PDA

View Full Version : cum se numeste filmul ?

Pages : 1 2 [3]

rap1k
08 Sep 2012, 02:28
Deci am vazut un film mai de mult, si am uitat numele insa imi aduc aminte partial cum era "The hint first love backup" sau " A first love hint backup" era cu un baiat care a intrat la liceu si i placea mult de o fata care era mai mare ca el. iar acea fata avea un frate care era prieten cu el!. Si mai e o faza, in prima zi de liceu pustiu tranteste niste biciclete in fata liceului. SI mai stiu cum era coperta, era o fata si o tarantula cred si era si baiatu pe coperta. sper sa imi raspundeti va rog

margott
08 Sep 2012, 13:38
Deci am vazut un film mai de mult, si am uitat numele insa imi aduc aminte partial cum era "The hint first love backup" sau " A first love hint backup" era cu un baiat care a intrat la liceu si i placea mult de o fata care era mai mare ca el. iar acea fata avea un frate care era prieten cu el!. Si mai e o faza, in prima zi de liceu pustiu tranteste niste biciclete in fata liceului. SI mai stiu cum era coperta, era o fata si o tarantula cred si era si baiatu pe coperta. sper sa imi raspundeti va rog

http://www.cinemagia.ro/filme/love-at-first-hiccup-472086/

rap1k
08 Sep 2012, 13:42

http://www.cinemagia.ro/filme/love-at-first-hiccup-472086/
mersi mult asta e :X

mysweetypie
14 Sep 2012, 18:39
Am vazut acum ceva timp un film in care o tipa vrea sa castige bani.Incearca sa devina dansatoare intr-un bar iar angajatorul ii intareste sfarcurile cu gheata.Apoi un tip se indragosteste de ea, dar ea este iubita unui om bogat cu care si face sex in piscina.Cer scuze pentru limbajul explicit.

Kriss_Kringle
14 Sep 2012, 19:17
S-ar putea sa fie "capodopera" lui Verhoeven,numita Showgirls (http://www.imdb.com/title/tt0114436/).:))

mysweetypie
14 Sep 2012, 22:05
S-ar putea sa fie "capodopera" lui Verhoeven,numita Showgirls (http://www.imdb.com/title/tt0114436/).:))
Asta este Kriss_Kringle.Multumesc:).

Kbooom
16 Sep 2012, 08:52
Mama deci ce bunaciuni is la Hollywood!! Si ce noroc au mah!!!!!:)) :)) :(

http://www.imdb.com/title/tt0265208/

RAPITEANU
22 Sep 2012, 20:15
salut.caut si eu un film dar nu stiu cum se numeste.tot ce stiu e ca e vorba de un politist care vrea sa isi salvezi familia de la distrugerea lumi (era ceva de genu incalzire globala legat de campul magnetic)se ascundeau prin canalea.(era si o fata pe acolo care vb cu unu de care nu ii placea lu tacsu adica lu politai)...explodau masini se deramau case etc distrugeri ma intelegeti. banuiesc ca filmul e undeva intre ani 2000-2006.daca are cineva vreo ideie despre ce vorbesc datimi un mesaj pe [email protected]

tombird83
14 Oct 2012, 22:41
Caut un film in care nevasta unui om de afaceri,neglijata de acesta,se indragosteste de un fermier
italian ? sau cultivator de vita de vie. Dupa o aventura impreuna se despart. Ajunsa acasa isi de seama ca defapt langa el se simtea cel mai bine. Lasa totul si se intoarce la el. El parca purta barba si ea conducea un Mercedes decapotabil.
Va multumesc

nykysor
17 Oct 2012, 22:14
Isi aminteste cineva de VIDEOTECILE anilor 80" ,de filmele traduse de vocea incomfundabila a doamnei Irina Margareta Nistor?
In anul 1985 in CRAIOVA au aparut salile VIDEO ,intai una, doua ,apoi tot mai multe.Eram elev si intr-o duminica am vrut sa merg la VIDEOTECA improvizata in sala de spectacole a teatrului liric dar pentru ca nu se vandusera prea multe bilete pentru acea ora filmul nu a mai rulat in schimb ni s-a propus sa revenim pentru filmul de la ora 19.Am mers afara sa vadem afisul dar acolo scria doar film surpriza.Reantorsi in sala ni s-a spus ca filmul se numeste CAPITANUL PUMA si este cu BRUCE LEE dar ca este film interzis si de aceea nu poate fi anuntat.Cum era prima data cand il vedeam pe (BRUCE LEE ?) si cum toti chinezii mi se pareau facuti de o mama,acum stau si ma gandesc oare chiar a fost BRUCE pentru ca de atunci nu am mai auzit de acest film iar filmele lui sunt arhicunoscute si se pot numara pe degete.ACTIUNEA: Personajul este politist proaspat detasat intr-o sectie de politie ,cred ca undeva in america ,motociclist imbracat mai tot timpul cu o geaca de piele bine stransa pe corp.Cred ca fusese detasat si pentru a-i antrena pe ceilalti politisti care la inceput nu il prea ia in seama pana cand fac cunostinta cu podeaua.Stiu ca era vorba de ceva droguri ,ca la un moment dat urmareste o masina se prinde de bara din spate si este tarat cu genunchii pe asfalt.In final se duce o lupta undeva pe o plaja politistul si infractorul fata in fata.Este cam mult din '85 si nu-mi mai amintesc prea multe dar tare mult as vrea sa stiu daca era sau nu BRUCE LEE

FlorinMovieFreak
21 Nov 2012, 17:43
Tot ce-mi aduc aminte despre filmul pe care-l caut .. este ca-i vorba de un film cu spioni .. sau agenti .. esti filmat in Rusia .. iar una dintre actrite .. este bruneta tunsa scurt .. si are o haina rosie de piele ..

Dany_Jim
26 Dec 2012, 18:42
Era despre un barbat cu o moneda care se urca in tren si pleca inapoi in timp.
Si acolo cunoaste o ziarista care publica ziarul local din vremea ceea.
Si alege in cele din urma sa se stabilasaca definitiv inapoi in timp iar in viitor el apare intro poza veche.

(inapoi in timp este cum este filmul serial Dr. Quinn.)

Mult timp am avut impresia ca Harrison Ford (http://www.cinemagia.ro/actori/harrison-ford-392/) joaca omul cu moneda dar tot nu l-am gasit.

IL caut de multa vreme sper sal gasesc

:-? :-? :-?

Mai era unul cu un o gasta salbatica pe care o creste o fata.
Si in cele din urma fata ii gaseste un stol in drumul sau spre migrare.

De la Kuhaylan Am primit un raspuns foarte placut, despre primul film.

For All Time (2000) (http://www.cinemagia.ro/filme/for-all-time-iubire-din-trecut-11675/)

De la Kuhaylan Se pare ca am primit un raspuns la cel cu gasta salbatica.

Fly Away Home (1996) (http://www.cinemagia.ro/filme/fly-away-home-zborul-spre-casa-1343/)

Incaodata mii de multumiri lui Kuhaylan =D>

Si o propunere de vizionare Tot de la Kuhaylan

The Infinite Worlds of H.G. Wells (http://www.cinemagia.ro/filme/the-infinite-worlds-of-hg-wells-lumile-lui-hgwells-8289/) (TV mini-series 2001– )

Da stiu stau prost cu scrisul.

iiitech
04 Jan 2013, 22:51
Salut caut si eu un film(nu e vorba de Shinning)este vorba de o familie cu un copil care nu mai stiu dar cred ca stau la un hotel in timpul iernii...e foarte multa zapada afara..intr-o zi copilul adica baietelul iese afara sa se joace cu zapada iar omul de zapada facut de alaltazi prinde viata odata cu brazii.Va rog sa ma ajutati l-am vazut in urma cu vreo 7-8 ani si imi doresc foarte mult sa ma uit incaodata!!!!e foarte tare filmu!!!need help!

manatsuia
08 Jan 2013, 00:58
Salut caut si eu un film(nu e vorba de Shinning)este vorba de o familie cu un copil care nu mai stiu dar cred ca stau la un hotel in timpul iernii...e foarte multa zapada afara..intr-o zi copilul adica baietelul iese afara sa se joace cu zapada iar omul de zapada facut de alaltazi prinde viata odata cu brazii.Va rog sa ma ajutati l-am vazut in urma cu vreo 7-8 ani si imi doresc foarte mult sa ma uit incaodata!!!!e foarte tare filmu!!!need help!

