View Full Version : cum se numeste filmul ?
ady_crys
07 Mar 2009, 20:07
poate sa-mi spuna si mie unde pot gasi filmul, , LILLIE - 1978,
marcusARCUS
08 Mar 2009, 20:47
The Hunt For Red October?CU Sean Connery
spartacus
20 Mar 2009, 11:18
Caut un film realizat prin anii '80, traducerea de la noi avea in titlu ceva ce continea si expresia "...cei (-lor) sapte magnifici" sau cam asa ceva... Anyway, actiunea are loc la momentul realizarii filmului, filmul e american (nu e western-ul acela arhicunoscut!) si se referea la 7 tipi, vechi amici, care sunt nevoiti sa refaca echipa pt nu mai tin minte ce chestie, o misiune oricum. Punctul culminant al filmului are loc pe un yacht, unde echipa noastra se bate cu tipii rai si inving, dar unii dintre good-guys sunt raniti grav sau mor. Erau si actori arhicunoscuti in filme de actiune printre ei la acea vreme, dar nu mai tin minte niciunul (nu mai stiu dak era Charles Bronson, Ryan O'Neil sau altul). Are cineva vreo idee?......:confused:
Pitbull
20 Mar 2009, 11:37
"Cei sapte fantastici"
http://www.imdb.com/title/tt0079960/
ady_crys
14 Apr 2009, 16:40
.. caut un film pe care lam vazut pe caseta video ,si se numea atunci - combustie spontana - ,este vorba despre un cuplu de tineri care sunt bagati intrun buncar antinuclear [ ce mai mia duc aminte] si rezista la un experiment nuclear , dupa care dupa un timp se aprind si mor ,dar bebelusul lor scapa ,asta se intampla imediat dupa al 2 razboi mondial .atat imi aduc aminte
halebardul
14 Apr 2009, 16:47
e de-ajuns.
Pitbull
14 Apr 2009, 18:24
[ ce mai mia duc aminte]
Se zice "viaduct".
(Dacä scriai "ce mai mae duc", ar fi fost "apeduct")
Pai daca traduci ce ai zis tu acolo in engleza ... si scrii pe imdb .. ai sa gasesti filmul pe care il cauti.
SIMPLE AS 1,2,3 :)
bndragos
29 Apr 2009, 16:52
L-am vazut acum vreo 5 ani pe TVR 1 si era vorba despre un sot foarte gelos care banuia ca sotia lui il inseala si pentru a o testa a pus un muncitor tanar sa se dea la ea. Aceasta prima data l-a refuzat insa cand a aflat ca sotul ei a pus planul la cale a inceput sa se culce cu tanarul stiind ca prin casa sunt ascunse camere de filmat...
Deci filmul era cva despre un experiment ... nush daca era actiunea after WW2 copilul creste si la vreo 20 de ani incepe sa ii iasa flacari din mina si sa se inroseasca pielea pe el - ca si cum ardea sub carne si unii de la experiment incep sa il urmareasca - el disparuse cind parintii ii murisera si experimentul trebuia continuat pe el ... cam atit imi amintesc ... ce mai stiu este ca se bazeaza pe CEVA REAL ... Bafta ... poate ai noroc ...
Aaaa ... sint TREEAZ B-)
marcusARCUS
04 May 2009, 12:24
Deci filmul era cva despre un experiment ... nush daca era actiunea after WW2 copilul creste si la vreo 20 de ani incepe sa ii iasa flacari din mina si sa se inroseasca pielea pe el - ca si cum ardea sub carne si unii de la experiment incep sa il urmareasca - el disparuse cind parintii ii murisera si experimentul trebuia continuat pe el ... cam atit imi amintesc ... ce mai stiu este ca se bazeaza pe CEVA REAL ... Bafta ... poate ai noroc ...
Aaaa ... sint TREEAZ B-)
Suna a Hellboy da nu poate fi
ady_crys
05 May 2009, 12:44
Aaaa ... sint TREEAZ B-)
cred ca filmul se numea -combustie spontana- asa era pe caseta video
ady_crys
05 May 2009, 12:46
Aaaa ... sint TREEAZ B-)
combustie spontana ,dar nustiu denumirea reala a filmului
caut si eu un film pe care l-am vazut in urma cu ceva ani...stiu ca este din anii 80, chiar 85 daca nu ma insel, este o comedie despre doi tineri prieteni care pleaca intr-o vacanta in hawaii sau pe o alta insula unde distractia e in toi, actiunea se petrece vara, iar punctul culminant il constituie aparitia unui...mort! Ei bine, cei doi tineri ascund mortul , luandu-l cu ei peste tot, punandu-i ochelari de soare si plimbandu-l prin intreaga statiune. Este o comedie de 5 stele, dar din pacate am uitat cum se numeste. Raman recunoscator daca ma puteti ajuta! :)
Cred ca-i asta:
http://www.imdb.com/title/tt0098627/
Dragomara
12 May 2009, 11:08
tb să recunoaştem că numărul de stele şi l-a amintit corect! =))
nu cred că în Hawaii e vreodată iarnă, sau cel puţin nu una cu temepraturi sub 20 de grade Celsius. ;)
Cred ca-i asta:
http://www.imdb.com/title/tt0098627/
Asta e! Multumesc mult! :-*
blondu88
20 May 2009, 20:00
l-am urmarit pe un cd in urma cu ceva timp ... e un film SF si era vorba de o nava care ajunge pe o planeta unde descopera ca nu era niciodata intuneric...deoarece avea 3 sori...afla acolo ca pe sub pamant traiau niste creaturi care ieseau numai noaptea ... iar peste ceva timp cei 3 sori se suprapun si se face ecplipsa....ies acele creaturi la suprafata si distrug aproape tot...cam asa e ideea filmului...dar nu imi pot aminti cum se numeste filmul....e super si as vrea sa il revad....v-as fi recunoscator daca mi-ati putea da un raspuns pe mail(yo_blondu_the_best@yahoo.com) sau pe forum ... va multumesc....
Pitch black
http://www.imdb.com/title/tt0134847/
Cred ca sunt 8 ani de cand am vazut prima data acest film. Este vorba de un copil care are sida. a un moment dat se imprieteneste cu un baiat ceva mai mare (2-3) ani care afland de boala lui incearca sa`l salveze.Astfel ei pleaca fara stirea parintilor intr`o mica calatoriepe o "pluta" daca imi aduc bine aminte.Planul da gres si sunt nevoiti sa se intoarca acasa , la cateva zile copilul moare.Filmul se termina cu o secventa in care ii ia un pantof (raposatului) si il pune pe un rau.
Caut de ceva timp acest film, help please ! :)
Pitbull
02 Jun 2009, 15:34
http://www.imdb.com/title/tt0112757/
(Am dat un search: AIDS, boy - l-a gäsit imediat. :) )
Pitbull
02 Jun 2009, 15:51
We are here to serve. :)
corinka
02 Jun 2009, 16:23
Cred ca sunt 8 ani de cand am vazut prima data acest film. Este vorba de un copil care are sida. a un moment dat se imprieteneste cu un baiat ceva mai mare (2-3) ani care afland de boala lui incearca sa`l salveze.Astfel ei pleaca fara stirea parintilor intr`o mica calatoriepe o "pluta" daca imi aduc bine aminte.Planul da gres si sunt nevoiti sa se intoarca acasa , la cateva zile copilul moare.Filmul se termina cu o secventa in care ii ia un pantof (raposatului) si il pune pe un rau.
Caut de ceva timp acest film, help please ! :)
Imi amintesc si eu filmul, la un moment dat copilul bolnav de SIDA l-a ajutat si el pe cel mare amenintandu-i pe unii cu o seringa, dupa ce le-a spus ca are SIDA.
Era cu Brad Renfro... :( Rip!
sebi_2569
06 Jun 2009, 21:40
caut un film pe care l-am vazut cu ceva timp in urma,si nu mai stiu cum ii zice;e vorba de un sot care afla ca sotia are nevoie de un transplant ptr. a supravietui,atrage si omoara o alta femeie pentru as-i salva sotia printr-un transplant de la aceea femeie;dupa care la un timp sotia se insanatoseste(dupa transplant) si sotul afla ca il inseala…. Stiti careva cum ii zice la film?
astept un raspuns pe adresa sebi_2569@yahoo.com
multumesc
capodecina
10 Jun 2009, 10:33
Aaaa ... sint TREEAZ B-)
Poate postez cam tarziu... cred ca e vorba despre Philadelphia Experiment. Da`, este ceva real.. cel putin acel experiment a avut loc in anii `42-43 parca. Americanii testau un dispozitiv pe navele de razboi, pentru a le face "invizibile" pe radar. :)
sebi_2569
11 Jun 2009, 19:24
caut un film pe care l-am vazut cu ceva timp in urma,si nu mai stiu cum ii zice;e vorba de un sot care afla ca sotia are nevoie de un transplant ptr. a supravietui,atrage si omoara o alta femeie pentru as-i salva sotia printr-un transplant de la aceea femeie;dupa care la un timp sotia se insanatoseste(dupa transplant) si sotul afla ca il inseala…. Stiti careva cum ii zice la film?
multumesc
DJStefy
17 Jun 2009, 23:31
am si yo un film la care nu.i stiu titlul
este vorba de un tip cu bani la greu care il angajeaza pe unu' ca vada dc il inseala nevasta,tipul ala se culca cu ea ( este o faza pe un dulap cand cad toate farfuriile cand o arde pe aia) apoi ii spune sotului ca nu s.a intamplat nimic sa stea linistit,asta vede totul pe o caseta si il bate pe ala pana recunoaste ca aia nu i.a fost fidela apoi parca vrea sa.l si omoare......cam atat
ms frumos
hoticeandu
17 Jun 2009, 23:45
am si yo un film la care nu.i stiu titlul
este vorba de un tip cu bani la greu care il angajeaza pe unu' ca vada dc il inseala nevasta,tipul ala se culca cu ea ( este o faza pe un dulap cand cad toate farfuriile cand o arde pe aia) apoi ii spune sotului ca nu s.a intamplat nimic sa stea linistit,asta vede totul pe o caseta si il bate pe ala pana recunoaste ca aia nu i.a fost fidela apoi parca vrea sa.l si omoare......cam atat
ms frumos
A Perfect Murder ?
sebi_2569
18 Jun 2009, 16:00
“Chibrituri suedeze” sau ceva asemanator era numele unui film frantuzesc difuzat pe TVR 1 in urma cu 8-10 ani ; drama unui baiat hoinar de 10-13 ani ramas fara familie sau casa , actiunea se petrece pana prin anii 1950.
Am incercat sa-l caut pe internet fara succes ; poate stie cineva ceva despre film.
