buticut
03 Feb 2009, 16:58
C'mon....Catwoman was the bomb in Batman Returns,care mi se pare unul dintre cele mai underrated Batman-uri :D.Chiar mi s-a parut amuzant in multe faze,unele dialoguri chiar funny. Nici Pinguinul ca pimp n-a fost o idee rea,mi-a placut faptul ca Burton s-a distantat putin de felul cum era prezentat in comics si si-a pus amprenta pe film. Oricum,daca ne-ar deranja asta,ar trebui sa ne deranjeze si ca Joker-ul a purtat make-up in TDK sau ca a contribuit la crearea lui Two-Face.Uneori e mai bine sa-ti urmezi instinctele si imaginatia,iar Burton a reusit sa faca un entertaining action flick.
Partea asta e cea mai tare:
Max Shreck: Selina! Selina Kyle, you're fired! And Bruce Wayne, why are you dressed up like Batman?
Catwoman: Because he *is* Batman, you moron!
Max Shreck: Was.
[shoots Batman]
Apropo,a little bit offtopic.
Bale goes American Psycho :D
Unii oameni merg prea departe...
http://www.cinematical.com/2009/02/02/listen-christian-bale-goes-american-psycho-on-poor-cinematograp/
Se pare ca inca nu si-a iesit din anumite roluri :lol:. Ma surprinde sa aud ca s-a dezlantuit asa,mereu l-am vazut ca fiind un tip calm.Care-i problema lui?! Mai turneaza o data scena si gata,a cerut sa fie concediat saracul tip.Ca actor inca il respect,a facut destule roluri bune (desi nu ma omor dupa el ca Batman/Bruce Wayne),dar ca om...hmmm,parca prea repede se pierde cu firea.
Anyway,e hilarious :lol: :lol: :lol: :lol:
Guy:I was looking at the light
Bale :OOooh good for you!And how was it?I hope it was fucking good, 'cause it's useless now!
Unprofessional behavior,desi nu e chiar de condamnat daca a fost o scena grea si i-a luat toata ziua sa filmeze...
Ciudat ca are probleme in a se concentra daca altii oameni se plimba pe platou...am urmarit o gramada de clipuri de la filmarile Public Enemies si Johnny parea sa se descurce bine facand pe bad-ass-ul,cand toti ceilalti din jurul sau strigau: "JOOOOOOHNNY,OVER HERE!!!". Ar trebui sa il fi concediat pe cel care a facut chestia asta publica,nu pe bietul tip cu luminile.
Partea asta e cea mai tare:
Max Shreck: Selina! Selina Kyle, you're fired! And Bruce Wayne, why are you dressed up like Batman?
Catwoman: Because he *is* Batman, you moron!
Max Shreck: Was.
[shoots Batman]
Apropo,a little bit offtopic.
Bale goes American Psycho :D
Unii oameni merg prea departe...
http://www.cinematical.com/2009/02/02/listen-christian-bale-goes-american-psycho-on-poor-cinematograp/
Se pare ca inca nu si-a iesit din anumite roluri :lol:. Ma surprinde sa aud ca s-a dezlantuit asa,mereu l-am vazut ca fiind un tip calm.Care-i problema lui?! Mai turneaza o data scena si gata,a cerut sa fie concediat saracul tip.Ca actor inca il respect,a facut destule roluri bune (desi nu ma omor dupa el ca Batman/Bruce Wayne),dar ca om...hmmm,parca prea repede se pierde cu firea.
Anyway,e hilarious :lol: :lol: :lol: :lol:
Guy:I was looking at the light
Bale :OOooh good for you!And how was it?I hope it was fucking good, 'cause it's useless now!
Unprofessional behavior,desi nu e chiar de condamnat daca a fost o scena grea si i-a luat toata ziua sa filmeze...
Ciudat ca are probleme in a se concentra daca altii oameni se plimba pe platou...am urmarit o gramada de clipuri de la filmarile Public Enemies si Johnny parea sa se descurce bine facand pe bad-ass-ul,cand toti ceilalti din jurul sau strigau: "JOOOOOOHNNY,OVER HERE!!!". Ar trebui sa il fi concediat pe cel care a facut chestia asta publica,nu pe bietul tip cu luminile.