PDA

View Full Version : Saw

hutzky
06 Jan 2005, 00:04
Ce parere aveti despre "Saw" ?
Dupa mine e un film excelent si nu vazusem de mult asa ceva de la "Seven" cu Brad Pitt , iar sfarsitul e foarte bun adica chiar e cu sfarsit neasteptat , merita vazut macar de 2 ori :P

Nightwane
06 Jan 2005, 08:42
Sfarsitul e previzibil. Inca de cand *spoiler*ii vezi p-aia in spital poti sa-ti dai seama ca moshul e the real bad guy si ca putzau' celalalt e just his puppet*end of spoiler*

Gaandalf
06 Jan 2005, 08:55
Mie mi-a placut mult dar nu pot sa spun k a fost whaaaa.... :shock:.
Finalul a fost superb de intunecat shi de deprimant. Knd ii inchide usha "incatushatului" ... ii mai spune shi GAME OVER.

Au incercat ei sa bage multe indicii shi sa te puna pe ganduri shi chiar au reushit dar nu pot sa zic ca eram la fel de entuziasmat k la Mindhunters.
Filmul e ok shi merita vazut.

Pinky
06 Jan 2005, 11:55
Cand l-am vazut prima oara chiar m-a impresionat si mi s-a parut f bun, dar la o doua vizionare mi-am dat seama ca nu e chiar asa... multe lucruri imi scapasera prima data. E destul de palpitant si cu rasturnari de situatie, dar parca e cam tras la par in unele momente. Oricum nu mi-a placut nici pe departe asa mult ca Se7en.

SPOILER: ce nu inteleg eu e cum ar putea cineva sa stea nemiscat ca un cadavru timp de 8 ore? adica aproape nemiscat, ca uneori apasa pe butonul ala ca sa-i electrocuteze...

Gaandalf
06 Jan 2005, 12:39
SPOILER: ce nu inteleg eu e cum ar putea cineva sa stea nemiscat ca un cadavru timp de 8 ore? adica aproape nemiscat, ca uneori apasa pe butonul ala ca sa-i electrocuteze...
cred k era drogat shi nu putea sa se mishte ci doar sa vada shi sa auda... efectul disparand dupa ora 6 ... knd avea sa se termine totul.
Schema cu electrocutatul cred k era mai degraba automata shi se declansha knd se "agitau" prea mult.

TLD
06 Jan 2005, 14:41
Bahh filmu asta mai are vreo luna si ceva pana ajunge pe ecrane? Pirati nenorociti... :lol: Oricum e un must see pt mine filmu.. revin cu o parere peste vreo sapt cand imi revine netu ala de care duceam lipsa si il vad! ;)

M_olecula
06 Jan 2005, 23:06
Schema cu electrocutatul cred k era mai degraba automata shi se declansha knd se "agitau" prea mult.

:lol: tu esti nebun , asta ar fi cam culmea , ce ar putea declansa undele alea de curent (sau ce sunt...) cand se agitau ei prea mult ??

Pinky
06 Jan 2005, 23:36
cred k era drogat shi nu putea sa se mishte ci doar sa vada shi sa auda... efectul disparand dupa ora 6 ... knd avea sa se termine totul.

Pai asa m-am gandit si eu la inceput.. dar in final arata (din cate imi aduc aminte) cum apasa pe un buton de la o telecomanda pt a-l electrocuta pe Adam. Oricum.. sunt multe chestii cel putin dubioase in filmul asta.

notorious
27 Jan 2005, 22:46
ce dreq va tot chinuiti sa gasiti logica, coerenta , inteligenta & verosimilitate la jaful asta de film ?? :shock:

un thriller pestritz, pe care l-am vazut pt ca mi l-au portretizat bine doi colegi de la poli (eu am zis sa stau deoparte de cand am vazut ca lui nightwane nu i-a placut prea tare): plin de inabilitati stilistice (de fapt, stilul=0), regizorale (amatorismul se vede de la o posta), de montaj (inutil sa mai zic ca lipseste un 'tempo' dinamic), gafe jalnice (pata de sange din buda aia care are intinderi diferite de la moment la altul - sangele se coaguleaza, dlor !), groaznic jucat, filmat uneori intr-o bezna totala... WTF do i have to add ??

apropo - 'the texas chain saw massacre' (un alt saw:)) e infinit mai twisted decat are pretentia sa ne avertizeze insusi genericul acestui film miniatural.

