View Full Version : Gundersoniada veselä si tristä
Marge Gunderson
21 Aug 2005, 11:08
"The People vs. Pitbull",[/b] cu unul mai cuprinzätor.
De fapt, initialul termen "The People" ar fi arätat mult mai adecvat cu grafia "Da Beoble", adicä "Boboru'", cäci se revendicä imuabil din Republica de la Ploiesti, cea mult dragä coanei Mitza Baston, fata din popor.
Ca atare, asteptäm cu interes / cel de-al XV-lea... - ästa, atacurile cu vitrion ale viitoarei rivulutii cinemag�*ce (cu accentul pe �*, din respect pentru rima cu "bolsevice".)
Proceed - sau "purcedeti".]
[[i]later edit
Mi-am amintit un banc din 1984 - vezi pagina 5 - asa c-am mai corectat o datä titlul topicului, în neostoita purcesiune spre intangibilul Adevär Absolut...]
si mai later edit al autorului subiectului
Insist pe titlul original al topicului. Este vorba despre prestatia lui Pitbull ca moderator aici. Eu, un simplu user, il acuz. A schimba un titlu deloc nepotrivit cu subiectul si a pune in loc insulte la adresa novicelui care sunt reprezinta un gest nedemn de un moderator (dupa a doua modificare, titlul lui Pitbull a fost "Menstruatia Cinemagica".) Vedeti mai jos multe alte exemple de comportament execrabil al lui Pitbull "in exercitiul functiunii".
Inteleg cä Tzutzu tine la jucärioara ei, asa cä - fie: a fost "The People vs. Pitbull", apoi "Rivulutia CineMag�*cä", apoi "Menstruatia CineMag�*cä", iar de-acum poate sä rämânä cum vrea ea, altfel, o putem tine-asa pânä la loc comanda - cu P.M.S., cu N.F.S., cu etc., etc. Lasä, Tzutzu, fie cum vrea muschii lu' matale.
Oricum, Giulika, îti admir entuziasmul copiläresc, dar dacä vrei cumva (nu stiu, poate gresesc) sä urmezi calea criticii de film, trebuie sä devii mai obiectivä si mai temperatä. Nu-i bai, ai tot timpul sä deprinzi buchile, iar CineMagia are mäcar calitatea de a fi o scoalä autenticä în sensul ästa. Vino mai des pe-aici, ai ce înväta, si de la cine!
Apropo, înainte sä blochez topicul, ti-am täiat si "capodopera" aia din titlu. Orgasme de-astea nu prea au ce sä caute în atitudinea lucidä a criticului. (Sä zicem cä asta a fost lectia nr. 1... )
Inainte sa ma lansez, moderator Pitbull... Ti-ai cerut cumva, intre timp, scuze novicelui de maxim potential pentru Cinemagia Giulika?
Daca nu, intentionezi sa o faci in curand si in public? Sau preferi sa renunti simplu la postul de moderator, fiind incapabil sa te detasezi de agenda personala si de anumite, hmm, loialitati? Entuziasmul si disponibilitatea nu sunt nici pe departe suficiente pentru jobu' cu pricina.
Chief Gunderson
Inainte sa ma lansez, moderator Pitbull... Ti-ai cerut cumva, intre timp, scuze novicelui de maxim potential pentru Cinemagia Giulika?
Daca nu, intentionezi sa o faci in curand si in public? Sau preferi sa renunti simplu la postul de moderator, fiind incapabil sa te detasezi de agenda personala si de anumite, hmm, loialitati? Entuziasmul si disponibilitatea nu sunt nici pe departe suficiente pentru jobu' cu pricina.
Chief Gunderson
Ce sa spunem, te doare parul pubian .....
Nightwane
21 Aug 2005, 13:31
asta ori e una din fostele lu' Pitbull ori e neleganata si are chef.
Pitbull
21 Aug 2005, 13:56
Mamäää, ce interesant devine! :lol:
Va's'cä, iacätä si presonajul maniakal-optsesiv - cela ce când i se pune pata pe careva, se-apucä de scormone prin mesaje, gäseste câte ceva de care sä se-agate, si HATZ, se-AGATZ'! Si dä-i, si luptä!
Eee, da' uite cä deocamdatä nu-mi väd capu' de treburi, asa cä mi-e cam preste mânä sä scormon la rându-mi prin circumvolutiunile persoanei (desi e tentant, cä de, vorba aia: �* Freudien, Freudien et demi!). Enjoy the show, people, join in if you feel like - numa' nu înjurati, cä voi fi nevoit sä moderez, si pe urmä m-aud fäcut si dictatore! Fiti finuti si dräguti, comme la Margarine! :P
Marge Gunderson
21 Aug 2005, 14:12
Se consemneaza:
Pitbull trece prin forum, vede ca un user novice continua sa fie agresat cu maxima vulgaritate de un alt moderator (!!!!) - si in mesaje de sub trei randuri, cum acesta pasamite n-ar accepte pe sectiunea sa - ca si de un troll binecunoscut al locului si nu intreprinde nimic. Nu curata nici o marlanie. Cum nu a facut-o nici aseara - cand chiar pareau in complicitate, cei doi "moderatori".
Cat despre complicitatea lui Pitbull cu troll-ul nume aceasta este, se pare, celebra deja prin partea locului. Fie si numai pentru acest motiv, Pitbull este nenimerit sa modereze aceasta sectiune. Ramane mai potrivit decat altii, totusi - eventual, mutat la "Horror"? Mai la periferie, asa... Macar pana invata meserie?..
Cazul Giulika n-a fost doar o intamplare nefericita deci, exista pe Cinemagia moderatori execrabili, care jignesc utilizatorii nou veniti - si poate mai ales pe aceia cu avataruri si nick-uri feminine. Mai studiem.
Lucrurile acestea trebuie musai sa se schimbe. "Cinemagia", si in special sectiunea "Cinematografia romaneasca" merita sa fie un spatiu virtual civilizat - si ne vom bate pentru asta.
Proba la dosar,
Chief Gunderson
Pitbull
21 Aug 2005, 15:18
Auleo, a scäpat Luminita Solcanu din Franta! :o Si se pare cä urmätorul pe lista neagrä este... este... Mamaaa, mi-e fricäää!!! :((
Dar serios acum. Cazul începe sä-si piardä hazul, si sä devinä funest. Am väzut cu totii destule situatii, si pe-aici, si pe-aiurea, când câte un nou venit într-o comunitate virtualä (dar nu numai), dupä douä-trei priviri superficiale aruncate-n jur, prin ceata propriei înfumuräri (sau fumul propriei încetosäri mintale), se-apuca sä dea decrete si verdicte... Câtä vreme ne mentinem la nivelul lui McLuhan Digital, poate fi un divertisment inofensiv, dar pe vremea când foloseam masini de calculat mecanice sau abacuri, lucrurile luau alte turnuri, mult mai dramatice... Venirä unii asa cu niste tancuri, pe razele de luminä "de la Räsärit", sä ne "civilizeze", mä-ntelegi... Mai antzärtz, tätucii lor au fäcut aceeasi trebusoarä chiar în zisul Räsärit... Iar si mai odinioarä, s-au transplantat unii din Bavaria, cicä "Iluminati" îsi ziceau ei, si-au iluminat toatä Franta cu ghilotine si teroare... Si, ce sä vezi, TOTI ästia foloseau un limbaj cu damfuri intelectualiste de sä stea mâta-n coadä si mai multe nu, doar-doar le-o acoperi duhorile paranoic-schizoide. Era Weishaupt un analfabet? Era Robespierre un troglodit? Vorbea Bakunin cu "este multe"? Pânä si Mao încropise de-o "cärticicä", iar alde Walter Rosman si Petre Borilä chiar stiau sä lege douä vorbe...
Vorbe care, iacätä, se fructificau frecvent în mutatul oamenilor ca pe tabla de sah, dupä criteriile dementei lor... Avocati, profesori, medici, mäturând prin curte pe la abator... Tärani gospodari din Banat si Transilvania, dislocati în Bärägan si Dobrogea... Kulaci debarcati în Siberia si-n deserturile Asiei Centrale... Un "I.M.G.B. / Face or-di-ne!" avant la lettre!
Vorbe care, ce sä vezi, ades se constituiau în "probe la dosar" - dosare care-au trimis oarece milioane de suflete prin gulaguri.
Vorbe care, NOTA BENE, ca un leitmotiv chemau "sä ne batem" si la "lupta de clasä"!
Puneti mâna pe Koestler, dragilor, si cititi "The Yogi and the Comissioner" - precum si "Darkness at Noon". Vezi vedea acolo portretul standard al COMISARULUI - si-l veti regäsi exemplificat atât în Rubashov, cât mai ales în Gletkin (precum si în rafinat-maleficul O'Brien al lui Orwell).
Noroc cä entitatea de fatä e fixatä într-un verbiaj decent, astfel încât am o scuzä sä n-o cenzurez. Asemenea exemple ale degenerärii umane, ale potentialului criminal cu zâmbetul pe buze, sunt mai mult decât instructive si utile, sunt OBLIGATORII. Spre luare aminte!
silver_boy
21 Aug 2005, 16:02
...eu cand v-am spus ca "ospatababa" s-a logat pe site...
Marge, doua Timisoreana pls.
Pitbull
21 Aug 2005, 16:08
Nu-i de râs, Silver, crede-mä... Nu-i de râs.
Marge Gunderson
21 Aug 2005, 18:40
Venirä unii asa cu niste tancuri, pe razele de luminä "de la Räsärit", sä ne "civilizeze", mä-ntelegi... Mai antzärtz, tätucii lor au fäcut aceeasi trebusoarä chiar în zisul Räsärit... Iar si mai odinioarä, s-au transplantat unii din Bavaria, cicä "Iluminati" îsi ziceau ei, si-au iluminat toatä Franta cu ghilotine si teroare... Si, ce sä vezi, TOTI ästia foloseau un limbaj cu damfuri intelectualiste de sä stea mâta-n coadä si mai multe nu, doar-doar le-o acoperi duhorile paranoic-schizoide. Era Weishaupt un analfabet? Era Robespierre un troglodit? Vorbea Bakunin cu "este multe"? Pânä si Mao încropise de-o "cärticicä", iar alde Walter Rosman si Petre Borilä chiar stiau sä lege douä vorbe...
...Vadim?!?
Vorbe care, iacätä, se fructificau frecvent în mutatul oamenilor ca pe tabla de sah, dupä criteriile dementei lor... Avocati, profesori, medici, mäturând prin curte pe la abator... Tärani gospodari din Banat si Transilvania, dislocati în Bärägan si Dobrogea... Kulaci debarcati în Siberia si-n deserturile Asiei Centrale... Un "I.M.G.B. / Face or-di-ne!" avant la lettre!
Vorbe care, ce sä vezi, ades se constituiau în "probe la dosar" - dosare care-au trimis oarece milioane de suflete prin gulaguri.
Vorbe care, NOTA BENE, ca un leitmotiv chemau "sä ne batem" si la "lupta de clasä"!
Pitbull? "Hon"? Wake up, you must be dreaming!
E doar un forum, un forum romanesc, cu tematica de cinema... Tu esti doar un moderator pe o sectiune, iar eu un user nemultumit de primirea facuta aici si de prestatia ta - pe masura ce o inteleg si o cunosc. Nu e nici o tragedie in viata ta sa pierzi postul de moderator aici. Si poate sa le faca bine multora. Da-le si altora sansa sa incerce, tu chiar n-ai facut mare lucru. Te-ai avantat in povestea cu serialul si ai neglijat cu totul restul. In plus, impardonabil, ai tratat cu siktir un om de cinema de mare calibru din Romania. "Cinemagia" e o intreprindere, si fata de ea ai gresit foarte serios si continui sa gresesti. Esti un avantat - fa altceva cu entuziasmul asta, moderarea nu e pentru tine.
Noroc cä entitatea de fatä e fixatä într-un verbiaj decent, astfel încât am o scuzä sä n-o cenzurez. Asemenea exemple ale degenerärii umane, ale potentialului criminal cu zâmbetul pe buze, sunt mai mult decât instructive si utile, sunt OBLIGATORII. Spre luare aminte!
"Entitatea" este un simplu omulet care a venit aici cu intentia ferma sa scrie o cronica pe zi si sa isi gaseasca interlocutori. A vazut un forum in deriva (pacat!) si si-a dat seama ca depinde de utilizatori (deci si de ea insasi) sa actioneze impotriva acestei stari de lucruri. Nu sunt multe "bube", si pot fi rezolvate - sau macar tinute in frau.
Si ar fi culmea sa ma cenzurezi PE MINE, in politetea mea bine intentionata (dar deh, "bine" ca in "binele public", sorry for the casualties), dupa ce lasi mizeriile unora ca Nightwane si nume sa se lafaie in vazul tuturor. Pe silver_boy cu "ospatababa" lui il iert, pe motiv de umor mult substandard. Chit ca si tu cu "margarina" esti la acelasi nivel. Poate d-aia va merge colaborarea. Ei si, ce? A fost "La bloc", e loc si de "Casa creatorilor". Publicul romanesc suporta multe.
Cat despre joaca mea de-a Chief Gunderson - ya know? Cre' ca personajul ma inspira si imi da idei :) Voi erati criminalii on a rampage si eu o simpla si cinstita femeie a legii, cu picioarele pe pamant. Big fun! Eu chiar ma distrez in timp ce incerc foarte onest sa rezolv acest casse-tête care a devenit "Cinemagia". Cand voi avea echivalentul unui business plan pentru situatia data, nu voi ezita sa il inaintez celor cu putere de decizie. E totul pro bono. I like this place si sunt convinsa ca multi useri ar iesi din "culise" odata terenul devenit propice.
Take it easy!
europe_east
21 Aug 2005, 19:58
This is funny. Marge, faci un deserviciu Fargo-ului. How many ppl you think are still gonna like the REAL Marge after you've gone after them with everything you've got? :D
Gluma la o parte, Pitbull, cu tot respectul pentru faptul ca te cunosc si pentru ca ai fost intotdeauna prietenos fata de mine, deci te consider prieten (si si eu tin la loialitate), Marge are dreptate: ai fost prea dur cu "Giulika". Si aici esti un pic orbit de "loialitate": Nightwane a sarit intr-adevar calul. Marge a venit cu argumente si bun simt. Iar tu te-ai ofensat. Si din cauza asta raspunsul tau nu e la inaltime.
Oricum, pe Cinemagia bunul simt nu e valuta forte. Mai degraba bascalia. Get used to it, Marge. You might loose this one. Otherwise, I agree with your police work hunnert percent. :D
vladvaidianu
21 Aug 2005, 20:04
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cand apare cd-ul acestui topic?
Va's'cä, iacätä si presonajul maniakal-optsesiv - cela ce când i se pune pata pe careva, se-apucä de scormone prin mesaje, gäseste câte ceva de care sä se-agate, si HATZ, se-AGATZ'! Si dä-i, si luptä!
E clona frate, n-are de unde sa stie atatea decat daca o arde de vreo 4 luni pe forum.
