View Full Version : Frame: O noua provocare CineMagia!
Lady_Skar
18 Apr 2004, 17:30
Si Kestia aia rosie din colt ce e?
Dupa mine ashi spune ca ii ruj ............ :roll: but i could be mistaking
it's lip gloss.. :oops: :roll:
Aha.......... :oops: sorry
nu-s in materie cu toate la prima vedere :wink:
Mircius
19 Apr 2004, 16:04
sorry guy 4 the t-shirts you 'll have to wait untill your birthdays!!
Inseamna ca o sa imbatranesc de tot pana vine ziua mea......
In alta ordine de idei,aseara a avut loc prima intalnire cinemagia-iasi.
Pe unde vine Clubul Presei?
clubul presei e in spate la magazinul gulliver, pe stefan cel mare. de altfel eu merg la marele greu pe acolo. serghei, boogie dati si voi un semn cand mai ajungeti acolo. :)
Dar Egon,eshti shi tu din iashi?? :shock:
da
now there's a surprise :w00t: nu stiam
inca un membru de aici :D
Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:34
da
now there's a surprise :w00t: nu stiam
inca un membru de aici :D
cum adica "de aici"? ca doar tu nu esti din iasi?
Adik din zona(pe o arie de nush cati km) :hmm: :)
Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:42
pe o arie de 160 km
deci, daca mai este cineva din jud iasi sau botosani sa spuna ca sa stim si noi :) ;)
Bey, da` ce fras a patzit Leonard de shi-a lasat coama aia? :D Sau se vede numa` din profil...punk-style or somethin`? :w00t:
Leonard
20 Apr 2004, 01:34
Toni! (http://www.cinemagia.mxhost.net/poze/toni.JPG)
Bey, da` ce fras a patzit Leonard de shi-a lasat coama aia? :D Sau se vede numa` din profil...punk-style or somethin`? :w00t:
m-ai ginit demono :( da nu esti prima care-mi zice ca imi sta mai rau tuns asa decat inainte.
Serghei
20 Apr 2004, 11:07
In alta ordine de idei,aseara a avut loc prima intalnire cinemagia-iasi.
Pe unde vine Clubul Presei?
clubul presei e in spate la magazinul gulliver, pe stefan cel mare. de altfel eu merg la marele greu pe acolo. serghei, boogie dati si voi un semn cand mai ajungeti acolo. :)
Eu ajung destul de des.M-au omorat astia in Tudor cu manelele,macar asculti o muzica buna.
EgoN daca tot treci pe acolo atat de des poate tragi cu ochiul si la Victoria sa vezi daca au adus astia rolele cu Passion...!
Thanx de locatie! oricum nu-l gasesc in memoria vizuala... va fi in premiera daca voi intra vreodata acolo. Ati fost vreodata la "Cafeneaua Muzelor"?
pt serghei: passion ruleaza de duminica incoace...
pt llila: in cafeneaua muzelor imi duceam pe vremuri "fetishoara" la o citronada dupa ce o luam de la lic. eminescu :)
pt llila: in cafeneaua muzelor imi duceam pe vremuri "fetishoara" la o citronada dupa ce o luam de la lic. eminescu :)
Dar place sau nu place la turc :D ?
place, place, da nu vrei sa vb. mai bine private?
tocumarian
21 Apr 2004, 10:27
S-au rasculat iesenii?
:lol: :lol: :lol:
Foarte frumos!!! Hai moldova
blackiris
21 Apr 2004, 11:48
Si eu sunt din Iasi. Si de-ar fi sa ma prezint la intalnirea voastra cred ca mi-ar face placere sa merg in clubul presei. Ar fi si pentru mine in premiera :) Si-i drept ca mi-a mai fost recomandat locul. Ilila...tu ce zici?? Tii asa de mult la muze?? :P
Ilila...tu ce zici?? Tii asa de mult la muze?? :P
Eu prefer locurile deschise, in aer liber... dar daca majoritatea decide altfel, ma supun.
blackiris
21 Apr 2004, 14:59
Da, ai dreptate...Ajung eu si cu alta ocazie la clubul presei...eu sunt de partea ta...daca si ceilalti sunt de acord, la muze cu noi ;)
Leonard Pyron
21 Apr 2004, 17:22
Fara legatura cu ce a fost nainte, tre sa recunosc ca Cinemagia incepe sa conteze ca loc consacat de cinema veritabil...
Ambra Blu
21 Apr 2004, 18:25
Asta e la caterinca, nu?
m-ai ginit demono :( da nu esti prima care-mi zice ca imi sta mai rau tuns asa decat inainte.
Las` mai! Era numai o remarca. Tzie sa itzi placa, nu la altul. :happy:
Am dat de o poza facuta la ultimul meeting... nu am prelucrat-o deloc, asa a iesit ea.
Lady_Skar
25 Apr 2004, 06:32
Mama... cred ca ar merita si un nume:
"Why me?"
emanuel
27 Apr 2004, 13:49
Urmatoarea intalnire a forumistilor in Frame va avea loc - atentie - JOI 6 MAI 2004.
Incepand de acum, intalnirile vor avea loc din 3 in 3 saptamani.
Va asteptam!
Urmatoarea intalnire a forumistilor in Frame va avea loc - atentie - JOI 6 MAI 2004.
Incepand de acum, intalnirile vor avea loc din 3 in 3 saptamani.
Va asteptam!
Emi, sa vb cu cei de la Frame sa scrie pe meniu: Episodul 10,4: Fight Club, ca sa-l bati tu si Cristo pe Benny :D Ca va masacrat fetele
emanuele, sper ca ai facut bine calcule pe cand vin shi eu p-acolo... :D
Ionutz55
01 May 2004, 20:07
unde e ma clubul asta?
emanuel
03 May 2004, 10:23
emanuele, sper ca ai facut bine calcule pe cand vin shi eu p-acolo... :D
De data asta ai noroc...
Urmatoare intalnire din Frame (dupa 6 mai) este pe 27 mai.
Asa cum am stabilit, intalnirile au loc din 3 in 3 saptamani...
De data asta ai noroc...
Urmatoare intalnire din Frame (dupa 6 mai) este pe 27 mai.
Amin emanuele! Traisca CineMagia! ;)
In ritmul asta o sa ajungem sa ne intalnim trimestrial! Betivii nu e de acord. Asa ca vor organiza si alte intalniri. Nu neaparat in Frame. Acum ca e cald afara, merge o terasa ceva. Un "La Ruine" sau "La Motoare" sau...
Reguli de baza:
- este interzisa consumarea bauturilor non-alcoolice
- singurul blitz acceptat la masa va fi "blitz43" (no photos)
Cei care pot respecta regulamentul de(z)ordine interioara sunt bineveniti.