incearca asta: http://www.cinemagia.ro/filme/jack-frost-6866/

leloo15
10 Jan 2013, 20:32
buna,
caut si eu de mult timp numele unui film pe care l-am vazut in "tinerete" la TV ... este un film de epoca (imi aduc aminte ca femeile aveau niste rochii lungi frumoase) ... e vorba de o tanara fata (cam neconformista si neascultatoare pt acele vremuri ...) dintr-o familie buna care este "fortata"sa se casatoreasca cu un barbat pe care nu l-a vazut niciodata ... cred ca pt bani si ea avea titlul sau invers ... nu mai stiu exact
oricum, el era un destrabalat si avea nu stiu cate amante ... ea, desi se casatoreste cu el, nu se si culca cu el ...
imi aduc aminte o faza tare ... el pleaca la vanatoare cu amanta si se opresc la pavilionul de vaatoare sa faca dragoste ... tipa (sotia) ii urmareste si le fura toate hainele ... mi-a placut faza
bineintels, pana la urmase indragostesc d-adevaratelea (sotii :))) si devin un cuplu ;)

please help, daca stiti cum se numeste filmul ...
ms mult !:)

iiitech
10 Jan 2013, 20:44
a nu despre filmu acesta este vorba,filmul pe care il caut e thriller

Puferiu
16 Jan 2013, 09:10
salut.caut si eu un film dar nu stiu cum se numeste.tot ce stiu e ca e vorba de un politist care vrea sa isi salvezi familia de la distrugerea lumi (era ceva de genu incalzire globala legat de campul magnetic)se ascundeau prin canalea.(era si o fata pe acolo care vb cu unu de care nu ii placea lu tacsu adica lu politai)...explodau masini se deramau case etc distrugeri ma intelegeti. banuiesc ca filmul e undeva intre ani 2000-2006.daca are cineva vreo ideie despre ce vorbesc datimi un mesaj pe [email protected] of the Worlds (2005) (http://www.imdb.com/title/tt0407304/?ref_=sr_1) ?

olipop
14 Mar 2013, 07:57
Cum se numeste fulmul : incepe cu o lupta.. si o femeie ( lidera unuia dintre grupuri ) cade de pe o cladire si isi pierde memoria si o gaseste un betiv.. o duce acasa ( betivul are un magazin chinezesc , un fel de restaurant ) si ea va lucra pt el o vreeme .. dar supusii ei o cauta . si inamicii o descopera sii ii rapesc fata la ala cu magazinu si ea se lupta cu ei intr un depozit .. si ala moare sacrificadu-si viata pt fata cu amnezie si ei se lupta vin si baietii fetei si apoi ea pleaca cu o limuzina neagra din oras.. ..
Cinevaa :o3 ?

Puferiu
14 Mar 2013, 08:10
Overboard (1987) (http://www.imdb.com/title/tt0093693/?ref_=sr_1) ?

olipop
14 Mar 2013, 09:18
...nu e overboard ..: Incepe pe o cladire in care se bat 2 clanuri ...
detalii si amanunte :)): cand are loc lupta aceea pe claire unul dintre ei are o mana de fier.. fata cand cade cade pe o masina care transporta saltele si apoi pe una care transporta pui in cusca..
Tipul care o gaseste era beat la momentul respectiv. o duce la el acasa ..
a 2 zii tipa nu stie ce e cu ea tipul ii explica. ea va lucra ovreme pt el la restaurantu lui . o duce pe fata lui la soala o aduce..
odata fata lui se cearta cu 3 -4 fete vor sa o tunda.. iar fata aia vine si le bate pe alea..
inamicii o gasescsi vor sa o atace in magazinu chinezesc .. ea scapa , intre timp o descopera baietii iei ,si inamicii rapesc fata la patronu magazinului chinezesc so lupta are loc la un depozit de oale vaze.. chestii din ceramica.
acolo fata lui scapa o salveaza ea .. dar tipu e omoratcu o sabie , se baga in fata fetei riscandusi viata .. ea ii omoara pe toti . cu ajutorul clanului ei .a 2 zi ea se intoarce la magazinu chinezesc si pleaca cu fata lu ala pe un scuter insotitde limuzine negre. !
Stie cineva :o3. ?

Puferiu
14 Mar 2013, 10:37
My Wife Is a Gangster 2 (2003) (http://www.imdb.com/title/tt0364447/?ref_=fn_al_tt_3)

cionica
18 Mar 2013, 18:01
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film rulat la cinematografe in perioada anilor 1977-1980. In film este vorba despre o tanara blonda, fiica unui colonist alb, care se casatoreste cu un tanar creol. Ea ramane insarcinate si naste o fetita de culoare. Da vina pe sot, spunand ca el este vinovatul, dar afla in final ca mama ei era o sclava de culoare. Mama ei era chiar camerista. Cred ca era un film produs in tarile latine.

cionica
18 Mar 2013, 18:12
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.

iuliandor
25 Mar 2013, 11:59
Un film frantuzesc, parca, genul politist cu tenta SF: un criminal care omora prezentatoarele TV, si nu numai, cand erau filmate in direct... in final il gasesc pe criminal, era un fost angajat al televiziunii care fusese concediat si din razbunare construise aparatul asta care-i permitea sa omoare prin intermediul camerei de luat vederi, si care este ucis in fata politistului care ancheta cazul de catre un tip de la serviciile secrete. Multumesc anticipat!

margott
25 Mar 2013, 12:21
Un film frantuzesc, parca, genul politist cu tenta SF: un criminal care omora prezentatoarele TV, si nu numai, cand erau filmate in direct... in final il gasesc pe criminal, era un fost angajat al televiziunii care fusese concediat si din razbunare construise aparatul asta care-i permitea sa omoare prin intermediul camerei de luat vederi, si care este ucis in fata politistului care ancheta cazul de catre un tip de la serviciile secrete. Multumesc anticipat!

Kamikaze (http://www.cinemagia.ro/filme/kamikaze-193362/)

iuliandor
25 Mar 2013, 20:28
@margott: da, dom'le, asta este: Kamikaze (1986), Franta! Jos palaria si mii de multumiri!!! =D>

amotav
06 Apr 2013, 17:37
Salutare tuturor,vreau sa stiu cum se numeste filmul in care o echipa de medici , este adusa la un nivel microscopic cu ajutorul unui aparat ,bineinteles cu echipament la ei si armament (nu-mi mai amintesc bine) apoi este introdusa cu ajutorul unei seringi in corpul unui pacient,si de aici incepe actiunea. Nu-mi amintesc actori sau altceva decat cum merg ei prin sistemul circulator cu naveta lor speciala si au parte de multe peripetii (lupte cu bacterii,cu paraziti samd.)pana sa ajunga la locul unde aveau de distrus o tumora. Apoi calea intoarsa si lupta celor de afara pentru recuperarea echipei.

White1
06 Apr 2013, 18:06
S-ar putea sa fie asta (http://www.imdb.com/title/tt0093260/).

Puferiu
06 Apr 2013, 19:55
Data viitoare sa pui un titlu, nu doar "asta". Te rog frumos !