In ceea ce-o priveste pe giulika ("vestita critica de film") sa fim seriosi ....
Marge Gunderson
21 Aug 2005, 23:04
Note to self:
Troll-ul a declarat ca "stiu multe". Inseamna ca observatiile mele sunt corecte. Stiam, dar e placut sa mi se confirme.
(prin statie) Thanks a bunch, Europe East!!! You ROCK! :) Yah. Say, ya hear the one about the guy who couldn't think of a proper nick, so he went and called himself "name"? :D
Acum, mi-ai dat de gandit cu comentariile despre personalitatea lui Marge pe care, sugerezi tu, nu o proiectez prea bine :? Ai dreptate, voi incerca sa fiu si mai senina. The "can do attitude" eu zic ca imi iese, macar fiindca nu o "joc". Dar, indiferent de prestatia mea, Marge e printre primele 50 de personaje ale lumii, dupa Premiere, mai precis, pe locul al 27-lea... Fura toate scenele si nu cred ca experienta cuiva la vizionarea lui Fargo ar putea fi afectata de amintirea unui personaj de forum mai impetuos decat norma, sa zicem, si care crede ca se pot schimba relativ usor cateva lucruri pe aici. :oops:
Nightwane
21 Aug 2005, 23:41
crede ca se pot schimba relativ usor cateva lucruri pe aici. :oops:
Uite unde ne era Iisusu'. Vorba 'ceea "ISUS VINE!" ;) ca tot o dai de gard filozoficeste.
Pitbull
22 Aug 2005, 00:25
Cam anticlimactic... :(( Deja se repetä... In fine, încerc sä-mi înghit dezgustul, sä fiu întelegätor, si mai las deschisä circoteca asta, sä vedem ce s-o mai întâmpla.
Apropo, pentru Europe, Leonard si alti useri care n-au prins faza cu "Giulika":
E pe-aici pe undeva un topic despre "Italiencele", deschis de ea si, ulterior, încuiat de mine, din simplul motiv cä-l dubla pe cel principal. Intru acolo, si... ce väd? Un text cum nici I.M.M. n-ar fi fost în stare sä scrie. Sincer convins cä era al unei pustoicute aspirante si entuziaste, pe cale de a deveni viitoare tânärä sperantä, i-am räspuns binevoitor si cu condescendenta fireascä unui asemenea prezumptiv raport de vârste (biologice si profesionale). Când colo, Ambra, amuzat, îmi atrage mai apoi atentia cä fata chiar ESTE criticä de film si se numeste Giulia Dobre.
Ce era sä fac? Sä zic, "A, pardon-scuzati-bonsoar, gata, textul nu mai e prost, acuma-i bun?" Sorry, încercati la altä masä.
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 00:38
Lou?
Uite ce-am gasit pe "Vreau sa stiu", la "IMM":
Emi, e clar! Ai nevoie de-un adjunct si la Vreau sä stiu!
Si cum la Cinematografia româneascä domnesc o liniste si-o pace de-a dreptul mioritice, mä ofertez. Mai ales cäci cu multä voluptate-l voi zburätäci pe ästa.
Lou, omul zice ca pe aici e mioritic. Liniste si pace. Trollu' si moderatrollu' fiindu-i amici, el poate chiar nu vede. Se "oferteaza", vrea sa capete tot mai multa influenta pe site-ul acesta. Asta nu e bine, Lou. Crezi ca e amic de bere cu Emi? Si ce daca, Emi must be a corporate type, ya know? Cand e vorba de binele site-ului cred ca e corect.
Dar stii ce mult imi plac mesajele de prin 2002? Cum s-a ajuns aici? Stiu ca uneori sunt suficienti doi-trei trolli sa strice un forum - heck, am vazut un bulletin board inchis din cauza unuia singur - s-au mutat toti intr-un cadru moderat. Oare asa de nocivi sa fie cand apar? Sau intr-un sistem ca acesta pot fi controlati de moderatori buni? Trebuie sa vedem ce se intampla peste tot in rest. Deschidem alt dosar? In "Vreau sa stiu"? Poate ne ajuta si altii...
Lou, cica Bagheera won't press charges against silver_boy. Daca nu i-a citit mesajele, nici n-are de ce. Presimt ca silver_boy le va sterge inainte. Si poate Pitbull il va ajuta stergand ce am citat eu. Asta ar fi un gest de moderare antologic, Lou. Te rog trage un snapshot discutiei asa cum e acum.
Auzi, Lou? Si daca strigam si noi la Emi si ne oferim direct ajutorul, vad ca se poarta? Ar fi cel mai simplu si mai usor. Hai sa schitam business planu' ala. Si poate se mai "oferteaza" si altcineva, let's rock this place. Si-asa au prea putine tipe la carma, e incorect.
Europe East sau Ricutza oare ar avea timp?
Nightwane
22 Aug 2005, 00:43
^
|
|
|
|
|
Madam pute a feminista frustrata si schizoida.
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 00:45
Il rog pe Emi sa mute acest subiect la "Condica de sugestii si reclamatii" pana nu il sterge impricinatul. Ar fi in stare.
Nu stie meserie, clar.
Pitbull
22 Aug 2005, 00:54
Nici nu mä gândesc sä-l sterg. Cine vrea sä-si ridice poalele-n public, din partea mea n-are decât.
Nightwane
22 Aug 2005, 00:54
Pot sa mi le ridic eu?
Acum ca tot se stie de unde esti: Vous êtes francofizde et schyzophrènique , Madame Freud?
Je veux vous defrigidiser avec un scie rouilli. Mais OUI!
Pitbull
22 Aug 2005, 03:02
Pardi, mon cher, mais qu'est-ce que ça veut dire, "francofizde"? C'est un Goulitzisme, ça! Si tu veux essayer un calembour obscène, "FranCON" marche mille fois mieux! Aussi FranCON sèche, assurement!
Nightwane
22 Aug 2005, 03:03
Verge barossaine de nègre
Pitbull
22 Aug 2005, 03:06
Mais quel sorte de langage est cél�*? C'est comme ça que ta maman et ton papa t'ont appris �* parler aux vieilles dames? "Barossaine"? D'oú as tu entendu pareilles paroles? :x
silver_boy
22 Aug 2005, 03:07
Lou ?
Ils veulent me tuer Lou... Au secours Lou..
Tu ne les a pas vu? Lou... ils sont ici... Quelques temps, le pastilles me donnent une sensaison aigue de faim, Lou... Je me sens vide dedans, Lou...
La nuit, sur les Champs Élysées, quand les voiturs arrètent devant moi et les barbus aux visages longues me regardent intensemment, je me sens seule, Lou, si seule..
Nightwane
22 Aug 2005, 03:20
Lou, j'ai besoin d'un bon gambade d'un grand homme. Je suis ainsi Lou isolée et mes autres personnalités ne peuvent pas satisfaire mes besoins. J'ai besoin de viande crue, Lou. J'ai besoin de sexe, Lou. Je ne veux plus être une grand-mère glaciale, Lou.
Bébé Fasciste
silver_boy
22 Aug 2005, 03:35
Lou, je t'invite ici... c'est ta soirée... Nos complices sont mes nains, Lou... Quand je me regarde dans le miroir, Lou, �* ma place je vois l'armée américaine, Lou...
Vive la France, Lou, vive l'incontinence!
GhitzaCartitza
22 Aug 2005, 09:00
Nota pentru Marge: "Suspectii vorbesc o limba ciudata. O fi un cod prin care isi transmit mesajele secrete. Vad ca apare "Lou" si "sex" in discutiile lor. I-au descoperit slabiciunea si acum se folosesc de el sa ajunga la tine. Nu ai decat o scapare. Go back to the swamp where you came from. E mai bine ;)
P.S.: Vive la France!"
Note to self: "Tocmai m-am dat de gol ca stiu si eu codul. Sper sa rezist la interogatoriu. They'll never take me alive!"
Cinemania
22 Aug 2005, 09:16
Marge Gunderson=Giulika?
GhitzaCartitza
22 Aug 2005, 09:41
Marge Gunderson=Giulika?
Nope. Eu stiu cine e. Vb. cand ne intalnim in grota noastra ultrasecreta.
Cinemania
22 Aug 2005, 10:13
nu conteaza....
ce-i cu "the people vs. pitbull"? give me a break....care people? si de ce Pitbull? whatever...
hai sa vedem....
stiu si eu ce a scris Giulika....da, Giulika nu "criticul" respectiv...pe forum a scris Giulika....si a scris de kkt...singura mea legatura cu filmul e, ca sunt pasionat de film....nu sunt critic, nu sunt actor, scenarist, regizor etc....imi place sa ma uit la filme si sa citesc despre filme, si ce-a scris Giulika nu mi-a placut...trebuie sa-mi cer scuze unui critic de film?...HA! ia-te de mine, Marge! e mult mai usor sa te iei de cineva ca Pitbull pentru ca stii ce se ascunde in spatele nick-ului...cata corectitudine! :sick:
Giulika e mai slaba ca ceaiul. Pitbulle inchide acest topic. E un jeg.
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 11:40
Re: Giulika
Nimeni nu are DOAR interventii pline de "miez" pe un forum. Intrebati-l pe ALS, bunaoara. :D Stilul lui Giulika de a conversa aici era adecvat. De obicei, incerca sa starneasca subiecte. Era clar din toate interventiile ei ca isi cauta tonul si ca nu cunostea bine forumul. Neavand nici suficient timp sa ii dedice (si a declarat asta), a scris cand si cum a putut. Oricum, era mare lucru! Si a fost vina moderatorilor care "i-au taiat macaroana" cu atata NESIMTIRE ca omul acesta a plecat de aici scarbit. Ca ea, cati nu vor fi fost!
Si Giulika a spus ceva fundamental in scurta interventie pe care s-a gasit marele si inteleptul Pitbull sa o amendeze: ca de la "Examen" al lui Titus Muntean, n-a mai fost un film romanesc demn de luat in seama pana la "Italiencele". Asta putea fi un punct de pornire pentru o discutie, asta da premiza. Eu ca moderator de aici ridicam subiectul, chiar de n-as fi stiut ca respectivul utilizator e critic de film si element de decizie intr-o casa de distributie si vede filme for a living.
Scuza lui Pitbull ca n-a stiut cine e Giulika il incrimineaza si mai tare - prins in... ce e el prins - a se vedea ce si pe unde scria la vremea aceea - i-a scapat pur si simplu din vedere sa faca un minim research pe acest nou nume al forumului. Era deja stiut si comentat despre cine-i vorba. Un moderator isi cunoaste forumul. Cum spuneam, Pitbull nu stie meserie. Sau nu are chef sa si-o faca.
Alt punct in care Pitbull trebuie educat: IP-urile nu se discuta. Nu sunt jucaria moderatorilor. Nu te duci dupa aia pe pm-uri si ym-uri sa le faci cunoscute clicii tale si apoi sa faceti pe istetii ca o banda de "shmecheri" de cartier. Vulgar. Nedemn. Pitbull, ai totusi o varsta.
In ciuda eforturilor voastre deja patetice si in care se simte, hai sa nu-i zic "teama", e totusi doar un forum, ci clar faptul ca a intervenit o schimbare pe terenul virtual pe care il considerati al vostru, bun castigat prin agresivitate, violenta verbala si mult, mult timp dedicat lui, schimbare care va sta in gat, eu n-am sa ma misc de aici. Nu puteti sa imi spuneti nimic care sa ma lezeze irl - va vad in ansamblul mesajelor voastre si n-am cum sa ma oftic. Ba, va multumesc ca v-ati dat in petec in asemenea hal. De acum, Emi sau cine face legea aici nici nu prea va mai avea de ales. I-ati usurat mult deciziile si mie mi-ati facilitat fantastic munca de adunare a datelor. Dosarul e complet :)
Cinemania
22 Aug 2005, 11:55
what are you? a glutton for punishment?
Nightwane
22 Aug 2005, 12:46
Frustrarea sexuala aparuta la o varsta prematura isi spune cuvantul. Asa e cand ai nisip in vagin si n-are cin' sa te curete.
Gaandalf
22 Aug 2005, 12:53
Pitbulle inchide acest topic.
E in centrul atentiei asa ca lasa-l si tu sa fie mangaiat la coitze. Ce naibii! ... nu vezi ca-i place?
E un jeg.
you can say that again ...
Nightwane
22 Aug 2005, 12:54
mangaiat
cred ca "lins" ar fi un termen mai bun.
Gaandalf
22 Aug 2005, 13:01
mangaiat
cred ca "lins" ar fi un termen mai bun.
mais quand le penis est dans la bouche tu ne peux pas faire ca ... mais tu peux les caressez
:D
Nightwane
22 Aug 2005, 13:04
Ce nu reusesc eu sa "grasp" este de ce dracu' tot o da in sus si-n jos cu adormita aia de Giulika? O fi ma-sa? O fi ta-su'?
Oricum, problema este ca acestei caricaturi schizoidale i se acorda prea multa atentie si never ever nu trebuie sa-i acorzi atentie unui schizofrenic.
GhitzaCartitza
22 Aug 2005, 13:10
In ciuda eforturilor voastre deja patetice si in care se simte, hai sa nu-i zic "teama", e totusi doar un forum, ci clar faptul ca a intervenit o schimbare pe terenul virtual pe care il considerati al vostru, bun castigat prin agresivitate, violenta verbala si mult, mult timp dedicat lui
Un mesaj sau mai multe pe forum nu reprezinta in totalitate persoana respectiva. Te-ai apucat sa analizezi niste oameni pe care crezi ca i-ai "citit". Le-ai pus niste etichete pe care nu le merita. Ce-i care ii cunosc stiu lucru asta si normal ca le iau apararea. Fiecare cum stie. Nu e vorba de nici un complot impotriva ta. Paranoia ta e devina. Problema e ca tu nu ai sabiuta si vrei sa te joci de-a seriful stelar.
Nu puteti sa imi spuneti nimic care sa ma lezeze irl - va vad in ansamblul mesajelor voastre si n-am cum sa ma oftic.
Cine vrea sa te lezeze? Asta e modul lor de a spune "Te iubesc!". Inca o data paranoia :sleep: . Singura cu probleme pe aici se pare ca esti tu. Topicul asta ar trebui sa se numeasca de fapt "Marge Gunderson vs. ppl". Nu vad pe nimeni care sa aiba ceva cu Pitbull pe aici in afara de tine.
P.S.: Daca o vedeti pe strada oferiti-i o imbratisare. Are nevoie de iubire.
Cinemania
22 Aug 2005, 13:36
kromm & poponel reloaded
GhitzaCartitza
22 Aug 2005, 14:08
poponel reloaded
si eu am zis ca ar putea fi clona lui poponel :lol:
Pitbull
22 Aug 2005, 15:09
Eee, fratilor, multumiti-i ploestencei noastre din bobor cä v-a mai däruit un teren de joacä neinhibatä. Asta se-aratä un fel de "In suturi!" reloaded.