5/10

i_matei
27 Jan 2005, 23:02
e marfa ideea, un scenariu foarte reusit... dar parca ii lipseste ceva. Twist-urile de final parca nu rimau cu tot restul filmului... adica... ce nu mi-a placut:

1. Pe toata durata filmului doctorul a fost tipul cel inteligent, chiar parea singurul capabil gandesca cu adevarat... modul cum a cedat pe final, dar la auzul tipetelor din telefon mi s-a parut cam cusut cu ata alba... adica, daca chiar era sa ii omoare tipul nu avea ce face... fiind un tip cerebral actiunea lui de a se mutila mi s-a parut total neverosimila..

2. individul care era in mijlocul camerei si facea pe mortul, in conditii normale, putea fi observat foarte usor de doctor... la naiba, il vedea cum respira, imposibil sa fi fost total nemiscat. Iar un doctor observa imediat amanuntele astea, mai ales ca au stat in aceiasi incapere cateva ore bune.

3. modul cum a luat-o razna politistul... total neconvingator...

Cu toate astea, e un horor f bun! Mi-a placut inceputul, povestea, "micile scenarii" ale criminalului, mesajele din spatele lor, una peste alta e un horror cu mult peste medie, care merita a fi vazut... nu are genialitatea lui "seven", dar merita vazut...
Regizorul, "fura" un pic din stilul regiei lui Fincher... si pot spune ca imi place...
i-as da 8/10

nume
27 Jan 2005, 23:05
ce dreq va tot chinuiti sa gasiti logica, coerenta , inteligenta & verosimilitate la jaful asta de film ?? :shock:

apropo - 'the texas chain saw massacre' (un alt saw:)) e infinit mai twisted decat are pretentia sa ne avertizeze insusi genericul acestui film miniatural.5/10
In sfarsit vorbesti de rau un film. Inseamna ca e chiar infect, daca pana si tu zici ca e jaf. Devine un must see.

The Texas ... e jegulet, dar nici nu are pretentii de mai mult. E onest din punctul asta de vedere si in limitele sale este bine realizat. Mie mi-a placut, l-am vazut stiind ca va urma sentimentul ala de vinovatie post vizionare. Cred ca este inutil sa spun ca am fost urecheat de un prieten comun.

Pentru descrierea de la Saw, ii acorzi o nota prea mare.

notorious
27 Jan 2005, 23:10
In sfarsit vorbesti de rau un film. Inseamna ca e chiar infect, daca pana si tu zici ca e jaf. Devine un must see.

e imposibil, vanandu-mi postarile, sa nu fi vazut cate filme am clevetit pana acum. ;) i-am dat 5 pt ideile alea socate de morti.

eu in general nu cobor sub 4 decat in cazuri exceptionale. si oricum, in cele mai multe cazuri, incerc sa evit filmele absolut tembele.

V_Rossi
14 Feb 2005, 23:57
Auzi.. sa-mi ziceti cumva .. nui asa k SAW are un pic asemanari cu PHONE BOOTH???? cam pe aceiasi idee numai in ipostaze diferite....!!!

MinRep
15 Feb 2005, 08:51
Auzi.. sa-mi ziceti cumva .. nui asa k SAW are un pic asemanari cu PHONE BOOTH???? cam pe aceiasi idee numai in ipostaze diferite....!!!
Mai degraba se vrea un "Cube" corcit cu "Phone Booth"... Oricum, e o insulta pentru ambele filme sa fie comparate cu jegul asta.