White1
06 Apr 2013, 20:34
:)) Sigur, sigur, o sa fac un mic efort in plus ca sa nu treci prin chinuitorul proces al deschiderii unui link:">

cionica
07 Apr 2013, 19:27
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.:(

cionica
07 Apr 2013, 19:39
Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi filmul "Anjo negro" brazilian, din anul 1972?

cionica
07 Apr 2013, 19:45
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film vazut in perioada anilor 1970-1980, cu urmatoarea actiune (din cat imi aduc aminte): doi tineri se casatoresc, iar ea ramane insarcinata. Afla ca este bolnava incurabil, dar isi mentine sarcina. Naste si, minune: boala i-a disparut. Va multumesc anticipat!!!!

cionica
07 Apr 2013, 19:50
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film de actiune din anii 1980-1988, in care niste persoane sunt prinse intr-un fel de oras cu persoane primitive ( faceau impresia ca sunt nebuni) care nu respectau nici o lege. Pentru a scapa , sunt nevoiti sa paricipe la o cursa a mortii cu fel de fel de capcane mortale, lupte, decapitari..........Tin minte ca nu erau curse de masini! Va multumesc anticipat.
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.

sebike77
19 Apr 2013, 19:29
Este vorba de un film facut in Franta .. in 2007 .. 2008 .. despre doi tipi .. unul este hot .. iar celalalt un politist .. se tot tatoneaza .. pana cand la un moment dat raman amandoi .. singuri in Paris .. este o comedie frumoasa .. originala .. daca stie cineva despre ce anume aberez .. please help !

updates:

unu din ei (politistul) este chel ..
hotu' se plimba prin orasul ramas pustiu .. cu o masina de Formula 1 ..
intra in tricoul lui Zinedine Zidane pe stadionul State de France .. si striga ceva .. de genu' This is Barca sau Sparta .. nu-mi aduc aminte foarte bine .. cam atat ..

2 ALONE IN PARIS se numeste filmul pe care il cauti

http://www.imdb.com/title/tt1077097/?ref_=sr_1

http://www.youtube.com/watch?v=MKJYwybQyxw

dyayzh
20 Apr 2013, 22:53
Buna seara :) de ceva timp incerc sa gasesc titlul unui film care imi este bine intiparit in minte.
Actiunea pe scurt: dupa o despartire de logodnic, ea o doctorita blonda, se retrage intr-un mic orasel la mare unde doreste sa-si practice meseria. Il cunoaste pe "omul bun la toate" de care se indragosteste si cu care se va casatori. Afla ca e grav bolnava de inima si totusi face un baietel. cand acesta implineste un an, in drum spre pozar face stop cardiac si cade cu masina in mare si moare impreuna c copilasul. El scrie un jurnal pentru a-si usura suferinta si doreste apoi sa fie scriitor. Redactorul cartii se indragosteste de el.
Stie cineva numele acestiu film?
Multumiri anticipate :)

quetzalcoatl
20 Apr 2013, 23:08
Fantastic Voyage-1966=Stephen Boyd,Raquel Welch,Donald Pleasence etc.

FlorinMovieFreak
22 Apr 2013, 09:28
@sebike77 Multumesc frumos .. ala e ;) Cheers! // revenind la topic:

Caut si eu un film in care EL .. un adolescent .. nu mai stiu sigur daca era doar in pantaloni scurti cu tricou sau fara tricou dar cert este ca .. intra pe o plaja .. are un ghiozdan plin de pietre si vrea sa se sinucida .. stie cineva ceva .. un indiciu ?

cattavencu
26 Apr 2013, 23:41
Salutare tuturor,vreau sa stiu cum se numeste filmul in care o echipa de medici , este adusa la un nivel microscopic cu ajutorul unui aparat ,bineinteles cu echipament la ei si armament (nu-mi mai amintesc bine) apoi este introdusa cu ajutorul unei seringi in corpul unui pacient,si de aici incepe actiunea. Nu-mi amintesc actori sau altceva decat cum merg ei prin sistemul circulator cu naveta lor speciala si au parte de multe peripetii (lupte cu bacterii,cu paraziti samd.)pana sa ajunga la locul unde aveau de distrus o tumora. Apoi calea intoarsa si lupta celor de afara pentru recuperarea echipei.

Calatorie fantastica - 1966 (http://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Voyage)

cattavencu
26 Apr 2013, 23:41

Calatorie fantastica - 1966 (http://en.wikipedia.org/wiki/Fantastic_Voyage)

memoriam_eu
05 May 2013, 17:16
salutare.
caut un film si nu tin minte cum se numeste.
E e un film romantic - baiatul cade in lac cu masina si se ineaca, ajunge in rai iar acolo primeste o noua sansa sa se intoarca inainte de vreme inapoi, cu conditia ca pana la o anumita varsta el tre sa geseasca fata de care s-a indragostit. Pana la urma nu o gaseste el, ci il gaseste ea la traversarea unei strazi.

mersi mult daca cineva cunoaste sa spuna denumirea..

lupgeorge
05 May 2013, 22:19
?: un film cu un om care omorea monstri dak tin bine minte si folosea mai des o sabie din care zbura o lama, si la sfarsit se lupta cu ceva monstru intr`un castel, atat imi pot aminti.:)

Puferiu
19 May 2013, 23:32
Caut de multa vreme un film.
Cred ca se incadreaza intre '85 - '95.
E vorba despre un tip bolnav de cancer sau ceva de genul asta. Sta in spital si cativa prieteni vin si il scot de acolo ca sa faca o excursie cu vaporul/barca, pentru ca asta isi dorise el mereu. El ii spune unuia dintre ei ca daca exista viata dupa moarte, o sa-i trimita un semn de pe lumea cealalta.
Moare si prietenul lui se plimba prin parc. Si dintr-o data ii zboara palaria din cap, desi nu bate vantul deloc. Si el e convins ca a fost prietenul lui mort.

Atat imi amintesc...
Are cineva idee ce ar putea fi?

Nuro.LnT
28 May 2013, 23:04
Am vazut acum 2 ani un film , parca actor - tom cruise.. el cu mama lui si cu fratele se muta intr-un oras , si lui ii placeau foarte mult luptele , intalneste o fata la facultatea de acolo , se indragosteste de ea , bla bla , nush ce altceva sa va mai zis ?

BJBlazkowicz
28 May 2013, 23:36
?: un film cu un om care omorea monstri dak tin bine minte si folosea mai des o sabie din care zbura o lama, si la sfarsit se lupta cu ceva monstru intr`un castel, atat imi pot aminti.:)
Un film cu monstri zburatori atat mai tin minte. De fapt retin atat de putin din film, ca nici nu-l mai caut. Adica nici nu mai tin minte daca l-am vazut.

BJBlazkowicz
28 May 2013, 23:43

Nu e cumva The Blood Of Heroes?

BJBlazkowicz
28 May 2013, 23:55
Isi aminteste cineva de VIDEOTECILE anilor 80" ,de filmele traduse de vocea incomfundabila a doamnei Irina Margareta Nistor?
In anul 1985 in CRAIOVA au aparut salile VIDEO ,intai una, doua ,apoi tot mai multe.Eram elev si intr-o duminica am vrut sa merg la VIDEOTECA improvizata in sala de spectacole a teatrului liric dar pentru ca nu se vandusera prea multe bilete pentru acea ora filmul nu a mai rulat in schimb ni s-a propus sa revenim pentru filmul de la ora 19.Am mers afara sa vadem afisul dar acolo scria doar film surpriza.Reantorsi in sala ni s-a spus ca filmul se numeste CAPITANUL PUMA si este cu BRUCE LEE dar ca este film interzis si de aceea nu poate fi anuntat.Cum era prima data cand il vedeam pe (BRUCE LEE ?) si cum toti chinezii mi se pareau facuti de o mama,acum stau si ma gandesc oare chiar a fost BRUCE pentru ca de atunci nu am mai auzit de acest film iar filmele lui sunt arhicunoscute si se pot numara pe degete.ACTIUNEA: Personajul este politist proaspat detasat intr-o sectie de politie ,cred ca undeva in america ,motociclist imbracat mai tot timpul cu o geaca de piele bine stransa pe corp.Cred ca fusese detasat si pentru a-i antrena pe ceilalti politisti care la inceput nu il prea ia in seama pana cand fac cunostinta cu podeaua.Stiu ca era vorba de ceva droguri ,ca la un moment dat urmareste o masina se prinde de bara din spate si este tarat cu genunchii pe asfalt.In final se duce o lupta undeva pe o plaja politistul si infractorul fata in fata.Este cam mult din '85 si nu-mi mai amintesc prea multe dar tare mult as vrea sa stiu daca era sau nu BRUCE LEE