Lady_Skar
05 May 2004, 14:09
Vreau sa urez oamenilor distractie placuta pt maine.
Unfortunately, I won't be able to make it... stiu, stiu... :((
Oricum, avand in vedere regulamentul postat mai sus sunt sigura ca Blitz43 will take extra-special care of you... it's gonna be such an orgy.
I always miss the good stuff. :((
emanuel
05 May 2004, 15:47
Noi va asteptam pe toti joi in Frame... pentru ca veti putea gasi nr 4 al revistei CineMagia si va veti putea intalni cu o invitata speciala pe care va garantez, n-ati vrea s-o ratati!
Surprize, surprize...
Va asteptam!
blitz43
05 May 2004, 15:50
Noi va asteptam pe toti joi in Frame... pentru ca veti putea gasi nr 4 al revistei CineMagia si va veti putea intalni cu o invitata speciala pe care va garantez, n-ati vrea s-o ratati!
Surprize, surprize...
Va asteptam!
Vine Angelina Jolie? :shock:
emanuel
05 May 2004, 15:58
Pe aproape... :D
Ambra Blu
05 May 2004, 17:33
cre ca e rominca aia din nu stiu ce pula mea film
Surprize, surprize...
Va asteptam!
O aduceti pe Tarja sau ce?! Asta ar fi culmea! :P
Pe Maia Morgenstern :D
Raman la ideea cu Tarja de la NIGHTWISH... Ce sa o vad pe mama lu Iisus?! Mai bine merge un rock! :)))
Ce treaba are Tarja cu filmul? :shock:
Ce treaba are Tarja cu filmul? :shock:
Gata nu mai are omu voie sa viseze si el ca sar toti ca nehalitii in cap! Poate a vazut si ea un film la viata ei implicit uite si legatura ei cu filmu! :P
Leonard
05 May 2004, 20:20
Surprize, surprize...
Va asteptam!
Vine Angelina Jolie? :shock:
nope. una mai buna, chiar daca e de la noi de pe forum.
Dan Gerose
05 May 2004, 20:21
Nu ati dat un detaliu: unde e Frame ?
Te pomenesti ca o fi Ilila... Dak e ea... FACETI poze si dak aflati si varsta ei chiar va dau un premiu! :P
http://www.frame.ro
Vezi ca au ei acolo toate detaliile si o imagine care iti arata cum sa ajungi
Leonard
05 May 2004, 20:54
intre gurile de metrou de la romana e un gang, intri pe acolo si dai tu de frame.
Oricum te asteptam noi/eu la intrare in gang... daca ne spui o ora la care ajungi sau dai un bip cuiva de la meeting sa iesim/ies afara...
http://www.frame.ro
Vezi ca au ei acolo toate detaliile si o imagine care iti arata cum sa ajungi
mai da klumea frame-ul asta nu gluma
imi place site-ul
E misto si clubul... Preturile sunt cam mari si este cam intuneric dar e ok :D
imi imaginez :happy:
Sm�agol-Gollum
05 May 2004, 21:50
da' nu faceti si voi un sacrificiu shi veniti aici la noi in "Club Commando"? :D
Mircius
10 May 2004, 17:04
Personal nici mie nu-mi place Frame. Club Comandor habar n-am une e. Partea cea mai naspa acolo e ca FOARTE FOARTE intuneric. Eu nu cred ca recunosc multa lume dupa penultima intalnire. Sorry ca nu am fost joi, dar abia ce venisem din vacanta si aveam treaba cu galeata......
Sm�agol-Gollum
10 May 2004, 22:16
Personal nici mie nu-mi place Frame. Club Comandor habar n-am une e. Partea cea mai naspa acolo e ca FOARTE FOARTE intuneric. Eu nu cred ca recunosc multa lume dupa penultima intalnire. Sorry ca nu am fost joi, dar abia ce venisem din vacanta si aveam treaba cu galeata......
1.este club COMMANDO, nu comandor...
2.acest club nu este in bucuresti...
......
...
e pt SPP-isti?
Data trecuta cand am mers erau 3 lumanari pe masa care apropae ca m-au orbit... Daca aveau mai multa lumina era misto clubul... Iar preturile sunt ok pt. un club. Dar cand am fost ultima oare nu aveau Cola, Fanta, Sprite, Apa minerala si nu aveau cafea, decat cafea fara cofeina :D...
Sm�agol-Gollum
11 May 2004, 21:54
......
...
e pt SPP-isti?
nuuuuuuuuuuuu :huh:
Mircius
12 May 2004, 10:21
hmmmmmm.......
TLD mai traieshti omule?!?!?!?
In urma numeroaselor "recomandari" de pe forum cativa cinemagisti au decis sa meara la film. La Van Helsing. :lol:
Sambata, ora 17.15 la Corso.
Useri care si-au anuntat prezenta: blitz43 + 1 nevasta, leonard, daniel, ricutza, posibil toni din cate am inteles.
Pe urma se merge la bauta.
Daca mai doreste cineva sa vina...e binevenit.
Leonard
15 May 2004, 00:30
In urma numeroaselor "recomandari" de pe forum cativa cinemagisti au decis sa meara la film. La Van Helsing. :lol:
Sambata, ora 17.15 la Corso.
Useri care si-au anuntat prezenta: blitz43 + 1 nevasta, leonard, daniel, ricutza, posibil toni din cate am inteles.
Pe urma se merge la bauta.
Daca mai doreste cineva sa vina...e binevenit.
n-a fost nici un "van helsing". wtf is this shit???!!! Am mersi direct in Cafe Deko. Prezenti la intalnirea neoficiala nr. XX: daniel, blitz43, leonard, si, partial: lokibra, dangerose, blitz-nevasta. s-auzim numai de bine!
Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie.
hmmmmmm.......
Da mai traiesc!!!!!!!!!!!!!!! Ce ma dadurati cautat la politie sau ce e cu atata agitatie pt un om?????!!!!
Mda, lumea se cam da lovita asa ca nu mai e nimic sigur...
Leonard
15 May 2004, 14:27
Leonarde traiti-ar tie, tu nu mai stii pe ce lume traiesti? La Van Helsing mergem maine (de fapt azi ca e trecut cu mult de 24.00).
Vezi ca e trecuta acolo o data...sambata...pentru tine bag si un 15 mai ca vad ca e nevoie.
pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film).
Mircius
15 May 2004, 15:54
hmmmmmm.......
