicurile.... nota 10+

karenin08
05 Jul 2012, 15:00
Care cultura cinematografica?Ai vazut si tu cateva filme care-ti sucesc "mintea" si te dai cocos pe aici.Daca aveai o cultura cinematografica dezvoltata nu deschideai 'nspe mii de topic-uri in care sa intrebi de filme,cunoscatorule.;)Poate tu nu deschizi topicuri pentru ca esti prea mandru,nu poti acoperi toate filmele existente,sa le stii pe toate.Cu afirmatia asta te-ai bagat singur in pamant.Ce fac eu se numeste foame de cultura cinematografica si recunosc ca nu stiu toate filmele care sunt deja pe piata!Dupa cele spuse de tine imi schimb afirmatia:nu cred ca ai o cultura cinematografica mai bogata ca a mea nici acuma,deci nu se mai pune problema de cum erai la varsta mea!

Kriss_Kringle
05 Jul 2012, 15:25
Ceea ce faci tu se numeste lene de a cauta pe Google.Eu la varsta ta descopeream filme de unul singur,nu asteptam pomana si inca fac lucrul asta in continuare.
Probabil am vazut mai multe filme decat o sa vezi tu in toata viata dar asta e alta treaba.

P.S: Dupa ce-am aruncat o privire pe profilul tau,vad ca ai notat toate filmele din seria Saw cu nota 9,deci imi dau seama ce cultura cinematografica vasta ai.Vezi cum faci cu "foamea" aia ca deocamdata observ ca o potolesti doar cu junk food si carbohidrati simpli.:))

karenin08
05 Jul 2012, 22:45
Ceea ce faci tu se numeste lene de a cauta pe Google.Eu la varsta ta descopeream filme de unul singur,nu asteptam pomana si inca fac lucrul asta in continuare.
Probabil am vazut mai multe filme decat o sa vezi tu in toata viata dar asta e alta treaba.

P.S: Dupa ce-am aruncat o privire pe profilul tau,vad ca ai notat toate filmele din seria Saw cu nota 9,deci imi dau seama ce cultura cinematografica vasta ai.Vezi cum faci cu "foamea" aia ca deocamdata observ ca o potolesti doar cu junk food si carbohidrati simpli.:))Cacat pe bat,de cand ai devenit tu capabil sa spui care filme sunt bune si care nu?Vrei sa spui ca Saw e de oameni imaturi si copilasi?Nu cred ca regizorul l-a facut pentru asta!Oare tu de ce i-ai dat la Jaws ,care nici macar n-are un twist sau o poveste interesanta,nota 9?Mai mult i-ai dat 9 la Gladiator...vad ca esti fan Toy Story(aia nu inseamna imaturitate?)...The Avengers are nota 9 la fel ca Gladiator(de unde rezulta ca esti fan benzi desenate,plus ca la Batman i-ai dat 10)...care este mai imatur un fan Saw sau un fan Toy Story si The Avengers?

Liviu-
05 Jul 2012, 23:04
Ce simpatic e :))

White1
05 Jul 2012, 23:13
Are potential, peste vreo 5 ani o sa-i scoata peri albi lui Twinsen si doar persoana care i-a recomandat Tarkosvki o sa fie de vina 8-|
@manu212 In ce compane selecta i-ai pus pe Smith si Damon:P Si de Pattinson mi-a placut si mie (dupa rolul lui Dali in Little Ashes) dar in Bel Ami e execrabil.

Kriss_Kringle
05 Jul 2012, 23:39
Cacat pe bat,de cand ai devenit tu capabil sa spui care filme sunt bune si care nu?Vrei sa spui ca Saw e de oameni imaturi si copilasi?Nu cred ca regizorul l-a facut pentru asta!Oare tu de ce i-ai dat la Jaws ,care nici macar n-are un twist sau o poveste interesanta,nota 9?Mai mult i-ai dat 9 la Gladiator...vad ca esti fan Toy Story(aia nu inseamna imaturitate?)...The Avengers are nota 9 la fel ca Gladiator(de unde rezulta ca esti fan benzi desenate,plus ca la Batman i-ai dat 10)...care este mai imatur un fan Saw sau un fan Toy Story si The Avengers?

