View Full Version : George Sibianu a murit
sibianu
05 Nov 2007, 14:37
Cu sufletul plin de intristare anunt ca bunicul meu, George Sibianu, a murit vineri pe data de 02.11.2007. El o sa ramana insa mereu in inimile noastre si sper ca prin multele filme facute de el sa ofere multor oameni cat mai multe momente placute.
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele, cum va trebui, candva, sa o faca cu fiecare dintre noi.
Pitbull
05 Nov 2007, 15:14
Dumnezeu sä-l ierte.
Aveam vreo opt, nouä ani, când am väzut "Prostie omeneascä" (1968). Incä nu citisem basmul lui Creangä. De-atunci, ambianta casei täränesti cu drobul de sare, asa cum a fost vizualizatä în film, a rämas definitiv în mintea mea ca decor pentru orice instantä din viatä a "prostiei omenesti".
Päcat cä linkul principal, de pe felicitari.ro, nu merge - dar un Google dezväluie totusi destule informatii despre animatorul plin de har si suflet cre a fost si rämâne George Sibianu.
sibianu
06 Nov 2007, 11:29
Prostia omeneasca o stiu si eu de cand eram mic, eu am avut norocul sa ma pot si juca cu papusile din film. Mai am filmul si pe o caseta video, care as vrea sa-l pun candva pe un DVD. Video din pacate nu mai am ca sa ma uit la el. :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.