De bunä seamä, fixatia asta gulikianä are ceva patologic (sau culisologic), si pânä una-alta a mai prilejuit niste mostre de gândire limitatä. Care va sä zicä, Giulika n-a fost "ea însäsi", ci si-a construit o "personalitate sintetic-virtualä" cam prostutä, "tn cäutarea limbajului adecvat"! Iar dacä cineva marseazä si räspunde ACELEI personalitäti, comite o "ofensä", mä-ntelegi, si pe urmä trebuie sä-si "cearä scuze" (corect: sä-si PREZINTE scuze, alea nu se "cer", mais passons). Scârtz pe doi!
Basca aiureala cä dacä un moderator nu cunoaste toate identitätile ascunse sub nick-uri, gata, e slab pe meserie! Aere de "Je le stie pe toate"! Nici Emi nu ne cunoaste pe toti, dac-ar încerca, ar damblagi urgent!
Comenta cineva asearä despre obsesia asta securisticä a "dosarelor". Ca mentalitate, are dreptate (vezi si ce-am spus pe pagina anterioarä, apropo de arhetipul "comisarului" lui Koestler), dar Ghitza e mai aproape de adevär: transpare clar un infantilism ludic deviat (chestia cu "vrea sä se joace de-a seriful stelar si n-are sabie").
Totusi, e bine sä fim atenti. Desi inofensivä, entitatea poate deveni primejdioasä accidental.
Hai, sä vedem ce mai urmeazä.
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 15:51
Cinemania intreaba daca sunt "a glutton for punishment"! Asta e la voi "pedeapsa"? Chiar nu pricepeti contextul? Incerc sa va ajut.
Hmm... Stiti cum e? Ca atunci cand un politist - in cazul de fata, femeie - trece printre celulele cu detinuti. Fiecare ii arunca vorbe printre gratii, care cum poate... Pitbull injura sistemul si invoca figuri istorice si urla ca e nevinovat, nume si Nightwane nu contenesc cu aluziile la sex(ul "slab"), silver_boy, desi se dadea misogin, pare mai putin hotarat acum, si bine face - pana la urma, daca vrei sa faci cariera irl, man, you'd better watch your mouth pe forumuri - deci fiecare dupa intelect, puteri, obsesii. Ar fi culmea ca Marge sa ia in seama asa ceva. Repet, nu e punishment, este este de-a dreptul un reward pentru mine: am avut dreptate sa va pun "catusele" alea. Zero probleme de constiinta pe partea aceasta.
Daca era printre voi un Lecter, mai stii? Dar nici pomeneala :)
Eee, fratilor, multumiti-i ploestencei noastre din bobor cä v-a mai däruit un teren de joacä neinhibatä. Asta se-aratä un fel de "In suturi!" reloaded.
Note to self: check the "In suturi" stuff.
Giulika n-a fost "ea însäsi", ci si-a construit o "personalitate sintetic-virtualä" cam prostutä, "tn cäutarea limbajului adecvat"! Iar dacä cineva marseazä si räspunde ACELEI personalitäti, comite o "ofensä", mä-ntelegi,
"Cineva", adica un utilizator obisnuit, nu. Un moderator nu mai are acest drept - kaput! Moderatorii incurajeaza participarea tuturor - cu exceptia troll-ilor dovediti. Deci sunt, ei bine, MODERATI.
Comenta cineva asearä despre obsesia asta securisticä a "dosarelor".
Imi pare rau ca suferi de ea. Eu cand aud cuvantul "dosar" am in minte "profesie de birou". Tata avea o multime de dosare si nu era securist. Si eu imi tin multe materiale in dosare. La starea civila avem iarasi dosare. Iar politistii cred ca au cele mai multe dosare. Si in ele aduni documente care se inrudesc, stii, faci clasificari. Ba chiar si desktop-urile au preluat principiul si chiar reprezentarea vizuala al "dosarelor".
Si tu auzi ca tine cineva care se joaca de-a politia "dosar" si gandesti "securitate"? :(( Imi pare rau pentru tine. Cauta ajutor profesionist... E o obsesie de care merita sa scapi.
Totusi, e bine sä fim atenti.
INTOTDEAUNA!
Desi inofensivä, entitatea poate deveni primejdioasä accidental.
Mtz. Nu "accidental" - pentru trolli si moderatori nepotriviti, intentionat.
Si imi place cum va intrebati "What's with this HEAT?" (ma rog, in limbajul vostru, din popor). And I loved that movie, too! (acum astept previzibilele voastre comentarii pe tema "caldurilor", yadda yadda.)
PASSING THROUGH!
:D
Pitbull
22 Aug 2005, 16:05
Mon Dieu, ce indigestie...! :((
Tata avea o multime de dosare si nu era securist. Si eu imi tin multe materiale in dosare. La starea civila avem iarasi dosare. Iar politistii cred ca au cele mai multe dosare. Si in ele aduni documente care se inrudesc, stii, faci clasificari. Ba chiar si desktop-urile au preluat principiul si chiar reprezentarea vizuala al "dosarelor".
Impresionant, am ragait.
Fata mea, (clona penibila a stiu eu cui :sick: ....) vezi-ti de treaba ta, Pitbull e unul dintre cei mai moderati moderatori ai forumului.
Repet, acest topic trebuie inchis. Daca eram eu p-aici il radeam din prima, fara drept de apel. In fond ce vrei sa demostrezi ?
Pitbull
22 Aug 2005, 19:14
De ce sä-l închid, dom'le? Pe mine, pânä la un punct, mä amuzä - desi, dupä cum mä stii, nu-s chiar atât de mârsav încât sä mä bucur de necazurile altora. Când väd nebuni vorbind singuri pe stradä, mi-e sincer milä de ei... Oricum, toatä diareea asta verbalä pe fond de constipatie cerebralä nu poate atinge pe nimeni. Iar dacä te uiti bine, observi cä fiinta amenintä voalat cä va încerca sä ne facä räu "nu întâmplätor, ci intentionat", insistä d-a-mboulea pe obsesia asta cu scormonitul prin topicuri vechi, etc., etc. - si o si face, dupä cum se vede. (Apropo, recunosti baräcile cu hârtii lipite pe pereti ale lui Russel Crowe, în "A Beautiful Mind"?) Schizofrenicii sunt greu de oprit. Dacä-i închid topicul ästa, va deschide altul, si altul... Cel mai probabil, la "Vreau sä stiu", board-ul cel mai vulnerabil, pentru cä acolo Emanuel nu are loctiitor. (Vezi cä s-a si repezit la mesajul în care mä oferisem sincer - si public - sä-l ajut; cicä "sete de putere pe forum", fixatiile ei...)
Sigur, e un factor turbulent si destructiv, iar când va säri calul, o sä-i däm ban pe IP si cu asta am terminat. Pânä atunci, las-o aici, sä-si facä damblaua.
Rugäminte la toatä lumea: n-o mai batjocoriti si nu mai glumiti cu ea. E inutil, si ne facem räu doar nouä însine. Hai sä ne vedem de ale noastre. Voi încerca si eu sä nu-i mai dau apä la moarä.
Iar dacä te uiti bine, observi cä fiinta amenintä voalat cä va încerca sä ne facä räu "nu întâmplätor, ci intentionat".
Nu m-am obosit sa citesc tot, am frunzarit. O astept sa-mi faca rau. Vrea si adresa ?
Pitbull
22 Aug 2005, 19:50
Cred c-o si stie deja. De la Lulu.
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 20:04
Cel mai probabil, la "Vreau sä stiu", board-ul cel mai vulnerabil, pentru cä acolo Emanuel nu are loctiitor.
Bineinteles ca voi deschide alte subiecte, oriunde doresc. Chiar sunt toti moderatorii corupti si nu sterge nimeni mascarile lui nume si nightwane? Refuz sa cred asta!
In paranteza fie zis, ma mira ca ai atat de putini prieteni pe forum, Pitbull. Si din cei care ti-au sarit in aparare, unii au facut-o cu destul de putina convingere, gasind si ei lucruri marunte de care sa se lege politicos. Sunteti pana acum, de fapt... patru? Tu, cei doi mascarici, "baiatul argintiu"... Pe Gaandalf si pe Cinemania nici nu stiu daca sa ii pun la socoteala. Si nu i-am citit suficient. Nu le-am "studiat dosarele" :P
Sigur, e un factor turbulent si destructiv, iar când va säri calul, o sä-i däm ban pe IP si cu asta am terminat.
Turbulent? Adica subiectul are "rating"? Asta nu-i rau. Destructiv? Ma limitez la observatii in limbaj politicos. Voi va intreceti in insulte la adresa mea. Ce risc sa distrug, domnule? Dreptul altora de a se comporta execrabil intr-un loc care incepe sa devina o institutie in cinematografia romaneasca? Ca armonia dintre voi, in nici un caz... Ah, poate influentez opinia altora despre tine? Ai drept la replica, tot, care e treaba? Pre limba ta pieri in ochii altora.
Mai grav e ca insinuezi ca oameni de nivelul lui Emanuel (cu obligatii deci si raspundere in "Cinemagia", reprezentanti oficiali, etc.) ar putea sa fie de acord cu tine. Caci ban pe IP nu puteti da voi, simplii moderatori. OK then, sa citeasca el subiectul asta si sa ma aleg eu cu ban, si pe urma... Iti dai seama! Devine o adevarata poveste de spus lumii aceasta. Dar deja suntem in science fiction, no real admins would ban ME.
Rugäminte la toatä lumea: n-o mai batjocoriti si nu mai glumiti cu ea. E inutil, si ne facem räu doar nouä însine.
Ei, asa da! Incepi sa iti faci si tu datoria, chit ca mai oblic, asa... Tine-ti cei doi-trei acoliti in frau, domnule moderator... :)
Dar nu e adevarat ca niciodata nu e prea tarziu.
In rest, regret "ca v-ati facut rau". Vedeti de ce e mai bine sa nu te declari "in gura mare" misogin, iar pe forumuri sa fii politicos si elegant, mai ales ca moderator? ;)
Pitbull
22 Aug 2005, 20:30
Bine, dragä, bine.
Chiar sunt toti moderatorii corupti si nu sterge nimeni mascarile lui nume si nightwane?
LOLLLLLLLLLLLL.
Fah, vezi ca eu am vorbit frumos pana acum si nu te-am jignit cu nimic.
Pitbull
22 Aug 2005, 20:48
Normal, TOTI moderatorii sunt corupti - doar träim în România, ce ceara mä-sii? Eu iau 100 euroi pentru fiecare mäscarä pe care n-o sterg - de-aici si Firebirdu' äla din spatele blocului. NightWane a ajuns gras si roz din fripturile date de Nume la Athénée Palace, unde mult îi place. MinRep are-n cämarä sacii de la F.N.I. BeNnY e cumätru din veri cu Bonbonel Nästase. Longhshot e Täriceanu-n travesti. Mai departe, nu spun cä-mi iau ästia gâtu'. Cât despre Emanuel... Dacä se aflä cine-i el de fapt si de la cine-si ia grisu' cu läptic, face Regina Angliei pe ea când aude!
Nume, vezi cä Fah sunä musulmaniceste. Dacä vrei sä te exprimi elegant, încearcä cu "ph" si "alt-132".
Inca ceva, daca tot iti displace asa de mult moderatorul de aici si "acolitii spagari", incearca sa deschizi topic pe iconoclast. Ai sa gasesti acolo un moderator dragut, care te asteapta cu paine si sare la intrare (eventual si o sticloantza de palinca ).
Pitbull
22 Aug 2005, 22:45
O, daaa! Mamä, abia astept sä väd Puciul Iconoclast! Ala de-acu' 15 ani, anti-Gorbaciov, a fost o n'ica toatä pe längä ce-o sä fie acolo! Care People, de unde Larry Flint? Mitza versus Ambra! Acolo sä vezi capete sparte!
Marge Gunderson
22 Aug 2005, 23:35
"Corupt" in romaneste nu are doar sensul ingust la care va referiti voi. Isi pastreaza din sensurile originale din latinescul:
corrumpo -rumpere -rupi -ruptum (1) [to break up , annihilate, destroy]. (2) [to spoil, make worse, weaken]; of documents, [to falsify]; of characters, [to corrupt]; 'corrumpere pecunia', [to bribe]. Hence partic. corruptus -a -um, [spoilt, damaged, corrupt]; adv. corrupte, [corruptly, incorrectly]
In engleza, cam ca si la noi:
Marked by immorality and perversion; depraved.
Venal; dishonest: a corrupt mayor.
Containing errors or alterations, as a text: a corrupt translation.
Archaic: Tainted; putrid.
Partea cu mita nu este deci obligatorie si glumele voastre si-au pierdut orice urma de aciditate, devenind chiar fortate in context.
"Iconoclast" si prin titlu pare sa isi asocieze alte limite, deja parca te astepti la un moderator cu figuri in cap si in verb. Mai sa zic ca omul isi merita sectiunea. Dar nu se ridica un Nightwane la talentul lui, sa nu mai zic si de altii.
Si pe urma, nu am observat sa fi sarit Ambra Blu nemeritat in capul nici unui user novice. Parca l-am vazut dezamagit si pe el de "prestatia" Giulikai, dar tin minte ca si-a exprimat nedumerirea decent.
Ati putea in schimb voi sa va defulati pe "Iconoclast" si sa lasati restul sectiunilor "nice and clean". Uite, o buna solutie de compromis. Faceti sesiuni acolo cu Ambra Blu, daca va tin curelele. Sa fie "Iconoclast" o "groapa cu lei".
Natural ca eu nu am sa comunic cu Ambra Blu decat in masura in care el va fi politicos. Si parca am vazut ca este si ca isi modeleaza stilul dupa interlocutori. Nu am citit destul, recunosc, poate gresesc aici. Daca lucrurile stau altfel, nu vad nici o greutate sa il ignor si pe el, ca pe voi - cu o diferenta, totusi: AB dand dovada de har din cand in cand, macar voi admira in trecere o intorsatura de fraza, un cuvant innoit, un hibrid lingvistic bine gasit...
Nightwane
22 Aug 2005, 23:51
mai nebunatico, tie-ti cam ard calcaiele dupa AB...
Pitbull
22 Aug 2005, 23:55
Când voi vedea aici un räspuns scurt si la obiect, täios ca briciul lui Occam, sau mäcar o argumentatie coerentä, nu o poliloghie grafo(wo)manä räsîmbârligatä si pe fatä si pe dos în jurul acelorasi eterne idei putine da' fixe, am sä mai träiesc o viatä! (Mä-ntreb a câta.)
Nightwane
22 Aug 2005, 23:57
Dar nu se ridica un Nightwane la talentul lui, sa nu mai zic si de altii.
Dar draga, observ ca ai o fixatie nesanatoasa in ceea ce ma priveste (+ nume, pit). Baga un deget, un pumn, un cot si rascoleste-te adanc si scapa de fixatiile astea. Esti un fel de bunicuta careia ii este frica sa se masturbeze in biserica pt. ca o vede doamne-doamne.
Pitbull
23 Aug 2005, 00:03
Nighty! :x Tie ti s-a fäcut de-un ban de IP? Cum îti permiti asemenea abjecte blasfemii???