Dupa poveste pare a fi Dead Or Alive
http://www.imdb.com/title/tt0080600/

Cossta
05 Jun 2013, 15:00
Salutare.
Caut de mult timp un film si nu stiu cum se numeste.Este vorba despre un baiat de 20-25 de ani care doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice la diferite probe de natatie.Dupa mine este un film de motivare (motivational).Filmul asta imi aduce aminte de Michael Phelps, acest baiat trece prin vremuri grele deoarece dupa antrenamentele de la bazin,lucreaza,in timpul antrenamentelor se accidenteaza si doctorul ii propune sa faca o pauza, el da tot ce poate sa doboare recordurile si sa ajunga la olimpiada.Filmul asta l-am vazut parca pe tvr1 acum cativa ani bun.Daca aveti vreo ideea cum se numeste spuneti-mi. Multumesc

t0nka
06 Jun 2013, 10:31
Salutare.
Caut de mult timp un film si nu stiu cum se numeste.Este vorba despre un baiat de 20-25 de ani care doreste sa ajunga la Jocurile Olimpice la diferite probe de natatie.Dupa mine este un film de motivare (motivational).Filmul asta imi aduce aminte de Michael Phelps, acest baiat trece prin vremuri grele deoarece dupa antrenamentele de la bazin,lucreaza,in timpul antrenamentelor se accidenteaza si doctorul ii propune sa faca o pauza, el da tot ce poate sa doboare recordurile si sa ajunga la olimpiada.Filmul asta l-am vazut parca pe tvr1 acum cativa ani bun.Daca aveti vreo ideea cum se numeste spuneti-mi. Multumesc

http://www.cinemagia.ro/filme/swimming-upstream-impotriva-curentului-11642/
sau
http://www.imdb.com/title/tt0840024/?ref_=fn_al_tt_1

Cossta
06 Jun 2013, 15:19
http://www.cinemagia.ro/filme/swimming-upstream-impotriva-curentului-11642/
sau
http://www.imdb.com/title/tt0840024/?ref_=fn_al_tt_1[/QUOTE]

Al doilea e,mersi mult.:) Dar se pare ca online nu-l pot vedea

t0nka
06 Jun 2013, 15:34
Cu placere. Online nu'l poti vedea nici aici, nici pe imdb. Cel mai bine e sa cauti pe torente.

Patrik
08 Jul 2013, 14:44
Salut. Am si eu nevoie de ajutor. Sper sa nu fie prea greu de depistat. Acum ceva vreme i-am prins inceputu pe Digi Film. Erau doi frati, unul dintre ei mai pampalau. Asta avea o iubita care tot vroia sa puna capat relatiei, au ajuns intr-un punct in care a prins-o in pat cu fratele lui, dar asta era asa de pampalau ca era gata sa o ierte si sa gaseasca problema. Mai departe n-am apucat sa vad, din pacate. Am nevoie de ajutor, parea o comedie buna :))

cocociuci
10 Jul 2013, 10:47
Am vazut filmul asta in urma cu multa vreme la TV e vb despre un film italian, actiunea se petrece in mare parte in acelasi loc, intr-un mic sat in care moare un barbat pe care toata lumea vroia sa se razbune si care toti credeau ca are bani , sotia sa (parca era muta) nu avea cu ce sa-l ingoape si cauta o cheie de la un seif unde credea ca sunt banii mortului, in cele din urma parca se indragosteste de fiul sau vitreg .... am tot cautat dar nu am gasit nimic , ma puteti ajuta ???

facemrecords
20 Oct 2013, 20:25
In urma cu vreo 2 ani, am vazut pe prima tv un film foarte interesant. Nu imi amintesc mai deloc detalii din el, insa cred eu ca putinele dintre ele care mi-au ramas in cap sa va fie de ajuns.

Deci...tin minte doar ca, era cu o profesoara si niste elevi. Majoritatea erau mafioti si faceau lucruri rele. In timpul unei ore profesoara a jucat un joc cu elevii la care acestia trebuiau sa se puna in pielea celuilalt (ceva despre empatie).

Si acum, indiciul cel mai important (cred)...Intr-o zi profesoara le-a pus sa-si faca niste dosare/jurnale in care sa scrie despre ce faceai, promitandu-le ca nu se va uita in ele niciodata...si-a incalcat promisiunea si s-a uitat in dosarul unuia dintre acestia.

Asta e tot ce-mi amintesc...daca stie cineva, are tot respectul meu.

Cossta
02 Nov 2013, 12:24
Salut. Am si eu nevoie de ajutor.Ce imi mai amintesc din film e cam asa:Un barbat intalneste o femeie pe strada si incearca sa o abordeze dar nu reuseste ca e prea timid si asa continua cateva zile in sir dar fara succes.Si aici e chestia...Un demon vine pe pamant si se infatiseaza cu chipul baiatului cu un scop pe pamant,acesta se indragosteste treptat de fata,(din cate stiu demonul vine pe pamant sa-l ia pe tatal fetei).Cam atat...Actorul e foarte cunoscut Leonardo Di Caprio...cred.La sfarsit fata isi da seama ce e...Demonul ii da viata inapoi baiatului si pleaca cu tatal fetei definitiv.Intamplarea de la sfarsit se intampla la o petrecere mare.Sper ca ma puteti ajuta.Multumesc!

White1
02 Nov 2013, 13:10
Meet Joe Black (http://www.imdb.com/title/tt0119643/?ref_=nv_sr_1)

Cossta
02 Nov 2013, 14:08
Meet Joe Black (http://www.imdb.com/title/tt0119643/?ref_=nv_sr_1)
Mersi mult ! Am crezut ca nu o sa-l mai vad.

John_Doe
07 Nov 2013, 19:10
Salutare .
Ma poate ajuta cineva sa gasesc serialul "Centennial" http://www.imdb.com/title/tt0076993/ ?
A fost difuzat de Prima TV in anii 1997 - 98?
Multumesc

John_Doe
07 Nov 2013, 20:58
Salutare tuturor. Caut un film si nu stiu cum se numeste.Este vb despre niste africani care participa la jocurile olimpice de iarna la bob daca nu ma insel sau sanie . Antrenorul loe este un actor grasut (la fel nu stiu cum il cheama) Filmul are :comedie sport si din ce imi aduc aminte este facut dupa un fapt real. Va rog daca ma poate ajuta cineva. Multumesc anticipat.
e vorba de echipa de bob a statului
Jamaica iar filmul este http://www.imdb.com/title/tt0106611/

John_Doe
07 Nov 2013, 21:15
salut.caut si eu un film dar nu stiu cum se numeste.tot ce stiu e ca e vorba de un politist care vrea sa isi salvezi familia de la distrugerea lumi (era ceva de genu incalzire globala legat de campul magnetic)se ascundeau prin canalea.(era si o fata pe acolo care vb cu unu de care nu ii placea lu tacsu adica lu politai)...explodau masini se deramau case etc distrugeri ma intelegeti. banuiesc ca filmul e undeva intre ani 2000-2006.daca are cineva vreo ideie despre ce vorbesc datimi un mesaj pe [email protected]

Razboiul lumilor, film facut dupa tomanul omonim al lui HG Wells
http://www.imdb.com/title/tt0046534/?ref_=nv_sr_1 si
http://www.imdb.com/title/tt0407304/?ref_=nm_knf_i1

John_Doe
07 Nov 2013, 21:18
Rochia alba de dantela.
si asta-i frumoasa si tanara, pe atunci, actrita din film:
1908

Manuela Harabor

John_Doe
07 Nov 2013, 21:28
Caut un film de 15 ani si habar nu stiu cum as putea sa il gasesc. Ideea e ca l-am vazut cand eram foarte mic si tot ce mai stiu e ca era vorba despre un individ care transporta glicerina pentru foarte multi bani si la sfarsit chiar cand scapa de greu pierde controlul volanului si explodeaza masina. Stiu ca nu e mult , dar daca poate cineva sa ma ajute...

http://magazinweb.net/film-salariul-groazei-le-salaire-de-la-peur-1953-vedeti-aici-filmul.html?_lbGate=595847

tibi_trifu
08 Nov 2013, 16:06
am vazut un film acum cativa anii cu uni care sunt dusi intr-o padure si sunt lasati sa supravietuiasca omorandu-se intre ei ... ca un joc ... stie cineva cum se numea ?

v3nom
20 Nov 2013, 13:10
am vazut un film acum cativa anii cu uni care sunt dusi intr-o padure si sunt lasati sa supravietuiasca omorandu-se intre ei ... ca un joc ... stie cineva cum se numea ?