Da mai traiesc!!!!!!!!!!!!!!! Ce ma dadurati cautat la politie sau ce e cu atata agitatie pt un om?????!!!!
bai, nu stiu daca e kiar asha de multa agitatie, dar incerc sa dau de tine de o gramada de timp.... trimite-mi si mie nr tau de lef fix. te rog. 10x. I gotta talk 2 u
pai dupa 4 beri nu m-am mai uitat la ce data ai scris. oricum van helsing am auzit ca nu merita vazut (de unde ca mi-am anuntat eu prezenta??? nici de vlad sau daniel din cate am vorbit cu ei n-ar fi amatorii unui astfel de film).
Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt.
Si filmul e doar un pretext... ;)
blitz43
18 May 2004, 14:43
Mah...tocmai vlad a fost cu ideea! :D Credeam ca v-a convins aseara...dar intre timp a intervenit ceva asa ca a cazut totul. Poate merem maine desi nu cred. Daca e ceva te anunt.
bah, am vorbit cu Danny si cica mâine e beletu' 35 de batrâne la corso la van pelvis ala...daniel, leonard, dan gerose, etc, ne bagam de la 8 seara trecute fix?
hai ca mai scumpe vor fi beroasele.... ;)
eventual bagati si o confirmare telefonica/sms :happy:
Dan Gerose
18 May 2004, 15:04
De la ce ora ?
Sm�agol-Gollum
18 May 2004, 17:16
ai dreptate...nu prea merita vazut(pe calc).....dar daca il vedeti pe ecran mare este mult mai fain...eu l-am vazut aseara shi pot sa zic ca nu prea m-am plictisit.. :)
Leonard
18 May 2004, 18:55
bah, am vorbit cu Danny si cica mâine e beletu' 35 de batrâne la corso la van pelvis ala...daniel, leonard, dan gerose, etc, ne bagam de la 8 seara trecute fix?
hai ca mai scumpe vor fi beroasele.... ;)
eventual bagati si o confirmare telefonica/sms :happy:
hai mai bine la Natalie (la 19 la Europa, e 40000 biletu), cred ca e mai suportabil decat vh.
Maine la Europa e chiar 25.000 beletu' ca e miercuri. Mie mi-e indiferent. Numai sa-mi ziceti din timp. La "Van..." iesea katerinka... :)
Leonard
18 May 2004, 23:14
Maine la Europa e chiar 25.000 beletu' ca e miercuri. Mie mi-e indiferent. Numai sa-mi ziceti din timp. La "Van..." iesea katerinka... :)
probabil, numai ca eu nu vreau sa particip la bugetul lor cu nici un leu. ati vazut ce nota are pe imdb? de ce sa cad in plasa ca atatea milioane de spectatori?
Pai noi n-avem cum sa cadem in plasa ca stim ca e o porcarie de film. Eventual, putem fi considerati masochisti...atata tot. :lol:
Leonard
19 May 2004, 00:17
Pai noi n-avem cum sa cadem in plasa ca stim ca e o porcarie de film. Eventual, putem fi considerati masochisti...atata tot. :lol:
i'm not into... sado-maso. duceti-va! n-am ajuns inca sa arunc cu banii pe un film doar ca sa ma amuz cat de prost e, mai bine rad pe bune la o comedie de calitate.
Atunci merem la Nathalie ala, ca oricum e mai ieftin cu 30 de centi...si e si un pic mai devreme.
Blitz...tu decizi! :?
blitz43
19 May 2004, 12:18
am o idee excelenta...
hai sa mai vedem pentru a tânspea oara 21 grame!
sa ne intre bine in cap! :lol:
si mergem si la maull :lol: , ca sa ne matzochim pâna la capat! :lol:
pacat de dozele alea de bere! :sleep:
bah, las' ca vorbim la telefon! :P
Leonard
19 May 2004, 16:01
la 21 grams merg cu cea mai mare placere de oricate ori, dar nu si daca va aud pe voi ca faceti misto de el. doar nu e van helsing!
Sm�agol-Gollum
19 May 2004, 17:27
probabil, numai ca eu nu vreau sa particip la bugetul lor cu nici un leu. ati vazut ce nota are pe imdb? de ce sa cad in plasa ca atatea milioane de spectatori?
hehe...ma bucur ca nu am platit eu pentru bilet!!....daca plateam trebuia sa scot din buzunar 5£ sau 10£ (nu stiu sigur) :happy: :happy:
Dan Gerose
20 May 2004, 13:47
Pe mine m-ati intepat si m-ati facut sa arunc pe fereastra 35.000, ca sa vad rusinea aia de Van Helsing. Ca sa va iert, trebuie sa ma duceti la un film adevarat ! :x
blitz43
20 May 2004, 15:50
Pe mine m-ati intepat si m-ati facut sa arunc pe fereastra 35.000, ca sa vad rusinea aia de Van Helsing. Ca sa va iert, trebuie sa ma duceti la un film adevarat ! :x
te ducem la 21 de grame!
ah, l-ai vazut? nu-i nimic, mai insistam pâna-l intelegem! :lol:
io drept sa-ti spun n-am vazut genericul complet, iar acest lucru ma cam oftica... zau! 8)
Nightwane
20 May 2004, 20:09
te ducem la 21 de grame!
io drept sa-ti spun n-am vazut genericul complet, iar acest lucru ma cam oftica... zau! 8)
sa-l invatzatzi pe dinafara ca poate va asculta Leonard din el...mai o replica..mai o scena...
PS: 21 Grams rulz!
Ambra Blu
20 May 2004, 20:27
te ducem la 21 de grame!
Bai, tu nu esti normal! M-am supra-ris. Ai umor, ai cel mai misto avatar, da' 21 de grame tot film bengos ramine.
Lady_Skar
20 May 2004, 20:37
looking forward to intalnirea de sapt viitoare... desi nu pot sa stau mult pentru ca a doua zi vamos a la playa. :D
Dan Gerose
21 May 2004, 15:17
21 Grams e prea deprimant pentru gustul meu. Un film superb, insa am nevoie de prea mult timp sa-mi revin din depresie. :(
Mircius
21 May 2004, 16:10
MArti pe la 2 eram pe la mall, si am zis sa ma duc la film. NU rulau decat doua filme (din ceea ce nu vazusem): Along came polly si Van Helsing. Avand in vedere ca eram singur (ca deobicei), am optat pt Van Helsing. Mai, filmu mi s-a parut ok, si e mult mai mishto decat Liga. De zeci de ori. Anyway, mie mi-a placut, asha ca...totul depinde de gusturile fiecaruia....
21 Grams e prea deprimant pentru gustul meu. Un film superb, insa am nevoie de prea mult timp sa-mi revin din depresie. :(
Drac duminica ma duc sa-l vad ca ma prea frec de 2 luni sa tot vad filmu si nimik... Am mai auzit si numai cronici bune de la el...
