PDA

View Full Version : Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood

Pages : [1] 2

Demona
01 Mar 2004, 17:23
So, dupa cum multzi au constat s-a inceput un meci cu staturile noastre forumiste cu cele Hollywoodiene. Primul meci este dedicatzie speciala celor mai celebrii Hobbitzi dintre noi: Unicului Neobitt a.k.a. TLD (http://lotr-pic.itgo.com) shi Frodo a.k.a Elijah Wood (http://www.councilofelrond.com/images/rotate/frodo2.jpg?nocache=402).

Let the games begin!!!

Votul meu merge la Neobbit...deci e 1 - 0 pt hobbitul mioritic! ;)

TLD
01 Mar 2004, 17:41
Votul meu merge la Neobbit...deci e 1 - 0 pt hobbitul mioritic! ;)

Parca-s fi mioriticul ciobanesc :lol: Oricum eu tot cred ca TLD asta e dubios... Si vad un alt infractor in spate acolo in poza... Asigurati-va spateel ca e periculosi astia ep aici! Sa vedem unde duce jocul asta! :P dak tot mi-am adus aminte de reloaded! ;)

P.s: sforta ma atrage spre elaidja lemn ala... sau o fi inelu lui ala pretios... :roll:

emanuel
01 Mar 2004, 17:41
Si de la mine inca unul pentru Spiritul Sistemului.
TLD!

Demona
01 Mar 2004, 17:50
2 - 0 pentru Hobbitul Mioritic alias The TLD-Neobbit... ;) Atatea nume ii dau ca in curand o sa uite cum il cheama sau o sa fie nevoit sa ishi dezvolte o personalitate multipla...;) Hang on kid! The game is not over...

Undomiel
01 Mar 2004, 18:00
TLD!

Demona
01 Mar 2004, 18:03
3 - 0...uhmm...e destul de bine sa te ocupi de un meci din asta...Neobbitule...hai ca itzi faci loc la Hollywood! ;)

BeNnY
01 Mar 2004, 18:10
Vot pt Razvan - TLD - Neobitt - The real Hobbit .... whatever! :lol:

TLD
01 Mar 2004, 18:11
3 - 0...uhmm...e destul de bine sa te ocupi de un meci din asta...Neobbitule...hai ca itzi faci loc la Hollywood! ;)
Dak tot nu ma intorc cu zmeurele de aur nu ma multumesc! Dar e bine ca i-am luat inelutu lu wood! My precioussssssssssssssss!

BeNnY
01 Mar 2004, 18:17
Bai tu esti Gollum sau Neobitt? Dar cum vine asta? Neobitt? Esti un Hobbit care poate sa faca Matrix shit? How high can you jump?

TLD
01 Mar 2004, 18:20
Bai tu esti Gollum sau Neobitt? Dar cum vine asta? Neobitt? Esti un Hobbit care poate sa faca Matrix shit? How high can you jump?
Ma yo ma transofrm devin un hibrid or something... :lol:

ogto
01 Mar 2004, 18:22
Eu votez TLD... Celalat mi se pare cam gay... Si e scund :P , ar trebui batut!

Leonard
01 Mar 2004, 23:01
si eu tot pe TLD

Nightwane
02 Mar 2004, 12:55
eu ma votez pe mine :P :P

raptor
02 Mar 2004, 12:58
Eu il votez pe elijah...no hard feelings,right? :roll: Adik ma scapi si pe mine din matrice cand o sa vina vremea,nu?

Cand ai concurenta victoria e mai frumoasa. (*)

TLD
02 Mar 2004, 15:55
Eu il votez pe elijah...no hard feelings,right? :roll: Adik ma scapi si pe mine din matrice cand o sa vina vremea,nu?

Mai exista si unele anomalii in matrice se pare! :evil: Meci castigat la 0 nici nu credeam ca o sa scot! :P Oricum fara inelus nenea elaidja vad ca nu prea are putere! Hai ca sa-l imit pe smith: "Muhahahahahahaha!"

P.S: Ii las demonei placerea de a anunta scorul! :P

Demona
02 Mar 2004, 16:03
6 - 1 pentru Neobbitul nostru shi din partea narcisistului Nightwane, o abtzinere... ;) Go Neobbit! Go! ;)

Nightwane
02 Mar 2004, 16:30
i'm pretty...pretty i say!! PRETTY!!!! I'm precioussssss!!! Hugable, lovable...sweeeeet...

ok hai fie..un vot pt. TLD :P

TLD
02 Mar 2004, 16:36
i'm pretty...pretty i say!! PRETTY!!!! I'm precioussssss!!! Hugable, lovable...sweeeeet...

ok hai fie..un vot pt. TLD :P

Cum sa-ti multumesc ca ti-am distras atentia de la tine, pt asa un hobbit amarat?! :P :lol:

BeNnY
02 Mar 2004, 17:01
Si la cat o sa castigi nene Neobitt ? :lol:

raptor
03 Mar 2004, 09:33

Mai exista si unele anomalii in matrice se pare! :evil: Meci castigat la 0 nici nu credeam ca o sa scot! :P Oricum fara inelus nenea elaidja vad ca nu prea are putere! Hai ca sa-l imit pe smith: "Muhahahahahahaha!"

P.S: Ii las demonei placerea de a anunta scorul! :P

Lasa mah k asa e mai veridic!N-o sa fie suspiciuni de blat! :wink: :D

ricutza
04 Mar 2004, 00:34
eu votez cu my precious....

Demona
04 Mar 2004, 16:01
Mai lasam sa se voteze pana la sfarshitul saptamanii. Then we Wrap it up...shi urmeaza altul al rand... :) Oh goody!

aditza2004
04 Mar 2004, 16:37
Pun si eu un vot pt TLD...
Cat mai e scoru??

BeNnY
04 Mar 2004, 16:42
9-1 ...

aditza2004
05 Mar 2004, 08:21
Arat putzin a blat :lol: :lol:

BeNnY
05 Mar 2004, 08:24
Pai nu e blat... ca n-avea cum sa ne dea bani ori sa ne santajeze... din pacate :roll:

I could`ve used some cash http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/53.gif

Gaandalf
05 Mar 2004, 15:44
You guys are totally losin' it ... :lol:

Demona
05 Mar 2004, 15:55
9-1 ...

7 - 2. Nightwane a votat cu el, iar ricutza a zic ca cu her precious...ala ma gandesc ca e Frodo. Sau o fii devenit Neobbitul, her precious shi noi nu shtim nimic...Hmmmm...guys???

Gaandalf
05 Mar 2004, 15:59
De ce nr fetelor kre au votat pana akuma se rezuma la 2 sau 3 ? That's not good!

raptor
TLD si Ricutza,TLD si Ricutza... :D :D :D Neobittule,ce-o sa zica Trinity? :lol:

alex2
la cat il declaram castigator pt junele nostru? :)

raptor
05 Mar 2004, 16:02
Eu zik ca hobbitul retelei a castigat detasat...Dar Gandalf are dreptate-cam prea putine fete pe forum...hmmm.

alex2
05 Mar 2004, 16:13
c'est la vie... 8) vrei cantitate???? :lol:

Gaandalf
05 Mar 2004, 16:16
Eu zik ca hobbitul retelei a castigat detasat...Dar Gandalf are dreptate-cam prea putine fete pe forum...hmmm.
Thank You Raptor ... :o

Demona
05 Mar 2004, 16:43
We close this week with out first winner! The Award goes to...TLD!!!