FreakDoll
21 Jun 2009, 23:47
Filmul e foarte vechi , l`am vazut in copilarie . Imi amintesc ca mai multe gagici , care se deplasau cu autobuzul , erau vanate de niste barbati . Le omoara pe toate , dar la sfarsit una dintre ele supravietuieste , omorandu`l pe ultimul tip ramas in viata . Parca il arunca intr`un put foarte adanc...sau ceva de genul ..:-?
capodecina
22 Jun 2009, 07:15
Filmul e foarte vechi , l`am vazut in copilarie . Imi amintesc ca mai multe gagici , care se deplasau cu autobuzul , erau vanate de niste barbati . Le omoara pe toate , dar la sfarsit una dintre ele supravietuieste , omorandu`l pe ultimul tip ramas in viata . Parca il arunca intr`un put foarte adanc...sau ceva de genul ..:-?
Asa-i ca trebuia sa il arunce in put? Pariez ca regizorul era femeie.:| Girls Power. :))
FreakDoll
22 Jun 2009, 18:29
Asa-i ca trebuia sa il arunce in put? Pariez ca regizorul era femeie.:| Girls Power. :))
Eu i`as fi pregatit o moarte muuult mai urata , dar na :)
capodecina
23 Jun 2009, 08:31
:)) Well, ia scoate-ti talentele de regizor la inaintare.
FreakDoll
24 Jun 2009, 15:58
:)) Well, ia scoate-ti talentele de regizor la inaintare.
Nu stiu :-? Ar fi fost mai distractiv daca ar mai fi ramas in viata doua fete , el ar fi devenit cel vanat si ar fi fost supus la torturi multiple si consecutive :-S
capodecina
25 Jun 2009, 09:16
Inuman!
urlatzyka
27 Jun 2009, 22:57
Stie cineva de unde pot sa fac rost de serialul The O.C. (Rebel in California) ?? :D :D :D sau de Veronica Mars?? :D :D
sebi_2569
28 Jun 2009, 08:44
caut un film pe care l-am vazut cu ceva timp in urma,si nu mai stiu cum ii zice;e vorba de un sot care afla ca sotia are nevoie de un transplant ptr. a supravietui,atrage si omoara o alta femeie pentru as-i salva sotia printr-un transplant de la aceea femeie;dupa care la un timp sotia se insanatoseste(dupa transplant) si sotul afla ca de fapt sotia il inseala…. Stiti careva cum ii zice la film?
Pitbull
28 Jun 2009, 12:47
Ai pus exact aceeasi întrebare mai sus, în mesajul #31.
paul_aramis
28 Jun 2009, 12:52
Ai pus exact aceeasi întrebare mai sus, în mesajul #31.
a pus-o de 7 ori! e perseverent nu glumă!
sweetdya
28 Jun 2009, 17:04
In urma cu 4-5 ani am vazut un film la HBO, un film italian. Despre viata unei femei (Francesca parca se numea) a carui barbat era pleacat in razboi si ea devine prostituata de lux. Parca filmul se petrecea in Sicilia, iar pe tipa o atata tot mereu pe o bicicleta. E drama dar are si usoare tente erotice.
Cred ca filmul despre care vorbesti se numeste Malena.Doar ca personajul principal nu se numeste Francesca,ori nu te referi la filmul acesta.Daca poti da mai multe detalii.Oricum in Malena se regasesc detaliile date de tine.
http://www.imdb.com/title/tt0213847/
sweetdya
28 Jun 2009, 18:04
Cred ca filmul despre care vorbesti se numeste Malena.Doar ca personajul principal nu se numeste Francesca,ori nu te referi la filmul acesta.Daca poti da mai multe detalii.Oricum in Malena se regasesc detaliile date de tine.
http://www.imdb.com/title/tt0213847/
Da acesta e. Ms mult :D
A fost acum ceva timp un film pe HBO in care era vorba despre niste tineri cu puteri supranaturale mostenite . Si la implinirea celor 18 ani ei treceau printr-o faza numita "Inaltarea" sau ceva de genul prin care fortele se mareau . Mai multe nu prea imi amintesc ... daca cineva a vazut filmul as fi recunoscator sa-mi zica si mie titlul :D
miercuri
30 Jun 2009, 13:14
the covenant.
o mizerie
gascone
07 Jul 2009, 03:46
erea un film cun tanar sau ceva in genu care ajunge in lumea desnelor animate din cate imi aduc aminte . avea siun pic de muzical in film erea un stilou din care ieseau tot felu de desene animate.e un gen de film in care personaje din desene se inbina cu realul gen: space jam sau who framed roger rabbit as vrea sa aflu si eu filmul sau daca se poate toate filme de acest gen o lista cu ele va multzumesc
gascone
07 Jul 2009, 03:48
erea un film cun tanar sau ceva in genu care ajunge in lumea desnelor animate din cate imi aduc aminte . avea siun pic de muzical in film erea un stilou din care ieseau tot felu de desene animate.e un gen de film in care personaje din desene se inbina cu realul gen: space jam sau who framed roger rabbit as vrea sa aflu si eu filmul sau daca se poate toate filme de acest gen o lista cu ele va multzumesc
Posibil sa fie asta :
http://www.imdb.com/title/tt0110763/
gascone
07 Jul 2009, 14:13
iar al doilea film erea un tip foarte bogat care avea o compania it ceva de genu asta si cre ca se muta in in alta parte sau ceva in genu .si se indragosteste deo fata dar isi pastreaza ascunsa identitatea . fara ai spune acesteai adevarul oricum filmu imi amintesc cai tare rau sia fost difuzat acum catziva ani pe prima tv
siar mai fi un film cu 3 prieteni care mereu vroiau sex .aveau odata cursuri de pian 2 dintre ei termina cu bine iar al 3 ramane sa faca sex cu mama profesoarei de pian oricum erea ceva in gen ( inghetata pe bat titlul )
vamultzumesc !
Sal, ma chinui de cateva zile sa dau de un film mai vechi cred ca din anul '99 dak nu ma insel in fine, este vorba despre un tip care ii moare sotia si copilul intr-o expozie intr-un restaurant, atunci se decide sa se inroleze in armata sa uite de cele intamplate, actiunea se petrece in Iugoslavia, la un momentdat salveaza o fata(prostituata daka nu ma insel) care naste un copil in cele din urma moare si fata, soldatul ramane cu copilul ... cam asta ar fii, am enumerat momentele cheie din film :) filmul a fost pe PROTV.. acum nu stiu cati ani :P dak stie cineva help pls
creatsa
13 Jul 2009, 18:04
Stiti cumva cum se numeste filmul in care un tip creeaza o cantareata virtuala, care apare numai la televizor si evita concertele live etc. Intr-un final acesta accepta sa dea concertul si face o proiectie care pare reala si toata lumea se lasa pacalita l L-am vazut mai demult pe protv si as da orice sa-l revad . As fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.
paul_aramis
13 Jul 2009, 18:31
Stiti cumva cum se numeste filmul in care un tip creeaza o cantareata virtuala, care apare numai la televizor si evita concertele live etc. Intr-un final acesta accepta sa dea concertul si face o proiectie care pare reala si toata lumea se lasa pacalita l L-am vazut mai demult pe protv si as da orice sa-l revad . As fi recunoscatoare daca m-ati ajuta.
http://www.cinemagia.ro/filme/s1m0ne-simone-4152/
creatsa
13 Jul 2009, 20:50
merci >:D<!
Buna .. Caut un film pe care l-am vazut de multttt .. Accident pe autostrada , o fetita ramane prinsa sub rotile unui camion , este salvata de un pompier , parca la sfarsit pompierul ii cumpara fetitei un ponei ... Cam atat imi aduc aminte ... Please HELP ....
amongoth
21 Jul 2009, 12:26
caut si eu un film pe care l-am vazut in urma cu ceva ani...stiu ca este din anii 80, chiar 85 daca nu ma insel, este o comedie despre doi tineri prieteni care pleaca intr-o vacanta in hawaii sau pe o alta insula unde distractia e in toi, actiunea se petrece vara, iar punctul culminant il constituie aparitia unui...mort! Ei bine, cei doi tineri ascund mortul , luandu-l cu ei peste tot, punandu-i ochelari de soare si plimbandu-l prin intreaga statiune. Este o comedie de 5 stele, dar din pacate am uitat cum se numeste. Raman recunoscator daca ma puteti ajuta! :)
se cheama weekend cu morty
vanessa_44
22 Jul 2009, 23:45
salut all! caut si eu 2 filme, unul e mai vechi, frantuzesc cu 2 soti iar nevasta la un moment dat se combina cu o femeie. ei l-au tradus "amanta nevestei mele" dar n-am gasit nimic cu titlul asta..la final sotul accepta sa ii faca un copil amantei...filmul e o porcarie dar avea o melodie pe fundal care ma intereseaza:P
al doilea e un horror..sunt niste tineri care se joaca cu o tabla de quija si apare un djin care ii omoara pe toti sau ceva de genul..ei l-au tradus "masa de quija" dar iar nu am gasit nimic.
dak stie cineva pls help:)
Primul e asta cred:
http://www.imdb.com/title/tt0113149/
Pt al doilea roaga userii Cinemania sau Egoism sa-ti raspunda, ei se pricep. :)
PS
Roackere, Egoisto, va fac reclama, dati cate-o bere. :D
vanessa_44
23 Jul 2009, 00:09
u are the best!!!!!!!!!:*
Hehe, daca ai sti de cate ori mi s-a mai spus chestia asta... :D
Well, thanks. Enjoy the music you were looking for. :-*
Nyc0l3ta
24 Jul 2009, 21:01
sall all! caut un film p care lam vazut p tvr1 de mult. era japonez sau chinezesc, despre o fata politista, kre se intalneste q un baiat din cauza unei greseli p kre a faqto el, iar ea trebe sa il aresteze. trec impreuna prin multe aventuri in incercarea sa prinda niste infractori. se uita amandoi la un film in care fata se omoara pt baiat, iar el o intreaba p ea dak ar face la fel.... pana la urma el moare. nush mai multe detalii.. sper k il stie cineva;) http://www.cinemagia.ro/forum/images/smilies/y/3.gif
ag63kry
06 Aug 2009, 09:15
Buna ziua,
Va rog ajutati-ma cu numele unei comedii pe care am vazut-o acum vreo 6-7 ani, cred. Este vorba de o fata care se indragosteste de 3 baieti, unul din ei fiind un negru. Ramane gravida iar ei se chinuie sa stranga bani pentru nastere. Dau c hiar un concert de opera, dar de fapt canta un casetofon. La sfarsit, tipa naste tripleti, dintre care unul e negru. Cam atat imi aduc aminte de el, dar stiu ca mi-a placut mult atunci. Multumesc.
ag63kry
10 Aug 2009, 11:05
Nu stie chiar nimeni?
Pitbull
10 Aug 2009, 15:34
So it seems, deocamdatä...
Da' nu dispera, avem mii de useri, unii revin mai rar - în special acuma, vara: vacante, munti, märi, împrejuräri, Vame (Noi, cä alea Vechi, fost-ai lele), Monblancuri, Antalii, Ciorogârle... Nici un stii când picä careva cu räspunsu' - s-a-ntâmplat si dupä ani de zile, uneori...
paul_aramis
10 Aug 2009, 15:45
tocmai ce fu' la tv acu' 2 zile. da' zappam şi nu l-am băgat în seamă ...
Costelush
27 Aug 2009, 15:42
Imi incerc si eu norocul, poate cunoaste cineva filmul....
Acum 17-18 ani, am avut ocazia sa vad pe video un film. Am incercat sa dau de persoana care il avea, dar din pacate nu mai este in tara.
Filmul nu il pot explica decat vag... dar cine stie, poate unul dintre voi ati avut ocazia sa il vedeti si ma puteti ajuta.
Actorul principal, are un cal alb... Tatal lui este inchis undeva intr-o mina (daca imi amintesc bine) unde este pus la munca silnica, sa invarta o roata grea. Calaretul trece la un moment dat printr-un orasel unde intalneste o statuie mare reprezentand un cal negru ridicat in 2 picioare, si un calaret. Calul se indragosteste de statuie (parca)...
In orice caz ultima scena a filmului este filmata in acelasi oras, unde statuia se desprinde de sub calaret si pleaca in goana impreuna cu acest cal alb...
Poate o sa ma luati de nebun, dar de la varsta la care am vazut prima oara filmul, sunt cam singurele indicii care le mai am...
Mai mult ca sigur este vorba despre filmul indian MARD (1985), care circula la noi cu titlul CALUL ALB.
http://www.imdb.com/title/tt0089552/
Cred ca l-am vazut in urma cu 8-10 ani, parca pe HBO, apoi a mai fost reluat si pe alt post TV; din pacate nu am retinut titlul filmului.
Este vorba despre un mic avion monoloc pilotat de un tanar, care zboara noaptea undeva in zona Noua Zeelanda in conditii meteo nefavorabile. Aparatura de navigatie se defecteaza si pilotul se rataceste. Reuseste sa ia legatura prin radio cu un avion mare de pasageri care zbura in zona, iar pilotul acestuia (batran si foarte experimentat) reuseste in final sa-l ghideze si sa aterizeze cu bine in Australia.
De remarcat ingeniozitatea pilotului senior, care apeleaza la o multitudine de trucuri de cercetas si metode neconventionale disperate, cu scopul de a localiza micul avion ratacit. Printre altele, la un moment dat intra in conflict cu pasagerii deoarece isi asuma riscul si decide sa arunce rezerva de combustibil pentru a oferi un punct de reper vizual pilotului ratacit.
Costelush
28 Aug 2009, 13:11
Mai mult ca sigur este vorba despre filmul indian MARD (1985), care circula la noi cu titlul CALUL ALB.
http://www.imdb.com/title/tt0089552/
Intr-adevar, acesta este filmul. Am incercat de multe ori sa urmaresc secvente din Calul Alb, cautand sub aceasta denumire, dar niciuna dintre secventele gasite pe internet nu imi aducea aminte de filmul in sine.
Cautand dupa denumirea de MARV, intr-adevar am gasit secventele finale, care mi-au amintit de filmul in sine.
Iti raman dator... bere, suc... pizza ce doresti! :-?
danutsrl2010
11 Sep 2009, 16:12
salut.am vazut si eu un film idian acum cativa ani si imi amintesc cam ce se intampa in el daca mar putea ajuta cineva cu numele...
imi amintesc ca actorul principal era in armata iar cineva ia ucis tatal si ultima dorinta a tatalui a fost sa vada familia unita .Aceste dorind sa indeplineasca dorinta tatalui se duce sub acoperire la scoala ude invata fratele sau si incerca sa-si indeplineasca misiunea .mai imi amintesc ca spre sfarsitul filmului ei sunt atacati de teroristul care ia ucis tatal//
va rog foarte mult daca ma poate cineva ajuta:) :) :) :) :)
Pitbull
11 Sep 2009, 22:11
Sunä fix a variantä la "Lantul amintirilor".
(Cä ei asa fac, pe variante.)
padredanro
23 Oct 2009, 01:49
intervin si eu cu o intrebare, pentru cei care au vazut filme mai vechi. Era un film asiatic pe video cu un nepot care venea la templu la unchiul sau buddhist si era bantuit de duhuri de femei. Iar cand se rugau in templu duhurile erau agitate si faceau spume pe la gura. Pana la urma se indragosteste de una din femei fara sa stie unchiul sau. E un film foarte lung, in cateva parti. Nu imi mai aduc aminte ca eram mic. am doar vagi imagini in memorie. Poate daca a mai vazut cineva filmul, imi spune si mie, sa il caut. Imi doresc foarte mult sa il revad
marcusARCUS
23 Oct 2009, 09:07
Era un film Pe HBO acum mult mult timp cu Jerry O'Connell si cu una care atunci cand facea striptease se punea cu dinti pe stalp si se invartea.Si la sfarsit un copil era sfasiat de dinozauri.Stie cineva ce film e asta?
paul_aramis
23 Oct 2009, 11:51
să fi fost Sliders? da' ăsta era serial ...
warlock
24 Oct 2009, 00:58
caut si eu un film ce imi aduc aminte e k incepe asa o croaziera un cuplu se scufunda vasul scapa doar ea iese la mal desert sau altceva este mananca un sarpe de foame face doi baieti unul e cu ea celalant ramane cu fostul sot se bat intre ei si le spune ea k sunt frati e foarte frumos filmul dar e lung are vreo 7 ore as vrea sal revad
paul_aramis
24 Oct 2009, 01:37
inafarade2001euunulnuamauzitdeniciunfilmcaresatina asademultdarnusestieniciodataamointrebaredacaseses cufundavasulsinumaieascapacucinamaifacecopiidacaso tuleisainnecatsarpelepecineamancatsidacanuiierafoa mecaticopiifacea
Pitbull
24 Oct 2009, 19:54
celalant
beton
4p4r3nt
25 Oct 2009, 20:24
Nu am putut sa imi amintesc deloc cum se numeste filmul si nici macar un actor din film si sper sa ma ajutazi daca puteti... deci filmul este despre o relatie ciudata de preietenie intre o fata si un baiat care doar ce sau cunoscut (din cate imi amintesc), au petrecut 7 zile impreuna facand diferite lucriuri, ca exemplu sau uitat pe albume foto, baiatu ii facea unghiile fetei, se sarutau desi erau doar amici, chiar dormeau impreuna dar nu faceau sex, din ce imi mai aduc aminte au plecat intro mica excursie unde au facut niste poze pe munte sau canion nu imi aduc aminite exact. Ea avrea iubit, un chinez si locuiau amandoi in china defapt dar acesta plecase intro calatorie de afaceri. Imi mai aduc aminte ca baiat avea niste vise ciudate in care ii aparea unu si vorbrea cu el (visele se vedeau mereu pe alb-negru), in cast tipu care ii aparea ii vise se numeste "doctorul"
mihaela_mp
08 Nov 2009, 13:43
...poate sa-mi zica cineva daca a vizionat asa film cu un cal,pare-mi-se pallada si o printesa care poseda vintul...l-am vizionat cind eram micuta...stie cineva cum se numeste plizzzz....
Fii si tu mai explicita, ca nu prea se intelege nimic din postul de mai sus :).
Laurafcd
15 Nov 2009, 17:12
Era un film pe care l-am vazut acum vreo 5-6 ani pe HBO. Era un profesor tanar de istorie care vine la un liceu sa predea. Si toti elevii il indragesc datorita modului original de predare. Profesorul de istorie care era inaintea lui e foarte invidios pe popularitatea pe care a castigat-o profesorul cel tanar si incearca sa faca tot felul de chestii ca sa-l saboteze. La final afla ca profesorul tanar era bolnav de cancer.
School of Life (http://www.imdb.com/title/tt0340331/). Profesorul mai in varsta era de fapt de biologie daca imi aduc aminte bine.
Laurafcd
16 Nov 2009, 05:55
Daaaa...asta e! Multumesc frumos!
mihaela_mp
16 Nov 2009, 20:40
filmul povesteste despre doua printese una dintre care urma sa plece in alta tara sa se casatoreasca cu un print,una din ele poseda puterea vintului in firele de par:)),cel mai bun prieten al ei era un cal alb...3 picaturi de singe a mamei lor urmau sa indeplineasca 3 dorinte...pina la urma calul a fost taiat si capul sau atirnat deasupra unei porti..dupa care ultima picatura de singe il aduce la viata...stie cineva asa film cum se numeste....help....l-am vazut in copilarie...:(
paul_aramis
17 Nov 2009, 00:06
seamă mai degrabă cu o poveste din "Basmele" lui Ispirescu.
sweetdya
06 Dec 2009, 11:44
Am vazut in urma cu mult timp un film care mi-a placut mult dar nu mai stiu cum se numeste. Actiunea filmului se petrece intr-un apartament unde locuia un tip care era imobilizat intr-un scaun cu rotile. Acesta nu poate sa isi miste mainiile si picioarele. Scaunul era dotat cu un fel de calculator care e capabil sa ii citeasca gandurile si sa il ajute sa faca diverse lucruri. Din cate imi aduc aminte tipul asta spioneaza pe cineva din blocul de vis-a-vis cu un binoclu si descopera parca ceva cod(nu mai stiu exact ce). Nu stiti care e numele filmului?
paul_aramis
06 Dec 2009, 12:29
Rear Window.
Depinde ce ai văzut: cel cu James Stuart şi Grace Kelly (1954) sau remake-ul cu Christopher Reeve şi Daryl Hannah (1998)
sweetdya
06 Dec 2009, 12:36
Acesta e ms!:)
hunter2oo5
14 Dec 2009, 18:23
Salut
Caut si eu un film de Craciun care l-am vazut acum ceva vreme la tv dar nu mai tin minte cum se numeste. In acest film este vorba despre Mos Craciun care nu mai putea aduce daruri din cauza ca nimeni nu mai credea in el, iar din cauza asta el nu mai avea "magia" de a zbura. La sfarsitul filmului un copil incearca sa ii faca pe toti sa creada si deschide o carte in care erau scrise toate dorintele oamenilor, cu ce-si doresc ei de Craciun. Cam atat imi aduc aminte din el, daca stie cineva cum se numeste, va rog sa-mi spuneti.
Ancient
20 Dec 2009, 11:11
Mi-a povestit cineva acum mult timp despre un film,dar nu i-am retinut numele.Pe spatele unui copil marele Dali a pictat un tablou.Odata cu trecerea timpului,tabloul se mareste.Cand ajunge la maturitate copilul e urmarit peste tot de ziaristi,si alte persoane.Filmul e vechi
hunter2oo5
23 Dec 2009, 20:23
Salut
Caut si eu un film de Craciun care l-am vazut acum ceva vreme la tv dar nu mai tin minte cum se numeste. In acest film este vorba despre Mos Craciun care nu mai putea aduce daruri din cauza ca nimeni nu mai credea in el, iar din cauza asta el nu mai avea "magia" de a zbura. La sfarsitul filmului un copil incearca sa ii faca pe toti sa creada si deschide o carte in care erau scrise toate dorintele oamenilor, cu ce-si doresc ei de Craciun. Cam atat imi aduc aminte din el, daca stie cineva cum se numeste, va rog sa-mi spuneti.
