View Full Version : Ce te Enerveaza Ingrozitor?
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
aniela07
09 Nov 2011, 14:11
referitor la nenorocirea de sambata de pe calea Floreasca, ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care conduc masini puternice, omoara oameni , si scapa basma curata, pentru ca justita e oarba, si smecherasii astea de bani gata, fiu lui cutare, scapa.. cu suspendare
oooooo daaaaaa! si eu m-am revoltat la psihopatul ala! auzi, a incremenit la 180 km/h si a avut si tupeu sa spuna ca ala a depasit linia continua! vai, ce m-am mai enervat X( desigur o sa scape cu suspendare. of, numai la razbunari medievale ma gandesc cand aud din astea.
tipic pentru romania, cum o sa scape si Huidu si multi banditi cu bani.
aniela07
09 Nov 2011, 15:50
mai, mie nu-mi place de Huidu. dar macar a recunoscut ca a comis-o rau de tot, si-a dat seama ca a provocat o tragedie. asta e. da' pustiul ala se considera si nevinovat. ce naiba faceau ceilalti pe strazile construite de ma-sa... asta chiar m-a enervat. ca inconstienti la volan, slava domnului, in Romania sunt din belsug. dar daca ai facut-o groasa, macar taci naibii din gura sau spune ca-ti pare rau.
ca taci, ca vb, ca zici ca iti pare rau, aia tot morti sunt si vinovatu e in libertate. nu neaparat in cazu huidu
Foarte enevant ca se proiecteaza in acelasi timp Faust al lui Sokurov (castigatorul de la Venetia) si The Turin Horse al lui Tarr (locul 2 de la Berlin). Inteleg ca e vorba de evenimente diferite, dar cand ai doua filme de calibrul asta te interesezi si tu sa vezi ce mai e in perioada aia, ca, vorba vine, e vorba de filme de arta si ai dori sa vada cat mai multe persoane filmul dat de tine, dar si pe celalalt. Of... si acum decisions, decisions.
aniela07
09 Nov 2011, 19:53
nu se poaaate!!!! :-O eu nici nu m-am uitat pe programul festivalului filmului maghiar dupa inceperea BIEFF. nu se poate!!!!! :((
hm. eu o sa aplic un principiu vechi: filmele de succes care ruleaza la festivaluri la MTR sunt luate de NCRR mai tarziu. cred ca voi merge la BIEFF.
Acelasi plan il am si eu :P
Sorin87
12 Nov 2011, 22:41
ma enerveaza ca in tara asta sunt foarte multi care stiu sa critice si foarte putini care sa faca ceva
Mă enervează cabinele de probă care nu au un cuier decent sau unde perdelele nu te chiar izolează de restul încăperii.
Actually... I hate shopping (când e vorba de haine). :P
Ma enerveaza taranoii si tzatzele care , nu stiu regula, inainte sa urci in metrou , trebuie sa astepti , sa coboare cei din metrou.
Cristina_
15 Nov 2011, 12:37
Ma enerveaza taranoii si tzatzele care , nu stiu regula, inainte sa urci in metrou , trebuie sa astepti , sa coboare cei din metrou.
Am fost toata saptamana trecuta in Budapesta,Ungaria.Indiferent ca mergeai cu metroul sau tramvaiul, autobuzul era o disciplina pe care nu o gasesti si nu cred ca o vei gasi in Romania prea curand.Nimeni nu te impingea sa intre in metrou pana nu treceau mai intai cei care coborau.Cu toate ca suntem la o aruncatura de bat de Ungaria, ungurii sunt peste noi din toate punctele de vedere.Aici in Romania au trecere manelistii si tiganii.In Ungaria nu am vazut cei cu gaturile groase si cu lanturi la gat mergand prin oras cu manelele la maxim.Nu am auzit un singur clanxon in trafic.Romania este tara lu Papura Voda.
Draga Cristina, ce ai zis tu e prefect adevarat la toate domeniile. Ungurii sunt mai dezvoltati si mai civilizati decat noi, nu imi place sa recunosc, dar asa e.
Sorin87
15 Nov 2011, 22:30
ai dreptate iiii dar se pare ca moneda ungurilor se scufunda in fata EURO, sper ca leul nostru sa faca fatza sa putem atrage investitori straini
ii atragem un rahat, singurul nostru avantaj e ca avem marea neagra si dunarea, cadaca eram o tara ca ungaria , cred ca nu mai existam.
si mai think ca unu dintre sefii UE e ungur...
robbiex2
16 Nov 2011, 11:45
Si de ce nu va mutati domne in Ungaria, Budapesta, Germania sau unde mai vreti voi ?
Taranoii, manelistii, cocalarii si pitipoancele, babele care taca taca toata ziua vor exista mereu in Romania dar mai ales in Bucuresti ca deh...capitala e fruntasa la tot ce tine de prostie, lene si inselaciune.Anul trecut am fost in Arad si pot spune ca acolo lumea este altfel, mult mai calma si mai calculata, o lume total diferita de cea pe care o stiu eu de la buc.
aniela07
16 Nov 2011, 12:00
Eu nu plec pentru ca am o dependenta patologica de anumite trasaturi ale romanilor pe care nu le-am gasit prin strainatate (nu intotdeauna trasaturi pozitive, dar ce sa-i faci, masochismul trebuie si el satisfacut).
Si cred ca atitudinile astea nedorite se vor schimba. Doar ca va dura ceva. Asta e, asteptam si criticam pana cand lucrurile se schimba. Daca nu spui ce nu-ti place si nu faci scandal, nu poti sa ceri nici schimbari.
Si de ce nu va mutati domne in Ungaria, Budapesta, Germania sau unde mai vreti voi ?
Taranoii, manelistii, cocalarii si pitipoancele, babele care taca taca toata ziua vor exista mereu in Romania dar mai ales in Bucuresti ca deh...capitala e fruntasa la tot ce tine de prostie, lene si inselaciune.Anul trecut am fost in Arad si pot spune ca acolo lumea este altfel, mult mai calma si mai calculata, o lume total diferita de cea pe care o stiu eu de la buc.
ai inteles exact aiurea, eu am dat un exemplu clar, la o realitate crunta. Referitor la ideea cu plecatul., poate am sa plec, doar ca turist, pentru ca in strainatate am sa ma simt mereu un strain, si stiu ca locul meu nu e acolo, intr-o societate care nu imi apartine si din care nu fac parte. comprendre?
robbiex2
16 Nov 2011, 12:14
realitate crunta ? :)) hai ma fii serios, daca asta e realitate crunta, in tarile unde se omoara aia ca tampitii pentru cine stie ce lucru mai putin valoros, ce este ? si nu ma refeream la exemplu tau.
nu ma refeream la tari nedezvoltate din africa! unde societatea lor nu a evoluat, si a ramas inca la nivel de trib.
ma enerveaza la culme userii care sunt obsedati dupa medalie... si care copiaza commenturile lasate de alti useri, si cand citesc parerile , trebuie sa vad doua pareri identice . look si voi, la pagica lui http://www.cinemagia.ro/actori/peter-sarsgaard-5848/ si o sa vedeti asemanarea dintre commentul lui alex_il_fenomeno trimis pe pe 25 Iunie 2011 12:13 si commentul lui Sorin87 trimis pe 29 Septembrie 2011 21:08 .
nu inteleg obsesia unora pentru o amarata de medalie care nu aduce dvd:|
chuckyfan
18 Nov 2011, 14:18
profesorii care lasa elevii sa copieze. cel mai recent caz mi s-a intamplat la teza la economie unde am fost lasati sa copiem si tot retardatu' care nu poate lega 2 cuvinte in limba romana a luat 9 si 10.
Eu avand propria mandrie si neplacandu-mi sa copiez am luat 5:| . ( urasc problemele de costuri :D ). Pot sa pun pariu ca daca nu se copia nu aveam cea mai mica nota din clasa.
aniela07
18 Nov 2011, 14:54
Eu zic sa lasi principiile deoparte, tinere, ca nu asa se ajunge departe-n viata. :-B
profesorii care lasa elevii sa copieze. cel mai recent caz mi s-a intamplat la teza la economie unde am fost lasati sa copiem si tot retardatu' care nu poate lega 2 cuvinte in limba romana a luat 9 si 10.
Eu avand propria mandrie si neplacandu-mi sa copiez am luat 5:| . ( urasc problemele de costuri :D ). Pot sa pun pariu ca daca nu se copia nu aveam cea mai mica nota din clasa.
fi atent... in filmul Filantropica... Dinica ii zice lui Diaconu o faza legata de demnitate da? si ii zice ce sa faca cu demnitatea lui.... remember?
chuckyfan
18 Nov 2011, 15:22
n-am vazut Filantropica:D
si cat de departe o sa ajung daca o sa am aceasta mentalitate de a cere si de a ma baza pe altii toata viata? sa fim seriosi.....
aniela07
18 Nov 2011, 15:36
bineeee. sa nu zici ca nu te-am avertizat...
robbiex2
19 Nov 2011, 04:50
n-am vazut Filantropica:D
si cat de departe o sa ajung daca o sa am aceasta mentalitate de a cere si de a ma baza pe altii toata viata? sa fim seriosi.....
tu printr`un copiat la un rahatel de test iti bazezi ambitia si toata viata ? cu exemplul dat de tine, ca ala a luat 9-10 si tu ai luat 5, nu ai demonstrat decat ca ala e mai bun ca tine, ca ala ajunge departe iar tu stai undeva singuratic si te hranesti cu mandrie si onoare.te lupti cu ei, fie la copiat sau ascultat, ii bati din cuvinte, faci misto subtil si inteligent incat sa rada si ei.sunt atatea cai placute de a`ti razbuna mandria :P
anaemona
19 Nov 2011, 20:23
Cel mai tare si mai tare ma enerveaza parcarile cu plata si faptul ca nu mai exista nimic fara plata. Dar dintre toate, nesimtirea la cote maxime e parcarea cu plata de la spitale, care pur si simplu te jecmaneste, de parca ai ajuns acolo din proprie placere. Sper ca cine a facut aceste reguli inumane sa platesca cu virf si indesat macar in alte lumi. X(
bremen1980
20 Nov 2011, 13:26
Ce s-a ales de Coldplay .Ultimul album ''Mila siliconului'' e o colectie de lalaieli plictisitoare . Au reusit sa coboare chiar mai jos de ''Living la vida loca'' precedentul lor album . Jalnic e atunci cind sunt parasiti de muze cei care altadata zburau sus ca vulturii.
ma enerveaza ingrozitor urmatorul aspect :
cand merg seara, pe stradute , pe langa curti, si merg eu in linistea mea, si latra un caine de dupa un gard...
aniela07
21 Nov 2011, 11:15
cianura, dom'le!
pe mine, daca nu iese din curte, nu ma deranjeaza foarte tare. ma gandesc ca daca as sta la curte mi-as lua si eu un latrator din asta ca-i bun la casa omului.
aura_iolanda
21 Nov 2011, 20:37
cand merg seara, pe stradute , pe langa curti, si merg eu in linistea mea, si latra un caine de dupa un gard...
de ce te deranjeaza daca doar latra?
pt ca eu merg linistit, si deodata latra si se izbeste de poarta si ma SPERIE! :D
got it?
Sorin87
22 Nov 2011, 13:15
in privinta asta ce ai dori...sa omoram toti cainii din curtile oamenilor?
ai gandit cand ai scris ce ai scris mai sus? nu am cerut o rezolvare la problema asta, am zis ca ma enerveaza doar.
Sorin87
22 Nov 2011, 13:23
traim in Romania si aici daca nu ai caini de paza buni te poti trezi fara nimic din ce ai realizat, si eu am 2 caini unul carpatin si un ciobanesc german dar vecinul meu care nu a avut caine pana intr-o zi ce i-au disparut toate sculele din beci nu avea nici el caine...acum are.daca latra se spune ca isi fac datoria;)
nu ti se pare logic sa latre cand intra cineva pe teritoriul lor in cazu de fata curtea da? dar daca eu merg noaptea pe trotuar.... frumos, si brusc ma latra un caine de ala de iti sta corazonu? intelegi acum ce vreau sa zic?
AndreiStefan
22 Nov 2011, 13:31
in privinta asta ce ai dori...sa omoram toti cainii din curtile oamenilor?
de ce intrebi Sorin? Ai inceput sa latrii?:)
Calm, pe tine nu te omoara nimeni...o specie asa rara cu o involutie, de la biped la patruped, merita studiata :-*
pfuuuuai andrei!!! praf mi l-ai facut pe sorinel.... =)) =))
dau 1 bere pt asta! :D
... dar vecinul meu care nu a avut caine pana intr-o zi ce i-au disparut toate sculele din beci nu avea nici el caine...
un ceai si la mine, te rog!
aniela07
22 Nov 2011, 14:08
detest Office 2007, mai ales excelul ala nenorocit de iti spune ca e prea incarcat atunci cand tu ai 57 de linii si cam tot atatea coloane si iti face ecranul negru cand incerci sa muti si tu o coloana nenorocita. X( il urasc!
aura_iolanda
22 Nov 2011, 15:00
pt ca eu merg linistit, si deodata latra si se izbeste de poarta si ma SPERIE! :D
got it?
nu vreu sa fiu rea, dar cred ca ai avut o copilarie nefericita din moment ce te sperie un lucru banal
sa nu imi zici tu mie ca nu ai patit ce am zis eu mai sus, si sa te sperie un caine nenorocit care latra de dupa un gard
aniela07
22 Nov 2011, 16:03
si eu ma sperii si ma enervez. dar atat timp cat nu iese din curte, ii trag o injuratura serioasa si keep walking. B-)
chuckyfan
22 Nov 2011, 17:58
persoanele care-mi spun ca nu stiu asculta muzica pentru ca sar prea brusc de la un gen la altul.