Our next stop goes beetwen our man emanuel (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/images/014.jpg)
shi Edward Norton (http://www.geocities.com/edwardnortononline/portrait_1.jpg)

Let the games...be reloaded! ;)

Nightwane
05 Mar 2004, 16:52
demona..pana la urma (in ciuda narcisismului meu) am votat cu Tld...

acum votez cu emanuel ca are ochelari :lol:

emanuel
05 Mar 2004, 16:55
Andreea! Vei fi batuta! Nu esti in toate mintile? Eu???
Cred ca veti citi in ziare ca in Arad a avut loc o crima... :D

Demona
05 Mar 2004, 16:55
Ah...era sa uit. Votul meu merge la...emanuel. Cum altfel? Deshi are un concurent pe masura...

Demona
05 Mar 2004, 17:07
Deci in final e 8 - 2 pentru TLD shi pana acum 2 - 0 pentru emanuel...Go on people...vote you're favourite...

Demona
05 Mar 2004, 17:10
Andreea! Vei fi batuta! Nu esti in toate mintile? Eu???
Cred ca veti citi in ziare ca in Arad a avut loc o crima... :D

Yeah right! De ce nu te relaxezi shi admiri meciul...Embrace your fans E!!! Shi clar ca nu sunt in toate mintzile...I tought you know me by now! 4 years dude! ;)

TLD
05 Mar 2004, 17:38
Yo chiar am scos ak-ul de sub pat si vin spre arad! Ma camuflez in ossama! Tinta: D.E.M.O.N.A! motivul: profanarea topicului cu stelute! :P
p.s: merg prea REPEDE meciurile!~ La vara o sa stam cu ochii, la mare, la soare, fetitele... Ups placa gresita! Ideea: MAI INCET CU MECIURILE, CA INCURAND NUMAI AVEM POZE CU MASCULI SI FEMELE DE PE FORUM! O_o
p.s.2: am votat cu EMANUEL?! :P Dak nu acum este momentul! ;)

Demona
05 Mar 2004, 17:47
Deci...rectificare...9 - 1 pentru TLD shi 3 - 0 pentru emanuel! :)

TLD
05 Mar 2004, 17:50
Deci...rectificare...9 - 1 pentru TLD shi 3 - 0 pentru emanuel! :)

Aha! Ma furai la voturi ai? Demono? :evil: Aranjam noi un meci demona vs evanescence (powered by SFANTA TREIME TR!) :P

ogto
05 Mar 2004, 17:54
Votez emanuell ca e simpatic... Si inalt :D

BeNnY
05 Mar 2004, 18:00
Vezi Demona ca pana la urma tot eu am avut dreptate.... 9-1.... ce sa mai.... i`m the best!

My vote goes to Emanuel! Din toate punctele de vedere! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/07.gif http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/09.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons/09.gif

Demona
05 Mar 2004, 18:19
5 - 0 pentru emanuel. TLD...n-ai poza cu Evanescence...sau o bagi pe Amy Lee...solista de la Evenescence? :D

TLD
05 Mar 2004, 18:35
5 - 0 pentru emanuel. TLD...n-ai poza cu Evanescence...sau o bagi pe Amy Lee...solista de la Evenescence? :D
E si ea o bucata din evanescence! :P Da trec eu odata si odata prin arad... :roll: A.. am uitat tre sa scot ak-ul de al naftalina! :D

Danica
05 Mar 2004, 19:36
my vote goes to Emanuel ...shi vreau sa va intreb ..who the f**k is Evanescence????(un /o forumist/a??)

TLD
05 Mar 2004, 19:41
my vote goes to Emanuel ...shi vreau sa va intreb ..who the f**k is Evanescence????(un /o forumist/a??)
Mergi pe la pagina 3x din topicul miracle lord of the rings is o sa te lamuresti! :)

Leonard
05 Mar 2004, 20:42
imi pare rau Emanuel dar my vote goes to... Norton. Il iubesc de mai demult pe Ed.

ricutza
05 Mar 2004, 22:37
evident ca votul meu merge la Emi...pt ca pune suflet in tot ceea ce face, pt ca are grija de noi si de cinemagia, pt ca iubeste enorm filmele, pt ca este foarte haios si dragut...si lista ar putea continua dar n-as vrea sa-l complexez de tot pe Edward! :D

notorious
05 Mar 2004, 22:55
eu nici macar nu-l stiu pe eMANuel, nici pe TLD, nici pe nightwane...

cum dracu' ajungeti voi sa va cunoasteti ? ? aici, la tulcea, ma simt ca la 200 km sub pamant, in oala lui scaraotchi.

apropos - danica, nu-mi spune ca n-ai ascultat niciodata evanescence ('bring me to life', 'going under')!

votez cu emanuel pt ca e 'the rock' a acestui formul.

balanta se inclina deja pt eMANuel.

TLD
05 Mar 2004, 23:20

cum dracu' ajungeti voi sa va cunoasteti ? ? aici, la tulcea, ma simt ca la 200 km sub pamant, in oala lui scaraotchi.

apropos - danica, nu-mi spune ca n-ai ascultat niciodata evanescence ('bring me to life', 'going under')!

Cum ajungem noi sa ne cunoastem?!... Simplu meetinguri prin buc... esti binevenit la ele (de fiecare data se anunta cand se produce un meeting mai major)

Cred ca era cu totul alta evanescence... nu se referea la trupa! ;)

BeNnY
05 Mar 2004, 23:32
Era vorba despre Evanescence care si-a luat bataie de la Demona :lol:

ogto
05 Mar 2004, 23:36
Azi am avut onoarea sa intalnesc o parte din "The Big Boys (and one girl)", a Cinemagiei... It's cool... Imi pare rau pt. tine notorious ca nu poti sa faci si tu cunostina cu ei, I was LUCKY! :D

ricutza
06 Mar 2004, 00:07
well, multa lume e din provincie si totusi am reusit sa ne intalnim...asa ca exista speranta notorious, ca vei ajunge si tu sa ne cunosti....

Gaandalf
06 Mar 2004, 02:13
Cred k aceste competitzii au ajuns mai degraba nishte teste de loialitate shi credintza a.k.a OMERTA fatza de totzi membrii forumului CINEMAGIA.RO :lol:

aditza2004
06 Mar 2004, 08:39
Pun si eu un vot pt. Emanuel chiar daca nu il cunosc

Danica
06 Mar 2004, 09:54

Sweetheart!am ascultat Evanescence !!ma refeream la forumista cu numele acesta ... :evil: :evil: :evil: ..(am scris chiar in paranteza un/o forumist/a)...asha ca citeshte mai bine data viitoare .."honey".............

emanuel
06 Mar 2004, 12:04
Shi clar ca nu sunt in toate mintzile..I tought you know me by now! 4 years dude! ;)

Yeah, i know...
A trecut deja atata timp?... nu-mi vine sa cred! Mai e loc pentru inca vreo 40-50 de ani, ce zici?... :D
...si era o figura de stil cu pierdutul mintilor...
Esti mai intreaga la minte decat altii care se cred "sanatosi" la "mansarda".
Am mai spus, the one and only... A.!
Inca o data thanks pentru onoare!

emanuel
06 Mar 2004, 12:08
evident ca votul meu merge la Emi...pt ca pune suflet in tot ceea ce face, pt ca are grija de noi si de cinemagia, pt ca iubeste enorm filmele, pt ca este foarte haios si dragut...si lista ar putea continua dar n-as vrea sa-l complexez de tot pe Edward! :D

Multumesc, esti o draguta... :oops: ... ca intotdeauna!

