PDA

View Full Version : Oscar 2009

Pages : 1 2 3 [4]

corinka
31 Mar 2009, 12:34
Poate cei de la firma de curierat sunt neseriosi si cam lenesi.

buticut
31 Mar 2009, 21:08
Cum a zis si M0n0, nu vreau sa par obsedat/nerecunoscator, dar au trecut 4 saptamani si nu stiu nimic de premiu. Orice mic semn e bine venit...

All good things come to those who can...wait! :)

Liviu-
31 Mar 2009, 22:05
Sper ca asa va fi :D

M0n0
31 Mar 2009, 23:39
Cum a zis si M0n0, nu vreau sa par obsedat/nerecunoscator, dar au trecut 4 saptamani si nu stiu nimic de premiu. Orice mic semn e bine venit...

All good things come to those who can...wait! :)

I'll answer (chiar daca nu mi-a fost adresata mie) to this later (adica cand o sa vina DVD-urile) so I can't screw up my karma :w00t:

Liviu-
02 Apr 2009, 18:26
Maine se implineste exact o luna de cand au fost trimise DVD-urile? As fi bucuros sa primesc si cea mai mica informatie cu privire la starea lor pentru a sarbatori aceasta data :D

PS: Am cumparat ceva prin curier (alt curier) si a ajuns in 18 ore...

Neuptolem
03 Apr 2009, 22:20
Mai am si eu de primit dvd-ul de la Oscar.
Si din ce-mi aduc aminte din ultimele saptamani, eram "in tratative" pt "Dr. Zhivago" (legat de 14.02). Am inteles ca l-a primit Buticut care nu-l dorea, in schimb ea dorea "Signing in the Rain". Pe asta il am eu si as vrea sa-l retrimit la redactie. Nu ma incita ABSOLUT DELOC sa-l vizionez (nu suport muzicalurile, pt mine ala nu e cinema, e altceva) si ma gandesc ca fac un bine, poate ajunge la somebody mai fanatic care il vrea in varianta originala.
Eu o inteleg poe Gloria, probabil toti au capiat-o: "Il vrea p-asta! Il vreau p-asta! Eu p-asta! etc.".

redmen
03 Apr 2009, 22:49
Sacrilegiu.Nu ai vazut "Singin in the rain" si nu vrei sa il vezi cand ai ocazia cea mai buna ? Go away bad dream :)

Neuptolem
03 Apr 2009, 23:13
Poate am sa-l vad pe viitor la tv dar nu vreau sa am dvd cu el pt ca sunt SIGUR ca n-am sa-l revad. Nu ma intelege gresit, percep greutatea clasicelor dar am ceva cu muzicalurile.

redmen
03 Apr 2009, 23:25
M`ai lamurit ... atunci sper sa il trimiti sa il primeasca cineva care merita sa il vada :)

buticut
04 Apr 2009, 15:25
Mai am si eu de primit dvd-ul de la Oscar.
Si din ce-mi aduc aminte din ultimele saptamani, eram "in tratative" pt "Dr. Zhivago" (legat de 14.02). Am inteles ca l-a primit Buticut care nu-l dorea, in schimb ea dorea "Signing in the Rain". Pe asta il am eu si as vrea sa-l retrimit la redactie. Nu ma incita ABSOLUT DELOC sa-l vizionez (nu suport muzicalurile, pt mine ala nu e cinema, e altceva) si ma gandesc ca fac un bine, poate ajunge la somebody mai fanatic care il vrea in varianta originala.
Eu o inteleg poe Gloria, probabil toti au capiat-o: "Il vrea p-asta! Il vreau p-asta! Eu p-asta! etc.".

Eu am primit chiar codasele din lista mea,insa nu e suparare. Am "The Women" si "Elegy".

Liviu-
06 Apr 2009, 19:08
Gata. Ma las batut. Nu mai intreb nimic de data in care vor ajunge DVD-urile pentru ca se pare ca nu se va intampla, dar macar sa stiu ce s-a intamplat cu ele. Care e motivul pentru care nu au mai ajuns? Mersi anticipat.

buticut
06 Apr 2009, 19:20
I-ati trimis PM Gloriei? Poate nici n-a mai intrat p-aci...