"Doamne-Doamne" se scrie cu Dî mare, porc de ateu ce esti!
Marge Gunderson
23 Aug 2005, 00:43
Am gasit din pura intamplare - intr-un subiect in care Vlad de altminteri a excelat si unde ma bate gandul sa ma exprim si eu intr-una din zilele astea - un alt exemplu de relationare execrabila moderator-novice (Vlad era pe forum de 2 (doua) zile la ora aia). Pitbull, tot o sfatoasa-aroganta- nereusit-hatra:
Mä copchile, mä copchile... ;)
Ai väz't tu multe filme, ai cetit tu oarece, da' pân' s-atingi adeväru' absolut, cale lungä sä ne-ajungä! No, nu-i bai, cä nici noi încä nu ne-apropiem, da' tu esti hääät departe, fata tatii, departe räu! Nu mä mai ostenesc sä-ti räspunz pe puncte, cä väd cä to' n-ai priceput n'ica. Ii tot dai cu vorbe frumoase si teze si mai frumoase, care au tot atâta tangentä cu realitatea câte bombardele de distrujere-n masä or gäsit americanii-n Irak. Nu zic c-asa se vede Europa din America, sä nu mä facä stiu io cine c-am ceva cu Bush, da' zic c-asa se vede pânä dincolo de ecran, din rându' trispce, locu' trispce, cum te prezentasi. Astea-s voroave, puicä, apä de ploae (nu Maria). Alta-i realitatea!
ca nu te ostenesti sa imi raspunzi mie pe puncte nu ma deranjaza. dar poate ar fi bine sa te ostenesti sa afli ca diferenta dintre scenarist si regizor e alta decat cea dintre bombardele si castraveti...sau poate vezi un film de cristi puiu...cica merge a doua oara la cannes si intre timp a fost si pe la berlin.
parca eram pe un forum? ma insel? daca eram intr-o carte ma incordam mai tare in argumente si chiar pretindeam ca am dreptate dar aici cred ca se subintelege ca ne dam si noi cu parerea dupa puteri. ne frigem in bulane ca asa e mai dikstractiv.
Stiu ca intre timp pupat piata independentei cu Vlad, dar ramane parte din demonstratia mea. Care, repet, iese cu efort minim, ma impiedic in stanga si in dreapta de exemple, nu pot sa citesc de ele!
Asa ca... scriu :huh:
bai, femeie nefututa... tu ce cauti pe forumul asta? ce incerci tu sa dovedesti asa de suparata, incat esti pregatita sa scrii zeci de pagini pe care le ignora majoritatea forumistilor, folosindu-se de scroll...?
hai, mai lasa-ne, si culca-te, ca-i tarziu, si maine ai nevoie de energie cand te intorci la existenta ta amara...
noapte buna tuturor.
Marge Gunderson
23 Aug 2005, 00:50
Poti sa stergi, Pitbull.
Marge Gunderson
23 Aug 2005, 00:51
Nu e spam, desigur, am probleme cu conexia.
Nu pot sa sterg mesajele la care s-a raspuns, editez in loc. Ca pe moderator nu contez nici de doua parale.
Saracu' nume... Multa lume il iubeste IRL la el acolo, asa inteleg, se bea bere cu el in disco-uri, he's lotsa fun - dar de ce nici unul din prietenii lui nu ii spune ca si-a pus eticheta de fraier si o poarta mandru de cine stie cand?
Sau, mai stii, "mith" exista totusi, dar in dictionarul de acronime, si inseamna "Maryland Institute for Technology in the Humanities". Poate ca omul poarta o pica nestearsa institutiei cu pricina...
Tsk tsk...
Si a aparut tipul care nu stie gramatica nici cat de o admitere la liceu. Deci sunt acum... trei acoliti plini si doi nehotariti? Whatever. Si il asteapta cu nerabdare pe Ambra sa injure si el aici...
Bring it on, see if I care. Tot Pitbull pica nasol.
huh? ce-i asta... steroids?
mai lasa spamu', si incearca sa faci ceva mai constructiv. cred c-ar fi cel mai potrivit sa te retragi, sau sa te adapostesti la Ambra, care te va primi cu mult drag in bratele lui calduroase.
Pitbull
23 Aug 2005, 01:09
Nu, cred cä e o ejaculatiune spontanä cu efect întârziat a dilemei: "Eu doar mä prefac cä n-am priceput, sau chiar n-am priceput?"
Peu importe, din moment ce, ori asa, ori asa, merge tot p-aläturea. Drept e cä Vlad a protestat (demn si civilizat) fatä de ironiile mele, dar nu s-a apucat sä facä circ pe chestia asta. Asa cä integrarea lui în forum s-a produs firesc, a ajuns sä ne cunoascä si sä se facä cunoscut, si-n cele din urmä era normal sä ne strângem mâna transatlantic (Piata Endependenti era mai la Ploiesti, între alde Costächel si Iordächel Guduräu si Raul Grigorescu. Da' ce sä-i faci, geografia relatiilor umane e nitelus cam complicatä...)
Cinemania
23 Aug 2005, 07:28
Marge, pe cand ceva vorbe despre film? esti prea mult off topic...daca tot se obisnuieste sa se scormoneasca prin mesaje, am cautat si eu si ce-am gasit? ONE mesaj despre film, in general...si chiar ai scris frumos despre Lost in Translation...pastrand proportiile, pot spune lejer ca ai scris mai bine decat ar fi facut-o defuncta Giulika...but now you are lost in...vibration
bai, femeie nefututa... tu ce cauti pe forumul asta?
Nu e nici o femeie. ;)
Marge Gunderson
23 Aug 2005, 12:26
Marge, pe cand ceva vorbe despre film? esti prea mult off topic...daca tot se obisnuieste sa se scormoneasca prin mesaje, am cautat si eu si ce-am gasit? ONE mesaj despre film, in general...
Da, primul... Si pe urma am inceput sa descopar ca a fost ca si cand l-as fi postat pe IRC. Normal ca de atunci mircuiesc si eu, in scopul dublu de a afla daca mai sunt prin preajma doritori de conversatii mai substantiale si de a afla la ce sa ma astept din partea unuia sau a altuia.
si chiar ai scris frumos despre Lost in Translation...
Ce faci, ma mangai pe crestet, ca pe un studinte constiincios, daca nu talentat?
pastrand proportiile, pot spune lejer ca ai scris mai bine decat ar fi facut-o defuncta Giulika...but now you are lost in...vibration
Brrr!.. Macar "defuncta pentru forumul asta Giulika".
Iti multumesc pentru (ce ar putea parea) amabilitate si incurajare - repet, nu te cunosc destul - dar gresesti serios avantandu-te in judecata asta de valoare, fara indoiala din lipsa de documentare. A scris si Giulika despre "Lost in Translation", si mi se pare evident ca suntem in ligi diferite:
http://agenda.liternet.ro/articol.php?art=1069
Nu stiti ce-ati pierdut cu graba voastra de a eticheta si trage suturi...
P.S. @nume: http://www.arhu.umd.edu/technology/mith.html Go get them, man! Bust their butts! :P
Nightwane
23 Aug 2005, 12:33
:sick:
Alex Leo Serban
23 Aug 2005, 13:34
eu am o singura nedumerire: who the fuck is IMM????
adica, nu era destul ca veniti cu nickuri d-astea, de belea, acu mai bagati si initiale... :?
am citit si eu articolul.foloseste cuvinte mari ca sa spuna lucruri putine,totsui afirmatiile sunt reale dupa mine deci fondul e ok, forma mi se pare prea pompoasa.
@Marge Gunderson
ti-am inteles toti punctul de vedere,ok, nu iti plac unii oameni de pe forum, dar unde vrei sa ajungi?Care este target-ul tau, ca acest topic este pur circ.Si sa nu imi spui ca "Revolutia CineMagica" pls...
who the f*** is IMM????
:?
Irene Marline Monroe (ceva de genu' asta). O gasesti la Vreau sa stiu, topicul Vreau sa fiu actrita.
@St3fan
Right !
Ambra Blu
23 Aug 2005, 15:19
:sick:
Nu e chiar asa. Articolul nu e rau. Avem parte si de laba (poezie la mina a 14-a fiind laba):
"Personajul Tokyo este un compendiu de hyper-modernitate absolutã. Ca o plasã de fundal care va sfîrºi prin a prinde în ea ca într-o capcanã pãianjenii care o þes... Luminile, oamenii, umbrelele, zgîrie norii, ecranele uriaºe, barurile în care urlã motoare în faþa unei mase de oameni cu degetul arãtînd spre cer ºi care nu vãd pe unde merg, pe un pãmînt care nu mai e unul, care în fiecare clipã tinde sã îºi ia zborul, într-o lume în care totul e banal heteroclit, deci fascinant..."
dar si de niste chestii bine surprinse si spuse frumos: "O lume de suprafeþe în care fantasmele ºi ficþiunea s-au tradus în realitate. În acest univers de ultra-ficþiune, lumea este o adunare de semne din care este aproape inutil sã încerci sã înþelegi ceva... Pentru cei doi aceastã cãlãtorie este traducerea singurãtãþii, una care se sparge în bucãþi, chiar dacã împãrþitã la doi..."
Daca ar mai fi scurtat articolul si nu l-ar fi parfumat atit, ar fi iesit chiar misto. Aici incepe bine, dar termina femeieste: "Între modã ºi publicitate, între poveste de iubire ºi poveste de prietenie, între imperiul simþurilor ºi cel al semnelor, filmul Sophiei Coppola stã la mijloc, într-o infinitezimalã mãsurã, exact mãsura din care se naºte emoþia fugitivã, tãioasã ºi lacrimalã..."
Oricum, mai degraba citesc panselutele Giulicai Dobre decit panseurile lui Gorzo. Nici nu stiu care din ei doi scrie mai masculin.
Oricum, mai degraba citesc panselutele Giulicai Dobre decit panseurile lui Gorzo. Nici nu stiu care din ei doi scrie mai masculin.
Am ras. Valid comentariul.
Pitbull
23 Aug 2005, 16:01
Nu ne-avem Ambra si cu mine ca doi bobi într-o pästaie, dar aici îi dau dreptate sutä la sutä.
Ce-am observat si eu, e cä G.G.D. scrie bine, frumos, interesant, însä numai tangent cu filmele discutate, nu incident, cum i s-ar impune unui CRITIC DE FILM. Insistä asupra a doar douä laturi ale spectacolului cinematografic: 1) intentiile realizatorilor; 2) propriile ei perceptii. Eludeazä, de fapt, tocmai cel mai substantial corp al oricärei cronici de film: modalitatea concreta de realizare a sus-mentionatelor intentii, la care se refera doar in linii mari, fara a analiza ceea ce, în fond, constituie MECANISMUL FILMULUI - FILMUL IN SINE, de fapt.
Si, din päcate, asemenea "autori literari care comenteazä filme" avem destui, si mai buni (printre care si ea), si mai räi. Cu CRITICII DE FILM cam e problema!
Marge Gunderson
23 Aug 2005, 16:32
@Marge Gunderson
ti-am inteles toti punctul de vedere,ok, nu iti plac unii oameni de pe forum, dar unde vrei sa ajungi?Care este target-ul tau, ca acest topic este pur circ.Si sa nu imi spui ca "Revolutia CineMagica" pls...
"Revolutia CineMagica" e gaselnita lui Pitbull, intreaba-l pe el care-i bancul. Titlul acestui subiect era, initial, "The People vs. Pitbull". Gluma fiind, vezi bine, ca eu, jucand-o pe politista "Marge", reprezentant al statului ("the people" in jargon legal), deschideam un dosar argumentand de ce nu imi place Pitbull ca moderator. Ar fi ideal sa fie schimbat, dar daca din diverse considerente este o miscare dificila politic - omul, totusi, a muncit si s-a implicat ca un apucat in zona Cinemagia - macar sa isi ia seama - in special cu utilizatorii care abia descind aici. Si sa modereze intr-adevar. Un simplu scroll mai ales pe primele pagini ale subiectului acestuia si ma pufneste rasul - eu scriu cate un mesaj nou si dupa mine apar mereu aceiasi trei-patru ametiti cu mesajele lor multe, mici si indecente, sperand sa ma intimideze, sau cine stie...
Printre ei, un alt recent moderator (Nightwane) cu o cariera de peste 2000 de mesaje de maximum trei randuri, multe intesate de de aluzii obscene sau efuziuni ce suna a gol penibil (extraordinar, senzational, excelent, excelent, excelent!!! :sick: x2500). Lui Giulika, in schimb, i se taie orice drept la adjective "orgasmice" - chiar in contexte incomparabil mai solide - de catre neinduplecatul stilist Pitbull. Altminteri, cum vedeti si mai sus, e pretentios foc Nightwane asta. Il sfatuiesc sa dea cateva clicks pe his own message history for a quick (and dirty) reality check.
Si imi inchei mesajul cu un citat care mi-a placut, tot din Nightwane, sperand ca astfel sa raspund in stil adecvat cererii voastre repetate si intransigente de a-mi defini foarte precis "target"-ul :huh:
io-s nou pe forum asa k am vrut sa-mi exprim sentimentele :) na..(...):)
Si mai am. Sunt foarte "sentimentala", ce sa-i fac. Cand va saturati de topicu' asta aici, mutati-l la "Condica de sugestii si reclamatii", va rog.
Cam asa se pleaca pentru a ajunge critic de film...de la un "autor literar care comenteaza filme", datorita analogiilor intre romane si filme si nu numai.Am inteles ca se va crea cat de curand si o sectie de filmologie, poate vor iesi de acolo peste ani si ani niste critici de film, ramane doar sa asteptam.Chiar as vrea sa citesc un comentariu facut de un critic pe un film ca "Being John Malkowich"...(l-am vazut de curand...si m-a cam virusat) :)
Alex Leo Serban
23 Aug 2005, 16:42
Si, din päcate, asemenea "autori literari care comenteazä filme" avem destui, si mai buni (printre care si ea), si mai räi. Cu CRITICII DE FILM cam e problema!
ei da, pitbull a zis-o: sintem atit de geniali in regie-scenariu-imagine-si (si mai ce?), dar cu criticii 'cam e problema' :x ...
pina una alta, criticii - da, ei - sint mai informati, mai cultivati si mai articulati decit multi regizori & scenaristi & ce mai vreti!
asta e culmea - de aia nu merge cinematograful romanesc (dspr care eu am zis, inca de prin '93, ca nu exista!), pt ca exista critici :w00t:
enormitate sa fie, da macar pune-o in ghilimele!
semneaza: sindicatul individual al criticilor (sic!)
Pitbull
23 Aug 2005, 21:54
Ooof, mäi Leo, iar ai brodit-o!