Va multumesc la toti... si celor care m-au votat dar si celor care nu...
Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand...

Thanks inca o data! Sunteti geniali!

BeNnY
06 Mar 2004, 12:27
Emi ai uitat sa multumesti Academiei, parintilor si tuturor celor care te-au sustinut in acesti ani :lol: :lol: :lol: :lol:

emanuel
06 Mar 2004, 12:31
OK... Deci...
Multumesc Academiei CineMagia, parintilor si tuturor celor care m-au suportat in acesti ani... :lol: :lol: :lol:

TLD
06 Mar 2004, 13:56
Suntem o familie, right? Si ne mai amuzam si noi din cand in cand...

Capo di tuti mafia yo inca astept ordinul de asasinare al Joliei cu nume de cod big foot! :evil:

Leonard
06 Mar 2004, 14:29
care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth

TLD
06 Mar 2004, 14:31
care-i urmatoru meci?
eu propun Ambra Blu vs. Tim Roth
Pai ideea e sa continuam cu poze pt fiecare.. si al ambra cam scartaim! :P

Leonard
06 Mar 2004, 14:43
si-a pus una pe situl lui la Credits (www.dogville.go.ro), dar vad ca acum zice ca e in constructie adresa respectiva.

Demona
06 Mar 2004, 15:32
Yeah, i know...
A trecut deja atata timp?... nu-mi vine sa cred! Mai e loc pentru inca vreo 40-50 de ani, ce zici?... :D
...si era o figura de stil cu pierdutul mintilor...
Esti mai intreaga la minte decat altii care se cred "sanatosi" la "mansarda".
Am mai spus, the one and only... A.!
Inca o data thanks pentru onoare!

Well duuuuuuuuuh dude! ;) Shi thx de complimente...Keep it cool dude! :wink:

BeNnY
06 Mar 2004, 15:38
Demona decide who`s next...

Demona, who`s next?

Demona
06 Mar 2004, 15:51
Deci eu n-am mai numarat...e clar...emanuel e invingatorul acestui meci! Oscarul merge la el! :lol:

SURPRIZA!!!

Urmatorul meci se da intre Leonard (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/016.html) shi Leonardo DiCaprio (http://www.dicaprio.com/photos_and_movies/).

(*) Pentru cei care nu-l shtiu pe Leonard. E tipul` care sta in picioare,priveshte spre obiectiv shi are ochi roshii. Leornard la ora aia se juca de-a Underworld. Ignoratzi prezentele din jurul lui...gen...eu! :lol:

emanuel
06 Mar 2004, 15:54
Leonard al nostru!

Nu-l sufar pe Leonard al "lor". :D

Nightwane
06 Mar 2004, 16:04
Leonardu' roman

BeNnY
06 Mar 2004, 16:05
Leonard - nostru

Demona
06 Mar 2004, 16:35
Cu vortul meu este 4 - 0 pentru Leonardu` mioritic. Ce ma enerveaza e linku` de la DiCaprio, ca inca nu functzioneshte cum vreau eu. Grrrr....

Leonard...you're doin` great dude...

Leonard
06 Mar 2004, 16:47
thx for support, Demona & co.

notorious
06 Mar 2004, 22:27
well, multa lume e din provincie si totusi am reusit sa ne intalnim...asa ca exista speranta notorious, ca vei ajunge si tu sa ne cunosti....

draga ricutza, sper ca tu si ceilalti forumisti sa aveti destula grija de voi si sa aveti zile pana prin septembrie, cand imi mut temporar domiciliul la bucuresti, la facultatea de drept sau la stiinte economice... abia atunci cred ca exista sanse sa dam ochii nostri frumusei... :P :P o sa mai fiu prin bucuresti la examene in vara, dar nu stiu daca ar i o idee. eu abia astept sa va cunosc. pana atunci, ne duelam in vorbe...

p.s.: votez cu leonard al nostru. o data ca e fan woody allen, o data ca nu pare sa fie muiere, si pt ca mi-e simpatic pur si simplu. :)

raptor
06 Mar 2004, 22:31
Mah da rapid va miscatzi mai nou!Un vot si de la mine la emanuel-sper sa-i pot intoarce cat de curand felicitarile pentru distanta parcursa... 8) Oricum,omu' de baza al forumului. (*)
Si Leonard de la mine.F kourse,nu di caprio...

to alex2:-nu conteaza de fapt cantitatea,conteaza calitatea.Care este.

Danny
07 Mar 2004, 00:53
Da da...Emi + Leonard si de la mine. Chiar ca se misca repede lucrurile pe aici.

ricutza
07 Mar 2004, 01:47
si eu votez cu Leonard al nostru! :D

TLD
07 Mar 2004, 03:06
Leonard si din partea mea! ;)

alex2
08 Mar 2004, 11:24
leo :)

Demona
08 Mar 2004, 11:55
alexo`-doi...care dintre "leos"??? :D Oricum..nu am mai numarat..momentan Leondardu` mioritic conduce...

alex2
08 Mar 2004, 13:11
demonico, leo al nostru, de pe maluri dambovitene :) the other one...beah :evil:

alex2
08 Mar 2004, 13:12
azi dau cu stangul in dreptul mai peste tot pe unde postez... :evil:
prea multa veselie dauneaza :lol:

va pup

alex2
08 Mar 2004, 13:15
la multi ani fetelor care se mai plimba pe aici :wink:

sa fiti iubite si sa aveti o primavara de nota 10!

raptor
08 Mar 2004, 13:39
^^^primavara asta ce face din oameni... :D

Gaandalf
08 Mar 2004, 18:06
8 Martie SUX ASS! :evil:

BeNnY
08 Mar 2004, 19:18
Everything SUX ASS for you :lol:

Demona
08 Mar 2004, 21:06

Bey, tu eshti pe ciclu`!!!

ogto
08 Mar 2004, 21:12
LOL... Gaandalf este intr-un bad mode :P... Ok, acuma inteleg de ce s-a luat de Ricci. My apologies Gaandalf ca m-am luat de tine :P :D... Funny man...

aditza2004
08 Mar 2004, 23:36
Votez cu Leonard roman

raptor
09 Mar 2004, 09:50

:P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Evanescence
09 Mar 2004, 11:18
pacat ca n-am fost de mai mult pe aici.oricum votez pe Leonard, nu Leornardo.

Demona
09 Mar 2004, 11:56
pacat ca n-am fost de mai mult pe aici.oricum votez pe Leonard, nu Leornardo.

My oh my! Look who dares to come back!!!

Danny
09 Mar 2004, 12:12

:lol: :lol: :lol:

Yeah Gaandalf, since when u're such a biaaatch? :lol:

Nightwane
09 Mar 2004, 12:49

de cand nu a vazut Spirited Away tot...cred...Gomen NAsai Gandalf!