Chiar nu stie nimeni? :-S
anaemona
29 Dec 2009, 00:26
Am si eu un film caruia nu-i stiu titlul si l-as revedea. Filmul e cehesc, parodie la filmele western si anul poate fi 80' dar la fel de bine si 60'. Tin minte ca era o comedie care mi-a placut la nebunie.
Nu e Lemonade Joe?
http://www.imdb.com/title/tt0058275/
CatalinCornea
29 Dec 2009, 08:05
Salut! Am si eu o problema. Nu sunt sigur cum se rezerva bilete la IMAX online, de pe site. Ma poate indruma cineva?
Rapture
29 Dec 2009, 14:50
Salut! Am si eu o problema. Nu sunt sigur cum se rezerva bilete la IMAX online, de pe site. Ma poate indruma cineva?
Eu nu stiu niciun film pe tema asta :-? .
anaemona
29 Dec 2009, 17:07
Nu e Lemonade Joe?
http://www.imdb.com/title/tt0058275/
Windom you are a genius :) chiar el e, abia astept sa-l revad.
PRIGORIA
05 Jan 2010, 18:08
Caut de ceva timp un film in care o echipa SWAT isi asuma rolul de justitiar. Imi mai aduc aminte ca, in final, are loc o confruntare intre ,,justitiari" si alte echipe SWAT ,in cladirea justitiei. Va multumesc
LaraFabian
30 Jan 2010, 23:07
Buna!Am vazut anul trecut pe ActionStar un film cu si despre niste catei care au supravietuit multe zile in Alaska-cred,oricum era o zona inghetata.Personajul principal s-a intors dupa, ei la aproape 100 de zile.Nu-mi aduc aminte nici numele actorului, nici a filmului...Ma poate ajuta cineva?:-/
Multumesc anticipat!
Cred ca e vorba de Eight Below (http://www.imdb.com/title/tt0397313/). Actorul e Paul Walker, iar zona in care se aflau cainii era Antarctica.
shadowofnight
02 Feb 2010, 20:30
Caut si eu un film care s-a dat mai demult pe Hallmark, cred. Era cu o tipa care lucra la FBI(?) si ajuta sa prinda pedofili (cred) ce isi faceau veacul pe Internet...se dadea drept adolescenta pe ceva forum si printa conversatiile pe care le avea cu ei si astfel ei erau prinsi....sau ceva de genul, nu mai tin minte aproape nimic din film dar as vrea sa-l revad. :)
Si mi-am mai amintit unul:D : Tot pe Hallmark l-am vazut, tot cu o tipa (scriitoare, cred) care ajunge, nu mai stiu cum, intr-o prapastie si incearca sa supravietuiasca (avand piciorul rupt) si sa convietuiasca cu un lup, care era si el pe acolo... Si mai apareau doi hoti pe acolo...Stiu ca nu e foarte detaliat, dar, daca are cineva o idee despre ce filme e vorba...:D
shadowofnight
04 Feb 2010, 22:52
Noh, chiar nimeni nu stie? =((
caut un film pe care l`am vazut cred k acum vreo 7-8 ani, cred, cu un tanar chel si bolnav. imi amintesc ca la final e o scena in care fulgera si tanarul alearga si plange .. chiar as vrea sa il revad :D helpppp ! :D
costy01
11 Feb 2010, 19:46
Salutare.Caut si eu un film horror pe care l-am vazut cu vreo 7-8 ani pe pro tv(sper sa nu ma insel) si dupa actiunea filmului s-ar putea sa fie dupa un roman de Stephen King, nu stiu sigur.Este vorba despre un tip care are un copil,iar acesta este accidentat mortal de catre niste motociclisti.In disperare de cauza barbatul duce cadavrul copilului intr-o padure deasa si intunecata la o vrajitoare care incearca sa-l readuca la viata.Cam atat stiu din film, sper sa ma ajutati.Multumesc celor care vor posta
Cinemania
12 Feb 2010, 07:58
Pumpkinhead ?
costy01
12 Feb 2010, 09:36
Daa!Pumpkinhead e.Iti multumesc mult de tot!
Cinemania
12 Feb 2010, 10:10
Cu placere.
caut un film pe care l`am vazut cred k acum vreo 7-8 ani, cred, cu un tanar chel si bolnav. imi amintesc ca la final e o scena in care fulgera si tanarul alearga si plange .. chiar as vrea sa il revad :D helpppp ! :D
Powder(1995)
Caut si eu un film care s-a dat mai demult pe Hallmark, cred. Era cu o tipa care lucra la FBI(?) si ajuta sa prinda pedofili (cred) ce isi faceau veacul pe Internet...se dadea drept adolescenta pe ceva forum si printa conversatiile pe care le avea cu ei si astfel ei erau prinsi....sau ceva de genul, nu mai tin minte aproape nimic din film dar as vrea sa-l revad. :)
Selling Innocence (2005) cred,dar tipa nu lucra la FBI.
shadowofnight
14 Feb 2010, 21:49
Nu, nu e ala. :(
caguars
29 May 2010, 00:03
Caut si eu denumirea unui film si nu il gasesc si pace, poate ma puteti ajuta. Inainte de revolutie sau imediat dupa, numai stiu sigur, a fost la tv, cred ca prima data la bulgari si apoi si la romani, un film serial de comedie in care toti actorii erau maimute, cimpanezi in mare parte. Erau imbracati, aveai haine, ca oamenii si vorbeau, ba chiar conduceau si masini, era exact ca un film normal. Stiu ca era tare haios si as vrea sa il revad dar nu stiu cum se numeste.:D
not.Who.you.think
31 May 2010, 21:14
Am si eu unul greu :) deoarece nu stiu multe detalii. Stiu ca filmul e din perioada 2004-2009 si are o scena in care un tip traverseaza pentru a vorbi cu o tipa iar in momentul in care intra pe strada il spulbera o masina aparuta din senin (te surprinde rau, mai ales daca e bass puternic), scnea se petrece seara/noapte. Genul filmului este comedie, cred ca romantica si banuiesc ca are in distributie si pe Paul Rudd insa nu sunt sigur.
Daca cineva prin absurd stie titlul filmului as ruga sa-mi trimita si mie un PM.
Va multumesc!
Cred ca ceva asemanator era si in The Lake House. Desi parca nu tin minte sa arate prea bine accidentul...
not.Who.you.think
01 Jun 2010, 17:38
Sigur nu e Meet Joe Black. Stiu sigur ca e undeva intre 2004-2009 fimul. The Lake House nu l-am vazut. Am o banuiala ca e in "The Last Kiss" o sa incerc o revizionare.
Va multumesc.
În ce limbă se vorbea în film?
not.Who.you.think
01 Jun 2010, 19:58
engleza
iuly12iuly
02 Jun 2010, 11:02
si eu caut un film cred k e intre ani 2004_2009 este vorba de o asistenta sau doctorita care este foarte stresata si face un accident de masina si devine un fel de fantoma in apartamentul ei in care locuieste un barbat numai el o poate vedea se plac si pana la urama afla k ea este defapt in aparate si incearca sa se bage inapoi in corpul ei si in cele din urma reuseste dar ea il uita si dupa un timp isi aminteste tot si raman impreuna.
asta e filmul dar nu imi amintesc cum se numeste
doctorita e blond :D:D
doctorita e blond :D:D
Si barbatul e bruneta?:D :D
iuly12iuly
02 Jun 2010, 13:43
k u nu mai gresesti cand nu iti merge o tasta?
iuly12iuly
02 Jun 2010, 14:05
Multumesc!Am gasit Just Like Heaven (2005) e fain merita vazut!!;)
Florinnm
03 Jun 2010, 22:38
Caut un film pe care l-am vazut cand eram mic copil insa,habar nu am cum ii zice sau cum as putea sa-l gasesc,de aceea v-as fi recunoscator daca ati putea sa m-ajutati.
In film era vorba despre 2 fete care,in timp ce erau in masina lor au fost ucise de un grup de motociclisti.Mai tin minte ca,pentru a le ucide pe fete acestia dadeau cu lanturi in masina.
In cele din urma fetele au fost razbunate de un grup de barbati,care,din cate mai stiu activau in armata.
Cam atat imi amintesc.
Filmul cred ca era din anii '80 sau '90.
Va multumesc anticipat si sper sa ma puteti ajuta!
O seara frumoasa va doresc sa aveti!!
Buburusa
04 Jun 2010, 18:39
si eu caut un film cu care m-a amagit o prietena si nu stie cum se numeste...
cica ar fi vorba de un barbat care sufera de un transplant de inima, si preia din sentimentele donatorului, care fusese ucis..si de fiecare data cand omuletul nostru se apropia de unul din criminali, inima ii batea cu putere si ii omora pe aia....:) cam asta`i tot ce stiu....ma poate ajuta cineva?
Buburusa
04 Jun 2010, 18:58
thx thx thx :) :* cred ca asta e
gropitse
04 Jun 2010, 22:54
e un film in care care are ca subiect viata personajului ca o intreaga inscenare(el insa nu stie asta), si toate celelate personaje cu care intra in contact sau nu , il urmaresc 24/24 la tv. ii este familiar cuiva detaliul asta?
anaemona
04 Jun 2010, 23:32
Jim Carrey in The Truman show
gropitse
05 Jun 2010, 17:58
O,mulțumesc , anaemona. Îl revăd neapărat.
FreakDoll
14 Jun 2010, 14:47
Am văzut un film mai demult și nu mai știu cum se numește . Personajul principal avea probleme psihice, parcă , dar era foarte bun la șah .Se și căsătorește din câte țin minte .
Lieutenant
15 Jun 2010, 15:59
a beautiful mind?
am si eu o intrebare. am vazut acum cativa ani (cred ca 2 sau 3) pe hbo, un film despre un pilot din alaska, actorul care il interpreteaza este relativ cunoscut dar nu imi vine acum in minte, anyway tipul se ocupa de comert pe acolo, ia la bord si o fata inuita care era bolnava, dar se prabusesc, incearca sa supravietuiasca in salbaticie , ea il ajuta, el se indragostese de ea, dar ea intr-un final moare, el este salvat.
stie cineva ?
The Snow Walker (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0337721/)
FreakDoll
15 Jun 2010, 17:36
Nuuuuuuu, nu A beautiful mind . Vă rog, dacă știe cineva să'mi zică și mie :(
FreakDoll
15 Jun 2010, 17:49
Gata, am aflat .Despre The Luzhin Defence era vorba :P
Lieutenant
16 Jun 2010, 09:17
THX window!!! :D
abureala
16 Jun 2010, 09:44
THX window!!! :D
Lieutenant, omu` te ajuta si tu asa ii multumesti ? :)) e WindoM
lenesul
16 Jun 2010, 17:03
As vrea sa gasesc numele unui film romanesc, alb-negru, filmat banuiesc in anii '70-'80, ce a rulat la B1TV anul acesta, undeva in iarna.