Bine, hai sä silabisesc:
DA, avem probleme la fel de mari, ba nu, SI MAI MARI, si la nivel de regie, scenariu si productie. Avem PREA PUTINI regisori, scenaristi si producätori de film buni. Majoritatea sunt niste impostori. DA, de-aia e filmul românesc asa cum e! Iar dacä mai cândva stäteam foarte bine la capitolul operatori si actori, din päcate de ceva ani buni si pe-acolo treburile încep sä scârtâie. (Apropo, dacä tu ai spus "încä din '93" cä filmul românesc nu existä, incidental s-a nimerit ca eu s-o spun "încä din '90", la acel märet "Congres" circografic al cinematografiei române proaspät revolutionarizate, din martie. Sigur cä mi-au särit toti în cap, vai, da' cum se poate, da' cum îti permiti, da' ce filme ai fäcut matale nesimporcule s-ai gurä sä vorbesti, adicä ce, vrei sä spui cä noi s'tem prosti? Drept pentru care, peste câteva ore ajunseserä toti sä zbiere unii la altii c-au fost securisti si cä "te dau un judecatä!" (Zizi Bostan cätre Iulian Mihu, paregzamplu.)
In mesajul de mai sus, mä referisem NUMAI la critici, pentru cä venise vorba. Ce, asta-nseamnä cä i-am acuzat pe ei de toate relele? Sau voiai sä fiu exhaustiv - vorba lui Serban Marinescu? ;)
Nu mai fi asa de prodomist, cä ai ajuns sä mä cunosti destul de bine (fie si doar de-aici), si stii cä DORESC o criticä de film puternicä în România, si CRED în necesitatea si menirea ei. Da' sä fie CRITICI, dom'le, nu subrete!
Si acum, explicatia la apropoul de mai sus.
Pe vremea când se filma "Cel mai iubit dintre pämânteni", apare Serbänel al nostru la televizor, c-un microfon în fatä. Tanti cu microfonul îl întreabä despre film. Serbänel räspunde, cu binecunoscuta-i morgä minaminovicianä:
- Speräm ca filmul sä fie o dovadä cä si în România se poate face film privat. Mai multe nu vä pot spune, suntem abia în lucru. Imi cer scuze cä v-am dat un räspuns atât de exhaustiv, dar... asta e!
Nightwane
23 Aug 2005, 22:15
Marge...Marge...scumpica Marge. Ma umplu de respect cand observ ca ma studiezi proFund. Continua, continua ca ma faci sa ma simt bine.
"te dau un judecatä!" (Zizi Bostan cätre Iulian Mihu, paregzamplu.)
:lol:
Pe vremea când se filma "Cel mai iubit dintre pämânteni", apare Serbänel al nostru la televizor, c-un microfon în fatä. Tanti cu microfonul îl întreabä despre film. Serbänel räspunde, cu binecunoscuta-i morgä minaminovicianä:
- Speräm ca filmul sä fie o dovadä cä si în România se poate face film privat. Mai multe nu vä pot spune, suntem abia în lucru. Imi cer scuze cä v-am dat un räspuns atât de exhaustiv, dar... asta e!
Frate, imi pare rau, dar tre' sa te contrazic. Cel mai iubit .... e al doilea film privat din Romania, sponsorizat in totalitate de catre defuncta firma Electronum, prima afacere care a avut sediu belea pe Magheru dupa '89. Intamplator sau nu, cunosc povestea filmul, care datorita mult prea grijuliului D.R.D.F. (Directia Romana de Difuzare a Filmului - asa ceva) a avut premiera la Circul de Stat.
Primul privat romanesc este submediocrul Sobolanii rosii al scluptorului Constantin Codre, film pe care l-a platit integral din buzunar propriu.
Marinescu fusese coleg de liceu cu actionarul principal al Electronumului si asa a aparut pe ecrane filmul. Secventele cu lagarul, cu vaporasul ruginit care anunta decesul lui Stalin sunt filmate la Buftea, pe lac, in decoruri construite special pentru acest film. Asta asa, exhaustiv ....
Pitbull
23 Aug 2005, 23:22
Frate, imi pare rau, dar tre' sa te contrazic. Cel mai iubit .... e al doilea film privat din Romania, sponsorizat in totalitate de catre defuncta firma Electronum, prima afacere care a avut sediu belea pe Magheru dupa '89. Intamplator sau nu, cunosc povestea filmul, care datorita mult prea grijuliului D.R.D.F. (Directia Romana de Difuzare a Filmului - asa ceva) a avut premiera la Circul de Stat.
Primul privat romanesc este submediocrul Sobolanii rosii al sculptorului Constantin Codre, film pe care l-a platit integral din buzunar propriu.
Frate, nu MA contrazici, IL contrazici. BINEINTELES cä primul film privat din România este "Sobolanii rosii", al sculptorului, cascadorului si omului de afaceri FLORIN Codre. Nu era submediocru, era de-a dreptul NON-CINEMATOGRAFIC, desi avea unele calitäti - din päcate, jalnic de disparate, incapabile sä se reuneascä într-o entitate valoricä.
Tin minte cä, pe-atunci, mergeam des pe la Codre pe-acasä. Fiu-meu avea vreo patru ani si se juca mereu cu Tracus, uriasul dog danez al lui Codre, iar maicä-sa (a lui fiu-meu, nu a lui Tracus - nevasta mea de-atunci) era colegä cu nevasta lui de-atunci (a lui Codre, nu a lui Tracus). Dupä premierä, de bunä-credintä, m-am asezat cu Florin la o suetä, sä-mi spun si eu pärerea. Credeam sincer cä-l pot ajuta cât de cât...
Doamne, ce i s-a mai acrit privirea! Si, nici una, nici douä, a-nceput sä-mi povesteascä despre Douanier Rousseau si pictura naivä, cä vezi-Doamne, asta e el în cinematografia româneascä, adicä genialul lui film dä semnalul unui soi de "nou val", mä-ntelegi!
Päcat... Codre, în domeniul plastic, ESTE un artist. Spiritul lui artistic s-ar fi putut transpune si în cinema - dacä accepta sä se combine cu oarece profesionisti. (Nu neapärat cu mine, desi i-am dat un scenariu. Cu ORICINE care sä acopere partea de meserie.)
Si... ce interesant! Cine credeti cä-i sufla-n cur, fiindu-i principala "consultantä"? Cristina Corciovescu! Päi s-avem pardon, Cristinica mamä! V-au folosit la ceva fumurile alea? Ati mai fäcut ceva pe ecran de-atunci încolo? Si, cum spuneam, e päcat, mä fata tatii, e päcat, cä nu erati niste veniti cu pluta. Da' acuma, ce sä mai vorbim... Au trecut ani... si viata s-a schimbat...
FLORIN Codre.
Mortii ma-sii, ala e ! Singura faza misto e secventa de blowjob din cinemobil. M-am ras.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 00:18
Tot despre Pitbull - reamintesc, subiectul discutiei.
Are o curte de trolli, dar nu intretine relatii prea amicale cu criticul care
semneaza in nume propriu pe Cinemagia. Asta nu e bine. Not too smart, anyway...
Revenind la aptitudinile de moderator, oare cunoaste comanda "split"?
Pitbull, SPLIT TOPIC! Split! Come on! Click, click, click, name new topic, SPLIT! Split, Pitbull! Come on, here boy, try it, it's real easy, SPLIT!
Sa vedem... :huh:
Pitbull
24 Aug 2005, 00:31
Sä träiti, toasa caporal, permiteti sä raportez! :huh:
Nu voi executa ordinul färä discutie, întocmai, si la timp, pentru cä, permiteti sä raportez, dezbaterea s-a legat coerent. :huh:
Prin urmare, permiteti sä raportez, topicul rämâne asa cum e! :huh:
Permiteti sä raportez, toasa caporal, nu mai dati ordine, cä dumneavoasträ sunteti caporal, pe când noi suntem sergent! :huh:
Gata, Mimi. Pa. ;)
Bagheera
24 Aug 2005, 00:43
Of! Am asistat la momente... Pur si simplu nu reusesc sa gasesc acel cuvant, singurul care sa descrie toata jalea... Nu mai am verbe, credeti-ma, imi este greu sa articulez o propozitie! Sunt interzisa! Am sa scriu in substantive, poate o sa dispara aceasta prima reactie si cine stie, imi voi regasi articularea. Murdarie, micime, nesiguranta, frica, pustisme, vulgaritate, mediocritate, deruta si iar frica, colti, ejaculari precoce, intelectualisme balcanice, sleahta, disperari, cautari de identitati, gashca si iar frica, ieftin, prea ieftin, haita, turma, frica! Aproape ca am gasit cuvantul: INFERN!
Toata nevoia asta de a strange randurile in fata unuia care gandeste altminteri decat voi, grosolaniile cu care incercati sa va aparati micuta si saracacioasa cocioaba, scuipatul cu care va mandriti doar pentru ca a fost produs in gura voastra, toate astea nu pot veni decat din frica. De unde ati adunat atata teama?!
Pitbull, iarta-ma, dar in momentul in care tu spui despre Vlad ca a depasit ironiile cu care l-ai primit pe forum, de fapt spui, iata ca unii nu se supara ca eu ii iau peste picior din prima, ii invat sa faca fata unei lumi crude, ii invat de mici cum se iau suturi in viata si in gura! Asta e insa o lume virtuala, VIRTUALA, intelegi, pitbull? Iar marge are dreptate; de moderator depinde daca aceasta lume ramane de vizitat sau doar un cos de gunoi. Asta e lumea pe cale de-a se ridica in fata noastra, mandra: o pubela. Pai, si ce altceva iti ramane de facut decat sa cotrobai printre pantalonasii si sosetelele murdare din cos. A! Ar mai ramane ceva de facut: daca vrei sa intri in joc, in gashca, in gunoi, atunci tre' sa vorbesti limba noastra, adica: hai, jos boarfele murdare si tzushti in baltoaca; si sa moara mama daca nu o sa fiu ok cu tine! Si doamne-doamne stie, fatuco, c-o sa vorbim despre filme pana o sa-ti sara capacele! Si atunci apari tu pitbull, care intervii elegant : Mai, nesimtitule, mai! doamne-doamne se scrie cu D mareee?!
Cinemagia se constituie intr-un demers! Nu e locul unde, in spatele unor nickname-uri putem sa le zicem fetitzelor ca sssuntem cei mai potenti, sa le-o tragem fraierilor pen' ca ei nu stiu ca avem 1,50 inaltime si ne e frica de intuneric! Cinemagia nu e o subterana plina cu sobolani, ci un loc din care se presupune ca vor iesi la lumina oameni, idei. Si sub-pamantul ( daca imi este permis acest cuvant ) este un "loc intunecos", dar germineaza viata. Subterana cu sobolani, nope! Bineinteles, nu tin seama de capaciatatea de reproducere a sobolanilor, de a crea alti sobolanei.
Uf! In sfarsit, mi-am consumat revolta!
Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.
Pitbull
24 Aug 2005, 01:31
Baggie, ai observat multe lucruri juste. Dar n-are rost s-o lungim aici. Mäcar noi avem avantajul cä ne cunoastem, si ne putem întâlni.
Vii si tu mâine în Frame? Sau, dacä nu, ne întâlnim altcumva. N-as vrea sä rämâi cu o impresie doar partial justä, da'... fu.tu-i mama mä-sii, e complicat al naibii... Oricum, chiar dacä nu te "conving" de nimic - ceea ce nici n-ar fi productiv - sunt convins cä mäcar vom ajunge pe un teren ideatic comun.
Mie imi miroase a sosie aceasta Marge.. cine-o fi? cine-o fi?
Pitbull
24 Aug 2005, 02:41
Nu-i, mä, nici o sosie, e din Boulogne. De parc-ar avea vreo importantä...
europe_east
24 Aug 2005, 04:14
Baggie, ai observat multe lucruri juste. Dar n-are rost s-o lungim aici... Oricum, chiar dacä nu te "conving" de nimic - ceea ce nici n-ar fi productiv ...
De ce n-are rost? Ba are. Mesajele lui Marge si Bagheera sunt singurele politicoase de pe acest topic. Ba chiar trebuie sa va explicati. Altminteri o sa credem cu totii ca cei care au ales sa comenteze cu porcarele pe acest topic sunt chiar mitocani. And no, we don't want that. Am ceva respect pentru voi -- fie si numai pentru ca ne-am corespondat in mesaje private sau pentru ca pe ici pe colo dovediti ca aveti umor. Come on, Pitbull, Nightwane and company, explicati-va, ce nu va place la "ancheta" lui Marge? Daca intr-adevar considerati topicul inutil, abtineti-va de la a comenta aici. Nu va pun in lumina favorabila insultele si glumitele de trei lei.
Pitbull
24 Aug 2005, 05:54
Europe dragä, cred cä am arätat destul de clar cu ce nu sunt de acord, începând încä din "Casa Creatorilor" - topicul de unde a pornit totul - si în continuare, aici. Chiar dacä am folosit figuri de stil sau trimiteri de referintä, presupun cä pozitia mea era destul de clarä. Si nu mä împresioneazä cu nimic aparenta "politete" a cuiva care numaidecât îsi dä aere atotstiutoricesti, emite judecäti de valoare, terorizeazä, amenintä, începe cu subversiuni, când de-abia a sosit într-o comunitate care, de bine de räu, functioneazä de ceva vreme - ba chiar, de când a numit Emanuel echipa de moderatori adjuncti, merge mult mai bine decât înainte. O minimä decentä de fond presupune sä te integrezi cât de cât, mai întâi. Si-n plus, profilul psihologic care transpare de sub spoiala limbajului "civilizat" mi se relevä de-a dreptul înspäimântätor. Referirile pe care le-am fäcut mai sus erau serioase, nu simple invective.
In schimb, fäcând abstractie de prieteniile personale care ne leagä, Nume, Nae, NightWane sunt niste tipi absolut OK, care de luni sau chiar ani de zile contribuie CREATOR la acest forum. Asta nu-nseamnä cä sunt de acord cu iesirile lor necontrolate din unele momente - dacä-l întrebi pe Nume, îti va spune cât insist, pe privat, sä se tempereze, si câte înjuräturi sau mesaje întregi îi STREG înainte de a le vedea altcineva. Chiar dacä fac cu pläcere munca de moderator, nu e deloc usor, si nu mä aleg fix cu nimic la afacerea asta ("putere" într-o comunitate virtualä, haida de!) Sunt deschis oricând la dialog despre cum s-ar putea face mai bine - dar sä se parasuteze fistecine cu lectii si verdicte, e culmea nesimtirii.
Precizez, Europe, cä am explicat toate lucrurile astea numai pentru tine, din respect pentru bunul simt de care dai dovadä întotdeauna. Sigur, ele completeazä si räspunsul pentru Bagheera, dar de vreme ce cu ea pot discuta si offline, nu erau strict necesare.
silver_boy
24 Aug 2005, 07:04
CNN-ul a inventat, parami-se, chestia aia cu NO COMMENTS in care imaginile curg minute-n sir private(chipurile) de susceptibilitatea oricarei "interpretari".Evenimentul se intampla iar el este redat publicului receptor in nuda lui "neiterpretare".
Intre faptul brut care se consuma si cel caruia i se adreseaza nu mai exista un formator de opinie care sa faca "inteligibil" sensul imaginii.
