PDA

View Full Version : Best Male Cinemagia vs Best Male Hollywood

Pages : 1 [2]

Nightwane
05 Apr 2004, 22:03
Votez Danny ca seamana cu Nicole Kidman :D.

CE FACE MAAAAAAAH???? TU VREI OMOR???

Gaandalf
05 Apr 2004, 22:38
Votez Danny ca seamana cu Nicole Kidman :D.
CE FACE MAAAAAAAH???? TU VREI OMOR???
super faza ... (*) l-atzi amenintzat pe Nightwane ... :lol:

Danny
06 Apr 2004, 01:55
Mda, e clar, beti prea mult. Ogto, tu cred ca mai si prizezi cate ceva...

emanuel
06 Apr 2004, 09:11
Al nostru Danny... chiar daca nu ii place revista! :D

Demona
06 Apr 2004, 19:47
Go Danny Go! :D Cin` seamana mey Kidman? ;)

Nightwane
06 Apr 2004, 19:49
Cin` seamana mey Kidman? ;)

GRRRRRRRRRRRR.... :evil: :evil: :evil: :evil:

WraIth
06 Apr 2004, 19:58
Corectie..............10-1 cu votul meu

Demona
07 Apr 2004, 19:46

Ce 10 - 1??? Au fost 3 voturi pentru Keanu pana acum...

WraIth
07 Apr 2004, 20:02

Ce 10 - 1??? Au fost 3 voturi pentru Keanu pana acum...
Sa mor eu daca stiu cum a ajuns asta aici.................. :o I'm so freaked out.......damn.Revenind la subiect :votez cu danny

Demona
08 Apr 2004, 19:36
8 - 3 pana acum pentru Danny pana acum...

ogto
08 Apr 2004, 19:50
Mda, e clar, beti prea mult. Ogto, tu cred ca mai si prizezi cate ceva...

Lol... Nu, cand am zis ca semeni ma gandeam la pozele de la primul meu meeting unde te deghizai cu revista pe care apare Nicole Kidman... Dar ma rog... :D

Danny
08 Apr 2004, 21:21
Cred ca ma confunzi cu Leonard mey Ogto mey...

Demona
08 Apr 2004, 21:25
Iaca cine e online...Dragu` de Danny-boy! Vezi ca cashtigi! 8) Scary isn't it to have fans! :P

Danny
08 Apr 2004, 21:25

Poate intr-o zi...cine stie... :)
Momentan imi place site-ul, forumul si lumea care posteaza pe aici...tot e ceva, nu? ;)

Demona
08 Apr 2004, 21:36
Poate intr-o zi...cine stie... :)
Momentan imi place site-ul, forumul si lumea care posteaza pe aici...tot e ceva, nu? ;)

Nu e deloc nou. Imi place doar ca incepi sa te acomodezi cu idea!

Danny
08 Apr 2004, 22:14
Sunt multumit ca macar alti 2 useri au avut bunul simt sa voteze pe bune. :P

Ionutz55
08 Apr 2004, 22:41
nu trebuia sa aiba si keanu "votul de onoare"? :P
cine a mai votat cu keanu?

Demona
09 Apr 2004, 16:56
nu trebuia sa aiba si keanu "votul de onoare"? :P
cine a mai votat cu keanu?

Nu e chestia ca nu e pe bune. Crede doar ca e votat pentru ca el e Danny shi cercul de prieteni il voteaza doar ca sa nu se supere or somethin` like it...

TLD
09 Apr 2004, 18:45
Sunt curios ce o sa se mai intample cu toapicele astea 2 dupa ce se epuieaza pozele? Chiar o sa vina meciuri intre forumisti? Nu prea ar fi fair play... Da cine mai e fair play in ziua de azi... :roll:

ogto
09 Apr 2004, 19:21
Cred ca ma confunzi cu Leonard mey Ogto mey...

Nu te confund cu Leonard, stiu ca si el a avut mascata de Nicole, dar si tu ai avut fata mascata de ea in cateva poze... Stiu sigur ca zic bine ca am verificat special pt. tine... :D

P.S. Nu mai scrieti ogto cu "O" mare ca nu asa se scrie, se scrie cu litere mici. :wink: :P :D :roll:

BeNnY
09 Apr 2004, 19:57
Sunt multumit ca macar alti 2 useri au avut bunul simt sa voteze pe bune. :P

Te-am votat pe tine pentru ca Keanu e gay. I don't like gay people (Not that there's anything wrong with it!)