Spre exemplu in momentul asta ascult Negura Bunget, Burzum, Marduk iar peste 10 min ascul Green Day? What is their fucking problem?
aaandra.
22 Nov 2011, 18:40
@aura_iolanda, tu chiar compari o reactie absolut normala cu o copilarie nefericita? seriously? ...not sure if funny or just really stupid.
aura_iolanda
22 Nov 2011, 19:06
ti se pare o reactie normala ca oamenii sa recurga la gesturi barbare... stii ca s-a votat legea eutanasierii? stii cum se UCID cainii? stii ca nu au bani de anestezice si li se fac injectii cu zeama de var in inima doar pentru ca unele persoane au reactii "normale"? o rasa superioara cum este omul nu trebuia sa se amestece in habitatul animalelor si practic sa le distruga...
aura_iolanda
22 Nov 2011, 19:14
sa nu imi zici tu mie ca nu ai patit ce am zis eu mai sus, si sa te sperie un caine nenorocit care latra de dupa un gard
mi s-a intamplat sa ma latre un caine dar nu m-a speriat si nu m-a deranjat niciodata...si sincer reactiile lor sunt normale la cat de persecutati sunt de noi oamenii care de multe ori ne satisfacem sadismul torturandu-i..
chuckyfan
22 Nov 2011, 19:18
ti se pare o reactie normala ca oamenii sa recurga la gesturi barbare... stii ca s-a votat legea eutanasierii? stii cum se UCID cainii? stii ca nu au bani de anestezice si li se fac injectii cu zeama de var in inima doar pentru ca unele persoane au reactii "normale"? o rasa superioara cum este omul nu trebuia sa se amestece in habitatul animalelor si practic sa le distruga...
oricum sunt prea multi. cu ce te afecteaza faptul ca sunt omorati in nush ce mod? te doare sufletul?:)
ghost90
22 Nov 2011, 19:19
Sa inteleg ca Bucurestiul face parte din habitatul animal?
mi s-a intamplat sa ma latre un caine dar nu m-a speriat si nu m-a deranjat niciodata...si sincer reactiile lor sunt normale la cat de persecutati sunt de noi oamenii care de multe ori ne satisfacem sadismul torturandu-i..
iubitoare de animale...
Ceea ce ma enerveaza cel mai tare e PROSTIA ! Sunt atatia care dau comenturi desii poate nu au vazut filmele se afla in treaba sa scrie o multime de comenturi aiurea !
Daca AR DUREA PROSTIA .....AR FII PLINE SPITALELE DE PACIENTI !!!!!!!! =)) :))
oare ajung medicamentele..?
aura_iolanda
22 Nov 2011, 19:35
omul a intervenit in regnul animal... daca omul nu era sa le domesticeasca, cainii acum erau undeva prin padurile din carpati nu pe stazile din bucuresti
oricum sunt prea multi. cu ce te afecteaza faptul ca sunt omorati in nush ce mod? te doare sufletul?:)
da,ma doare pentru ca eu chiar pot sa ma numesc om, am sentimente deci exist[/QUOTE]
ce te-ai aprins...oare se merita sa te aprinzi asa doar pt ca unii gandesc diferit fata de tine? crezi ca schimbi ceva ?
aura_iolanda
22 Nov 2011, 19:53
da, ma doare pentru ca eu chiar pot sa ma numesc om,am sentimente deci exist
ghost90
22 Nov 2011, 19:59
Aha...daca tot esti sufletista,de ce nu ne spui despre razboiul civil din Sudan?Sau Birmania.Mor milioane de oameni in lume de foame,si datorita atrocitatilor altora si plangeti acilea de maidanezii de pe strazi.
aaandra.
22 Nov 2011, 20:15
eu ma refeream strict la cazul de fata, in care iiii a spus doar ca il enerveaza ca se intampla sa mergi si tu ca omu pe strada, liniste si pace, si deodata sare un caine pe gard si incepe sa latre. si mi se pare normal sa te sperii. atat. n-a zis nimic de nicio eutanasiere sau mai stiu eu ce. cainii nu vor fi ucisi din cauza ca s-a speriat iiii si s-a dus sa depuna plangere. ma amuza cum sariti asa, cu exemple dramatice si explicatii psihologice, la niste chestii care nu isi au rostul.
n-am zis ca sunt de acord cu eutanasierea. si mie imi plac cainii. nu e solutia ideala, dar nu stau sa despic firu' in paispe ca daca s-ar fi facut ceva mai demult nu s-ar fi ajuns in situatia asta. stiu ca "se UCID" si imi pare rau pt ei, dar asa pot sa sar si eu brusc pentru opriti taierea porcilor de craciun, si ghici ce, nu o sa ii pese nimanui aici, si faptul ca te agiti pe un forum nu ajuta cainii cu nimic.
aura_iolanda
22 Nov 2011, 21:25
nu ma agit, am raspuns la provocari
AndreiStefan
22 Nov 2011, 22:03
pai tu-l provoci si tot tu te plangi?:-?
nu vreu sa fiu rea, dar cred ca ai avut o copilarie nefericita din moment ce te sperie un lucru banal
Frumos din partea lui totusi ca ti-a raspuns cat se poate de decent.
Desi iti inteleg frustrarea/supararea pentru ceea ce se intampla cu patrupezii maidanezi, asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi in oricine deschide un subiect despre caini...mai ales in cazul asta in care omul s-a referit doar la faptul ca-l sperie latratul.
aura_iolanda
22 Nov 2011, 23:26
pai tu-l provoci si tot tu te plangi?:-?
Frumos din partea lui totusi ca ti-a raspuns cat se poate de decent.
Desi iti inteleg frustrarea/supararea pentru ceea ce se intampla cu patrupezii maidanezi, asta nu inseamna ca trebuie sa arunci cu noroi in oricine deschide un subiect despre caini...mai ales in cazul asta in care omul s-a referit doar la faptul ca-l sperie latratul.
compasiunea este o frustrare? cat a degenerat ratiunea umana
milanezoo
22 Nov 2011, 23:41
bai frate, tu ai dat vreodata un test psihologic? vrei sa-ti reproduc eu una din intrebarile de baza? "te simti nesigur in preajma animalelor inchise care nu prezinta niciun pericol?" asta e una din intrebari. un om care se teme de un animal, desi acesta este inchis intr-o cusca sau intr-o curte inonjurata de un gard si efectiv nu prezinta nici un fel de pericol inseamna ca are o problema, omule. poate fi vorba de o teama nativa, dar asa cum s-a exprimat si aura, de o copilarie oarecum nefericita. tu ai pica un test psihologic cu brio, frate! tu si restul care se pronunta in necunostinta de cauza. sunteti degeaba!
milanezoo
22 Nov 2011, 23:56
Nici Dumnezeu n-o sa aibe mila de tine, stai linistit "durule"!
robbiex2
22 Nov 2011, 23:57
@ aura_iolanda , tu si cu vecina de la doi, tanti Nuti, ce mai puneti sentimente si va lasati coplesite de privirea unei javre pardon unui caine care este in stare sa`ti roada picioarele de foame pardon, este in stare sa`ti roada toate sentimentele pana il hranesti :)) dar stii care este diferenta dintre voi doua ? ca ea are vreo 60 de ani si tu ai 22
plictisiti forumul cu aburelile astea ! ai sentimente deci existi deci esti om ? asa ai tu sentimente, Aura ?! vai vai vai ! iesi din casa, plimba`te, intalneste`l pe fat frumos, sau macar intalneste`te cu vreun Ion, Marcel sau cine stie ce Vasile.Indragosteste`te, vorbeste cu baietii si lasa cainii si animalele ! Urasc oamenii astia care si`ar da ultima bucata de paine la caine, dar nu vede ca undeva mai in spate zace un bochetar sau un batran care abea se mai taraste !
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380545_277379765631363_100000780263188_767172_1755 580150_n.jpg
milanezoo
23 Nov 2011, 00:07
@ aura_iolanda , tu si cu vecina de la doi, tanti Nuti, ce mai puneti sentimente si va lasati coplesite de privirea unei javre pardon unui caine care este in stare sa`ti roada picioarele de foame pardon, este in stare sa`ti roada toate sentimentele pana il hranesti :)) dar stii care este diferenta dintre voi doua ? ca ea are vreo 60 de ani si tu ai 22
plictisiti forumul cu aburelile astea ! ai sentimente deci existi deci esti om ? asa ai tu sentimente, Aura ?! vai vai vai ! iesi din casa, plimba`te, intalneste`l pe fat frumos, sau macar intalneste`te cu vreun Ion, Marcel sau cine stie ce Vasile.Indragosteste`te, vorbeste cu baietii si lasa cainii si animalele ! Urasc oamenii astia care si`ar da ultima bucata de paine la caine, dar nu vede ca undeva mai in spate zace un bochetar sau un batran care abea se mai taraste !
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/380545_277379765631363_100000780263188_767172_1755 580150_n.jpg
Tarfa e ma-ta aia pe care o fute cainii, pardon javrele. Ma tem ca dna Nuti e chiar mamica ta care iubeste cainii mai mult decat pe tine.
milanezoo
23 Nov 2011, 00:09
Eu nu suport tiganii! As vota legea eutanasierii pt tigani, nu pt caini.
aaandra.
23 Nov 2011, 00:14
pfoaaaha, ataaat, ce incheiere apoteotica. cu alte cuvinte, chuckyfan, ai belit p*la. just to make things clear.
bai frate, cat dramatism, cata analiza psihologica, cat bullshit total. "amice... esti idiot?"
bineinteles, cand esti prea prost sa formulezi un argument logic, zi-i de mama. ca na, toate ca toate pana la mama!
aura_iolanda
23 Nov 2011, 00:15
un ''bochetar'' ca sa te citez pe tine este un betiv care a ales sa tariasca asa. sorry bitch? eu zic sa iti masori cuvintele. un barbat care jigneste o femeie e un fatalau, fara orgoliu masculin, care daca ar fi la parnaie ar purta fustita...SORRY SISTER
aaandra.
23 Nov 2011, 00:25
un ''bochetar'' ca sa te citez pe tine este un betiv care a ales sa tariasca asa. sorry bitch? eu zic sa iti masori cuvintele. un barbat care jigneste o femeie e un fatalau, fara orgoliu masculin, care daca ar fi la parnaie ar purta fustita...SORRY SISTER
hopa. pai ce faaa' ma aicea, rade ciob de oala sparta?
http://ih3.redbubble.net/image.9965023.0934/sticker,220x200-pad,220x200,f8f8f8.png
"SORRY SISTER"
robbiex2
23 Nov 2011, 01:19
milanezoo, esti user nou si asta te face si mai prost cu tot cu cei 25 de ani ai tai, aia degeaba si fara folos.Esti un taran badaran vulgar si ma enervezi si te potrivesti cel mai bine pe topicul asta, pentru ca reusesti sa`i enervezi si pe toti ceilalti.Se vede ca este primul tau forum, probabil ti`ai facut cont sa agati gagici dalea bune, bah ! faci dublu post deci clar esti dublu prost !!! Mi`e sila sa ma injur cu unul ca tine, prea prost! ma injosesc daca te injur..mai esti si credincios, dar dinala prost, cu altar in masina si crucea la gat !
aura_iolanda, iar dai dovada de frustrare maxima si exagerezi in stilul tau!
te intereseaza ce este un boschetar ? daca e betiv sau daca i`a fost furata casa de catre camatari, daca a ramas pe drumuri datorita sistemului si daca, l`a lasat familia ? nu ! nu te intereseaza asta ! cum nu te intereseaza nici daca scumpii patrupezi maidanezi au boli, daca te poti imbolnavi de la ei sau daca ramai fara o mana asa mai in gluma.Cuvintele mi le masor cand stiu eu ca trebuie, iar orgoliul unui barbat nu sta in a jigni o femeie, ca poti face o femei sa planga spunandu`i ca e grasa si asta nu`i jignire. ai luat poza prea personal, esti prea serioasa, fata ! :)) Tu lasa apropo`urile alea cu "ai sentimente deci existi deci esti om" ca sentimentele nu stau in mila unui caine si noi astia...care nu iubim cainii de pe strada ne simtim jigniti, stii ce zic ? Parnaie ?dai exemple total aiurea pentru un subiect total altel!
Deviezi mult de la subiect, ne intelegi total aiurea si n`am chef sa`ti luminez eu mintea.ramai cu mentalitatea ta retardata, cu sentimentele tale pentru caini, sentimentele care exista si deci esti om! Vorbim peste cativa ani, cand sentimentele tale vor capta altceva, nu cainii maidanezi.
aura_iolanda
23 Nov 2011, 01:23
dar tu cu cine vorbesti? eu nu te-am bagat in seama.. cred ca esti o grasa,frustrata, care sta inchisa in beci cu ochii in calculator si nu ai mai vazut lumina zilei de foaaaarte mult timp. nu crea o impresie falsa persoanelor din jurul tau... e pacat! n-ai stofa de lider, asta e doar un site de socializare virtual unde fiecare are dreptul la opinie. daca vrtei sa te faci respectata iti propun sa iesi si tu pe afara, sa mai relationezi si tu. nu eu sunt cea care are sute, poate chiar mii de postari pe forum
cristi88
23 Nov 2011, 01:25
pentru unii frustrati de aici ( ca sunt multi )
1. Intradevar cainii maidanezi sunt o problema si eutanasia ar trebui aplicata numai alora foarte agresivi sau foarte bolnavi. DAR, cum la noi primarii corupti impreuna cu ONG-urile pline de oportunisti fura banii dedicati rezolvarii problemelor cauzate de maidanezi, cainii ajung sa fie masacrati cu bate. Asa s a intamplat de fiecare data. Este odios
2. Cainii, in general, sunt mult mai loiali si nu te-ar trada niciodata. Din punctul asta de vedere sunt peste oameni. Au fost si sunt cazuri in care cainele a ramas langa stapanul mort, pana a murit si el.