KORBEN
15 Feb 2005, 13:47
1 pe cat de departe ma preocup, cabina telefonica e o insulta la adresa oricarui spectator nemolfaitor de popcorn
2 saw....
NU este un horror
NU este un film bun sau inteligent
NU este, totusi un jeg chiar daca are niste jeegosenii incluse
chestii imaprodnabile
personajele fara pic de psihologie sau coerenta
faptul ca se vrea un fel de se7en
danny glover n-o sa fie in veci morgan freeman, iar doctoru ala joaca mai penal ca maia morgenstein in orient expres
inca niste indivizi care cred ca dau un bum sonor si au rezolvat suspansu (penibil)
faza cu cei doi politisti care nu impusca dracu suspectu e atat de cliseu retardat ca daca ar face vreun thriller minghella ar lua-o cu copy paste
primele 10 minute am avut impresia ca vad un film facut de idioti pentru idioti, dar apoi au aparut ceva chestii memorabile, such as
modurile de executie (rspekt)
imaginea (care e ok)
faza la care am sarit in scaun cand copilu zice ca e cineva in dulap
twistul, previzibil, ce-i drept nu mi se pare atat de insumontabil, mai ales ca duce la
finalul de nota 10
all in all 3/5 (cu FOARTE mare indulgenta)

MinRep
15 Feb 2005, 14:01
Mie twist-ul si finalul mi s-au parut cea mai slaba parte a filmului. Previzibil, dar tras de par, doar din dorinta de a impresiona. Filmul asta mai mult m-a plictisit decat sa ma tina in priza (pe la jumatate, nici nu ma mai interesa care-i faza). De retinut raman doar scenele de la inceput, cu diferitii "prizonieri", si alea montate aiurea ca sa scape cu un "R" de la MPAA. :(

notorious
15 Feb 2005, 15:27
@ MinRep

thanks for the support. vroiam sa mai aud de la cineva ca filmul asta e un jeg.

@ the rest

hold tight and smile, pt a urmeaza 'saw 2', dupa cum probabil ati auzit. :sick:

Nightwane
15 Feb 2005, 17:13
(eu am zis sa stau deoparte de cand am vazut ca lui nightwane nu i-a placut prea tare)

apropo - 'the texas chain saw massacre' (un alt saw:)) e infinit mai twisted decat are pretentia sa ne avertizeze insusi genericul acestui film miniatural.

5/10

Nu mi-a placut prea tare ???? Nu mi-a placut deloc. :)

Cum indraznesti sa compari TCM cu Saw? Cum poti compara "a chainsaw" cu "a saw" ? :P Chainsaws are better.

The Texas ... e jegulet, dar nici nu are pretentii de mai mult. E onest din punctul asta de vedere si in limitele sale este bine realizat. Mie mi-a placut, l-am vazut stiind ca va urma sentimentul ala de vinovatie post vizionare. Cred ca este inutil sa spun ca am fost urecheat de un prieten comun.

Vorbesti prostii. TCM nu e jeguletz. It's not even close to jeguletz. It's close to heaven ;). Si...cine te-a urecheat dom'ne?

nume
15 Feb 2005, 17:34
Si...cine te-a urecheat dom'ne?
Tu bah ! :P

notorious
16 Feb 2005, 14:41
Nu mi-a placut prea tare ???? Nu mi-a placut deloc.

pai, nu i-ai dat 6 din 10 ? adica mai mult decat mine cu (vb lui KORBEN) un punct jegos... :? saw ma lasa memoria ?