Little Dique
09 Apr 2004, 20:50
votez tot pe danny din acelasi motiv cu benny.mi se pare ca keanu e gay.

Little Dique
09 Apr 2004, 20:52
Sunt curios ce o sa se mai intample cu toapicele astea 2 dupa ce se epuieaza pozele? Chiar o sa vina meciuri intre forumisti? Nu prea ar fi fair play... Da cine mai e fair play in ziua de azi... :roll:

am vazut ca acolo la fete vrei s-o bagi pe demona impotriva ei insesi.eu sincer sunt foarte curios care "parte" din ea e mai iubita si ce poze o sa-i bagi.demona a spus ca o sa aiba topicele astea o concluzie.sunt curios si de asta.she seems smart to me....:roll:

Gaandalf
10 Apr 2004, 14:58
Cum mey Emi ? Nu-i place revista ? De ce ? Da-ne detalii ... :o

TLD
10 Apr 2004, 16:54
Du-te pe topicul despre revista si ai sa vezi detalii! Oricum demult nu ai mai dat pe forum vrajitorule ce-i cu tine? ;)

Gaandalf
12 Apr 2004, 12:46
Du-te pe topicul despre revista si ai sa vezi detalii! Oricum demult nu ai mai dat pe forum vrajitorule ce-i cu tine? ;)
Pai intru in lumea oamenilor cu responsabilitatzi shi tre sa imi bat shi io un pic capul ... da' tu ce dracu mai zici k nu te-am mai vazut deloc pe Yahoo ?

TLD
12 Apr 2004, 15:16
Pai intru in lumea oamenilor cu responsabilitatzi shi tre sa imi bat shi io un pic capul ... da' tu ce dracu mai zici k nu te-am mai vazut deloc pe Yahoo ?
Ehh... Sa zicem ca m-am molesit nitel de ceva luni incoace... Dar imi revin eu, nu-i nici o problema... ;)

Sm�agol-Gollum
13 Apr 2004, 12:42
hai ma baieti...cat mai tine meciul asta pt ca e clar ca va castiga danny

TLD
13 Apr 2004, 14:26
hai ma baieti...cat mai tine meciul asta pt ca e clar ca va castiga danny
Da cei cu nerabdarea asta frate?! Parca am avea si multe poze cu forumisti/forumiste!... :roll:

Demona
13 Apr 2004, 15:28
Okey honeyz! Meciu` cu Danny s-a incheiat. Scuze de intarziere. Nu am mai stat sa numar, dar oricum, Danny a cashtigat meciul asta! Shi iata un alt meci(asta pentru nerabdatorul de Smeagol-Gollum).

Our next contestants are... raptor (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/049.html) vs. Jeremy Sisto (http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/tv_pix/hbo/six_feet_under_photos/jeremy_sisto/under.jpg).

Observatie: pentru cei care nu il cunosc pe raptor, in poza, este cel imbracat in bluza neagra.

Vote people! :lol:

My vote goes to "rapty", cause he knows Tolkien...Go rapty go! Damn he's gonna kill me for this...:roll:

emanuel
13 Apr 2004, 15:30
raptor de la mine...

wiggle your big toe! :lol:

TLD
13 Apr 2004, 15:36
Hai sa mearga si de la mine un vot catre raptor boy! ;)

WraIth
13 Apr 2004, 15:42
Okey honeyz! Meciu` cu Danny s-a incheiat. Scuze de intarziere. Nu am mai stat sa numar, dar oricum, Danny a cashtigat meciul asta! Shi iata un alt meci(asta pentru nerabdatorul de Smeagol-Gollum).
El vrea sa ajunga sa joace shi el............. :wink:
Vote goes to raptor

Demona
13 Apr 2004, 15:46
4 - 0 pentru rapty. Uhmmm...trebuia sa-l bag impotriva lui Brad Pitt...ca atunci ma ura mai tare! 8) Stupid me!

Sm�agol-Gollum
13 Apr 2004, 15:48
raptor

K's
13 Apr 2004, 15:52
jeremy (ce bine ii sta barba aia...hmmmm)

christi
13 Apr 2004, 15:53
and.... ladies and gentlemen..... wiggling my big toe... i vote for... Raptor!!! :D

WraIth
13 Apr 2004, 16:05
4 - 0 pentru rapty. Uhmmm...trebuia sa-l bag impotriva lui Brad Pitt...ca atunci ma ura mai tare! 8) Stupid me!
Chiar ca era mai bine
eu at least nu am auzit de jeremy(sau cel putin nu imi amintesc)

Demona
13 Apr 2004, 16:11
Woooow! E deja 6 - 1 pentru rapty! Se pare ca "za pipal" ashteptau un meci cu raptor. :lol:

christi
13 Apr 2004, 16:12
Chiar ca era mai bine

Inseamna ca nu te uiti la "Six Feet Under"... shame on you... :D

Demona
13 Apr 2004, 16:14
Chiar ca era mai bine

Pai ma gandeam la un actor my dark ca shi rapty. Iar Jeremy avea un look asemanator cu a lui raptor in filmul "Hideaway". Speram o poza fix din film, dar n-am gasit.