Actiunea are loc in Bucuresti, personajele principale fiind 2 studenti, un el si o ea, baiatul la Constructii, ea nu mai tin minte... Cat am prins din film atunci, cei doi se plimbau prin Buc., pe la o cafenea, pe la un prieten. Sfarsitul filmului are loc intr-un bloc in constructie, unde cei doi isi imagineaza cum ar arata viata lor impreuna. Daca ajuta, tot la sfarsit apare un baietel, ratacit, fiu al ing. care construia respectivul bloc.
Atmosfera din film imi dadea un pic senzatia de film a la Godard si as vrea sa-l revad, cap-coada de data asta :)
Pitbull
16 Jun 2010, 19:56
Nu bag mâna-n foc, dar s-ar putea sä fie "Scopul si mijloacele", de Dan Marcoci, cu Rodica Negrea, Räzvan Vasilescu si Petre Gheorghiu... L-am väzut când a iesit (1984), tin minte ca se plimbau prin Bucuresti, tin minte cä era alb-negru, tin minte cä Ceascä ordonase economii, asa cä uneori renuntau la pelicula color.
Ia vezi, el o fi?
http://romania-inedit.3xforum.ro/post/236330/1/Scopul_si_mijloacele_1984_/
http://www.cinemagia.ro/filme/scopul-si-mijloacele-1255/
http://www.imdb.com/title/tt0265712/
paul_aramis
16 Jun 2010, 20:01
Casa neterminată (1964)
http://inlinethumb05.webshots.com/43588/2758209960104321694S600x600Q85.jpg
lenesul
16 Jun 2010, 21:42
Casa neterminată (1964)
Asta e raspunsul corect. Mersi mult! (se pare ca n-am nimerit-o cu anii :-< )
Si mersi si Pitbull pt raspuns!
anemarrie97
17 Jul 2010, 11:42
Buna, caut si eu un film de comedie.e cam ciudatel. Am vazut doar trailer-ul pe yt acum ceva vreme.e vorba despre un tip care-si face o prietena iar fata il duce acasa la ea ca sa-i cunoasca parintii.apoi imi amintesc o scena cand fata ii cere un pahar de apa tatalui ei si asta si-o imagineaza facandu-i . stiu ca pare ciudat dar asa era...tipul asta isi imagina tot felul de chestii ciudate despre prietena lui!
Cristake
21 Jul 2010, 14:33
Caut si eu un film care l`am vazut acu ceva ani cred ca prin 2002 si in film era vorba de o chestie de genu ca norocu ti`l faci singur. La un moment dat era un fel de proba nu mai tin minte exact cu unii care erau legati la ochi si trebuiau sa alerge printr`o padure fara sa se loveasca de copaci si primu castiga, exact ca in videoclipu lu prodigy voodoo people stie cineva? am intrebat destui si nu au habar de film, sper sa ma ajutati. daca stiti dati si voi un mesaj pe idul cristyboy90 ms mult.
Filmul e pana in 2000 am impresia, si se petrece undeva la tzara . Ideea este ca 2 surori se indragostesc de acelasi baiat, iar baiatul sufera un accident si moare. mai multe detalii nu mai stiu pentru ca eram destul de mic. Stie cineva?
matteus
11 Aug 2010, 03:53
salut! caut un film despre un criminal ( destul de invarsta ) care locuieste intr-un oras linistit si vrea sa rapeasca o fata ( vecina ).. el da impresia de un om linistit.. construieste un loc subteran undeva intr-un spatiu mare, liber, cu iarba, si o atrage pe o fetita mai mica sa intre acolo dupa care o omoara.. stiu ca prima fata reuseste sa intre la el in casa, ii gaseste niste chestii ce nu ar fi trebuit sa le gaseasca, ce erau ascunse sub o shipca din parchet.... tin minte foarte vag filmul dar poate cineva stie putin din el si ma ajuta cu numele.
NimeniAltu2k9
11 Aug 2010, 11:50
The Lovely Bones
http://www.cinemagia.ro/filme/the-lovely-bones-18935/
matteus
12 Aug 2010, 05:14
The Lovely Bones
http://www.cinemagia.ro/filme/the-lovely-bones-18935/
asta e! mersi mult !! \m/
Marius-Florin
14 Aug 2010, 15:24
Am vazut acum multi ani un film pe Hallmark Channel. Era vorba despre doi mosuleti care aveau o viatza obisnuita, monotona, mergeau la pescuit zilnic, pana cand au gasit o valiza plina cu bacnote $. De atunci viata lor s-a schimbat, si-au cumparat tot ce era posibil, yaht, si-au facut iaz de peste parca, si-au ajutat rudele etc. Cand cumparau ceva dadeau nume false. Pana cand au inceput sa fie urmariti de catre posesorul valizei respective. E foarte tare filmul..dar sincer nu mai stiu nici cum se numeste, nici actorii din el.
matteus
18 Aug 2010, 10:40
e vorba de un film destul de vechi. stiu foarte foarte putin despre el. era o scoala unde preda o profesoara mare si dura.. mai stiu ca o profesoara tanara si cu o eleva mica au reusit sa intre ala aia in casa ( o casa mare si veche ). daca va revine in minte macar o secventa din film si ii stiti numele va rog sa postati. mersi !
Matilda (http://www.imdb.com/title/tt0117008/)?
matteus
18 Aug 2010, 16:00
Matilda (http://www.imdb.com/title/tt0117008/)?
da :). mersi mult !
furion23
18 Aug 2010, 16:04
Buna, caut si eu un film de comedie.e cam ciudatel. Am vazut doar trailer-ul pe yt acum ceva vreme.e vorba despre un tip care-si face o prietena iar fata il duce acasa la ea ca sa-i cunoasca parintii.apoi imi amintesc o scena cand fata ii cere un pahar de apa tatalui ei si asta si-o imagineaza facandu-i . stiu ca pare ciudat dar asa era...tipul asta isi imagina tot felul de chestii ciudate despre prietena lui!
The Girl Next Door? (http://www.cinemagia.ro/filme/the-girl-next-door-fata-din-vecini-8300/)
gustheru
19 Aug 2010, 00:23
Buna.Caut si eu un film de ceva vreme si nu-l gasesc. L-am vazut fragmentat la tv mai demult si vreau sa-l revad.Filmul era cva cu un tip care inebunise parca si aude la un moment dat niste zgomote din podul casei. Urca in pod, iar zgomotele veneau dintr-un cufar.Da se deschida cufarul si cineva il trage inauntru....pt ca la finalul filmului acel cineva care il tragea in cufar era tot el defapt si toata povestea era ciclica. La tv l-au tradus atunci simplu "cufarul" numai ca nu dau de el nicicum.Aveti idee sub ce nume l-as gasi in engleza?
m00nstru
27 Aug 2010, 08:16
filmul se cheama Rear Window si e cu Christopher Reeve actorul din SUPERMAN
paul_aramis
27 Aug 2010, 13:15
aiurea, nu e ăla ...
camelia_mi2004
28 Aug 2010, 16:22
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Am vazut de mult un film care mi-a placut f. mult,( m-a marcat) dar eram prea mica si nu mai tin minte titlul si nici actorii…
Era vorba despre un diavol care se intrupase intr-un
om si trebuia sa aiba neaparat un copil cu o pamanteanca – in felul acesta forta raului avea controlul deplin asupra pamantului si putea sa-l distruga.
Reuseste sa seduca o tipa, se poarta frumos cu ea la inceput, o lasa gravida, dar pe masura ce sarcina avanseaza, fata are tot felul de viziuni cu dezastrul ce urma sa vina daca nastea acel copil. El de asemenea incepe sa se transforme treptat in demonul ce era de fapt, sa-si arate adevaratul chip in fata tipei, mai ales cand isi da seama ca fata nu mai vrea sa dea nastere copilului. Incepuse sa-i fie si ei frica de ce s-ar fi putut intampla cu pamantul daca puneau stapanire fortele raului pe el. In final, mi se pare ca tipa se omoara, se arunca de la fereastra si salveaza pamantul de la dezastru.
Filmul avea niste efecte speciale si niste imagini super cu transformarile demonului cu chip de om ( mai ales in noptile cu luna plina).
Mi-ar placea mult sa-l revad, daca as sti cum se numeste…
A fost la tv ca un miniserial parca pana in anul 2000.
Va multumesc anticipat.
stie careva cum se numeste filmul:
e vorba despre niste copiii care se joaca sunand aiurea la telefon numere necunoscute si le raspunde unul care ii ameninta ca ii omoara si etc.Vine ala ii omoara pe toti ,copiii fiind ascunsi sub pat,cand cred la 20 de ani sau cv de genu unu dintre ei vine cu ideea sa joace din nou acel joc si iar vine ala si ii omoara
Medicate
30 Aug 2010, 08:16
Am vazut de mult un film care mi-a placut f. mult,( m-a marcat) dar eram prea mica si nu mai tin minte titlul si nici actorii…
om si trebuia sa aiba neaparat un copil cu o pamanteanca – in felul acesta forta raului avea controlul deplin asupra pamantului si putea sa-l distruga.
Reuseste sa seduca o tipa, se poarta frumos cu ea la inceput, o lasa gravida, dar pe masura ce sarcina avanseaza, fata are tot felul de viziuni cu dezastrul ce urma sa vina daca nastea acel copil. El de asemenea incepe sa se transforme treptat in demonul ce era de fapt, sa-si arate adevaratul chip in fata tipei, mai ales cand isi da seama ca fata nu mai vrea sa dea nastere copilului. Incepuse sa-i fie si ei frica de ce s-ar fi putut intampla cu pamantul daca puneau stapanire fortele raului pe el. In final, mi se pare ca tipa se omoara, se arunca de la fereastra si salveaza pamantul de la dezastru.
Filmul avea niste efecte speciale si niste imagini super cu transformarile demonului cu chip de om ( mai ales in noptile cu luna plina).
Va multumesc anticipat.
Imi aduc aminte de un film ce avea un asemenea subiect . Diavolul venea pe Pamant sa si-o traga cu o pamanteanca pentru a-l naste pe Antichrist. Titlul filmului era End of Days.
Inca un film ... cu un asemenea subiect este : The Omega Code
Incearca ....
camelia_mi2004
31 Aug 2010, 20:17
Va multumesc anticipat.
Imi aduc aminte de un film ce avea un asemenea subiect . Diavolul venea pe Pamant sa si-o traga cu o pamanteanca pentru a-l naste pe Antichrist. Titlul filmului era End of Days.
Inca un film ... cu un asemenea subiect este : The Omega Code
Incearca ....
Multumesc mult pentru raspunsul prompt, dar din pacate nu acesta era filmul...
Am mai intrebat si m-a luminat un coleg - era vorba despre "The Stand" - 1994, dupa o nuvela de Stephen King. Are patru episoade si dureaza 6 ore. Mi-a lasat o impresie extraordinara, imagini apocaliptice fantastice, actori care joaca exceptional. Vi-l recomand cu caldura. Am inteles ca si cartea este f. buna. A aparut in Editura Nemira - 2005 -Apocalipsa.