The condemned 2007

gavril_ovidiu
08 Mar 2014, 10:45
caut si eu un film e cu un ofiter neamt care isi schimba infatisarea si se interneaza in lagar ca evreu, ajunge ministru de externe in israel are si un fiu care se face regizor de film si asa ajunge sa isi dea seama ca tatal lui a fost criminal de razboi.filmul l-am vazut tradus de irina nistor ea la tradus schimbare de destin, daca stie cineva care este titlul real al filmului

dana_d
30 May 2014, 15:06
Buna ziua! Caut si eu un film de prin 2003-2006, difuzat pe tvr1 ( daca nu ma insel). Era vorba despre doua printese, una rea si una buna. Era o poveste citita de un baiat, iar de fiecare data cand citea povestea o relua exact de acolo de unde a ramas. Cam atat imi aduc aminte...Va multumesc!

cionica
12 Jun 2014, 11:41
P.S. Daca nu stiti exact, va rog sa-mi spuneti niste titluri de filme cu actiuni de acest fel. Cand am vizionat filmul, era in perioada Ceausista si l-am vazut la video. O persoana mi-a spus ca filmul se numeste "Orasul nebunilor" dar nu am gasit nici un film cu un astfel de titlu.

aNdreea93p
13 Jun 2014, 01:52
Caut si eu un film de cativa ani buni si sa dea ceva in el daca il gasesc.
Era vorba despre o tanara blondina care naste un baietel. Ea locuia cu iubitul in casa mamei sale. Singura scena pe care mi-o amintesc este cea de la sfarsit cand baietelul vrea sa guste din prajituri dar mama fetei nu il lasa. Iubitul se enerveaza, incep sa se certe, iar ea coboara la subsolul casei unde el o omoara cu o bata (sau ceva de lemn).

Chiar incerc sa dau de foarte mult timp de acest film, nu imi amintesc prea multe lucruri caci eram mica cand l-am vizionat. Sper sa ma ajute cineva...

fresie
13 Jun 2014, 02:51
Era vorba despre o tanara blondina care naste un baietel. Ea locuia cu iubitul in casa mamei sale. Singura scena pe care mi-o amintesc este cea de la sfarsit cand baietelul vrea sa guste din prajituri dar mama fetei nu il lasa. Iubitul se enerveaza, incep sa se certe, iar ea coboara la subsolul casei unde el o omoara cu o bata (sau ceva de lemn).

Chiar incerc sa dau de foarte mult timp de acest film, nu imi amintesc prea multe lucruri caci eram mica cand l-am vizionat. Sper sa ma ajute cineva...

E acesta http://www.cinemagia.ro/filme/the-book-of-ruth-viata-lui-ruth-grey-9810/?

aNdreea93p
13 Jun 2014, 22:04

E acesta http://www.cinemagia.ro/filme/the-book-of-ruth-viata-lui-ruth-grey-9810/?

Iti multumesc din suflet!

fresie
14 Jun 2014, 02:45
Iti multumesc din suflet!

Cu multa placere!

hanne_lore
30 Jun 2014, 10:30
A fost o perioada in anii 90 cand TVR a difuzat o serie intreaga de filme asiatice kung fu/arte martiale de prin anii 1970-80 facute.

Caut de mult timp unul din aceste filme pe care l-am vazut intamplator la TVR:

Protagonistul e un tanar maestru de arte martiale care e practic invincibil in lupta corp la corp. Are o tehnica speciala constand intr-un pumn mortal aplicat in pieptul dusmanului numit pumnul/gheara de tigru sau ceva de genul. Se imprieteneste cu un alt luptator pe care il invata aceasta tehnica si impreuna lupta impotriva personajelor negative (nu tin minte cine erau dar erau multi).

Tanarul maestru e invitat la cina pentru discutii de pace cu dusmanii si face prostia sa se duca singur. Dusmanii fug speriati din calea lui cand il vad ca vine, iar la masa i se intinde o cursa ( un pumnal ascuns ii este propulsat de un dispozitiv in abdomen, ranindu-l serios). Sangerand, tanarul continua sa se lupte cu mainile goale cu zeci de dusmani, pana cand acestia reusesc sa il omoare. Prietenul lui reuseste sa ii razbune moartea exact la final, folosind tehnica pumnului mortal.

Nu imi amintesc sa fi fost sabii sau alte arme cu exceptia pumnalului mentionat.
Actiunea are loc in secolul 20, tin minte ca nu era un film de epoca/istoric ca multe alte filme kung fu.
Nu imi amintesc sa fi jucAt actori consacrati.
Protagonistul avea o sora care l-a oprit sa il omoare in lupta pe dusmanul sau.

A vazut cineva filmul asta si stie titlul, anul productiei, actorii, etc. ?
As vrea tare mult sa il gasesc. Coregrafia de lupta era absolut fantastica.

Puferiu
01 Jul 2014, 06:28
Acesta? (https://www.youtube.com/watch?v=xkJpA2RNmRo)

hanne_lore
03 Jul 2014, 07:27
Acesta? (https://www.youtube.com/watch?v=xkJpA2RNmRo)

Nu acesta.
Actorii purtau haine mai occidentale, cu exceptia unor scene de lupta, ca cea finala in care eroul lupta ranit pana la moarte si toti poarta costume albe, ca cele de judo parca.

Era si o scena cu un fel de eveniment sportiv in care se faceau intreceri in arte martiale gen kick boxing. acolo aparea si un pui de elefant care era obligat sa traga o funie contra unui grup de barbati.

La sfarsitul fiecarei lupte, protagonistul lovea mortal pe inamic in piept (ghiara tigrului).
De asemenea, nu murea nici o fata, din cate imi amintesc. Singurul de care imi amintesc ca e ucis este protagonistul.

luminita_lupu
02 Aug 2014, 16:26
am nevoie de ajutor.....mam uitat acum vreo 2,3 ani in urma un film chinez in care rolul principal este o domnisoara de la tara care pleaca la oras cu prietena sa cea mai buna,ea locuieste cu prietena ei un timp pina isi gaseste de serviciu la un club de dans foarte costisitor.Ea lucreaza acolo in calitate de servitoare si vede toti pasii pe care ii invata elevii de acolo.ea isi deseneaza toti pasii pe un panou si incepe a exersa.in timp ce ea facea ordine dansa si o vede seful ei care si el e tinar si atragator,el e putin afemeiat dar dupa ceva vreme se indragosteste de aceasta fata si o ia la el la dansuri pe gratis.Intro seara ea a adormit linga tomberoanele de gunoi si el a luato la dinsul iar a doua zi o duce pe la saloane de frumusete shi o schimba total ei incep o relatie dar ea intimplator il urmareste si il vede la aeroport cum se imbratiseaza cu o fata si faca ca sai ceara explicatii si sai spuna lui pleaca inapoi la tara.El pleaca dupa ea sii lamureste ca acea fata era sora lui care a venit in vizita.Pina aici tin minte filmul ....am nevoie de ajutor.

margott
02 Aug 2014, 21:35
am nevoie de ajutor.....mam uitat acum vreo 2,3 ani in urma un film chinez in care rolul principal este o domnisoara de la tara care pleaca la oras cu prietena sa cea mai buna,ea locuieste cu prietena ei un timp pina isi gaseste de serviciu la un club de dans foarte costisitor.Ea lucreaza acolo in calitate de servitoare si vede toti pasii pe care ii invata elevii de acolo.ea isi deseneaza toti pasii pe un panou si incepe a exersa.in timp ce ea facea ordine dansa si o vede seful ei care si el e tinar si atragator,el e putin afemeiat dar dupa ceva vreme se indragosteste de aceasta fata si o ia la el la dansuri pe gratis.Intro seara ea a adormit linga tomberoanele de gunoi si el a luato la dinsul iar a doua zi o duce pe la saloane de frumusete shi o schimba total ei incep o relatie dar ea intimplator il urmareste si il vede la aeroport cum se imbratiseaza cu o fata si faca ca sai ceara explicatii si sai spuna lui pleaca inapoi la tara.El pleaca dupa ea sii lamureste ca acea fata era sora lui care a venit in vizita.Pina aici tin minte filmul ....am nevoie de ajutor.