3. Rahatii aia de care va tot plangeti toti, sunt defapt facuti intre orele 4-6 dimineata de caini domestici scosi la plimbare de cetatenii jegosi. Am trecut prin zeci de haite de maidanezi, niciodata nu am fost muscat. Cainele simte sufletul omului si asta e dovedit. Nu v ati intrebat niciodata dc cainii nu suporta tiganii ? .
4. Majoritatea romanilor care militeaza pentru masacrarea cainilor, sau care abuzeaza de animale, sunt cu probleme psihice, sau cel putin sufera de frustrari sexuale ori framantari launtrice. Este dovedit ca oamenii foarte frustrati tind sa chinuie animale. Este felul lor de a se manifesta asupra unei fiinte care nu se poate apara
5. Romanii de fel sunt foarte lasi, iobagi si ipocriti. Sunt aproximativ 3 milioane de tigani in Ro. din care cel putin jumatate sunt infractori sau violenti. Impotriva tiganilor romanul frustrat nu are curajul sa se ridice, nu are demnitatea necesara sa riposteze, sa strige. Prefera sa taca si sa inghita trecand pe alt trotuar, sau chiar sa se lase asimilat de aceasta etnie numai ca sa fie si el ''jmecher'' Pentru ca romanul frustrat las si iobag se simte inferior si mediocru, incepe sa-si canalizeze toata furia spre bietul maidanez a carui singura vina e ca sta pe strada si traieste. Se poate observa cu usurinta categoria sociala din care fac parte acesti romani, majoritatea lor fiind din mediul rural, ascultatori de manele, cu o proasta educatie primita de la parinti la fel de problematici.
In incheiere, problema Romaniei nu sunt maidanezi, ci cetatenii de clasa inferioara, fie ei romani sau alta etnie.
deci...
vad ca discutia /subiectul deschis de mine, a generat foarte mult si am ajuns sa ne jignim aiurea. Eu am zis doar un aspect care ma enerveaza ingrozitor, am explicat de ce si se pare ca am fost inteles numai de anumite persoane.
Aura, inteleg ca iubesti animalele si mai ales cainii, dar rog a reciti ce am scris eu, inainte sa tragi o concluzie despre mine, mai ales ca nu ma cunosti, ok?
Milanezoo , esti user nou, mai mult ca sigur o clona revoltata, asa ca nu iti acord importanta.
AndreiStefan, ma anunti cand sa dau berea aia da?
nicoleto,
tu acum nu faci altceva decat sa pornesti discutii rasiale si cauti cearta. :D
cristi88
23 Nov 2011, 13:42
pentru unii frustrati de aici ( ca sunt multi )
1. Intradevar cainii maidanezi sunt o problema si eutanasia ar trebui aplicata numai alora foarte agresivi sau foarte bolnavi. DAR, cum la noi primarii corupti impreuna cu ONG-urile pline de oportunisti fura banii dedicati rezolvarii problemelor cauzate de maidanezi, cainii ajung sa fie masacrati cu bate. Asa s a intamplat de fiecare data. Este odios
2. Cainii, in general, sunt mult mai loiali si nu te-ar trada niciodata. Din punctul asta de vedere sunt peste oameni. Au fost si sunt cazuri in care cainele a ramas langa stapanul mort, pana a murit si el.
3. Rahatii aia de care va tot plangeti toti, sunt defapt facuti intre orele 4-6 dimineata de caini domestici scosi la plimbare de cetatenii jegosi. Am trecut prin zeci de haite de maidanezi, niciodata nu am fost muscat. Cainele simte sufletul omului si asta e dovedit. Nu v ati intrebat niciodata dc cainii nu suporta tiganii ? .
4. Majoritatea romanilor care militeaza pentru masacrarea cainilor, sau care abuzeaza de animale, sunt cu probleme psihice, sau cel putin sufera de frustrari sexuale ori framantari launtrice. Este dovedit ca oamenii foarte frustrati tind sa chinuie animale. Este felul lor de a se manifesta asupra unei fiinte care nu se poate apara
5. Romanii de fel sunt foarte lasi, iobagi si ipocriti. Sunt aproximativ 3 milioane de tigani in Ro. din care cel putin jumatate sunt infractori sau violenti. Impotriva tiganilor romanul frustrat nu are curajul sa se ridice, nu are demnitatea necesara sa riposteze, sa strige. Prefera sa taca si sa inghita trecand pe alt trotuar, sau chiar sa se lase asimilat de aceasta etnie numai ca sa fie si el ''jmecher'' Pentru ca romanul frustrat las si iobag se simte inferior si mediocru, incepe sa-si canalizeze toata furia spre bietul maidanez a carui singura vina e ca sta pe strada si traieste. Se poate observa cu usurinta categoria sociala din care fac parte acesti romani, majoritatea lor fiind din mediul rural, ascultatori de manele, cu o proasta educatie primita de la parinti la fel de problematici.
In incheiere, problema Romaniei nu sunt maidanezi, ci cetatenii de clasa inferioara, fie ei romani sau alta etnie.
Pentru inceput as vrea sa te contrazic pe tema asta putin ...! Tigan poate fii orice om care nu are educatie , bun simt si nu se stie comporta in societate ! Nu trebuie neaparat sa fii de etnie roma pentru a fii tigan ! Unii tigani sunt mult mai educati si mai civilizati decat unii romani care intrec orice limita umana ! Nu vreau sa dau detali ! Insa nu cred ca trebuie catalogati toti Romii in aceeas categorie , desii multi sunt asa cum ai spus tu !
Intotdeauna exista o exceptie care intareste regula ! Si vorba aceea padure fara uscaturi nu exista ! Asa ca pe viitor sa privesti putin mai larg pe tema asta ! Pentru ca rasismul nu prea face bine la inima ! ;)
Trebuia sa apara cineva care sa strige ''rasism'' . Era inevitabil.
In primul rand mi-ai scos cuvintele din context, in al 2-lea rand, cativa indivizi mai curati si cinstiti nu transforma o etnie intr-una de apreciat. E ca si cum incerci sa convingi pe cineva ca rahatul poate fi apucat de partea curata. In al 3-lea rand, nu se numesc ''romi'', apelativul asta le-a fost dat in 90 de iliescu ca sa le camufleze identitatea si sa sugereze apartenenta falsa la poporul roman. Spre deosebire de noi, toata Europa ii numeste tigani ( zigeurne, gitanos, gipsy, cigani)
Cuvantul rasism este un neologism menit sa stigmatizeze si sa demonizeze firescul sentiment de patriotism sau nationalism.
AndreiStefan
23 Nov 2011, 14:05
compasiunea este o frustrare? cat a degenerat ratiunea umana
Pai pe mine ma intrebi? Raspunde-ti singura, desi din moment ce ai transformat o simpla observatie despre latratul "spontan" ce poate fi "deranjant", intr-o dezbatere despre eutanasiere, rasism si copilarii nefericite, ai cam pus un "=" intre compasiune si frustrare in cazul tau.
E frig afara...inchide geamul si nu mai "gandi cu voce tare" sa nu-ti degere complet capsorul.
anaemona
23 Nov 2011, 16:42
Cred ca am mai spus-o dar o s-o tot repet pina o sa vad o schimbare (sper sa nu fie in rau :)) ). Ma enerveaza la culme sa citesc scrierile incorecte in limba romana, imi sare tandara de cite ori vad i-uri lipsa sau in plus, liniute puse aiurea sau lipsa. Mai nou am vazut o multime de romani care scriu in engleza pe diverse bloguri, dar cu romana ce facem? o masacram lent, pina ajungem s-o declaram limba moarta?
ghost90
23 Nov 2011, 17:18
Eu iti zic doar atat daca esti ferm in fata lor nu iti pot face nimic ! Si daca se numesc tigani care e problema ca pana la urma a fii tigan are foarte multe intelesuri cum am mai mentionat adineauri :nespalati , jegosi , fara educatie , care injura , scuipa , fac circuri etc!
Esti total pe langa.Unu la mana:e o problema ca se numesc romi,pentru ca pentru populatia cretina din vest apare confuzia cu noi,romanii,si ne considera pe toti colorati de astia.Doi la mana:tu ai ajuns sa le spui tigani celor cu comportamente mmai sus mentionate de tine,exact din cauza actiunilor interprinse de ei peste tot.Tiganii reprezinta rasa aia tuciurie,nu un invectiv.
bremen1980
23 Nov 2011, 17:40
Cred ca am mai spus-o dar o s-o tot repet pina o sa vad o schimbare (sper sa nu fie in rau :)) ). Ma enerveaza la culme sa citesc scrierile incorecte in limba romana, imi sare tandara de cite ori vad i-uri lipsa sau in plus, liniute puse aiurea sau lipsa. Mai nou am vazut o multime de romani care scriu in engleza pe diverse bloguri, dar cu romana ce facem? o masacram lent, pina ajungem s-o declaram limba moarta?
acepta lumea asaa cum ieste ia ca doar no sai potii skimba pe romani nostrii nici-o data
ghost90
23 Nov 2011, 18:30
Stai linistita ca il citii tot.Nu mai intru in discutia asta.Pentru mine aproape toti sunt niste neadaptati,migratori si paraziti ai oricarei societi.Si sa nu vii cu strambe de astea ca nu am incercat sa-i civilizam,ca nu-i asa.Daca imi spui tu o tara in care s-au integrat,te las sa ma scoti in oras la un suc.
klaudya_e
23 Nov 2011, 18:34
@ bremen =))
si culmea e ca domnisoara tocmai ce zicea ca nu suporta prostia. oare cei care nu stiu sa scrie intra in categoria asta:-?
cristi88
23 Nov 2011, 18:39
Stai linistita ca il citii tot.Nu mai intru in discutia asta.Pentru mine aproape toti sunt niste neadaptati,migratori si paraziti ai oricarei societi.Si sa nu vii cu strambe de astea ca nu am incercat sa-i civilizam,ca nu-i asa.Daca imi spui tu o tara in care s-au integrat,te las sa ma scoti in oras la un suc.
+ 1
aaandra.
23 Nov 2011, 19:05
@nikkolle, dupa ce ca ai deschis un alt subiect care nu isi avea rostul, mai esti si pe langa, cum a zis si ghost.
"daca esti ferm in fata lor nu iti pot face nimic !" - da ma, sa stii ca am adoptat si eu strategia asta, chiar saptamana trecuta cand mi s-a furat portofelul in autobuz. pe bune, chiar am incercat sa raman ferma, dar cand sar 4-5 tigani infecti pe tine, si te uiti in jurul tau, intr-un autobuz plin, si vezi ca nimeni nu face nimic, se uita cand la tine, cand la ei, apoi intorc capul, iti zic eu ca se duce naibii de fermitate, si e extrem de umilitor si frustrant.
tu vorbesti asa, la modul pur teoretic. un exemplu mai banal, crezi ca daca "esti ferma" cu unii care te fluiera si se iau de tine pe strada, o sa se dea un pas inapoi uimiti zicand "ookkkk, gata sefa! tot respectu" ? :)) bai... fii serioasa.
klaudya_e
23 Nov 2011, 19:27
numara-ti greselile si o sa vezi ca te incadrezi perfect in categoria pe care spui ca o detesti. chiar nu am inteles si nu voi intelege niciodata cum tocmai astfel de specimene au "curajul" sa vorbeasca cand tocmai ei sunt cei vizati(:|
cristi88
23 Nov 2011, 19:31
Pai normal ca nu intervine nimeni in autobuz, e rezultatul la o mentalitate toleranta combinata cu frica. ''Lasa i domne sa fure, ca sunt si ei oameni si daca ma bag poate raman si fara dinti '''
In Ungaria erau linsati
In Bulgaria erau linsati
In Serbia erau linsati
In Slovacia erau linsati
Ce nu avem noi in comun cu natiunile astea ? Demnitatea !
p.s pe ruta mea de autobuz deja nu mai urcau dimineata tiganii la furat, ca ramaneau fara dinti. Mai nasol de femeile care nu se pot apara si pularaii stau si se uita fascinati cum cineva e furat
AndreiStefan
23 Nov 2011, 22:26
In Ungaria erau linsati
In Bulgaria erau linsati
In Serbia erau linsati
In Slovacia erau linsati
Ce nu avem noi in comun cu natiunile astea ? Demnitatea !
Serbia, de acord. Restul? Nu prea imi vine a crede, desi nu te contrazic.
Chiar in seara asta venind spre casa, asteptam la semafor pe Bulevardul Dacia intersectie cu Calea Victoriei. Exact cand s-a pus verde vad un cioroi la vreo 40-50 de ani traversand agale si intinzand mana ostentativ sa-l lasa sa treaca, de parca trecea coloana oficiala. Vizavi desigur il asteptau alti boschetari care se pare ca disting mai bine culorile. Am asteptat 2 secunde, sperand ca va grabi un pic pasul apoi l-am claxonat. Ce face cioara? Se opreste in fata masinii si incepe sa injure. Eh, in momente din-astea tot ce-i mai impulsiv si mai violent in mine iese la suprafata, desi tare cred ca intr-o zi o sa mi-o fur de sa ma satur(nici acum n-am fost departe).
Am deschis usa la masina mi-am bagat pl in masa si in toti puradeii lui...tiganul a ramas 1 secunda surprins ca i-am raspuns si apoi, normal, ii cheama pe ailalti sa-l asiste. In tot acest timp, condcatorul auto din spatele meu ce facea? claxona disperat, desi daca tot era cacat la cur sa se bage, putea bine mersi sa ma ocoleasca prin stanga(era destul de liber si avea spatiu).