Medicate
31 Aug 2010, 22:05
Aham ... The Stand ...suna tempting din ce ai povestit , il voi cauta si eu ! Merci pentru "recomandare" !
acum cativa ani am vazut un film care nu stiu cum se numeste.filmul incepea cu un submarin care atunci cand a iesit la suprafata echipajul a descoperit totul spulberat de o bomba cu hidrogen.spravietuitorii echipajului mai aveau de trait cateva luni.filmul sa terminat cand spre sfarsitul perioadei au luat cate o pastila care le facea moartea mai usoara. va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste filmul
Salut. De mult timp ma gandesc la un film pe care l-am vazut dar nu stiu cum se mai numea...actiunea se petrece printr-un sat izolat, unde o mama cu fiul ei raman in pana/fara benzina; acolo sunt "terorizati " de un caine turbat sau ceva de genu'. Stie cineva cum se numeste? multumesc anticipat:)
omudindulap
12 Sep 2010, 21:26
The Village? (http://www.imdb.com/title/tt0368447/)
omudindulap
12 Sep 2010, 22:14
Da, nu e Village, am omis partea cu benzina.
WildR0se
13 Sep 2010, 10:40
Ar putea fi Cujo (1983), o ecranizare dupa un roman de Stephen King... acolo mama si fiul ei sunt terorizati de un Saint Bernard care o ia razna.
Mersi frumos WildR0se ...acesta era filmul; :)
WildR0se
13 Sep 2010, 21:45
Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor... Pt. un fan Stephen King, n-a fost asa greu ;)
corinka
24 Sep 2010, 09:55
Am vazut mai demult un film la tvr, cu niste pianisti tineri care participau la un concurs international. Una dintre eroine hotaraste in ultimul moment sa isi schimbe repertoriul, iar in timpul concursului are un mic incident cu o clapa dezacordata.
Bine, in film se intampla mai multe, dar am dat aceste detalii, in speranta ca cineva isi aminteste de el.
Stie cineva cum se numeste filmul? Multumesc!
anaemona
24 Sep 2010, 14:24
Richard Dreyfuss si Amy Irving in Competitia http://www.imdb.com/title/tt0080556/
P.S. Filmul asta a avut un impact atit de mare asupra mea, desi l-am vazut o singura data, in clasa a 6-a incit imi amitesc scene din film si acum :) Inclin sa cred ca e foarte important ce filme vedem cit sintem copii :))
corinka
24 Sep 2010, 15:51
Multumesc, anaemona!:)
Interesant, imi aminteam de filmul acesta, dar nu mai stiam fetele actorilor.
La vremea respectiva nu stiam cine sunt Amy Irving si Richard Dreyfuss, iar acum ma gandeam la film, imi aminteam subiectul, dar nu am realizat ca jucasera actori cunoscuti, pe care de fapt ii stiu.
Am vazut cu mult timp in urma filmul, eram destul de mica.
Domolul
03 Oct 2010, 11:28
un film in care joaca Pruitt Taylor Vince, cu niste gandaci pe care ii creste in doua acvarii diferite, si fiecare grup dezvolta un anumit tip de comportament . Am citit demult, inainte sa vad filmul, nuvela SF bine scrisa. Man in black fac si ei o aluzie la nuvela respectiva cu omuletii din cutia postala . Nu stiu cum se cheama filmul l-am cautat in filmografie dar nu il gasesc.
anaemona
03 Oct 2010, 16:47
Nu-s absolut convinsa, dar nuvela de care vorbesti pare sa fie Regii nisipurilor sau Sandkings si se pare ca singura ei ecranizare a fost in The outer limits, primul episod din 1995. http://www.imdb.com/title/tt0667945/
paul_aramis
03 Oct 2010, 17:09
nuvela ar putea să fie aia, doar că e diferită de ceea ce zice domolu. iar filmul e şi mai diferit, fiind doar bazat pe ideea nuvelei şi nici nu joacă Pruitt Taylor Vince
Caut un film!Era vorba despre 2 batrani,2 prienteni care voiau sa faca o calatorie cu trenul sau o locmotiva (cred ca era a lor si cred ca erau fosti mecanici) pana nustiu unde.Filmul s-a dat acum cativa ani pe HBO cred ca prin 2007.:D
Domolul
04 Oct 2010, 22:07
Regii nisipurilor sau Sandkings si se pare ca singura ei ecranizare a fost in The outer limits, primul episod din 1995. http://www.imdb.com/title/tt0667945/
Da da, regii nisipurilor, si s-ar putea sa fie si the outer limit dar chiar primul episod ? Multumesc, si multumesc aramis dar cred ca are dreptate :) n-ar fi rau sa mai gasesc un film facut dupa regii nisipurilor, mai nou ca n-a s-a mai evoluat intre timp, insa sa zica despre chiar tema in cauza - dumnezeu poate se joaca cu noi, diferentele dintre tari sunt poate cauze naturale etc. si nu ce am mai vazut : iote ce echipa de IT-isti mi-am tras, face ca gandacii sa mearga pe sub pielea actorilor ;)
Domolul
04 Oct 2010, 22:24
unul pe care nu l-am vazut dar este cam asa : FBI face un experiment in care un cremenal face parte chipurile dintr-un experiment nevinovat in care se vrea sa se testeze pana unde poate ajunge lipsa de afectiune umana prin provocarea durerii unui alt om.Cremenalul nu stie ca de fapt el insusi este subiectul acestui experiment si ii baga aluia niste electrosocuri de scade tensiunea in tot statul. Aha ! zic expertii. De fapt ailaltii sunt niste bieti actori. Si de fapt ce v-am spus e un film deci toti sunt actori , inclusiv cremenalul.De fapt am vazut asta intr-un documentar care spunea ca chiar s-a facut asta. De fapt asta e tot un scenariu si eu sunt tot un actor :))
Nu. :| Dar este un film pe tema asta ? in afara de documentar .
Ceea ce caut eu e mai mult un videoclip,care a fost si intr-un articol pe cinemagia(am uitat cum se numeste)....era cu un arab sau indian care a vrut sa-si lege siretul si a pus piciorul pe declanstor distrugand castelul inainte ca filmarile sa aiba loc.
anaemona
07 Oct 2010, 16:03
Tu de fapt cauti un actor genial, Peter Sellers, in filmul Petrecerea, The party, la care probabil te vei plictisi.
http://www.youtube.com/watch?v=MEWTTbtl82s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t_JWywDqgRs
Tu de fapt cauti un actor genial, Peter Sellers, in filmul Petrecerea, The party, la care probabil te vei plictisi.
http://www.youtube.com/watch?v=MEWTTbtl82s&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t_JWywDqgRs
Asta e !^^ Merci .
omudindulap
15 Oct 2010, 17:57
Am vazut un horror, acum 10 ani sau mai bine, cu o maimuta muzicala de plus, care avea puteri malefice. Tin minte o scena in care un tip ia maimute si o ingroapa, iar cand se intoarce, omul gaseste maimuta in casa.
Cam asa ceva..
http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/evil_monkey.jpg
kriss13
21 Oct 2010, 13:45
Caut un film frantuzesc destul de modern dat la tv in 2009-2010.
PLOT:
O familie in care tatal moare si sotia casnica trebuie se preia afacerea sotului ca sa poata sa isi intretina mai departe familia.
Problema e ca ea stia ca e o firma de constructii cind de fapt era o firma de filme pt adulti !!>:)
Filmul este despre alegerea pe care trebuie sa o faca intre moralitate si nevoile financiare.
Filmule e e destul de amuzant (gen Madame IRMA).
Titlul rominesc era ceva in genul "Schimb de meserii" dar nu reusesc sa-l gasesc pt ca nu stiu titlul in franceza care nu are legatura cu traducerea.
merci
DenisaLady
22 Oct 2010, 21:47
Am si eu mare nevoie de ajutor caut un film de 1 an si nu il gasesc " este vorba de un baiat care avea o boala si nu putea sta la lumina soarelui fara o masca , era imbracat tot in negru cu manusi inclusiv si o masca neagra conducea o motocicleta si traia cu tatal sau si cu mama sa care era bonlava la pat , acest baiat intanleste o fata de care se indragosteste si decide sa isi dea masca jos am uitat sa mentionez daca o dadea jos murea , asa ca o da si o duce pe fata pe plaja unde avea o cabana si acolo au facut dragoste , la sfarsitul filmului baiatul de duce la mama lui si ii spune la revedere avea bube pe fatza tin minte si fata striga dupa el iar acesta pleaca in tromba pe motocicleta sa se termina , " care ma ajuta va rog frumos raman recunoscatoare ...... Multumesc mult
DenisaLady
22 Oct 2010, 21:54
Sa mai va dau niste indicii din ce imi aduc aminte , cand si-a dat masca jos era in casa in fatza unei oglinzi si a zis exact replica asta " i look just like my mother " sper sa ajute
omudindulap
22 Oct 2010, 23:17
The Dark Side of the Sun (http://www.imdb.com/title/tt0118930/combined)
Cu placere.
Crimson
22 Oct 2010, 23:55
Am vazut acum cativa ani un film despre un accident in care era implicat un camion cu lemne. Toti oamenii trebuiau sa moara, insa cineva a supravietuit, deci ceva nu mersese bine. Era vorba de o inversare a unei liste a mortii sau ceva in genul si incep sa moara oameni. Unul moare alunecand pe niste spaghete, altului ii scapa un inel in chiuveta in timp ce gateste, incearca sa il scoata si ramane cu mana blocata acolo, timp in care ii ia casa foc si moare in incendiu. Altul fugea dupa niste porumbei si, cand s-a oprit, a cazut ceva mare, de fier, peste el.
Cam asta e tot ce imi aduc aminte, stie cineva cum se numeste filmul?
Multumesc anticipat.
Am vazut acum cativa ani un film despre un accident in care era implicat un camion cu lemne. Toti oamenii trebuiau sa moara, insa cineva a supravietuit, deci ceva nu mersese bine. Era vorba de o inversare a unei liste a mortii sau ceva in genul si incep sa moara oameni. Unul moare alunecand pe niste spaghete, altului ii scapa un inel in chiuveta in timp ce gateste, incearca sa il scoata si ramane cu mana blocata acolo, timp in care ii ia casa foc si moare in incendiu. Altul fugea dupa niste porumbei si, cand s-a oprit, a cazut ceva mare, de fier, peste el.
Cam asta e tot ce imi aduc aminte, stie cineva cum se numeste filmul?