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:48
Nu dispun de asha ceva ... spre deosebire de tine... :lol:
Parca tu erai cea kre nu inghite .. Valentine's Day , 1 ,8 Martie shi sarbatori dintr-astea de tot kktu' ... I guess the Mistress Of Darkness e mai SOFT decat o credeam io' ... :lol:

Inca odata de la mine pentru sarbatoarea asta ... 8 MARTIE SUXXXXX ASS BIG TIME!... :wink:

Gaandalf
09 Mar 2004, 17:51

:lol: :lol: :lol:
De unde shi pana unde ai scos tu intrebarea asta ? Ce anume din citirea : 8 Martie SUX ASS! te-a indrumat pe tine sa pui intrebarea aia ? It's foggy up here... at least 4 me... :roll:

Gaandalf
09 Mar 2004, 18:14

Gomen Nasai - meaning what ?

Demona
09 Mar 2004, 20:01
De unde shi pana unde ai scos tu intrebarea asta ? Ce anume din citirea : 8 Martie SUX ASS! te-a indrumat pe tine sa pui intrebarea aia ? It's foggy up here... at least 4 me... :roll:

Nu e de mushy and stuff or soft...dar ce importantza are 8 martie anyway? It's just a freakin` day...SHi chestia aia era o gluma...Imi pare rau daca nu le "inghitzi"...

Nightwane
09 Mar 2004, 21:04

Gomen Nasai - meaning what ?

meaning i'm sorry..you know what for :D

Demona
11 Mar 2004, 20:07
Mai e timp pana la sfarshitul saptamanii sa votatzi pentru actualul meci. Duminica e meci nou! Surprize-surprize... :lol:

BeNnY
11 Mar 2004, 20:09
Pot sa pariez cine o sa fie...

Demona
11 Mar 2004, 21:38
Nah hai sa auzim pariuri pana atunci. :) Bring it on guys! Pariul corect o sa fie e cashtigator. Ma gandesc eu ce sa fie! ;)

Leonard
11 Mar 2004, 21:40
propun Benny vs. Haley Joel Osment

Demona
11 Mar 2004, 21:44

Hahahahahahaha! Super tare faza! :) Am spus PARIURI!!! Okey...facem asha...Pariuri shi propuneri...datzi o propunere shi un pariu! :) By the way Leo...congrats. I got the feelin` u will win! :D

ogto
11 Mar 2004, 22:48
Propun Ambra Blu vs. Ebert!

This is a joke. :D :) :lol: :wink:

Demona
12 Mar 2004, 19:23

This is a joke. :D :) :lol: :wink:

Da` cine fras imi da mie poza cu Ambra Blu? Eu intzeleg ca-l "veneratzi", da` trebe` poza "drajii" mei..Bine???

Demona
12 Mar 2004, 19:24

I like this a lot. Notata! :D

TLD
13 Mar 2004, 06:32
Yo propun Gandalf vs Sir Ian McKellen :lol:

Freak_on_a_Leash
13 Mar 2004, 10:22

Hahahahahahahahahahahahahahah! :lol: Mama ce te f**e Demona la faza asta! :) Dude, I'm so sorry for you...

Ionutz55
13 Mar 2004, 10:25

asta ar merge :D :D :D :D

Demona
13 Mar 2004, 10:31

CURSEEEEEEEEESSSSSSSSS!!! Din cauza ta, trebuie sa schimb meciu`! Sau itzi dau premiu` ca ai ghicit bine! CURSSSSSEEEEEEEEESSSSSSSS Dar, ca sa fie surpriza...o sa fie ei doi dupa meciul...meciurilor! ;) Somebody is gonna have a surprise! ;)

Freak_on_a_Leash
13 Mar 2004, 10:46
Somebody is gonna have a surprise! ;)

de ce nu imi place cum suna chestia asta?

notorious
13 Mar 2004, 22:24

This is a joke.

n-o iau ca pe-o gluma. oricat de mult mi-ar placea sa piarda criticul ala flasc roger ebert, trebuie sa intreb: ce-a scris ambra blue, pana la urma?

Danica
13 Mar 2004, 22:27
Iconoclast in revista
acum gaseshti nr 2 shi pe site

notorious
13 Mar 2004, 22:37
danica, nu prea pricep ce spui. 'iconoclast in revista' - cine, de ce, cum adica?

Danica
13 Mar 2004, 23:02
Adik rubrica Iconoclast din revista Cinemagia ..duhh!!http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=3166&hist=0 shi uite aici articolul in intregime http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=1990&hist=0 ok??ai priceput?

notorious
13 Mar 2004, 23:36
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios).

Danica
13 Mar 2004, 23:43
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios).

ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare! :wink:

Danica
13 Mar 2004, 23:44
ah..ce ashteptam sa te maturizezi !!!(tu shi inca juma' de forum)

Demona
14 Mar 2004, 13:35
Oppppppppa! Prevad un deathmatch gen eu cu Evanescence? Sa fie de data asta Danica versus notorious! Yeah! I like this place more and more! notoriuous sun-o shi spune-ne ce s-a intamplat. Danica..fii pe faza... ;)

Demona
14 Mar 2004, 13:44
Dupa cum am promis, m-am gandit la o surpriza, inainte de meciul cu Gaandalf vs Gandalf, nu de alta, dar la acela totzi se ashteptau...So...Pentru ca nu are nici o poza pe net(dar are pe hardu` lu` Zmog) shi pentru ca urashte sa-l fotografiezi..."ciudatul in lesa", e dezvaluit lumii...Din pacate e o poza cu el, fara pletele actuale shi cei 5 piercein` ce ii are in sprancene. Dar EL e!!!

Ladies and gentlemen! I give you Freak_on_a_Leash (http://www.iceyu.xro.us/Demona/index.htm) versus the one and only...Mojo-Jojo (http://www.geocities.com/TelevisionCity/Broadcast/9481/en20.html)...

Let the games begin...again...

Votul meu merge la Freak...

TLD
14 Mar 2004, 13:47
Votez cu Freak-ul ca yoyo-jojo ala nu imi inspira incredere! Pur si simplu fara alte comentarii... :P

Freak_on_a_Leash
14 Mar 2004, 14:14
Dupa cum am promis, m-am gandit la o surpriza, inainte de meciul cu Gaandalf vs Gandalf, nu de alta, dar la acela totzi se ashteptau...So...Pentru ca nu are nici o poza pe net(dar are pe hardu` lu` Zmog) shi pentru ca urashte sa-l fotografiezi..."ciudatul in lesa", e dezvaluit lumii...Din pacate e o poza cu el, fara pletele actuale shi cei 5 piercein` ce ii are in sprancene. Dar EL e!!!

Ladies and gentlemen! I give you Freak_on_a_Leash (http://www.iceyu.xro.us/Demona/index.htm) versus the one and only...Mojo-Jojo (http://www.geocities.com/TelevisionCity/Broadcast/9481/en20.html)...

Let the games begin...again...

Votul meu merge la Freak...