Liviu-
06 Apr 2009, 19:34
Am primit un raspuns in urma cu doua saptamani cum ca se va verifica la curier, dar nu am aflat rezultatul. Intr-adevar e posibil ca Gloria sa fie ocupata si sa fi uitat...

Gloria
07 Apr 2009, 13:24
Liviu, coletul tau a fost expediat pe 6 martie, printre primele colete; nu a venit retur, deci figureaza ca expediat!
Of.
Am sunat la curier, au spus ca verifica, revin cu info.

Liviu-
07 Apr 2009, 13:49
Stiu cand l-ati expediat pentru ca mi-ai trimis mesaj privat. Cert este ca nu am primit nimic, dar nici macar nu am auzit nimic de la curier, nici macar un biletel in cutia postala cum ca ar fi trecut pe la mine. Daca nu ma insel M0n0 se afla in aceeasi situatie...

Neuptolem
07 Apr 2009, 17:19
Okay, si cu dvd-ul meu de la Oscar cum a ramas?
Mai, macar daca mi s-ar fi spus: 'Il vei primi pe 20 decembrie, a.c., pozitia 8-12...din clasamentul postat de tine" as intelege si n-as mai fi insistant.
Ma deranjeaza cel mai mult gestul Ignore decat filmul ca oricum mi-am luat gandul de la ce am rugat sa mi se trimita.
Dar ocup-a-ti-va d eceilanti ca io oricum astept pana cand 20 de cembrie a venit.

M0n0
07 Apr 2009, 21:10
Daca nu ma insel M0n0 se afla in aceeasi situatie...
Nu te inseli...

Eu, la fel ca tine, nu mai insist...vine, bine...nu vine, fie...
Cel de curierat nu trebuie sa aiba o semnatura, ceva...?

Gloria
07 Apr 2009, 21:25
O sa intreb si de cazul tau, MoNo; era bine sa-mi fi atras atentia la 2-3 zile dupa ce te-am anuntat ca am expediat; asa era mult mai usor de verificat curierul.
Iar Neuptolem, nu a ramas ca incerc sa mai obtin de la Media Pro Distribution un Dr.Jivago, DESI ti-am expediat premiul de Valentine's integral? Vreau sa le trimit odata -DVD-ul castigat de tine la Oscar si favorul facut pentru tine cu Valentine's.

Neuptolem
07 Apr 2009, 22:18
Iar Neuptolem, nu a ramas ca incerc sa mai obtin de la Media Pro Distribution un Dr.Jivago (...) Vreau sa le trimit odata -DVD-ul castigat de tine la Oscar si favorul facut pentru tine cu Valentine's.
E 85% corect, nu ma mai simt neindreptatit - in this case. Dar de ce-l numesti favor? Am sa retrimit la redactie Singing in the Rain cu Gene Kelly. Nu l-am desigilat. De fapt nu le-am dez******** pe nici unele....desi sunt o fire curioasa, aici surpriza n-a functionat. "Jivago" e intr-adevar o mica "grenada" pt care iti multumesc...eu intelesesem altceva, whatever..probabil am sa raman la cele 3.
Imi lasi si mie please pe mail adresa redactiei CineMagia, incerc sa platesc eu taxele postale, vad cum fac. Nu-i niciun efort, nu ma refuza, e o placere sa scap de muzicalul acela. :cool:

buticut
07 Apr 2009, 22:22
Nu-i niciun efort, nu ma refuza, e o placere sa scap de muzicalul acela. :cool:

Blasphemy!

corinka
07 Apr 2009, 22:37

Blasphemy!

De ce blasfemie? Daca nu-i place... Mie Singing in the rain mi se pare cam pueril acum. Bine, pentru vremea in care a aparut a fost, intr-adevar, mare.

buticut
07 Apr 2009, 22:41
Nici macar nu l-a vazut...

Pauline Kael
08 Apr 2009, 17:33

Blasphemy!