In timp ce boschetarii se adunau in jurul masinii, am apucat sa arunc un ochi la conducatorul din spate. Atat de bine mi-a ramas intiparita moaca lui, incat as putea sa i-o desenez si s-o folosesc ca exemplu de fata de roman cacacios...fara pic de personalitate/demnitate.
Totusi intr-un scurt moment de luciditate, mi-am dat seama ca n-am ce face si desi am primit cateva flegme pe parbriz, ma bucur ca am fost indeajuns de rapid sa ma sui in masina sa o bag in Drive si sa-l ating, binisor cred(l-am trantit la pamant), pe unul dintre ei cu coltul din dreapta al masinii.
Acum nu as fi surprins sa primesc zilele astea o citatie la vreo sectie de politie...dar am impresia ca nici atunci nu mi-ar parea rau.
cristi88
23 Nov 2011, 22:47
Foarte buna observatia ta cu romanul cacacios care e preferat sa te claxoneze in basini decat sa te ocoleasca, ca de intervenit pentru tine era deja prea mult. Tipic romanului care se stie fricos dar vrea sa mascheze asta printr-o atitudine de ''boss'' in cazul ala claxonand ca un idiot in loc sa te ajute sau macar sa te ocoleasca. Data viitoare iesi cu o bata din masina. Oricum este de felicitat ca nu ai coborat capul in pamant cand te-a injurat un tigan, asa cum fac majoritatea pe strada
FreakDoll
23 Nov 2011, 23:13
Ma enerveaza si ma intriga faptul ca viitorii medici ai Romaniei nu au habar sa scrie corect. Cum este posibil asa ceva?? Imi poate explica cineva? Maine ii vezi plini de ei, cu diploma in mana, cu nasul pe sus, dar fara sa stie cand trebuie sa puna ":" sau "!". Foarte trist!
Presedintele
24 Nov 2011, 00:51
Ma enerveaza ingrozitor reclamele la Rosia Montana Gold Corporation. Santaj sentimental de cea mai joasa speta.
perfect de acord referitor la remarca cu rosia montana. si pe mine ma dispera spoturile cu oameni plangand, cerand servicii etc.
eu tin minte, cu ani in urma am fost la rosia montana , pentru festivalul fan fest, si am vazut si eu zona, si trebuie sa recunosc ca e superba.
aniela07
24 Nov 2011, 09:23
Da da. Si mie mi se pare josnic sa iti promovezi o afacere (cu un potential distrugator semnificativ) cu disperare de crosetat sosete pe 5 lei.
din cate am citit, la rosia montana se doreste o excavare a zacamantului aurifer de suprafata, si nu de galerie.
Exploatarea la suprafata implica devastarea zonei, si urmeaza un crater imens, care nu se v-a astupa. Asta e problema.
copila_satanista
24 Nov 2011, 09:56
Si mai frustrant e ca romanu' chiar pune botu! :-& Intrati spre exemplu pe feisbuc sa vedeti cate likeuri de la turma au primit. In plus la ce "comision" isi vor lua diversi insi si la cum ne batem joc de tara asta prin diverse moduri or sa ne zboare intr-un final strainii si aurul pe un pret de nimic si lasand mizerie in urma.
pai logic ca pune botu cand vede niste reclame/spoturi emotionale, cu oameni fara servici, oameni care plang la tv..
cristi88
24 Nov 2011, 14:33
o sa fie o teapa mai mare decat vanzarea petrolului pe lucru de nimic
Cristina_
25 Nov 2011, 11:24
Ma enerveaza ingrozitor reclamele la Rosia Montana Gold Corporation. Santaj sentimental de cea mai joasa speta.
I agree with you dude.
Pupaila
25 Nov 2011, 11:56
Ce prostie e cu rosia montana,mai avem si noi un pic de aur si ne gandim sa-l vindem ca doar noi suntem prea inapoiati si nu putem extrage aurul,daca au reusit romani sa extraga, cand bateau "piatra in piatra" sa faca galerii,noi asteptam sa vina singur la noi. Dar ce conteaza...avem o tara prea bogata si noi, cum avem un suflet marinimos mai dam si la alti din bogatiile tarii.
Ce prostie e cu rosia montana,mai avem si noi un pic de aur si ne gandim sa-l vindem ca doar noi suntem prea inapoiati si nu putem extrage aurul,daca au reusit romani sa extraga, cand bateau "piatra in piatra" sa faca galerii,noi asteptam sa vina singur la noi. Dar ce conteaza...avem o tara prea bogata si noi, cum avem un suflet marinimos mai dam si la alti din bogatiile tarii.
ne gandim???? ai habar ce vorbesti? auru ala e vandut de mult dinainte de 2000 :D
Pupaila
25 Nov 2011, 12:02
Eu cred ca incep aia de la FMI sa isi recupereze datoriile,ca doar trebuia sa creditam si noi pe ceva.;)
si vezi tu? cum incearca sa maniuleze populatia cu spoturi de alea lacrimogene?
Pupaila
25 Nov 2011, 12:21
si vezi tu? cum incearca sa maniuleze populatia cu spoturi de alea lacrimogene?
Cu banii din reclamele pe care le-au facut ajutau pe bune populatia zonei respective,dar na incearca sa impresioneze si ei cu ceva.
copila_satanista
25 Nov 2011, 12:23
Ce prostie e cu rosia montana,mai avem si noi un pic de aur si ne gandim sa-l vindem ca doar noi suntem prea inapoiati si nu putem extrage aurul
Treaba e ca este extrem de costisitor tot procesul de extragere. Trebuie investit serios dinainte sa inceapa sa curga aurul. Din cauza asta nu a fost extras pana acum si din cauza asta vin strainii si-si permit sa ne ceara un pret de nimic.
am zis mai sus faza cu exploatarea la suprafata... o sa se aleaga prafu de zona aia daca vin canadienii aia Sm3K@ sa "exploateze" ei.
Pupaila
25 Nov 2011, 12:26
Ce prostie e cu rosia montana,mai avem si noi un pic de aur si ne gandim sa-l vindem ca doar noi suntem prea inapoiati si nu putem extrage aurul
Treaba e ca este extrem de costisitor tot procesul de extragere. Trebuie investit serios dinainte sa inceapa sa curga aurul. Din cauza asta nu a fost extras pana acum si din cauza asta vin strainii si-si permit sa ne ceara un pret de nimic.
Pot sa scoata milioane de pretexte....cu ce ne ajuta pe noi daca il vindem ?
Mai bine facem din zona un punct turistic si iesim mult mai castigati ca doar e o resursa si asta.
nu intelegi ca e vandut de multa vreme, banii s-au luat, si canadienii vor auru? si noi o sparcaim sa nu
Pupaila
25 Nov 2011, 12:32
nu intelegi ca e vandut de multa vreme, banii s-au luat, si canadienii vor auru? si noi o sparcaim sa nu
Vandut de mult,vandut de acum sau il vom vinde tot un drac....banii nu o sa treaca in veci pe la noi.
exact! :D
dar nenorocitii aia care plang in reclamele alea, la fel de nenorocite, facute de niste nenorociti, sunt interesati numai de locuri de munca... daca vor de munca doua cuvinte am : Italia Spania
Pupaila
25 Nov 2011, 12:45
exact! :D
dar nenorocitii aia care plang in reclamele alea, la fel de nenorocite, facute de niste nenorociti, sunt interesati numai de locuri de munca... daca vor de munca doua cuvinte am : Italia Spania
Cand vor incepe lucrarile oricum le vor da cu sutul in fund pentru ca trebuie sa evacueze o zona buna din masuri de securitate...deci eu le privesc cu un usor umor negru. >:)
pai da, dar eu nu cred ca aia din reclame, chiar sunt din rosia montana, eu cand am fost acolo, am cunoscut oameni, de mai multe varste, si erau fff incantati de zona lor, care believe me, e superba!
Pupaila
25 Nov 2011, 13:02
pai da, dar eu nu cred ca aia din reclame, chiar sunt din rosia montana, eu cand am fost acolo, am cunoscut oameni, de mai multe varste, si erau fff incantati de zona lor, care believe me, e superba!
Nu mai avem ce face....nu avem noi bani sa aratam imaginea reala a zonei. Eu cred ca ar fi interesant un documentar "Rosia Montana,un loc ce nu va mai exista". Suntem prea mici sa punem pedici.
s-au facut... s-au facut
la romania te iubesc....
Ma enerveaza seful de la servici. Rau de tot :)) clasic dar adevarat
Ma enerveaza seful de la servici. Rau de tot :)) clasic dar adevarat
consoleaza-te cu ideea ca nu esti singurul. ca tine, mai sunt cel putin un miliard!
aniela07
26 Nov 2011, 08:06
Uite, ca au facut si cei care sunt impotriva RMGC un afis foarte fain de promovare a (o)pozitiei lor.
http://img220.imageshack.us/img220/2093/33366510150383809057592.jpg
bornfree
28 Nov 2011, 18:34
>:D< fain
eu turbez cu campania celalta de la RMGC care vrea sa testeze cat de prosti si creduli suntem,
Presedintele
30 Nov 2011, 22:59
Pretentia cocalarilor de a-si asuma Ziua Nationala!
Am urmarit pe ProTV meciul dintre Rapid si Hapoel. Pe final de partida, comentatorii acelui post au spus la fiecare 10 secunde ca urmeaza niste meciuri de Ziua Nationala a Romaniei si... ziua proteve. Este inadmisibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
m-a enervat ingrozitor, isteria creeata aseara in centru, cu prilejul luminitelor ... multa lume care beleau ochii, autobuzele abia se urneau etc... si sa nu mai zic de bradul ala idiot de la universitate care e rosu-alb
Presedintele
05 Dec 2011, 09:53
Ei, acum vrem sau nu vrem, culorile lui Mos Craciun in varianta Coca-Cola sunt rosu si alb. Doar n-o sa facem acum scandal ca tinem cu alta echipa. Cum era tipul ala in reclama aia de-acum cativa ani - Lala sus rasare... =))
in fine... mie mintea imi sta numai la meciul de diseara...
cristi88
05 Dec 2011, 18:04
Ma enerveaza facebook. Toata lumea parca se invarte in juru la facebook. toate siteurile au linkuri catre facebook, oriunde te poti loga prin facebook, acuma mai nou este de mare importanta daca se face pagina de facebook care sa militeze pentru ceva. Pagina de sustinere pentru ceva, de protest, e atat de important incat specifica si in presa ca ptr kktu X s a facut pagina de facebook.
p.s nu am avut niciodata facebook
Asa, si? Te face mai 'telectual?
Toata lumea parca se invarte in juru la facebook.
Evident.
cristi88
05 Dec 2011, 19:11
Asa, si? Te face mai 'telectual?
Nu ma face mai intelectual daca nu am facebook. De ce ? Pe tine te face intelectual ca ai ?
http://ih3.redbubble.net/image.9718264.7735/fc,220x200,asphalt.jpg
Federico
05 Dec 2011, 20:40
Nu ma face mai intelectual daca nu am facebook. De ce ?
pt ca ai spus-o pe un ton auto-laudativ
trecand peste faptul ca n-ai pus pe masa absolut nici un motiv de luat in serios pt care fb ar trebui sa fie enervant pt un om sanatos la cap
Pupaila
05 Dec 2011, 20:42
Eu sunt de parere ca daca nu stii sa il folosesti mai bine stai deoparte. :)
cristi88
06 Dec 2011, 05:13
Nu ma face mai intelectual daca nu am facebook. De ce ?
pt ca ai spus-o pe un ton auto-laudativ
trecand peste faptul ca n-ai pus pe masa absolut nici un motiv de luat in serios pt care fb ar trebui sa fie enervant pt un om sanatos la cap
wow, nu stiam ca poti deduce tonul din din scris.
Oky, deci facebook te-a convins ca esti sanatos la cap daca iti faci cont la ei ? Asta da site de socializare !
Sorin87
06 Dec 2011, 08:16
cozile de la Posta Romana !!!!!
MariaMona
06 Dec 2011, 08:55
RATT-ul! Transportul in comun din Timisoara! In ultimele saptamani e ceva de groaza sa circuli cu tramvaiul - inghesuiala ca pe vremuri, hoti de buzunare... Vorba lui taica-meu: "Cinspe insi stateau pe scara / Cu paltonul scos afara / Unul, ca un cimpanzeu, se-agatase de troleu..."
TU!!! pentru ca , copiezi commenturile la actori, de la alex_il_fenomeno numai ca sa faci medalia aia mai stralucitoare.
Cristina_
07 Dec 2011, 13:44
TU!!! pentru ca , copiezi commenturile la actori, de la alex_il_fenomeno numai ca sa faci medalia aia mai stralucitoare.
:))
de ce razi cristina? nu am dreptate? ti-am aratat doar... si cate am mai gasit, dar sorinel le modifica repede
Presedintele
07 Dec 2011, 16:57
Mai enerveaza pe careva soferii care-si lasa masinile pe avarie pe banda a doua, eventual masini de serviciu si cu precadere aproape de intrarea in intersectie?
Am ucis o mașină de spălat azi, mi-e frică să mai aflu dacă mai poate învia.
cum naiba? ce ai bagat in ea?
Pietre și cărbuni. :))
Nu i-am făcut nimic special față de alte mașini... doar că e nemțoaică nesuferită și acum zace moartă.
AndreiStefan
08 Dec 2011, 11:05
era noua? ai uitat sa-i scoti suruburile acelea de fixare a cuvei? sau polistirenul de dedesubt pentru sustinerea ei?
Ete cucu.
Era o mașină veche, nemțească și am folosit-o pentru prima dată. Asta este... mă depășește limba, tehnologia și... norocul.
presupun ca ai tras si o inundatie de pomina nu?
