PDA

View Full Version : Halal castigator

freackboy
25 Feb 2008, 20:35
NU stiu la marea parte din lista de castigatori si cred ca a invins cine a fost mai talentat, dar stiu un lucru la caregoria efecte vizuale a iesit cel mai prost film in materie de grafica (si de scenariu dupa parerea mea) si anume The GOLDEN COMPAS.Eu personal habar n-am de ce; cateva animale facute la misto care vorbesc (se vede clar ca sunt facute pe calculator) . Pute sa ia filmul meu preferat Transformers( cele mai bune efecte speciale pe care le-am vazut; am o poza in care grafica e superba, nu poti sa faci diferenta) sau Pirates of the Carrabien care au avut scene legendare axtrem de realiste si meritau pe deplin acel oscar. Pana si Cronicile din Narnia au avut efecte mai reusite, mai detaliate si mai multe. VIATA NU-I CORECTA :x :x :x :x :x :x :x :x :x :((

Neuptolem
25 Feb 2008, 20:53
Are dreptate. La Efecte Vizuale clasamentul era meritoriu astfel, si eu il vad tot asa:
1. Transformers;
2. Pirates of the Caribbean: At World\'s End ;
3. The Golden Compass.

Pitbull
25 Feb 2008, 20:58
NU stiu la marea parte din lista de castigatori (...) la caregoria efecte vizuale (...) Pute sa ia filmul meu preferat Transformers( ... am o poza in care grafica e superba, nu poti sa faci diferenta) sau Pirates of the Carrabien care au avut scene legendare axtrem de realiste
SCRIE-le repede ca pute sa ia filmul tau preferat, si trimite-le si poza aia superbä, în plic; ai sanse legendare axtrem de mari sä nu poatä nici ei sä facä diferenta si se räzgândeascä - la toate caregoriile, nu numai la caregoria asta!
ASA CORECTAM VIATA :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :D