PDA

View Full Version : e o greseala?

barbosu
17 Apr 2008, 12:04
Salut!Am trimis la concursul hbo un scenariu.Pe pagina cu titlul scenariului,mi-am trecut numele,adresa si nr. de telefon.E gresit,o sa mi-l respinga din start?

StefanDo
17 Apr 2008, 14:39
da

o privire aruncata pe www.hbo.ro/concursscenarii, la regulament, iti va spune, la "conditii de participare": "scenariile inscrise... trebuie sa NU contina niciun indiciu cu privire la autorul scenariului"

sorry :)

Neuptolem
18 Apr 2008, 23:06
Salut!Am trimis la concursul hbo un scenariu.Pe pagina cu titlul scenariului,mi-am trecut numele,adresa si nr. de telefon.E gresit,o sa mi-l respinga din start?
:lol: :lol: :lol:
Sorry, dar aproape sa lesin...adica te-ai muncit sa scrii un scenariu intreg si toata stradania s-a desumflat astfel??? Jesus! :lol:

films4all
19 Apr 2008, 10:10
Sorry, dar aproape sa lesin...adica te-ai muncit sa scrii un scenariu intreg si toata stradania s-a desumflat astfel??? Jesus! :lol:

chill Neuptolem, nu e nevoie sa razi de el.. nu cred ca a scris scenariul doar pentru hbo..si chiar daca l-a scris special pt hbo... totusi..se afla intr-o situatie urata.. barbosule tata..sa citesti regulamentele pe viitor :((

freackboy
22 Apr 2008, 22:17
Incearca sa retrimiti scenariu.Poate merge :lol:

Proletar
22 Apr 2008, 23:39
daca as fi in juriu, as trece peste aceasta scapare.

Pitbull
23 Apr 2008, 01:01
Din päcate, nu pot fi de acord cu tine.
Desi subscriu la primatul motivatiilor nobile fatä de strictetea de cazarmä (si unul din motivele pentru care ajunsesem sä dispretuiesc armata era tocmai idolatria "regulamentelor" - în treacät fie zis, de nimeni respectate, de la colonel pân-la ultimul räcan), trebuie sä amintesc cä, trecând peste o asemenea prevedere regulamentarä importantä, clarä si färä nici un echivoc, devii complet vulnerabil. Nu putem bälti la nesfârsit în levantinismul nostru d'[/i]ici, aux portes de l'Orient, où tout est pris �* la legère.[i]
Deci, dacä nu esti de acord cu o regulä, nu "trece peste ea". SCHIMB-O DEFINITIV - în fortä, chiar si cu scandal, dacä e nevoie.

Proletar
23 Apr 2008, 10:26
Pit,

desigur, ai dreptate.
dar, avand in vedere ca la acest concurs participa debutanti, nu cred ca niste nume necunoscute scrise direct pe scenariu ar influenta decizia juriului.

silver_boy
23 Apr 2008, 15:01
...eu ma gandeam asa ...(poate putin cinic, poate putin abuziv)...cum sa scrii un scenariu bun ( in a carui alcatuire intra o multitudine de norme care proclama, pe rand : efortul intelegerii, atentie, concentrare, spirit analitic, necesitatea retrospectivei, etc. adica un compositum de atribute logice,enorm de multa metodica, etc. atat timp cat tu nu esti in stare sa citesti, sa intelegi, si sa aplici un regulament de concurs ...!?

Proletar
23 Apr 2008, 17:24
...eu ma gandeam asa ...(poate putin cinic, poate putin abuziv)...cum sa scrii un scenariu bun ( in a carui alcatuire intra o multitudine de norme care proclama, pe rand : efortul intelegerii, atentie, concentrare, spirit analitic, necesitatea retrospectivei, etc. adica un compositum de atribute logice,enorm de multa metodica, etc. atat timp cat tu nu esti in stare sa citesti, sa intelegi, si sa aplici un regulament de concurs ...!?

si asta e adevarat :)