Multumesc anticipat.
http://www.cinemagia.ro/filme/final-destination-2-destinatie-finala-2-4756/
DenisaLady
23 Oct 2010, 13:27
Mai cau un film asta este descrierea din ce imi mai aduc aminte este vorba despre un android care ia locu unui profesor la o scoala si incepe sa omoare copii pe acolo se "imprieteneste" cu o profesoara de acolo in fine acest android avea o carte din care citea ceva e genu " dusmanul e pretutindeni , toti sunt dusmani tai " nu mai tin multe minte cam atat la sfarsit el este inchis intr-o pivnita si o bomba explodeaza
DenisaLady
23 Oct 2010, 13:30
omu din dulap , multumesc mult de tot esti cel mai tare :*
DenisaLady
24 Oct 2010, 20:32
Ma ajuta cineva e un film vechi l-am vazut acum 8 ani , actiunea se petrece in desert din cate imi aduc aminte e un om si cu un extraterestru in desert si exista si serpi de nisip dinaceia care te inghite prin nisip care te trage in jos si extraterestrul l-a salvat pe om de un sarpe dinala , pana la urma extraterestrul este o ea si naste iar la sfarsitul filmului omul cu copilul extraterestrului merg prin desert asa se termina
DenisaLady
24 Oct 2010, 20:56
nu stie chiar nimeni ? :(
DenisaLady
24 Oct 2010, 21:04
Sa dau mai multe detalii actiunease petrece in desert un om si un extraterestru in desert la inceput sunt cam retrasi unu de celalalt sunt si serpi de nisip dinaia care te trage in nisip omul cade intr-o groapa cu nisip miscator si vine us sarpe dinala si extraterestru il salveaza si de atunci se ajuta , la sfarsit extraterestru este o ea si moare la nastere iar omul ramane sa aiba grija de copil sunt mai multe detalii :D
omudindulap
24 Oct 2010, 22:12
Enemy Mine (1985) (http://www.imdb.com/title/tt0089092/combined)
DenisaLady
24 Oct 2010, 22:27
bingo asa se numeste esti tare :D ms mult nu ai idee de cand caut filmele astea :P ms ms ms ms ms ms ms
SNOWMAN34
01 Nov 2010, 12:11
hello.
Doresc sa stiu cum se numeste filmul (istoric, cred) ce trateaza lupta dintre sarazini si evrei.
E vorba de o batalie intre sultanul Saladin si un rege evreu lepros, (purta in permanenta pe fata o masca de argint).
Nu am alte detalii, am vazut foarte putin din el... :(
ms,ms,ms,ms :) :P
copila_satanista
01 Nov 2010, 12:15
am gasit pe IMDB asta (http://www.imdb.com/title/tt0057357/),poate e chiar ce cauti
SNOWMAN34
01 Nov 2010, 12:38
YESss. ASTA este!
Sarut mana mult. :*
SNOWMAN34
02 Nov 2010, 10:07
Caut un film romanesc realizat dupa 1990.
Ceva fara pretentii, actiunea e undeva pe litoral, cu niste gagici, :) un concurs, etc.
NU Miss Litoral, cel cu Anca Turcasiu!
Mai stiu ca un rol il avea George Mihaita, era securist deghizat in popa...si cam atat, deci, HELP. :)
Caut un film romanesc realizat dupa 1990.
Ceva fara pretentii, actiunea e undeva pe litoral, cu niste gagici, :) un concurs, etc.
NU Miss Litoral, cel cu Anca Turcasiu!
Mai stiu ca un rol il avea George Mihaita, era securist deghizat in popa...si cam atat, deci, HELP. :)
Cred ca asta e http://www.cinemagia.ro/filme/paradisul-in-direct-1400/
SNOWMAN34
02 Nov 2010, 10:26
Ai dreptate, asta este.
Multumesc mult.
matmircea
04 Nov 2010, 00:06
cine stie cum se numeste filmul din videoclipul formatiei vama veche- zmeul?asa un lapsus am... ms
adica : http://www.youtube.com/watch?v=t72AJGVAKLU&feature=related
dragonfly_drk
04 Nov 2010, 00:12
mircea, pune si linku... poate asa le va fi mai usor celor care stiu sa il gaseasca... ;))
matmircea
04 Nov 2010, 00:14
oky
WildR0se
04 Nov 2010, 00:21
Legaturi bolnavicioase
matmircea
04 Nov 2010, 00:25
ok ms mult
WildR0se
04 Nov 2010, 00:29
Cu placere ;) Misto piesa, oricum!
dragonfly_drk
04 Nov 2010, 00:33
si filmul... ;)
matmircea
04 Nov 2010, 00:34
Cu placere ;) Misto piesa, oricum!
foarte misto :)
midori_y
07 Nov 2010, 03:24
Buna. Am vazut un film acum 2 ani. Am impresia ca filmul era din 2005-2007 nu sunt sigura. Filmul era despre o femeie care scria o carte si un tip care descopera ca el este personajul principal al cartii si traieste toate intamplarile exact cum scunt scrise in carte. El descopera acest lucru inainte ca scriitoarea sa termine cartea si afla ca ea era recunoscuta pt faptul ca scria doar tragedii. Asa ca incearca sa o convinga sa schimbe finalul cartii pentru a nu muri. Stie cineva despre ce film ar putea fi vorba?
gigabyte
07 Nov 2010, 09:02
Stranger Than Fiction (2006) (http://akas.imdb.com/title/tt0420223/)
Of, caut de mult un film caruia nu-i mai retin titlul.
Era vorba de o calatorie in timp, cu ajutorul unui ceas de buzunar daruit de vatmanul trenului cu care facea naveta.Tipul era casatorit si la un moment dat trenul cu care facea naveta ajunge inapoi in timp intr-un oras apropiat de zona unde locuia el.Acolo se indragosteste de o tipa necasatorita care detinea un magazin(sau cam asa ceva) pe care o salveaza din mai multe situatii revenind in timpul prezent si citind jurnalele electronice (ziarele) din acea perioada.Pana la urma se hotaraste sa ramana in trecut cu noua iubita.
Mentionez ca nu este vorba de "Somewhere in Time"(Undeva,candva)
Daca ma poate ajuta cineva...
Filmul a fost difuzat la TV acum cativa ani in urma.
WildR0se
12 Nov 2010, 00:36
For All Time (2000)???
http://www.youtube.com/watch?v=IsbzXU152ec (din pacate, trailer-ul e foarte scurt, dar poate reusesti sa-ti dai seama daca acesta e filmul pe care-l cauti)
For All Time (2000)???
http://www.youtube.com/watch?v=IsbzXU152ec (din pacate, trailer-ul e foarte scurt, dar poate reusesti sa-ti dai seama daca acesta e filmul pe care-l cauti)
Esti extraordinara!!!! acesta este filmul, MULTUMESC MULT!:) :-bd
De data aceasta stiu cum se numeste filmul, si anume este voba de "Pursuit"(1989) sau "Twist of Fate" sau "Jocul Destinului" pe romaneste, un film bun cu Ben Cross si Sarah Jessica Parker .
Iata un sinopsis:
"La apusul celui de-al Treilea reich, colonelul SS inginerul Helmut Von Schrader, a fost implicat intr-un complot impotriva lui Hitler. Refuzand sa fi asociat un Odessa, o organizatie nazista, pune la cale un plan pentru a scapa de acuzatia de criminal de razboi. Il santajeaza pe drul. Franz Schlossberg, chirurg plastic nazist, si-l obliga sa-i faca operatie estetica. Trebuia sa faca in asa fel sa arate ca un evreu. Acum, sub numele de Ben Grossman, aranjeaza sa fie trimis intr-un lagar de concentrare cu speranta ca va fi eliberat de aliati. Dar el este dus in alt lagar, Belsen, si obligat sa traiasca alaturi de cei pe care-i persecutase. Ben se descurca cu greu in pielea unui evreu, dar mai ales a unui prizonier. Nu cere ajutorul nimanui pana cand realizeaza ca trebuie sa se alieze cu ei ca sa supravietuiasca. Cu toate ca este acceptat, asupra lui inca mai planeaza suspiciuni. Cand prizonierii sunt eliberati Ben ajunge in Palestina. Insa tinta lui era Elvetia. Dar planurile ii sunt date peste cap si ajunge sa puna bazele noului stat Israel. Cu toate ca anii au trecut, fostii asociati ai lui Ben, nazistii, nu l-au uitat pe Helmut Von Schraeder."
Filmul este produs in Marea Britanie.
Eu l-am vazut pe caseta video prin anii '90, si tare as vrea sa il am si pe DVD, insa cu toate eforturile mele nu il gasesc!:(
Daca il are cineva si as putea sa intru si eu in posesia lui, as fi extrem de multumit!
Multumesc anticipat!:)
Din pacate nici pe "For All Time"(2000) nu il gasesc pe nici un torrent!:(
andu7zu
12 Nov 2010, 19:38
Hey am vazut si eu un film horror prin 2006 -2007 parca cu fiul diavolului......
A fost un incediu parca si li sa schimbat copilu....cv de genu.....avea un 666 pe ceafa......:D
Cum se numea???
Ii zicea "666".
L-am vazut in premiera, in Franta (Grenoble), pe 06. 06. 2006. Daca nu ma insel si-a avut in acea data premiera internationala.
WildR0se
12 Nov 2010, 22:04
De data aceasta stiu cum se numeste filmul, si anume este voba de "Pursuit"(1989) sau "Twist of Fate" sau "Jocul Destinului" pe romaneste, un film bun cu Ben Cross si Sarah Jessica Parker .
...
Eu l-am vazut pe caseta video prin anii '90, si tare as vrea sa il am si pe DVD, insa cu toate eforturile mele nu il gasesc!:(
Daca il are cineva si as putea sa intru si eu in posesia lui, as fi extrem de multumit!
In original, probabil n-o sa le gasesti decat pe Amazon... dar pe torrente cred ca se poate... incearca:
http://www.bittorrent.am/torrent/3684678/100//Twist-of-Fate-A.K.A-Pursuit-(1989).html
http://fullrshare.com/download/twist+of+fate+a+k+a+pursuit+1989.html
http://www.bittorrent.am/search.php?kwds=for+all+time+2000&cat=100
http://fullrshare.com/index.php?do=search
Nu am incercat sa le descarc, so don't shoot me daca nu merg, am cautat doar sa vad daca exista torrente cu ele... deci, insista si vei gasi!!! ;)
Revin cu alt film ce nu-i stiu numele dar m-a atras. Nu este o actiune prea coplexa ci mai mult una emotionanta. Un barbat intr-o masina vrea sa ajunga acasa cat mai repede deoarece sotia lui moare parca. Insa pe drum intalneste tot felu' de probleme incat si politia incearca sa-l opreasca.Actiune se petrece mai mult pe sosele si are o masina rosie daca nu ma insel. Somebody help me:)
klaudya_e
13 Nov 2010, 15:24
Hey am vazut si eu un film horror prin 2006 -2007 parca cu fiul diavolului......
A fost un incediu parca si li sa schimbat copilu....cv de genu.....avea un 666 pe ceafa......:D
Cum se numea???
The Omen (2006) remake dupa The Omen (1976)
...