Jump (2009)
http://www.cinemagia.ro/filme/jump-470592/

luminita_lupu
03 Aug 2014, 12:17
ooo thans acesta este:D :D :-* :-* :-*

fr3cky_twelve
11 Aug 2014, 10:40
salut.am vazut un film cava timp in urma despre doua surori,iar sora cea mare moare si dupa moartea ei sora cea mica are cosmaruri despre sora ei care a fost ingropata de vie si incearca sa is zgaraind cu unghiile cosciugul.
in tot acest timp ea incerca pe cineva din familia ei sa o dezgrope in acestia refuza.in cele din urma o dezgropa dar nu sa intamplat nimic din ve credea sora ei.
poate imi puteti spune cum se numeste acest film.mersi.

margott
11 Aug 2014, 21:32
salut.am vazut un film cava timp in urma despre doua surori,iar sora cea mare moare si dupa moartea ei sora cea mica are cosmaruri despre sora ei care a fost ingropata de vie si incearca sa is zgaraind cu unghiile cosciugul.
in tot acest timp ea incerca pe cineva din familia ei sa o dezgrope in acestia refuza.in cele din urma o dezgropa dar nu sa intamplat nimic din ve credea sora ei.
poate imi puteti spune cum se numeste acest film.mersi.

Beneath (2007)

http://www.cinemagia.ro/filme/beneath-19294/

original_jungle
15 Aug 2014, 22:10
Caut o emisiune difuzata pe tvr1 cand eram mic gen fenomene stranii(A Haunting) cu fantome,vampirii etc.

dispari
26 Jan 2015, 17:20
Salut caut un film si nu stiu cum se numeste,
este vb de un baiat de oameni mari politisti sau ceva de genu .
dar el de fapt este un criminal si nimeni nu se gandeste ca el ar face asa ceva
el intra peste o femeie in casa si incearca sa o omoare in timp ce se zbate femeia in mainile lui ia rupe o bucata din geaca lui si nu stiu cum face femeia si suna alarma el a lasat femeia si a luato la fuga
Cand a ajuns politia la femeie .
femeia ai pune politistului bucatica din geaca criminalului ia se afla intinsa pe o targa
dar politistul foarte destept si dat seama ce a vrut femeia sai spuna prin faptul ca ia dat bucatica din geaca criminalului ca criminalul se afla printre ei

mmmooo
29 Jan 2015, 23:00
Buna seara !
Am vazut un film , dar nu am retinut cum se chema , si nici numele actorilor , doar povestea ...

Deci , era vorba despre un divort . Femeia hotaraste sa inchirieze un spatiu din casa unui barbat , de care ajunge sa se indragosteasca . Barbatul ala era un fel de trimit al fostului sot , ca un fel de flagrant , pentru ca ambii isi doreau copilul .. cam asa suna povestea ..

Daca il stiti va rog lasati un comentariu , multumesc anticipat .

claudiu_vlad
05 Feb 2015, 11:34
pitch black

http://www.myhouseboutique.com

firekeeper
25 May 2015, 12:33
Caut acul in carul cu fan...insa incerc
Filmul e japonez sau chinezesc vazut prin anii 80 la tvr.. e vorba de un baiat care pleaca de undeva de la tara intr-o metropola la sora lui sau ceva. Pt ca i se facea dor de casa ii inregistreaza pe o caseta cantecul unor pasari (posibil cocori??) si de cate ori i se facea dor asculta caseta cu ochii inchisi si isi imagina ca e acasa...
Multumesc anticipat

cionica
24 Jun 2015, 20:24

cionica
13 Jul 2015, 21:50
[Va rog sa-mi spuneti titlul unui film cu urmatoarea actiune: un tip este casatorit cu fata unui bogatas. In viata lor intra fiul negru al tipului, facut cu o negresa in studentie.Socrul accepta cu greu acest lucru, dar tipul nu se supune cerintelor socrului, Este lasat fara bani si cu cardurile taiate, fiind nevoit sa faca munci de zilier (a ranit de gunoi niste grajuri,,,). Se muta cu fiul intr-un cartier rau famat si dupa multe aventuri, afla ca fiul lui este in realitate o persoana culta si student la medicina. In final, nu accepta ofertele socrului si pleaca cu fiul lui.

cionica
13 Jul 2015, 21:52
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film cu urmatoarea actiune: un tip este casatorit cu fata unui bogatas. In viata lor intra fiul negru al tipului, facut cu o negresa in studentie.Socrul accepta cu greu acest lucru, dar tipul nu se supune cerintelor socrului, Este lasat fara bani si cu cardurile taiate, fiind nevoit sa faca munci de zilier (a ranit de gunoi niste grajuri,,,). Se muta cu fiul intr-un cartier rau famat si dupa multe aventuri, afla ca fiul lui este in realitate o persoana culta si student la medicina. In final, nu accepta ofertele socrului si pleaca cu fiul lui.

azazel_x25
22 Jul 2015, 12:37
Salut!ma intereseaza numele unui film sau macar un actor orice sa l pot identifica..imi amintesc asta: filmul e foarte vechi sa zicem anii 90 poate mai vechi.tot atunci l am si vazut.este un film de groaza oricum cu tema biblica.este in genul "Exorcist: The Beginning 2004" adica actiunea se petrece intr un loc nisipos.iar scena pe care mi o amintesc este : cateva persoane parca si un copil sunt intr o zona nisipoasa langa un oras sau intr un oras si un monstru (asemanator cu diavolul din End Of Days – Apocalipsa (1999) cu Arnold) foarte mare iese din pamant (nisip) si parca era si o fantana acolo...sau din fantana a iesit..asta dupa ce au crezut ca au scapat de el undeva in subteran..sau a devenit monstru dupa ce a iesit la lumina zilei..
Daca poate cineva sa ma ajute v as fi recunoscator..multumesc oricum!

alina_dindirica
01 Oct 2015, 00:26
Caut un film mai vechi nu reușesc sa imi aduc aminte titlul dar suna cam asa o fata cu grave probleme de memorie întâlnește un baiat care incearca sa o cucerească si pana la urma in fiecare zi ii aminteste cine e....

djmanianfs
02 Oct 2015, 12:30
Salutare tuturor!
Caut si eu un film mai vechi si nu mai stiu titlul si as avea rugamintea ca cine are idee sa ma ajute.
Tin minte ca era un tip care avea o casa/vila intr-o tara la care ajungea odata pe an, in vacanta, iar in timpul anului erau servitorii in ea ca s-o intretina. Fara sa stie propietarul, ingrijitorii o inchiriau in restul perioadei cand acesta nu era acolo si la un moment dat se duce propietarul fara sa anunte si este luat prin surprindere ca la el acasa era activitate. Normal ca acesta intra "in pielea" persoajului si se da si el d'al casei si punea mana la treaba.
Sper ca am fost cat de cat explicit.
Cred ca era alb-negru filmul, o comedie buna!

saiaj
02 Oct 2015, 17:33
Caut un film mai vechi nu reușesc sa imi aduc aminte titlul dar suna cam asa o fata cu grave probleme de memorie întâlnește un baiat care incearca sa o cucerească si pana la urma in fiecare zi ii aminteste cine e....

Buna. Filmul cautat de tine se numeste "50 first dates" (sau ceva de genul) si este un film cu Adam Sandler si cu Drew Barrymore daca imi aduc bine aminte.

Shadow_Master
03 Oct 2015, 15:35
Buna seara !
Am vazut un film , dar nu am retinut cum se chema , si nici numele actorilor , doar povestea ...

Deci , era vorba despre un divort . Femeia hotaraste sa inchirieze un spatiu din casa unui barbat , de care ajunge sa se indragosteasca . Barbatul ala era un fel de trimit al fostului sot , ca un fel de flagrant , pentru ca ambii isi doreau copilul .. cam asa suna povestea ..