Demona...sa nu spanzur?si pe tine si Zmog ca ati facut faza asta.de aia erai asa zambitoare azi dimineata?asta era surpriza?trebuia sa spui ca nu e una placuta.CURSEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SS!dar totusi,am un adversar pe masura.si multumesc de voturi. :lol:

Nightwane
14 Mar 2004, 14:44
it is i who is voting for freak on a leash for it is my vote that was cast for him by me who voted for freak on a leash. (this was my bad imitation of Mojo Jojo :D )

Danica
14 Mar 2004, 15:07
Oppppppppa! Prevad un deathmatch gen eu cu Evanescence? Sa fie de data asta Danica versus notorious! Yeah! I like this place more and more! notoriuous sun-o shi spune-ne ce s-a intamplat. Danica..fii pe faza... ;)

mereu sunt pe faza!! :evil: :evil: :evil: ..mi-am pregatit shi barda! :wink: din pacate Notorious e tocmai la tulcea..deci deathmatch exclus (cel putin temporal :evil: )dar in caz de mortal kombat ..pot shi eu sa-l "imprumut " pe Freak_on_a_leash??(caruia ii dau shi un vot in acest meci ....4 future collaborations :wink: )

BeNnY
14 Mar 2004, 17:30
Freak_on_the_freakin_Leash :)

notorious
14 Mar 2004, 20:27
Trimis: D Mar 14, 2004 12:43 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

notorious a scris:

ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare!

danica, nu te mai comporta ca o adolescenta nevrotica si isterica, pt ca de faci de cacao de fata cu intreg forumul. daca te comporti asa si-n viata de toate zilele, or sa te lapideze oamenii in strada. la film esti cam tranta (parerea mea subiectiva), in schimb la misto-uri infantile esti prima.

hai, du-te acasa, ca-i prea tarziu si nu mai polua topic-ul. sa fii matur inseamna sa mai si dai de la tine, nu sa sari mereu ca un isteric.

iar, daca te prinzi (si sunt curios in privinta asta), mesajul meu are un scop demonstrativ.

p.s.: inainte sa votez, cine dracu'-i mojo-jojo ala????????

BeNnY
14 Mar 2004, 20:52
Unul din the bad guys care apar intr-un regular basis in Powerpuff Girls pe Cartoon Network (care, apropo, a decazut de necrezut! Faptul ca romanii au dublat toate alea brought IT SOOOOO DOWN! Nici eu nu ma mai uit de cand s-au bagat romanii.... :roll: )

Danica
14 Mar 2004, 22:03
[quote]Trimis: D Mar 14, 2004 12:43 am Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

notorious a scris:

ti-ashi spune shi eu mai ushor cu testoteronul...dar nu cred ca e cazul mey Junior !!shi doar incercam sa te indrum ..cinefilul lui mamica ..nu te mai agita cand nu e cazul?ok?Suna-ma cand o sa cresti mare!

singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..."
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare! :wink:

emanuel
15 Mar 2004, 08:54
Deci votez cu Freak, pe care abia astept sa-l cunosc!
Pe Mojo-Jojo... etc sau cum l-o mai chema nu-l cunosc, si nici nu-mi place Powerpuff Girls (sorry Andreea!).

raptor
15 Mar 2004, 10:03
Si eu dau un freak.

Demona
15 Mar 2004, 14:55
Wooooah! Statzi sa-i dau telefon sa-i zic ca are deja 8 voturi shi ca cashtiga impotriva lui Mojo-Jojo! :D

(*) Deci sa recapitulam...in meciul anterior Leonardu` nost` autohton l-a batut la 0 pe Leonardu` hollywoodian! :D Nu`sh cu cat, ca n-am mai numarat, da` a luat-o in freza Leo-Neo! :lol:

(*) In meciul actual, Big-eyes-Freak conduce cu 8 - 0 pe Big-brain-Mojo! :lol:

Demona
15 Mar 2004, 14:58
Pe Mojo-Jojo... etc sau cum l-o mai chema nu-l cunosc, si nici nu-mi place Powerpuff Girls (sorry Andreea!).

Sorry for what exactly emanuel? :) Ca nu itzi plac Powerpuff Girls? :lol:

emanuel
15 Mar 2004, 15:00
Exactly!

Demona
15 Mar 2004, 15:03
Exactly!

C`mon dude! No need to say sorry for that! Freak is the big Mojo fan..not me! :lol:

emanuel
15 Mar 2004, 15:04
Aha, atunci e ok! Am inteles. :D

Undomiel
15 Mar 2004, 15:07
demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie! ;)

Demona
15 Mar 2004, 15:23
demona,ala chiar e freak on a leash?super tipul!are votul meu!e 9-0 pentru freak?de ce isi zice freak?nu pare deloc!trebuia sa isi zica cutie! ;)

Hehehe! I know...Shi eu am ocazia sa-l vad "cand vor mushchii mei". But beware girls! He is taken...Nu de mine...de sotzia lui! :lol: He's married!

Freak_on_a_Leash
15 Mar 2004, 15:23

asta chiar ca-i buna :o

Demona
15 Mar 2004, 16:11
asta chiar ca-i buna :o

De ce? Your a hot guy! :lol:

Little Dique
15 Mar 2004, 18:11
daca toate fetele astea zic ca esti "hot",fie mai hot-boy.ai votul meu.nu de alta,dar chiar nu votez un cimpanzeu!

notorious
15 Mar 2004, 19:56
singurul adolescent nervrotic d p aici eshti tu!ok?ti-am zis sa -mi scrii cand o sa te comporti ca un om matur !shi apropo de mishto-uri infantile..."
ah, ce asteptam sa sari cu barda, danica! mai usor cu foliculina, danica! asta ca sfat general, nerautacios (ok, poate putin rautacios). "GET A LIFE NOTORIOUS!!!!!iar daca nu ai simtul umorului ...tu o sa fii lapidat in strada!!NU TE MAI PLANGE ATATA !!FII BARBAT CA MAINE POIMAINE o sa ai 18 ani ,.....deci poarta-te ca atare!

draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.

iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)

Sm�agol-Gollum
15 Mar 2004, 21:48
eu votez cu mojo (asa ca sa aiba shi el, saracu, un punct) :o

ogto
15 Mar 2004, 22:32
I vote with FREAK!

Sm�agol-Gollum
15 Mar 2004, 22:43
deci este 10-1 pt freak

Demona
16 Mar 2004, 14:54
Dap, 10 - 1 pentru Freak! Shi se pare ca Danica vs notorious e un meci de genu` Demona vs Evanescence! Care din voi mere` la cel`lalt ca sa-l bata? Daca e vre-unu` sa spunetzi din timp, nu de alta da` sa nu mai cheme parintzii politzia.

notorious
16 Mar 2004, 19:25
nu ma mai cert cu danica, pt ca adversarul n-are evident nici o valoare. nu dau inapoi, dar pur si simplu n-are nici un sens.
iar eu nu bat femei. :wink:

Demona
16 Mar 2004, 19:42
nu ma mai cert cu danica, pt ca adversarul n-are evident nici o valoare. nu dau inapoi, dar pur si simplu n-are nici un sens.
iar eu nu bat femei. :wink:

Macar recunoshti ca e femeie...bine facetzi...statzi pe "turu`" vost`!!! Hmm..eu sa incurajez "no fightin` stuff-ul". Ce-am fost shi ce-am ajuns...Rau e cand te ashteapta politzia la coltz...