Prin asta profesionistii stirilor ne asigura ca au atins un olimp al impartialitatii.Ei ne prezinta stirile(faptele) asa cum sunt.
Tehnologia se vrea si ea cat mai transparenta.De curand am vazut un sistem in care unitatea si monitorul erau perfect trans-lucide.Dincolo de carcase puteai vedea limpede arhitectura baroca a mecanismului.Mai mult chiar: il puteai vedea lucrand in toata plenitudinea lui."Noi nu iti ascundem nimic" Ideea ca si tu, un simplu "peizant" (nu-i asa,Lou?) poti avea acces direct la mecanismul care face posibil miracolul tehnologic e, orice ai zice Lou, seducatoare.
Profesionistii de la CNN vor sa ne dea iluzia ca putem vedea stirea fara absolut nici un comentariu care sa o perverteasca intr-un sens sau altul, "uitand" totusi ca obiectivul care o filmeaza prin insusi faptul ca se aseaza intr-un anumit unghi o interpreteaza cumva avant la lettre.
Astialalti cu nudul lor tehnologic vor sa ne dea impresia ca dezvelindu-ne mecanismul o data cu el ni se dezvaluie si stiinta care-l face posibil.
Asta vrei sa faci si tu Marge prin metafora ta in care joci rolul statului,rolul CNN-ului, rolul obscen al "sistemului" care vrea sa arate direct si nemijlocit de unde incepe si unde trebuie sa se opreasca rolul moderator al lui Pitbull.
Doua lucruri majore ti le reprosez ca sa fiu perfect on-topic la intrebarea iterata de europe_east:specula si absolutismul.
Specula pentru ca ai ales un anumit moment in care sa te faci cunoscut pe forum, injust pentru ca taxeaza a priori o confesiune in care NU ma inalt peste feminitate sau inteligenta Bagheerei ci dimpotriva imi marturisesc limitele:misoginismul si fatigabilitatea.
Exista admit o anumita indiscretie a mesajului,poate ca nu trebuia facuta, dar te asigur ca nu e intamplatoare .Plus de asta despre neajunsul ideii de post factum s-au scris tomuri intregi.
Dar sa spunem ca nu aici sta pacatul tau major.
Well Lou, spui ca tu de fapt nu faci altceva decat s-o joci pe Marge in rolul ei de reprezentant al statului.Din punctul asta inamovibil iti revendici ideea ca Pitbull trebuie schimbat, sau in fine, ca trebuie sa opteze pentru un alt timp de moderare.Pe care tu il descrii antropomorfizandu-l, adica dupa chipul si asemanarea ta.Stii care e intrebarea fundamentala a ontologiei (ma scuzi Lou, dar trebuie sa par si eu putin pretios) in alteritatea mea (n-oi fi eu cinefil dar nici prost rau nu sunt)Ei bine Lou, intrebarea este: de ce exista mai degraba fiintare decat nimic? Altfel spus: de ce exista mai degraba ceva decat nimic?
Daca iti dau cuvantul meu de (aspirant la gentilomie) ca inca nu s-a raspuns, ma crezi ?
Statul Lou, devine despotic daca isi depaseste atributiunile.Daca se implica prea mult, daca tine cu tot dinadinsul sa intervina, daca isi reitereaza obsesiv si maniacal prezenta.Daca face toate astea Lou, statul devine restrictiv in raport cu libertatile individuale. Ai dreptul ca orice forumist roman al agorei sa-ti spui nemultumirea.S-o repeti, dar cand o faci la nesfarsit devii un activist al propriei dorinte.Plus ca te repeti si devii obositor.Stiai Lou ca statul nu e acelasi lucru cu Natiunea si cu Patria ? Tu esti insa toate Lou, esti si Marge si Francesc Mc Dormand si fratii Coen.Esti un hibrid Marge si ne sperii.
Uite, eu de ieri am inceput o terapie anti-misogina.
M-am dus la un centru de recuperare anti-misogina si am spus in cor cu alti misogini care vor sa scape de "boala" asta grea:"Hello I'm silver_boy si sunt misogin" Stii ce mi-au raspuns tipii aia cu ochii scanteind de de scene domestice in care citeai echimoze plantate doamnelor ?
Mi-au spus "Hello silver_boy".
E un pas.O vorba deeply chinezeasca spune ca orice drum incepe cu el.
Trolli sunt dincolo de trollismul lor niste tipi extraordinari.
Pana una alta trimite-ne si noua 200 de euro sa avem pentru filmari.
Sau barem sa-i fac cinste unei femei.
Prin bratzul tau leguitor,pentru intaia oara, statul care esti va intervenii nu ca sa restranga libertati ci ca sa ofere:
(pai nu e berea libertatea suprema ?)
U can do it man , u can do it . ;)
silver_boy
24 Aug 2005, 07:18
By the way
de un troll ca mine ai scapat.
Nu mai postez aici.Si daca insisti nu mai postez deloc nicaieri.Totusi pe topicul de la casa creatorilor se poate?plssssssss
.Aia la terapie ne-au zis sa facem pe plac unei femei.Sau unui barbat cu nick de femeie.Asta cica e prima tema.
Pentru ca si tu ,Lou,Marge, Frances Mc Dormand,frate Coen , meriti sa fii fericit(a).In ciuda nemernicilor alora care te-au ostracizat.
vive la revolution
traiasca libertatea individuala
Alex Leo Serban
24 Aug 2005, 09:46
In schimb, fäcând abstractie de prieteniile personale care ne leagä, Nume, Nae, NightWane sunt niste tipi absolut OK, care de luni sau chiar ani de zile contribuie CREATOR la acest forum. Asta nu-nseamnä cä sunt de acord cu iesirile lor necontrolate din unele momente - dacä-l întrebi pe Nume, îti va spune cât insist, pe privat, sä se tempereze, si câte înjuräturi sau mesaje întregi îi STREG înainte de a le vedea altcineva.
'creativitatea' lu nume se refera cumva la copy&paste-urile deja ras-vazute cu mine in putza goala? sau se manifesta - plenar - doar in mp-uri, si atunci gestul tau de a-l taia (= castra) e un act brutal de cenzura, ca-n vremile de trista & vesnica pomenire?...
in rest, de acord cu toate.
mai putin cu mirlania - care a devenit deja un 'trademark' al unor topicuri.
Nightwane
24 Aug 2005, 10:39
Ba chiar trebuie sa va explicati. Altminteri o sa credem cu totii ca cei care au ales sa comenteze cu porcarele pe acest topic sunt chiar mitocani. And no, we don't want that.
Actually, some of us want that.
Ambra Blu
24 Aug 2005, 10:43
M-am dus la un centru de recuperare anti-misogina si am spus in cor cu alti misogini care vor sa scape de "boala" asta grea:"Hello I'm silver_boy si sunt misogin" Stii ce mi-au raspuns tipii aia cu ochii scanteind de de scene domestice in care citeai echimoze plantate doamnelor ?
Mi-au spus "Hello silver_boy".
Aha. La centru' ala va ofereau protectia anonimatului strigindu-va pe numele de pe cinemagia?
Alex Leo Serban
24 Aug 2005, 10:56
buna asta, ambro, am ris :D
iar tu, nightwane, ai dreptate - in felul tau -, da stii care e problema? k mitocanii-sefi d p cinemagia n-au panash! sint mitocani second-hand :(
Pitbull
24 Aug 2005, 12:00
In schimb, fäcând abstractie de prieteniile personale care ne leagä, Nume, Nae, NightWane sunt niste tipi absolut OK, care de luni sau chiar ani de zile contribuie CREATOR la acest forum. Asta nu-nseamnä cä sunt de acord cu iesirile lor necontrolate din unele momente - dacä-l întrebi pe Nume, îti va spune cât insist, pe privat, sä se tempereze, si câte înjuräturi sau mesaje întregi îi STREG înainte de a le vedea altcineva.
'creativitatea' lu nume se refera cumva la copy&paste-urile deja ras-vazute cu mine in putza goala? sau se manifesta - plenar - doar in mp-uri, si atunci gestul tau de a-l taia (= castra) e un act brutal de cenzura, ca-n vremile de trista & vesnica pomenire?...
Un räspuns simplu si obiectiv (care nu te va influenta cu nimic, pentru cä, asa cum stim, conflictul dintre voi doi a devenit, din päcate, ireductibil):
Dincolo de acele copy-paste-uri care m-au dus si pe mine la exasperare (si-n fond au dus si la stingerea propriilor mele ostilitäti fatä de tine, prin faptul cä atingeau o zonä pe care o consider tabu), mä refeream la alte copy-paste-uri, mai cinstite (atât prin continut, cât si prin caracterul lor declarat ca atare): cele din texte de referintä cinematograficä - la Clasic, la Iconoclast... chiar si la Snuff sau Pornosuri, etc. Omul a propus subiecte de discutie valabile, a amintit de multe "golden oldies" uitate, sau le-a usurat multora browsingul postând linkuri ori direct textele lämuritoare.
in rest, de acord cu toate.
mai putin cu mirlania - care a devenit deja un 'trademark' al unor topicuri.
Din päcate, din päcate... :(
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 12:16
Bagheera, as vrea sa ma pot exprima ca tine, dar cuvintele mele nu decoleaza asa, si tocmai de-asta nu cred ca vreo clipa "avizatii" ne-au confundat. E ca si cum ai confunda un supersonic cu un elicopter. (Dar sunt OK si elicopterele, mie imi place "war porn"-ul gen "Black Hawk Down" numai din cauza lor. Bat oricum deltaplanele cu care se circula haotic, de prea multe ori, pe Cinemagia) In plus, moderatorii nostri nu se jeneaza sa comunice gashtii lor si chiar publicului (mai voalat, asa) IP-urile participantilor suparatori, asa sunt de "meseriasi"...
silver_boy, ma uimesti. Daca te-ai alaturat unui grup de terapie sa-ti vindeci misoginismul esti din alta liga decat am crezut initial. Si totusi, pentru glumele mizerabile la adresa mea nu am sa imi cer scuze ca te-am crezut mai fara speranta decat erai.
Acum, tot amestecul acela de "stat", "natiune", "politie", "fratii coen", etc., daca era mai atent lucrat poate dadea undeva. Lucrurile sunt foarte simple insa: dincolo de orice rol am jucat (din plictiseala? sau sa fi fost fenomenul de sevraj - mi-am sters recent toate jocurile de pe computer) am fost foarte serios nemultumita de ce am gasit aici. Nu mi-am "ales" momentul, am postat despre "Lost in Translation" pentru ca am decis sa ma apuc de scris despre film, si am avut chef sa incep cu asta si apoi am asteptat comentarii. Normal ca n-au venit, mi s-a spus sec ca filmul a "rulat demult", postul a fost mutat, nici un bai, si pe urma am inceput sa sondez mai cu atentie terenul - forumul imi e cunoscut demult, superficial. Ca multa lume probabil, tineam un ochi pe "Casa creatorilor" si pumnii stransi sa reuseasca, Pitbull mi se parea acolo un animator entuziast si imi era chiar simpatic. Dar a aparut mesajul tau, silver_boy, si n-am reusit sa ma abtin. Iar cand prima adresare a moderatorului catre mine a fost... cum a fost, si cand am vazut ca sunt lasate toate murdariile sa treaca, ei bine, am trecut la topicul asta, si restul e istorie.
Ma obligati sa ma repet cu constructiile voastre teoretice chiar ca prea pretentioase. Sintetic si lasand jocurile deoparte, daca ele iti induc atata confuzie, eu sunt, cum am mai spus, doar un utilizator, one of "The people". Un cetatean din multime, dar unul din-aia afurisiti care merg la sedintele publice din primarii si isi exprima opiniile, sau le publica in ziare, sau fac lobby, sau activeaza in societatea civila. Autoritatea nu a fost nicicand de partea mea - este in mana lui Pitbull. "Statul" e... Pitbull. A fost numit, iar nu ales - totusi, punct important. In State li se zice "civil servants". Observi conotatiile? Civilitate, civism, civilizatie, servitori, slujitori, aparatori! In Romania ei sunt mai simandicos numiti "functionari publici". Mult mai neclar. Functioneaza in folosul si vazul publicului. Dar tot trebuie sa ii serveasca interesele si sunt supusi criticii in orice democratie.
Deci, Pitbull, dau sugestii cate pohtesc, nu tre' sa fiu doctor in nimic si nici sa am ani de forum in spate. Pentru tine, devin si eu pedanta si sfatoasa si fac o paralela si mai simpla. Esti familiar cu conceptul de "management consulting"? Astia vin dinafara, fara prejudecati, odihniti, proaspeti, cotrobaie peste tot si intocmesc uratele de catre tine "dosare", pe care le incheie cu recomandari, dupa care pleaca sa incerce sa ajute alte institutii in deriva. Eh, uite eu sunt un "management consultant" nesolicitat, imi dau aici cu parerea despre cum iti "manage" tu sectiunea.
De acord ca vor fi fiind de treaba fartatii pomeniti in viata reala. Dar, fratilor, doar nu va intalniti toti cei 4000 inscrisi in cluburile alea si va cunoasteti intre voi si am ramas eu singura fraiera care nu intelege cat de minunati sunteti? De ce trebuie sa devina Cinemagia, aceasta lume virtuala, o prelungire a lumii voastre reale, si invers (vezi Pitbull propunandu-i lui Bagheera explicatii la o bere, departe de lumea virtuala dezlantuita, ca si cand noi, astia care doar citim si scriem pe forum n-am conta)? Ii inteleg revolta lui europe_east. Ce e cu atatea caste pe baza de posibilitate de vedere in viata reala? Si daca va cunoasteti si va iubiti, de ce trebuie sa zburdati pe acest forum de cinema in one-linere, in gasca, sa impartiti pumni noilor intrati, sa va tineti de glume si calambururi ieftine si sa va luati partea unul altuia?
Eu nu platesc cu timpul meu asemenea show ieftin. Eu vreau substanta de la "Cinemagia", si ca mine cred ca mai sunt macar vreo cateva sute din cei patru mii inscrisi.
Asa ca sau schimbati un pic, pe ici, pe colo, prin lucrurile esentiale din atitudinile voastre si ne dati un semn si noua din cat de cool sunteti voi de fapt, sau... stay offline! Nu putem (sau nu alegem sa) sa bem cu totii bere cu voi doar ca sa va putem judeca altfel decat prin cuvintele pe care (ni) le adresati aici.
Pitbull
24 Aug 2005, 12:33
Momentul de fatä îmi dä senzatia cä marele val de pulsiuni energetice din toate directiile s-a epuizat - frust vorbind, "miroase a armistitiu".
Dacä impresia mea e corectä, as propune un rägaz de linistire pentru toatä lumea. Sä mai si respiräm putin, sä täcem (fatä de cele discutate aici), sä observäm, sä chibzuim. Mai încolo, dacä va fi cazul, putem reveni cu "forte proaspete".
Cine e de acord... nu e nevoie sä "ridice mâna". Doar sä dea curs tacit (sau gräit - dar cu bun-simt de astä datä) invitatiei mele.
