View Full Version : de ce expira sesiunea?
Azi am depus oarece efort sa scriu un lung mesaj si cand sa-i dau submit am primit un avertisment dragut de genul ca sesiunea mea a expirat, reintrodu parola!! Va imaginati ca am dat back ca sa-mi recuperez frumusete de mesaj, dar nu am gasit decat o pagina alba. :x
Va intrebati poate de ce nu am scris mesajul in alt program si apoi sa dau copy_paste. Nu am facut-o pentru ca am incercat asta alta data si nu voia sa-mi copieze nimic.
Dupa ce m-am calmat am rescris mesajul in alta parte si de data asta a mers cu copy-paste, iar eu nu mai inteleg nimic. :(
Anonymous
20 Mar 2003, 18:31
Solutia 1: Scrie mai repede. :D
Solutia 2: Inainte de a apasa pe "Trimite", selecteaza tot textul (Ctrl-A) si da-i un Copy. In acest fel, daca se intampla vreun time-out/etc., ai mesajul in Clipboard si poti sa-l reintroduci rapid (sau sa-l duci in Notepad&co si sa-l salvezi pentru referinta ulterioara...).
Salutari,
Andrei
Multumesc, Andrei (Amyd?). Solutia2 este cea mai buna si am sa o aplic. Cat despre prima, nu o pot lua in discutie pentru ca sunt la birou si intru pe net cand am timp si bineinteles intrerup in situatii de urgenta. :wink:
Hehe, pai pastreaza si tu un Excel sau un Word, ceva, deschis cu un document care pare important si atunci cand apar "situatiile de urgenta" pe usa, dai un Alt-Tab rapid. :wink:
Salutari,
Andrei
P.S. : Nu se poate ca si in forumul asta sa posteze numai utilizatorii inregistrati? Nu de alta, dar tot ma fac de ras postand ca "Vizitator"...
Soarta mi-este cruda si de asta data, ca Mac-ul nu stie alt-tab si pana dau eu collapse window sau hide internet explorer imi creste tensiunea. Norocul meu este ca ocup o pozitie strategica. :D
Oribilul Mosh
25 Apr 2003, 21:12
N-am mai intalnit nici un forum pana acum la care sa expire sesiunea. Nu se poate face ceva in acest sens ? Este suparator. :(
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.