Mala Portugal
21 May 2004, 22:17
:shock: Natie de depresivi ce sunteti :D
Pariez ca dupa Requiem for a Dream te-ai uitat gales spre borcanul cu aspirine iar apoi spre lamele inghesuite in mach 3 si te-a strafulgerat un gand sumbru:lol:
...Eu nu cred ca mai vin la intalnirea de saptamana viitoare...deshi o programasem de 3 luni...shi in ultimele 3 zile s-a schimbat planul...Luni anuntz sigur "decizia"...
ricutza
24 May 2004, 01:12
...Eu nu cred ca mai vin la intalnirea de saptamana viitoare...deshi o programasem de 3 luni...shi in ultimele 3 zile s-a schimbat planul...Luni anuntz sigur "decizia"...
hai mai....chiar nu poti sa mai negociezi cu sefii? :((
oki.imi anunt si eu in mod 89% sigura prezenta.Cele 11% lipsa sunt posibilitatea sa nu termin in 2 zile tema de examen,caz in care o sa fie nevie sa lucrez pa ea si joi :huh: si,in consecinta pa si pusi Bucharest :((
Dar deocamdata treaba e vesela :D
hai mai....chiar nu poti sa ami negociezi cu sefii? :((
S-A NEGOCIAT! Azi fac evaluarile pentru echipa shi imi e semnat concediu! BUCURESHTI...BEWARE! THE DEMON IS BACK IN THE MOTHER FUCKIN` TOWN! ;) "let's do the Victory-dance...and shake it...bounce it...twist it...work it now!"
emanuel
25 May 2004, 17:59
Sper ca n-ati uitat: Joi 27 mai, ora 19,00 ne vedem in Frame.
emanuel
26 May 2004, 12:14
Fratilor, schimbare de modificare...
Frame a intrat in vacanta pana in septembrie, asa ca ne vom vedea la Hanu' lu' Manuc, joi 27 mai 2004 ora 19,00.
Fratilor, schimbare de modificare...
Frame a intrat in vacanta pana in septembrie, asa ca ne vom vedea la Hanu' lu' Manuc, joi 27 mai 2004 ora 19,00.
Nu e mai bine sa mergem inainte la Frame, poate altzii n-au citit mesaju`...shi in caz ca sunt acolo...sa-i culegem shi dupa mergem la Manuc?
emanuel
26 May 2004, 13:03
Este o idee binevenita.
Putem face asta...
Thanks de info!
Freak_on_a_Leash
26 May 2004, 14:15
Este o idee binevenita.
Putem face asta...
Thanks de info!
va invidiez.eu din cauza unui accident tampit(facut din cauza mea),ramas in arad si peste cateva zile o sa ma uit la pozele voastre aici,pe forum.emanuel,nice avatar.era cazul! :) fan grisham?
emanuel
26 May 2004, 14:23
Inrait fan Grisham! Vroiam sa-l pun la 1000 dar... m-am grabit putin. :)
Si apropo, thanks de avatar Demonei...
Mircius
26 May 2004, 16:52
Mircius isi anunta si el participarea... sa inteleg ca se face in grup la frame si se pleaca ala Han.... ? sau cum?
Lady_Skar
26 May 2004, 19:22
why did you have to go and make things so complicated...
nu pot sa vin de la 19... dar sigur trec pe la han sa salut lumea si in special pe demona...
nu pot sa stau insa. :((
Bai frate da' clarificati... Ca ba ma duc la han ba la frame..
Pana la urma ne intalnim la Frame si mergem cu totii la han? SI UNDE E HANU asta? Acolo langa sediu?
P.S. Cred c-o sa fac vreo 200 de poze ca mi-am luat un nou aparat foto... sa nu incepeti cu "aa... pai eu sunt timid(a)"
Vin shi io...cred ca pe la 7 shi ceva sunt acolo ...va aduc shi un special guest star.....
Vin shi io...cred ca pe la 7 shi ceva sunt acolo ...va aduc shi un special guest star.....
Pai clar daca ne intalnim la Frame nu stam o ora sa-i asteptam pe toti intarziatii... cum fac eu de fiecare data, ziceti la 7, eu cu ogto venim la 7 si dupa 30 de minute vine lumea..
pai cei care vin mai tarziu se duc direct la Manuc nu?eu vin direct acolo ..don t wait 4 me......ne vedem la Hanul lu' Manuc :D
Mircius
28 May 2004, 01:26
Una din cele mai mishto seri alaturi de forumishti. Mi-a facut placere sa cunosc si alte personaje de prin preajma.... :D
Mircius
28 May 2004, 01:37
Pentru Demona...am cautat forumu ala de care ti-am spus ca am vazut cu ala din Van Helsing....asta e relatare de la cea care a postat...
"Some while ago, I was surfing the net, looking for some pics. I found a very hot pic, and I thought it was Hugh Jackman, but that can't be him, because it was porn! Well, today was a news Item about his newest movie 'Van Helsing' on tv. And there said the showhost that Hugh is a formal pornstar!"
Pt Mircius linkul catre Matrix ping pong www.ntv.co.jp/channel/kasoh/kin10.html sau www.albinoblacksheep.com/flash/pingpong.php - 5k ...Enjoy!!!! :P
Una din cele mai mishto seri alaturi de forumishti. Mi-a facut placere sa cunosc si alte personaje de prin preajma.... :D
Din pacate eu nu am putut sa ajung. Eram departe... :((
Ata ete. Data viitoare.
Oloriel
29 May 2004, 22:20
"persoanele de prin preajma" au fost de asemenea bucuroase sa cunosca persoane din apropiere!!
Nightwane
30 May 2004, 09:43
imi pare rau ca n-am venit...din cate am auzit de la Danica, a fost chiar entertaining...mai putin muzica...las' k data viitoare va fac un dans pe masa :huh: :huh: daca-s beat...
and in other news...
n-am venit pt. ca sunt "bolnavior" :happy: and it keeps getting worse everyday...lucky me!
urmatoru' meeting cand o sa fie?
Yyyyyyyyyyhaaaaaaaa! Am ajuns din nou in Arad. Ca sa pot sta iar "ilegal" pe net, de la lucru sa citesc mesajele. Yep, intradevar...una dintre cele mai mishto intalniri CineMagia. Sincer eu am fost pana acum doar la 3, una neoficiala(in ianuarie) shi 2 oficiale(cea din februarie shi cea de acum). Ce de obicei nu reushesc sa multzumesc cui trebuie, dar ei se shtiu...nu de alta, dar totdeauna cand vin la Bucureshti ma facetzi totzi sa ma simt super bine! So...thx guys! :love:
Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfect.