Mie imi miroase a sosie aceasta Marge.. cine-o fi? cine-o fi?
herbert.
@alf
Mai ia 50 de mii.
@Pitbull
Cu jocuri de cuvinte, rime din cazier poate luam premiul Nobel pentru pace-n cartier. Cu alte cuvinte, nu-mi aduc aminte sa ma fi sters tu pe sectiunea asta de forum, pentru simplu motiv ca nu a fost cazul si pentru ca la sectiunea asta tin cel mai mult (pe langa clasic).
In rest miroase a Iarta-ma !
Sunteti penibili. Trebuia sa-l inchizi de la inceput.
aaa @ europeana noastra
Tu parca ai dat cu tira la un moment dat .... :hmm:
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 15:05
Pitbull, ai iluzii olfactive. Grav pentru rasa pe care ti-o asumi ;)
Eu am sa tac pe subiectul acesta cand nu voi mai avea nimic de spus. Si nu ma deranjeaza nici daca monologhez, am vazut ca se poate (foarte bine!) si asta. Imi fac dosarashu', cine ce-are cu mine... Nu citi daca nu iti convine. Sau muta la "Condica...etc." Nu arunca asupra mea acuzatia de "lipsa de bun simt" daca nu fac bine si... tac! Asa, autorul lui "bai femeie nefututa!" devine superior intru bun simt mie daca, oricum partida pierduta, dispare la invocatia ta patetica? "Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)
I-am ramas datoare un raspuns si lui Nightwane: Nu te autoFLAT(ul)a (vezi, pot si eu calambur ieftin si paduchios, nici o scofala) - nu te bucuri de nici o atentie speciala in ochii mei, v-am luat in ordinea in care v-ati aruncat in calea BULDOZERULUI (get it? Buldozer, flat, etc. - "ma sparg" in "figuri de stil" aici). Daca nu te faceai ca te :sick: cronica Giulikai, nu ma interesa sa vad ce e pe paginile 83-84 ale istoriei tale forumiste - pe cand erai tu novice si te extaziai in stanga si-n dreapta. Eu acolo am cautat vreo urma de eseu, ceva, sa imi dau seama de unde ti-ar putea veni asemenea exagerate asteptari de la altii. Am fost a doua oara socata de subtirimea exteriorizarilor tale de pe acest forum si a trebuit sa "imi exprim si sentimentele" alea. Daca totusi e ascuns pe undeva, prin cele 2500 de mesagii, vreunul care chiar merita citit, ii rog pe cunoscatorii operei tale SADomasokitschstice :hmm: sa mi-l indice.
Multumesc.
Nightwane
24 Aug 2005, 15:10
BULDOZERULUI
esti grasa si proasta?
Ambra Blu
24 Aug 2005, 15:15
"Am ras". (Nah. Va las voua ambrismele, si nici voua nu va stau la fel de bine ca autorului, dar nu e grav.)
PuIa mea, n-am ajuns un clasic. Insa vad vreo doua posturi in care ma pomenesti. Vrei sa spui ceva de cind te tot agiti pe aici? ca eu in afara de insiruiri de litere in coloane aproape la fel de plictisitoare ca ale lui Pitbull nu vad nimic. Sau te joci de-a efectul fluture si vrei sa provoci vinturi? Mai ia o pauza, relaxeaza-te si lasa furtunile in pahar cu apa.
Daca da, suna la unu sase, unu sase.
Marge trebuia sa ia -insert cuvant urat aici- cand a zis aia cu 'Pitbull, SPLIT TOPIC! Split! Come on! Click, click, click, name new topic, SPLIT! Split, Pitbull! Come on, here boy, try it, it's real easy, SPLIT!'. Gen. What the fuck is that. Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat. Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the fuck gives a fuck (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau fuck off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.
Daca erai pe particica mea, aici era momentu' in care eu ziceam mori fa si ti se intampla ceva urat.
:lol: Amin !
Virtual vorbind. Si referitor la activitatea ta de pana acum: ai venit ca sa judeci diversi indivizi? Who the f*** gives a f*** (at most) about anything you say? Si mai say si mult. No one likes a judge. Si avem destui printre noi. Deci gen back off sau f*** off, ca n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.
Cine dracu' e Giulika ?
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 15:31
Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?
OK.
Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine. Scroll down. And out. Nu esti "un clasic", dar ai repetat atat cateva chestii incat au prins in mediul asta stramt. Sau fugi la Dacin Sara si pune copyright pe zicerile tale de chat. Esti la fel de "clasic" ca Paris Hilton cu "It's hot!" deocamdata, dar tu poate ai viitor. Ea are sigur :oops: si n-ai ce-i face.
"Am ras", auzi 8)
Nightwane
24 Aug 2005, 15:31
Giulika
Pulea Spataru'.
Zau, Benny? Come out, come out, wherever you are! Si in primele pagini ce faceai? Adica jocul meu ironic la adresa nick-ului lui Pitbull este mai strigator la cer decat tot ce mi s-a raspuns mie aici?
Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 15:39
Zau. In primele pagini eram nu in romania. Si ce ti s-a raspuns tie aici e o consecinta la chestiile gen aia indicata cu degetul de mine. Si da, se poate spune ca e mai insultator ce i-ai zis tu lui pitbull decat ce ti-au zis astia tie. Chiar da.
A fost Benny. Traducatorului, multumiri!
Ambra Blu
24 Aug 2005, 15:39
Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.
Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.
Pitbull
24 Aug 2005, 15:41
Mea maxima culpa.
Recunosc färä ipocrizie sau dus-întorsuri cä în dimineata asta am comis o gresealä capitalä (mesajul anterior). Am fost NAIV, am crezut sincer cä se crease un moment de calm care deschidea o portitä spre zonele rezonabilului. Am ridicat în semn de pace o mânä, care mai târziu ar fi putut chiar sä coboare în pozitia întins.
Degeaba. Nici o sansä. Mä înselasem.
OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!
Nightwane
24 Aug 2005, 15:43
Traducatorului, multumiri!
Neleganatei, acatiste.
A fost Benny. Traducatorului, multumiri!
Hai s-o ardem gen halucinogen? Nu faci decat sa-i dai dreptate lui nightwane. Si nu ma refer la partea cu grasa.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 15:47
Ambra, ma enervezi. Stiu ca nu-ti plac mesajele lungi, dar nu-mi "rup eu acum gandurile" pentru tine.
Si daca-ti rupi gindurile, mie tot puIa mi se rupe.
Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".
Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.
Pitbull
24 Aug 2005, 15:54
BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!
Ambra Blu
24 Aug 2005, 15:55
Si nimanui nu-i pasa, si/sau tot aia e. Nu inteleg ce cauti aici, dar daca insisti... Insa pentru tine imi trebuie timp, si n-am acum. Altadata. In plus: daca vrei sa ma faultezi intr-adevar, fii mai clar. Conform standardelor in vigoare, esti de-a dreptul ambiguu, asa de rau s-a ajuns pe "Cinemagia".
Si stii, cand citesc mesajele de... hat, si certurile tale cu Amyd, imi pun intrebari. Dar e prematur sa raspund la ele, asa ca... Ai si tu rabdare.
Tu te vrei piatra aruncata in lac, care face valuri si dupa care baga mina zece nebuni sa o scoata. Ar fi bine sa zaca ceva perle in curul tau, sa-ti justifice cumva locvacitatea. Si, doi, chiar crezi ca vreau sa imi minjesc talpile faultindu-te pe tine? Pur si simplu astept sa treaca mai repede timpul sa se faca 6, sa ma duc sa imi scot alocatia.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 15:57
OK. Topicul rämâne deschis - dar deschis DE-A BINELEA. Faceti ce vreti aici. Oi modera, n-oi modera... am sä fac si eu tot ce vreau. Când putoarea va ajunge pân-la cer, trag apa si-i pun lacätul.
Hai, înjuräturi la liber!
Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?
Asta e o groapa noua. Si adanca.
Hai, injurati cu sarg, sa poata si omul sa stearga urmele, pana nu le vede cine trebuie!
Pitbull, pro memoria: topicul a fost deschis "DE-A BINELEA" tot timpul asta. Eu am fost singura "moderata" - mi-ai modificat titlul subiectului.
Pitbull
24 Aug 2005, 15:58
Bäi Ambrule, tu de multe ori mi-ai fäcut saptezeci de mii de draci', da' si când le zici câteodatä, rämân cräcänat de râs! :lol: :lol: :lol:
Aia cu piatra si perlele o pun la "dosarul" meu (literar, nu francmasonic!)
Nightwane
24 Aug 2005, 16:02
Moderatorul va indeamna sa il injurati pe forumul Cinemagia, sectiunea "Cinematografia romaneasca" pe un user care ii pune la indoiala competenta! Ce asteptati?
asteptam ce a zis Benny. "Mori fa!"
Pitbull
24 Aug 2005, 16:05
mi-ai modificat titlul subiectului.
Mai zi-o de enspe mii de ori, cä stim cä ideile matale-i putine da' fixe. Am povestit din primul mesaj cä, cum si de ce l-am schimbat.
Da' nu-i bai, acum îl schimb din nou, cä mi-a venit una si mai marfä! Ca-n bancul äla de pe vremea lu' Nea Nicu:
Mergea unu' prin Piata Palatului si striga:
- Menstruatieee!!! Menstruatieee!!!
Il opreste cineva:
- Ce-ai, nene, nu ti-e bine? Poate vrei sä strigi "revolutie"...!?
- Orice, numai sânge sä curgäää!!! :w00t:
Asta e o groapa noua. Si adanca.
Poti sa-i pui tu la indoiala ce vrei, ca in fata noastra nu se indoaie. Nu indoita de cineva ca tine, oricum. Am impresia ca n-ai citit cu atentie ce ti-am scris si simt nevoia sa-ti repet: n-o sa fie nimeni demontat din postura de moderator ca ti-a fost tie demontata giulika.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 16:08
BeNnY, cheamä-l aici si pe MinRep, cä el e calmul si blândetea-ntruchipate - da' si când îi vine dracii, face-asa frumos...!
Bai, tu chiar ii chemi? Le dai telefon, ii somezi pe YM? Ati innebunit de tot? Aici e viata voastra?
Scuze de deranj in cazul asta.
Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.
Salut.
Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.
Pitbull
24 Aug 2005, 16:12
Vai, da' mai poftiti!
(N-a priceput n'ica! Da' N'ICA n-a priceput! :D )
Ambra Blu
24 Aug 2005, 16:14
Ambla Bla (pentru ca nici tu nu esti integral stralucitor sau sidefat si poti suferi excizii pe texte la fel cum i-ai executat tu Giulikai, stii bine), eu sper.
Like, whatever.
PS: Pitbull, esti de naspa cu menstruatia ta. Daca 'Marge' misca buzele si singereaza, tu pe post de tampon esti inutil. La fel, sa nu crezi ca daca 'Marge' aiureaza in gol iar lumea posteaza sa ii injure ei aiurelile, te faci tu mai frumos si mai drept sau scrii mai putin plictisitor, cu bancuri si cuvinte den batrini.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 16:16
Si cu asta cred c-am terminat. Si eu care credeam c-o sa fie gen fun.
Of, nu pot sa dezamagesc copiii.
Nu s-a terminat, stai linistit, am zis ca nu plec, raman pe "Cinemagia". O sa fie "gen fun"... Whopiiii!
Pitbull
24 Aug 2005, 16:22
Degeaba, Ambrule, azi nu mä supär pe tine, m-ai bucurat prea mult cu piatra, lacul si perlele din cur! :) Du-te si ia-ti alocatia aia, cä si eu mi-am luat azi banii de la editurä, bem ceva disearä-n Frame, dacä vii.
cherryblossom
24 Aug 2005, 16:25
Pitbull, politicos te intreb, pot sa borasc pe tine?
Ambra Blu
24 Aug 2005, 16:26
Daca trece emi sa ma ia si pe mine, vin. Singur, mi-e lene.
Sincer acum, topicu asta e inutil.
Pitbull
24 Aug 2005, 16:39
Cherry, politicos îti räspund, mai bine nu. Am fetisuri mai putin naturaliste.
Ambra Blu
24 Aug 2005, 17:11
Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.
Pitbull
24 Aug 2005, 17:40
Vine Herbie? :) Pe bune???
(Apropo, scuzä-mi nestiinta: care Micu?)
@Ambra
Sa fim seriosi, astia-s niste fluturi de lampa, inexistenti in the real life.
Marge Gunderson
24 Aug 2005, 21:01
Mi-a dat Micu pm. Vine si el, cu herbert. Ar fi fost misto sa vina si Marge.
Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...
Pitbull, "ambrule" nu suna bine. Sugestia de "spirit parjolit" nu prea i se potriveste, oricat se da el de superior plictisit uneori...
Pitbull
24 Aug 2005, 22:42
Auzi, Tzutzu? Mä lasi putin, ok? Am väzut un film bun, ne-am întâlnit, am mai convorbit, am cunoscut alti câtiva CineMagicieni fermecätori, mä simt prea bine acum pentru fleacuri. Uite, îti promit cä mâine pe la prânz îti dau iar atentie - da' pânä atunci, nu-mi strica seara, OK? Dormi si tu bine o noapte, face bine la ten.
"Now, I took out my gun,
My dog I did shoot,
All down by the river Kildare
I’m a piper by trade
And a roving young blade
And many a tune I do play
Let us catch well the hours
And the minutes that fly
And we’ll share them together this day
So, come fill up your glasses
Of brandy and wine,
And whatever the cost, I will pay."
.bautura relaxeaza. va zic eu.
Ambra Blu
24 Aug 2005, 23:04
Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...
Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.
Marge Gunderson
25 Aug 2005, 08:42
Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica. Ma duc sa-mi fac o crème brûlée, la cratita cu mine, n-am loc intre atatia intelectuali de va(r)za.
("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articles/rapid-fs/rapid-fs-html.html))
Pitbull: "Tzutzu"??? Sper ca vorbeai tot cu "ambrul"... Altminteri, retracteaza fara intarziere.
Semnat,
"Entitatea" "periculoasa", "criminala", aka "mimi", "margarina", "mitza" etc. - pentru ca si tu aibla bla, dar mult mai tern.
(Auzi, acum ma ia cu "tzutzu" si imi propune "armistitii"... :shock:)
P.S. Am readus la original titlul subiectului, caci am considerat ca te-ai facut de ras suficient, Pitbull. In plus, mi-a parut rau de peisajul locului de care iti cam bati joc cu nesimtire.
Ambra Blu
25 Aug 2005, 10:16
Poti sa adaugi cuvantul cu pricina in dictionarul ambrulant in care iti place sa te transformi cateodata, caci "arde in sufletu-ti" purismul lingvistic, ca sa fiu complet pitbulica.
("Contiguu" exista in limba romana:
"Echipa de la Berkeley a "spart'' discul în mulþimi de cilindri (cylinder groups) contigui" (http://www.cs.cmu.edu/~mihaib/articles/rapid-fs/rapid-fs-html.html))
Alo, nickname-ul cu mult timp liber? Exista contiguu, nu continguu.