Daca il stiti va rog lasati un comentariu , multumesc anticipat .
Enough (2002)

raalb
07 Oct 2015, 12:39
Caut filmul ''Un trandafir alb , pentru sora mea cea neagra ''

saiaj
11 Oct 2015, 09:45
Caut filmul ''Un trandafir alb , pentru sora mea cea neagra ''

Il cauti unde? Nu gasesti unde sa-l vezi? Iti recomand sa-l cauti pe torrenturi dar in dupa numele original (Rosas blancas para mi hermana negra), il vei gasi.

eusebiu_aghiorghiesei
11 Oct 2015, 11:59
Salut! Am dat zilele astea peste o poza care imi aduce aminte de un film vazut cu mult timp in urma , doar ca nu reusesc sa gasesc cum se intituleaza. Ma poate ajuta cineva? Despre aceasta este vorba : http://tristetea.sunphoto.ro/replici...birea/79268541 . Multumesc!

saiaj
11 Oct 2015, 17:50
Salut. Vezi ca nu merge linkul ala.

eusebiu_aghiorghiesei
12 Oct 2015, 00:41
Scuze! Nu stiu ce a avut , sper ca unul din astea doua sa fie bun. http://tristetea.sunphoto.ro/replicile_din_film_demonstreaza_iubirea/79268541 sau http://tristetea.sunphoto.ro/replicile_din_film_demonstreaza_iubirea/79268541 . De nu va merge nici asa , deschide primul link , cel care ai spus ca nu e bun , da click pe "Click aici pentru a te intoarce la pagina utilizatorului tristetea." si mai jos de poza tipei iti apar mai multe albume , tu trebuie sa dai pe "replicile din film demonstreaza iubirea" si e vorba de a 2-a poza. Multumesc si o seara buna in continuare!

iuliana_neagu
24 Mar 2016, 11:08
As dori sa revad un film din care imi amintesc urmatoarele:
seara pe drum sinuos intorcandu-se de la o petrecere o familie are un accident. In accident sotul este rant grav si este supus unor operatii, cert este insa ca isi pierde memoria. Deoarece are franturi de amintiri dinainte de accident cu scene violente isi cauta identitatea. Ajunge intr-un depozit iar dintr-un butoi scoate un cadavru a carei fata este identica cu a lui. Chiar are replica "sunt eu".

ma puteti ajuta cu numele acestui film?

Cine-i-Phil
13 Apr 2016, 22:58
Va rog sa-mi spuneti titlul unui film cu urmatoarea actiune: un tip este casatorit cu fata unui bogatas. In viata lor intra fiul negru al tipului, facut cu o negresa in studentie.Socrul accepta cu greu acest lucru, dar tipul nu se supune cerintelor socrului, Este lasat fara bani si cu cardurile taiate, fiind nevoit sa faca munci de zilier (a ranit de gunoi niste grajuri,,,). Se muta cu fiul intr-un cartier rau famat si dupa multe aventuri, afla ca fiul lui este in realitate o persoana culta si student la medicina. In final, nu accepta ofertele socrului si pleaca cu fiul lui.

M-ar interesa şi pe mine filmul.

Cine-i-Phil
13 Apr 2016, 23:05
Caut acul in carul cu fan...insa incerc
Filmul e japonez sau chinezesc vazut prin anii 80 la tvr.. e vorba de un baiat care pleaca de undeva de la tara intr-o metropola la sora lui sau ceva. Pt ca i se facea dor de casa ii inregistreaza pe o caseta cantecul unor pasari (posibil cocori??) si de cate ori i se facea dor asculta caseta cu ochii inchisi si isi imagina ca e acasa...
Multumesc anticipat

Dacă e filmul pe care l-am căutat şi eu şi dacă l-ai văzut la TVR înainte de '89, numit "Se intorc cocorii" ar putea fi ăsta.

Filmul tratează prietenia dintre un băieţel şi un cocor precum şi consecinţele dezrădăcinării şi ale inadaptării la un nou mediu de viaţă.
În film este vorba despre un copil crescut de bunici la ţară undeva în China. Acest copil, la varsta de 7 sau 8 ani, este preluat de mama lui pentru a trăi cu ea la oraş. Urmează suferinţa copilului aflat departe de bunicii lui, singurele persoane omniprezente până atunci în viaţa lui, un adevărat centru al universului său.
Cocorul cu creastă roşie cu care era prieten băieţelul este dus la Zoo atunci cand acesta din urmă se mută la oraş căci altfel nu ar fi plecat nici în ruptul capului de la bunici. Când vine să vadă ce mai face, începe să ii vorbească dar cocorul nu dă semne că l-ar mai cunoaşte, neapropiindu-se la chemarea sa, fiind probabil supărat că îl părăsise acolo, până atunci fiind prieteni de nedespărţit. Oamenii din jur încep să râdă, părându-li-se doar un băieţel naiv şi prostuţ, adâncindu-se astfel şi mai mult golul dintre mediul urban şi copil.
Bunicii îi trimit o cutie plină doar cu miez de seminţe!
Copilul nu se poate acomoda cu noul mediu, mai constrictiv, de viaţă şi cu noile persoane din viaţa sa.
Într-un final, copilul e adus iar la ţară şi, întorcându-se la bunici, eliberează şi cocorul.
Filmul (produs în CHINA) se numeşte Fei lai de xian he (1982) fiind numit în engleză The Crane Flying Back
Linkul de pe IMDB este
http://www.imdb.com/title/tt0184464/
http://www.dianying.com/en/title/fld19822

Cine-i-Phil
13 Apr 2016, 23:07
Aş avea şi eu vreo câteva filme ce au rămas doar nişte imagini fără nume îngheţate în minte. Poate îi pică fisa cuiva de pe aici cum se numesc.

Aşadar...

1.
Filmul care credeam că se numeşte Kala era cam asa...
In filmul asta, actiunea se petrece la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial.
In el, era vorba de un copil care traia intr-o zona de munte unde se cresteau turme de oi. De o vreme, lupii atacau oile.
Baiatul gaseste un caine-lup (ciobanesc german pentru cunoscatori ) care ramasese fara stapan dupa ce se terminase razboiul. Cainele fusese al unui soldat ce murise in razboi si parca avea si o zgarda pe care scria asa: Caine militar (in nemteste caci era ceva cu Hund).
Copilul reuseste sa imblanzeasca animalul si il apara de pastorii care il incoltesc crezand ca el e cel care omoara oile.
Se organizeaza o vanatoare cu haitasi insa in loc sa impuste cainele, vanatorii trag in baiat care intrase in bataia pustii.
Spre sfarsitul filmului, baiatul e aratat bandajat, cu prietenii sai alaturi de patul in care zacea. Acestia ii adusesera un catel. Atunci, intra in casa cainele-lup. Prietenii copilului se baga sub pat de frica crezând că e lup, insa cainele nu-i bagă în seamă şi se apropie de baiat bland ca un mielusel.
Scena finala, copilul se juca impreuna cu cainele care topaia vesel in jurul sau.
Filmul acesta e posibil sa fi fost in germana, orice limba slava (rusa, ceha, rusa, slovena, sarba, etc), albaneza sau scandinava, insa nu sunt sigur. Sunt sigur ca nu era in engleza. Cel mai probabil filmul e albanez sau măcar balcanic.

2.
Film cu aviatori sovietici şi veşnicul triunghi amoros (baiat-fată-prieten trădător)
Filmul despre care vreau să vă cer lămuriri este rusesc (sovietic), difuzat pe TVR prin anii '80.
În film e vorba de doi piloţi ruşi îndrăgostiţi de aceeaşi fată.
Acţiunea începe fie în timpul, fie după al doilea război mondial. Era o scenă într-un bombardier în care căpitanul îi comandă unuia dintre coechipieri să sară cu paraşuta cel de-al doilea coechipier urmând să rămână pentru a-l ajuta să redreseze avionul. Celui de-al doilea însă i se face frică, nu ascultă ordinul şi sare şi el din avion, căpitanul murind în avionul pe care nu l-a mai putut stăpâni singur. Acum, avionul fie fusese avariat după ce aruncase bombele (cel mai probabil), fie în timpul unor manevre.
Tipul care sărise primul este acuzat de laşul de coechipier că ar fi sărit fără permisiune. Se face o anchetă iar tipa cu care era cuplat primul pilot nu îl crede şi ajung să se despartă.
Pilotul se căsătoreşte în final cu o fetişoară care se tot ţinea prin preajma lui prin aerodrom şi va ajunge căpitanul unui avion de pasageri.
Peste ani se întâlneşte cu fosta lui iubire şi află că aceasta se căsătorise cu colegul lui, probabil fiindcă rămăsese însărcinată şi ştim cum stăteau lucrurile pe vremea aia. Eroul principal descoperă că băieţelul era al lui însă acestuia i se spusese că tatăl său murise în război. Avea doar o fotografie de care era foarte mândru.
Femeia descoperă adevărul despre ceea ce se întâmplase cu ani în urmă dar rămân fiecare cu viaţa sa, fiind prea târziu şi având pe deasupra şi copii.