Nightwane
16 Feb 2005, 14:50
Nu mi-a placut prea tare ???? Nu mi-a placut deloc.

pai, nu i-ai dat 6 din 10 ? adica mai mult decat mine cu (vb lui KORBEN) un punct jegos... :? saw ma lasa memoria ?

dupa ce ca O DATA in viata incerc si eu sa fiu ingaduitor...imi sari in cap :P

Gaandalf
17 Feb 2005, 07:26
dupa ce ca O DATA in viata incerc si eu sa fiu ingaduitor...imi sari in cap :P
si ce film ai gasit tu sa fie tinta ingaduirii tale ... sa fim seriosi...
pe unde aterizez toata lumea lauda filmul asta de parca ar fi cine stie ce. Chestia asta ma irita si acum filmul mi se pare un 0/
;)

Longshot
18 Feb 2005, 21:12
spoilere :
n-am citit topicul inainte sa vad filmul. iesit acu cam juma de ora de la saw. vrut sa-mi placa dar mamaaa ce jeg. ceva idei bune si te tzine pentru o perioada, dar incoerent, plin de faze ridicole, neterminat, jucat rau (de cary elwes in special, din pacate) si tot restul.
iar twist-ul din final nu m-a surprins deloc. din casetele alea recunoscusem vocea lui jigsaw ca apartinand actorului care il juca (imi scapa numele, dar deobicei joaca dezaxatzi) asha ca eram sigur ca era ceva dubios cu zep ala.
5/10. a se evita.

cum dracu are asta 7.5 pe imdb?

notorious
18 Feb 2005, 22:53
cum dracu are asta 7.5 pe imdb?

dar cum dracu' are LOTR - the return of the king 9.1 ??

BeNnY
19 Feb 2005, 21:38
Vazut si ... Daca m-ati fi pus sa scriu despre el in timp ce-l vedeam spuneam ca e un film foarte bun, singurul lips find interpretarea slabuta a actorilor. Daca scriu acum pot spune ca scenariul are HUGE plot holes, multe chestii nu se leaga, bazandu-se pe faptul ca n-o sa te gandesti ca de unde o cunoaste Nicu pe Maria cand in mijlocul camerei se afla un tip impuscat in cap, intr-o balta de sange. Unele momente (ex: deschiderea usilor dulapului sau iesirea tipului din camara), bazandu-se pe interdependenta dintre imagine si sunet, chiar au reusit sa fie infricosatoare, avand un efect considerabil.

Scenariul in ansamblu ar putea parea bun, insa niste chestii chiar nu se leaga. Din colectia proprie (poate cineva e capabil sa raspunda): daca Danny Glover l-a angajat pe Adam, atunci de unde stia sotia tipului cine e? Sunt atat de multe ca nu merita sa le enumar pe toate :) Unele chestii m-au deranjat, insa, si in film, faze stupide de genul celei in care politistii nu-l impusca pe tip si in plus Danny Glover statea exact destul de aproape ca criminalul sa poata sa-l atinga (faza repetata si cand sotia doctorului ia arma si il ameninta pe Zep, sta destul de aproape de el ca el sa poata sa-i atinga pistolul).

Sarcina la care au fost supusi cei doi actori care nu prea au dat dovada in trecut de un talent actoricesc iesit din comun, mi se pare una peste posibilitatile lor, unele momente fiind stricate de jocul prost. Leigh Whannell (Adam) mi s-a parut mai slab decat Cary Elwes (doctorul).

Ingeniozitatea metodelor criminalului e de apreciat. Au fost foarte interesante, dar nu au o valoare destul de mare.

Finalul mi s-a parut, totusi, genial. Atat deznodamantul cat si modul in care e filmat, si muzica din fundal, toate se intrepatrund excelent, singura faza care m-a deranjat a fost cea in care tipul spune Game Over, faza care cade in categoria invierii lui Iisus din Patimile lui Gibson.