Benny-how'z bout thoze pics you've made?
Acum e Tiff-ul aici si deja e un fel de mini-reuniune.
Pacat k e sesiune :x
Pozele or sa apara si ele incet, incet :)
da' de ce nu apar ele rapid-rapid? :D
Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfec.
Dude, itzi vine sa crezi ca ai luat ultimul exemplar din cartea aia? Oricum nu-i nimic, duminica mi-am luat inca 3 cartzi...DE ACOLO!!! :D
BeNnY...nu te grabi cu pozele alea...mai ales in alea in care apar eu. Forget about them! :D
Little Dique
01 Jun 2004, 19:35
BeNnY...nu te grabi cu pozele alea...mai ales in alea in care apar eu. Forget about them! :D
benny,nu o baga in seama.cat mai multe poze cu demona inseamna fericirea noastra a fanilor ei! :D hraneste-ne sufletelele benny. :lol:
Hehehe... Vreau sa va spun ca i-am facut vreo 20 de poze... numai cu ea :)
Reuniunea a facut toti banii. (*) (*) (*) (*) (*) Multumiri tuturor celor care m-au suportat :) si mai ales pentru faza cu Bookarest-ul si figurile de ceara....nu pot sa cred ca m-am lasat fotografiat linga HerpesPotter...iar in rest-sweet!Ma bucur ca am mai intalnit lume-si,daca nu era muzica de la manuc :) era totul perfec.
Dude, itzi vine sa crezi ca ai luat ultimul exemplar din cartea aia? Oricum nu-i nimic, duminica mi-am luat inca 3 cartzi...DE ACOLO!!! :D
:( :( M'pare rau...Si cind te gindesti ca voiam sa-ti dau mesaj sa-ti zic sa ti-o cumperi,ca e super... :( :(
:( :( M'pare rau...Si cind te gindesti ca voiam sa-ti dau mesaj sa-ti zic sa ti-o cumperi,ca e super... :( :(
Dude it's okey. Mai erau cartzi despre Tolkien acolo. Probabil o sa-mi cumpar una din aia cand gasesc in librarii. Eu mi-am luat o enciclopedie Tolkien si Unfinished Tales(ca deshi le-am citit, nu am cartea) shi inca o carte cu rune and stuff like this! :) Astea pe langa Necropolis, An/Organic shi Ziua Dragonului, la care ai fost prezent...
Dude...you got a problem! ;)
benny,nu o baga in seama.cat mai multe poze cu demona inseamna fericirea noastra a fanilor ei! :D hraneste-ne sufletelele benny. :lol:
Yeah right! Worship me you mortals! ;) Glumeam of course! Ignore me!
Sm�agol-Gollum
01 Jun 2004, 22:08
Dude it's okey. Mai erau cartzi despre Tolkien acolo. Probabil o sa-mi cumpar una din aia cand gasesc in librarii. Eu mi-am luat o enciclopedie Tolkien si Unfinished Tales(ca deshi le-am citit, nu am cartea) shi inca o carte cu rune and stuff like this! :) Astea pe langa Necropolis, An/Organic shi Ziua Dragonului, la care ai fost prezent...
de unde ati luat voi carti despre tolkien?...
Dude...you got a problem! ;)
Yeah si ma mandresc cu ea :)
Targul de cartzi...a fost la Bucureshti. Eu ca sunt din Arad sa va spun? :D
Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 21:35
Targul de cartzi...a fost la Bucureshti. Eu ca sunt din Arad sa va spun? :D
shi mai este targul asta de carti? sunt shi carti in engleza de tolkien? cam ce preturi au cartile?
(vai de ce curios sunt)
Trebuie neaparat sa vina Bookarest-ul ca sa gasiti carti de Tolkien (si in engleza, preferential)? Va zic eu unde gasiti: Carrefour, Dalles, libraria Nautilus (vizavi de liceul Vianu) ... aveti acolo tot ce vreti de Tolkien. Preturi, de la 100 000 de lei la 2 milioane (enciclopedii). Mai gasiti si povesti cu fantome, carti consacrate clasice si multe altele, toate in engleza.
Pe Demona o invit eu la cumparaturi ca e din Arad si poate nu stie exact ce si cum (nu vreau s-o jignesc, dar ma gandesc si eu cum i-o fi mai usor). Si la urma urmei, ce aveti cu ea? Arata cumva mai mult a Inger decat a Demon(a)?
Pe Demona o invit eu la cumparaturi ca e din Arad si poate nu stie exact ce si cum (nu vreau s-o jignesc, dar ma gandesc si eu cum i-o fi mai usor). Si la urma urmei, ce aveti cu ea? Arata cumva mai mult a Inger decat a Demon(a)?
Of course ca arat a inger ;) de aia sunt Demon(a)... Simte "explicatziune"...
Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 21:51
shi pot sa comand,cumva, pe net aceste carti?
shi pot sa comand,cumva, pe net aceste carti?
Bey da` greu e sa te ridici din pat shi sa mergi pana la librarie!
Sau daca nu la librarie, la posta oricum te duci. Iti recomand raft.ro. Sau prin amazon.com. La raft nu cred ca gasesti, ca tolkien-ienele sunt carti de import si pe site gasesti doar in romana. Iar varianta a doua, decat sa stai 3 saptamani sa-ti ajunga cartea, mai bine ma rogi pe mine sa ti-o cumpar si ti-o aduc la intrunire (daca nu stai in Bucuresti).
Sm�agol-Gollum
02 Jun 2004, 21:57
da...asa sunt eu mai puturos din fire...
shi daca merg la librarie crezi ca stiu boschetele alea de vanzatoare despre tolkien?
Omule, asa n-ajungem nicaieri. Alea trebuie sa stie, e de datoria lor. Daca habar n-au pierde-te intre rafturi. Daca asta nu-ti convine atunci nu esti fan adevarat.
Adica eu am stat sa caut 4 ore Eragon in Salonic, nu l-am gasit si imi mancsem si timpul de alte cumparaturi. Si mi-a parut rau ca nu l-am gasit, nu ca am pierdut timpul. La Ljubliana la fel, aici am aflat ca au auzit de el, insa era epuizat. Cartea are cautare. Si totusi, nici un fantasy lover de pe aici n-a auzit de el. De ce oare?
'cause it's a shitty book.
"parerea mea"
Ai apucat sa o citesti cumva? Sau ai raspuns ca sa te afli in treaba? Poate ti-am ranit cumva orgoliul de fantasy lover? Ha?
Charlotte
07 Jun 2004, 10:19
cand apar pozele de la intalnire?ca vreau sa le vad si eu.noi astia care nu prea mergem,ne uitam pe pozele voastre sa vedem cum era dispozitia.cine a fost la intalnire?