In original, probabil n-o sa le gasesti decat pe Amazon... dar pe torrente cred ca se poate... incearca:
http://www.bittorrent.am/torrent/3684678/100//Twist-of-Fate-A.K.A-Pursuit-(1989).html
http://fullrshare.com/download/twist+of+fate+a+k+a+pursuit+1989.html
http://www.bittorrent.am/search.php?kwds=for+all+time+2000&cat=100
http://fullrshare.com/index.php?do=search
Nu am incercat sa le descarc, so don't shoot me daca nu merg, am cautat doar sa vad daca exista torrente cu ele... deci, insista si vei gasi!!! ;)
Acestea sunt niste siteuri pe care trebuie sa te inscrii contra unor sume de bani, expl. cca.50-100&/luna.Eu zic ca nu merita sa copiezi numai un film pentru aceasta suma!
Asa ceva am gasit si eu, bineinteles, vorbeam de ceva gen Rapidshare,Megaupload, etc.
Multumesc oricum!:)
WildR0se
14 Nov 2010, 19:57
Mda, cred ca ai dreptate... Sorry I couldn't help more :-<
Vazusem acum ceva timp, sa fie vreun an, poate chair doi, un film pe HBO... si in final este o scena unde unul (tipul bun) il leaga pe altul (tipul rau) si ii baga capul in cuptorul cu microunde si da drumul aparatului... Restul il deduceti si voi!!!
Stiti cumva cum se chema filmul?
Chiar nimeni nu cunoaste filmul ce l-am descris cu mai sus? Repet: mare parte din film se petrece in masina , incercand sa ajunga la sotia lui care este bolnava. La urma se face un baraj ca sa nu treca deoarece intre timp facuse ilegalitati, ajunge si subiect la radio. Somebodyy helpp meeeeeeeeeeee
FreakDoll
19 Nov 2010, 21:29
De 2 zile incerc sa gasesc acest film.Ma enerveaza ca nu'mi pot aminti cum se numeste sau, macar, ce actor juca rolul principal.X( ~X(
chuckyfan
19 Nov 2010, 21:45
Pe TVR acum cativa ani era un serial pentru copii cu o sperietoare de ciori. Parca se numea Woozy dar nu sunt sigur, stie cineva cum se numeste:D?
E posibil sa fie asta http://www.cinemagia.ro/filme/the-patchwork-girl-of-oz-393420/?
dragonfly_drk
19 Nov 2010, 22:45
cand eram mica am vazut un film. nu mai tin minte detaliile... tot ce imi aduc minte e o scena. cu doi tineri in pat... la un moment dat, tipa se da jos din pat si pe podea erau ceva melci fara casa sau ceva animale lipicioase, scarboase, ce or fi... si animalele alea incearca sa o manance pe tipa. ea incearca sa iasa pe geam dar era plin de animalele alea asa ca e mancata...
tin minte ca apareau brusc si dispareau la fel de brusc. ca erau foarte multe si mancau tot ce le atingea...
ma poate ajuta cineva? mai mult chiar nu imi aduc aminte. stiu ca m-a marcat foarte tare si as vrea sa il vad din nou...
Chiar nimeni nu cunoaste filmul ce l-am descris cu mai sus? Repet: mare parte din film se petrece in masina , incercand sa ajunga la sotia lui care este bolnava. La urma se face un baraj ca sa nu treca deoarece intre timp facuse ilegalitati, ajunge si subiect la radio. Somebodyy helpp meeeeeeeeeeee
O fi vorba de asta?
http://www.imdb.com/title/tt0406942/
buticut
20 Nov 2010, 01:09
Vazusem acum ceva timp, sa fie vreun an, poate chair doi, un film pe HBO... si in final este o scena unde unul (tipul bun) il leaga pe altul (tipul rau) si ii baga capul in cuptorul cu microunde si da drumul aparatului... Restul il deduceti si voi!!!
Stiti cumva cum se chema filmul?
The Last House on the Left?
Acum 5 -6 ani pe acasatv parca se difuza un film gen familie in care un hot se ascundea in casa unei femei batrane in podul ei parca....... si la sfarsit ajung sa se imptrieteneasca...... mai stiu ca era in jurul craciunului.... daca stie cineva cum se numeste si poate sa ma ajute va rog!
@Dadala
Posibil sa fie asta :
http://www.imdb.com/title/tt0104805/
Katharine Hepburn intr`un film foarte frumos.
MihaiVFR
22 Nov 2010, 23:03
era un film vechi foarte asemanator cu Rudyard Kipling's Jungle Book (1942) in care era un personaj negativ cu inima scoasa si il puteai ucide numai daca il injunghiai in inima. Actiunea se desfasura intr-o jungla, tin minte nush ce printesa, rauri, temple, comori, etc. Si similar ca jungle book era un baiat "al junglei" care ii vine de hac.
@Dadala
Posibil sa fie asta :
http://www.imdb.com/title/tt0104805/
Katharine Hepburn intr`un film foarte frumos.
Acesta era! L-am gasit si eu zilele trecute dar acum nu stiu de und as putea sa il downloadez :(.
Daca stii tu te rog sa a ajuti!
redmen
O fi cumva Nitro filmul despre care vorbesti?
Subiectul se aseamana cu ce ai descris tu...
valmar0891
01 Dec 2010, 18:26
vreau sa vad filmul Sentinta si nu stiu cum sa-l deschid, m-am incurcat in butoane. ma ajuta cineva,pls??:(
paul_aramis
01 Dec 2010, 19:39
să-l vezi ... unde? şi cu/la ce?
corydon
01 Dec 2010, 20:27
Salutare
Sunt nou pe acest forum si caut si eu 2 filme
1 Personajul principal era o tipa(daca bine imi aduc aminte era blonda) care nu putea facea diferenta dintre viata reala si vis
2 este SF si totul se petrecea undeva intr-un oras in desert, o faza care o tin minte era ca 2 fac skandenberg si pe masa pun um mic animalut care il va omora pe cel care pierde. Daca bine imi aduc aminte erau si ceva animale uriase( scorpipni parca)
Sper ca am fost destul de explicit, dar am vazut filmele cu ceva timp in urma la tv
dragonfly_drk
02 Dec 2010, 00:11
cand eram mica am vazut un film. nu mai tin minte detaliile... tot ce imi aduc minte e o scena. cu doi tineri in pat... la un moment dat, tipa se da jos din pat si pe podea erau ceva melci fara casa sau ceva animale lipicioase, scarboase, ce or fi... si animalele alea incearca sa o manance pe tipa. ea incearca sa iasa pe geam dar era plin de animalele alea asa ca e mancata...
tin minte ca apareau brusc si dispareau la fel de brusc. ca erau foarte multe si mancau tot ce le atingea...
ma poate ajuta cineva? mai mult chiar nu imi aduc aminte. stiu ca m-a marcat foarte tare si as vrea sa il vad din nou...
nu stie nimeni? :-S
chuckyfan
02 Dec 2010, 07:26
Nu era cumva asta?
Slither (http://www.cinemagia.ro/filme/slither-15155/)
dragonfly_drk
04 Dec 2010, 00:09
nu e asta... :(
nu e niciun monstru pe acolo. is numa melcii astia fara casa sau ce or fi, exact cum erau si in Slither... numai ca sunt mult mai multi...
si cred ca e mai vechi, un pic, filmul decat Slither.
corydon
04 Dec 2010, 11:40
Nu mai stiu exacta dar parca a fost difuzat in Romania serialele Are You Afraid of the Dark(tradus Povesti de adormit copii daca bine imi aduc aminte) si Twilight Zone, au asa imi aduc aminte ca intr-un serial am vazut un episod asemanator, poate gresesc le-am vazut demult :)
dragonfly_drk
04 Dec 2010, 12:23
era film, nu serial... :(
in fine, se pare ca filmul asta e inexistent... poate eu sunt singura persoana de pe mapamond care l-a vazut... :))
(cam improbabil, stiu)
caut un film de groaza mai vechi,actiunea se petrece intr un tren unde criminalii aveau ochii albi atunci cand omorau ...
Medicate
11 Dec 2010, 14:39
Dude, filmul ala il caut de foarte multi ani ... raman dator celui care posteaza titlul filmului respectiv.
paul_aramis
11 Dec 2010, 15:00
cu cât? sau cu ce?
ion_ion
12 Dec 2010, 01:29
era film, nu serial... :(
in fine, se pare ca filmul asta e inexistent... poate eu sunt singura persoana de pe mapamond care l-a vazut... :))
(cam improbabil, stiu)
http://www.imdb.com/title/tt0470705/
dragonfly_drk
12 Dec 2010, 09:43
nope, is not this... singura chestie faina din toata cautarea asta e ca descopar filme faine... :))
dragonfly_drk
12 Dec 2010, 10:00
cred ca denumirea in romana e ceva de genul "Melcii ucigasi". Insa cum handicapatii astia traduc de-am pixu si cum l-am vazut pe pro-tv si cum eram prea mica pentru a ma mai interesa si numele in engleza, iaca-te unde am ajuns... :))
chuckyfan
12 Dec 2010, 17:53
dragonfly am mai gasit unul care ar putea fi ceea ce cauti:
http://www.imdb.com/title/tt0093995/
Acum vin eu cu o dilema:
Prin 2001 (aveam 7 ani) am vazut un film pe tvr 2 asemanator cu Home Alone doar ca aici niste caini puneau capcane. Cam atat imi amintesc:|
dragonfly_drk
13 Dec 2010, 12:22
Evrikaaa!!! asta e... :">
multumesc mult, chucky... :-*
chuckyfan
13 Dec 2010, 15:24
Vai ce bine ma simt, am reusit sa faca in sfarsit o fapta buna pe anul asta:)
Am vazut si eu acuma ceva vreme un film de groaza ,era cu o fata al carei tata lucra intr-o mina si el i-a lasat o mostenire in casa unde locuia(ei nu locuiau impreuna) dupa moartea tatului ei ,merge la casa lui si gaseste intr-o cutie din casa, o tablitza de chemat spirite si impreuna cu niste prieteni de ai ei cheama un spirit si aproape toata actiunea filmului se petrece in mina,si rand pe rand sunt omorati...spuneti-mi si mie va rog cum se numeste filmul ! multumesc anticipat!!!
corydon
16 Dec 2010, 20:55
Salutare
Sunt nou pe acest forum si caut si eu 2 filme
1 Personajul principal era o tipa(daca bine imi aduc aminte era blonda) care nu putea facea diferenta dintre viata reala si vis
2 este SF si totul se petrecea undeva intr-un oras in desert, o faza care o tin minte era ca 2 fac skandenberg si pe masa pun um mic animalut care il va omora pe cel care pierde. Daca bine imi aduc aminte erau si ceva animale uriase( scorpipni parca)
Sper ca am fost destul de explicit, dar am vazut filmele cu ceva timp in urma la tv
Nu stie nimeni?:(
In legatura cu nr 1, ce mi-a venit prima oara in minte e asta
http://www.cinemagia.ro/filme/never-talk-to-strangers-legaturi-riscante-464/
Nu stie nimeni filmul pe care il caut ????? :((
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.