Log in

View Full Version : Un film...

SS3
04 Oct 2009, 13:25
Am vazut demult pe Arte niste secvente dintr-un film in care un tip descopera o trufa uriasa, refuza ofertele de vanzare si o mananca.
Stie cineva cum se numeste acest film?
Ma obsedeaza, trebuie sa-l vad pe tot :D

warlock
30 Oct 2009, 00:17
chiar nu a vazut nimeni filmul asta cu femeia aia care mananca un sarpe viu

Pitbull
30 Oct 2009, 08:51
chiar nu a vazut nimeni filmul asta cu femeia aia care mananca un sarpe viu de foame?
Serpi morti de foame, ok, înteleg - da' cum poate fi un sarpe viu de foame? :|
(Si nu numai un sarpe, dacä stau sä mä gândesc... :-? Nici creveti vii de foame n-am väzut; si nici gugustiuci, omizi, gheparzi, deputati, lipoveni, liceeni, greco-catolici, coregrafi, homofobi sau zugravi vii de foame n-am väzut...)

cremaxx
19 Nov 2009, 19:49
chiar nu a vazut nimeni filmul asta cu femeia aia care mananca un sarpe viu mort de foame

:))

Pitbull
19 Nov 2009, 22:56
Nu, Cremaxx, sarpele nu era "viu mort de foame", era doar "viu de foame".
Cum sä fie cineva "viu mort"?
Pe când "viu de foame"... Da, e altceva.

cremaxx
19 Nov 2009, 23:02
chiar nu a vazut nimeni filmul asta cu femeia aia care mananca un sarpe viu,de foame?

Asa trebuia sa fie corect nu?Oricum...am ras cu lacrimi.:)) :((

Pitbull
20 Nov 2009, 09:49
Da, era cea mai simplä variantä corectä.
Se mai putea si asa:
"...femeia aia care mänâncä, de foame, un sarpe viu"
"...femeia aia care, de foame, mänâncä un sarpe viu"
Fenomenul ästa, prin care o frazä îsi schimbä sensul din cauza topicii defectuoase, se numeste "transfer semantic" (vezi exemplul clasic: "Vând pat pentru copil cu picioare de lemn.")

paul_aramis
20 Nov 2009, 11:14
totuşi o întrebare din categoria celor profund existenţiale se naşte: cât de mult a fost şarpele ăla viu? adică, de când a început să îl mănânce şi până când ...?

cremaxx
20 Nov 2009, 12:51
Probabil pana cand a murit.Treaba e daca sarpele era satul sau era mort de foame......:D

paul_aramis
20 Nov 2009, 12:53
păi aia e, că nu a murit. că doar l-a mâncat viu de foame

Pitbull
20 Nov 2009, 13:09
In unele culturi, sarpele e simbol falic.
Dacä femeia îl percepea ca atare, înseamnä cä l-a supt.
Deci, sarpele nu a suferit maltratäri masticator-letale, si a ajuns viu în gastrul muierii.
Abia acolo a räposat, când procedura mâncatului suctional se finalizase already de mult.

paul_aramis
20 Nov 2009, 13:10
aha! aşa mai merge.

cremaxx
20 Nov 2009, 13:28
Adica femeia e un fel de BOA? Mananca serpii inghitandu-i cu totul,la fel ca pitonii?

Asta a facut din cauza ca era sarpele viu(de foame) si nu voia sa-l raneasca sau din cauza natiei sale de femeie?:-/

Trebuie sa vad filmul asta neaparat....

Pitbull
20 Nov 2009, 14:01
EVIDENT!!!

Femeia e o... BOA.
Bärbatul e un BOU.