Ai apucat sa o citesti cumva? Sau ai raspuns ca sa te afli in treaba? Poate ti-am ranit cumva orgoliul de fantasy lover? Ha?
Care orgoliu de fantasy lover?Eu nu obisnuiesc 'fantasy'...poate v-am indus in eroare.Eu prefer fantezia si mitologia curata,nefacuta 'contra cost' daca ma intelegi.?
cand apar pozele de la intalnire?ca vreau sa le vad si eu.noi astia care nu prea mergem,ne uitam pe pozele voastre sa vedem cum era dispozitia.cine a fost la intalnire?
In curand...
Este o adevarata placere sa citesti de pe paginile astea de forum. Voi va cunoasteti super bine si toata lumea e amabila cu toata lumea. God Damn I'm so gelous :sad: . Mai scrieti ce mai faceti pe la intalnirile astea si la ce filme mai mergeti ... si daca sunt si poze.... Atunci, may I see them?? pretty please with sugar on top (Mi-a placut la nebunie replica lui Keitel)
Nightwane
07 Jun 2004, 20:40
Mai scrieti ce mai faceti pe la intalnirile astea
Action-packed... lotsa larfs & sex... gorgeous gals... thrills & chills... Transylvanian parties... romance... ;)
Cand are loc urmatoarea intalnire CineMagia?
emanuel
08 Jun 2004, 12:39
Joi 17 iunie
De unde ati scos-o?
Frame s-a inchis...
In ceea ce ma priveste, probabil o intalnire oficiala va mai fi peste vreo luna sau 2 depinde de local, sau daca facem rost de filme pt vizionare.
Daca vreti sa faceti o intalnire neoficiala, sunteti liberi.
Care este diferenta dintre o intalnire oficiala si una neoficiala??
emanuel
08 Jun 2004, 13:15
Probabil ca nu vor veni atat de multi forumisti...
Leonard
08 Jun 2004, 15:21
Joi 17 iunie
De unde ati scos-o?
Frame s-a inchis...
In ceea ce ma priveste, probabil o intalnire oficiala va mai fi peste vreo luna sau 2 depinde de local, sau daca facem rost de filme pt vizionare.
Daca vreti sa faceti o intalnire neoficiala, sunteti liberi.
daca s-a inchis atunci de ce i se mai face reclama in 7seri si b-24?
emanuel
08 Jun 2004, 15:40
Frame s-a inchis...
Asta nu am de unde sa o mai stiu.
Ei mi-au zis ca sunt in renovare, sau concediu pana in septembrie, cand vom relua intalnirile...
Ingerash
09 Jun 2004, 10:21
adevaru' e dincolo de noi...
revenind la "intersectarea" (ne)oficiala a forumishtilor, e o kestiune pan' la urma relativa, ce depinde de c(at)eva variabile. da' cum locatzii sunt suficiente iar timpu' disponibil poate fi imblanzit, sistemu' de ecuatzii nu-i de nerezolvat, ba kiar poate avea soluztii multiple. in fine, ideea e ca daca-i da careva de cap (adica se stabileste ceva concret), da-tzi-mi shi mie un semnal, ok?
Sa inteleg ca va fi o intalnire pana la urma sau macar in viitorul apropiat?!
Lady_Skar
11 Jun 2004, 17:30
Ok, forumistilor, listen up!
Our very own Mircius a venit cu o propunere.
Cine vrea/poate/are chef sa mearga in ultimul weekend al lunii iunie la Brasov? Am putea merge mai multi si chiar acolo sa ne intalnim cu raptor sau altii care stau mai aproape de brasov decat bucuresti, sa mergem in noul mall. fun fun FUN
So... sa auzim reactii
Leonard
11 Jun 2004, 18:48
ce legatura are cu "Frame: o noua provocare"?
La cat "succes" avea Frame...eu unul m-as mira sa se mai redeschida.
La cat "succes" avea Frame...eu unul m-as mira sa se mai redeschida.
Indeed. Daca ar pune aia cateva scaune in plus si inca vreo 5 becuri mai puternice, cred ca ar avea barul ala 50% mai mult succes...
Deci asha fain era pe acolo...Aia cu Brashovu` suna fain...cand anume?
iepurilah
13 Jun 2004, 23:56
Brasovu' ca Brasovu', da nu mai bine o comitem la mare? :D
Mircius
14 Jun 2004, 12:30
Am zis Brashov pt ca e mult mai aproape de cei din provincie.... Demona, Raptor, Ililalisa...dar se pare ca nu suntem suficienti ca se adunam si noi sa mergem.... ma rog, era o idee.....
Am zis Brashov pt ca e mult mai aproape de cei din provincie.... Demona, Raptor, Ililalisa...dar se pare ca nu suntem suficienti ca se adunam si noi sa mergem.... ma rog, era o idee.....
Thank you...thank you for thinkin` at us... :D :love:
Brasovu' ca Brasovu', da nu mai bine o comitem la mare?
marea ca marea da' pe coasta de azur cand ajungem? :D
acuma serios ;) e mai buna ideea cu marea (nisip, valuri, bikini 8) )
Sm�agol-Gollum
14 Jun 2004, 21:36
dar prin botosani sau suceava nu veniti?
Daca vi tu in Buc. sigur plecam de aici. Poate vom trece prin botosani sau suceava.
Ai spus Suceava.... iupii.. Acolo am sa vin eu.
Se pare ca nu ne intzelegem de nici o culoare... :hmm:
Se pare ca nu ne intzelegem de nici o culoare... :hmm:
Se pare ca ai dreptate. :happy:
Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 21:56
Daca vi tu in Buc. sigur plecam de aici. Poate vom trece prin botosani sau suceava.
pai eu am fost in buc acum o luna dar nu am stat prea mult.....a trebuit sa merg la otopeni... :)
pai eu am fost in buc acum o luna dar nu am stat prea mult.....a trebuit sa merg la otopeni... :)
Si sa ramain acolo, inchis, intr-o cusca!
Sm�agol-Gollum
15 Jun 2004, 22:29
what the f*** is your problem? ti s-au urcat hormonii la cap?
Eu nu mai inteleg nimic... unii glumesc si altii o i-au in serios....
P.S. Eu ziceam de Suceava, ca de acolo sunt si eu... Bucovina's cool
Mircius
16 Jun 2004, 07:18
Ideea era destul de serioasa si credeam ca va fi fun fun fun.... dar se pare ca nu va mai fi nada, nothing, zilch, zero, niet.....nimic. :((
Ideea era destul de serioasa si credeam ca va fi fun fun fun.... dar se pare ca nu va mai fi nada, nothing, zilch, zero, niet.....nimic. :((
Nimic nu mai e serios pe aici... Din pacate... :((
:x :x :x :x :x :x [/b]VREAU POZELE DE LA INTALNIRE!!![b] :x :x :x :x :x :x :x
Oloriel
16 Jun 2004, 20:21
chiar...
e cazul
a trecut destul timp!