Nu, nu a curs nicio picătură pe jos.
norocu' tau
ca sa nu fiu offttopique .... ma enerveaza ingrozitor nenorocitii care nu coboara din metrou la urmatoarea statie , dar stau in dreptul usii, cu castile in urechi ( nu il poti intreba daca coboara ca nu te aude ) si cand opreste metroul ... nu coboara frumos si se posteaza langa usa... se busculeaza prince calatorii care incep sa coboare, numai ca sa ocupe un blestemat de loc, chit ca el coboara la urmatoarea statie.
MariaMona
09 Dec 2011, 12:55
Am ucis o mașină de spălat azi, mi-e frică să mai aflu dacă mai poate învia.
Nasol, dar to see the silver lining of the clouds - stii ce fain castron se poate face din geamul de la masina de spalat!!! ;) :D
Mersi de sugestii. Dar am aflat recent că nu doar pisicile au mai multe vieți, ci și mașinile de spălat nemțești. Am încercat-o din nou și a funcționat fără probleme. :))
Kriss_Kringle
10 Dec 2011, 22:07
Ma enerveaza maimutoii astia de comentatori care se duc special pana in Spania ca sa transmita "in direct" El Clasico si se aude de fiecare data ca din WC.Daca tot va duceti acolo,transmiteti in pusca mea cum trebuie!
Presedintele
11 Dec 2011, 13:08
Faptul ca nici unul dintre activistii Social Media intru cauza RMGC nu-si declara onorariul de PR. Pe bune - tradare, tradare, dar sa stim si noi pe cati arginti. B-)
bremen1980
13 Dec 2011, 19:30
Mi-au scos astia de la RDS din grila Euronews tocmai acum cand era criza mai adinca . In schimb mi-au bagat un canal de vinatoare si pescuit de parca am regresa spre epoca de piatra si trebuie sa stim cum sa vinam si sa gatim zimbrii.
Presedintele
13 Dec 2011, 19:45
Lasa+ma ca mie imi dau vreo 6 posturi unguresti in pretul alora de filme. N+am ce sa fac...
Ma enerveaza grav de tot urmatorul aspect :
De ce atunci cand un om mai putin cunoscut moare, cum moare nu conteaza , ideea e ca moare, atunci apar toti agarici ordinari sa zica : " ce om bun era " , " ce voce superba avea " dar in timpul vietii, nimeni nu aprecia persoana decedata . Aici fac referire la Malina Olinescu , eu sincer sa fiu , nu am auzit nimic despre ea, ca ar fi avut o voce superba sau ca nu, dar eu nu am auzit de ea, de prezenta ei in muzica usoara romaneasca nici atat. Daca stau sa caut pe google, o sa gasesc numai ca s-a sinucis, doar atat.
A , si daca tot avea o voce superba, de ce la eurovizionu ala la care a participat a iesit pe locul 22 din 25?
bremen1980
14 Dec 2011, 11:03
Pe mine nu ma deranjeaza aglomeratia din televiziuni care se produce atunci cind moare cineva. Vin rude ,prieteni ,''dujmani'' si cunoscuti si incep sa-l omagieze sau sa-l denigreze pe cel decedat .Pina la urma mi se pare normal pentru ca orice viata este analizabila si demna de discutat. Ma enerveaza mai mult faptul ca mor multi oameni fara ca cineva sa remarce .Normal ar fi sa se produca niste cutremure (mai mititele :D ) ,sa ninga in miezul verii ,sa fie eclipse pe cer - a murit un om ; a disparut o creatura unica ,irepetabila . Cum era in piesa lui Ionesco ''Regele moare'' ,moare un om ,moare o lume.
La moartea mea as vrea ca transportul public sa fie oprit (macar un minut ) ,fumatorii sa arunce tigarile si halbele cu bere sa fie retrase in berna . Dupa minutul obligatoriu de inghet solemn ,nemernicii se pot intoarce la munca ,bautura si mult sex (fara mine X( :(( ).
bremen, mi-a placut ce ai zis...
dar modul cum ne comportam cand crapa cineva, e tipic romanesc. cat despre malina olinescu asta, atat de "bine " canta de nu au melodi cu ea sa ii scoata un album. ce atat tam tam pentru o necunoscuta? muzicieni o laudau, compozitori o laudau, ziceau ca avea voce de aur etc.
oricum a fost o idioata. ( ma refer strict la gestul sinucigas )
omudindulap
14 Dec 2011, 11:58
Judeca in plm si singur! (http://www.youtube.com/watch?v=6nr1g-_XiLM)
Ba, cum se trezesc toti habarnistii sa judece! Mi-e scarba.
daca iti e scarba si de alta parere, ignora. e simplu.
cristi88
14 Dec 2011, 12:04
mai dai ma in kkt, altii se chinuie sa traiasca si unii se arunca si se otravesc de la prea mult bine. din partea mea sa-i manince viermii
omudindulap
14 Dec 2011, 12:12
Evident ca mi-e scarba cand v-aud. Era bolnava, baaaaa!!!! Kurt Cobain, Frida Khalo, Dalida, Ian Curtis etc., toti niste idioti, a? Astia sunt artistii, au cu totul alte trairi interioare decat omul ordinar.Mda, ma abtin.
kurt cobain, eu consider ca nu s-a sinucis da?
si daca era bolnava ce? tasu era tot bolnav? boris ? sau e genetica faza sinucisu? si daca suferi ai ai o pasa proasta ti se pare normal sa iei pastile si 1 sticla de martini si sa iti pui capat zilelor? zi ma
omudindulap
14 Dec 2011, 12:27
Cine esti tu sa dai verdicte, ce e normal si ce nu? Pasa proasta? :)) Prietene, nu stii despre ce vorbesti. De ce dracu crezi tu ca artistii se sinucid, consuma droguri, alcool in cantitati industriale etc.? Pune-ti si tu niste intrebari, judeca in profunzime inainte de a emite judecati de valoare. Eu ma opresc aici. Mi-e mila de voi. :(
cristi88
14 Dec 2011, 12:33
Evident ca mi-e scarba cand v-aud. Era bolnava, baaaaa!!!! Kurt Cobain, Frida Khalo, Dalida, Ian Curtis etc., toti niste idioti, a? Astia sunt artistii, au cu totul alte trairi interioare decat omul ordinar.Mda, ma abtin.
Tu te auzi ma ce spui ? Erau artisti cu trairi interioare deosebite de omul ordinar ? Da unu care sta pe patul de spital si baga citostatice in el si se roaga la doamne doamne sa nu moara, ala ce trairi interioare mai are mah ?
Te sinucizi mah, cand iti moara toata familia, cand ramai fara maini si picioare, cand efectiv nu mai ai pentru ce sa traiesti . Dar sa te sinucizi ptr ca ai un dezechilibru hormonal si emotional ca alea 2 maline si madaline proaste, arata cat de prost si egoist e omul in general
Repet, sa-i manince viermi
ma omu, dar cocosatu , ala de avea restaurant si facea cei mai cunoscuti mici din romania, de l-au gasit spanzurat in restaurant, ala ce trairi avea ma? poti sti?
dar hai sa mai dau un exemplu, japonezi aia cretini care fac sinucideri in grup, aia au trairi nu?
pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate. orice problema se poate rezolva intr-un fel sau altul, in cat timp nu stiu dar se pot rezolva.
si referitor la malina, lumea o sa o uite, cum au uitat-o 20 de ani de la eurovizionu ala,
Cristi, sa crezi ca o persoana se sinucide "de la prea mult bine" e o idiotenie. Sa va permiteti sa judecati un gest atat de personal ca sinuciderea cuiva (caruia nici macar nu ii cunoasteti adevaratele motive) e nesimtire, dar pot sa pun pariu ca nu sesizati asta.
Un artist (unul autentic) percepe lumea intr-un mod diferit de al nostru. Probabil ca multora nu le place ceea ce vad. De asta consuma alcool, se drogheaza sau ajung la gesturi extreme. Cred ca asta vroia sa zica omudindulap cu trairile interioare deosebite.
Kriss_Kringle
14 Dec 2011, 13:15
pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate.
Aceeasi parere o aveam si eu, dar daca stai si te gandesti ca totul e inutil,adica sa privesti lucrurile dintr-un punct de vedere nihilist, o sa realizezi ca e o anumita logica in ceea ce fac.
cristi88
14 Dec 2011, 13:15
Cristi, sa crezi ca o persoana se sinucide "de la prea mult bine" e o idiotenie. Sa va permiteti sa judecati un gest atat de personal ca sinuciderea cuiva (caruia nici macar nu ii cunoasteti adevaratele motive) e nesimtire, dar pot sa pun pariu ca nu sesizati asta.
Un artist (unul autentic) percepe lumea intr-un mod diferit de al nostru. Probabil ca multora nu le place ceea ce vad. De asta consuma alcool, se drogheaza sau ajung la gesturi extreme. Cred ca asta vroia sa zica omudindulap cu trairile interioare deosebite.
Hai ca iti spun eu ce avea ca o tot scuzati atata. Faptu ca baga alcohol in ea la greu si ca avea un pularau mult mai tanar decat ea si faptu ca se imbraca ca o pustoaica de 18 ani cand ea avea aproape 40,fara o familie si o relatie solida, ma indeamna sa cred ca femeia era foarte complexata de varsta si speriata ca nu si-a intemeiat o familie pana acum, ca anii trec si guzganu ala urat de langa ea o poate lasa oricand ptr alta mai tanara. Asa ca proasta a decis sa se scape de ''chinuri'' si de trairile ei de om ''deosebit''
Sanatoasa cred ca era, ciunga nu era, proasta nu, urata nici atat, saraca banuiesc ca nu. Deci dc plm s-a sinucis ?
Da la prea mult bine mah !
pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate.
Aceeasi parere o aveam si eu, dar daca stai si te gandesti ca totul e inutil,adica sa privesti lucrurile dintr-un punct de vedere nihilist, o sa realizezi ca e o anumita logica in ceea ce fac.
trebuie sa te gandesti ca poate in lume , zilnic se sinucid un numar de oameni, si poate fiecare lasa in urma un gol, o drama, pe care familiile lor nu stim cum o suporta.
eu daca as face gestul asta, cred ca parinti mei ar fi darmati total, si cred ca e valabil si la voi. si inca ceva, TOTI repet TOTI avem trairi, ganduri, stres, poate fiecare dintre noi am fost deprimati, suparati, tristi dar iata ca suntem aici pe forum, deci ce sa inteleG? ca am reusit sa trecem peste si sa ne continuam vietile care le avem .
Presedintele
14 Dec 2011, 13:55
mai dai ma in kkt, altii se chinuie sa traiasca si unii se arunca si se otravesc de la prea mult bine. din partea mea sa-i manince viermii
Sa te futa cainii, Cristi. Cand plm o sa+ntelegeti, romani imbecili, ca talentul este ceva la care nu toti au acces? Sleahta de cretini care l+au omorat pe Ceausescu de Craciun, dar vor sa suga pula portocalie pentru doi arginti. Bleah!
danonino
14 Dec 2011, 14:06
Tu te auzi ma ce spui ? Erau artisti cu trairi interioare deosebite de omul ordinar ? Da unu care sta pe patul de spital si baga citostatice in el si se roaga la doamne doamne sa nu moara, ala ce trairi interioare mai are mah ?
Te sinucizi mah, cand iti moara toata familia, cand ramai fara maini si picioare, cand efectiv nu mai ai pentru ce sa traiesti . Dar sa te sinucizi ptr ca ai un dezechilibru hormonal si emotional ca alea 2 maline si madaline proaste, arata cat de prost si egoist e omul in general
Deci, daca un bolnav de cancer in faza terminala se roaga la Dumnezeu ca sa traiasca (de parca Dumnezeu ar fi vreun doctor sau ceva), asta inseamna ca nimeni nu ar trebui sa se sinucida, ca nimeni nu ar trebui sa mai se planga de ceva?
Ai senzatia ca bolnavul de cancer si malina au avut aceeasi parinti? Au avut aceeasi copilarie, adolescenta? Ca au avut aceeasi prieteni? Ca au avut parte de acelasi intamplari?
Cum poti sa pui egal intre ceea ce a trait un om si ceea ce a trait altul? Comunismul si manelismul sunt imbinate, cu precadere in citostaticele tale.
pentru mine, un om care se sinucide, sunt constient ca are o problema, o drama sufleteasca, dar consider ca sinuciderea e un gest de lasitate. orice problema se poate rezolva intr-un fel sau altul, in cat timp nu stiu dar se pot rezolva.
N-am stiut ca e un gest de lasitate. Dar, cumva, e un concurs, care e cel mai curajos din parcare?
Nu cred ca poate fi facuta decat cu o anumita doza de curaj. Totusi, iti iei viata, nu mai traiesti, cazi lat in secunda doi. E simplu de facut, dar nu confunda simplitatea cu lasitatea.
"orice problema se poate rezolva" , aha, daca zice mamaie asta, cum sa nu fie adevarat?!
Sa nu se inteleaga ca incurajez sau denigrez actul sinuciderii.
Hai ca iti spun eu ce avea ca o tot scuzati atata. Faptu ca baga alcohol in ea la greu si ca avea un pularau mult mai tanar decat ea si faptu ca se imbraca ca o pustoaica de 18 ani cand ea avea aproape 40,fara o familie si o relatie solida, ma indeamna sa cred ca femeia era foarte complexata de varsta si speriata ca nu si-a intemeiat o familie pana acum, ca anii trec si guzganu ala urat de langa ea o poate lasa oricand ptr alta mai tanara. Asa ca proasta a decis sa se scape de ''chinuri'' si de trairile ei de om ''deosebit''
Sanatoasa cred ca era, ciunga nu era, proasta nu, urata nici atat, saraca banuiesc ca nu. Deci dc plm s-a sinucis ?
Esti un fin psiholog. Te-ai gandit sa faci o cariera din asta?