De ce blasfemie? Daca nu-i place... Mie Singing in the rain mi se pare cam pueril acum. Bine, pentru vremea in care a aparut a fost, intr-adevar, mare.
Exact invers,cand a aparut,n-a fost bagat in seama ,cu timpul a devenit important pt dansurile si coregrafia lui Gene Kelly ,alaturi de incantatoarea Cyd Charisse.

corinka
08 Apr 2009, 17:46
Ma rog, comparandu-l acum cu multe filme din perioada aia... e altceva.

Chambord
08 Apr 2009, 19:40
Exact invers,cand a aparut,n-a fost bagat in seama ,cu timpul a devenit important pt dansurile si coregrafia lui Gene Kelly ,alaturi de incantatoarea Cyd Charisse.

si nu numai, totul e sublim in acest film, cat despre faptul ca pare ridicol azi - no way, e doar jovial, asta isi propune si asta si este. La cate idiotenii cu pretentii se fac azi dorindu-se 'importante' si sfarsind prin a fi de tot rasul ...imi amintesc de vorba aia a lui ALS: "orice critic ar trebui sa includa in rugaciunea lui si urmatorul pasaj: Doamne fereste-ne de porcariile cu 'mesaj', ca de alea 'fara' ne ferim singuri". Amin. Numai cand ma gandesc la 'Slumdog' si dansul final din gara si ma ia cu greturi. Se intoarce Gene Kelly in mormant ! Odihneste-te in pace maestre. Ai trait vremurile de glorie al cinemaului. Azi te-ai plictisi teribil.

corinka
08 Apr 2009, 19:42
Eu dansul din gara l-am perceput ca pe o parodiere a clasicelor bollywoodiene.

Chambord
08 Apr 2009, 19:49
Parodiere ? esti optimista corinka. mie mi s-a parut ca se ia foarte in serios. :(

M0n0
08 Apr 2009, 22:34
O sa intreb si de cazul tau, MoNo; era bine sa-mi fi atras atentia la 2-3 zile dupa ce te-am anuntat ca am expediat; asa era mult mai usor de verificat curierul.
Am facut-o constant, insa pe acest topic...am zis sa nu-ti trimit mesaje privat ca sa nu fiu prea bagaret, ca multe probleme se rezolva de la sine, mai greu, dar se rezolva...
Poate totusi se rezolva pana la urma...chiar si de dureaza juma de an :))

Gloria
09 Apr 2009, 14:45
LIVIUUUUUUUUUU, te rog dezactiveaza-ti casuta postala sau raspunde la telefon, imi spun cei de la BAST CURIER ca au incercat de mai multe ori sa dea de tine si se declasa casuta vocala.
Please, please!

Liviu-
09 Apr 2009, 15:04
Telefonul meu nu a fost inchis in nici un moment si nici nu am avut vreun mesaj nepreluat de la numere necunoscute. Voi dezactiva casuta ca oricum trebuia sa o fac de mult timp, dar totusi e cam ciudat ca nu mi-a aratat nici un apel pierdut...

E posibil sa-ti fi dat un numar gresit de telefon. Nu vad vreo optiune de vizualizare a mesajelor private trimise. Daca mai ai mesajul imi poti arata numarul?

Edit: Am scos casuta.

Gloria
09 Apr 2009, 21:02
Liviu, maine dimineata verific la redactie numarul de telefon pe care mi l-ai dat; se pare ca nu este pierdut coletul tau, doar ca cei de la Best nu au putut da de tine. Vorbim maine de la 10 dim.
G

Pauline Kael
13 Apr 2009, 11:08
Eu dansul din gara l-am perceput ca pe o parodiere a clasicelor bollywoodiene.
Cori,Chambord, eu chiar admir cantecele si dansurile indiene(f rar adica ;) ),iar cantecele clasice,vechi indiene nu ma indispun.Nationalu' sau nu stiu care dau mereu filme din astea,si cand butonez telecomanda, se aude cate un cantecel din ala cu o fata cu voce subtire ...stiti.Imi plac si actorii,au un melodramatism al gesturilor,mimicii fetei caracteristic,dansurile ...he,heee,vechea Indie.Ce daca e kitsch,nu cred ca mai e chiar atat de chicios pt ca si-au impus stilul lor original,inimitabil.Or fi amintirile din copilarie de la Cinema cand majoritatea filmelor erau indiene si toata sala plangea,radea,ca la comanda,manierisme...
N-am nimic impotriva canteceleor si dansurilor indiene vechi,asta pana prin anii '80...Si mi-ar placea tare mult un sari.Si multe bratari.Si ascultati jazz amestecat cu shiktar...o nebunie.
Namaste.
Hari Rama Krishna.