Ti-as rezerva niste locuri contigui dar, daca zici ca esti proasta, nu mai veni, stai acasa.
Da, alerg spre voi de se zguduie pamantul. Pastrati-mi trei locuri contingui pe canapeaua rosie, din colt, aia de langa ecran, ca vin cu toate kilogramele. Si prostia, of course...
Sfat, ori iti verifici mesajele inainte sa imi raspunzi, ori daca trimiti vorbe inspre mine, lasa-le si kilogramele si prostia acasa.
Marge Gunderson
25 Aug 2005, 10:54
Exista contiguu, nu continguu.
Ai uitat ghilimelele. Si chiar nu mi-am imaginat ca vei cobori din turnul de fildes unde tot declari ca ti se rupe pentru a-mi semnala mie un umil typo.
Sfat, ori iti verifici mesajele inainte sa imi raspunzi, ori daca trimiti vorbe inspre mine, lasa-le si kilogramele si prostia acasa.
Sfat, si tu la fel, ca asta: "lasa-le si kilogramele si prostia acasa." poate suferi diverse imbunatatiri.
Ambra Blu
25 Aug 2005, 11:07
Exista contiguu, nu continguu.
Ai uitat ghilimelele. Si chiar nu mi-am imaginat ca vei cobori din turnul de fildes unde tot declari ca ti se rupe pentru a-mi semnala mie un umil typo.
Umil typo sau nu, tu ai gresit, eu am scris corect. And that is that.
Sfat, si tu la fel, ca asta: "lasa-le si kilogramele si prostia acasa." poate suferi diverse imbunatatiri.
Nu le rupe din context, ia-le asa cum sint: vorbele tale grele ar face bine sa ramina acasa, pentru ca sint proaste. Era un anacolut care exprima un adevar dureros.
Asa, si ca am pus lucrurile unde trebuia, tre' sa imi trimbitez retragerea din cocina: ti-am facut destul rating, a venit lumea sa puna mina pe tine, sa te pipaie, sa urle si sa strige este etc
Si, pentru ca ma plictisesc si eu si jocul se incarca greu, imi gasesc timp sa ma intreb cind vei posta si pe alte sectiuni decit cele conduse de blindul Pitbull. Gata.
Marge Gunderson
25 Aug 2005, 11:30
(cam ca in Christine al lui King, asea) are istorie si are si suflet. Si vorbeste din cind in cind, vorbe grele, de plumb, scuipa foc, ca la circ, si tot asa.
Poftim typo din prozopoemul cinematografic (de acord cu Herbert) publicat de tine azi. Era sa si raspund pe topicul cu pricina, dar m-am razgandit cand am vazut lipsa completa a semnelor de punctuatie si typo-ul de mai sus. 8)
Glumesc, desigur. N-am considerat ca merita sa examinez un text cAmbrat pana l-a plictisit si pe autorul sau si atat de putin ingrijit. Ar fi prea multe de comentat si n-am chiar asa de mult timp, totusi...
Cat despre rating, nu stiu, nu stiu, zau... E cam jale prin "Iconoclast" pe acolo. Asa ca poate tu ai incercat sa iti fortifici popularitatea profitand de acest subiect nou si suculent.
Nu-mi dau seama cat de vedeta esti pe aici, dar cred totusi ca si tu ii plictisesti pe multi. Si de multa vreme. Si ei pe tine... Esti cam imbatranit in forum, Ambra Blu, si se vede.
Pa.
Ambra Blu
25 Aug 2005, 11:42
(cam ca in Christine al lui King, asea) are istorie si are si suflet. Si vorbeste din cind in cind, vorbe grele, de plumb, scuipa foc, ca la circ, si tot asa.
Poftim typo din prozopoemul cinematografic (de acord cu Herbert) publicat de tine azi. Era sa si raspund pe topicul cu pricina, dar m-am razgandit cand am vazut lipsa completa a semnelor de punctuatie si typo-ul de mai sus.
Lolozaur. Nu ai timp, dar postezi de fiecare data cind scriu ceva. Pacat este ca si de data asta ai fost pe linga, intrucit 'asa' scris 'asea' e forma vorbita, asea, ca la Bucuresti. Nu tre' sa pun in ghilimele sau cu smilies orice scriu, doar sa inteleaga toti dobitocii.
Nu mai imi co rect a atita textele, ca si fara tine, si fara tine (din nou, observam absenta ghilimelelor si a emoticoanelor), sint la fel.
Ma asteptam sa te ataci legat de faptul ca te-am facut purcea, dar, din pacate, ce nu e scris pe litere vad ca nu te atinge. Nu te duce capu', cum ar veni, asea.
Leonard
26 Aug 2005, 01:49
Pentru cunoscatori, doar: Ganditi-va ca nu am vorbit depre faptul ca oaresce timp ati fost convinsi ca bagheera si marge ar fi una si aceeasi persoana, adica eu! Pentru asta si pentru posturile pe care ati blagoslovit-o pe marge crezand ca sunt eu, chiar ca nu am cuvinte.
þin sã fac o precizare, cã sã nu rãmîi cu o impresie eronatã. Cei care au atacat-o pe aceastã Marge nu au fost convinºi cã eºti tu. doar doi dintre noi (care nu ne-am implicat în polemicile cu ea) am avut, independent unul de altul, teoria asta. eu, din neatenþie, nici n-am luat în seamã nick-ul. m-am gîndit cã eºti tu prima datã din cauzã cã prea a coincis intervenþia ei cu întîlnirea la care ai participat. ulterior am realizat cã ea mai postase un mesaj înainte, am aflat ºi de acea Giulika ºi mi-am dat seama cã nu poþi fi tu fiindcã tu nu ai idoli, iar aceastã Marge are: personajul omonim, fraþii Coen, Frances MacDormand etc.
Deci, crezînd cã ei au aceeaºi bãnuialã/convingere, la întîlnirea ce a urmat, eram cam scîrbit de reacþia lor de pe forum ºi mã întrebam dacã mai am ce discuta cu ei. Totuºi, aflînd cã ei nu bãnuiesc aºa ceva, i-am iertat.
Faptul cã s-au luat de un novice e altã poveste. E oarecum justificabil. Cam de fiecare datã cînd a apãrut vreun user nou care nu are o atitudine smeritã pe acest forum, a fost atacat în acest mod. E un fel de test al forumului. Este o caracteristicã normalã unui anume tip de comunitãþi. Treptat, toþi se integreazã, dacã ºtiu cum. Iar dacã aceastã Marge citea frumuºel secþiuni mai vechi ale forumului, ºi primele mesaje ale anumitor useri, ar fi constatat cã nu s-a comis nici o infracþiune asupra ei, ci o reacþie normalã.
Sper cã nu þii la supãrare ºi te rog sã ne mai onorezi la meetinguri (vorbesc în numele meu. nu ºtiu exact ce vor ceilalþi).
Marge Gunderson
26 Aug 2005, 02:09
Iti mai raspund asa, de-ambroulea, ca m-ai convins de data asta ca, stilistic si nu numai, esti un "hack":
Pacat este ca si de data asta ai fost pe linga, intrucit 'asa' scris 'asea' e forma vorbita, asea, ca la Bucuresti.
Ii reprosai mai deunazi Giulikai amestecul de registre, cum ca incepe nu's cum si termina nu's cum (ca doar n-o sa retin), dar tu AI VOIE si este vreo dovada de clasa, te pomenesti, sa iti incepi scrierea doctissim si sa ii tragi un dialect cateva randuri mai jos? Ce am eu CITIND cu "forma vorbita, asea, ca la Bucuresti", nitam-nisam? Normal ca o interpretez ca typo - si nu din vina mea! Dupa ce ca violentezi (din pura lene) prin nefolosirea semnelor de punctuatie, mai vii si cu ciobanisme, pasamite, ca sa "faci misto de noi", ca in cartierele prin care te-ai aciuit? Drept cine ne iei, pentru cine scrii? Pentru amicul nume? Da-i-le sa le citeasca la o bere, productiile tale neatente. Eu n-am citit in viata mea cuvantul "asea" si n-o sa il introduci tu in uz - mai ales daca in acelasi paragraf bagi si forma corecta a lui, "asa"?
Asta pare a fi defectul tau major cand scrii: inconsistenta registrului. Esti atat de schimbator si obositor incat la final omul nu reuseste sa mai scoata decat un "whatever", vorba ta preferata care inseamna ca ti-ai pierdut timpul citind... Chit ca i-ai servit cateva ganduri reusite si cateva figuri de stil solide - in final, tot o ciorba anemica ramane, caci tu nu cred ca iti revezi textele voit anal-itice - dar ai pretentii de la altii sa nu strecoare nici un typo in plina mircuiala.
Si ai zis GATA, hai sa nu ne mai plictisim reciproc, mosh Ambra.
Ma asteptam sa te ataci legat de faptul ca te-am facut purcea, dar, din pacate, ce nu e scris pe litere vad ca nu te atinge. Nu te duce capu', cum ar veni, asea.
Wrong! Nu ma atinge nici cand e scris pe litere si vine de la oameni pentru care nu am un barem de respect. Tu ai fost la limita inainte sa interactionam. Nu mai esti. Stiu, ti se rupe, dar in alta parte, chiar e loc destul pe forumul asta.
So... whatever!
P.S. Stiu si eu, ca multi dintre voi, ca AB se vrea un profesionist al vorbelor, si dumnealui, si studiaza filmologie sau ce studiaza la UNATC. In plus, isi exprima standarde abracadabrante in mod frecvent pentru productiile critice sau literare ale altora. Inutil sa adaug ca nu as fi sarit asa in capul nimanui care nu se potriveste descrierii de mai sus.
Ambra Blu
26 Aug 2005, 02:27
P.S. Stiu si eu, ca multi dintre voi, ca AB se vrea un profesionist al vorbelor, si dumnealui, si studiaza filmologie sau ce studiaza la UNATC. In plus, isi exprima standarde abracadabrante in mod frecvent pentru productiile critice sau literare ale altora. Inutil sa adaug ca nu as fi sarit asa in capul nimanui care nu se potriveste descrierii de mai sus.
Din pacate, am draci la ora asta ca sa imi mai fut timpul cu tine. La ATF studiez regie si nu filmologie si, in rest, mai du-te si-n pizda ma-tii. Cu tot cu Giulika, daca sinteti diferite, sau singura, daca esti alta. Scriu pentru cine vreau eu, cum vreau eu. Besi.
Pitbull
26 Aug 2005, 02:32
þin sã fac o precizare, cã sã nu rãmîi cu o impresie eronatã. Cei care au atacat-o pe aceastã Marge nu au fost convinºi cã eºti tu. doar doi dintre noi (care nu ne-am implicat în polemicile cu ea) am avut, independent unul de altul, teoria asta. eu, din neatenþie, nici n-am luat în seamã nick-ul. m-am gîndit cã eºti tu prima datã din cauzã cã prea a coincis intervenþia ei cu întîlnirea la care ai participat. ulterior am realizat cã ea mai postase un mesaj înainte, am aflat ºi de acea Giulika ºi mi-am dat seama cã nu poþi fi tu fiindcã tu nu ai idoli, iar aceastã Marge are: personajul omonim, fraþii Coen, Frances MacDormand etc.
Deci, crezînd cã ei au aceeaºi bãnuialã/convingere, la întîlnirea ce a urmat, eram cam scîrbit de reacþia lor de pe forum ºi mã întrebam dacã mai am ce discuta cu ei. Totuºi, aflînd cã ei nu bãnuiesc aºa ceva, i-am iertat.
Faptul cã s-au luat de un novice e altã poveste. E oarecum justificabil. Cam de fiecare datã cînd a apãrut vreun user nou care nu are o atitudine smeritã pe acest forum, a fost atacat în acest mod. E un fel de test al forumului. Este o caracteristicã normalã unui anume tip de comunitãþi. Treptat, toþi se integreazã, dacã ºtiu cum. Iar dacã aceastã Marge citea frumuºel secþiuni mai vechi ale forumului, ºi primele mesaje ale anumitor useri, ar fi constatat cã nu s-a comis nici o infracþiune asupra ei, ci o reacþie normalã.
Sper cã nu þii la supãrare ºi te rog sã ne mai onorezi la meetinguri (vorbesc în numele meu. nu ºtiu exact ce vor ceilalþi).
Da, ideea acestei confuzii a palpitat un moment si s-a stins rapid, slavä Domnului.
Oricum, asa cum spuneam, Silver si cu mine am vorbit la telefon cu Bagheera, si totul e în ordine. Intelesese perfect cauzele acelor tensiuni, si a confirmat cä va mai veni la întâlniri.
Ambra Blu
26 Aug 2005, 02:39
Pitbull, am avut o seara extrem de proasta, sint plin de nervi si nu suport sa mai fiu contrazis acum. Cred ca Marge si-a vinturat destul laturaturile pe aici fara sa zica nimic concret. Incuie, te rog, topicul care, in afara de schelalait de catea, nu mai are nimic sa aminteasca de atmosfera vreunui film in particular, sau a filmelor in general. Mersi.
herbert
26 Aug 2005, 02:46
in locul lui Pitbull, Pitbullash sau Pit, i-as da ban lui Ambra. adica i-as vari o banana in gura si la-s trimite la culcare...
Marge Gunderson
26 Aug 2005, 02:48
Cu tot cu Giulika, daca sinteti diferite, sau singura, daca esti alta. Scriu pentru cine vreau eu, cum vreau eu. (...)
Daca vei face filme romanesti asa cum scrii, viitorul suna... eclectic.
Vezi, vorbim iarasi despre filmul romanesc.
Daca te pricepeai CU ADEVARAT la cuvinte, nu aveai nici o indoiala ce si cum cu privire la mine si Giulika.
Whatever. Zicea bine cine zicea ca unii vin sa isi verse nervii si frustrarile pe forum :) Ia un Diazepam (daca n-ai baut)
@Leonard: Daca exista un "rite of passage", un "botez al forumului", OK, sa fie, dar s-o stim si noi. Sa fie afisat impreuna cu regulamentul, e simplu!
Ambra Blu
26 Aug 2005, 02:52
Daca vei face filme romanesti asa cum scrii, viitorul suna... eclectic.
Oricit cacat maninci acum iti garantez ca pina miine dimineata topicu asta e incuiat. Ca asa vreau eu. Te duci la emi pe sectiuni sa te pisi contra vintului. Aici esti off limits.
Pitbull
26 Aug 2005, 02:58
La drept vorbind, m-am säturat si eu. Scandal, scandal si nimic alt decât scandal. Am asteptat, am sperat... am fäcut si greseala de a crede, la un moment dat, cä spiritele se linistesc... M-am retras din discutie, crezând cä dacä nu mai dau replica, gata... Degeaba. Tzutzu, tot te plângeai tu cä vrei teren de joacä la "Condica de sugestii si reclamatii" - fuga-mars acolo si azvârle cu rosii si ouä clocite-n cine vrei! Un-doi! Pe baza sportivä, în coloanä adunarea!
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.