3.
Am vazut prin anii '80 un film din care nu-mi aduc aminte decat ca un grup de oameni se adapostisera intr-o cabana. Era iarna si peste tot era zăpadă cât vedeai cu ochii.
Am impresia ca erau pe undeva prin Alaska dar s-ar putea să fi fost chiar mai aproape de Polul Nord că nu prea reuşeau să facă rost de lemne de foc. De la o vreme nici nu mai puteau sa iasa afara ca sa adune lemne caci incepuse sa ii urmareasca o namila de urs alb ce voia sa-i cam pape cu fulgi cu tot. Cabana era trainica iar ursul, desi se urcase si pe acoperis, incercand sa intre la ei, n-a reusit sa-i gabjeasca.
Ca sa nu mai iasa afara după lemne de foc, oamenii astia incepusera sa taie aschii groase din partea dinauntru a bustenilor din care era alcatuita cabana. Ca sa nu moară de frig sau de laba ursului.

4.
KOLYA (1996) - Desenul animat din film?
Stie cineva cum se numeste desenul animat din filmul Kolya (scris şi Kolja)(1996) de Jan Sverak? Desenul animat rusesc pe care Kolya il vede la cinema impreuna cu tatal sau vitreg cand sunt doar ei doi in toata sala.
S-ar părea că regizorul filmului de animatie este F. Ivanov. Desenul animat e cu o vulpe şi un lup îmbracati omeneste ce merg pe o motocicletă cu ataş.

5.
Un alt film (in limba germana) era despre un baiat care voia sa faca Judo insa nu avea bani de kimono si taxa si facea tot feluri de comisioane sau vindea sticle si borcane la centrul de colectare.

6.
In America anilor '70-'80, trei copii sunt abandonati de parinti într-o casă părăsită fortandu-l pe cel mai mare dintre ei, ce avea vreo 9-10 ani, sa faca rost de mancare pentru fratiorul si surioara lor mai mica. Ce poate face un pusti de varsta lui? Fura sticlele de lapte de la casele din imprejurimi.
Intr-o secventa, cel mare clateste o sticla de lapte ca sa dea celor mici ceva mai mult "lapte". Cei mici se plangeau ca primesc numai cereale. Baiatul e reperat de politistii ce voiau sa descopere cine le fura oamenilor din cartier sticlele de lapte din fata usilor si apoi, după ce-l urmăresc şi-i descoperă pe toţi trei, alerteaza serviciul social. Cand au venit cei de la serviciul social, cei doi mai mici au fost luati impreuna in aceeasi masina. Aici este o scenă în care ei doi se uită înapoi iar fratele lor încearcă să fugă după maşină. Cei mici au fost apoi despartiti si ei, fiind adoptati de familii diferite.
Cand fratele mai mare ajunge major si are un serviciu (parca la un service) incearca sa ii gaseasca pe ceilalti doi la indemnul prietenei lui. I-a fost mai usor sa-l lamureasca pe fratele sau cine e, dar sora lor nu isi mai aducea aminte de ei caci era prea mica (vreo 2-3-4 ani) atunci cand au fost despartiti iar parintii adoptivi nu-i spusesera niciodata ca a fost adoptata. Parca filmul se termina cu cei trei frati imbratisati.

7.
Urmează apoi un film spaniol pe care l-am vazut la TVR inainte de '89. In el e vorba de o fetita ce fugise de la un orfelinat. Pe fetita parca o chema Alejandra si avea o papusa de care nu se despartea, careia ii spunea Anilu (cel puţin asta am înţeles de la cei care-şi mai aduc aminte unele amănunte). Directoarea orfelinatului era o femeie foarte sadica ce pedepsea copiii inchizandu-i in pivnita in care bantuiau bezna si erau sobolani cu droaia. Fetita ramasese cu traume si avea numai cosmaruri cu sobolanii care o muscasera de picioare şi de mâini.
In final, cuplul ce a gasit-o si a avut grija de ea reuseste sa o ia pe fetita in adoptie, scapand-o astfel din ghearele zgripturoaicei. E posibil sa fie o scena in care papusa pe care fetita o uitase la orfelinat e aruncata pe geam de directoare.
S-ar putea ca filmul sa se cheme chiar Alejandra insa nu sunt sigur. Am aflat ca acest film a putut fi vazut si la cinema prin '70-'80. Am adunat aceste informatii de la mai multe persoane. Poate cineva isi aduce aminte cumva si numele?!

8.
Caut pentru cineva numele unui film rusesc.
Se numea "Vânătorul de şerpi" dar nu-i ştiu titlul original. Acţiunea începe în Turkmenistan. Personajul principal, un tip înalt, atletic, vâna cobre în deşert făcând bani din asta. Actorul semăna parcă cu cel din "O gară pentru doi" dar parcă era mai înalt şi mai voinic. Tipul, tocmai eliberat din lagăr, se întoarce la Moscova unde fusese mare director comercial. La Moscova începe răfuiala. El era de unul singur iar unora le era frică să nu îi dea şi pe ei în gât la miliţie. Este în film şi o poveste de dragoste a eroului principal cu o asistentă blondă şi cu ochii verzi. Ei doi se înţelegeau tare frumos, fără vorbe, doar din ochi. În final nu se ştie dacă personajul principal scapă cu viaţă sau nu căci îl atacaseră golanii cu cuţite pe undeva pe sub un pod. Filmul e de prin anii `80.

Are cineva idee cum se cheama filmele?
Ei, chiar, isi mai aduce aminte cineva de vreunul din filmele prezentate mai sus?
Multumiri anticipate!

myrela_rusu
10 Jul 2016, 07:11
Am vazut demult un film cu o fata care era bolnava era in scaun cu rotile.Statea mai mult inchisa in casa. si cu ajutoul cuiva s-a facut bine. tin minte o secventa cand a dus-o persoana respetiva pe un deal si s-a ridicat din scaun. imi amintesc foarte vag. Daca stie cineva despre ce film e vorba... multumesc!

lumy_andreea
07 Sep 2016, 20:47
Caut un film care a fost difuzat pe TVR1 cam prin 1994 ... nu imi aduc aminte bine ... dar era vorba despre o fetita mica si blonduta care ii murise mama .... de atunci fetita mergea zilnic la cimitr la mama ei cu o palarie neagra pe cap ..iar sufletul mamei ei mereu era langa fata ... la un mimendat ii luase vantul palaria din cap ...

salanta_marcel
08 Sep 2016, 15:53
Stiu ca era vorba de ceva american ce s-a mutat in Japonia si avea o scoala de arte martiale...intro zii cineva ii omoara sotia... lasandui la gat ceva urme de spini...iar acesta porneste prin lume in cautarea ucigasului...cum naiba se numea filmu?... help me plsss

axel_alex
03 May 2017, 00:44
Salut,caut un film ce l-am vazut acum 5-6 ani.
Era vorba despre muzica, erau niste personaje desene ce cantau si au iesit din TV si au intrat in lumea reala, era vorba despre un tip L, un chelios cu caciula balbait..Il dadea pe HBO!

Ramonykutza
28 Sep 2017, 18:37
Buna seara,am vazut in urma cu vreo 5-6 ani un film de groaza cu o mama care avea 4 copii,2 baietei ,o fetita si un bebe(nu stiu daca era fetita sau baiat) Sotul femeii lucra de noapte dar sotia crede ca o inseala parca si intra in depresie si stiu ca ajunge sa isi omoare 3 dintre copii pentru ca,copilul mai marisor scapa si pe el il acuza lumea ca si-a omorat fratii dar nu este adevarat,si mama lui este din nou insarcinata,cam atata stiu despre film .. Sper ca ma puteti ajuta sa il gasesc.