WraIth
13 Apr 2004, 16:25
Amandoi ati spus aici duoa filme care.....................pe bune ca nu le-am vazut,shi nici nu le stiu(momentan)
"six feet under" ii serial??Daca da,il da pe vreun post??

TLD
13 Apr 2004, 16:26
Amandoi ati spus aici duoa filme care.....................pe bune ca nu le-am vazut,shi nici nu le stiu(momentan)

Six feet under - traducerea in engleza a lui SUB PAMANT SRL, da este un serial difuzat saptamanal de hbo, dak nu am insel martea... :roll:

WraIth
13 Apr 2004, 16:33

Six feet under - traducerea in engleza a lui SUB PAMANT SRL, da este un serial difuzat saptamanal de hbo, dak nu am insel martea... :roll:
Aha.thx
dar in acelashi timp .......eu nu prind hbo :( asha ca nu am cum sa vad

BeNnY
13 Apr 2004, 17:22
raptor ca Sisto arata ca un male whore

Danica
13 Apr 2004, 18:24
un vot pt Rapty shi de la mine

Nightwane
13 Apr 2004, 19:04
raptor

ogto
13 Apr 2004, 19:26
raptor ca Sisto arata ca un male whore

LOL, cand am citit prima oara acest post in graba am inteles ca: raptor, ca Sisto, arata ca un male whore... Dar a doua oare cand l-am citi am inteles: raptor, pt. ca Sisto arata ca un male whore... Pt un moment ma speriasem... :D Credeam ca Benny spune ca raptor arata ca un male whore... :-?

Dar, ma rog, votez raptor!

raptor
13 Apr 2004, 22:40
8)

He-he...merg lucrurile bine...poate fac un fan-club... :D :D :D :D
Kick ass!!!!....pacat k poza mea e cam nashpa.... :) sa dau una decenta?
http://venus.walagata.com/w/raptor888/image0058.jpg

Da,deci...uaaai.... 8) oricum,multumesc,cand o sa-mi ridic oscarul o sa incerc sa u uit sa-i mentionez si pe cei care m-au votat :D
Da...welll...shamed...tnx!Cadou de sarbatori :D :D TNX!

raptor
13 Apr 2004, 22:42

Our next contestants are... raptor (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/049.html) vs. Jeremy Sisto (http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/tv_pix/hbo/six_feet_under_photos/jeremy_sisto/under.jpg).

Observatie: pentru cei care nu il cunosc pe raptor, in poza, este cel imbracat in bluza neagra.

Vote people! :lol:

My vote goes to "rapty", cause he knows Tolkien...Go rapty go! Damn he's gonna kill me for this...:roll:

Uaaai...Why hate for this?*daca ash fi pierdut,poate* :wink: :lol: :D

Demona
14 Apr 2004, 15:59
10 - 1 pentru rapty...Oscaru` e pregatit dear...;)

Sm�agol-Gollum
14 Apr 2004, 23:09
pana la cat continua meciul? pana la 13?

Danny
15 Apr 2004, 00:23
1 vot pt jeremy (pentru explicatii vezi locatia mea)
1 vot pt. raptor_darken si poza actualizata

Si sa nu ma luati ca nu am voie sa votez de 2 ori...ca altii au votat Constitutia chiar si de mai multe ori... :P

Undomiel
15 Apr 2004, 17:33
nu ma uit la sub paman srl,nu-mi place tipul din poza,il VOTEZ pe RAPTOR

Demona
16 Apr 2004, 14:57
13 - 2 pentru rapty. Smeagol voturile "merg" pana la sfarsitul saptamanii(mai precis duminica). Daca se aduna 3, 13, 33, 333...asta e! Ce, tu ai vazut meci de fotbal care se joaca fix pana la 5 sau nu`sh cate goluri? What the fuck were you thinking?