Democratia suna destul de binisor si ar fi chiar ok, asta ca nu ar exista atat de multi imbecili cu drept de vot.
trebuie sa te gandesti ca poate in lume , zilnic se sinucid un numar de oameni, si poate fiecare lasa in urma un gol, o drama, pe care familiile lor nu stim cum o suporta.
eu daca as face gestul asta, cred ca parinti mei ar fi darmati total, si cred ca e valabil si la voi. si inca ceva, TOTI repet TOTI avem trairi, ganduri, stres, poate fiecare dintre noi am fost deprimati, suparati, tristi dar iata ca suntem aici pe forum, deci ce sa inteleG? ca am reusit sa trecem peste si sa ne continuam vietile care le avem .
Si sa inteleg ca vrei ca mapamondul sa ne ia pe noi toti, cei de pe forum, drept exemple si modele de urmat?
danonino : am zis ca problemele se pot rezolva, fiind optimist.
si am zis de noi de pe forum, ca exemplu, presupun ca ai inteles la ce m-am referit
nye nye
hai sa fiu ontopic : mie nu imi plac luminitele de anu asta de pe magheru
Presedintele
14 Dec 2011, 14:32
nye nye
hai sa fiu ontopic : mie nu imi plac luminitele de anu asta de pe magheru
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! =))
Da o fuga pana la Cojasca, DB. :D
Presedintele
14 Dec 2011, 14:43
Like'a'told'ya - da o fuga, te pisi pe tine. =))
cristi88
14 Dec 2011, 14:49
Deci, daca un bolnav de cancer in faza terminala se roaga la Dumnezeu ca sa traiasca (de parca Dumnezeu ar fi vreun doctor sau ceva), asta inseamna ca nimeni nu ar trebui sa se sinucida, ca nimeni nu ar trebui sa mai se planga de ceva?
Ai senzatia ca bolnavul de cancer si malina au avut aceeasi parinti? Au avut aceeasi copilarie, adolescenta? Ca au avut aceeasi prieteni? Ca au avut parte de acelasi intamplari?
Cum poti sa pui egal intre ceea ce a trait un om si ceea ce a trait altul? Comunismul si manelismul sunt imbinate, cu precadere in citostaticele tale.
N-am stiut ca e un gest de lasitate. Dar, cumva, e un concurs, care e cel mai curajos din parcare?
Nu cred ca poate fi facuta decat cu o anumita doza de curaj. Totusi, iti iei viata, nu mai traiesti, cazi lat in secunda doi. E simplu de facut, dar nu confunda simplitatea cu lasitatea.
"orice problema se poate rezolva" , aha, daca zice mamaie asta, cum sa nu fie adevarat?!
Sa nu se inteleaga ca incurajez sau denigrez actul sinuciderii.
Esti un fin psiholog. Te-ai gandit sa faci o cariera din asta?
Democratia suna destul de binisor si ar fi chiar ok, asta ca nu ar exista atat de multi imbecili cu drept de vot.
Si sa inteleg ca vrei ca mapamondul sa ne ia pe noi toti, cei de pe forum, drept exemple si modele de urmat?
Ce legatura are comunismul cu manelismul cu citostaticele si sinuciderea asteia ma ?
Nu vezi ca aberezi ?
Astia de suferiti atata de diverse si gasiti motiv de sinucidere in orice rahat '' omg un skittles negru in punga cu bomboane colorate, ma arunc ! '' va invit la mine ca stau la etaju 10.
bai danonino, apuca-te ba te cantat sau alta forma de arta, ca sa ai dreptul moral sa te sinucizi, serios, te sustin !
Federico
14 Dec 2011, 14:55
LOL, asta apropo de superioritatea morala a iubitorilor de javre! :-*
Just trolling.
Like'a'told'ya - da o fuga, te pisi pe tine. =))
au de alea la alimentara satului, instalatie de aia de brad nu? cu La Multi Ani 20112 ?
Presedintele
14 Dec 2011, 15:14
N-au lumina, in primul rand. B-)
si luminitele de la ce plm sunt? de la licurici? aia baga licurici in becuri colorate nu? si le atarna la caminul cultural?
Presedintele
14 Dec 2011, 15:21
Tocmai asta e haios. =))
pfuuuai
si eu ma plangeam ca luminitele de pe magheru sunt urate... cand oamenii aia nu au curent... mai mai ca imi da 1 lacrimoara :( of
Presedintele
14 Dec 2011, 15:27
Pe mine stii ce ma enerveaza tare? Ardelenii care vin plini de basini in "Bucale'. Pe bune, cu ce sunt ei mai tantosi?
te referi la aia care sustin ca ardealul e cel mai frumos si ca cea mai buna lume e in ardeal?am cunoscut si eu cativa
cristi88
14 Dec 2011, 15:42
te referi la aia care sustin ca ardealul e cel mai frumos si ca cea mai buna lume e in ardeal?am cunoscut si eu cativa
frumos este, lumea e un pic mai oky decat in sud-est
cunosc unii care se cred mai romani decat romanii :D dar cunosc si oameni destul de ok
Presedintele
14 Dec 2011, 16:04
pfuuuai
si eu ma plangeam ca luminitele de pe magheru sunt urate... cand oamenii aia nu au curent... mai mai ca imi da 1 lacrimoara :( of
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Macar sa cante asta:
http://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI
ghost90
14 Dec 2011, 16:43
Fara nici un pic de ingamfare sau infatuare,arata-mi oras mai fain decat Brasov sau Sibiu in Romania.
pot zice eu?
Sighisoara :D
chiar Timisoara , si Iasiul e frumos
ghost90
14 Dec 2011, 17:26
@iiii Ma refeream dinafara Transilvaniei :)
da :D
sunt, vrei sa iti zic eu cateva dinafara transilvaniei?
Titu , Filiasi, Chitila , Popesti Leordeni, Urziceni , Targu-Frumos , Pascani. Motru , Caracal , Giurgiu :D
astea sunt capodoperele din valahia :D o parte din ele :D
bremen1980
16 Dec 2011, 10:32
A facut cumva serverul buba in ultimele doua zile ??
buba buba mare buba , gen bubba sparxx
bremen1980
16 Dec 2011, 10:45
Cite suvoaie de inteligenta s-au risipit pentru ca n-a putut posta nimeni doua zile .Cred ca si axa Terrei s-a mai modificat putin de suparare.:))
iegzactamente!
ai vazut ce orase ti-am zis mai sus? orase " frumoase " vetre de cultura si civilizatie din tara romaneasca&moldova
ghost90
16 Dec 2011, 11:38
Unul mai frumos decat altul...Chitila For za win :x
:D chitila deci? buuuuuuuun :D
dar staaaaaai ca stiu si din ardeal cateva bombe :D
otelu rosu, zalau , jibou, sighetu marmatiei :D
ghost90
16 Dec 2011, 11:54
Hai ma ca Sighetu nu-i asa urat.Nici Zalau sau San Francisco cum ii zicem noi pe-aici.Mie Petrosaniul nu-mi place deloc.
nu am fost in Petrosani City pana acum , deci habar nu am :)
aaaa si era sa uit de metropola Ucea :D tin minte ca a oprit trenu cand mergeam spre Sibiu, si nu vedeam gara..
SakuraBlack90
16 Dec 2011, 17:17
Ma enerveaza ingrozitor oamenii !
Multi da' prosti ! cum zicea bunicu'
ghost90
16 Dec 2011, 17:51
Bunicu-tau era Alexandru Lapusneanu?
SakuraBlack90
16 Dec 2011, 19:42
Nu cred ca il citise pe Negruzzi (Prosti, prosti dar multi…) si nici eu la acea vreme .
Oricum acum sunt mai multi cu peste 1 miliard :)
chuckyfan
17 Dec 2011, 07:18
eu cred ca suntem cca 7 miliarde:|
mor frate cand metroul intra in statie , dau sa ma grabesc si in fata mea , se caca pe ea una care nu si-a scos abonamentu din tagartza , si o rog sa imi faca loc sa validez eu primul cardul ca sa intru si nu se da frate din fata mea, si metorul se duce.....
paul_aramis
19 Dec 2011, 16:22
cretinii semidocți (deși înclin să cred că în anumite cazuri, ar trebui eliminată a doua parte a cuvântului) care dau peste câte o știre și se trezesc buricul pământului: ei știe tot.
par de un exemplu: am dat peste unu' care a început cu monarhia salvează România (no offense intended) da' nu-i în stare să spună de ce. el atâta știe, că dacă vine regele, o să facă 12 meleoane de locuri de muncă (c-atâta trebe în România) și o să facă salariu de 4.000 de euro pe lună.
ei bine, musiu a dat peste o știre cum că România are nevoie de avioane de luptă. și-a început ăsta cu de ce să cumpărăm dom'le avioane de la străinezi, că nu e bune do'le că e scumpe și nu e bune pentru pistele noastre din pietris, că n-are dom'le piese de schimb că e scumpe și alea dom'le și nu ni le vinde străinezi ăia că e răi, că mai bine să cumpărăm de alea autohtone dom'le, adicătelea IAR 111 (cică ăsta e cel mai bun avion multirol din lume la ora actuală, atât de bun încât aterizează unde vrea mușchii lui, pe sol sau pe apă) sau IAR 95 sau IAR 101. că e bune dom'le, că s-a dovedit în practică, că ca dovadă Ceaușescu le-a vândut chinezoilor IAR 95 să-și facă flotă...
Pupaila
19 Dec 2011, 16:49
Paul_aramis pana cand nu se va restructura invatamantul romanesc,o sa avem parte de multi bagatori de seama. Ca la noi s-au introdus multe lucruri doar ca le-a placut cum suna unor ministri de care nu prea avem nevoie , iar asa programa scolara a ajuns asa stufoasa incat abia reusesti sa o parcurgi intr-un an scolar.
On-topic :
Ma enerveaza profa mea de istorie care imi preda de pe niste foi,iar la tese facem autodictare(ne pune sa invatam pe de rost ) dandu-ne lectia intreaga de scris.Plus ca la examenele pe care le dau Profi am inteles ca a luat 3 si ceva. Ce dracu sa invat de la aceasta persoana ? X( X( X( X( X(
bremen1980
19 Dec 2011, 18:54
Ascult acum pe radio guerrilla o emisiune in care este invitata Ada Milea .Mi-am dat seama ca n-o mai suport desi in urma cu ceva ani ma dadeam in vint dupa muzica ei .:-O
Presedintele
19 Dec 2011, 19:23
... (no offense intended)...
None taken. ;)
Dar categoria respectiva este prezenta si printre republicani, sau mai ales printre republicani!
Oricum, nu asta e important, ci ar fi interesant un link, sa ne dam seama cum a ajuns individul la concluzia ca astfel salveaza monarhia Romania si cam care ar fi pasi pentru a se infaptui dezideratul sau.
paul_aramis
19 Dec 2011, 19:49
păi aia e, că n-are nici un argument... doar că dacă vine regele se schimbă tot. așa ca prin minune, nu or să mai fie politicieni corupți, șomaj, sărăcie, România o să fie fruntea...
deci...
ma enerveaza ingrozitor, ma macina chiar urmatorul aspect : cand NU am bani pe cardul RATB, se urca control si nu stiu cum sa ma fofilez si sa zbor din tramvai sau din autobuz, si cand AM si validez corespunzator cardul , precum un om civilizat, NU se urca control, si cand cobor am impresia ca am validat degeaba si uite asa, 1.30 ron zboara free, precum un pescarus in vama veche
aniela07
22 Dec 2011, 07:45
eu nu validez decat pe noctiliene, nu de alta, dar sigur sunt abtziguita si nu reusesc sa urmaresc controlorii.
si validez numai iarna (ca nu stiu de ce toti se-mbraca dom'le in negru iarna, de nu mai stii care are potential de controlor...). asa ca imi pastrez vara buget de RATB pentru iarna.
iar daca ma prinde, zic ca am dat cu cardul si ca ala a tipat la mine, ca s-au uitat aia din autobuz urat ca urla validatorul si mi-a fost rusine sa mai validez inca o data, ca daca zbiara iar? :"> si daca ii mai scot si buletinul de Iasi, stie deja ca e inutil sa-mi mai dea vreo amenda, asa ca-mi valideaza o calatorie si ma lasa in pace.
dar trebuie sa vin cu o strategie pentru cand o sa-mi expire pasaportul si-mi fac buletin de Bucuresti... ma gandesc sa-mi exersez tehnicile de dat o spaga mica.
dar este intr-adevar o lista destul de lunga cu legi ale lui Murphy pentru transportul in comun...
aniela fi atenta la faza asta...
acum cateva zile , beau ceva prin vatra , si ma intrep in fata la hanu lu manuq, sa iau N120 , si stau cam 10 minute si vineeeeee. si controlorii erau in masina, cu gecutele pe ei, discutand... si nu am vrut sa mai stau inca 1 h, si am zis sa imi incerc norocul... ma urc!
pleaca mertanu... nu ajungem pana la calea victoriei, tot pe garla eram, cand vin la mine... hopaaaa si le zic simpatic ca am o mica problema... se uita la mine, si imi zice : "lasa-ma sa ghicesc, nu ai bani pe card" si eu ii zic sincer cu un zambet de bautura pe fata : " am doar 0.9 ron " , nu ma crede, ii dau, vede! rade, si se ajeaza aman2 langa mine si imi zice unu : "si sa intelegem ca nici nu ai ceva bani la tine nu? " , evident ca nu aveam, dar tinand cont ca numai eu si cu inca o persoana eram in masina... am inceput sa zicem bancuri politice, am ras pana la mine in drumu taberei, de nu imi venea sa mai cobor din masina... au fost caterinca oamenii, mi-au urat sarbatori fericite, am dat noroc etc...
sa vezi domle ca mai sunt oameni care au caracter
Kriss_Kringle
22 Dec 2011, 13:10
Asta deja mi-o imaginez ca scena dintr-o comedie romaneasca=))
Sa spui bancuri cu controlorii e deja vis.La noi sunt numai foci din alea sumo angajate pe postul de controlori si ca sa nu ai scapare te incoltesc amandoua.Trebuie sa fii mai unsuros ca un porc ca sa poti sa te strecori printre ele,ca sa nu mai zic ca au o foame de bani daca te prind fara bilet,zici ca sunt lihnite si asteapta friptura la restaurant dar nu mai vine.
perfecta dreptate, si aici exista astfel de modele de controlori, dar tinand cont ca erau pe deastea de noapte... am avut noroc...
si ce e cel mai ciudat? pana la mine autobuzu a oprit doar la AFI, sa coboare cealalta persoana in rest glont.
