View Full Version : subtitrari
inginerul82
04 Apr 2003, 10:26
Pe paginile de net din strainatate cu informatii despre filme se gasesc si subtitrari. Cred ca ar fi cool ca la filme sa existe si o subtitrare.
Nu am nici o reclamatie si cred ca pagina are aproape tot ce-i trebuie!
Subtitrari? Daca vezi filmul la cinema, pe caseta video sau DVD, la ce iti mai trebuie subtitrari? ;)
Daca te referi cumva la subtitrarile pt. calculator (brrr, piei satana!), sorry, in problema asta nu te putem ajuta, din motive lesne de inteles!
Ambra Blu
04 Apr 2003, 12:55
Subtitrarile in romaneste pt filmele vazute pe calculator sint cel mai de rahat lucru (in afara unui film - tras - prost, accourse ;)): traducatorii lor nu au habar nici de limba romana, nici de cea engleza. Pe mine unul, nu ma pot induce in eroare traducerile lor very trickery (de gen :"that kid sounds like a real punk to me" cu echivalentul "pustiul asta vorbeste ca un adevarat boboc"; v-am citat dintr-o traducere de cacat oferita de un ungur - dupa nume si folosirea numeralelor cardinale si ordinale - pt. filmul "The 6th Sense"), dar copiii astia care invata engleza de la teve/ calculator au de suferit...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.