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:10
faza e ca nu stiam cand se termina meciul
asa ca am presupus ca se termina la 13

Demona
16 Apr 2004, 15:17
Inca o data. Duminica e ultima zi de vot pentru meciul raptor vs Jeremy Sisto. :) Tot duminica o sa fie bagat shi urmatorul meci. :)

TLD
16 Apr 2004, 15:21
Inca o data. Duminica e ultima zi de vot pentru meciul raptor vs Jeremy Sisto. :) Tot duminica o sa fie bagat shi urmatorul meci. :)
Inca mai ai poze cu forumisti? Damn te invidiez... Pun pariu ca e cristi... :roll: Oricum ma intereseaza dak continui mai departe dupa ca sa stiu dak voi continua si eu...

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:29

ok...mersi ca mi-ai zis

Sm�agol-Gollum
16 Apr 2004, 15:30

ok...mersi ca mi-ai zis
u're the (wo)man!! :D

Little Dique
16 Apr 2004, 16:17
TLD,EU VREAU MECIUL ALA CU DEMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Mircius
16 Apr 2004, 16:18
Raptor rulez!!!!!

Demona
16 Apr 2004, 16:20
Inca mai ai poze cu forumisti? Damn te invidiez... Pun pariu ca e cristi... :roll: Oricum ma intereseaza dak continui mai departe dupa ca sa stiu dak voi continua si eu...

Pai nu trebuie sa pui pariu ca e christi. Am spus cu cateva posturi in urma ca e christi. Dar mai e o surpriza dupa christi. 8)

Nah, ca s-a facut 14 - 2 pentru rapty. Its official. raptor a primit cele mai multe voturi, decand au inceput meciurile. Nici un alt forumist nu a acumulat peste 13 voturi. :)

Little Dique
16 Apr 2004, 16:26
eu l-am votat?cred ca nu.uite un vot si de la mine.jeremy mi-e chiar antipatic.raptor goes on.15 - 2........

Demona
16 Apr 2004, 17:11
...yeah 15 - 2...he's a steady one!

Anne Claire
16 Apr 2004, 17:32
si acum o sa fie 16 - 2 :) votul meu merge la raptor.nu pare increzut.l-am intalnit pe Jeremy Sisto la o premiera in Canada si nu mi-a placut tipul.foarte increzut.nici n-a vrut sa dea autografe fanilor.

K's
16 Apr 2004, 18:48
l-am intalnit pe Jeremy Sisto la o premiera in Canada si nu mi-a placut tipul.foarte increzut.nici n-a vrut sa dea autografe fanilor.

eu am iesit la cafea cu el si a fost ok. se pricepe rollin' another fachin giont- as putea sa ii dau inca un vot?...ca-i roller boy :P

Anne Claire
17 Apr 2004, 06:35
eu am iesit la cafea cu el si a fost ok. se pricepe rollin' another fachin giont- as putea sa ii dau inca un vot?...ca-i roller boy :P

e pe bune.stau in canada de cativa ani.intalnirea vedetelor la premiere nu e ceva iesit din comun aici.

Anne Claire
17 Apr 2004, 06:40
TLD,EU VREAU MECIUL ALA CU DEMONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

si eu.sunt foarte curioasa.

Demona
17 Apr 2004, 08:54
si acum o sa fie 16 - 2 :) votul meu merge la raptor.nu pare increzut.l-am intalnit pe Jeremy Sisto la o premiera in Canada si nu mi-a placut tipul.foarte increzut.nici n-a vrut sa dea autografe fanilor.

Da, exact! Da` tot tzi-ai tras un autograf de la el...

raptor
17 Apr 2004, 12:33
Aku i'm the winner thanx all!!!...e drept k n-am avut adversar pe masura.. :D :wink:

Demona
17 Apr 2004, 14:43
Aku i'm the winner thanx all!!!...e drept k n-am avut adversar pe masura.. :D :wink:

You had actually...Daca il bagam pe Brad Pitt, era scoru` 16 - 0! 8) You rule dude...Dar mai e o zi de vot...

Demona
18 Apr 2004, 12:47
Duminica, deci inca un meci i-a sfarshit. Deshi raptor a avut o zi in minus la dispozitzie pentru voturi(meciul a inceput martzi), se pare ca a acumulat cele mai multe voturi de pana acum. So, raptor iese invingator, impotriva lui Jeremy Sisto, cu 16 - 2..

Noul meci se da intre christi (http://www.cinemagia.ro/img/intalnire_revista/pages/041.html) vs Brad Pitt (http://www.imdb.com/gallery/ss/0165982/Ss/0165982/BTS-1.jpg?).