Da, ar fi cazul... O sa iau legatura cu daniel... mai ales ca l-am rugat ceva si a zis c-o sa faca dar nu s-a intamplat :sleep:
Leonard
16 Jun 2004, 21:16
:x :x :x :x :x :x [/b]VREAU POZELE DE LA INTALNIRE!!![b] :x :x :x :x :x :x :x
toti vrem multe. din pacate nu se poate intotdeauna asa cum ne dorim
Am facut selectia, din cele 100 sunt acum 28. Destule cred eu. Pana maine sigur o sa le aveti... Daca nu obtin sprijin din partea Cinemagia vad eu cum fac. Le prelucrez apoi le pun pe unde pot ;)
Am facut selectia, din cele 100 sunt acum 28. Destule cred eu. Pana maine sigur o sa le aveti... Daca nu obtin sprijin din partea Cinemagia vad eu cum fac. Le prelucrez apoi le pun pe unde pot ;)
Thank you! :hmm: Super avatar BeNnY. Mult mai bun decat primul..."Nightmare before Christmas". Good choice...
Yeah... My name is Jack, and i'm here to fuck. :)
Nu chiar, dar suna bine desi nu rimeaza.
Yeah... My name is Jack, and i'm here to f***. :)
Nu chiar, dar suna bine desi nu rimeaza.
Ala era Buck...Asta e versiunea "The Nightmare of Bill" ??? ;)
De fapt e Nightmare of Beatrix Kiddo ca despre ea era vorba in propozitia de mai sus, saraca :(
Mie nu-mi place. Arata facut de un copil cu creioane... Cred ca sunt unele mai bune pe net. Cauta. Oricum, idee e originala.
Pozele au sosit...
(FOTOGRAFII STERSE DE CATRE MODERATOR)
Astea au fost...
iepurilah
17 Jun 2004, 11:17
jale pozele....daca ar si merge ce bine are fi
citez:"The requested URL was not found on this server"
Mai lasa-ma si pe mine sa respir un pic! Am vazut ca nu merg le-am editat, acum merg.
iepurilah
17 Jun 2004, 11:26
Good job...hai k merg.....frumoase poze!
Ionutz55
17 Jun 2004, 11:38
sunt foarte reusite, ca sa zic asa
emanuel
17 Jun 2004, 11:43
Emi - manelistu' (probabil cea mai buna poza)
Just for the record... Manelistu' e o porecla data mie de my little brother wolverine (Cristo), tocmai pentru ca URASC manelele! Asta ca sa nu se inteleaga altceva... :)
:)
In postura aia arati ca un manelist veritabil :D De-asta m-am si distrat atat de tare la poza asta...
Ionutz55
17 Jun 2004, 11:50
Danke, danke...
te le-ai facut?
Pai, eu le-am facut, cine altcineva?
Ionutz55
17 Jun 2004, 11:55
mda, ce aparat ai?
demne de digital world! fara indoiala 8)
Nu sunt demne de dw... sub nici o forma :)
Ionutz Canon Powershot A60
Ionutz55
17 Jun 2004, 12:05
da interesant,merge acum depinde si la ce pretz lai luat, a si inca ceva io am A70 :D
sigur cred ca merge sa filmezi cu el, dar intrebarea este cat timp, adica e limitat?
ca la al meu are 30 de s indiferent de memorie, iar asta este un defect :(
Gata cu aparatele!
Daca vrei sa mai vb despre asta intra la Arta fotografica (http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=1559&hist=0)
Ionutz55
17 Jun 2004, 12:24
cum doresti :)
Mamaaaaaaaaaa...ce nashpa arat! :( Trebuia sa dai cu carioca din Paint peste pozele mele...ew me!
iepurilah
17 Jun 2004, 17:33
Lasa ca mie imi place! :oops: :D
demona lasa ca ai iesit faina in poze.nu cred ca e doar parerea mea:)aia scrisa de pe mana ta,e tatuaj?e veritabil sau e temporar?
(*) iepurilah: thx!
(*) Garu: thx 2 u 2. Shi ala e tatuaj veritabil. Nu mai vine jos, numa` cu operatzie...
Undomiel
17 Jun 2004, 19:32
POZEEEEEEEEEEEEEEEEE!in sfarsit.Cristo you're cute! :oops: :love:
demona you look great! :) 8)
demona lasa ca ai iesit faina in poze.nu cred ca e doar parerea mea:)aia scrisa de pe mana ta,e tatuaj?e veritabil sau e temporar?
Uite mai de aproape... Tatuaj...
Demona... are rost sa zic "told you"? Nope...
Ionutz55
17 Jun 2004, 20:55
pozele au fost rusite si personajele care sunt in poza au iesit bine
Mi se vede vaccinu`...ce de kkt.... :huh:
Da, scuze, vroiam sa cropuiesc dar m-am gandit ce dracu, toata lumea are vaccin... Arata cam aiurea da' poza e la TATUAJ nu la vaccin :hmm:
...scuze Demona dar prima oara m-am abtinut si n-am pus poza tocmai din cauza vaccinului dar daca ati adus vorba de tatuaj am zis, de ce nu...
Sm�agol-Gollum
17 Jun 2004, 22:30
nice pictures....sper ca voi fi shi eu in urmatoarele poze... :)
Si eu... sper. daca ma primesc.... :(
Am vazut(analizat) si eu pozele si mi-au placut. Toata lumea arata fericita(exclus the "smile you are getting a picure") si bine. Ca sa vezi ca sunteti oameni!! :D
Si eu... sper. daca ma primesc.... :(
Da` de ce sa nu te primim? Hai ca eshti culmea...Dude...everybody is welcome...
Da, scuze, vroiam sa cropuiesc dar m-am gandit ce dracu, toata lumea are vaccin... Arata cam aiurea da' poza e la TATUAJ nu la vaccin :hmm:
...scuze Demona dar prima oara m-am abtinut si n-am pus poza tocmai din cauza vaccinului dar daca ati adus vorba de tatuaj am zis, de ce nu...
Sa ma...vorba aia...ete fleoshc. Ata ete...cui nu-i place, sa nu se uite! Gata, ca ma burzuluiesc imediat! ;)
Undomiel
18 Jun 2004, 21:28
[
asta e inscriptia de pe inelul lui sauron!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :sad: ce bestiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal arata! :shock: :shock: :shock:
Undomiel
18 Jun 2004, 21:39
Yup, asta e.
