PDA

View Full Version : Cradle 2 the Grave aka Parteneri neobisnuiti

toni
30 Jun 2003, 09:21
Ei da, am vazut filmul asta. N-o sa va zic "duceti-va sa-l vedeti", n-o sa va zic nici "stati acasa". O sa va zic ca e in tonul filmelor cu Jet Li din ultimii ani. Eu am vazut Sarutul dragonului (ala cu Bridget Fonda) si pot spune ca asta parca e mai misto. Si asta e plin de cafteli, de urmariri cu masini si explozii, dar parca m-a prins mai mult decit anteriorul.
Nu va asteptati la o capodopera, e doar un action decent cu DMX si cu inca un negru pe care l-am mai vazut jucind in niscaiva filme. Evident apare si o negresa super buna, dar nu ne arata NIMIC...asta e cam dezamagitor.

So, dupa ce v-ati pus creierii la incercare cu Vorbeste cu ea, Orele, Frida & Pianistul, duceti-va sa vedeti batai si explozii in Parteneri Neobisnuiti. E relaxant.

O intrebare : Filmul e interzis sub 14 ani, banuiesc ca pentru violenta. De ce nu ne-au aratat si niste balcoane, daca tot era interzis sub 14? Sau pentru o pereche de sini devine interzis sub 16?

i_matei
30 Jun 2003, 09:30
Nene o porcarie mai mare de film nici ca am vazut...
TOTALY BRAINLESS MOVIE.
Noroc ca am vazut filmul acasa pe calc... nu ca m-as fi dus, dar eram macar curios... cu un mare dificultate am ajuns sa apuc finalul flmului

Poveste total dibitoaca... daca pana si cioroii din gastile de dupa blocurile din LA au ajuns sa se joace cu bombe nucleare, chiar ca se duce dracului lumea asta... ca lumea cinematografica in mod clar se duce de rapa de ceva vreme...

vincent vega
01 Jul 2003, 00:16
Intr-un cuvant: slab, chiar mai slab decat precedentele Romeo Must Die si Exit Wounds, ambele regizate de acelasi Andrzej Bartkowiak.
Nu trebuie sa te chinui sa-ti dai seama ca toate sunt cam la fel.
Ingrediente: actiune, batai, impuscaturi,explozii, masini scumpe, gagici bune, soundtrack gangsta, DMX, Tom Arnold si nelipsitul happy-end.
A se vedea si final showdown-ul intre Jet Li si Mark Dacascos inconjurati de un cerc de flacari ca-n finalul RMD.

Am uitat ceva?

i_matei
01 Jul 2003, 11:51
De ce nu o spuneti mah, pe aia dreapta ??!?!

CA E O MAAAAREEEEEEE PORCARIE !!!

jona
01 Nov 2003, 00:50
Vreti o faza care descrie relativ seriozitatea filmului? Faza de la inceput, cand Jet Li "aluneca" de la un etaj la altul. Nici un film care contine asemenea scene nu e deemn de seriozitate.

iepurilah
02 Nov 2003, 00:25
deci...hai jet li k jet li, ca asa joaca de cand il stiu....dar DMX in rolul de tata responsabil...LOOOL...m-a amuzat la culme....hai sa fim seriosi!!.....in rest, filmul e funny, Anthony Anderson haios k de obicei, iar gagica de culoare..hmm...jale fata!!

seether
02 Nov 2003, 20:47
Merita soundtrackul pentru cei mai obsedati de rap alea alea.