Observatzie:christi e "domnu`" care se tzine de glume. Asta pentru cei ce nu il shtiu...

...Primul vot e dat. Votez christi. Pentru ca merita shi il urasc pe Brad Pitt - Freakin` Hollywood duck!!

WraIth
18 Apr 2004, 13:07
christi are caciula???

Votez christi(nici cand a mai jucat nu l-am votat pe pitt )

TLD
18 Apr 2004, 13:21
christi are caciula???

Votez christi(nici cand a mai jucat nu l-am votat pe pitt )
Neah cristi nu are caciula, cu cel cu caciula ai votat deja :P Oricum votez cu cristi si eu! ;)

Demona
18 Apr 2004, 13:22
christi are caciula??? Votez christi(nici cand a mai jucat nu l-am votat pe pitt )

Ala e raptor! Nu-l recunoshti? christi e in bluza gri shi imi pune mie coarne...nu ca ar mai fi necesare... :roll:

Anne Claire
18 Apr 2004, 13:31
il votez pe christi,pentru ca a facut faza asta silly si ti-a pus coarnele alea.aveai drepate.parca mai ai nevoie. :lol:

WraIth
18 Apr 2004, 16:45
christi are caciula??? Votez christi(nici cand a mai jucat nu l-am votat pe pitt )

Ala e raptor! Nu-l recunoshti? christi e in bluza gri shi imi pune mie coarne...nu ca ar mai fi necesare... :roll:

:lol: Stiam ca are parul mai lung,dar nu l-am recunoscut din prima cu caciula :oops: :roll:

Danica
18 Apr 2004, 17:11
Cristi shi de la mine

Sm�agol-Gollum
18 Apr 2004, 21:42
Christy

BeNnY
18 Apr 2004, 21:56
Christ

emanuel
19 Apr 2004, 09:28
christi...

Demona
19 Apr 2004, 10:57
8 - 0 pentru christi... Haidetzi copii, ca mai avetzi o saptamana de vot la dispozitzie... :lol:

Freak_on_a_Leash
19 Apr 2004, 11:45
ultimul vot...goes for christi.

raptor
19 Apr 2004, 12:21
Cristi si aici. (*)
10-0,nu?Omu asta vrea sa-mi doboare recordul! :D

christi
19 Apr 2004, 15:47
Mah, ce pot sa zic.... m-ati dat gata...... aproape ca si mie imi vine sa-l votez pe Pitt :lol: Si totusi... 10-0 pentru mine?? Ati luat-o razna rau de tot.... (si va multumesc pt asta :) )
Si ca sa lamurim ceva.... cornitzele Demonei nu sint de la mine... eu n-aveam ceas... :lol:

WraIth
19 Apr 2004, 17:04
Si ca sa lamurim ceva.... cornitzele Demonei nu sint de la mine... eu n-aveam ceas... :lol:

Eu ashi zice ca cel din spate cu basca,but...............not sure :D

Demona
19 Apr 2004, 19:39
Bey, yo-l tai pe ala care mi-o pus coarne! ;)

Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:26
Bey, yo-l tai pe ala care mi-o pus coarne! ;)

dc sa-l tai, ca-ti sta bine :P ;)

Demona
19 Apr 2004, 21:41

Pai am eu coarnele mele, mai imi trebuia shi altele? Simte ca s-au schimbat emoticonsurile...ioa...ce bine arata unele... :w00t: <---asta e bestial..

Sm�agol-Gollum
19 Apr 2004, 21:51

Pai am eu coarnele mele, mai imi trebuia shi altele? Simte ca s-au schimbat emoticonsurile...ioa...ce bine arata unele... :w00t: <---asta e bestial..

:alien: <--asta-i shi mai fain

Demona
20 Apr 2004, 19:02
:alien: <--asta-i shi mai fain

Oare :evil: -ul mai functzioneshte? Ca :roll: -ul nu mai... :(

BeNnY
20 Apr 2004, 20:13
Evil o sa apara in curand la fel si roll... eu i le-am dat lui daniel dar :?
E foarte misto evil-ul :D

Demona
20 Apr 2004, 21:24
Evil o sa apara in curand la fel si roll... eu i le-am dat lui daniel dar :?
E foarte misto evil-ul :D

Da` sa faca un evil ranjind, nu nervos, ca ala se confunda cu asta " :x "

Okey guys! ENOUGH! Back la voturi, ca altfel va tai felii...

