Log in

View Full Version : "The Dark Knight"

Pages : 1 [2]

buticut
03 Feb 2009, 16:58
C'mon....Catwoman was the bomb in Batman Returns,care mi se pare unul dintre cele mai underrated Batman-uri :D.Chiar mi s-a parut amuzant in multe faze,unele dialoguri chiar funny. Nici Pinguinul ca pimp n-a fost o idee rea,mi-a placut faptul ca Burton s-a distantat putin de felul cum era prezentat in comics si si-a pus amprenta pe film. Oricum,daca ne-ar deranja asta,ar trebui sa ne deranjeze si ca Joker-ul a purtat make-up in TDK sau ca a contribuit la crearea lui Two-Face.Uneori e mai bine sa-ti urmezi instinctele si imaginatia,iar Burton a reusit sa faca un entertaining action flick.

Partea asta e cea mai tare:

Max Shreck: Selina! Selina Kyle, you're fired! And Bruce Wayne, why are you dressed up like Batman?
Catwoman: Because he *is* Batman, you moron!
Max Shreck: Was.
[shoots Batman]

Apropo,a little bit offtopic.
Bale goes American Psycho :D

Unii oameni merg prea departe...
http://www.cinematical.com/2009/02/02/listen-christian-bale-goes-american-psycho-on-poor-cinematograp/

Se pare ca inca nu si-a iesit din anumite roluri :lol:. Ma surprinde sa aud ca s-a dezlantuit asa,mereu l-am vazut ca fiind un tip calm.Care-i problema lui?! Mai turneaza o data scena si gata,a cerut sa fie concediat saracul tip.Ca actor inca il respect,a facut destule roluri bune (desi nu ma omor dupa el ca Batman/Bruce Wayne),dar ca om...hmmm,parca prea repede se pierde cu firea.

Anyway,e hilarious :lol: :lol: :lol: :lol:
Guy:I was looking at the light
Bale :OOooh good for you!And how was it?I hope it was fucking good, 'cause it's useless now!

Unprofessional behavior,desi nu e chiar de condamnat daca a fost o scena grea si i-a luat toata ziua sa filmeze...
Ciudat ca are probleme in a se concentra daca altii oameni se plimba pe platou...am urmarit o gramada de clipuri de la filmarile Public Enemies si Johnny parea sa se descurce bine facand pe bad-ass-ul,cand toti ceilalti din jurul sau strigau: "JOOOOOOHNNY,OVER HERE!!!". Ar trebui sa il fi concediat pe cel care a facut chestia asta publica,nu pe bietul tip cu luminile.

E.Floares
03 Feb 2009, 17:39
Se mai intampla sa existe si astfel de conflicte...s-a saturat, probabil, si el de anumite chestii, e normal pentru un om sa-si mai piarda firea in anumite situatii.
Nu ma surprinde reactia lui, ma surprinde faptul ca acest file audio a fost facut public. Cel care ar trebui sa fie concediat e cel care e responsabil cu sunetul, nu ala de la lumini sau Bale...lucrurile astea trebuie sa si le rezolve singuri.

buticut
03 Feb 2009, 17:56
Oricum e hilar,eu si acuma rad :lol: !

Assistant Director defends Bale
http://www.eonline.com/uberblog/b81964_Christian_Bale_F-Bombs_Terminator_Set_quotIt_Was_Just_a_Momentquot_ Assistant_Director_Says.html

He's got a point there...mentioneaza in inregistrare ca the director of photography nu era la prima abatere si in plus scena era una foarte importanta...eu l-as fi terminat pe tipul ala cu 2-3 injuraturi,nu as fi sarit chiar asa oricat de suparata as fi fost...Chiar daca se pierduse complet in scena si in personaj,un actor ar trebui sa poata sa ramana concentrat,indiferent ce se intampla,iar el pare sa isi piarda repede concentrarea.

E.Floares
03 Feb 2009, 18:16
In Romania era mai simplu: 'te-n p*la mea, bag p*la-n ma-ta!, ii dadea un cap in gura si gata. Bale i-a tinut o intreaga predica despre munca actorilor and so on... :lol:

buticut
03 Feb 2009, 19:32
Daca ar fi oprit camerele la filmul asta de fiecare data cand cineva incerca sa il faca sa isi piarda concentrarea,nu s-ar mai fi facut deloc .
http://www.youtube.com/watch?v=Y5aKBprj5IQ :lol: :lol: :lol:

Pauline Kael
03 Feb 2009, 21:18
N-am timp acum s acitesc tot ce ati scris,dar Bale nu si-a...batut mama acum cateva luni?Azi am deschis un topicut la staruri si am zis ca e subestimat ca actor,desi nu mor dupa el.Tipul e credibil,cat a slabit pt "Masinistul" si e facut pe un calapod...

miercuri
04 Feb 2009, 13:58
Asta vara despre Catwoman erau zvonuri ca o va juca Cher :shock: if true they're not necessarily bad, in Nolan I trust, vorba cuiva de pe aici.

E.Floares
04 Feb 2009, 16:09
in Nolan I trust, vorba cuiva de pe aici.

©

Suspect de bizar
07 Feb 2009, 00:59
În sfârºit am putut sã-l vãd.Am fost de mi l-am cumpãrat.

Este într-adevãr genial filmu,în mare parte datoritw lui Heath Ledger dar ºi regia ºi mai ales scenariul sunt foarte bune.Personajul Joker este extraordinar scris,cum a scris ºi E.Floares toate replicile Jokeruluisunt memorabile.Din punct de vedere tehnic este superb ºi coloana îi grozavã.

Apopo de chesti acu îi mai bun ca Naºul.Nu-i.Tot nu mi-am schimat pãrerea ºi Naºul mi se pare mai bun.ªi nici afimaþia cã filmul este o capodoperã nu mi se pare justã.Este o capodoperã a genului/subgenului Comic books movies º filmelor de acþiune dar ca film în general fãrã a clasifica pe genuri este un film foarte,foarte bun,ºi în mare parte datoritã rolului lui Heath Ledger care este ºi unul din cele mai bune roluri pe care le-am vãzut la viaþa mea.

E.Floares
07 Feb 2009, 01:24
Dorm si eu mai bine in seara asta. :D

Suspect de bizar
07 Feb 2009, 01:24
:lol:
Week-endul ãsta sigur o sã-l mai vizionez o datã.

miercuri
13 Feb 2009, 00:57
tocmai am avut un soi de reveletie si mi-am dat seama ce Riddler excelent ar fi Adrien Brody, dar ma indoiesc ca that's gonna happen. desi pentru mine o colaborare Brody-Nolan would be bliss! :love:

buticut
17 Feb 2009, 20:23
A alunecat pana pe locul 6 in topul IMDb,in spatele lui Pulp Fiction :).

E.Floares
18 Feb 2009, 12:46
Imi vine sa sparg tastatura... :|

Cinemania
18 Feb 2009, 16:36
A alunecat pana pe locul 6 in topul IMDb,in spatele lui Pulp Fiction :).

pai nu e in spatele lui Pulp Fiction oricum? :D

Pitbull
18 Feb 2009, 16:38
ACUM, da. :sleep:

Cinemania
18 Feb 2009, 23:58
nu ma refeream la topul IMDB