Cam 7/10, placut la prima vedere

bellhop
20 Feb 2005, 18:45
pentru un Seven epigonic, Saw e destul de OK, nu conteazã cã are plot-holes;

e destul de greu sã faci un thriller bun în prezent, poate cel mai greu din toate genurile; de aceea comparat cu alte productii noi as zice cã e OK;

KillHannah
21 Feb 2005, 00:09
Parerea mea despre Saw :
1.Crap, crapetty, crap crap!
2.Bruce Willis ar fi trebuit sa joace in acest film;
3.Un film destinat exclusiv superficialilor;
4.Asteptam "Director`s Cut"

BeNnY
21 Feb 2005, 15:32
Poate mie mi-a placut mai mult pentru ca n-am vazut Seven.

notorious
21 Feb 2005, 15:51
Poate mie mi-a placut mai mult pentru ca n-am vazut Seven.

shame on you ! i mean S-H-A-M-E on you. :P

dar, oricum, terminati-o odata ! de cand dreq se compara jaful asta cu 'se7en' ?? it's just a crappy movie. that's all, folks ! :lol:

ogto
21 Feb 2005, 18:50
Fost si vazut cap-coada la Movieplex, unde ecranul avea o tenta rosie ciudata. Banuiesc ca era din cauza luminilor rosii care luminau scarile din sala ca sa nu cada oamenii cand coboara pe intuneric.

Este un film mediocru.

La scenariu au lucrat 2 oameni si se vede ca unele aspecte ale povestii se bat cap-n cap.

Adam e jucat de unul dintre scenaristi and he kinda sucks.

SCENARIUL FOARTE DEFECTUOS, adica: PLIN DE PLOTHOLES. nici nu e nevoie sa te gandesti mult ca gasesti imediat cateva si daca vreti exemple o sa ajungem la 1000 de pag (ca asociati si diverse :huh: )

La inceput credeam ca va fi un thriller psihologic despre doi tipi care se consuma treptat stand in acea camera si in final, cineva moare, or smth like that. Dar am fost dezamagit cand inceputul interesant a dus sper un mindless action movie structurat putin diferit fata de altele.

TREBUIE sa mentionez faptul ca primele trei victime erau alese pt. ca aveau probleme si "nu se bucurau" de viata or some shit. *SPOILER* la Zep probabil nu i-a placut ca era cam urat, arata ca un chuckie doll si a zis sa-l terorozeze putintel pe el ca se plictisea. Zep la randul lui a ales pe dr. si pe adam ca ii cam displacea si a zis sa-si bata putin joc de ei... Ca alt motiv pt. alegerea acestor victime nu vad, so: MAJOR PLOT-HOLE*END of SPOILER*

Ar mai fi defecte dar sa spun ce mi-a placut la filmul acesta:

+ Tipul care joaca doctorul nu e asa de rau.
+ Momentul in care auzim PRIMELE doua propozitii de pe reportofonul lui Zep si realizam care e smecheria. Mi-a placut sentimentul acela, ma gandeam: "No way! That's some shit..."
+ Interesant cand fetita spune mamei: "there's a man in my closet" :huh:

*SPOILER* La sfarsit ala rau scapa. Unii vad asta ca pe un final neconventional/"nehollwood"-ian, eu o vad ca pe un "SHAMELESS" marketing trick. Smecherii dracu deja fac o urmare... Not impressed*End OF SPOILER*

6.8/10 Cateva momente misto, atat.

Longshot
21 Feb 2005, 19:01
dar, oricum, terminati-o odata ! de cand dreq se compara jaful asta cu 'se7en' ?

chiar. nici eu nu pricep de ce toti pomenesc de seven. e cam ca faza de la voi despre filme cu aia care compara king arthur cu troia. (bine acolo ambele sunt varza)

bellhop
21 Feb 2005, 20:47
las' c-o sa va placa Boogeyman sau Hide and Seek, dacã ãsta nu, sau Serial Slayer filmat cu camera DV, sã vedeti ce-o sã vã mai cereti banii înapoi..; :shock: sau poate l-ati vãzut pe stomacul gol, la thrillere trebuie neapãrat sã îngurgitezi bine înainte, thrilleru' stimuleazã digestia, dacã mai turati si cwerebelul în analize pe faze si frame-uri, e nevoie de multe calorii :D ..;

si dacã tot vã dati mari cunoscãtori, vreau si eu un nume de thriller bun, made in 2004 or later, în afarã de Machinist;

herbert
21 Feb 2005, 21:21
mai bellhop,
de ce nu esti tu serios, temeinic, sa avem motive sa te credem? :)
incepi grav, usor iritat, apoi luneci... spre final in glume pline de intelepciune :)

ogto
21 Feb 2005, 22:08
Regizorul, "fura" un pic din stilul regiei lui Fincher... si pot spune ca imi place...