Cei care fumează în tren. Sunt nefumătoare și nu voi înțelege nevoia omului de a fuma, prin urmare îi detest din tot sufletul pe cei care afumă un tren întreg (mai era și gen săgeată) cu otrava lor, plus că un nene era rupt de beat. Oare de ce n-am văzut niciodată un controlor care să se sesizeze și să dea o amendă?
vave draga, eu am fost la un pas de amenda ca fumam langa baie, si a venit politia TF, si mi-au facut observatie....
Dar nu te-a amendat... observația respectivă nu cred că te-a deranjat în vreun fel.
pai stinsesem tigara cand i-am vazut dar mirosea a fum, si eu ii zic ca nu eu... si ma miroase si ma intreaba : "ai impresia ca sunt prost? " si raspunsul meu : " doamne fereste, cer scuze " si defapt gandeam : "logic ca esti prost, ce intrebare mai e si asta ? "
Deci cum spuneam.. mă enervează astfel de persoane.
Eu de la faza aia , nu am mai fumat in tren, si asta era cam atunci cand s-a dat legea referitoare la fumatul in tren. Dar ala care fuma, fuma in tren sau pe la baie? fuma in salon sau in compartiment?
Erau o grămadă care se pregătiseră cu țigările neaprinse la ușă pentru că urma ca trenul să staționeze un pic mai mult... și apare unul rupt de beat cu țigara aprinsă că doar de' dacă e beat e amuzant și nu știe ce face. X(
damn life, inteleg.
ca sa fiu ontopic : urasc si detest vremea de afara. In bucuresti ninge si acum parca ploua :((
bremen1980
22 Dec 2011, 19:11
Trec in seara asta prin Kaufland si dau peste oameni scapati de la balamuc . Un mos de 70 si ceva de ani o facea in toate felurile pe baba lui care nu vedea plicurile cu ceai de coada soricelului : ''Mai sus fă /Doamne ce proastă esti ! In dreapta sus femeie timpită '' .Un alt mosneag era in pragul infarctului pentru ca nu gasea ':Unde pi..a m . au pus astia sardinele ?? " Un alt nene il indemna sa intrebe la casa . Nadusit sardinistul nostru se smiorcaia ca :'' Astea nu vor sa-ti spuna .Anume fac asta ,sa nu cumpere oamenii ce au nevoie '' Totul conspiratia impotriva stomacului si a nasului sau inrosit de ciuda .
aniela07
23 Dec 2011, 16:54
Romanii innebunesc in supermarket-uri cand vin sarbatorile. Nu stiu de ce capiaza in halul asta. La Carefura-ul de langa mine (unde de obicei bate vantul ca e cumva intr-o zona nelocuita si unde lumea nu prea ajunge) azi erau cozi desi aveau aia deschise vreo 20 de case, tanti din fata mea a facut cumparaturi in valoare de 7 milioane (desi nu am vazut nici un aliment care sa-ti asigure supravietuirea peste week-end decat tone de ciocolata), se plangea ca nu ii mai incap toate alea in carucior (cum naiba o fi ajuns cu ele la casa, nu stiu). Pe tipul din spate (care m-a lasat si sa intru inaintea lui ca nu aveam decat 3 globuri si 2 paini) l-am inteles: avea vreo 12 baxuri de bere si vreo 2 de apa minerala (+maruntisuri de genul lapte, cereale, oua etc.). Nu mai erau plase din alea de rafie eco in tot Carrefour-ul, rafturile se goleau in stil Matrix, cum te intorceai cum era o realitate complet diferita de ce era inainte (in general o realitate mai goala). Am vazut o tanti care si-a luat 3 cosuri impletite mari pentru ca erau 3 la pret de 2. Ce Doamne iarta-ma o fi facand cu ele nu stiu, poate le vindea la iesire la suprapret celor care aflau ca nu mai sunt plase carrefour, eu stiu... Iar la intoarcere la Real era plina trecerea de pietoni cu oameni carand plasme spre statia de autobuz. o fi avand aia cine stie ce reducere la televizoare...
Kriss_Kringle
23 Dec 2011, 17:37
Eu m-am intors mai devreme de la Carrefour cu un prieten,langa care doar ce s-a deschis Selgros si s-au modificat drumurile pe acolo,ne simteam ca intr-un labirint de soareci la cate curbe si intorsaturi au facut...doar in Romania vezi asa ceva.Dupa ce-am iesit din Carrefour am intrat la Selgros ca trebuia sa platesc ceva la Raiffeisen,care doar ce-si mutase sediul acolo.Am intrat in banca,am platit si cand sa iesim ne zice tanti aia ca trebuie sa iesim prin magazin.Am intrat pe acolo ca sa ocolim aiurea in tramvai.Cum pi..a ma-sii sa intri in banca si sa iesi prin magazin?Astia constientizeaza cat de mult aduc cu Stan si Bran?Si nici macar n-o fac in gluma,asta-i beleaua.
aniela07
24 Dec 2011, 06:39
:)) asta e tare! e ca la aia din parcurile de distractii de te obliga sa iesi prin magazinul de souvenir-uri. cum sa iesi din banca in supermarket!!! =)) si daca tocmai ce ti-ai platit rata, ce sa mai iesi in supermarket...si cum sa nu te lase sa iesi pe unde ai intrat? X( asta e de consemnat. :))
Kriss_Kringle
24 Dec 2011, 12:32
Deci ma simteam ca la camera ascunsa.Daca o sa mai trec vreodata pe acolo, chiar o sa intreb de ce trebuie sa ies prin magazin si ii iau putin la perpulis.Proiectantii lu' peste prajit,cred ca-s lobotomizati.:))
bremen1980
28 Dec 2011, 10:56
Am citit despre noulproiect marca LvT . Intitulat ''Nimfomana '' are drept subiect o femeie care-si descopera propria sexualitate .Femeia este nimeni alta decit Charlotte Gainsbourg ,o actrita pe care nu pot s-o sufar .Sa descoper ca si femeia asta are nevoi sexuale ( si ca o sa le expuna in noul film ) este o lovitura pentru mine :-& si mi-a stricat tot cheful de sarbatori .
Federico
28 Dec 2011, 15:53
Pai, n-ai vazut-o deja in Antichrist. Cu mult mai "urat" (mie-mi place de ea) ca acolo nu poa' sa faca.
Intre timp, reflecteaza la faptul ca nici Kathy Bates nu e crutata de Mama Natura, si-o sa-ti treaca. >:)
bremen1980
28 Dec 2011, 18:15
Pai, n-ai vazut-o deja in Antichrist. Cu mult mai "urat" (mie-mi place de ea) ca acolo nu poa' sa faca.
Intre timp, reflecteaza la faptul ca nici Kathy Bates nu e crutata de Mama Natura, si-o sa-ti treaca. >:)
Nu ma enerveaza uratenia ei .Nici Kati Outinen nu rupe usile la concursurile de miss dar este interesanta .C.G. pare trezita din betie si pusa sa joace in filme. Chestie de gust .
anaemona
28 Dec 2011, 18:50
A inceput sa ma enerveze baiatul asta, Gosling. Un pas nu mai poti face fara sa-ti apara-n fata. Da nu cred sa dureze, cred ca e artificiu din ala cu ardere rapida. Pentru ca mi-e lene sa ma mut pe alt topic zic aici. Am revazut aseara primul Godfather - ou sont les neiges d'antan? Alta viata, alti actori, alte filme.
Ba din contra, e unul din cei mai talentati actori ai generatiei sale si, spre deosebire de majoritatea actorilor, si-a ales extrem de bine rolurile de mult timp. Consistenta asta a lui de minim 5 ani deja e de ajuns sa demonstreze faptul ca nu e "artificiu din ala cu ardere rapida", ci tocmai opusul, foarte probabil un actor cu o cariera din cele mai mari. Cati actori la varsta lui se pot mandri cu atatea roluri bune? Si asta fara sa se prostitueze. Uita-te la rolurile sale si ai sa vezi ca in afara de vreo 2-3 titluri majoritatea sunt tipul de filme micute, dar in care joaca personaje diferite si interesante, iar un lucru si mai important pentru varsta sa e faptul ca joaca mai tot timpul rolul principal si cara filmul in spate. Sincer, afirmatia ta mi se pare una din cele mai putin fondate pe care le-am auzit in ultima perioada. Dupa cariera lui de pana acum un DiCaprio ar trebui sa-si scoata palaria in fata lui Gosling.
PS: Si eu am revazut Nasul 1 & 2 zilele trecute :D
anaemona
28 Dec 2011, 21:26
Liviu, acum citeva luni am zis ca e simpatic tipul. Inca il gasesc cute dar ma si agaseaza in acelasi timp. A avut un rol bun in Ides of March dar in Drive l-a tinul in spate imaginea pentru ca si-a pastrat zimbetul ala in coltul gurii, la fel ca in Lars aproape pe tot parcursul filmului. Pentru generatia lui o fi un actor bun, dar nu poate sta alaturi de actori superbuni din alte generatii, cum s-ar de inteles dupa numarul distribuirilor. Nu este un vulcan pe ecran si cind zic asta nu ma refer la temperamentul rolurilor lui ci pus si simplu ca n-am vazut o metamorfozare in care sa zic Wow! Poate sint eu putin invechita :)
Federico
28 Dec 2011, 21:46
A inceput sa ma enerveze baiatul asta, Gosling. Un pas nu mai poti face fara sa-ti apara-n fata. Da nu cred sa dureze, cred ca e artificiu din ala cu ardere rapida. .
http://i.imgur.com/Ix0DN.png
anaemona
28 Dec 2011, 21:58
Actually, yes :D
Kriss_Kringle
28 Dec 2011, 22:17
Anaemona,uita-te la The Believer,sa vezi acolo metamorfozare la Gosling.:D
Probabil a inceput sa te enerveze pentru ca a avut 3 filme destul de bine cotate pe anul asta si toata lumea il pomeneste si-n stanga si-n dreapta,cam in genul Iphone-ului,mai toti au ajuns sa aiba unu,chiar si oierii,drept urmare nu-l mai judeci bazat pe performanta ci pe faptul ca-l vezi la orice muritor de foame.:))
Ce chestie, eu tocmai am terminat de vazut The Believer acum 5 minute :P Intr-adevar, inca un rol foarte bun si destul de diferit de celelalte ale sale. E clar ca nu e doar un one trick poney ca multi altii, ca unii chiar mai apreciati decat el. Ana, ti se pare tie ca nu se compara cu cei din alte generatii, dar cred ca la varsta lui acei actori de care vorbesti tu nici macar nu erau cunoscuti. Gosling urmeaza sa joace in alt film de Refn, in unul de Malick si inca unul al lui Cianfrance (cel cu Blue Valantine). Clar inca nu e aproape de a se stinge, eu as zice ca abia incepe in conditiile in care deja a avut roluri foarte bune in The Believer, Lars and the real girl, Drive, The Ides of March si, dupa parerea mea, doua roluri si mai bune in Half Nelson si Blue Valentine. Cel mai important e ca, spre deosebire de multi altii, nu a ales roluri usurele odata ce s-a vazut ceva mai apreciat (n-as zice ca rolul din Crazy, stupid, love e unul de prostitutie). In fine, e tanar, e talentat, acum sa vedem pana unde poate sa ajunga...
Kriss_Kringle
28 Dec 2011, 22:46
Pentru mine nici nu s-a pus vreodata problema ca ar fi vreun one trick pony pentru ca a avut roluri diversificate de-a lungul carierei,nu e ca un Michael Cera(probabil nu cel mai bun exemplu) care joaca la fel in fiecare film si care a si recunoscut ca nu-i un actor grozav si ca e un one trick pony.
Inca un lucru amuzant care l-am vazut acum e ca in urmatorul film al lui Cianfrance,numit The Place Beyond the Pines,Gosling va juca din nou un cascador,insa unul motociclist.:))
Daca am ceva sa-i reprosez lui Gosling,probabil ca ar fi privirea aia de miel care uneori ar trebui s-o evite in anumite roluri.
anaemona
29 Dec 2011, 00:26
Liviu, nu ma gindeam la jumate de an cind ziceam de ardere rapida, ii dau 5 ani, maxim 10 :) si vorba lui K-K sa mai schimbe privirea aia si zimbetul adaug eu, daca vrea sa stea in business. :)) Nu cred ca rezist sa vad inca un film cu el in viitorul apropiat, orice exagerare strica.
Kriss_Kringle
29 Dec 2011, 00:39
Inseamna ca vei fi dezamagita ca are programate inca 3 filme pentru 2012.Le vezi si tu prin 2013 dupa ce faci o detoxifiere de Gosling.:P
bremen1980
03 Jan 2012, 18:15
Inceputul de an vine cu un reviriment neasteptat :dragostea :-O .Inca mai exista si in numele ei sunt macelariti socri ,copii ,amanti .Totul se termina cu o fulminanta sinucidere .