Little Dique
20 Apr 2004, 21:25
mult a trebuit sa citesc ca sa vad cine e saptamana asta in meci.thanks demon!mi-e antipatic rau B Pitt,asa ca il aleg pe christi.there goes my vote! :shock: nice emoticons by the way :D

Demona
20 Apr 2004, 21:27
11 - 0 pentru christi, the one and only...punk-dude!!! ;)

Undomiel
20 Apr 2004, 21:45
acum e 12 - 0 pentru christi!are shi votul me.care e chestia cu punk-dude? :huh:

Demona
20 Apr 2004, 21:47
acum e 12 - 0 pentru christi!are shi votul me.care e chestia cu punk-dude? :huh:

A avut noroc la nishte chestii shi mi le povestea mie shi parca imi facea in ciuda shi de atunci a ramas un punk shi pentru ca e un dude...a ieshit...[/b]punk-dude[/b]... :D

Garu
22 Apr 2004, 19:36
asa ceva n-am mai vazut.forumist vs star hollywoodian.dar totusi ma incanta idea ca ne iubim semenii.

Demona
22 Apr 2004, 20:22
dar totusi ma incanta idea ca ne iubim semenii.

Cat sarcasm...

emanuel
25 Apr 2004, 19:41
Buna seara si bine v-am gasit dragii mei...

Pentru ca Demona nu a putut ajunge azi la net si trebuia schimbat meciul m-a rugat pe mine sa fac acest lucru in locul ei.
Iar eu ascultator... m-am supus!

Iata doamnelor si domnilor meciul nostru de astazi: ogto (http://www.cinemagia.mxhost.net/cmagia2/ogto.JPG) vs. Mel Gibson (http://w1.877.telia.com/~u87727183/melgibson.jpg)

Ce mai asteptati?
Bagati voturile!

Al meu merge bineinteles la ogto!

raptor
25 Apr 2004, 21:07
ogto

BeNnY
25 Apr 2004, 23:16
Buna seara si bine v-am gasit dragii mei...

...cineva spera ca am ramas fara idei?
Ai taiat partea cea mai misto :D

Dar wtf?! De ce e ogto vs Mel Gibson ?! Anyway... ogto :?

Demona
26 Apr 2004, 15:16
Dar wtf?! De ce e ogto vs Mel Gibson ?! Anyway... ogto :?

Pentru ca e unul din actorii preferatzi a lui ogto. De aceea! :D

And here goes my vote...ogto, cause I totally hate "mouse-face" Gibson!

Anne Claire
26 Apr 2004, 16:02
:lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cica mouse-face Gibson!fie ogto si de la mine :)

TLD
26 Apr 2004, 19:36
Ogto de la mine pt el... fara numar... :P

Sm�agol-Gollum
26 Apr 2004, 21:44
hmmm...... :alien:
and i vote for ogto

BeNnY
26 Apr 2004, 22:25
2 poze mult mai reprezentative...

ogto 1 (http://www.cinemagia.mxhost.net/SANY0063s.jpg)
ogto 2 (http://www.cinemagia.mxhost.net/SANY0062s.jpg)

ogto
27 Apr 2004, 11:13
Hmm... Freaky meci. Emi, nu cred ca puteai sa gasesti o poza mai proasta cu mine. Nu-l voteaza nimeni pe Mel? Hm... Benny m-a votat, ca daca nu il bateam, Emi m-a votat din politete, lui raptor tre. sa-i trmit niste CD-uri, Demona a facuto tot din politete, iar in rest nush. :shock:

Iar pozele care le-a pus Benny sunt si mai bune... Ma rog, Thx for voting. If I am elected I will give out free beer! So: VOTE ogto FOR BEST MALE 8)

Demona
27 Apr 2004, 14:41
7 - 0 pentru ogto. Shi inca ceva draga ogto. Nu votez niciodata din politetze, votez exact ce vreau. And I totally dislike Mel Gibson. I always did...I always will...

raptor
27 Apr 2004, 17:04
Corect.Si vezi ca si eu trebuie sa-ti trimit un CD,nu doar tu mie, deci nu e vorba de datorie.

emanuel
27 Apr 2004, 17:11
Emi m-a votat din politete

Nu politete, ci cunoastere.
Pe Mel nu-l cunosc personal, si nici n-am baut cola alaturi de el, vorbind despre filme si mai stiu eu ce.
Pe cand cu tine da. See you la urmatorul meeting (care, apropo, e in Frame pe 6 mai, si nu pe 29 aprilie!)