Nu fura nimic pt. ca n-are destula imaginatie ca sa faca asa ceva...

Aparent Saw 2 va fi regizat de alt gainar care are cam la fel de multa experienta (zero). Deci din start putem elimina o regie BUNA pt. Saw 2. SPER ca scenariul va fi scris de altii, ca primi doi sunt cam incompetenti si tampiti.

Daca tot il fac, sa speram ca nu va fi bullshit. Pt. ca, totusi, primele 10 min din Saw, credeam ca o sa vad ceva misto. M-am inselat. Sa vedem, poate o sa vad ceva misto in Saw 2 (ceva ce sa dureze mai mult de 10 min). Sansele sunt mici, but, what the hell...

Demona
22 Feb 2005, 18:27
Saw, god damn it! Super mishto filmu`. Pacat ca l-au cenzurat. Cica mai sunt scene shi mai shi. So, mi-a placut, 1). pentru ca nu a ridicat in slavi POLITZIA AMERICANA - asta poate din cauza ca a fost facut de australien shi 2). pentru ca... NO HAPPY END! Shi 3). pentru ca zee killer, nu omoara shi mai statea shi intre ei shi ii privea. Ce mishto cand ashtia au inchis lumina shi shoshoteau intre ei shi domnu` killer zacea intre ei. :D Ah, shi muzica filmului is like this... :w00t: !!! Oh heck! It's a good movie... 8)

V_Rossi
23 Feb 2005, 14:28
ca sa ma conving de ce ati zis k este un jeg.. m-am gandit sa ma duc sa-l mai vad odata la cinema....
cand il vezi a doua oara ii vezi toate greselile.... pt prima data.. e greu sa-l studiezi asa de bine.. pt k te invadeaza cu mesaje si cu indicii care mai de care... si tu k om cu capu pe umeri incerici sa intelegi ce se intampla..... iar sfarsitul chiar a fost tras de par..... dar asta numai pentru a mari suspansul :sick: :sick: si a face loc "INCREDIBILULUI" final....

Adevarul este k NIMENI.. pot sa jur k nu s-a gandit cum se va sfarsi acest film.... si dak zice nu-l voi crede niciodata..... oricat de inspirat si oricat ai avea ochi de cinefil... nu poti sa-ti dai seama.. si ink o chestie... nu putem sa zicem k e un jeg.. si in nici un caz... un film super... Dar este un film care se vinde FOARTE BINEEEE... pt amatorii de film in special... :)

si ink o chestie ... Phone booth.... desi realizat in 2002 ... are puncte comune.. zic eu...! Ideea este aceiasi... SA PRETUIESTI CEEA CE AI LANGA TINE (PB).... SI IN SPECIAL VIATA!(saw) mda....

Gaandalf
24 Feb 2005, 00:47
si ink o chestie ... Phone booth.... desi realizat in 2002 ... are puncte comune.. zic eu...! Ideea este aceiasi... SA PRETUIESTI CEEA CE AI LANGA TINE (PB).... SI IN SPECIAL VIATA!(saw) mda....
pe unde ma duc numai asta aud... to take for granted ...
asta insemna ceva inainte... acum deja e topic sentence ...
:sick:

tailgunner
24 Feb 2005, 13:02
Filmu e jalnic, de la epigonismul fincher-esque al imaginii la scenariul tembel, de la scena ridicola de familie a lui Lawrence la scena ridicola a tigarii otravite, de la Cary Elwes, al carui singur rol acceptabil a fost in Men in Tights la saracu Danny Glover care merita ceva mai bun, iar finalul "surpriza" abia reuseste sa mai scoata cite un "ah" spectatorului de astazi, uzat cum e de atita folosinta hollywoodiana. Cliseu peste cliseu in film, de la ucigasul psycho-cinic si muribund, la politisti, la omul de cariera care-si neglijeaza familia, la montajul rapid si impinzit de instantanee forensice pe care autorii de thriller-uri il considera inca "cool", la politistul obsedat de un caz, la sotia viteaza si fetita plingacioasa.