Danica
16 Mar 2004, 20:43
draga, danica - asta era si scopul mesajului meu, sa-ti dovedesc ca, la fel ca o cata de targ, nu poti sa-ti tii pliscul cand trebuie. altceva in afara de platitudini seci si searbade n-ai? ceva ironie adevarata? daca tot ce scriu eu aici tu imi intorci cu fraze puerile gen 'cine zice, ala e', chiar nu mai are nici un sens sa mai continui cearta asta - esti flescaita, consumata, lipsita de resurse. tu esti copilul, danico, iar argumentele vin de la sine.

iar la mine, ziua aia de poimaine a fost in septembrie anul trecut. te las in pace ca sa-ti vezi de viata ta, draga... si sa incerc sa-mi fac eu una. 8) 8) 8)

Whoa!mesajul tau avea shi un alt scop in afara de a arata ca nu tii la caterinca ?shi ca te iei prea in serios...Damn!shi crede-ma"ceva ironie adevarate" exista ...dar n-am cu cine !!(only whiners 'round here :roll:...) in ceea ce priveste disputa eu cel putin o las balta (Emi are dreptate)..ma bucur ca incerci sa-ti faci o viata !Good luck! :wink: (poate in curand o incepi shi sa-ti dezvolti shi simtul umorului)
.

notorious
17 Mar 2004, 19:48
poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

Danica
17 Mar 2004, 19:50
poate-n curand iti dezvolti si simtul realitatii si inteligenta, danico... in dauna foliculinei.

ti-am zis ca s-a terminat!ce eshti tare de cap ?sau tii mortish sa ai ultimul cuvant????

Danica
17 Mar 2004, 19:56
am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Demona
18 Mar 2004, 14:58
am vrut sa glumesc putin cu tine ..dar vad ca ai dramatizat totul.....forget bout it...!!

Damn Danica! Pot sa spun ca sunt mandra de tine! Shah mat! 8)

Gaandalf
18 Mar 2004, 18:21
m-am linishtit io shi akuma... vad k s-au luat altzii la hartza... :lol:

Demona
21 Mar 2004, 21:22
Oricum, Danica winned. Deshi aici era "deathmach" intre males! ;)

Charlotte
23 Mar 2004, 20:58
care e urmatorul meci?

Demona
23 Mar 2004, 21:04
care e urmatorul meci?

Look who's online. Maine cred ca va fii urmatorul meci. :) Cel putzin asha sper.

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:13
de ce nu faceti un topic in care sa sa fie ales 1 din 2 useri cinemagia la cate o batalie?
ar fi destul de interesant

BeNnY
23 Mar 2004, 21:17
Da' ce e aici ma?! Forum de lupte intre cocosi?! Poate ar trebui sa ne strangem toti sa te batem pe tine! What the fuck do you think about that?!

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:28
degetul mijlociu pt tine benny
nu inteleg cine naibi te crezii? oi fi mare smecher pe forumul asta.
vezi ca ai 1 luna in fata mea cu inregistrarea pe forum asa ca taci naibi din gura :x

Demona
23 Mar 2004, 21:30
Nah calmo baietzi. De cand am inceput eu cu Evanescence show-ul nu va mai calmatzi. Am scos la iveala dracii din voi te pomeni. Gatah cu din astea.

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:32
pai tu nu vezi ce vorbe are pe el?, tot el incepe
iar apoi spune ca io il injur pe el.
sa-si masoare cuvintele :x

BeNnY
23 Mar 2004, 21:42
Daca esti prost si propui sa facem topic in care sa se "bata" 2 cinemagisti! Ce om in deplinatatea facultatilor mintale ar propune un cacat ca asta?

Nu ma cred de nici un fel dar te cred pe tine prost! Poate nu o fi asa... dar pana la proba contrarie ramai un prost pentru mine si atat!

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:53
nu ma refeream sa se bata, ci sa se voteze unul dintre ei si sa vedem care e mai placut pe aici

BeNnY
23 Mar 2004, 21:56
Nu te duce capu' baaaaa...

Tu iti dai seama ce-ar naste o chestie ca asta ma?!

Si daca mai vrei sa polemizam as aprecia daca ai aduce argumente si nu injuraturi

Ionutz55
23 Mar 2004, 21:58
io injur si tu ameninti, multumit?
si nu prea am injurat scuza-ma sa-ti spun

Sm�agol-Gollum
23 Mar 2004, 23:18
ce dracu ma!!!!!!! nu vad mesajele care s-au dat pe data de 23!!!!! :evil:

Leonard
24 Mar 2004, 01:40
Nu te duce capu' baaaaa...

Tu iti dai seama ce-ar naste o chestie ca asta ma?!

Si daca mai vrei sa polemizam as aprecia daca ai aduce argumente si nu injuraturi

pai tu la ce crezi ca se va ajunge in turul 2? nu vezi pana acum s-au califica numai cinemagistii?

Demona
24 Mar 2004, 13:06
Bey! Nu o sa fie nici un fel de topic cu cinemagishtii care se i-au la injuraturi pe aici. emanuel avea dreptate...asta facetzi pe mesaje private, sau in real life...asha totzi suntem viteji...

Demona
24 Mar 2004, 13:17
Ca sa distragem atentzia in alta parte shi pentru ca a sosit timpul...vom incepe un nou meci...

Our contestants for today are...BeNnY (http://www.cinemagia.mxhost.net/cmagia2/benny.JPG) shi Haley Joel Osment (http://www.kidactors.com/haley/photos/ah/hjo-int42-.jpg).

Cast your votes people!!!

...Votul meu merge la Bennito! ;) Deci e 1 - 0 pentru BeNnY!!!

Let the games begin...!!!

emanuel
24 Mar 2004, 13:25
Votez cu BeNnY, e mai haios... si nu vede "dead people"... ce putin nu inca!
Dar daca o va face in viitor, sa ne spuna si noua! Vrem sa comunicam cu ei!

Undomiel
24 Mar 2004, 13:32
hahahaha emanuel.pai daca ii urmeaza exemplul demonei o sa vada in curand dead people.oricum votul meu merge la BeNnY.he looks cuter then haley.nu i-ar strica sa zambeasca un pic in poze.

Nightwane
24 Mar 2004, 14:48
Benny..k presupun ca nu e la fel de pussy ca HJO

Freak_on_a_Leash
24 Mar 2004, 15:06
fie BeNnY.ma enerveaza la culma haley ala.i see dead haley...

Danica
24 Mar 2004, 19:10
the one and only ...BENNY!!!! :wink: he's a (*) (*) (*) (*) (*) boy!

raptor
24 Mar 2004, 19:16
Benny,recordman-ul nostru in materie de posturi-si un cinstit 'la cat mai multe!'

Demona
24 Mar 2004, 19:23
8 - 0 pentru Bennito... ;)

BeNnY
24 Mar 2004, 19:24
Mother Fuckers... (in modul cel mai bun posibil, bineinteles!)

Abia acum am vazut chestia asta ... :)

TLD
24 Mar 2004, 20:14
Hmmm da mai trec si eu pe forum mai vad un topic, ma mai chinui sa ma is trang cateva poaste :P PE aici benny, pe la topicul meu ma bate gandul d eun meci danica vs j lo, da nu prea mai sunt poze! Uploading... :roll:

ogto
24 Mar 2004, 20:32
Vote Benny, baiatul din poza este a chicken SH**... :D Benny, ar trebui sa simti jignit ca ai fost pus intr-un meci cu gainarul ala mic... :D

Danica
24 Mar 2004, 20:36
Hmmm da mai trec si eu pe forum mai vad un topic, ma mai chinui sa ma is trang cateva poaste :P PE aici benny, pe la topicul meu ma bate gandul d eun meci danica vs j lo, da nu prea mai sunt poze! Uploading... :roll:

TOAST!EXTRA CRISPY YOU ARE TLD!

Demona
24 Mar 2004, 21:23

TLD tzi se pare cunoscuta replica? ;) Imi place ca fata invatza repede. My young Padawan...cum ma corecta cineva... ;)

Go Bennito! Danica. Las` ca JayLo nu e fata rea...