Am devenit capabil atunci cand te bateai cu pumnii in piept ca ai o cultura cinematografica mai mare decat a mea.
Ma scuzi ca i-am dat lui Jaws nota 9 pentru ca n-are un twist,poate ar trebui sa le dau 9 si 10 filmelor lui M.Night Shyamalan,doar e regele twist-urilor,nu?

Ce mult ti-a luat Sherlock Jr. ca sa realizezi ca sunt fan al benzilor desenate.Eu ma asteptam ca avatarul cu Joker sa ma dea de gol dar ai gasit tu alt indiciu mai bun.=))
Dupa mintea ta sclipitoare animatorii,artistii de benzi desenate si scenaristii sunt toti niste imaturi,nu-i asa?:-?

Ce simpatic e

Nu-i asa?Mie imi place ca isi iese din pepeni de fiecare data cu minim de efort din partea oricui.
Poate ii copiez avatarul si ii adaug o suzeta in photoshop,ar fi mai potrivit asa.:))

karenin08
06 Jul 2012, 00:28
Cacat pe bat,de cand ai devenit tu capabil sa spui care filme sunt bune si care nu?Vrei sa spui ca Saw e de oameni imaturi si copilasi?Nu cred ca regizorul l-a facut pentru asta!Oare tu de ce i-ai dat la Jaws ,care nici macar n-are un twist sau o poveste interesanta,nota 9?Mai mult i-ai dat 9 la Gladiator...vad ca esti fan Toy Story(aia nu inseamna imaturitate?)...The Avengers are nota 9 la fel ca Gladiator(de unde rezulta ca esti fan benzi desenate,plus ca la Batman i-ai dat 10)...care este mai imatur un fan Saw sau un fan Toy Story si The Avengers?

Am devenit capabil atunci cand te bateai cu pumnii in piept ca ai o cultura cinematografica mai mare decat a mea.
Ma scuzi ca i-am dat lui Jaws nota 9 pentru ca n-are un twist,poate ar trebui sa le dau 9 si 10 filmelor lui M.Night Shyamalan,doar e regele twist-urilor,nu?

Ce mult ti-a luat Sherlock Jr. ca sa realizezi ca sunt fan al benzilor desenate.Eu ma asteptam ca avatarul cu Joker sa ma dea de gol dar ai gasit tu alt indiciu mai bun.=))
Dupa mintea ta sclipitoare animatorii,artistii de benzi desenate si scenaristii sunt toti niste imaturi,nu-i asa?:-?

Ce simpatic e

Nu-i asa?Mie imi place ca isi iese din pepeni de fiecare data cu minim de efort din partea oricui.
Poate ii copiez avatarul si ii adaug o suzeta in photoshop,ar fi mai potrivit asa.:))Asa sa fie domnule!Daca continuam asa dansul asta in jurul subiectului care e mai tare trebuie sa schimbam tread-ul ca poate oamenii doresc sa vada pareri despre "Cei mai nesuferiti actori",nu polemica noastra!

Liviu-
06 Jul 2012, 00:33
De fapt e mult mai interesant decat subiectul topicului, care-i unul demn de Libertatea & Cancan. Please continue... @-)

karenin08
06 Jul 2012, 01:05

Ce simpatic e

Poate ii copiez avatarul si ii adaug o suzeta in photoshop,ar fi mai potrivit asa.:))Dar totusi ce ai cu Gladiatorul,de ce 9???..ce ti-a facut???:( :( :(

Kriss_Kringle
06 Jul 2012, 02:23
Dar totusi ce ai cu Gladiatorul,de ce 9???..ce ti-a facut???:( :( :(

Asa mi-au spus vocile sa votez.

Aeryn_Sun
06 Jul 2012, 11:04
Dar totusi ce ai cu Gladiatorul,de ce 9???..ce ti-a facut???:( :( :(

Asa mi-au spus vocile sa votez.

Are you sure it wasn't THE ISLAND who told you so? :))

Kriss_Kringle
06 Jul 2012, 12:33
Nope,the voices said that if I didn't listen to them,they'll stop talking to me and I'll end up all alone.:(

v0ltz
14 Jul 2012, 18:37
Jennifer Aniston
Reese Witherspoon
Steven Seagal