notorious
24 Feb 2005, 17:20
sau poate l-ati vãzut pe stomacul gol, la thrillere trebuie neapãrat sã îngurgitezi bine înainte, thrilleru' stimuleazã digestia, dacã mai turati si cwerebelul în analize pe faze si frame-uri, e nevoie de multe calorii

desigur, bellpoop, ce dreptate ai ! ma gandeam la scena aia in care tipa cu capcana de urs pe mutra este filmata frenetic din mai multe unghiuri, cu vreo 40 de cadre pe secunda, pe o melodie suparata gen rammstein.

iti trebuie multi hamburgeri ca sa analizezi o asemenea bijuterie sau te descurci si cu niste seminte de floarea soarelui ?

ogto
24 Feb 2005, 17:32
]iti trebuie multi hamburgeri ca sa analizezi o asemenea bijuterie sau te descurci si cu niste seminte de floarea soarelui ?

Mai degraba niste telina sau un castravete. Sau chiar niste eugenii.

bellhop
25 Feb 2005, 01:15
buey, vroiam sa ma uit la varianta UNCUT în seara asta, da' nu mai am chef acu' dupã meci..;

dacã stie cineva, sã-mi zicã si mie unde sînt alea 2 min. în plus, ca sã nu mai iau filmul de la capãt si poate nici nu mai retin exact cum era totul in ala normal, ca l-am vazut prima data cam demultisor;

:sleep:

Gaandalf
25 Feb 2005, 13:34
versiune Uncut cu 2 minute in + ?
fi-mi-ar scarba de filmul asta de toata jena...
mazga industriala si poluata ...
:sick: :x

BeNnY
25 Feb 2005, 14:35
"Shots cut in the R-rated version, according to director James Wan and screen-writer/actor Leigh Whannell, included ones of Amanda sifting through the intestines, the fat guy struggle through the barb wire just to shorten the scene, and some forensic ones. The color was made more even and the sound was altered because the MPAA had problems with the tone of the original cut shown in Sundance."

bellhop
25 Feb 2005, 16:20
am notat, gonna check that, thx.;

nume
25 Feb 2005, 16:42
desigur, bellpoop, ce dreptate ai ! ma gandeam la scena aia in care tipa cu capcana de urs pe mutra este filmata frenetic din mai multe unghiuri, cu vreo 40 de cadre pe secunda, pe o melodie suparata gen rammstein.

iti trebuie multi hamburgeri ca sa analizezi o asemenea bijuterie sau te descurci si cu niste seminte de floarea soarelui ?
:lol: Ti-a iesit glumitza de data asta. Se descurca cu orice, film sa fie (daca are si bataie si carate e fericit.)

Demona
15 Mar 2005, 18:55
Long live SAW. De ce? No America propaganda, nu detectivi deshteptzi care rezolva cazu`, una bucata killer genial and no happy end! No farther comments... :w00t:

BeNnY
15 Mar 2005, 19:58
Dar prea multe plot hole-uri care la un moment dat distrag atentia.

Demona
15 Mar 2005, 20:07
Dar prea multe plot hole-uri care la un moment dat distrag atentia.

Still, one of the BEST! Cel putzin in topul personal. Shi asha o sa ramana...