TLD
24 Mar 2004, 21:27

TLD tzi se pare cunoscuta replica? ;) Imi place ca fata invatza repede. My young Padawan...cum ma corecta cineva... ;)

Alianta impotriva mea?! Bene :evil: :D Mai vedem noi cum o sa fi emaien cu j lo aia! :evil:

Demona
24 Mar 2004, 21:32
...System waiting...

BeNnY
24 Mar 2004, 21:44

Asta a spus YODA? Ca numai el vorbeste asa 8)

Demona
24 Mar 2004, 21:45

Nu asta am spus-o eu!!!!!!!!! Yoda a zis: "Very good young Padawan. I see you learn to use the Force. Must concentrate..."

BeNnY
24 Mar 2004, 22:00
Vezi.... se vede ca nu esti FANatica Star Wars... Yoda n-ar zice niciodata "Must concentrate..." el ar zice "Concentrate you must!"

Demona
24 Mar 2004, 22:59
Vezi.... se vede ca nu esti FANatica Star Wars... Yoda n-ar zice niciodata "Must concentrate..." el ar zice "Concentrate you must!"

Ceva de genu` anyway...Shi duuuuh! Eu sunt LOTR FANatica...:roll:

Little Dique
25 Mar 2004, 00:57
meci nou.chiar daca data trecuta s-a legat de mine,are votul meu.traisca sith lordul! ;)

Danica
25 Mar 2004, 08:25

pai am facut o combinatie intre Demona shi Yoda shi asta a ieshit...I shall not fail you EVIL ONE!cat despre spiritul sistemului ...Watch out!!or i am going to kick your arse ..matrix style!!

TLD
25 Mar 2004, 08:31
cat despre spiritul sistemului ...Watch out!!or i am going to kick your arse ..matrix style!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
De mult nu am ras asa cu pofta!! Hai serios daniko tu te superi ca ai picat cu jenik?! Hai ca o avea ea fundu' mare da nu te darama pe rtine! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S: Sa nu va speriati dak o sa fie cutremur pe forum cand postez meciul, s-ar putea sa fiu eu speriat de alianta demona-danik! :lol: Acuma serios some funny posts! ;)

Danica
25 Mar 2004, 13:58
http://enquirer.com/editions/2001/07/30/electricchair.jpg

TLD
25 Mar 2004, 18:46
Il am deja in sufragerie pe post de scaun "de relaxare"... Dar va multumesc ca va ganditi si la mine! :P

Demona
25 Mar 2004, 21:29

Danica, my girl! You make me so damn proud! Simt ca ma dau lacrimile...

BeNnY
25 Mar 2004, 21:43
Asa... I'd better start working on my speech!!!

Deci... How`s this:

-------------------------------------------------------------------------------------
In primul rand, as vrea sa-i multumesc lui Haley Joel Osment for BEING SUCH A CHICKEN SHIT SI UGLY LOOKING MOTHER FUCKER... in felul asta am avut si eu sansa sa castig ceva! Thank you HJO!....

Danke, sa mycket!

--------------------------------------(to be continued)----------------------------

Demona
25 Mar 2004, 21:53
Nu-mi place tonul ala smerit pe care il spui...Incearca inca o data... ;)

BeNnY
25 Mar 2004, 22:03
I'll work on it, ok?

Danica
26 Mar 2004, 10:20

Danica, my girl! You make me so damn proud! Simt ca ma dau lacrimile...

Thx 4 portia de evil ...Sith Master...mai trimite ..incepe sa dea rezultate!! :evil: :evil: :evil:

Demona
26 Mar 2004, 13:50
Thx 4 portia de evil ...Sith Master...mai trimite ..incepe sa dea rezultate!! :evil: :evil: :evil:

It has begun... :o

Sm�agol-Gollum
26 Mar 2004, 14:02
coool chair!!!

Anne Claire
26 Mar 2004, 14:52
okey,sunt noua pe aici.adevarul e ca m-am plimbat mult pe aici pana sa postez primul mesaj.dar m-am oprit aici,vazand ca se lasa cu voturi.nu prea cunosc persoanele de aici.dar primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.

TLD
26 Mar 2004, 18:05
coool chair!!!
Nu-i asa?! :P Vrei sa beneficiezi de toate facilitatile lui fa-mi o vizita prin buc! Ti-am pregatit o evadare din celul matrix! :lol:

BeNnY
26 Mar 2004, 20:09
okey,sunt noua pe aici.adevarul e ca m-am plimbat mult pe aici pana sa postez primul mesaj.dar m-am oprit aici,vazand ca se lasa cu voturi.nu prea cunosc persoanele de aici.dar primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.\

Aici e batalia intre male-sii... :roll:

Demona
26 Mar 2004, 21:28
okey,sunt noua pe aici.adevarul e ca m-am plimbat mult pe aici pana sa postez primul mesaj.dar m-am oprit aici,vazand ca se lasa cu voturi.nu prea cunosc persoanele de aici.dar primul vot e DANICA,pentru ca o urasc pe jenica din bloc.

Pune textu` la celalalt topic, cu fetele...aici is masculii...Aici il votezi pe BeNnYtO sau pe Haley Joel Osmond...

Anne Claire
26 Mar 2004, 21:48
oops,bine.votez baietii.sa nu se supere benny,dar haley mi se pare simpatic si a jucat foarte bine in multe filme.asa ca de data asta il votez pe haley.

BeNnY
26 Mar 2004, 21:49
Si eu am jucat bine... :)

Anyway... cum adica sa ma supar?! De-asta e "meci"!!! Sa se voteze 1 din 2 nu 1 din 1 !!!

Demona
27 Mar 2004, 21:23
Foarte diplomat Bennito! Imi place... ;) Tu Anne Claire ai ramas cu "sechele" de la Al 6-lea simtz... ;)

Freak_on_a_Leash
27 Mar 2004, 21:40
se pare ca BeNnY castiga.demona,cat mai tine meciul?ce urmeaza?:lol:

Demona
27 Mar 2004, 21:40
se pare ca BeNnY castiga.demona,cat mai tine meciul?ce urmeaza?:lol:

Maine se anuntza tot...Keep it real! ;)

Demona
28 Mar 2004, 20:01
Si iata ca inca un meci se incheie. BeNnY a.k.a. The Sith Lord "Bennito" este invingatorul meciului anterior...

Dar cine va fii urmatorul invingator? Decidetzi voi...

Shi iata concurentzii.Doi "temutzi" vrajitori. Unul se joaca cu toiagul, celalalt cu...tastatura. Choose your "hero".

Sir Ian McKellen (http://us.imdb.com/gallery/ss/0167261/Ss/0167261/lotr2__9_879_06.0003.jpg?path=pgallery&path_key=McKellen,%20Ian) vs. Gaandalf (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/004.html).

Nota: pentru cei care nu il shtiu, Gaandalf e cel cu ochii de "varcolac..." ;)

Danica
28 Mar 2004, 20:36
Si iata ca inca un meci se incheie. BeNnY a.k.a. The Sith Lord "Bennito" este invingatorul meciului anterior...

Dar cine va fii urmatorul invingator? Decidetzi voi...

Shi iata concurentzii.Doi "temutzi" vrajitori. Unul se joaca cu toiagul, celalalt cu...tastatura. Choose your "hero".