Baietii astia nu au aflat ca in ultimele decenii sexul a cam batut la scor dragostea 6-0 ,6-0 . Mai incearca inutil sa se agate de acest mit perimat : amorul . Tovarasi cu ajutorul neurostiintelor sa scapam definitiv de aceasta minciuna .Traiasca suptstantele care se zbenguiesc prin corpusoarele noaste . Vor urma alte mituri de demontat : orgasmul ,Mos Craciun si incalzirea globala .Succesuri .:))
paul_aramis
04 Jan 2012, 08:47
Cred ca cel care aproba pozele si-a luat vacanta prelungita , a taiat porcu ( cam cum imi taie mie pozele) , a petrecut de craciun , si de revelion , acum lasa-l si tu sa se trezeasca , poate anul asta revine cu sentimente mai bune , doar se apropie sfarsitul lumii , poate e si el putin mai ingaduitor cu noi muritorii de rand ,(pentru iertarea pacatelor lui) zic de rand pt ca sunt si unii carora le aproba 7000 de poze pe saptamana ( nici nu e timp fizic sa scoti atatea poze intr-o saptamana )
cât de idioți pot să fie unii! pe ei îi doare-n ... de poze și puncte.
http://www.cinemagia.ro/forum/showpost.php?p=1585740&postcount=1
cretini!
LE: Gloria, puteți să mă suspendați, în cazul de față chiar nu-mi pasă!
ce aude mandea la radio :
cica magistratii l-au eliberat din detentie pe nenorocitu ala de a dat cu masina pe calea floreasca intr-un taxi, si a omorat pasagera si taximetristu , care a fugit si de politie , care a refuzat sa dea sange sau sa sufle in fiola.
ma enerveaza beizadelele astea care nu mai tin cont de nimic, care comit nenorociri, si care scapa basma curata, cu ajutorul parintilor influenti.
justitia nu se aplica pt toti in tara asta de rahat. X(
Presedintele
05 Jan 2012, 15:31
Asta imi aduce aminte de nenorocitul ala care i-a ucis pe Cristi si Andrei. X(
da ma, dar ala era american... ala a plecat in state, i-au fost retrase gradele din armata, facut doar soldat si a luat ceva ani cu suspendare.
idem cazu teo peter
ma enerveaza ingrozitor multe chestii,dar, de obicei, nu-mi vars nervii aici, insa, de data asta, mi-a pus capac, prostia acelora care organizeaza si naivitatea altora care cred ca Boboteaza este o "minune divina" . suntem in anul 2012 si daca asistam inca, la asemenea spectacole grotesti este pentru ca inca suferim la capitolul educatie. rau, de tot. nu pot intelege cum, unii oameni au impresia ca daca apa de la robinet este"descantata" de "slujitorul domnului" are vreun efect miraculos in afara de faptul ca te poti alege cu niscaiva paraziti intestinali in plus.apoi, nu-mi vine a crede, cata propaganda politica se face in jurul acestui eveniment. mai are putin si devine sarbatoare nationala.
bremen1980
06 Jan 2012, 18:00
Rvn te oftici ca n-ai prin crucea ?????:))
anaemona
06 Jan 2012, 22:44
Ma enerveaza ingrozitor ca am descoperit reteta aia de biscuiti X( am devenit dependenta de porcariile astea si mi-e frica sa ma urc pe cintar sa vad daca doar ma simt mai grasa sau chiar sint. =))
bremen, pentru ca te-am prins aici, stii ca acum mai bine de jumate de an vorbeam de un film rusesc, The white sun of the desert, pe care l-am ghicit eu fara sa-l vad :) si-am zis ca o sa-l vad. Ei bine l-am vazut nu de mult si vreau sa spun ca mi-a fost teama ca e cu ceva razboi, pentru ca eu trebuie sa ma pregatesc serios inainte de a vedea un film de genul asta :)) glumesc si nu, oricum m-am distrat pe cinste, e delicios filmul, dac-as putea sa-l schimb pe biscuiti ar fi bine, eh, asta e, mersi :)
De fapt filmul mi-a venit in minte citind ultima confesiune a lui IMM, cind am citit de celelalte fete mi-a venit in minte haremul din film :)
tu ai impresia ca eu fac baie intr-o apa jegoasa si rece doar pentru o amarata de cruce?
si...nu stiu, n-am vazut niciodata o femeie aruncandu-se in apa...o fi vorba de curaj masculin extrem, sau de lasitate feminina fitoasa?
anaemona
06 Jan 2012, 23:12
Ei, fiecare din noi trebuie sa ne ducem crucea noastra, ce nevoie avem de alta. Eu stiam ca doar barbatii se pot arunca in apa, femeile n-au voie nici in spatele altarului.
Kriss_Kringle
06 Jan 2012, 23:25
tu ai impresia ca eu fac baie intr-o apa jegoasa si rece doar pentru o amarata de cruce?
si...nu stiu, n-am vazut niciodata o femeie aruncandu-se in apa...o fi vorba de curaj masculin extrem, sau de lasitate feminina fitoasa?
Sau au realizat ca n-are nici o logica sa te arunci in apa inghetata dupa o cruce.Astea-s deja prostii batranesti.Mie mi-a murit o ruda alaltaieri si raman surprins de cate obiceiuri tampite trebuie "respectate" ca sa poti intr-un final sa ingropi mortul.Ca sa nu mai zic de mafia de la casele mortuare care-s una langa alta si bag mana-n foc ca toate au acelasi patron.Suntem in secolul XXI dar nu prea se cunoaste in Romania ca inca mai credem in basme.
femeile n-au voie nici in spatele altarului.
ha ha ha
zau? dar in fata altarului,au?
cate interdictii au avut femeile de-a lungul timpului si cate mai persista si azi! si asta numai din cauza unor conceptii religioase absurde.
cred ca e timpul sa renuntam la perpetuarea acestor obiceiuri. sunt de-a dreptul penibile.
anaemona
06 Jan 2012, 23:30
Mie imi sint absolut indiferente obiceiurile astea, ma si mir ca-mi amintesc de ele.
Mie imi sint absolut indiferente obiceiurile astea, ma si mir ca-mi amintesc de ele.
normal. doar traiesti intr-o tara civilizata!
apropos, mi-am adus aminte in secunda asta de filmul lui Egoyan!
pai, cumva, ne intoarcem tot timpul la origini. nu putem sa traim in prezent, fara sa ne autotorturam, amintindu-ne trecutul si obiceiurile stramosesti. cu cat fanatismul este mai mare, cu atat ne adaptam mai greu pe unde pribegim. norocul nostru, al romanilor, ca nu suferim prea mult dupa blazon. ce ti-e si cu patriotismul asta! se modeleaza din mers.
anaemona
06 Jan 2012, 23:56
Discutind strict de perioada actuala, eu cred ca doar plecind din Romania desoperi ce inseamna patriotismul. In rest n-am prea inteles ce-i cu blazonul si patriotismul. Din punctul meu de vedere pastrarea obiceiurilor nu inseamna patriotism. Oricum, mascarade religioase sint peste tot in lume.
unleasheD
07 Jan 2012, 00:07
ha ha ha
zau? dar in fata altarului,au?
cate interdictii au avut femeile de-a lungul timpului si cate mai persista si azi! si asta numai din cauza unor conceptii religioase absurde.
cred ca e timpul sa renuntam la perpetuarea acestor obiceiuri. sunt de-a dreptul penibile.
1)in prezent lupta de emancipare a femeii e un mit pentru ca femeia e ..libera.
Exemplu dau la nivelul unde orice barbat ar fi invidios : Margaret Thatcher a.k.a "Doamna de Fier"
2)conceptiile religioase exista pentru ca omenirea are nevoie de ceva in care sa creada ! Ca unii si-au dat seama ca e o mare cacealma... treaba lor dar nimeni nu e mai presus de lege.
3)perpetuam ... ce?! sa iti bati femeia cand esti beat sau cand ti se scoala tie ? sa o insulti cand ai chef ? sa o pui sa faca lucruri injositoare? Omule.... ala e caracterul barbatului prost si incult NU O INFERIORITATE A FEMEII ! Femeia e perfect libera sa faca ce vrea , ca nu beneficiaza de acces la nivel de conducere in armata asta e partea a doua ; in afara de Ioana D'arc nu prea am auzit de femei razboinice...aaa si Xena ! Nu armata conduce lumea , ci politica din spatele ei (la care participa si femeia ca asa e normal)
Daca tu inca mai crezi in prostiile pe care le-ai scris tu mai sus atunci chiar exista o problema. Nu sunt eu trecut prin viata , nu am masini scumpe sau vile sau ce mama drq mai conteaza astazi dar stiu ca ai mei m-au invatat sa tratez femeia ca pe egalul meu ! Aici recomand opera lui Victor Hugo "Barbatul si Femeia".
Omul pune in practica la maturitate ce a fost invatat si a vrut sa faca in copilarie. Crezi ca femeia e inca asuprita ? Asta doar pentru ca tu ai fost invatat sa crezi asta si asta vei vrea sa faci !
Iubiti-va mult (M. Radu) :))
danonino
07 Jan 2012, 14:57
2)conceptiile religioase exista pentru ca omenirea are nevoie de ceva in care sa creada ! Ca unii si-au dat seama ca e o mare cacealma... treaba lor dar nimeni nu e mai presus de lege.
Pentru tine, religia este o lege.
Femeia e perfect libera sa faca ce vrea , ca nu beneficiaza de acces la nivel de conducere in armata asta e partea a doua ; in afara de Ioana D'arc nu prea am auzit de femei razboinice...aaa si Xena ! Nu armata conduce lumea , ci politica din spatele ei (la care participa si femeia ca asa e normal)
Perfect libera, huh?
bremen1980
07 Jan 2012, 15:14
Malraux avea dreptate cu secolul religios .Omul este o fiinta care nu poate trai fara religie .S-a inchinat de-a lungul istoriei fenomenelor naturii ,zeilor ,lui Dumnezeu ,dracilor ,ingerilor ,spiritelor . Pe urma a ''evoluat '' si a inceput sa adore :neamul ,poporul ,statul .A mai urcat inca o treapta si a facut cruci in fata stiintei ,libertatii ,muncii ,banilor ,prosperitatii . Inca o cadelnita de tamaie pentru : televiziune ,masina ,mall ,casa ,internet . Astazi s-a cam plictisit si si-a bagat picoarele in totii idolii facindu-si icoana din el insusi .Poftiti cu idolul la liposuctie dragi pravoslavnici si nu minjiti icoanele cu ruj ca blestem de ''va ia dracii pa toti '' >:)
unleasheD
07 Jan 2012, 21:53
Pentru tine, religia este o lege.
1)Pentru mine nu exista religie pentru ca eu sunt un tip realist care cere dovezi pentru a crede ceva.
Sunt crestin ortodox pentru ca ai mei m-au botezat cand inca eu nu cugetam. Nimeni nu m-a intrebat daca vreau sau nu ! Democratie huh ?
2)Daca ai fi studiat Dreptul ai fi observat ca , cutumele sunt legi nescrise cu care statul "doesn't fu*k with" pentru ca ar produce revolte . Intreaba-te de ce Romania este "un stat NASCUT crestin" si apoi raspunde-ti de ce "religia este lege" , din moment ce statul Romania se declara a fi crestin-ortodox ...
Patriarhia Romana este scutita de taxe si impozite ! si mai e si corupta pe deasupra deci inca un motiv sa te intrebi ...what the hell is wrong ?
Perfect libera, huh?
John Stuart Mill - Despre Libertate ; vei gasii in aceasta opera toate argumentele care sa iti arate ca femeia este LIBERA .
Tu nici macar nu sti ce e inseamna conceptul de libertate. Poate vrei sa spui "neprofesionalism/inegalitate" ?
Eu nu am spus ca femeia este egala sau nu barbatului (am spus ca eu o consider egala mea , nu ca asa e pe mapamond). Eu am spus ca e libera sa faca ce vrea , ca nu poate reusi in anumite situati din cauza lipsei de profesionalism de care dau dovada anumiti "sefi" si ca nu vor sa ii acorde o sansa de a arata ce poate... e doar o urmare a faptului ca unii barbati sunt misogini !
Speram sa iti dai seama dar eu nu am dat citate din mari filosofi ai lumii sau personalitati influente ale vietii mondene. Eu am argumentat prin cunostintele mele legate de Drept , Filosofie si Stiinte Politice relatia femeie-barbat si om-religie. Pe scurt, e o parere personala si nu trebuie sa imi impartasesti acelasi sentiment in legatura cu ce am scris. Respect opinia ta pentru ca asa e in practica in momentul de fata. Eu cred si pun in practica opusul , eu stimulez colaborarea profesionala la nivel de conducere dintre un barbat si o femeie pentru ca nu vad de ce o femeie nu ar trebuii sa participe la nivel de conducere. In afara de armata (in materie de luat decizii ce vor sacrifica un regiment intreg pentru a salva un oras) femeia , consider eu , este la fel de capabila in a lua decizii cum este si un barbat. Punct
Si inca ceva. Asta e un exemplu pe care profesorul de Filosofie mi l-a oferit in primul an de facultate legat de subiectul "feministe convinse". "Daca esti intr-un mijloc de transport in comun , tramvai sa zicem . Tu stai pe un scaun care nu e marcat "rezervat" , in picioare langa tine este o femeie la vreo 40-50 de ani care vine de la serviciu cu o geanta destul de grea in mana , ce vei face ? Vei vrea sa ii cedezi locul si ea iti va spune "Nesimtitule , crezi ca am nevoie de ajutorul tau?" sau nu il vei ceda si iti va spune "Nesimtitule , nu ma lasi sa stau pe scaun desi ma vezi ca sunt obosita de la serviciu?!". No offence ladies , e doar un exemplu , ipotetic :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.