Gaandalf
16 Mar 2005, 07:10
No farther comments... :w00t:
"further" ...
Scena "apprehend-erii" maniacului in acel "warehouse" in care el scapa pana la urma a fost cea mai penibila faza pe care am vazut-o vreodata.
De acolo se putea finaliza filmul dar trebuia sa faca timpul normat de 1h 20 si ceva de minute... :sick:

M0n0
16 Mar 2005, 07:15
Eu am inceput sa rad la ultima faza...cand plecat killeru...pe bune...very funny... :lol:

Gaandalf
16 Mar 2005, 07:20
Eu am inceput sa rad la ultima faza...cand plecat killeru...pe bune...very funny... :lol:
la mine aia a picat cel mai bine...
al naibii de deprimant ... :shock:
sunt curios dk l-a lasat in viata pe doctor ... sau l-a "capsat" si pe el ...

mihai770
17 Mar 2005, 03:34
mie mi-a placut ... deasupra multor filme ale caror asha zis gen incepe cu TH...

manelesux
25 Mar 2005, 13:34
prea multe scapari la filmu asta. in primu rand muzica tehno a anulat mult din ce ar fi trebuit sa fie suspans. apoi actorii suptzirei de tot. plus ceva scapari la logica scenariului.

Petre
25 Mar 2005, 14:12
film cu un final imprevizibil ... ideea este sa ajungi la acel final ! in rest , un film de nota 5-6

Spawn
20 Jun 2005, 00:00
Saw mi se pare unul din cele mai bune filme horror-thriller din ultima vreme! Daca stau mai bine sa ma gandesc, filmu' asta e cel mai bun film aparut in 2004! Uitati-va si voi si apoi sa-mi spuneti parerea voastra! Cine se prinde pana la sfarsitul filmului cine-i criminalul, are o bere de la mine! 8) 8) 8)

Nightwane
20 Jun 2005, 01:54
Cine se prinde pana la sfarsitul filmului cine-i criminalul, are o bere de la mine! 8) 8) 8)

astept berea.

Farista
20 Aug 2006, 21:56
foarte multe pareri proaste despre Saw. Filmul nu e o capodopera, but i loved it. La prima vedere poti spune k scenariul are multe plot holes, dar dak te gandesti mai bine unele lucruri au o anumita logica. Cineva se intreba de unde isi cunoaste Jigsaw victimele sau sotia lui Gordon pe Adam. Raspunsul : spitalul, duhh. Paul isi taiase venele =>era in spital, Mark pretindea k e bolnav=> spital, Amanda, drogurile, supradoza=> spital, L. Gordon, doctor=>spital, Zepp, brancardier=>spital, Tapp care investiga crimele si Adam care fusese platit de Tapp sa il pozeze pe doctor. Toate au o legatura. In ceea ce o priveste pe Alice Gordon (sau cum o cheama), eu cred k ea nici nu il cunostea pe Adam. Parerea mea este k Zepp a pus-o sa spuna la telefon… in felul acesta Lawrence se va enerva si il va omori pe Adam… parerea mea. Cat despre faptul ca dementul sta nemiscat 8 ore… Leigh Whannell spunea ca a folosit “muscle relaxants”. Sau poate ceva in genul “Amanda’s cellmate”. Nu ma pricep si mai bine tac decat sa spun/scriu prostii. Anyway, per total, filmul mi-a placut foarte mult. + finalul, kre a fost cireasa de pe tort. Leigh Whannell va ajunge departe. He’s the best :love: Can’t wait to see Saw 3. :)

Terror_IST
23 Aug 2006, 11:11
Nu prea inteleg care e rostul dar uite-l ca vine: http://www.saw3.com/

Dea_Tofog
10 Oct 2006, 11:02
imi place ideea posterului.. ma intreb la saw 4 ce parti ale corpului o sa foloseasca. in orice caz am auzit ca e mai sick si mai twisted ca primele doua.

si eu abia astept sa il vad... la cinema desigur. :)

oxlock
31 Oct 2006, 12:21
sdtept sa vad ce au mai scos astia in III, dupa afis si descrieri destul de interesant