Sir Ian McKellen (http://us.imdb.com/gallery/ss/0167261/Ss/0167261/lotr2__9_879_06.0003.jpg?path=pgallery&path_key=McKellen,%20Ian) vs. [url=http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/004.html]Gaandalf[/color].

Nota: pentru cei care nu il shtiu, Gaandalf e cel cu ochii de varcolac..." ;)

master linkul nu prea merge...are your evil powers low?in orice caz my vote goes to Gaandalf

BeNnY
28 Mar 2004, 20:42
Gandalf, bineinteles!

Gandalf kicks Sir Ian McKellen's A$$!!!

BeNnY
28 Mar 2004, 20:46

Thank you... thank you so much! :D

Si, for the record, e bine daca sunt numit si Darth BeNnY 8)

ricutza
28 Mar 2004, 23:37
evident ca votez cu gandalf... :D

Demona
29 Mar 2004, 06:09
master linkul nu prea merge...are your evil powers low?in orice caz my vote goes to Gaandalf

Era netu` aseara low...n-am mai avut timp sa check my error in the matrix. Da` amu` mere`... ;)

Demona
29 Mar 2004, 06:10
Cu votul meu e 4 - 0 pentru Gaandalf...The deathmach goes on...

Demona
29 Mar 2004, 06:12
Si, for the record, e bine daca sunt numit si Darth BeNnY 8)

Darth Bennito e mai bine huh? ;)

TLD
29 Mar 2004, 08:00
Votul meu merge tot spre gandalful cinemag, asa ca este 5-0 pt el! ;)

Nightwane
29 Mar 2004, 08:38
A vote for Gandalf The Pink Wizard :P adica Gandalfu' nostru :P

emanuel
29 Mar 2004, 10:06
Gaandalf

alex2
29 Mar 2004, 10:26
din mai multe motive, votul meu merge la Constanta! :)

Gaandalf
29 Mar 2004, 16:43
Cu votul meu e 4 - 0 pentru Gaandalf...The deathmach goes on...
Thank you dark lady :wink: arat ceva de genu "dai sa fugi shi n-ai pe unde ..."
din mai multe motive, votul meu merge la Constanta! :)
Motive cum ar fi ???????

alex2
29 Mar 2004, 16:56
Constanta...Constanta...Constanta...

:wink: ti-am dat numai 3 motive... :lol:

raptor
29 Mar 2004, 17:21
Pai da' cu cine dak nu cu Gandalf?Gaandalf adica. :lol:

Demona
30 Mar 2004, 18:03
9 - 0 pentru Gaandalf-ul "CineMag"... :) Keep on castin` your votes people...The deathmach ain't over yet! :lol:

Demona
30 Mar 2004, 18:09
Thank you dark lady :wink: arat ceva de genu "dai sa fugi shi n-ai pe unde ..."

No problem White Rider...Sa vedem de eshti mai bun la "scamatorii" cu "tiripliciu`" decat Gandalfu` cel`lalt... ;)

Sm�agol-Gollum
30 Mar 2004, 23:39
i vote for.........gaandalf (bineinteles)!!!!!!!!!!

Ionutz55
31 Mar 2004, 21:16
pot sa votez cu amandoi? :lol:
oricum nu va suparati dar mereu vor castiga nominalizati cinemagia, exeptie daca voi fi eu nominalizat :lol:
votez cu gandalf :)

Sm�agol-Gollum
31 Mar 2004, 21:54
cand se va termina runda aceasta?

Demona
01 Apr 2004, 14:40
10 - 1 pentru Gaandalf. Asta in caz ca Ionutz voteaza cu ambii! Daca nu, e 10 - 0.

(*) Ionutze, las` ca vom vedea concluzia...ashteapta tu...exista motiv pentru tot... :)

(*) Smeagol-Gollum, mai e un pic din ea!

Sm�agol-Gollum
01 Apr 2004, 22:07
ok.....shi nu stiti cine va fi in urmatoarea competitie?

Danny
02 Apr 2004, 01:37
Si eu votez cu Gaandalf (care nu inteleg de ce nu vorbeste cu daniel sa-i schimbe username-ul :roll:)

TLD
02 Apr 2004, 05:15
Si eu votez cu Gaandalf (care nu inteleg de ce nu vorbeste cu daniel sa-i schimbe username-ul :roll:)
Pt ca din cate am inteles mai exista un gandalf ep forum... De ce sa-l privam si pe acel gandalf de forum?! :P

BeNnY
02 Apr 2004, 09:54
Pentru ca ala nu scrie si nici nu se logheaza pe forum :o

Gaandalf
04 Apr 2004, 12:23
shi k mi-a luat mie numele original ... dar nu conteaza asha sunt mai special ... shi sincer nu ma deranjeaza deloc ... :D

Demona
04 Apr 2004, 12:37
Iata inca un meci incheiat.Gaandalf l-a cashtigat, cu 11 - 0 impotriva idolului sau,Gandalf. Next on the is list is... Danny (http://www.iceyu.xro.us/Demona/) vs Keanu Reeves (http://www.imdb.com/gallery/ss/0242653/Ss/0242653/MX3EONFX-120.jpg?path=pgallery&path_key=Reeves,%20Keanu).

Observatzie: daca apare cumva poza lui Freak_on_a_Leash, datzi click in dreapta sus,pe sagetzi "NEXT". Thank you for your coaperation!...Iar dintre cei 3, Danny e tipul din prin plan...suparat...Neo-Terminator face! ;)

Fist votes come in...Votez Danny! Deci e 1 - 0 pentru Danny-boy! ;)

Nightwane
04 Apr 2004, 12:46
danny-boy it is

Demona
04 Apr 2004, 12:59
2 - 0 pentru Danny-boy! Asta a fost "lovitura" finala. "Sfanta Treime" vs. Demona... ;)

raptor
04 Apr 2004, 16:47
Dap.un vot shy de la mine pt. Danutz. :lol:

Sm�agol-Gollum
04 Apr 2004, 19:53
danny (cu toate ca nu stiu cine e)....

BeNnY
04 Apr 2004, 20:21
Eu il votez pe danii dooshunu'

Ionutz55
04 Apr 2004, 21:04
Keanu Reeves. :D :D :D

Danny
04 Apr 2004, 21:57
Ma eu cred ca voi beti cam mult inainte sa intrati pe forum.
Eu votez cu Keanu, si am drept de veto!

Ady J.D.
05 Apr 2004, 11:28
Sorry, dar abar n-am cine-i Danutz so: Keanu !

Demona
05 Apr 2004, 19:41
Wow! 5 - 3 pentru Danny! Fara precedent in istoria voturilor de genul asta! :D Totushi our Danny-boy ruls! :D Meciul nu s-a sfarshit. Keep castin` your votes people...

TLD
05 Apr 2004, 19:46
Danny si aici! ;)

ogto
05 Apr 2004, 19:46
Votez Danny ca seamana cu Nicole Kidman :D. Si Keanu este gay din punctul meu de vedere... Nu l-am vazut niciodata cu nimeni niciunde... :D Go Danny, Go Danny! :D

TLD
05 Apr 2004, 19:47
Asa si dak eu nu ma mai loghez pentru o perioada lunga de timp sa zicem un an sau si mai mult (facand abstractie de posturile mele de pana acum) o sa ma trezesc cu contu sters dak ii vine altuia ideea de TLD?! WTF?! :o