Danica
27 Apr 2004, 18:01
Ogto (mai ales pt. poza cu "Elev condamnat" RULLZ :lol: )

BeNnY
27 Apr 2004, 18:53
Pe mine ma batea

Nightwane
28 Apr 2004, 19:02
Ogtopussy :P :P :P

Demona
29 Apr 2004, 14:44
9 - 0 pentru ogtoshoru` nost`!!! Mai 3 zile de vot... :) Shi vine meciul final... :) Then...surprize pentru voi... :w00t:

doina
29 Apr 2004, 19:12
N-am mai auzit de numele asta-OGTO.E o porecla ori o prescurtare?
De Mel Gibson am auzit "cu toatele" plus are ochi albastrii si muschi
(asta il face hot) DECI EU IL VOTEZz :love:

WraIth
30 Apr 2004, 16:12

E un forumist........... 8)

Shi hai ............10-0 ca-i mai frumos shi mai rotund :P

ogto
30 Apr 2004, 19:27

Eu sunt ogto, ogto nu vine de la nimic. Aici sunt meciuri intre forumisti si actori. Deci, esti :shock: :sick:

Ionutz55
01 May 2004, 08:14
Nu avetzi bun simt, ce naibi ma, mel nu are nici un vot? :x
Votez cu el :P

WraIth
01 May 2004, 08:54
Nu avetzi bun simt, ce naibi ma, mel nu are nici un vot? :x
Votez cu el :P

a nu.am vazut eu rau.....are 2 voturi(shi cu doina)

Demona
02 May 2004, 12:37
Meci cu final neashteptat...Nu credeam ca Mel "Mouse-face" Gibson o sa i-a voturi, oricum ogto iese cashtigator cu 9 - 2.

Shi iata-ne ajunshi la ultimul meci de cinemagist vs hollywoodian. Care se va da intre o persoana cunoscuta in "real life", dar nu asha cunoscuta pe forum(aparitzia lui pe forum fiind foarte rara). Here are the freakin` contestants...In the red corner we got wolverine (http://www.cinemagia.mxhost.net/crist.JPG)-ul cinemagist vs
Wolverin-ul hollywoodian Hugh Jackman (http://www.allabouthugh.com/photos/x2_wolverine_dark_frown.jpg).

...The fist vote its cast...mine goes for CineMagia Wolverine...

BeNnY
02 May 2004, 12:41
Il votez pe Wolverine-ul Cinemagist :D

Danica
02 May 2004, 12:44
un vot pt Cristo shi de la mine

TLD
02 May 2004, 12:46
Cristo4 si de la mine! :P Cu conditia sa posteze mai des pe forum! :P

WraIth
02 May 2004, 12:53
cinemagistu' wolverine
Hm..........el nu poate sa-shi scoata ghearele :P

Demona
02 May 2004, 12:58
5 - 0 pentru Cristo. Dude, heared what TLD sayd? :hmm:

Undomiel
02 May 2004, 13:42
wow!wolverine cinemagist e cute!!!si hugh jackman e hot,dar macar la al nostru mai ai sanse sa ajungi.il votez pe wolverine cinemagist.6-0. :love:

WraIth
02 May 2004, 13:42
Shi iata-ne ajunshi la ultimul meci de cinemagist vs hollywoodian.

ultimul ? :(( :((

ogto
02 May 2004, 13:57
I vote Cristo... For president!

Nightwane
02 May 2004, 16:15
hai si io cu Cristina :o :huh: CHRISTO..my bad! :huh:

wolverine
02 May 2004, 21:40
WOW!
Va multumesc prietenii mei care va cunosc din CineMagia, si cei pe care nu-i cunosc, le multumesc si lor pentru votul dat.
Va astept la intalnirile CineMagia... imi pare rau ca nu pot scrie mai mult pe forum, dar are grija frate-miu' sa umple paginile si pentru mine... :D

Iubesc acest site, de-aia nu vreau sa-l stric cu prezenta mea. Prefer sa fiu "persoana din umbra" dar care stie tot! :)

Pentru mine toti de pe forumul CineMagia sunteti vedete in felul vostru special.

Va multumesc inca o data.

Fratele cel mic al CineMagiei, eternul Wolverine.

Multumesc si Demonei ca m-a facut vedeta! :P

Sm�agol-Gollum
02 May 2004, 21:58
i vote for....wolverine (cristo that is)

raptor
03 May 2004, 10:36
Ca de fan LOTR la fan LOTR :D Christo

emanuel
03 May 2004, 10:45
Iubitul si stimatul meu frate bineinteles are votul meu!
That's for you Cristo!