VREAU FAN CLUB DEMONA!EU MA SUPUN!!! :w00t: :w00t: ARE TATUAJUL PE MANA!ASTA E SEMN!!!!!!!!!!!!!!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
CHILL NOW!!!!!!!!!! :x Incetatzi sa ma mai tratatzi de parca sunt some God damned freakin` princess...!!!!!!!!!! Cut it out!!!
Undomiel
18 Jun 2004, 21:57
ok,ok!gata.nu ma mai bag!:(
Ce ziceti voi de Cafeneaua Actorlior ca loc de intalnire? Mie imi place. I-am spus si lui emanuel ce si cum (preturi si alte alea). Astept pareri.
:D Pizza buna, dar cam scumpa(Not George Costanza expensive..... :D ). iar berile sunt la pret de oras(accesibile)... Dar ce conteaza, e o atmosfera placuta si e mare. Plus ca e central si muzica merge(cel putin cand am fost eu pe acolo). ...parerea mea
Ai nimerit la fix tot ce i-am trimis eu lui emanuel pe mp. Ma rog, eu n-am bagat info despre bere si muzica, ca am zis ca nu conteaza, dar despre preturi la pizza si sucuri, plus atmosfera, de asta da, am mentionat. Muzica e buna in continuare, azi am fost acolo. Pizza e aceeasi, buna si mare cat un sombrero.
Nu stiu unde e chestia asta. Au site? Un link, ceva?
iepurilah
18 Jun 2004, 22:24
E langa TNB...si mie mi-ar placea acolo
Si daca tot ziceti ca pozele de mai sus sunt bune, atunci imi asum oficial calitatea de fotograf si sper ca ma platiti :D
Macar 10-20.000 / persoana :D :w00t:
:D Daca faci tu o poza cu mine care sa-mi si placa iti fac cinste cu un suc! Din cate stiu n-au site, dar poti sa cauti!
Ca trepied folosesc capul lui ogto ;)
Un suc e vreo 20.000 asa ca mai bine imi dai banii in mana ca sa pot sa-mi iau un adaptor de filtre :D
Freeak da-mi te rog detalii despre "Cafeneaua actorilor". Si unde se afla!
http://www.diseara.ro/templates/localuri.php3?tip_localuri=0&oras_localuri=0&pag=4 Sper sa te multumeasca. Este chiar langa Teatrul National Bucuresti, inspre Intercontinental. Daca tot nu te-am lamurit sa spui.
Mai bine ii zici asa..: vii dinspre Unirii si mergi spre Romana, treci Intercontinental si faci prima la dreapta spre ambasada SUA si vei vedea o terasa din lemn care este exact langa teatrul de opereta Ion Dacian(sper ca asa se numeste).
emanuel
21 Jun 2004, 09:28
Ai nimerit la fix tot ce i-am trimis eu lui emanuel pe mp. Ma rog, eu n-am bagat info despre bere si muzica, ca am zis ca nu conteaza, dar despre preturi la pizza si sucuri, plus atmosfera, de asta da, am mentionat. Muzica e buna in continuare, azi am fost acolo. Pizza e aceeasi, buna si mare cat un sombrero.
Iti raspuns adici Freaak, nu-ti mai dau mp.
Ideea e interesanta, daca vreti, puteti sa va intalniti. Oficial, nu voi vorbi nimic direct cu ei.
Eventual daca stabiliti sa va intalniti in unele zile, postati aici pe forum ziua si ora, si in limita timpului liber vom veni si noi.
Emanuel oricum trebuie sa-mi dea un mp, asta daca n-a uitat sau daca s-a sfatuit cu ceilalti in legatura cu stie el ce. Nu vreau sa-l stresez, doar i-am reamintit. Nu-i dau mp ca nu vreau sa se supere, si asa are destula treaba pe cap.
Mircius
22 Jun 2004, 15:41
Bai, parerea mea despre Cafeneaua Actorilor e super. Merita locul si e de cinspemilioane de x ori (nu femeie) mai bine decat in FRam, Ursul polar.... :sick: Parerea mea ....
Mircius
22 Jun 2004, 15:42
si pe cand o eventuala intalnire? Si inca o intrebare: De ce e joia?
Eu as veni si in sfarsitul asta de saptamana sau in urmatorul. Propun ca zi vineri sau sambata, fiindca am vazut ca multi sunt din provincie si presupun ca le-ar fi mai usor. As propune ca timp dimineata pe la 11 sau la pranz inspre ora 14. Problema este ca nu stiu sigur cat de plin este localul la ora respectiva. Daca vreti sa stabilim pe cineva (nu pe mine!) sa vb cu directorul localului si sa ne rezerve niste mese ar fi si mai bine. De obicei cat sunteti pe la o reuniune din asta?
Stai linistit ca la ora aia sunt locuri....
Mircius
24 Jun 2004, 07:21
La ultima intalnire (ca a fost supermishto) ne-am adunat cam vreo 18 persoane. Ceva de genu asta.....
Nightwane
24 Jun 2004, 11:02
so...pana la urma cand spanacu' meu e urmatoarea intalnire?
Mircius
24 Jun 2004, 17:52
Am si eu o propunere....
Ce parere aveti, sa ne intalnim duminica asta (27.06.2004) la ora 19.00 la Cafeneaua actorilor. Ce parere aveti?
Eu am examen duminica... Sorry, sper sa termin totusi pe la un 8...Dar presupun ca nu muriti fara mine :D.
Count me out... Got stuff to do...
Am si eu o propunere....
Ce parere aveti, sa ne intalnim duminica asta (27.06.2004) la ora 19.00 la Cafeneaua actorilor. Ce parere aveti?
eu's de acord :D
so..vine cineva duminica? :hmm: ...se mai face intalnirea?
Eu zic sa o restabilim, in asa fel incat sa poata veni mai multa lume. Poate saptaman viitoare, tot la sfarsit de saptamana.
Lady_Skar
25 Jun 2004, 17:20
vineri sau sambata sa pot veni si eu dupa ce termin cu bacul...
drinks are on me!!!
PS: toata lumea sa ia apa, da? :D
Saptamana viitoare e perfect
so..vine cineva duminica? :hmm: ...se mai face intalnirea?
Se mai face. Vine cine poate...si are chef...
Nu inteleg insa de ce ne intalnim la ora aia. Slabe sanse sa gasim locuri la cafenea...
Daca termin examenul pana la 7, I'm in... Dar ...ah.... voi va stiti, dar eu cum va stiu?? :? Daca e full la Cafenea(sigur va fi), poate urcam La Motoare....
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.