corinka
13 Apr 2009, 11:17
@ Pauline
Pe mine ma cam plicti, dar sunt si exceptii.
Am ras la Bagabontul de m-am prapadit, am regretat doar ca nu am prins filmul de la inceput. Bine, oficial e drama, dar concureaza serios cu Masca la capitolul comedie. Am mai mentionat Bagabontul intr-un topic de comedie acum vreo cinci ani. Si o sa-l sustin mereu, ca si comedie!

Pauline Kael
13 Apr 2009, 11:33
Raj Kapoor e un Charlie Chaplin care in plus canta,danseaza,plange...Tragi-comicul la el e mult mai profund.N-am vazut filmul,dar daca ma uit la secvnele alea alb-negru,m-apuca o nostalgie dupa vechiul cinema,cu cerul ala de pe ecran sters gri,cu imagini alb-negru...Parca te saturi de atata efecte speciale si culori tipatoare.

corinka
13 Apr 2009, 11:43
@Pauline
Scena intalnirii dintre tata si fiu la inchisoare, in care tatal intinde mainile printre gratii exclamand: Fiule! se vrea probabil a fi de un dramatism sfasietor, dar mie mi-a starnit hohote de ras.

Un film indian mai putin jenant decat media: Regina mirodeniilor cu Aishwarya Rai.

Cred ca suntem offtopic aici. Nu este niciun topic Filme indiene?
Oricum, nu-mi schimba nimeni convingerea despre cinematografia indiana in general. Nici chiar Slumdog Millionaire, care mi-a placut [tie nu, stiu]. Este doar o exceptie care intareste regula.

M0n0
13 Apr 2009, 23:31
Gloria...what about me?

Liviu-
14 Apr 2009, 14:55
Eu am primit DVD-urile in urma cu doar cateva minute. Sunt toate in stare buna si sunt cele pe care le-am cerut cu exceptia unuia dintre ele care nu ma intereseaza prea mult si oricum era ultimul din lista. Multumesc Cinemagia si multumesc Gloria inca o data pentru efortul depus :D

PS: Mult noroc pentru M0n0. Sper sa se rezolve lucrurile si in cazul lui.

Pauline Kael
14 Apr 2009, 17:28
Noroc M0n0.Mai posteaza si tu cate ceva ,ca prea...postesti.

M0n0
14 Apr 2009, 23:22
Mersi Liviu, si Pauline, asa am sa fac...

Gloria
15 Apr 2009, 17:20
Mono, reverifica numarul pe care mi l-ai dat; poate este aceeasi situatie ca in cazul lui Liviu.

M0n0
09 Jun 2009, 11:20
Gata, s-a terminat si cu mine...astazi au venit DVD-urile :D

Imi pare rau pentru Gloria ca a fost batuta la cap de mine...dar vreau sa-i si multumesc foarte foarte mult. Cu posta a venit in 4 zile...e perfect. Mutlumesc Gloria ;)

Si la cat mai multe concursuri de genu asta...il astept si pe urmatoru. :)

Pitbull
09 Jun 2009, 14:56
Sä-ti fie de bine.
Apropo - noi când ne-am întâlnit face to face? Cä am un lipsus...

M0n0
09 Jun 2009, 22:53
Never ever...sunt din Iasi, prin Bucuresti nu am trecut in ultimii...hm...10 ani

Pitbull
10 Jun 2009, 00:38
Aha, da da da... Va sä zicä, stiam eu bine...
Deci, se pare cä avem de-a face cu un nou Grenouille.