Demona
03 May 2004, 19:18
11 - 0 pentru Cristoverine! ;)

Demona
03 May 2004, 19:19

Yep, ultimul meci. De aici incolo o sa inceapa razboiul! O sa fie nasol. Shi 2 persoane de pe forum vor fii urate. Una sunt eu...celalalta vedetzi voi! Stay tunned!

WraIth
03 May 2004, 21:27

Yep, ultimul meci. De aici incolo o sa inceapa razboiul! O sa fie nasol. Shi 2 persoane de pe forum vor fii urate. Una sunt eu...celalalta vedetzi voi! Stay tunned!

roger that
wraith over and out :P

ogto
05 May 2004, 10:56

What KIND of freaky shit are you planing? :shock: :huh:

Freak_on_a_Leash
05 May 2004, 17:26

cred ca stiu ce vrea sa faca.mi-a spus o data ca vrea chestia asta,dar apoi s-a razgandit apoi iar a revenit la idee.foarte posibil ca multi nu vor agrea idea.

Demona
05 May 2004, 19:04

cred ca stiu ce vrea sa faca.mi-a spus o data ca vrea chestia asta,dar apoi s-a razgandit apoi iar a revenit la idee.foarte posibil ca multi nu vor agrea idea.

It's gonna be Hell...

BeNnY
05 May 2004, 19:06

Si eu stiu... Sunt de aceeasi parere cu tine... Multi nu o vor agrea... Depinde si de meciuri

Demona
05 May 2004, 20:49
Si eu stiu... Sunt de aceeasi parere cu tine... Multi nu o vor agrea... Depinde si de meciuri

Cartzile sunt pe cale sa fie aruncate...vom vedea ce o ieshi...

Freak_on_a_Leash
05 May 2004, 21:33
raptor,de ce ti-ai schimbat avatarul?era mult mai misto cel dinainte!parerea mea umila...

raptor
05 May 2004, 22:13
:D aaah...paaai...avatarul...era timpul pentru o schimbare...'the world is changing...i feel it in the earth'... :) oricum,e nitel temporar...deocamdata merge...apropos,bun venit inapoi(stiu cum e cu plecatu',am incercat si eu o data... :) )

Demona,atita invirtzi maioneza aia de pina la urma o sa se taie!!! 8) :) Suspansul e bun da' nu in exces...astept cu interes 'MAREA SCHEMATZIUNE'...curios sa vad ce-o fi...

ogto
06 May 2004, 06:17
Oameni care au avatar cu background alb pe un forum cu background nebru ar trebui batuti... Era mai misto celalat avatar Raptor :((

Anne Claire
06 May 2004, 12:20
un pic de libertate si uite cine s-a reintors in randurile noastre,FREAK,bine te-ai intors.nu ne mai speria cu faze cu plecatul.one good looking guy like you should stay around! ;) demono...soare!ti-ai tras un avatar,sa moara jolia de invidie,nu alta! ;)

Nightwane
06 May 2004, 12:22
un pic de libertate si uite cine s-a reintors in randurile noastre,FREAK,bine te-ai intors.nu ne mai speria cu faze cu plecatul.one good looking guy like you should stay around! ;) demono...soare!ti-ai tras un avatar,sa moara jolia de invidie,nu alta! ;)
ne-au pleznit hormonii... :sleep: :sleep:

Demona
06 May 2004, 12:32
Demona,atita invirtzi maioneza aia de pina la urma o sa se taie!!! 8) :) Suspansul e bun da' nu in exces...astept cu interes 'MAREA SCHEMATZIUNE'...curios sa vad ce-o fi...

Tzi se pare ca shtiu sa gatesc? ;) Oricum, mai e vreme...doar mai e meciul asta pana la sfarshitul saptamanii...

Demona
06 May 2004, 12:35

TRAISCA JOLIE & AVATARUL MEU!!! ;)

Freak_on_a_Leash
07 May 2004, 19:28
eu nu cred ca am votat la ultimul meci.sa fie Cristo.e 12 - 0 pentru Cristo. :)

Demona
07 May 2004, 19:34
eu nu cred ca am votat la ultimul meci.sa fie Cristo.e 12 - 0 pentru Cristo. :)

Iaca Freaku`...asha bravos! :) Bine votat!

Demona
09 May 2004, 12:56
Meciul s-a incheiat cu victoria lui wolverine, care a cashtigat cu 12 - 0. De aici...

[b]STOP JOC!!!

De azi incepand subiectul este inchis. Noi meciuri, la un nou subiect!